רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מנוי באינטרנט זהב ב adsl ויש לי כל 3 ימים במדוייק ניתוק... תכנתתי את החייגן ככה שיחייג אוטומטית לאחר שנותק וכשזה קורה זה ישר מתחבר אוטומטית ללא בעיה ככה שאני לא חושב שמדובר בספק האינטרנט... יש לי מודם אלקטל כשהניתוק קורא 2 הנורות הימניות נשארות דלוקות. האם תופעה זו קוראת גם לכם?(מנויי אינטרנט זהב ב adsl) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור סקריפט פשוט בTELNET שיעשה RESET למתאם (המעפן) של 012 אוטומטית. אני מחפש תוכמנה שמאפשרת לכתוב סקריפט כזה ולקמפל אותו לקובץ EXE. בזמנו עשיתי זאת בצורה מאוד פשוטה אבל אני לא זוכר באיזו תוכנה השתמשתי. אשמח להמלצה על תוכנה מתאימה (אשמח אם לא תהיה מתוסבכת מדי)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית ארון תקשורת ובוא מרוכזים כל ציוד התקשורת והמדייה של כל הבית + חשמל חכם. אני חייב עזרה במידע איזה סוג של אינטרנט וציוד אני צריך כדי שכל המערכות יעבדו בצורה חלקה וללא נפילות. אני מפרט מה יש לי בארון כדי שתוכלו לעזור לי: רסיבר לסאונד פנים בית וגינה בשתי אזורים נפרדים כל נקודות האינטרנט של כל השקעים בבית מגיעים לשם ממיר של יס ממיר של פרטנר מודם של החשמל החכם ובנוסף אני רוצה להוסיף סטרימר הזמן הלא רחוק אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במשך כשנתיים וחצי הייתי מחובר לאינטרנט עם בזק בינ"ל על תשתית כבלים ללא חייגן. לפני כחודשיים התחלתי לשחק משחק רשת מסויים שדרך בזב"ל היו לי בו פינגים גבוהים מאוד. עשיתי מנוי גם ל-012 וביטלתי את החיבור ללא חייגן כדי שאוכל לבחור בין שתי הספקיות ולהשוות ביניהן (מכיוון שיש לי התחייבות לבזב"ל אני עדיין מחובר לשתיהן). בימים האחרונים שמתי לב שהחיבור לאינטרנט קצת לא יציב (מתנתק לפעמים, לוקח זמן לפעמים להתחבר) והבוקר שמתי לב שאני בכלל לא צריך לחייג - כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחבר לבד ל-012 (אני חושב זה 012 - כתובת ה-IP שלי מתחילה ב-84). למען האמת זה לא ממש מפריע לי, אני רק רוצה לדעת אם מישהו מכם נתקל בדבר כזה פעם, אם יש למישהו הסבר לעניין המוזר הזה, או אם יש לי סיבה כלש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לקנות בארץ SWITCH בעל 24 פורטים של גיגה ושיהיה MANAGED באזור ה1000 שקל? אם כן, אשמח לדעת איפה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לרשת דרך מודם ADSL של סימנס, והייתי מעוניין להעביר בעיקר קבצי וידאו, בין שני מחשבים, בקלות ובמהירות.. ניסיתי דרך NETWORK SETUP WIZARD, אך ללא הצלחה כלל. אשמח לדעת אם ניתן דרך הנ"ל, וכמו כן, עם אילו תוכנות יעודיות ניתן לעשות זאת, מלבד הנ"ל. אציין שעל שני המחשבים מותקן ווינ אקס פי.. תודה רבה לכל העוזרים!! ניר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה - נתב קווי אשר אמינותו גבוהה. אחד שלא מתקלקל . יעלה כמה שיעלה - תקציב 400 לכל היותר . http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000iUORUZYHnMGxqUpIFirKnNA:12bbi68k5?sgID=7&N=2+541&pr=* http://www.bug.co.il/subc.asp?t=10 תודה וערב נעים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייתי סקרן בקשר לפינג שלי לgatware בעקבות שרשור שנפתח היום אז עשיתי פינג קטן לgateway וקיבלתי משהו קצת יותר גרוע מזה (הCMD לא שמר את כל