עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש אך נתקלתי בבעיה חיברתי את הנייד למחשב השולחני שלי בעזרת כבל רשת מוצלב והגדרתי את הרשת. עכשיו, על המחשב השולחני הכל טוב ויפה אבל במחשב הנייד ברגע שאני מחבר את הכבל הרשת הסטאטוס של הרשת נתקע דקה על "Acquiring network address" ואחר כך כותב "Limited or no connectivity"... אני כבר יומיים חורש את Google ומנסה למצוא פתרון ואף אחד מהפתרונות ששם לא עזרו לי... אני מקווה שהטעות היא אצלי ותוכלו לעזור לי... נתונים: כרטיס הרשת של הנייד - Marvell Yukon 88e8072 PCI-E Gigabit Ethernet Controller כרטיס הרשת של השולחני - Realtek RTL8168c(p)/8111C(p) PCI-E Gigabit Ethernet Controller מערכת ההפעלה על שני המחשבים היא Windows XP Professional SP3 תודה רבה …

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. קודם כל אני רוצה להתנצל בפני אלה שעזרו לי בדיון הקודם ולא הגבתי להם... צבא הבעיה שלי עכשיו היא שונה. אחרי כשבוע שלא נגעתי במחשב הווינדוס (ויסטה) לא מזהה חיבור רשת. כשאני לוחץ "אבחן ותקן" הוא כותב שלא זוהה חיבור כבל רשת אל מתאם הרשת. -ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס רשת (Realtek RTL8168B/8111B family PCI-E אונבורד) ולהתקין מחדש. -לא הותקנה חומרה חדשה או משהו כזה -ניסיתי להחליף כבל (למרות שחיצונית הוא נראה תקיןן) -ניסיתי לחבר את הכבל ליציאה אחרת בראוטר -ניסיתי לחבר את הכבל ישירות למודם (עוקף את הראוטר) כל הנ"ל לא עזרו. הרשת מורכבת ממודם כבלים שמתחבר לראוטר אלחוטי. לראוטר מתחבר המחשב הבעייתי הנ"ל בעזרת כבל, ומחשב נייד בצורה אלחוטית שעובד ומצליח להתחבר בסדר גמור…

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by warezon,

הגדלתי את המהירות מ2.5 ל4 מגה ולצערי בבדיקת המהירות שעשיתי(דרך האתר של בזק) המהירות אפילו לא קרובה למה שהיא צריכה להיות(נע בסביבות ה300) מה שמוזר כאן שבמחשב השני באותה בדיקת מהירות זה מוריד מעולה(500+) מה שאומר שמבחינת הספק והתשתית הכל בסדר והבעיה היא אצלי..... ניסיתי להבין מה ההבדלים ומצאתי ככה... א.אני מחובר בקווי והמחשב השני מחובר באלחוטי ב.אני עם ויסטה והמחשב השני עם xp מה שניסיתי זה לחבר את שלי באותו כרטיס רשת אלחוטי שנמצא במחשב השני ועדיין התוצאה נמוכה בהרבה מהמחשב השני.. הבנתי שיש מצב שצריך לשנות משו בפרוטוקולים של הויסטה אולי זו הבעיה אך לצערי אני לא בדיוק מתמחה בתחום... אם למישו יש פיתרון/רעיון/הצעה אשמח לשמוע תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עברתי לספק אינטרנט שונה והאינטרנט פשוט לא עובד כאשר חומת האש (לא של מערכת ההפעלה, תוכנה) פועלת. רק כאשר אני מסמן אותה על Off, האינטרנט מיד חוזר. מיד אחרי חיבור המודם, חומת האש מזהה את ה IP שהמודם נותן למחשב, ומסמנת אותו כאיזור אינטרנט. האם אני צריך להגדיר עוד משהו בשביל שאוכל להתחבר לאינטרנט עם חומת האש עובדת?

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. שלום לכולם ברשותי נתב D-LINK 524 ומודם ADSL 600E , שני מחשבים אחד בחיבור פיזי לנתב והשני בחיבור אלחוטי. כשאני מחבר את המודם לנתב נורית ה - ETH במודם נשארת כבוייה , גם בראוטר נורית WAN כבוייה, יציאה מספר 1 בנתב לא מגיבה , יציאות 2,3,4 - תקינות. חיבור הרשת בין שני המחשבים תקין. עשיתי RESET לנתב פעמיים. אני גולש לממשק ה - WEB של הנתב ללא בעייה , כל ההגדרות נכונות (בדקתי פעמיים) כשאני מחבר את המודם ללא הנתב הכל תקין - כך שהבעייה לא במודם. אין אינטרנט ?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by MachoMan,

וקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG נ.ב בעבר נתנו לי את זה: http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf וזה פעל מעולה אבל עכשיו האתר לא פועל יותר .

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by GOLD_BOMB,

שלום, יש לי 5 מגהבייט בנטוייזון על בזק. האינטרנט עובד מצויין אבל משחקי רשת יש לי לאגיים... הבנתי שאם משנים את ה MTU ניתן אולי לעזור. אבל אני לא מוצא את הפונקציה בהגדרות נתב של אסווס של בזק.... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. Started by alex15,

יש לי ראוטר D-LINK שובר למודם ונותן אינטרנט . המחשב המחובר חוטי עובד בסדר אלא שהמחשב שמחובר אלחוטי עושה כמה בעיות ... יש לי במחשב לא כרטיס רשת אלא USB ETHERT שזה אומר USB שקולט אינטרנט של LEVELONE ולא קניתי מודם רשת אלחוטי ... ועכשיו האוטר 20 מטר מה LEVELONE שהוא USB שמתחבר לכניסה USB והוא קולט בין 50 ל 70 זה טוב או שאני צריך לקנות כרטיס רשת שיהיה בתוך המחשב ? ולא גלוי לקטנים ...הם ישברו אותו . כי אני מחבר אותו מקדימה ולא מאחורה אם מאחורה הוא יתן 40 או 30 אני חושב שבגלל שהמחשב מסתיר את הקליטה ....נכון ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

האתר לא עולה ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: There is a problem with this website's security certificate

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  10. שלום אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט תחנות ישראלות והם נשמעות מקוטע או חלק לא ניתן לתפוס אותם האם צריך לפתוח פורט כדי לשמוע רדיו באטרים לא מצויין שום מיידע זה קורא עם אקסלורר 7 או 8 וגם מוזילה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת מה הם הסכנות ברגע שאחד מהניידים שאני רוצה דרכו להיקתשר לרשת של הארגון שלי ? אבל בנייד יש אך ורק חיבור מאובטח PPTP ובצד של השרת יש FW של ATERA תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by hillel88,

אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  13. פרסמתי היום מדריך מעודכן ומקיף לאבטחת רשתות ונתבים אלחוטיים. המדריך סוקר את כל מנגנוני האבטחה הקיימים בנתבים אלחוטיים וממליץ איזה מהם יש ליישם על מנת להגן בצורה טובה ויעילה על הרשת האלחוטית. http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. שלום, אז ככה יש לי ראוטר מדגם SIEMENS SL2-141 והבעיות שלי הם אלה: הדבר הראשון הוא שאני לא מצליח להכנס לראוטר אני לא יודע מה קרה אני מקיש http://10.0.0.138/ והוא נותן לי את הארור הבא: Network Timeout The server at 10.0.0.138 is taking too long to respond. גם כאשר האנטי וירוס שלי כבוי הדף לא עולה... צריך לסדר את הבעיה הזאת על מנת לפתור את השנייה... מה אני אמור לעשות בנוגע לזה? עכשיו לבעיה השנייה... לא משנה מה אני עושה על פי איזה מדריך שאני לא מנסה אני לא מצליח לפתוח לו פורטים לuTorrent וגם אם לפעמים איכשהו זה מצליח לי (אני לא יודע למה לפעמים זה מצליח ולפעמים לא) אחריי כמה שעות או מקסימום יום יומיים זה פתאום עוד פעם מראה לי שהפורטים חסומים מה לעזאזל אני צריך לעשות שהפורטים ה…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

אני מחובר לבזק +בזק בינלאומי. מבחינת הורדות ומשחקים הכל בסדר אבל הup משום מה לא מתייצב על המקסימום כפי שאני קבעתי בפרמטרים של התוכנה utorrent / מה גם שכתוב network OK וסימן V כזה שהכל בסדר. אז מה אתם חושבים זה עניין של ספקית או של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיה בנושא הרשת ביתית אני מצליח להתחבר לרשת דרך ראוטר ולראות את שאר המחשבים ואפילו להיכנס אליהם הבעיה היא ששאר המחשבים לא מצליחים לראות את המחשב שלי מה עושים???? תודה מראש לירון

