רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חג פורים שמח לכולם. עכשיו שלחץ המבחנים נגמר חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת,ומה אני רואה ש 012 חסמו פורטים של משחקי רשת. רציתי להתנתק אבל יש לי התחייבות עד 2010. אז חשבתי על חבילת גיימרים. האם היא פותחת את כל הפורטים של משחקי הרשת?. איזה עוד שימושים הולכים איתה ביחד?.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני ושכן שלי החלטנו להריץ כבל רשת בין הבתים, ע"מ שנוכל לשחק משחקי רשת אחד עם השני במינימום לאגים. כרגע פרסנו את הכבל, אבל נתקלנו בשאלה הרשת הביתית שלי בנויה כך -> מודם ADSL 2.5M ->ראוטר אלחוטי של 3COM-> מחשבים (חוטיים, לראוטר יש 4 פורטים, כרגע 2 בשימוש) הרשת הביתית שלו בנויה כך -> מודם ??->ראוטר אלחוטי של אדימקס-> מחשב חוטי אחד ו2 מחשבים אלחוטיים (לראוטר יש רק יציאה אחת, והיא בשימוש) שתי הרשתות מוגדרות כDHCP והמחשבים משיגים את כתובותיהם באופן אוטומטי. את החיבור של הכבל בצד שלי אנחנו רוצים לעשות ע"ג אחד הפורטים הפנויים בראוטר, בעוד אצלו ע"ג כרטיס רשת נוסף במחשב שלו מה אנחנו צריכים להגדיר כדי שאני אוכל לראות את המחשב שלו והוא את שלי, אבל שלא נוכל לרא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ADSL אני מחובר דרך בזק בינלאומי יש לי בעיה של ניתוקים רנדומליים של ה PPP ואני צריך בשביל לחזור לגלוש לכבות את הנתב ולהדליקו מחדש הנתב הוא דיי נתב ג'נרי לפי דעתי דיברתי עם בזק אמרו לי שאין בעיה בקו והכול תקין מבחינתם יכול להיות שיש או בעיה בנתב או בעיה עם הספק ועם החוסר מזל שלי, בדיוק אתמול נגמרה לי האחריות על הנתב האם כדאי להשקיע כסף בROUTER אלחוטי חדש? ואם כן אז איזה? עוד מחשב אמור להיות בחדר סמוך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מנסה להוריד קובץ מסויים בבייטורנט. לקובץ יש מעל 60 סידרים ורק כ 3 ליצ'רים. משום מה ההורדה של הקובץ לא מתחילה ותקועה על 0 אחוז. לשם הבהרה, הטראקר הוא מהאתר TL שם יש לי ראטיו מאוד גבוה וטראקרים אחרים מאותו אתר יורדים נפלא, ככה שזה לא בעייה של "זמן המתנה" או הגבלה מהאתר עצמו. ניסיתי למחוק את הטראקר ולהוריד אותו מחדש אך ללא הועיל. יש רעיונות? ד"א - הסתכלתי כרגע TORRENT DETAILES ותחת לשונית MESSAGE LOG רשום 03/16/09 20:13:22 - Couldn't allocate dir - [Errno 22] Invalid argument: 'E:\\bittorent temp\\Baby Einstein 18 film kids pack TL\\17 On The Go: Riding, Sailing and Soaring' זו לא בעייה בסיפריה כי כל שאר הטראקרים שכרגע יורדים מכוונים לאותה סיפרייה. יש לי מאות…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני במהלך בניית בית ואני רוצה למקם את המחשב בממ"ד- השאלה אם יש נתבים מספיק חזקים בשביל שיוכלו לספק תקשורת אלחוטית טובה מתוך הממ"ד החוצה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנציג בבזק בינלאומי (שבהתחלה לא ידע מה זה usenet כמובן) חזר אליי אחרי המתנה קצרה בטענה שיש עומס בג'יגהניוז.. יש כאן מישהו עם חשבון בGN שיכול להפריך\לאמת את הטענות? לא בא לי לשלם 10$ לספקית ניוז אחרת רק כדי לגלות שהבעיה לא בGN..
-
- 75 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לטווח קליטה רציני וכבר ראיתי באתר שיש כל מיני אילתורים לבנות אנטנות למינהם שמגיעים לטווח רציני השאלה שלי שאת רוב המיקרים האלו ראיתי שמבצעים עם כל מיני כרטיסי רשת שמחוברים ויוצאים לא עם יציאת USB אלא אם יציאות אחרות השאלה שלי האם אני יכין קנטנה או אנטנה כלשהיא אני יכול לחבר אותה לUSB שיש בו חיבור של אנטנה במידה ואני יפרק אותה זה יתן את אותו אפקט?[br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 09:25:45 ???????????????????
