רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז קודם אני יציין שאני עם בזק+בזק בינ"ל בחבילה של 4M ומשתמש במע' הפעלה XP אני מחובר לאינטרנט באמצעות מתאם רשת שמקשר אותי לראוטר שנמצא במחשב אחר. בזמן האחרון יש איטיות נוראית בגלישה/הורדה במחשב שלי , אבל לא במחשב שגולש ישירות עם הראוטר לדפים לוקח זמן רב לעלות גם כשאין אצלי הורדות או במחשב השני רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי במחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי, התקנתי לו את הדרייבר הוא מזוהה במנהל ההתקנים הכל בסדר..הבעיה היא שאין לי שום אפשרות לחיפוש רשתות אלחוטיות מדובר ב XP ואני יודע איפה הכח שמחפש רשתות והוא פשוט לא מופיע אין לו זכר וניסיתי להגיע אליו בכל מיני דרכים, מה יכולה להיות הבעיה? תודה רן
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אוקיי, אז בזמן האחרון זה קורה לעיתים תכופות יותר, האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד. הייתי חושד במודם בגלל שהוא לפעמים עושה סוג של ריסט לעצמו, אבל לאחר שאני מחובר עם חייגן, והדבר קורה המודם מאפס את עצמו, וחוזר למצב תקין (כל הנורות דולקות), ואז אני מנסה להתנתק מהחייגן והדבר גורר סיים משימה ותוקע את כל המחשב. ע"מ שהכל יחזור לעבוד אני עושה ריסט למחשב. האם יכול להיות שהמודם גורם לזה? המודם הוא של מוטורולה SB4200. תודה רבה ואשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר חדש , הקודם שלי נדפק לגמרי , של DLINK דגם : DI-524... התקציב הוא 200 שקל עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. הכי חשוב שהוא יהיה הכי טוב ויציב שיכול להיות במסגרת התקציב , ושלא יהיו לו בעיות עם הוט ונטוייזן , וגם שיהיה לו תמיכה מהחברה לכל תקלה. תודה מראש נ.ב שמעתי על THOMSON כחברה טובה ... ? ולמי שצריך עוד פרטים: העכשווי קרס לי ברגע שחיברתי 3 כבלים וטיים לכל אחד מהספוטים שלו , מתחת לזה הוא עובד. ואני אפילו לא מצליח להכנס למרכז הזה שלהם... אגב אני לא ממש מבין בזה אז אם זה לא פרופרציונלי ביחס לתקציב..
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נתב (כרטיס) רשת אלחוטי Druc-U3 ושאני מתקין את התוכנה של זה זה לא נותן לי להכנס ... זה אומר לי משהו משהו..... PrismApi.dll וד"א יש לי ויסטה 64 ביט מה אני עושה ? ובבבבקשה זה מאוד מאוד דחוף לי
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה הרבה זמן שיש לי בין שני מחשבים רשת בשיטת ICS. עשיתי זאת בעזרת הWIZARD שמגדיר לי אוטומתית הכל, עד שלפני שבוע מחשב הCLIENT החליט לא להתחבר. בדקתי את הIPCONFIG בCMD, וראיתי שההגדרות ממש לא מוגדרות כראוי, אז החלטתי להגדיר ידני. ip address: 192.168.0.2 subnet: 255.255.255.0 gateaway: 192.268.0.1 הכל טוב ויפה, אבל עדיין אין לי תקשורת למחשב המארח (עשיתי פינג). בדקתי את ההגדרות במחשב המארח, הכל טוב. הIP הוא 192.168.0.1 והSUBNET בהתאם. בחייגן מוגדרת ההגדרה של שיתוף (דרך הכ. רשת המתאים כמובן). עשיתי PING, עדיין אין תקשורת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, בקצרה - אני מחפש נתב אלחוטי שלא ישתנק וימות כל פעם שיש קצת עומס על הקו (משימה פשוטה למדי שהדילינק שיש אצלי עכשיו לא מסוגל להתמודד איתה). אין לי מגבלת תקציב, אני רק מחפש ראוטר נורמלי... :\ אה, כן, והוא צריך להתחבר למודם ADSL. ולחייג. זהו בערך. הצילו?
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחובר ל- בחבילה של 2 מגה012. לפני כשבוע עשיתי רשת אלחוטית עם נתב edimax br6204wlg. ויש אינטרנט והכל טוב ויפה, רק מה הוא איטי ברמות מטורפות אני מוריד קובץ מכל אתר שהוא במהירות של 10קב במקום 250+-. חשבתי שאולי זה הנתב אשם אבל נכנסתי לאתר של 012 ויש שם אפשרות לבדיק מהירות ומשם אני מוריד על 250+-. כמו כן התקשרתי אליהם והם הגדירו לי באקספלורר(כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות lan )כתובת ויציאה של שרת פרוקסי, ואכן המהירות באקספלורר בהורדה חזרה לעצמה אבל בשועל כלום. לפי הבנתי הנתב לא קשור לאיטיות או שאני טועה? במידה ואני טועה איך אני מטפל בבעיה כמו מעצבנת... תודה רבה למי שיעזור
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשלוח ל50 כתובות את אותה תמונה בGMAIL איך אני עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מאוד מוזר. כפי שנראה כרגע יש לי בעיה רק עם שני האתרים האלה. בלפטופ שמחובר אלחוטית אין בעיה ואני מצליח להיכנס. מהמחשב הראשי שמחובר חוטית לא נכנס ואני מקבל: This program cannot display the webpage מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מתקין מחר ראוטר של TP LINK רוב הזמן אני רוצה שתהיה רק רשת בין המחשב הראשי לנישא. ושהמחשב הראשי (שמחובר קווית לראוטר) יהיה היחיד שיהיה לו אינטרנט. לפעמים אני רוצה שיהיה גם אינטרנט בנישא. איך עושים את זה הכי קל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום,כבר כמעט חודש שפשוט לוקח דקות שלמות לאתר לעלות ולפעמים הוא בכלל לא עולה הדבר היחיד שעולה זה הPREM ZONE אני מחובר בהוט ו014 האם עוד מישהו סובל מזה שהאתר פשוט לא זז?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס - ar-7084ga, אם זה משנה - ואליו מקושר מחשב נייד בצורה אלחוטית (ולא רק) ללא בעיות. לעומת זאת, מחשב אחר, נייח, כשניסיתי לחבר אותו דרך כבל, הראוטר פשוט השתבש - כל הנורות מהבהבות בצורה א-סימטרית. הנייד, שהיה מחובר אליו, התנתק. ובנייח עצמו הוא שניה מראה שהוא מחובר ושניה מתנתק (וגם בשניה שהוא מראה שהוא מחובר א"א לגלוש דרכו), וכשבדקתי האם הבעיה היא בכבל על ידי חיבור הנייד דרך הכבל - הכל היה כשורה. חשבתי אולי הבעיה היא פיזית במחשב או משהו, לכן קניתי כרטיס רשת אלחוטית, וגם אז - כשמתחברים לרשת הספציפית הזו היא משתבשת. לעומת זאת, כשהתחברתי לאחת מרשתות השכנים, לבדיקה, הכל התנהל כהלכה. מה עושים? או אפילו מה הכיוון (הבעיה היא בראוטר? במחשב?)? ד.א. רסטרתי את הראוטר…
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס/ים רשת אלחוטי PCI או USB מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לשימוש ביתי (שני לפטופים ומחשב נייח אחד, חיבור לבזק) אבל יש לי ילדים קטנים בבית, ואשתי חוששת מהקרינה ולכן אני רוצה שבמהלך היום, החיבור לרשת יהיה קווי ורק בערבים להעביר לרשת אלחוטית (כדי לשבת עם הלפטופ בסלון...) אני מניח שכל ראוטר אלחוטי הוא גם חוטי אבל ברובם הכיבוי האלחוטי הוא בהגדרות השאלה שלי - האם יש ראוטר אלחוטי שאני יכול לכבות את השידור האלחוטי שלו באמצעות מתג חיצוני או כפתור כלשהו ולא דרך ההגדרות שלו? אני מחפש משהו לא יקר מדי, משהו בסביבות ה300 ש"ח תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
I'm slowly learning to accept that broadband Internet speed in this country is a joke. Any of you who have ever lived in a normal country know what I'm talking about. In Toronto You pay for 5 meg and you get 5 meg. Period. Here you pay for 5 meg and you get 5 meg as long as you're trying to connect to the Speedtest.net server in Petach Tikvah. Try to use the internet like normal people do and you start to feel yourself losing hair. It's abysmal (English word of the day look it up) ). My question is WHY!?!? WHY is it so freaking slow here? Why so inconsistent? Why so unreliable? WHY? Piyono
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי על השיטות איך לכוון את שידור הראוטר בכדי לשפר טווח קליטה. שאלתי היא: אם אני מחבר חוט ארוך לאנטנה האם בכך אני מגביר את הטווח? לי יש ראוטר במרתף שכולו בטון ואין לי קליטה כבר בקומת כניסה יש לי אפשרות לחבר חוט לאנטנה, החוט הזה יגיע עד קומת כניסה כ - 3 מטר האם זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר ו כרטיס למחשב בשביל להתחבר עם שני מחשבים מהירות גלישה 10 מגה כבלים בלי חייגן החדר אחד ממד אבל עם דלת רגילה לא של ממד וחלון פתוח והחדר השני צמוד לו(חדר רגיל) וגם פה יש חלון ודלת רגילים פתוחים הכי חשוב שבמחשב אחד שיהיה מחובר קוי לא יהיו בעיות בתעבורה ולכן יהיה מחובר קוית השני פחות קריטי ישמש רק לגלישה וגם לא מרובה בלי הורדות... תקציב 250 שקל
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום ! בבית שלי כבר הרבה שנים יש רשת ביתית בכבל מוצלב בין שני מחשבים נייחים שלי ושל אחי. לאחרונה אני ואבא שלי קנינו מחשבים ניידים, שאותם אנחנו גם רוצים לחבר לאינטרנט הביתי מבלי לפגוע בניידות שלהם בבית. המעבר לרשת אלחוטית לחלוטין יהיה מסורבל, שכן אנחנו צריכים לקנות כרטיסים מיוחדים למחשבים הנייחים... סתם בלגאן. השאלה שלי: האם קיים איזה שהוא מתאם שמתחבר למודם, ומספק רשת אלחוטית? תודה, תומר
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מעוניין בכרטיס Wi-Fi בחיבור PCI עד 150 ש"ח לחילופין, אפשר גם כזה שמתחבר ב-USB, אם עדיף תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום! ;D אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ראוטר מבית Intellinet. Intellinet, MIMO Turbo G מדגם 502207. קישור למוצר: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000usKQO-RlYVAuR_pOvFSjoBS:12bbi68k5?id=3981461&pr=QJ5&N=2%2031582%2031105&sgID=10 בבית, התחברתי לתשתית L2TP של HOT, (כלומר כבלים) ואני רוצה לדעת את הדבר הבא: 1. אם אני אחבר את המודם לראוטר, ואת 3 המחשבים בכבל לראוטר - האם אני אוכל לגלוש בכל שלושת המחשבים? 2. האם תתאפשר רשת פנימית בין שלושת המחשבים? (זה פחות חשוב, העיקר אינטרנט) 3. במידה ואני רוצה להחליף כתובת IP (כדי להוריד מספר קבצים מ Megaupload לדוגמא), אז איך אני עושה את זה? האם מספיק לאתחל את הראוטר או שאפשר להסתפק גם בכיבוי…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. שוב אני שואל את השאלה כי לא ענו לי לפני חודש. כאשר מתנתק לי הראות'ר 6204 EDIMAX מתנתק מהאינטרנט (מכל שסיבה שהיא), הוא אמור להתחבר לבד? או שאני צריך לעשות ריסטרט למודם?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נתב + מודם(אלחוטי) אני לא צריך אחד עם טווח מטורף אלא אחד פשוט אמין וטוב. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית מבוססת 3com 3crwer100-75 הפופולרי. השרת VPN מחובר ישירות לראוטר והמחשב ה"מרוחק" מחובר בצורה אלחוטית. כאשר אני מנסה ליצור חיבור בתוך הרשת, כלומר, מחייג מהמחשב המרוחק (192.168.1.3) אל השרת (192.168.1.2) - החיבור תקין. לעומת זאת, כאשר אני יוצא לרשת האינטרנט החיצונית בשביל להתחבר לשרת (זה בעצם המבחן האמיתי) ומתחבר לכתובת שאני מקבל מהספק -החיבור לא מצליח. ראיתי שיש צורך להפנות את פרוטוקול GRE מסוג 47 אבל לא ראיתי לזה כל זכר בהגדרות של הראוטר שלי. בחייגן VPN ניסיתי להשתמש ב - Automat ו - PPTP. כמו כן הפניתי את פורט 1723 לכתובת הIP הפנימית של השרת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-