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  17. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר בכמה משאבי רשת משתמש כל מחשב שמחובר לרשת אלחוטית. יש בסך הכל 6 מחשבים מחוברים. אני משתמש מראוטר יחסית ישן, Edimax 6114Wg וכמובן יש מחשב שמחובר אליו ישירות ולא בצורה אלחוטית. לינק לאתר של הראוטר: http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=146&pl1_id=1 תודה רבה, איאן טראוט

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אולי TELNET SSH או משהו דומה?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  19. קודם כל הבהרה: אני בור גמור בנושאים הללו (כולל במונחים) אז כשאתם עונים, אנא השתמשו בהסברים פשוטים ככל האפשר. למשל, עיינתי ב-FAQ וזה נראה ברור מאד בזמן הקריאה אבל 5 דקות אח"כ שום דבר לא נשאר בראש... אז ככה. יש לי היום מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט דרך HOT (תשתית) ו-012 (ספקית אינטרנט). אני רוצה לקנות מחשב נייח נוסף שיעמוד ליד הראשון ולחבר גם אותו לאינטרנט. ראיתי שיש מפצל קווי טלפון שמאפשר לחבר 2 טלפונים לשקע אחד בקיר. הייתי רוצה לעשות אותו דבר ולחבר את שני המחשבים לשקע קיר אחד. 1. האם זה אפשרי? 2. אם כן, האם אצטרך רכיבים מיוחדים? 3. אם כן, האם אצטרך להודיע ל-HOT או ל-012? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. יש איזושהיא דרך לשנות איפי?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. איני יכול להכנס לאתר מזה מספר ימים וגם ה"מיו-טורנט" רושם על הטרקר: No connection could be made because the target machine actively refused it. אני יכול להסיק מכך כמה דברים : או שהם חוסמים את הפורטים של ישראל , או של חברה מסוימת בארץ ? נטויז'ן? או שחסמו אותם ? או שתקפו אותם והאתר נפל? או שהם בשיפוצים? האם למישהו יש מושג כלשהו לגורל האתר?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by warezon,

פתחתי נושא ממש דומה לא מזמן רק שהוא היה בנושא מהירות הורדה......http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398915.0 פה זה בעצם בדיוק אותו הדבר רק בהעלאה מהירות הורדה 4mb מעלה על 30 ובמחשב השני שמחובר אלחוטי מעלה על 50-58

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  23. היי כולם.. אני לא בטוח שזה המקום הנכון.. אבל לפי שם הפורום(רשתות ואינטרנט) לא מצאתי מקום טוב יותר לפרסום המודעה אם צריך להעביר את ההודעה פורום אני מתנצל מראש על הטעות.. אני מארח את האתר שלי כעת ב-GoDaddy ומחפש מקום אחר לאחסן בו את האתר. חבר המליץ לי לשאול מה אתם ממליצים. דרישות מינימליות שאני מחפש: - תמיכה בASP קלאסי (כולל תמיכה בCDONTS.NewMail). - תמיכה בASP.Net 2.0 ומעלה - AJAX.ASP.NET - MS SQL 2005 (לפחות שניים) - אפשרות לגבות ולשחזר מסדי נתונים (MS) - אפשרות אירוח מספר דומיינים ומספר subdomains - אפשרות להגדיר הרשאות תקייה (כתיבה/קריאה/הגדרה כשורש אפליקציה application root) - שטח דיסק של לפחות 2GB לא אכפת לי שהשרת לא יהיה בארץ (ברור לי שבארץ המחיר יהיה בשמים ואפילו י…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, בעזרת מספר אנשים בפורום הצלחנו לפרסם כתבה ב YNET , http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html כרגע שלחתי מייל רשמי למשרד התקשורת, פתחתי תיבת מייל שבאמצעותה אשתדל לתקשר עם כל הגורמים האפשריים FREETHEWEB@ymail.com אני קורא לכולם להצטרף למאבק, ולבסוף אולי נצליח ליצור חרם צרכנים ראשון במדינת ישראל תודה[br]פורסם בתאריך: 23.03.2009 בשעה 23:45:28 סליחה על ההקפצה, הנה העתק של המכתב שנשלח עכשיו למשרד התקשורת

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים