עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by -plumpa-,

חג שמח ושנה טובה. אני מעונין להחליף כי הרוטר הנוכחי ( DI-714p +)סובל מניתוקים וצורך להוציא מהשקע ולהחזיר ברמה יומית... אני מחובר לתשתית בכבלים. מבחינת טווח, הרוטר כרגע מחסה 80% מהבית (2 קומות) ואני רוצה להגדיל את הטווח. אני מתחבר למחשב נייח חוטית ולנייד עם ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCI express adapter אני מחפש המלצות לרוטר אלחוטי חדש עם חיבור למדפסת וטווח יותר גדול מלרוטר הנוכחי, שמח לחסוך אבל מוכן להשקיע אם יש צורך. תודה מראש!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי את הנתב המדובר והמליצו לי על הקשוחה הזו. חיפשתי בפורום אבל לא ממש הבנתי כלום מאחר ואני נוב ממדגה ראשונה. למישהו יש סבלנות להסביר לי צעד אחר צעד? וקצת יותר חשוב,ההגדרות של החיבור ימחקו לי? כי אין לי מושג איך להחזיר אותן חזרה.. יש לי גיבוי אבל הוא יתאים לקשוחה החדשה? יש סכנות לעניין בדומה לעדכון ביוס בלוחות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349871,00.html בזק בינלאומי קנתה את ספקית האינטרנט אקטקום, netvision קנתה את ברק. מכלכלה חופשית הפכו את שוק ספקי האינטרנט לקרטל שיגרום לנו רק לשלם יותר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי כמה שאלות בנושא רוחב פס ומהירות גלישה והורדה בעיקר.. 1) למה שאני מוריד תוכנה של 30מגה לדוגמא זה מוריד על 190 שזה כמו שאמור להיות (1.5 מגה) ושאני מוריד משחקים זה מוריד על 15 ??? (את שני הדברים אני מוריד מאותו מקום לדוגמא:ארה"ב) 2) יש איזו אפשרות לעשות שיהיה לי יותר רוחב פס??? 3) אשמח אם תסבירו לי קצת על הנושא הזה (רוחב פס והכל..)כי אני לא הבנתי כמה דברים.. אני מחובר בכבלים דרך רשת אלחוטית שמתחלקת ל-3 מחשבים.. תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום.הנה הקושייה. אני מחובר לבזק וברק דרך מודם eci 270pr ,הפכתי את המודם לנתב והגלישה ושיתוף המחשבים פועל היטב,דרך האב בן 8 כניסות/יציאות.את ה ip של המחשבים הגדרתי ידנית ,כמו את הdns שלהם. לאחרונה הוספתי נתב אלחוטי של 3com /3crwe554g72t .נתב זה חיברתי לאחת היציאות של ההאב,והוא משמש לחיבור מחשב נייד וכף יד ממקומות שאין לי כבל פיסי. הרשת הקווית הינה בטווח ip 192.168.1.1 וצפונה.ה subnet שלה הוא 255.255.255.0 . לנתב האלחוטי הגדרתי ip 192.168.10.10 ,ואותו subnet . ברגע שחיברתי את האלחוטי ,אחד המחשבים הנייחים דיווח שיש התנגשות כתובות ולכן הייתי צריך לשנות לו את ה ip ,שעליו השתלט הנתב האלחוטי. שאלתי היא כיצד אני יכול לשתף את כלל המחשבים ,אלחוטי וקווי,תוך שמירה על סכימת החיבור של…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים. כאשר אני עושה LOGIN ה - SecureClient Service עולה ומחכה ליוזר וסיסמא בכדי להתחבר... כיצד אני משיג פלאג אשר ימנע ממני בכל פעם להקליד את היוזר והסיסמא ופשוט יתחבר אוטומטית בכל פעם שאדליק את המחשב? האם מישהו נתקל בפלאג או בסקריפט אשר עושה זאת? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dids22,

זה כמו Range Extender? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. האם האנטנה הזו שווה את המחיר או שזה לא יותר מעבודה בעיניים ? אני רוצה לקלות ברמה הרבה יותר טובה בכל הבית http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7830&catid=1360 תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, יש לי רשת ביתית אל-חוטית, ADSL, בלי חייגן. הספק שלי זה בזק בינלאומי ויש לי 5 מגה בייט.. עכשיו הבעיה היא שפעם ביום או לפעמים כמה פעמים ביום האינטרנט שלי מתנתק מכיוון שהנורה של הppp בראוטר נכבאת ואחריה הנורה של הDSL.. אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת שוב והנורה של הPPP לא נדלקת... אז אני מכבה את הראוטר ומדליק ואחרי זה יש אינטרנט. יש גם מקרים שבהם הנורה של הPPP נכבאת אחריה של הDSL ואז אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת ואחריה גם הנורה של הPPP ואז יש אינטרנט.. עכשיו אין לי מושג מה לעשות.. היה אצלנו 2 טכנאים של בזק, אחד מהם שם פילטר ראשי ובדק את כל הפילטרים שיש בבית והשני החליף ראוטר... הבעיה לא נפתרה ועדיין יש לי התנתקויות מהאינטרנט.. אני מבקש עזרה כי הבעיה הזאת בלתי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dalia6980,

שלום, יש לי מדפסת מסוג: HP Color Laserjet CM1312nfi MFP האם ניתן לחבר אותה לרשת (AP) בצורה אלחוטית לחלוטין או שהיא חייבת להיות מחוברת קודם כל קווית ורק כך הרשת תזהה אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Shbd,

בביתי נמצא כרגע ראוטר EDIMAX BR 6204Wg (שמתחרפן לפעמים) ומודם מוטורולה שחור של הכבלים. אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי חדש, 1 GIG, תקן N ושיהיה סוס עבודה ועם אפשר גם עם NAS (שווה את זה?). כמו כן רצוי שגם יתמוך בחייגן L2TP של הוט כי ה- EDIMAX שלי בקושי שורד איתו ולכן אני כרגע בחיבור ללא חייגן. התקציב הוא 500 ש"ח+-. אין בעיה להוסיף יותר אם צריך, הגיע הזמן כבר לעבור למשהו איכותי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. צריך לרשת 3 מפלסים כשהראוטר יושב במפלס האמצעי. משהו חזק ואיכותי כשהדגש הוא על טווח ויכולת קליטה - פחות על פיצ'רים מיוחדים. הבנתי שמומלץ ראוטר/AP עם 3 ואפילו 4 אנטנות (MIMO) נכון? יש דגם מומלץ במחיר משתלם? תקציב גמיש אבל לא להתפרע בבקשה - רק אם ממש כדאי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zabal12,

שלום! יש לי ברשת 4 מחשבים 3 מתחברים אלחוטית ושלי מתחבר עם כבל . האינטרנט עובד בכל המחשבים . כאשר אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי (חיבור קווי)לנתב על מנת להגדיר אותו אני מקבל את השגיאה הבאה http://imageshack.us/photo/my-images/27/picture1vf.png/ וזאת לפני שהוא מבקש שם משתמש וסיסמא . יש לציין שמהמחשבים האחרים אין שום בעיה להתחבר לנתב . הנתב הוא -TP-LINK WR941ND משהו יודע מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bull,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית במהירות 54Mbs בתקן G. משום מה בהעברת קבצים ממחשב אחד לשני המהירות אינה עולה על 1MB לשניה, בעוד שציפיתי ללפחות 3-4MB לשניה. הקליטה בשני מחשבים היא מצויינת, לפי windows. מה עליי לבדוק ולעשות על מנת להבטיח מהירות מקסימלית? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Guyn,

ערב טוב , מספר שאלות לגבי תיבת ה-Gmail של אבא שלי: 1) כשאני שולח הודעות, הן נשמרות בדואר יוצא ובשולח רשום "אני". האם ניתן לשנות את זה לשם הפרטי שלי? 2) בשליחת הודעה מוצג שהיא נשלחה שעה לפני השעה האמיתית. כלומר אני הודעה שנשלחה ב-18:00 רשומה כ-17:00. לא מצאתי בהגדרות משהו שקשור לעניין. יש פיתרון? 3) בתיקיית "כל הדואר", מוצג לי שם השולח או שם המקבל (בהתאם). האם ניתן להציג את שניהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gshhar,

1 אני רואה שאני מחובר אבל איפה יש לי CONNECT או DISCONNECT כמו למשל בראוטר LINKSYS שלי ? 2 איך אני יכול להגביל תעבורה (DOWNLOAD,UPLOAD) של מחשב מסויים ברשת ? (דרך הראוטר אם בכלל). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ככה יש לי נייד חדש (M912M) ואנ רוצה לחבר אותו למחשב שלי עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים לנייד יש לי כבל קרוס וחיברתי אותו גם לנייד וגם לנייח ועשיתי ANABLE לחיבור רשת של שניהם וזה לא מתחבר ניסתי להגדיר IP בשניהם וגם לא עבד לי, איך אני עושה שזה יפעיל מי יודע? ככה קצת פרטים: יש XP PRO על הנייח וXP HOME על הנייד משניהם אני מצליח להתחבר לאינטרנט בצורה אלחוטית דרך ה WRT45GL למה אני רוצה עם כבר רשת כי הנייד לנייד אין קליטה טובה אצלי בחדר ,(שזה מוזר כי לנייח אין בעיה) והקצב העברה דרך הרשת ע"ב הWIFI לא מספק אותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Lavelle,

שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספק של אינטרנט זהב בעל רוחב פס 3M הבעיה היא שכאשר אני מוריד מהורדה ישירה מספקים בארץ זה יורד מהר (300-370 Kbps) כשזה זה נוגע לשרתים מחו"ל המהירות הופכת להיות ממש בדיחה (5-20 Kbps) זה לא תמיד ככה, יש ימים שזה עובד בסדר, אבל רוב הזמן זה ממש איטי כמו שציינתי. לפני שאני מתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב, מישהו פה עם אותה תשתית ואותו ספק יכול לבדוק אצלו איך זה עובד עם שרתים מחו"ל שאני ישווה איתו מהירויות וכך אדע עם הבעיה אצלי או אצל הספק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה מהבאים נכון? 1 יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, על פי הצורך 2 יישום יכול להשתמש רק בשיטה אחת, כמו שמבצע FTP 3 יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, אחת לבקרה ואחת להעברה 4 יישום לא יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד 5 אף תשובה איננה נכונה תודה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by amos29,

שלום לכם אני חדש בפורום ואני צריך בבקשה עזרה באקסס פוינט יש לי מכר שיש לו מרתף בבית והוא מעוניין לחבר נתב במרתף ולגלוש גם בקומת הסלון הציאו לו נתב אם טכנולוגית accses point ועוד רכיב שנקרא home net שמתחבר לנקודת חשמל בקומת הסלון נראה לי זה מגבר כזה שאלה ראשונה באמת יש טכנולוגיה כזאת באיזה נתבים ואיך מתקינים דבר כזה (ביררתי במוקד תמיכה של בזק אם לא תומכים בזה ) לעזרתכם אודה תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dugi,

שלום לכולם, בתקופה זו אני מתכנן שדרוג לרשת הביתית שלי מכיוון שנכנסת לתמונה מערכת מדיה סנטר שאין אבל אין באפשרותי להשחיל כבל רשת חוטי וגלתי שהעברת קבצים ברשת הפנימית היא איטית להחריד רק 1MB/s מה שמשאיר אותי חסר סיכוי להעביר סרט מהמחשב הראשי למדיה סנטר בזמן סביר. קובץ מצורף ובו ארכיטקטורת הרשת. אשמח לקבל המלצות להאצת הרשת הביתית. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nec14e,

שלום לכולם אני מחפש ראוטר שידע לעמוד בעומס עבודה ושלא יהיו בו ניתוקים. אשמח להמלצות תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם ! קיבלתי היום מודם של WOW B-FOCUS ROUTOR 270PR. אני חיברתי אותו לראוטור שלי EDIMAX BR-610K התקשרתי לבזק לא עזרו לי בגרוש רק אמרו תגדיר את הראוטור שיעבוד עם PPPOE. אז אני מבקש שתעזרו לי להגדיר. צרפתי גם תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/t/m/a/n/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402101501315076/200406241104516056/Edimax.JPG

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mr Gadget,

יש איזהשהי דרך לבדוק האם הכרטיס רשת שלך מתפקד כמו שצריך ??? יש לי כרטיס ITEX ADSL PCI.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קודם כל אני ארשום לכם את הפרטים: מערכת הפעלה: XP כל המחשבים מחוברים לסוויץ', וגם מתחברים לאינטרנט דרכו(האינטרנט מחובר לסוויץ'). קו Ethernet מתאם: realtek 8139 family pci thernet NIC switch 10/100 Mbps יש לי שני בעיות: - המחשבים לא מזוהים במערכת ההפעלה(ועדיין אני יכול לשחק במשחקים ברשת, ולהתחבר לאינטרנט) - האינטרנט קורס לעיתים מדי פעם במחשב מסוים, אבל עובד במחשב אחר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים