רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו יכול לתת לי בבקשה רעיונות לדרכים נוספות להעברת קבצים בין שני מחשבים, שהם מעבר לחיבור לרשת הביתית (Ethernet/Wi-Fi), דיסק-און-קי, וכונן אופטי כגון CD או DVD? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד עוד מעט ולכן אני עובר דירה.. עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה דילים בנוגע לחיבור כבלים? כמה עולה ההתקנה של המודם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני צריך לשדרג את ה linksys wrt54gl שלי בקרוב בעקבות שדרוג ושיפור הקליטה האל חוטית בבית. הנתב שלי תומך בתקן B 54MBPS ...דיי עתיק תקנה לפני 5 -6 שנים. לפי הבנתי IEEE 802.11ac "מחליף" את תקן N, השאלה שלי היא - האם כדאי להמתין לנתבים החדשים שתומכים בתקן AC? או לשדרג לנתב בתקן N? אם לא - איזה נתב של linksys\Cisco ממולץ? תקציב באזור ה 600 ש"ח (הנתב הנוכחי החזיק ומחזיק לי כבר הרבה זמן ומרגישים את האכיות כך שאני לא רוצה לעבור לחברה אחרת).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי נטויז'ן כבר 5-6 שנים, התמיכה והכל מעולה! אבל הבעיה היחידה היא החיבור לחול תמיד יש פינגים במשחקי רשת ... רציתי לדעת איזה ספקית יש לכם ומה אתם ממליצים ....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון להיום אני משתמש בבית במחשב נייח שמחובר לרשת האינטרנט עם מודם רגיל של בזק. ברצוני לקנות עוד מחשב נייד . אמרו לי שבכדי שאני אוכל לגלוש בשני המחשבים יחד עלי להחליף את המודם שיש לי במודם שמשמש גם כנתב ושתומך בטכנולוגית ה ADSL עם 4 יציאות LAN. רציתי לדעת האם יש הבדל בין הנתבים השונים? כלומר האם כדאי לקנות משהו יקר או שמספיק אחד זול? בשביל מה צריך 4 יציאות LAN? האם גלישה באותו זמן עם שתי מחשבים מורידה את קצב מהירות הגלישה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הצטרפתי לטלפון של 012 ולכן שונתה הצורה שבה אני מתחבר לרשת... החיבור היום הוא: 1. מודם של בזק של חברת ECI דגם BFOCUS 312+ 2. ממנו מחובר לסוג של נתב\מודם של חברת AUDIO CODECS 3. ממנו מחובר לראוטר של בזק D-LINK 2760U (בתקן N) אין עכשיו אני יכול לבצע את הפעולה של התנתקות והתחברות מחדש??? אשמח מאוד לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להתחבר דרך הסלולרי שלי לתיבת המייל שלי בוואלה? כמו בג'יימייל? ואם כן מה הן ההגדרות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תיבת איימייל בנפח של 20+ מגה בחינם.. אם יש לכם מה להציע אז בבקשה תתנו לי לינק שאוכל להרשם.. תודה רבה גיא
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מממ אני לקוח של 012...ועכשיו הגיע הזמן לשדרג חבילה לאחרונה הוספתי עוד מחשב לרשת (הוא מחובר דרך המחשב הראשי שלי בכבל רשת) שמריץ אובונטו והוא משמש לי להורדות בלבד (וגם סתם משחקים עם לינוקס). עכשיו אני מתלבט מה יתן לי לעבוד על שניהם בצורה אנושית כששניהם פועלים (למרות שהAMULE לא יעבוד בזמן שאני עובד על המחשב) אין לי בעיות פינגים ואני מסתדר עם מה שיש לי עכשיו (1.5DOWN 128UP) יש לי לבחור בין 3mb/150kb down/up לבין 1.5mb/512kb down/up מה אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לקנות בארץ SWITCH בעל 24 פורטים של גיגה ושיהיה MANAGED באזור ה1000 שקל? אם כן, אשמח לדעת איפה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב השרת מורץ ע"י מערכת ההפעלה winxp, מחשב הלקוח מורץ ע"י win 98. המחשבים מזהים אחד את השני וניתן להעביר קבצים ביניהם. הבעיה שלי היא שעשיתי שיתוף אינטרנט במאפייני החייגן אבל במחשב השני פשוט אין אינטרנט מחכה לעזרה, תודה רבה לכל מי שמגיב ומנסה לעזור.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את המדריך איך ליצור רשת בין שני מחשבים עם ווינדוס XP והשאלה שלי היא האם אפשר לשתף את תיקיית הPROGRAM FILES של המחשב השני. ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי. הרשת עובדת בסדר גמור ואני רואה את המחשב השני אבל אחרי שעשיתי שיתוף לכונן C אני נכנס אליו ורואה את כל התיקיות שבו אבל לא יכול להכנס אליהן. יש דרך לשתף איזה תיקייה שנמצאת שם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מומחים יקרים, ברשותי חצר בת כדונם וחצי ובה שני בתים. הראוטר שלי נמצא באחד הבתים בקצה השטח. אני רוצה קליטת Wifi בכל רחבי השטח ובבתים. מה האפשרות הטובה ביותר שלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לי כרגע יש מחשב אחד בבית בקומה הראשונה. במהלך השבוע הקרוב אני קונה מחשב נוסף שיהיה בחדר שלי שזה בקומה השנייה וחשוב לציין שזה יהיה בחדר ממ"ד. איך אני עושה רשת בין שני המחשבים? להעביר חוט בכל הבית נראה לי מאוד מסובך. כמו כן הבנתי שראוטר לא יהיה אופציה טובה מכיוון שאחד המחשבים יהיה בממ"ד. אז מה בעצם אני עושה? תודה מראש EliaV-PeretZ.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קבצים בgimail ובגוגל drive קבצי rar הקבצים מפוזרים בכול מיני הודעות דואר . אני רוצה להוריד למחשב שלי את כל קבצי הrar במכה אחת ולא להיכנס לכל הודעה והוריד את הקובץ המצורף. האם אפשרי להוריד את הכול ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לעשות רשת אלחוטית למרחק של קילומטר-קילומטר וחצי.?????? אם כן כמה זה יכול לעלות?? ואיך עושים את זה???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני גר בדירת קרקע קטנה שנמצאת במרחק של בערך 20-25 מטר מדירת הוריי שאצלם יש ראוטר ומודם אצלי בדירה אין אפשרות לעשות תשתית של בזק או הוט וגם לא מעוניין בזה או בלהתחיל להעביר כבל מאצלם אלי. אני חושב על 2 אופציות אשמח להתייחסות לשניהם: 1. אני מחפש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב נייח, כרטיס שיוכל לקלוט Wifi גם מרחוק מאוד ובאיכות גלישה טובה ראיתי בksp את הדגם הזה : https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..512.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20522&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי המפרט שלו הוא נראה אחד חזק וטוב. מה אתם חושבים ? והאם יש לכם המלצה על כרטיס רשת אלחוטי יותר טוב ? (עדיף בלא יותר מ 350 שקל) אני מעדיף א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצב הנוכחי: יש לי כרטיס רשת אלחוטי Edimax 7128g עם צ'יפסט של Ralink. מאז שהתקנתי אותו המחשב קופא ב-uTorrent או לפעמים בגלישה. עדכוני דרייבר לכרטיס וללוח האם לא עוזרים. עכשיו, קראתי שזו בעיה נפוצה, ככל הנראה מאשימים את הצ'יפסט של Ralink. הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. הבנתי שמבוססי הצ'יפסט של Atheros מומלצים, לכן מה דעתכם על הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3835 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2889&CatCode=60 המלצות נוספות, בכל תקציב- יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר dynamode מדגם BR-6004. כיצד אני פותח את הפורט 6662 כדי לא לקבל LOW ID באימיול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהוא מכיר את המודם? הוא USB או רשת? ניתן לשדרג אותו לראוטר כמו את האלקטל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם קיים דיאגרמת ביצועים שמראה את ההבדלים, זה יהיה הכי טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי בבית שני מחשבים, אחד אלחוטי ואחד נייח ומזרים מדיה שחיברתי לטלוויזית HD. הראוטר שלי תומך בתקן b/g כך שהמחשב הנייד מתחבר אליו לאינטרנט, הוא גם תומך ב b/g (הנייח מחובר בכבל רשת). לעומת זאת המזרימדיה עובד עם אנטנה בתקן, ולכן השאלה שלי היא כזו, האם תיהיה אפשרות להתחבר דרך האנטנה האלחוטית של המזרימדיה אל הראוטר שלי שעובד בתקן b/g ולהעביר דרך הרשת סרטים ותמונות למזרימדיה?? או שאני אצטרך לקנות ראוטר שתומך בתקן N כדי להתחבר לאנטנה האלחוטית של המזרימדיה.. אם כן אז אני אצטרך לקנות למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, כדי שגם הוא יוכל להתחבר לראוטר... תודה מראש על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחובר להוט . המודם נמצא בממד שלי. אני מעוניין להתחבר למחשב נייח שנמצא בממד ולמחשב נייח אחר שנמצא בסלון ( קיר אחד בממד מפריד בין הסלון לממד וזה בסביבות 10 מטר במרחק לא אווירי ללא קיר כאשר הדלת פתוחה ) . אני מחובר במהירות 1.5 מגה להוט. איזה נתב וכרטיס רשת אלחוטי הייתם ממליציים לי לרכושש?? לא מחפש לקנות את הצעקה האחרונה בעולם הנתבים...רק נתב שמתאים לצרכים שלי..... בברכה, אביב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש ראווטר לטווח קצר(חדר סמוך),אבל אני מחפש ראווטר שיהיה יציב. כרגע אני עם אדימקס די ישן שמתנתק לי לפחות 10 פעמים ביום(באמת). התקציב הוא 150-200 עדיף כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-