רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי, על מחשב של חבר מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 64bit. לכרטיס הרשת הנוכחי שלו חסר תמיכה במערכת הפעלה זו. האם למישהו יש המלצות לכרטיס רשת שידוע שעובד עם 7 בגרסת 64ביט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אחד מהם ישמש כראווטר והשני בשביל להרחיב את טווח הקליטה. מי השחקנים המומלצים במגרש היום? כאשר הדרישות הם יציבות (יטחנו את הרוחב פס בהורדות) ויהיה נחמד תמיכה ברשת 1gb תשתית הוט חיבור בחייגן, תקציב עד 300₪ לכל אחד. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את הראוטר היום, פעלתי לפי ההוראות אך המחשב לא מקבל IP מהרשת כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הוא מתחבר לרשת אבל דרך הראוטר הוא לא מזהה מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שמצויין בכותרת. יש לי את הראוטר הנ"ל, עם חיבור USB. מהירות ההעברה עומדת על 1.5 MB, קריאה על איזה 5MB. כמובן שכשה DOK או הדיסק הקשיח הנייד מחוברים ישירות למחשב אני מקבל קצב גבוהה בהרבה של 20-25 מגה לשניה. מה אפשר לעשות? האם זה קשור ל SAMBA? אם אני מפעיל בראוטר את ה FTP אז זה עובד יותר מהר, אבל עדיין איטי. אגב הראוטר מחובר למחשב עם כבל בחיבור 1GB. ועוד משהו, האם מישהו התקין DD-WRT על הראוטר הזה והאם יש בעיות מסויימות? אני קצת מפחד לנסות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם אתם מכירים אתר שבו עשו מבחנים לסוגים שונים של נתבים ויש שם השוואת ביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל בחיבור חוטי למודם אחר שמחובר ישירות לאינטרנט, ושהראוטר ישדר באלחוטי (זה מה שנקרא bridge??). עברתי על כמה מדריכים באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, בכל הפעמים לא הייתה גישה לאינטרנט... מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה? או פשוט יודע מה צריך להגדיר בראוטר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המכשיר באמצעות כבל רשת לנתב, אני נכנס ל"ספריית מדיה" -> "רשת" -> "בוחר ב WORKGROUP שלי -> וכשאני רוצה להיכנס ל"מחשב שלי" ומשם לתיקיות ששיתפתי קודם לכן, קופץ לי חלון שאומר לי להכניס "net user id" ו"net password". אין לי מושג מה אני צריך לרשום שם כי במחשב לא עשיתי הגנת סיסמא. (הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי תוכנה לאייפון בשם WINSCP וגם אחרי שמחקתי אותה הבעיה ממשיכה.) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אחרי השידרוג-חובה של בזק לחמש מגהביט היתי חייב לקנות נתב חדש, טיפילינק 1042 (שדרגתי קושחה להכי חדש) ומודם חדש (המודם- קיבלתי מבזק). כמובן שהעלתי את המהירות ל5 גם ב014 שיש לי (יש לי גיימר שם בנוסף שהשארתי). הרגשתי היא לעומת ה 2.5 מגהביט שהיה לי עם נתב אדימקס ישן, שדברים עכשיו הרבה יותר איטיים. יש לי את ההרגשה הזאת כבר חודשיים. המעבר בתוך סרטים של יוטוב הוא בין טיפה יותר איטי לממש איטי, אתרים כמו xnet של ynet איטיים מאוד, לפי מה שראיתי שם הם מנסים לקחת מידע מאתרי פרסומות בצורה איטית מאוד. ועוד. כמובן שנשמע על פניו שאין קשר לנתב כזה או אחר במה שאני מתאר. אבל בכל זאת, זה קורה ומורגש. האם מישהו מיכם מרגיש איטיות כזאת ויש לו קונפיגורציה זהה או דומה? האם אתם יכול…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקרה: יש מחשב שחובר לרשת כחצי שנה, ניתקתי אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם הועבר ממנו מידע. האם ישנה אפשרות לראות אם עבר מידע מהמחשב לרשת או להיפך? (חוץ מCOOCKIES) **יש להדגיש כי לא השתמשתי בו בכל. לא נכנסתי לדפדפן בכלל. בתודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני מנסה להקים רשת ביתית - ללא הצלחה יתרה. תשתית: מודם SB5101 של HOT נתב: linksys WRT54GL חיבורים: אינטרנט --> מודם --> נתב --> (מחשב נייח , מחשב נייד) חייגן : 014 על הנייח (PPTP) הנייח מחובר חוטית , והגלישה דרכו היא ללא בעיות. הנייד - מחובר אלחוטית - ואין גלישה. הבעייה היא שאין לי פינג מהנייד לאינטרנט. האות האלחוטי הוא מצוין ; כמו-כן יש פינגים מהנייד לנתב (192.168.1.1) לגם לנייח (192.168.1.100) . אין פינג (לדוגמא) מהנייד לשרת DNS של 014 (יש פינג לאותו שרת מהנייח). אשמח לעצה טובה.. ** שיניתי כתובות MAC ושאר ירקות מזהים - עמכם הסליחה. מחשב נייח (עם חייגן של 014) C:\>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : Pr…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם . בנסיון לעדכן חומרה ..לראוטר ששמו : edimax br504n אני נתקל בהודעה invaild file , מדוע זה קורה? . הורדתי את העדכון עצמו מכאן http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=222&pl1_id=1 הקובץ בסיומת .bin הגירסא הנוכחית היא 1.30 העדכון 1.50 , מה אתם מציעים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המבצע שלי הולך להסתיים ואחרי שהם חסמו לי את הביטורנט החלטתי לגמור איתם מישהו עבר את התהליך הזה ויכול לספר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כמה ימים דפדפן האקספלורר שלי חדל מלהעלות אתרים באופן כללי - אין אתר אחד שהוא מעלה. בכל פעם שרושמים כתובת של אתר כלשהו הדפדפן מציג את ההודעה The page cannot be displayed. איפסתי כבר את ההגדרות של הדפדפן, אך דבר לא הועיל. מה שכן - האקספולרר שנמצא באווטלוק פועל מצויין. sos ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד קצת ישן של HP ואני רוצה לשדרג את הכרטיס רשת האלחוטי שלי כי הוא לא קולט כ"כ רשתות מרחוק איזה כרטיס מבין השניים האלה יש לו קליטה יותר חזקה ואיכותית? http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7318USg~23~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7108PCg~23~0.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההוטבוקס ריסט את עצמו לפני מספר דקות והרגשתי האטה רצינית במהירות. נכנסתי לפאנל של ההוטבוקס ולהפתעתי: http://jpg.co.il/view/5265ac4094337.png/ ערוץ יורד אחד בלבד פעיל. תקין?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, כמו שכתבתי, דוד שלי ביקש ממני מחירים וחנויות שאפשר לקנות בהן את הראוטר הזה. Edimax BR-6104k - הדגם *איזה כיף !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית ארון תקשורת ובוא מרוכזים כל ציוד התקשורת והמדייה של כל הבית + חשמל חכם. אני חייב עזרה במידע איזה סוג של אינטרנט וציוד אני צריך כדי שכל המערכות יעבדו בצורה חלקה וללא נפילות. אני מפרט מה יש לי בארון כדי שתוכלו לעזור לי: רסיבר לסאונד פנים בית וגינה בשתי אזורים נפרדים כל נקודות האינטרנט של כל השקעים בבית מגיעים לשם ממיר של יס ממיר של פרטנר מודם של החשמל החכם ובנוסף אני רוצה להוסיף סטרימר הזמן הלא רחוק אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי כרגע היום פעיל רוואטר אלחוטי של 3COM מסוג OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router הוא מחובר למודם ADSL של בזק והכל עבוד מצויין. בנוסף יש לי עוד רווטאר זהה לחלוטין של 3COM שאני רוצה להפוך אותו לנוקדת חיבור קווית אשר יהיה מחובר אלחוטי לרוואטר הראשון. (אני מדגיש הרוואטר האלחוטי של 3COM השני יספק אינרטנט דרך אחד מארבעת הפורטים של הרוואטר לממיר של YES ולא בצורה אלחוטית) איך עושים זאת ? אני שובר הראש איך עושים את זה !!! http://adsl.aruba.it/manuali/3comOCWireless.pdf
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצל אמא שלי בזק התקינו מודם או נתב של אלקטל שיש לו רק חיבור רשת בודד חיבור לקו הטלפון אבל אין צורך בחייגן והמחשב מקבל כתובת IP שהיא 10.0.0.1 מישהו יכול להגיד לי מהו הדגם ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטה אז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..? רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית שני מחשבים (נייד ושולחני) ואני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט. אני ממש לא מבין גדול בתחום הזה ומבקש את עזרתכם. כרגע אני מחובר דרך בזק בינלאומי (WOW) באמצעות מודם USB - השאלה שלי היא איך אני מתקדם מכאן. האם מספיק לי לקנות נתב אלחוטי או שאני צריך נתב שהוא גם מודם ? איזה נתב מומלץ במסגרת מחיר הזאת (עד 500ש"ח) ? אני רוצה חיבור יציב ומהיר ככל הניתן כמובן. לשני המחשבים יש כרטיס רשת אלחוטי מותקן. למעשה במחשב השולחני שלי יש לוח אם P5B Deluxe - Wifi AP וניסיתי לחבר את הנייד דרכו אבל החיבור היה ממש חלש ולא יציב. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות, ותודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים (WIN2000 ו XP ) הראשי (WIN2000 ) מחובר לאינטרנט בכבלים(ערוצי זהב ונטויזן) באמצעות כרטיס 3COM 10/100 המוגדר כ SHARING שני המחשבים מחוברים בכרטיסי רשת 10 (3COM ן XERCOM ) והרשת עובדת (יש קישור) חוץ מאשר הגלישה!!! אי אפשר לגלוש במחשב השני ( למרות שיש רק כרטיס אחד המוגדר ב SHARING ) ולמרות שיש קשר שיתופי בין שני המחשבים(מעבר קבצים) האם משהו נתקל בבעיה דומה בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי BR-6524n של אדימקס ומחשב נייד, שניהם תומכים בתקן N הכרטיס רשת במחשב הנייח הוא 10/100 (האם זה מגביל אותי?) הראוטר בחדר והלפטופ בסלון, מרחק של 4 מטר ללא מכשירי חשמל באמצע חוץ מטלויזיה, קירות רגילים (לא ממד) רוב הזמן הלפטופ מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ולגלוש אבל במהירות נמוכה (100 KB כאשר החיבור בפועל הוא 5 מגה) כאשר אני מנסה להעתיק קובץ מהמחשב הנייד לכונן משותף הוא אינו מצליח למצוא אותו במרחק הזה ואם כן אז הוא נכשל באמצע העתקה, רק כאשר אני מתקרב לנתב הכל כשורה. חשוב לציין שהגדרתי את הראוטר לשדר אך ורק על N (לאחר ש B+G+N היה אותו דבר וקיויתי שאולי זה יעזור) ניסיתי להוריד את האבטחה (WPA2) אך גם זה לא הועיל. בנוסף, לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל במאפייני החיבור האלחוטי בניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-