עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Baridy,

איך הכרטיס הזה ? איזה מהירות הוא? (פשוט תנו חוות דעת ) תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. Started by menymu,

ראוטר מרשים, קצת גדול. ממשק דומה לכל ה-TL לעניין (ביצועים) 2.4 לא מרשים בכלל, ה- buffalo wzr-hp-g300nh עם dd-wrt נתן ביצועים פי 1.5 יותר מאשר הנתב הנ"ל 5GHZ - מותקן firmware ישראלי שמסרס כמעט את כל הערוצי שידור, וגם אי אפשר להתקין firmware רשמי של החברה (ההגבלה ברמת התוכנה ולא חומרה) קניתי מתאם מיוחד לחבר ללוח של הראוטר על מנת לצרוב קשוחה רשמית שתפתח לי את האפשרויות. עם כרטיס 2t2r לא 3t3r כמו הנתב עצמו עם ציפ ar5008 מרחק של כ-8 מטרים אני מקבל 70-100 מגה לרוב 90 ביצועים ב-5GHZ באמת ברמה גבוה... ראוטר יחסית מהיר, בבדיקת פינגים במהלך הלילה לראוטר אין איבודי מידע ונראה כי הוא יציב מאד.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by idan007,

אני מעוניין לקנות ראווטר אלחוטי שישמש 3-6 מחשבים ואני זקוק להמלצה לגבי איזה ראווטר לקנות. ע"פ הבנתי הראווטר הזה עובד ב108Mb במקום ב54Mb כמו רוב הראווטרים.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by nme86,

חברה רציתי לדעת עם למישהו יצא לעבוד עם החברה הזאת, אני יודע שהחברה מתקינה שרת אבטחה שכולל שם סינון דואר זבל, סינון אתרים, אנטיוירוס ברמת GATEWAY, פיירוול ועוד מלא דברים והקטע שזה הכל קוד פתוח והם לוקחים כסף רק על ההתקנה... אז רציתי לשאול עם מישהו עבד איתם בעבר ויכול לתת לי חוות דעת על החברה והשירות שלה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by sra19,

שלום אשמח לקבל חוות דעת מתלבט בין המודם ראוטר TP-Link Archer VR600 ראיתי במספר פורמים שהמודם מומלץ אבל סובל מהרבה תקלות גם בגירסה v2 לבין ראוטר כולל מודם D-Link DSLG256DG. כרגע על תשתית בזק 100 מגה וממתין לחיבור לפרטנר פייבר. גם באתר של לביא פישמן אין מידע על הדגם הזה. https://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. אהלן חבר'ה אני צריך נתב חדש לבית שלי והשימוש שלי בעיקר לרשת זה משחקים, קראתי כמה כתבות ברשת ונראה שאחד מהנתבים היותר מומלצים זה הראוטר הבא: http://www.amazon.com/Diamond-Dual-Band-Wireless-N-Router-RT-N56U/dp/B0049YQVHE%3FSubscriptionId%3D02B7Y8VZ2ZRE5MXHPMR2%26tag%3Dbestcoverycom-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0049YQVHE מה דעתכם על הנתב הזה? ובנוסף אשמח לקבל אישור שלא יהיה לנתב הזה שום בעיות חיבור בארץ לתשתית אינטרנט של הכבלים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים, יש פה אנשים שיכולים להעיד על קצב העלאה שלהם עם אקספון+בזק לשרתים בחו"ל ? (גרמניה, אנגליה, הולנד) האם זה עומד על 2.5-3 mbps או שזה בכיוון ה-2.0 ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום כולם, רוצה את חוות דעתכם לגבי הקמת מקום אחסון משותף לרשת מחשבים קטנה, שמונה כ6 מחשבים. אני אשמח לדעת מה הדרך הנכונה לעשות את זה. אני מעוניין בסביבות 3-4 TB שיכללו בתוכם חומר ארכיוני ויצריך חיפושים חוזרים ונשנים על הכונן, במקביל משמש כמקום לגיבוי חומר והוספה לארכיון. ראיתי בעבר המלצה חד משמעית לקנות כונן NAS. העלויות שלו גבוהות מאוד עבורי, מה הבעיה לקנות מחשב בחצי ממה שעולה NAS ולשים בתוכו כונן 3TB ולשתף אותו לכולם. אני מנסה להבין האם זה יגרום לבעיות או בעצם לשים את האצבע למה יש עדיפות לNAS ולא למחשב כמו שציינתי. תודה נ.ב. אני כרגע לא מדבר על גיבוי, רק עבודה יומיומית עם כונן משותף.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. למי יש מידע על הפרוייקט הזה ? מה נעשה במסגרת הפרוייקט והיכן "חוות החיות" הזו נמצאת ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו שם החליק על הראש בהוט, החברה החליטה בחוזה חדש (מנויים חדשים/מחדשים החל מ- 1.12.11) להגביל את נפח התעבורה ל- 50GB ושומרת לעצמה את הזכות להגביל את הלקוח בגלישה ו/או לחייבו בחריגת הנפח. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. קושחת קוד פתוח חוזרת אל עולם הנתבים במסגרת שיתוף פעולה מחודש בין החברה שעברה לאחרונה מידיה של סיסקו ל-Belkin לבין המפתחים של DD-WRT המפורסמת בין הראשונות להציג את מוצריהן בתערוכת CES 2016 שננעלה לה לא מזמן ניתן למנות את חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, שהציגה שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. בנוסף למוצרי החומרה הכריזה Linksys על הידוק שיתוף הפעולה שלה עם DD-WRT שבמסגרתו תפותח במשותף קושחה (Firmware) המבוססת על קוד פתוח לכל סדרת נתבי ה-WRT החדשה. בראש רשימת הנתבים החדשים עומד ה-EA9500, המקוטלג כנתב AC5400 תלת ערוצי (Tri-Band) התומך ב-MU-MIMO. …

12. Started by doraam,

תראו אני רוצה להשחיך חוט אינטרנט/טלפון חדש בנקודה כל שהיא כי הוא עושה לי בעיות ויש לי חוט זה לא הבעיה ויש לי חוט השחלה והכל הבעיה שאני משחיל את החוט השחלה גם מהצד של הנקודה וגם מהצד השני של הארון תקשורת הביתי והוא נתקע באמצע למה זה ? עשיתי הכל מרחתי סבון כזה שיהיה יותר קל וזלין הכל עשיתי הורדתי את הקפיץ של החוט השחלה לא הלך הוא נתקע ניסיתי בכח ממש ממש ממש משני הכיוונים לא הלך כלום מה אני אמור לעשות במצב כזה? כרגע אין שם חוט בכלל

• 3 תגובות
    • 14.6k צפיות
  13. Started by doraam,

תראו אני צריך להחליף את החוט הראשי של בזק שמגיע לקורונה שבכניסה ואז יוצא חוט אלי הביתה , אצלי בבית הכל הוחלף כל החוטים כולל הראשי שמגיע מהקופסה, עכשיו אני צריך להחליף את החיבור של החוט של בזק איך אני עושה את זה? פשוט להעיף את 2 החוטים שעכשיו מחוברים ולשים 2 חוטים חדשים בחיבור בקורונה איך אני עושה את זה? יש שם הרבה זוגות שמחוברים לקורונה ולא מחובר אליו שום קו אחר הם סתם מחוברים כאילו אז אני מחבר נגיד 2 זוגות חדשים שלא מחובר אליהם כלום ,לקו שלי ?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by RomaDev,

שלום! מצאתי לפני כמה זמן איזה 123 מטר חוט לחיבור רשת אבל הוא נראה עגול ולא כמו חוט רגיל (ואל תגידו לי שזה חוט כבלים כי זה לא). הוא בצבע שחור ומצאתי אותו עם פנל של שקעים עגולים. אז למה החוט הזה משמש????

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by m0sh,

שלום ... רציתי לדעת אם למישהו יש קישור או קצת חומר בסיסי על אינטרנט... אני מדבר על הבסיס כמו נגיד מה זה IP, DNS ופרוטוקולים כמו TCP IP ואיך זה עובד... תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. שלום פורום נכבד, יש לי ראיון עבודה ביום חמישי בחברת seabridge המתמחה במתן פתרונות תקשורת לחברות והייתי שמח לרענן את זיכרוני בכל חומר הקשור לרשתות תקשורת פרוטוקולים, spaning tree חשוב!!!! ethernet כל מה שעולה ברוחכם. אשמח עם תעזרו לי, אני יודע שעד היום כן עזרתם לי אז יאללה חברה בבקשה כל לינק יעזור לי. ושוב תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by yoniY100,

אהלן, אני בטוח שיש אתרים מעולים ללמידה עצמאית עבור מבחן CCNA, בעיקר כאלה שמכילים את כל החומר בצורה מסודרת (כולל תרגילים). אשמח אם תוכלו לשתף איתי המלצות שלכם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dorbarnea1,

אהלן, לפני שלוש שנים בערך עשיתי קורס מנהל רשתות .. MCITP, ורציתי לדעת איפה אני יכול להשיג חומר ללמוד למבחן של מייקרוסופט... חוץ מחומר, גם איזה אתר שיכול לתת הדרכה קטנה ופשוטה מה עושים איך ניגשים ומה הכי רלוונטי ללמוד ... נ.ב אם יש איזה אתר רלוונטי וטוב של התחום הזה, אפילו פורום או משהו , אני ישמח לדעת עליו ... או אנשים שיכולים לתרום 5 דקות מזמנם להסבר קצר .. תודה רבה, דור .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. החומר זה לידידה שמתחילה ואין לי מושג מה לתת לה ללמוד , במה לתת לה להתחיל חחח מה צריך לדעת בכלל בשביל תמיכה רגילה ? IP, פרוטוקולים... אני לא רוצה להעמיס עליה סתם .......

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MasterGal,

שלום לכולם, אשמח אם תתדריכו אותי היכן אני יכול להשיג חומר על הפרוטוקול ה MPLS, חשוב לי בעברית, אבל אנגלית גם יעזור. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by MATTAN,

היי מה המצב ?? אני צריך כמה שיותר מידע על הפרוטוקולים tcp/ip וכול מה שנראה לכם מתאים מבחינת חומר עיוני שאני אוכל ללמוד ממנו בקשר לתארד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149977.0 אני מיתכוון חומר טכני יותר מאשר תאורתי תודה

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by Anet lilo,

שלום, אשמח מאוד אם תעזרו לי בשאלה אחת שאני לא יודעת תשובה מדוייקת אליה. מדוע מתג לעולם לא ילמד כתובת broadcast?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RGod,

שלום חברה יש לי FIREWALL של חברת SYGATE מעודכן עד כמה שניתן ויש לי עוד אחד קיצר ה FIREWALL של SYGAE אומר לי ש:some body is scanning your compuer ואחרי כמה שניות 20 שניות בערך חוסם אותו שאלתי היא איך ניתן לחסום את אותו ה IP הספציפי ?ואם הוא יכול לגרום איזשהו נזק ?לגנוב פרטים ?

24. Started by ngc224,

שלום. קניתי ראוטר חדש, יש לו Firewall מובנה. האם כדי להשתמש בו במקום חומת אש תוכנתית ? ועוד שאלה הבנתי שעדיף להשתמש בהגנת WPA2 ולא ב WEP לצורך הגנה אל רשת אלחוטית... אבל אצלי יש שתי אפשרויות : 1. WPA/WPA2 2. WPA-PSK/WPA2-PSK מה זה PSK ומה עדיף לבחור ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Snoopy2006,

שלום, רציתי לשאול לגבי רשת ביתית חוטית של 2 מחשבים ע"ב ראוטר האם יש לאפשר את חומת האש של WIN XP לאחר התקנה ? האם אפשר להתקין חומת אש של נורטון בנוסף לחומת האש של הנתב ? האם חומת האש של הנתב צריכה לעבוד כשמוגדר PORT FORWARDING ? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים