רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי, הרגע התקנתי את הקושחה, אני חייב לציין שאני מרוצה ולא מבין למה עד עכשיו לא התקנתי אותה. עומבד מצויין, מקבלים חיווי מלא על תעבורה, זיכרון ו LOAD על ה CPU קצת לקח לי זמן להתרגל אבל אני מרוצה, עניין ה crotab המובנה הודות ללינוקס ניתן לבצע תחזוקות שוטפות על הנתב, ניקוי חיבורים מתים.. וכד' מאוד מאוד מרוצה וממליץ. אגב לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל אין יש שיפור התעבורה, טוחן את ה 2.5 שלי בביטורנט וגולש ללא בעיה מיוחדת. מומלץ מאוד..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך בדיוק אני פותח פורטים? דרך המודם או דרך ההגדרות של הווינדוס/פיירוול? יש לי ווינדוס אקס פי תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק בדרך הכי מדויקת ופשוטה את רוחב הפס גלישה שלי?? תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היה לי סיפור מהסרטים עם נטויז'ן לפני כמה חודשים התחילו להגביל אותי בביטורנט פתאום ראיתי שכל טורנט מקבל מקסימום 20% מסה"כ התעבורה של ה-5 מגה שיש לי ככה שאם הייתי מוריד 4-5 טורנטים במכה הייתי מקבל רוחב פס מלא אבל הורדה בודדת לא עברה את ה-20% בהתחלה חשבתי שהביטורנט התחרבש אז עברתי מביטקומט ליוטורנט אבל הבעייה המשיכה. עדכנתי גירסה חדשה לראוטר, מחקתי הגדרות, הגדרתי מחדש, ניסיתי הכל . הורדות רגילות קיבלו רוחב פס מלא. רק הביטורנט נדפק. פתאום גיליתי בפורום שיש עוד אנשים עם תופעה דומה ואז הבנתי שכנראה לנטויז'ן יש יד בנושא. אתמול התקשרתי לשרות הלקוחות של נטויז'ן. הבחורה בשירות אומרת לי אנחנו לא מגבילים אבל נעביר אותך לתמיכה הטכנית. התמיכה הטכנית הבינו מייד את הסיפור שלי אבל אמרו לי…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מהירות 2.5MB וכשפועל לי האימיול, האינטרנט לא זז.. בכלל, אפילו לא במהירות 750KB אני חושב.. במה זה קשור? איך אני פותר את זה? הנתב זה ROTAL ועוד דבר.. פתחתי פורטים אפילו עם בזק על הקו וזה עדיין רושם לי באימיול שגיאה בפורטים או עבר זמן ניסיון התחברות וכל השגיאות של הLOWID, אבל כשזה מתחבר לאיזשהו שרת זה HIGH ID בכל זאת..
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לי יש כרטיס רשת חיצוני שקולט חלש מאוד מראוטר של בעל הדירה שלי. האם הצבת המוצר: D-Link DWL-G710 54Mbps Access Point ביחידת דיור שלי תגביר את האות הנקלט מהרואטר שלו ותעביר אותו למחשב לי? החיבור היחיד שלו זה לחשמל? כל השאר אלחוטי? עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס wrt54g שאליו מחוברים 3 מחשבים הבעיה שכל פעם שאני מנתק את אחד המחשבים או את הראוטר כל מחשב מקבל כתובת אי פי חדשה מה שאני רוצה לעשות שלכל מחשב תהיה כתובת אי פי פנימית קבועה האם זה אפשרי? אם כן איך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, עד לפני כמה חודשים הקבצים בביטורנט היו יורדים לי על 300+. ועכשיו המקסימום מהירות זה 160. בדקתי מיליון טורנטים, ניסתי להוריד בכל שעות היממה, אבל לא משנה מה ניסיתי זה תמיד ירד על 160 מקסימום. מה שמוזר זה שאני יכול להגיע ל-600 ק"ב אם אני מוריד מס' קבצים בו זמנית, כלומר המהירות של כל הקבצים בביטורנט כן מגיעים אצלי ל600, אבל אני רוצה שקובץ יחיד יגיע ל600. הפורטים אצלי פתוחים. מה אפשר לעשות??
-
- 18 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
היי מזמן ראיתי שפלאפון מוכרים כמו דוק כזה , שהוא בעצם מתחבר ללפטופ בחיבור USB ואז יש אפשרות לגלוש מכל מקום בעזרתו... יש דבר כזה? זה עדיין תקף ועובד? מישהו התנסה ויכול להמליץ? אני מעוננין לפנות אלייהם ולקנות אחד כזה בישביל הEEE שלי .
-
- 42 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום כבר חודשים שאני סובל עם 012 ועוד מעט נגמרת ההתחייבות כך שלאבי אין בעיה לעבור ספקית. שילוב של תשתית הוט עם בזק 014 יהיה טוב לUTORRENT? תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 4 מחשבים בבית , המחשב שלי הוא היחיד שמתחבר עם הכבל כי הראוטר אצלי. מחשב אחד מתחבר עם כרטיס אל חוטי כזה ו2 המחשבים האחרים הם ניידים ומתחברים גם כן בדרך אלחוטית. אז ככה - יש לי אינטרנט 8מגה , אני רוצה לחלק את רוחב הפס שלי בין המחשבים בבית ככה שלא יהיה יותר מידי בלאגן כי כשכולם מחוברים הם מאיטים אותי ואני בעיקרון מתעסק באינרטנט הרבה יותר מהם הם סתם במסנגר ובשטויות האחרות. אני רוצה לדעת איך מחלקים שנגיד הם יהיה להם מה8 מגה בית רק 1.5-2 מגה בית ולי כל השאר ? זה אפשרי??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן התקינו לי ראוטר בכדי שיהיה WI-FI ללפטופ של אחותי בבית. אמרו לי גם שכשיש ראוטר לא צריך Firewall אלא רק AV. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לשפוך קצת אור על הנושא להסביר לי מעט מה זה ראוטר מטרתו כל העניין עם הפיירוול וכל מידע נוסף יתקבל בברכה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בהורדה מ USENET בחיבור ישיר של המודם ( עם ה 5 נורות ALCATEL SPEED TECH HOME) למחשב אני מקבל הורדה במהירות מלאה של רוחב הפס שיש לי 4MBPS . אבל , כאשר אני מחבר את הרואטר (EDIMAX 6504) למודם ולמחשב , אני מקבל מהירות הורדה של רק כ שליש ממהירות ההורדה - כ 1.6 MBPS . פתחתי פורטים ברואטר והפנתי כתובות IP אבל כלום ! האים יתכן כי המודם בחיבור PPTP לראוטר לא מגיע למהירות ההורדת המקסימלית לעומת חיבור ישיר ?? אנא עזרו לפני שאתחיל בכל השינויים ברשת שלי (החלפת מודם בבזק תעזור ?). אשמח לכול כיוןן מחשבה , תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הבת שלי לא מצליחה לשחק במייפל סטורי כאשר היא מחוברת בנתב האלחוטי ..כאשר מתחברת לחוט יש אפשרות. אני מחובר בנתב של בזק HPNA3 ו015 , 015 כל הזמן אומרים לי להחליף את השירות ל- 012 ואח"כ שוב ל - 015 ..כמובן שלא עוזר לי נראה שראוטר ...נדפק. המלצתכם... כל האתרים האחרים ניתן לגלוש חופשי באלחוטי רק המשחק עושה בעיות באלחוטי תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן למישהו יש מושג האם וכיצד ניתן "לתקן" את ההגבלה נפלאה שסיפקה לנו מייקרוסופט, שצמצמה את מספר החיבורים ה-"חצי פתוחים" שיכולים להתקיים בו זמנית ל-10 (במקום 65,000) - ב- WINDOWS XP 64BIT SP2? (ה-PATCH של ה- XP 32BIT לא עובד לגרסת ה-64 ביט)
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם !. אני מחשב בגדול נתב ברמה טובה לכבלים\ADSL בגדול הוא הולך ליהיות מונח בממד מה שכנראה מצריך שיהיה גם חזק. בגדול השימוש שלו יהיה לגלישה באתרים , וכנראה שיהיו מחוברים אליו כ 3 מחשבים (שיהיו בסביבת הבית-בית פרטי ממוצע). יש לציין כי אני לפעמים גם משחק משחקי רשת אבל שוב זה קורה אחד ל... אשמח לקבל המלצה לROUTER ברמה טובה שיכול לשדר כמו שצריך וללא נפילות או התעסקויות... תודה אסף
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט עם מהירות 2.5MB אם אני מוריד קובץ מהירות ההורדה זה 320 KB/SEC הבעיה שאם אני מוריד סרט HD מאתר מהירות ההורדה יורדת ל80 KB/SEC רוצה לדעת מה משתבש?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יציב, עם 3 יציאות LAN לכל הפחות. עד 400 שקלים. אציין שלא אשלול אלחוטי עם אופציית כיבוי\ניתוק ברמת מחיר הזו הבנתי שהמומלצים הם- netgear linksys אודה לכם אם תהיו מעט יותר ספציפיים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי נתב של EDIMAX מדגם 6504IL. ואני מעוניין לדעת איך אני בודק מי וכמה מחוברים לראוטר , איך בודקים את זה מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית מס' מחשבים העובדים על אותה רשת אלחוטית,וביניהם יש שיתוף קבצים (לעיתים כוננים שלמים ולעיתים ספריות מסוימות). האם יש דרך שהכניסה לספרייה מסויימת/כונן מסויים המשותף ברשת תהיה מותנית בהכנסת סיסמה ? אני אסביר את הצורך שלי על מנת להיות ברור יותר... מגיעים אלי חברים לפעמים עם המחשבים הניידים שלהם בשביל ללמוד אז מן הסתם אני נותן להם את הסיסמה של הרשת בשביל שיוכלו לגלוש אבל אני לא רוצה שיוכלו להיכנס לספריות השיתוף שלי בנייח( שעליו רץ XP דרך אגב)... זקוק לעזרה הזאת דיי בדחיפות... תודה,ליאור.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך מודם שהגדרתי כראוטר וסוויצ', אינטרנט יש בשתיהם. אני מנסה להגדיר שיתוף מדפסת בין שתי מחשבים, אחד עם XP השני ויסטה, הכנסתי את שתיהם לאותה workgroup, יש פינג בניהם (יש לשתיהם כתובת IP סטאטית) אבל המחשבים לא רואים זה את זה בקבוצת עבודה או ב/cumputername מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום סיימתי את ההתחייבות הן בבזק בינלאומי והן בבזק ואיני מעוניין לעזוב,האם תוכלו לאמר לי מה המחיר שאוכל לקבל כיום עבור חבילת 5M מכל אחת מהן. תודה,ערן
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-