השורות) Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=14ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=39ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=259ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=198ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=105ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=80ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=23ms TTL=254 ולשרת של משחק שאני משחק קיבלתי את זה : Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=1055ms TTL=104 Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=837ms TTL=104 Reply from…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של HP בעל יכולת אלחוטית מובנית. ברשותי בבית גם ראוטר אלחוטי של חב' EDIMAX BR-6204WG כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד לראוטר באופן אלחוטי הוא לא נותן לי זאת. הוא מאמת איתי סיסמא ולאחר אימות הסיסמא הוא מנסה נואשות להתחבר ללא הצלחה. יש לציין כי בפעם הראשונה בה ניסיתי להתחבר הוא כן נתן לי ומשום מה עכשיו כבר הוא לא, דבר אשר מאושש טענתי כי לא מדובר בעניין של הגדרות. כמו כן החיבור מהמודם של מוטורולה הוא חיבור דרך הכבלים כאשר *ללא* חייגן (חיבור קבוע) כלומר אייפי שמתחיל ב-8 למען הסר ספק. יש לציין דבר חשוב ביותר כי כאשר אני מנסה להתחבר הוא תמיד תמיד נתקע בשלב שהוא רושם: "מייבא כתובת רשת" ולא זז ממנו... ההגדרות של הראוטר האלחוטיות הינן: אבטחת WPA pre shared key …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם קיים דיאגרמת ביצועים שמראה את ההבדלים, זה יהיה הכי טוב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמחוללת נפלאות (ויתרתי על מזרימדיה ישן) קיבלתי המלצות בפורום לרכוש נתב מסוג TP-Link TL-WR1043ND אשר אני מתכוון לרכוש כיום לעיתים הסרט מקרטע -1080i האם החלפת נתב תפתור את הבעיה? מה באשר לכרטיס רשת (מובנה במחשב)? תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שכדי לעשות רשת בין 2 מחשבים עם ADSL אני צריך לשים בכל מחשב כרטיס רשת... ואז לחבר אחד מהמחשבים למודם (שאותו הופכים ל- PRO) ואת המודם ל- HUB ואת ה- HUB לפילטר שמבודד בין הקו הרגיל ל- ADSL.... ואת המחשב השני לחבר את הכרטיס רשת שבו ישר לפילטר של נזק... האם זה נכון ? ??? ??? ואיך אני קובע את רוחב הפס של המחשב השני... כלומר שהמחשב שלי יהיה נגיד עם שני שליש מרוחב הפס והמחשב השני רק עם שליש... ??? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, רק רציתי לשאול את הגיימרים פה באיזה ספקית אינטרנט הם משתמשים, ואם הם חווים לאגים / פינגים שכנראה בגלל ה ISP או אם הם מרוצים. אם אתם משתמשים באיטרנט יותר איטי מ 1MB או יותר מהיר מ 2.5MB, בבקשה אל תצביעו, כי אין לי כסף ל 5MB ופחות מ 1MB זה קצת איטי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש למישהו ניסיון ב-VPN בין שתי רשתות? בגדול הבעיה היא שיש לי PING רק מכיוון אחד. לכיוון שני יש לי PING רק לנתב. אין FIREWALL. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני צריך לשדרג את ה linksys wrt54gl שלי בקרוב בעקבות שדרוג ושיפור הקליטה האל חוטית בבית. הנתב שלי תומך בתקן B 54MBPS ...דיי עתיק תקנה לפני 5 -6 שנים. לפי הבנתי IEEE 802.11ac "מחליף" את תקן N, השאלה שלי היא - האם כדאי להמתין לנתבים החדשים שתומכים בתקן AC? או לשדרג לנתב בתקן N? אם לא - איזה נתב של linksys\Cisco ממולץ? תקציב באזור ה 600 ש"ח (הנתב הנוכחי החזיק ומחזיק לי כבר הרבה זמן ומרגישים את האכיות כך שאני לא רוצה לעבור לחברה אחרת).
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנתב - Edimax BR-6204Wg, יושב בקומה ראשונה, מחובר קווית למחשב נייח. אני מניח שאני צריך Access Point בקומה שלישית, לא? אם כן - מה ממולץ? אני רוצה משהו פשוט וזול.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט (בכבלים) עם ראוטר d-link di-604 (בקיצור לא אלחוטי) ואליו מחוברים 3 מחשבים ובנוסף, יש לי מחשב נייד בבית. האם אני יכול לקנות לו מתאם BT ולקנות לאחד המחשבים מתאם BT ואז לגלוש בנייד ? אם לא, האם יש דרך אחרת לגלוש בנייד ? בנייד אין לי מתאם אלחוטי וגם הנתב שלי, כמו שאמרתי, לא יכול לשמש כנתב אלחוטי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מודם 56K יש המלצות לחברות מסוימות? על איזה פרמטרים צריך להסתכל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לפני שלושה שבועות בערך את ה 3crwer100-75 של 3com הרשת עבודת מצוין - הרשת בנויה ממחשב שמחובר עם כבל רשתוPS3 במרחק 10 מ' (בסלון) ויש קיר אחד שמפריד ביניהם. אבל עדיין כאשר אני מנגן סרטים דרך הPS3 מהרשת - לפעמים הPS3 נתקע או עושה את זה בשיא האדישות. בדקתי וראיתי שהסיגנל עומד על 58% - וזה תמיד ככה (בין 58 ל 63 בערך) מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים (WIN2000 ו XP ) הראשי (WIN2000 ) מחובר לאינטרנט בכבלים(ערוצי זהב ונטויזן) באמצעות כרטיס 3COM 10/100 המוגדר כ SHARING שני המחשבים מחוברים בכרטיסי רשת 10 (3COM ן XERCOM ) והרשת עובדת (יש קישור) חוץ מאשר הגלישה!!! אי אפשר לגלוש במחשב השני ( למרות שיש רק כרטיס אחד המוגדר ב SHARING ) ולמרות שיש קשר שיתופי בין שני המחשבים(מעבר קבצים) האם משהו נתקל בבעיה דומה בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי BR-6524n של אדימקס ומחשב נייד, שניהם תומכים בתקן N הכרטיס רשת במחשב הנייח הוא 10/100 (האם זה מגביל אותי?) הראוטר בחדר והלפטופ בסלון, מרחק של 4 מטר ללא מכשירי חשמל באמצע חוץ מטלויזיה, קירות רגילים (לא ממד) רוב הזמן הלפטופ מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ולגלוש אבל במהירות נמוכה (100 KB כאשר החיבור בפועל הוא 5 מגה) כאשר אני מנסה להעתיק קובץ מהמחשב הנייד לכונן משותף הוא אינו מצליח למצוא אותו במרחק הזה ואם כן אז הוא נכשל באמצע העתקה, רק כאשר אני מתקרב לנתב הכל כשורה. חשוב לציין שהגדרתי את הראוטר לשדר אך ורק על N (לאחר ש B+G+N היה אותו דבר וקיויתי שאולי זה יעזור) ניסיתי להוריד את האבטחה (WPA2) אך גם זה לא הועיל. בנוסף, לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל במאפייני החיבור האלחוטי בניי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חיברתי במחשב עם WINXP כרטיס רשת אלחוטי פשוט של אדימקס. המחשב אמנם נמצא בחדר ממ"ד אך הוא פתוח ובמרחק 2-3 מטרים בלבד מהראוטר בחדר ממול. החיבור לרשת נקלט על 76% אך אינו רציף וכל כמה דקות יש ניתוק של כעשר דקות עד רבע שעה עד שחוזר החיבור. ניסיתי את כל ההגדרות, התקנות מחדש, צורות אבטחה ואף החלפתי את הכרטיס לאחר שחשדתי שהוא תקול.. ועדיין אותה בעיה. מחשב "האם" גם הוא עם WINXP והראוטר גם של אדימקס. לכאורה אמור להיות סנכרון מושלם.. מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בטוח שכבלים שוחט את האיידי אס אל המסריח הזה למרות שיש לי איי די אס אל 1.5
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-