עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by markdd,

שלום לפורום הנכבד לפני כמה ימים החלה אצלי בעיה עם הנתב הנ"ל בחיבור WIRELESS עליו עם הנייד שלי. עד אותו יום הכל היה בסדר ,גלשתי בסדר מהנייד אבל יום אחד החלו בעיות - הנייד מנסה להתחבר לנתב ,מתחבר ואז אחרי דקה מתנתק ואז שוב אני מנסה להתחבר ,מצליח ואז שוב נפילה בשלב כלשהו הנייד הפסיק להתחבר לנתב בכלל - פשוט לא מצליח. מחשב נייח שמחובר לנתב עם כבל עובד תקין כל הזמן חשבתי שבעיה בנייד, אבל אני מציח להתחבר לרשתות WIRELESS אחרות מהבית וגם מהמכללה ובכל מקום אחר -כך שזה לא הנייד לכן הלכתי על הנתב - איפסתי אותו לDEFAULT,שדרגתי גרסא אך שום דבר לא עוזר - הנייד פשוט מסרב להתחבר לא עשיתי שום דבר לא לנתב ולא לנייד (שדרוג דרייברים ,שדרוג קושחה וכ"ד ) לפני התקלה ! יכול להיות שהנתב נדפק אב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ניסיתי למצוא כאן מידע על TP LINK 941ND ו-841ND ולא כל כך הצלחתי. אפשר שתעזרו לי לבחור ראוטר שיתאים גם לכבלים וגם לבזק (שאם יבוא לי להחליף ספק) ויהיה איכותי ובמחיר שפוי. תודה רבה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gator_play12,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת הביתית במחשב אחד האינטרנט עובד ובשני לא... כשאני מפעיל את הMESSENGER זה מראה שיש בעיה בDEFAULT GATEWAY מישהו יודע איך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6424n ומחשב HTPC עם דונגל TL-WN821N של TP-LINK. שניהם לפי מיטב הבנתי תומכים במהירות של עד 300mbps. בפועל נראה שהמהירות מוגבלת לעד 150 (כאשר המהירות נעה בד"כ בין 105 ל130 כנראה בגלל הקיר שחוצץ בינהם). תהיתי מה אני מפסס ואם מדובר בחומרה שלא תואמת או איזו הגדרה שפספסתי. תודה רבה על העזרה. לירון.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  5. אין לי בעיה עם החסימות שמבצעת בזק בינלאומי ודומותיה לטורנטים, כל עוד הם מצליחים לאזן בצורה "הוגנת". הבעיה היא, שמשום מה החליטו שלא מגיע לי להוריד טורנטים בכלל, וכבר שבועיים ברציפות מהירות ההורדה לכל טורנט לא עולה על 10KB, מאתרים מפורסמים שלכל טורנט יש בערך 500 סידרים (ואין הרבה ליצ'רס). שללתי כמובן בעיית תשתית, והורדות מ-HTTP דרך אתרים מסויימים מגיעים גם למקסימום של חבילת 8MB. לפני שאני פונה לבזק בינלאומי, כמובן ביום ראשון, אני צריך הוכחות לטענה שלי או שהם יטענו שהבעיה היא בטורנטים. אז אם מישהו יוכל לספק לי שם משתמש וסיסמה שלו לספקית אינטרנט שהיא לא בב"ל, אני אעשה את הבדיקות שלי במשך 20 דקות, אצלם תמונות להוכחה, ותוכלו ישר לשנות סיסמה אחרכך דרך אתר הספקית. אני יודע שמדובר…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Fortunes,

היי חבר'ה, צריך המלצה למתאם (כרטיס) רשת אלחוטי. חשוב גם שהוא יתחבר עם כבל, עלמ נת שאוכל להציב אותו בעמדה טיפה מרוחקת מהמחשב עצמו. ראיתי ב-KSP את זה: http://ksp.co.il/?uin=14228 מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 9.1k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי הסוויץ הזה: http://www.tp-link.us/products/details/cat-4763_TL-SF1005D.html משבוע שעבר התחיל לעשות לי בעיות. כיום כאשר אני מריץ פקודת ping -n 100 www.walla.co.il אני מקבל בסביבות ה 10% LOSS אם אני מחבר את המחשב ישירות אל הקיר (ובכך המחשב השני בעצם מנותק מהאינטרנט), אני מקבל 0% LOSS. המלצה לאחד אחר איכותי?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by איתי הגיתי,

שלום חברים מזה כמה ימים יש לי תופעה מוזרה במחשב: ההורדות מה NG לא עובדת מאיזשהי סיבה. ההורדה מתחילה ואז כעבור כשנייה או שתיים, היא נעצרת. יש לי את תוכנת newsleechers ואני מנוי ב newshosting מזה כמעט שנתיים. ההורדה פשוט נעצרה שלשום. התקשרתי ל 012, דרכם אני מנוי, ושאלתי אם יש בעיה, או חסימה. הבחור שאל אותי אם אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים כלשהי, אמרתי שכן, והוא אפילו ידע מזה קבוצות דיון ואמר שהם לא חוסמים אף אחד. הוא שלח אותי לאתר שלהם שבודק את החיבור ומצא שהחיבור שלי תקין. התקשרתי לתמיכה של newshosting, וגם אצלהם אין כל תקלה, ובבדיקה מול האתר שלהם, החיבור שלי נמצא תקין לחלוטין. עליתי ב safe mode, עם רשת וגם כך ההורדה לא עובדת. מה זה יכול להיות? לא התקנתי שום דבר במחשב, זה פ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ofiroz,

קיבלתי נתב של חברת dynamode לא ידוע לי הדגם המדוייק שלו רק כתוב עליו dynamode adsl router, אחרי האיפוס הוא מבקש ממני שם משתמש והסיסמא השמח עם מישהו יוכל להביא לי מאגר של הפרטים האלה שנוגעים לנתבים של dynamode. תודה מראש לכול מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום (אני מקווה שזה הפורום הנכון אם טעיתי מצטער) יש לי רעיון לערוץ ביוטיוב. בבדיקות מקדימות שאני עורך יש לו פוטנציאל של צופים גדול ורב שנים (בישראל בלבד מאחר והוא בעברית) הסיבה הראשונה לרצון שלי להקים ערוץ שכזה הוא להגיע להכנסה כלכלית נוספת -השלמת הכנסה. הסיבה השנייה היא להביא לידי ביטוי בצורה מקסימלית מס' יכולות וכישורים שלי שבתחום עבודתי הרגילה אינם באים לידי ביטוי. ברור לי שמי שמעוניין להקים ערוץ ביוטיוב מהסיבה הראשונה (כלכלית) נמנה על שני סוגי אנשים: 1. מי שיש לו סרטון וויראלי יוצא דופן בקנ"מ עולמי 2. מי שמוכן לעבודה אינטנסיבית ורצינית (מהנה, מהבית, בלי בוס על הראש) לערוץ שלו יש ביקוש, שמזין לפחות מס' סרטונים מדי שבו…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  11. Started by id3232,

קיבלתי מחשב HP COMPAQ T5520 ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל כדי שיהיה בו אינטרנט בעיקר ולשים אותו בחדר אחר. יש בHP מערכת WIN CE גרסא 5 דרך אגב. איך אני עושה זאת? והאם אתם חושבים שזה יעבוד? תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by NotAvailable,

שלום לכולם, אולי אני קצת פרנואיד אבל היום קרה משהו שמאוד הטריד אותי ואני לא מצליח להשיג עליו מידע, אני מאוד מקווה ואעריך אם אתם תוכלו לעזור לי. יש לי חומת אש של קומודו והיום היא פתאום הציגה התראה של היישום "System", והיה כתוב שאני עומד לקבל חיבור ממחשב אחר. הייתי בשיחה בסקייפ והייתי מחובר להמאצ'י כך שאני מאמין שהיו לי חיבורים פעילים ממחשבים אחרים, אבל זה קרה סתם ככה באמצע, אחרי שכבר דיברתי בעבר הרבה בסקייפ וגם הייתי מחובר להמאצ'י והודעה שכזאת מעולם לא הופיעה. לא ידוע לי על שינויים שבוצעו באותו הזמן שיכלו לגרום לזה לקפוץ פתאום. על פי הרישום של קומודו, בהתחלה החיבור היה מ-IP שאני לא מזהה, וה-IP של היעד הוא ה-IP של המאצ'י. לאחר מכן זה הגיע ברוב המקרים מה-IP של ניהול הראוטר (…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Roni Ziv,

שלום, אני מחובר כיום לתשתית הוט דרך מודם HOTBOX ונתב TP-Link TL-WR1043ND. לאחרונה אני סובל מבעיות WiFi עם הנתב שמצריכות Restart לנתב כל כמה שעות. מעוניין להחליף לנתב חדש. אני מחובר במהירות 100MB להוט. בבית יש טלוויזיה, קודי ו-XBOX שמחוברים ישירות לנתב + מספר צרכני WiFi (טלפונים ניידים, מחשבים ניידים ...). הדירה היא חד-קומתית, כ-100 מ"ר. האם עדיף נתב + מודם משולבים או להישאר עם המודם של הוט ולהחליף רק את הנתב? איזה חומרה מומלצת? מחיר עד אזור ה-500 ש"ח. אפשרי לרכוש גם מחו"ל אם יש מוצרים עדיפים על המוצרים בארץ. תודה, רוני

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. קניתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204Wg וכרטיס רשת דגם EW-7318UG עכשיו היתחברתי לרשת של חברת HOT האם הראוטר יתמוך ברשת של HOT? והאם הוא ראוטר טוב? בתודה מראש Tamir014

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by WarMachine,

לאחרונה נתקלתי בבעית מהירות מוזרה בחיבור שלי לרשת דרך התשתית הוט וספק של בזק בינלאומי 100 מגה. העניין הוא כזה: באתרי בדיקת המהירות של בזק ושל הוט אני מקבל רוחב פס מלא של 100 מגה יציב. כאשר אני מבצע בדיקת מהירות באמצעות Speedtest.net או למשל 012 אני מקבל 30 מגה יציב. אני מחובר בכבל רשת קווי ישירות לראוטר וממנו להוט בוקס. בהורדה של טורנטים עם הרבה סידרים אני כן מצליח להגיע למהירות של 10 מגה לשניה בהורדה, כלומר מהירות שהיא גבוהה מחיבור של 30 מגה. הדבר המוזר הוא שהבעיה החלה לאחר שינוי שביצעתי במנויי האינטרנט שלי. במקור, היו שלושה מנויי אינטרנט בשלוש דירות שונות - שניים מהם של 100 מגה ואילו השלישי של 30. השינוי היחידי שביצעתי הוא לבטל את אחד המנויים של ה-100. …

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. 1. אוקיי אז יש לי 2 מחשבים עם windows xp וכאשר אני משחק משחקי רשת באינטרנט ואבא שלי סתם ככה גולש באינטרנט אז ברגע שהוא הדפדפן טוען את הדף יש לי שני או שתי שניות של קפיצת פינג בגלל שהדפדפן ל1-2 שניות לוקח כמעט את כל הupload limit שיש לי בadsl 750kb אז חבר שלי אמר לי שיש תוכנה שיכולה להגביל את המחשב השני לדוגמה עד ל3 קיי בייט מקסימום ואז יקח לדפדפן הרבה יותר זמן לעלות את הדף.. כמו 3-5 שניות אבל זה לא ישפיע לי על המשחקים... אם אתם מכירים תוכנה טובה כזאת בבקשה תנו שם ואם אפשר גם לינק. תודה 2. חבר שלי אמר לי שהרשת הרגילה שאני מגדיר דרך הxp היא פריצה ביותר ועדיף להשתמש עם תוכנה כדי למנוע פריצות.. זה נכון? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by gshhar,

יש לחבר שלי ראוטר כזה. הוא עשה מהספקית שלו רשת בבית ומה שאני רואה זה 2WIRE שהוא אומר שזה ראוטר,זהו,יותר לא ראיתי אצלו כלום. אולי זה גם מודם?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by h0e,

היי, עברתי לדירה שכורה בה נקודת האינטרנט של הוט היא בממ"ד, שם מוצב ההוטבוקס ואליו ומחובר בכבל המחשב הנייח שמשמש לגיימינג, בהמשך יחובר גם WD My Cloud לטובת שיתוף קבצים ברחבי הבית. ההוטבוקס גם משמש כרגע כנתב ה WIFI היחיד בבית ובסלון יש לנו אות בעוצמה סבירה, ובחדר שינה כמעט ואין קליטת WIFI. הייתי רוצה לשפר את האות בסלון על מנת שאוכל להסטרים HD למכשירים ששם, ובנוסף לשפר כך שבחדר השינה יהיה קליטה סבירה (אין צורך להסטרים שם). מאחר ואין ברצוני להריץ CAT או להעביר את ההוטבוקס, האופציות שאני בוחן הן: הוספת WIFI Extender (עלות 150-200 ש"ח כנראה) העברת רשת דרך החשמל מהממ"ד אל הסלון ושם להציב Access Point (עלות 350-400 ש"ח כנראה) (חשמל חד פאזי בבית) …

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by bora-aa,

היי שלום לכולם ובוקר טוב, שלשום נשרף לי הראוטר 2wire, ולכן רכשתי ראוטר הבא http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 למחשב השני קניתי את זה http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מתאם שיחפש רשת למחשב הנייח. והכל עובד טוב. עכשיו יש לי שאלה ה מתחמם דווקא מהר לאחר 30 דקות הוא ממש חם. יש לי לדאוג מזה ? או שזה ככה רגיל. תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by matan5165,

היי ניסתי כרגע להתקין אקסס פוינט של אדימקס ועבדתי לפי המדריך המקורי. אני אמור להכנס אליו דרך האי פי כמו שנכנסים לנתב אבל פה הוא פשוט לא נכנס. קבעתי בכרטיס הרשת את האי פי שלו (כמו שכתוב במדריך) וזה לא נכנס. מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  21. Started by tombcatz,

אנשים,כבר לא פעם אחת שקראתי כתבות על כך שספקיות האינטרנט מגבילות את כמות התעבורה החודשית של המשתמש...[במידה ועברת כך וכך GB הורדה בחודש,אנחנו נפנה אליך ונבקש ממך להתנתק או לשלם על חבילה יקרה יותר]...אחד הדברים שהפתיעו אותי היה לגלות שנטויז'ן היא בין החברות הראשונות בארץ שעושות את זה...וכאן גם התעוררה אצלי תהיה,ואולי גם פחד-החודש עברתי מעל ומעבר למה שאני מוריד בדרך כלל...החודש הורדתי בסביבות ה15GB בכולל,והדבר עורר אצלי חששות שנטויז'ן כבר סימנו אותי על המפה שלהם... האם יש פה אנשים שהורידו הרבה וקיבלו אזהרה מספקית האינטרנט? והאם זה באמת נכון או סתם שמועות? או שהם פשוט נטפלים רק ללקוחות מאוד בעייתיים בתחום?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by Ymac,

שלום, רציתי לעשות פורט פורוורדינג ברשת אצלי (סרבר מיינקראפט, גמאני חשבתי שזה מטופש אבל מסתבר שזה נחמד ביותר ) וקראתי המון מדריכים אבל יש לי כמה בעיות: הקושחה של המודם שלי קצת דפוקה, יש שם בעיה (גם אבא שלי נתקל בה) שאי אפשר לאשר חריגה לפתיחת פורט (רושם שגיאה) יש לי בעצם שתי רשתות פנימיות בבית, אחת של המודם (מספר כלשהו.10.0.0) שמחובר לראוטר (שהוא הגייטווי של כל המחשבים בבית) רשת פנימית נפרדת (מספר כלשהו.192.168.1), על הראוטר אין בעיה, הבעיה היא שהמודם מדבר עם העולם החיצון ולכן גם אם אעשה את הפעולה בראוטר לא יעזור לי כלום. המודם \ ראוטר הוא ה-aztech dsl-600e המפורסם של בזק והראוטר הפנימי הוא TP-LINK TL-WR641G שהוא די ישן אבל עובד יופי האם יש פתרון לבעיה שהצגתי ו\או פתרו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום חברה אני רק עברתי לקפריסין..ומסתבר שהתקינו לי אינטרנט 12 מגה\: בדקתי והממוצעים באי 60 מגה שהם 150יורו תשתי + ספק. האם זה נכון ולא פתיר? עכשיו סרטים בלוריי יקח לי 12 שעות פר סרט...כמה שאני מתגעגע להוט....

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי מדפסת עם יציאה לרשת קווית עד עכשיו היא הייתה קרובה למחשב ככה שלא היה צורך במשהו מיוחד היא חוברה דרך כבל USB רגיל למחשב(לא היה שימוש ביציאת הרשת שלה). עכשיו המחשב עבר לחדר אחר והיא נשארה באותו מקום. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר אותה לרשת האלחוטית בבית בעזרת מתאם פשוט או שאני חייב לקנות שרת מדפסת בשביל זה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.