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד חדש lenovo t400 ואני רוצה להתחבר אלחוטית לאינטרנט (יש לי מודם תומפסון של הוט ביחד עם נטוויז'ן), האם חיבור אלחוטי מחייב ראוטר או שישנה אופצייה אחרת (במחשב קיימים כל סוגי החיבורים כגון בלוטות'/אלחוטי וכו') בעזרת סטיק כלשהו? תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן אני גר מעל בית קפה וכשאני מנסה להתחבר לראוטר שלהם שפתוח בלי הגנה הכרטיס מזהה אותו ויש קליטה אבל הוא כל הזמן" מייבא כתובת רשת ." בפעילות או שהוא לא שולח ולא מקבל כלום או שהוא רק שולח. עם הפלאפון הצלחתי להתחבר כך שאין שום חסימה. פתרתי את זה ע"י מישהו שהתחבר בלפטופ לידי ורשמתי את האיפי שלו והDNS וכולי אבל ההגדרות אצלו היו אוטומטיות והוא מצליח וכשאני על אוטומטי הוא לא מקבל כלום . רק כשאני מגדיר לו בדיוק. אפילו קניתי כרטיס רשת חדש יותר חשבתי אולי זה עניין של קליטה. עכשיו יש ראוטר חזק יותר בסביבה וזה אותו סיפור רק "מייבא כתובת רשת" כשאני על הגדרות אוטומטיות. שאלתי את טובי המוחות ואף אחד לא הצליח להבין מה הבעייה , חלק אמרו לי שזה יעבור , לילה שלם זה לא עבר חלק אמרו שהראוטר …
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי מודם/נתב שקיבלתי בבזק שהוא AZTECH 600E ונתב אלחוטי של LEVEL ONE 3406TX ואני לא מצליח לפתוח פורטים או להוריד באימיול או בביטטורנט. אני ניסיתי הרבה דברים אבל ללא הצלחה.PLS HELP ME :'( לאזטק מחובר הקו טלפון וממנו יוצא חיבור איטרנט לנתב האלחוטי ומשם כבר למחשב אינני מצליח לפתוח פורטים או להוריד דברים במהירות נורמלית
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום מהרגע הראשון שפתחתי חשבון בgmail השתמשתי בו דרך הOutlook והכל עבד סבבה בלי בעיות בשבוע האחרון אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך הOutlook רק דרך הgmail אבל לקבל אני כן מצליח גם לאבא שלי יש אותה בעיה. ידוע על איזו בעיה בgmail? שינו את שרת הדואר היוצא שלו? תודה יואב
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי אדימקס 6204 ודנגל אלחוטי, המחשב האלחוטי מקבל IP ורשום שהוא מקושר לרשת אבל אני לא יכול להכנס לאינטרנט, פינג לנתב (192.168.2.1) לא נענה (טיים אוט). מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, אני רכשתי לפני כמה ימים את המחשב שנמצא בדף המפרטים האישי, הוא כולל את הכרטיס רשת הבא: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084 ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64bit. עכשיו, המחשב קצת עשה בעיות בהתחלה בהתחברות לרשת האל-חוטית אבל בסוף הסתדר, האינטרנט עובד מהר ויציב, רק מה הבעיה? המחשב לא מפסיק להיתקע ופשוט לקפוא שאני נאלץ להדליק את המחשב מחדש ע"י ריסטרט. אני אמרתי שהויסטה אשמה, אך הטכנאי שלי אומר שהחיבור לא יציב לאינטרנט יכול לגרום לתקיעות ורציתי לוודא האם זה נכון? (הוא לקח את המחשב למעבדה שלו לבדיקות עומס והמחשב לא נתקע אצלו אפילו לא פעם אחת, אפילו כשהוא התחבר לאינטרנט) ונניח אם זה נכון, יש בבית עוד 3 מחשבים (2 ניידים מחוברים אל-חוטית, ונייח שמחובר ישירות לראוטר) …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעונין לקנות ראוטר אלחוטי בסביבות 250 -300 ש"ח אם אפשר פחות הרי זה משובח. התכונות שחשובות לי הן : 1. יציבות לאורך זמן . 2. קליטה טובה גם למרחק גדול בין קירות(חלקן גבס , אין ממ"ד או קיר עבה במיוחד). 3. שיתמוך טוב ב3 מחשבים לכל הפחות (3 שותפים). אם יש רואטר שעונה על ההגדרות הנ"ל (כולל מחיר) שתומך בתקן N (לגווניו הרבים לרבות דראפט 2) אשמח לדעת (אפילו אם המחיר גבוה במקצת). במידה ולא קיים, אשמח לדגם ממולץ שיתן תמורה ויספק את הסחורה. תודה רבה לעוזרים , גל נ.ב. אודה אם תוכלו להוסיף פירוט קטן של חסרונות\יתרונות בולטים. כמו כן חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שעונה על צרכי.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם יש דרך להתחבר עם RDP רגיל למחשב שנמצא מאחורי נתב. למחשב עצמו יש כתובת לא חוקית של רשת 192.168.1.200 האם יש אפשרות להגיע אליו ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דילמה בין 2 ראוטרים. Edimax BR6204WG http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=512 או D-Link DI-524 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7336#details איזה מבינהם יותר טוב ולמה?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אז ככה, הבעיה היא שאני לא רואה תיקיות משותפות בין שני מחשבים. מחשב נייח מריץ XP מחשב נייד VISTA HOME 32BIT, הנייד ברשת WIFI . שניהם מחוברים ל ראוטר EDIMAX. ב VISTA עשיתי אופציה לאישור שיתוף, ב XP שיתפתי תיקיה, ומדפסת הבעיה היא שאני לא רואה את המחשבים ב WORKGROUP, כל מחשב חושב שהוא לבד ברשת. יש רעיונות למה צריך לבדוק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההגבלה של ההורדה? עכשיו גם הגלישה איטית ...... אי אפשר לגלוש ככהה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו גדול (דיסק) שאני כנראה יצטרך לעשות אותו אימג' כי אני לא מצליח להוציא ממנו חלקים אבל בכל מקרה.. אני צריך להעביר אותו למישהו בחו"ל, ואני לא רוצה להשתמש במייל כי זה ייקח שנים, יש אולי אופציה אחרת, FTP אולי? אם כן מישהו מכיר תוכנה חוקית? , ומה אני צריך לעשות בשני המחשבים כדי שהיא תעבוד טוב? תודה מראש *למעשה זה כמה דיסקים אם זה משנה
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ! יש לי נתב של Rolad 1025 ואני מנסה לשנות IP כי אני מוריד מאתר כמו ראפידשאר! עכשיו יש תוכנה שעושה הכל אוטמטתית כמו Auto-Reconncet אבל לא מצליח לי ! רק אוטמתית לא ידני! אשמח לתשובה למי שהצליח ! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קודם כל קצת מידע- הרשת היא האלחוטית הראשונה שלי, אז אין לי כל כך הרבה ידע... מדובר במודם כבלים שמתחבר לנתב EDIMAX BR-6204WLg. הנתב מתחבר למחשב נייח בצורה קווית, ולמחשב נייד בצורה אלחוטית. המחשב הנייח הוא ותיק (לפני כן חובר בצורה קווית אל המודם) ולא היו שום בעיות. המחשב הנייד והראוטר הם חדשים.רוחב הפס שיש לי הוא 1.5 מגה. הבעיה הראשונה היא שמאז הקמת הרשת מהירות ההורדה בטורנט ירדה פלאים. לפני כן המהירות שהייתי מגיע היא סביבות 160 ק"ב לשנייה, ועכשיו בקושי ל 50, וגם זה סכום של כמה טורנטים ביחד. ניסיתי וגם הצלחתי לפתוח פורטים בעזרת אתר port forward (וגם יצרתי IP סטטי) אבל למרות שהטורנטים עכשיו מתחברים (צבע ירוק) המהירות שלהם עכשיו נמוכה עוד יותר (קילובייטים בודדים). הבעיה הש…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים נייחים ונייד אחד. כל המחשבים מחוברים למודם-ראוטר של בזק (ASUS). בנוסף, הבית מחולק ל-2 קומות. הראוטר נמצא בקומה התחתונה בחדר צדדי , במרכז הבית יש מדרגות ובקומה העליונה לא קולטים כלום. אני מתלבט בין רכישה של ראוטר חדש כמו Edimax MIMO או התקנת Access Point על מנת לאפשר קליטה בקומה העליונה, ולא מצליח להגיע מסקנה מה יעבוד. הבעיה היא שאני לא יודע אם ראוטר חדש ישדר מספיק חזק, והמקום הכי קרוב לשים AP הוא עדיין בקומה התחתונה. מה מומלץ לעשות?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-