עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ag43,

יש לי כבל רשת באורך של כ80 מטר שיום בהיר אחד הפסיק לעבוד ("כבל רשת מנותק"). הוא עובר במקומות שקשה להגיע אליהם ואני רוצה לדעת באיזה חלק של הכבל הבעיה נמצאת. בזמנו היתה בביוס של לוח האם מבוסס הX58 שלי אפשרות בשם "SMART LAN" שהיתה בודקת ומדווחת על כל גיד של כבל הרשת האם הוא מחובר ואם לא באיזה מרחק התקלה. האם האפשרות הזו עדיין קיימת במחשבים חדשים? היא מבוססת תוכנה או חומרה? או בקצרה - איך לברר איפה הבעיה בלי כלים מקצועיים?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום יש לי PRIVATE BOX של בב"ל ואני רוצה להוריד ולהשתמש בתוכנה של אתר בשם ZATTO.COM שהיא תיתן לי אפשרות לראות טלןויזיה ממדינות מסויימות הבעיה שהאתר פתוח רק למדינות מסויימות איך אפשר דבר ראשון להוריד את התוכנה זאת אומרת צריך לזייף הגדרות או משהו כזה בשביל להוריד ודבר שני להשתמש אחרי זה ולהראות שאני מגרמניה או משהו בסגנון.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כשה-XP שלי עולה לי, ואני עושה פעולה פשוטה של הפעלת ההתקשרות ADSL והשורת משימות נתקעת 2 דקות! גם אם אני מפעיל את המחשב שלי או המסמכים שלי וכו' זה עושה אותו דבר. חשבתי שזה קרה בגלל שהתקנתי norton systemworks, אבל מחקתי וזה לא עוזר...והמחשב שלי בכלל לא עמוס. יש לי 512 זכרון....וה-CPU usage לא עובר את ה-13% בזמן הגלישה....למישהו יש רעיון?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הי כאשר אני עושה connect לרשת דורש כמה פעמים עד שמתחברים לרשת אני עושה מספר פעמים disconnect ו connect ורק אז יש חיבור תקין לאינטרנט התהליך עצמו לוקח זמן ארוך מה אתם מציעים ?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by thebenjamin,

חרשתי את הפאנל ניהול וחיפשתי בMANUAL ולא מצאתי איפה אני רואה את הזמן חיבור.. הכוונה שלי היא לא כמה זמן הראוטר דלוק או משהו כזה אלא נטו הזמן מהפעם האחרונה שהוא התחבר אל הספקית. תודה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. שלום. ברשותי במשך זמן רב של הרבה שנים נתב של אדימקס (כבר מודל דיי ישן היום) ומודם של בזק. תמיד במחשבים שלי שהיה להם חלונות אקס-פי הזמן שלקח למחשב לקבל רשת ואינטרנט מהנתב היה מאוד קצר, כמעט מיידי. מאז שיש לי מחשבים חדשים עם לוח אם אינטל וכרטיס רשת און-בורד של אינטל אבל עם _חלונות _7_ , לוקח זמן של 20 שניות לערך לקבל את האינטרנט בהדלקת המחשב(ים). בזמן זה הסמל של הרשת למטה נמצא במצב של עיגול כחול מסתובב למשך כמה זמן ולאחריו סמל סטטי של משולש אזהרה צהוב ואז כן יש לי אינטרנט. שוב, בערך 20 שניות. האם זה מוכר לכם? אם כן, מה הפיתרון (עדיפות להישאר עם כל החומרה כמו שהיא, אולי יש פיתרון קצר וקולע מבחינה תוכנתית?)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בשעה טובה התחברתי לאינטרנט המהיר דרך ברק.החיבור מתבצע דרך מודם USB של DYNAMODE -ADSL USB 360a .לפני התקנת המודם ביצעתי התקנה נקיה של win xp . זמן עלית המחשב לפני חיבור המודם כ-30 שניות. זמו עלית המחשב לאחר חיבור המודם כ-2 דקות. בהמשך הורדתי והתקנתי את service pack 1 .לאחר ההתקנה של SP1 זמן העליה של המחשב מגיע לכ-4 דקות!!!! במהלך העליה אין שום חיווי על המסך(כלומר מסך שחור במשך מספר דקות).ניתוק של המודם גורם לעליה מיידית של המחשב. יש דרך לזרז את העליה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Stealth,

שלום ... יש לי שני מחשבים .. לכל אחד ip משלו .. יש כוננים משותפים ומדפסת אחת משותפת .. שמתי לב שכל שלב שאני עושה מהרגע של התחלת הכניסה לרשת יש זמן תגובה בין לחיצה ללחיצה של בערך 20 שניות פלוס מינוס .. מה entire network ל microsoft windows network ל workgroup ועד למחשב .. כאשר אני מגיע לתקיות המשותפות במחשב השני הכל רץ ובהעברת קבצים אני מקבל מהירויות יפות ללא delay . שמתי לב שהתופעה חוזרת בכל xp home edition .. עם ה pro מזמן לא התעסקתי לכן אין לי מושג אני בטוח שיש דרך פשוטה לקצר את התהליך בהורדת חיפושים מיותרים וכדומה .. או תיקון registry כלשהו תודה לעונים :smoke:

9. היי לכולם. כיום אני מחובר לבזק דרך הכבלים במהירות 5/512. עד לפני חודש הייתי סופר מבסוט מהגלישה ובמשחקים כמו COD 4 ו BATTLEFIELD היו לי פינגים של 70 - 90 והחיים חייכו אלי. לפני חודש התחילו לי בעיות פינגים רציניות ( 300 ואפילו 400 + בפינגים). דיבתי עם בזק ואין להם פיתרונות. שתי שאלות בבקשה. האם עוד מישהו התנסה בעליה דרבטית בפינגים לאחרונה ? על איזו ספקית אינטרנט הייתם ממליצים כידועה במהירות גישה נמוכה במיוחד לשרתים בארה"ב ? תודה מראש לעותרים. תומר.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  10. אני צריך דחוף מדריך לבניית רשת ביתית (עד 15-20 מחשבים) ומדריך לגבי רשת אלחוטית באנגלית או עברית. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. אהלן חברים, אני זקוק להמצלמה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי. הראוטר יושב חדר ליד, והוא תקן G. פרט להעברת קבצים בין הרשת (שאין), האם יהיה שיפור בביצועים בהחלפת הראוטר (G לN), ומקלט N? אם לא - אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי תקן N. (מן הסתם שלא אקנה G היום) חשבתי לקחת חיצוני אבל אז קראתי שהם צורכים יותר CPU וכו' ושעדיף פנימי. אפשר גם מהארץ,גם מאייבי, וגם מDEALEXTREME תודה.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by Imtheman,

אני צריך להפוך את המודם הז לראוטר (לרשת אלחוטית ) כל הסיסמאות שמצאתי ( ADMIN ו BEZEQWOW? ) לא מתאימות מישהוא מכיר סיסמאות אחרות לראוטר הזה??

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  13. עקב קניית מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP-64bit גיליתי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי קשה להשיג דרייבר שתומך במערכת הפעלה זו - מישהו כבר נתקל בבעיה זו ? הצליח לפתור אותה ? (באתר של EDIMAX כתוב במפרט שהכרטיס אמור לתמוך במערכת הפעלה זו, אולם משום מה הם מספקים דרייבר רק לגרסת ה-32bit)

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by אור כהן,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב בגג אשר מחובר לראוטר במרחה של 40-50 מטר בעזרת כבל אינטרנט. האינטרנט במחשב הגג איטי מאוד כאשר המודם מחובר בכניסת הבית, אך רץ מהר כאשר הוא בגג. הכבל מושחל דרך הקיר, ויהיה סיפור להוציא אותו. לכן, ארצה לדעת האם ניתן להשיג מגבר לכבל האינטרנט על מנת שיפעל במהירות המירבית? כמה הוא עולה? מאיפה? דגמים? בברכה, אור כהן :-X נ.ב: הבעייה לא במחשב, נוסה על מחשבים שונים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Gil Baer Hunter,

Trendware TEW-432BRP זה הנתב המשולב שהטכנאי שאני מזמין ממנו את המחשב מציע לי . כרגע בכל אופן אני גם ככה הולך להישתמש רק בשני פורטים קווים . האלחוט הוא אופציה עתידית לעוד מחשבים בבית . זקוק לדעה של מקצועים עליו .

16. אחרי שבדקתי והגעתי (בעזרתכם) למסקנה שרשת אלחוטית אצלי לא תצליח -בגלל הממ"ד. המליצו לקנות אנטנה בעוד 250 ש"ח. וכל העסק תופח למימדים לא כל כך כלכליים. החלטתי לעבור לרשת קווית. זה יהיה מסורבל, אני יודע (כבל פרוש לכל אורך הבית)-אבל מכיוון שהשימוש שלי הוא לצרכי עבודה ולימודים, אני אפרוס את הכבל רק מידי פעם שאהיה צריך. בקיצור, אני לא אבלבל לכם את המוח. כעת הבנתי שאני צריך נתב - כדי שלא אהיה תלוי בגלישה במחשב השני. יש לך המלצה על נתב? המליצו לי על זה. http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm וגם אם תוכל להפנות אותי למדריך שיסביר לי איך להגדיר את זה . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני זקוק להוספת יכולת אלחוטית לרשת קיימת כדי להתחבר לסטרימר A200 של PopcornHour עם אנטנה אלחוטית של האקסטרימר. חשבתי על הנתב 941ND של TP-LINK שנראה די זהה לאחיו הגדול ה-1043ND. אין לי צורך בשיתוף כונן USB או רשת חוטית במהירות ג'יגביט. האם היכולות האלחוטיות של שניהם זהות? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  18. שלום לכולם , אני צריך גם שלראוטר יהיו לפחות 3 יציאות לרשת חוטית. תודה על העזרה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by lompy,

יש לי חלק בבית שבו אני לא מצליח לקבל כיסוי טוב של WIFI. קיבלתי לא מזמן מבזק את VDSL 600Mbps VEGN2610 מה ששיפר את הקליטה אבל היא עדין לא מספיק טובה בשביל סטרימינג למשל. חשבתי על HOMEPLUG בתור פיתרון. רשת החשמל שלי היא חד פזי. מחיפוש שעשיתי נראה שה TP-Link AV600 TL-PA6010 600Mbps שמוכרים ב KSP הוא הכי משתלם שניתן לקנות בארץ, אבל זה יוצא די יקר 400 שקל לשתיים. http://ksp.co.il/?uin=22169 בדקתי אפשרות להזמין מחול אבל לרוב זה יוצא אותו דבר כמו לקנות בארץ עד שניתקלתי באיבי במכירה של קיט TENDA 1000MBPS במחיר של 250 שקל http://www.ebay.com/itm/Tenda-1000Mbps-HD-Gigabit-Powerline-Adapter-Starter-KIT-Home-Plug-Adapter-x2Pcs-/281370278976?pt=UK_Computing_Powerline_Networking&amp…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. לשימוש ברשת עם מחשב אחד בחיבור חוטי (יש נתב חוטי), אחד בחיבור אלחוטי קל (5-6 מטר מרחק בלי הפרעות של ממש) ושני סמארטפונים (אנדרואיד). זקוק למשהו זול ככל האפשר שזמין לרכישה מיידית בבאר שבע - רק כדי "לסתום חור" למשך חודש-חודשיים עד שאקנה ציוד בבית החדש. זה מה שראיתי בינתיים בסביבות ה-120 ש"ח: TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12764 Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12017 * איך זה ש-ACCESS POINT יקר יותר? * אפשר לעשות פשוט SHARING עם שני מתאמי USB אלחוטיים כאלה למשל? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&am…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by huber,

שלום חברים. ברשותי הוטבוקס שמשמש כנתב אלחוטי. לדאבוני המוצר ממוקם בקצה אחד של הבית, כשבקצה השני אין כמעט קליטה. אני מעונין לשים מכשיר באמצע הדרך שיגדיל את הטווח. המלצות? ד"א, מצאתי את המאמר הבא שממליץ דווקא לרכוש בנתב, אם אתם תומכים בהמלצה אשמח להמלצה לנתב בעל קליטה טובה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

22. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לי רשת של שלושה מחשבים שאני מעוניין לעשות לה שיתוף בADSL , איזה סוג של ראוטר אתם יכולים להמליץ לי? בינתיים הסתכלתי על זה ואין לי מושג אם הוא טוב או לא. אני לא צריך router שיתפקד גם כhub כי יש לי כבר אחת שיכולה לתקשר עם router.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by redead,

- 8 פורטים - שיתמוך ב1GB כמו כן , אם אני נוהל אותו בארון תקשורת בלי קירור ואוורור , האם יסתדר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי שני מחשבים אחד בקומה ראשונה והשני בקומה שנייה. המחשב שנמצא בקומה השנייה נמצא בתוך ממ"ד שם נמצאים גם המודם והראוטר. האם יש טעם לרשת אלחוטית במקרה כזה של ממ"ד ומפלסים שונים? לא יהיו בעיות ש קליטה? איזה כרטיס רשת כדאי לרכוש ע"מ שיעמוד במשימה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. הכרטיס האלחוטי של הלפטופ לא תקין, לכן אני זקוק אחר. אין תקציב מוגבל אבל רצוי שיהיה כמה שיותר זול. רצוי ללא אנטנה ובולט כמה שפחות.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.