רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב אני מנסה להתקין רשת אלחוטית בבית של אחותי הבית גדול 300 מטר 2 מפלסים ומרתף קיים. netbox של נטוויזן ומודם של הוט ללא חייגן קניתי סוויץ 8 יציאות מחובר ישירות למודם ומשם יש 7 יציאות כבל רשת למחשבים קוויים ה netbox מחובר לסוויץ עובד אלחוטית בחצי הקומה התחתונה השאלה : ניתן לחבר לסוויץ 3 ראוטרים בחיבורים הקווים על מנת להגביר את החלק השני של הבית שבו הקליטה נמוכה ובמרתף לחבר ראוטר שני על אותו שם רשת ? או להגדיר שמות שונים ברשתות ? אובד עצות תודה מראש למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עד לפני שבועיים היו לי שני חיבורי חייגן לבזק בינלאומי ולנטויזין. מאחר ובבזק בינלאומי היו לי פינגים מאוד גבוהים לא יכולתי להיכנס למשחקי רשת וכחלופה הייתי משתמש עם חשבון הנטויזין שלי. לפני שבועיים קניתי PS3 ועל מנת לחבר אותו לרשת חייבים חיבור ללא חייגן (לא ניתן לעשות לו חייגן) ולכן ביקשתי בבזק לעבור לחיבור ללא חייגן. מרגע שהעבירו אותי לחיבור כאמור, אינני מצליח להתחבר לחיוג של נטויזין כנראה בגלל שבזק בינלאומי מחובר כל הזמן. האם בכל זאת יש דרך לעשות זאת ולהתחבר עם חייגן של נטויזין ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם ווינדואס 7 והוא עם ויסטה.. מה הדרך הכי נוחה וקל להתחבר אליו למחשב ואיך עושים את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני מחשבים, מחוברים דרך HUB. מחשב אחד עם WinXP והשני עם WinMe. פעם הרשת עבדה אבל המחשב עם הXP נמחק וניסיתי להתקין הכל מחדש כמו שהיה פעם אבל זה לא עובד משום מה. התקנתי את כל מה שצריך בשביל הרשת, שמות המחשבים שונים וה-Workgroup אותו דבר. למה זה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , פעם הייתי בפורום המון אבל עם השנים כבר כמעט שלא יצא לי להיכנס עד עכשיו , בכל מקרה לשאלה . אני עובר ליחדת דיור והפתרון שם עם האינטרנט זה להגדיר ראוטר שני . השאלה איך אני עושה את זה . אני די מכיר את העולם ככה שזה לא סינית בשבילי אבל לא יצא לי להתעסק עם רואטרים המון זמן . הראוטר + מודם הראשי זה tplink n600 השאלה שלי איזה ראוטר עדיף לי לקנות ואיך אני עושה את זה . קראתי באינטרנט שאפשר לחבר WAN ל WAN ו WAN ל LAN מה עדיף ועד כמה זה קשה ? אשמח לעזרה בנושא תודה ,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר אכזבה קלה מספק ה ADSL וחוסר אהבה לבזק (עם השנים) החלטתי לעבור לכבלים. מהירות הגלישה המקסימלית והחבילות אינם חשובים לי ותודתי לכם אך אינני מעוננין במידע הזה. מה שכן חשוב לו הוא הזמן תגובה (הלוך חזור) = PING טכנית הפינג של הכבלים אמור להיות נמוך יותר (טוב יותר) ולכן אודה לכם אם תנתו לי פינגים של הכבלים (הנני בתחום ערוצי זהב) לאתרים הבאים: www.tapuz.co.il www.downloads.com www.actcom.co.il ואם אפשר גם: www.google.com אודה אם תציינו את ספק האינטרנט בכבלים שלכם. תודה מראש, ליאור.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול שידרגתי ל 1.5 מגה מ 750 וכשאני מתחבר זה עושה לי "מחייג" בערך 5\4 דקות ומתנתק מעצמו אחרי בערך 10 דקות... מה לעשות אני מתחרפן כבר!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם dlink 2650U ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את רוחב הפס בין המחשבים בבית דרכו. כשאחד המחשבים מוריד משהו שאר המחשבים בקושי זזים למרות שהמחשב הראשון לא מנצל את כל רוחב הפס. האם יש אפשרות להגביל העלאה/הורדה בכל קונקטור של כבל רשת בנפרד בנתב הזה? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית שיכולה לטפל בזה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיימים ראוטרים שלא תומכים ב100% במהירויות גבוהות ?(שלי 12 מגה) ואז עושים בעיות עם המודם? פעם 3 שיש לי בעיות ניתוקים באינטרנט ואני צריך לקרוא לתכני הוט D-Link DI-524 -שלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקזה עזרה אני לא יודע מה לעשות!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרשות להגנת הצרכן בודקת את אי העמידה של בזק בהבטחה לספק מהירות של 100M ללקוחותיה. במסגרת הבדיקה סמנכ''ל הטכנולוגיות של בזק הוזמן לתת עדות. למען הסר ספק, אין קשר בין הבדיקה הזו לפרשת 4000 אבל מצד שני כשבזק על הכוונת וההגנה של המערכת השלטונית לא קיימת, פתאום מתחילים לבדוק דברים מעניינים. https://www.themarker.com/consumer/1.5842962
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם WPA1 תומך בהעברת נתונים של 300Mbps בתקן N??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח מאוד לעזרה בעניין מסויים. אני חי בקיבוץ ושייך לרשת שלו. לקיבוץ יש דיל כזה או אחר עם בזק בינלאומי כך שאני לא יכול לפנות אליהם ישירות ותלוי בחסדיהם של האחראים לעניין האינטרנט בקיבוץ. לאחר חודש נקי וסביר עם לטנסי נורמלי של 120-180, במהלך השבוע האחרון הוא קפץ ל 1500. בדקתי את הראוטר, חיבורים, ריסטים וכו'. הכל תקין. אני מצרף את ה TRACERT לשרת שלהם אשמח מאוד לעזרה בפענוח שלו והיכן בעצם הבעיה. Tracing route to 195.12.235.10 over a maximum of 30 hops 1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1 2 2 ms 1 ms 1 ms 172.21.0.3 3 2 ms * 2 ms bzq-179-66-35.static.bezeqint.net [212.179.66.35] 4 2 ms 2 ms 2 ms 192.168.201.254 5 * * * Request timed out. 6 …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך חיפוש שערכתי באינטרנט מצאתי את הראוטר - AR-7267WnB שנראה די מרשים, אבל לא היה לו שום אזכור בארץ... מה הסיבה לכך?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתגורר בחו"ל ויש לנו כאן מודם משולב נתב של חברת הכבלים המקומית (Verizon) מדגם UltraLine Series 3 Model 9100OEM - כנראה משהו לא מוכר. בכל מקרה, יש לי בעיית קליטה בבית (בית של 2 קומות). יש ברשותי עוד ראוטר של לינקסיס מדגם דיי ישן :linksys befw11s4 V2.0 רציתי לשאול האם אפשר לקנפג אותו שיהיה ריפיטר אלחוטי (MAC TO MAC) או משהו בסיגנון ולא עם כבל או האם בכלל הוא יכול לשמש כריפטר/AP? אם לא, האם הדגם ה"חדש" יחסית של Linksys WRT54GL עם תוכנה צד ג' (נגיד DD-WRT זה מה שהיה לי בארץ לפחות) תעשה את העבודה ואוכל לקנפג אותו כ AP אלחוטי? האם כדאי לרכוש את הדגם המחליף החדש יותר ? או אולי בכלל פרוטוקול N או שזה מיותר ? (יש לי כרטיסי רשת תומכים ב N בכל הבית). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אתה חושב שקניית ראוטר תשפר לך את הפינג במשחקי רשת, אתה טועה. הפינג הגבוה הוא עקב מחסור ברוחב פס, ולא עקב המחסור בראוטר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האימיול שלי "קורס", לא מצליח בקושי להתחבר ואם כן, אז אחרי 5 שעות וזה עוד עם LOW ID.. התקנתי לאחרונה ראוטר של LEVEL ONE, ונאמר לי שאני צריך לפתוח פורטים. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אשמח מאוד!! תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם.. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר של חברת HOT, ובתור לקוח של בזק כבר כמה שנים, אין לי הרבה ניסיון עם חברת הכבלים... אני מעוניין להתחבר איתם פשוט כי במקום שבו אני נמצא כעת אין קו טלפון, וחבל להפעיל קו חדש רק בשביל האינטרנט.. יש לי כמה שאלות כלליות: 1) איזה מבצעים יש להם כעתת לחיבור 15 MB למשל?? עד כמה אפשר להתווכח איתם כדי לקבל מחיר טוב?? פעם היה להם באתר מבצע של 29.90 ש"ח ל1.5 MB, אך נראה לי שזה כבר לא שם.. 2) האם כדאי להתחבר קודם דרכם ורק אח"כ לבחור ספק, או שאולי יש מבצעים אטרקטיביים ישירות דרך הספקים?? 3) האם משלמים דמי התקנה או משהו דומה?? בדירה יש כבר הכנה לכבלים, ונראה שרק צריך להתקין את המודם.. 4) האם החברה מספקת מודמים משולבים עם נתבים כמו שזה נמצא בבזק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש על זה מידע גם פה וגם באינטרנט ולא ממש הצלחתי. יש לי ראוטר/מודם אלחוטי DSL2650U (DLINK) אבל שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ובזק נתנו לי מודם חדש. כשאני מתחבר באמצעות המודם הפנימי של הראוטר אני מקבל ביצועים טיפה פחות טובים מאשר כשאני מתחבר באמצעות המודם. המודם אגב, גם הוא ראוטר/מודם DSL2500U אבל הוא לא אלחוטי, ובגלל אני רוצה להשתמש גם בראוטר האלחוטי? מה שעשיתי בינתיים זה ככה: הראוטר האלחוטי מוגדר עם DHCP וזיהוי אוטומטי של DNS וgateway. כאשר מכשיר מתחבר לרשת הוא מקבל את הכתובת של האוטר 10.0.0.138 גם ככתובת של הGW וגם ככתובת של הDNS. הגדרתי את המודם (2500U) עם כתובת IP של 10.0.0.139 וביטלתי לו את שרת הDHCP (וכמובן הגדרתי במודם את הגדרות החיבור שלי עם ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות לעשות את הרשת האלחוטית כמו רשת חוטית ככה שאפשר יהיה לעשות פעותות כמו פינג בין המחשבים הרשת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קצת רקע: אני גר בבית 2 קומות, קירות עץ, מחובר ל Verizon Fios 25MB סימטרי (גר בארה"ב). מהחברה מקבלים מודם שהוא גם ראוטר אך לא טוב מספיק. יש לי מחשב HTPC קומה מתחת לאיפה שהראוטר ממוקם, יש לו כרטיס רשת Linksys WMP600N הנראה כך: http://www.newegg.com/Product/NewProduct.aspx?Item=N82E16833124342&cm_re=Linksys_Wireless-_-33-124-342-_-Product כרטיס כלל לא זול ואמור להיות חזק ובעל פוטנציאל קליטה דיי גדול. עם הראוטר המקורי קיבלתי בין 2 ל3 קווים כאשר הוינדוס הגדיר את הקליטה בין POOR ל FAIR, האינטרנט ממש לא זז לפעמים וכמו שאתם מבינים הקישור לפעמים נפל, ההורדה במקום 3MB~ לשנייה הוריד במזל על 300-500KB/S. לאחר מכן חיברתי ראוטר לראוטר המקורי וביטלתי את הWIRELESS בראוטר שקיבלת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד מכרטיסי הרשת האלחוטיים הטובים ביותר, הפועל בממשק USB 3.0, מוצע היום למכירה ב-Amazon US במחיר נמוך במיוחד. ה-DWA-192 של חברת D-LINK הוא כרטיס AC1900 הכולל 4 אנטנות - 2 בכל אחד מהתדרים והמבנה הכדורי שלו מבטיח שידור וקליטה אופטימלי. המחיר - סביב 240 שקל - במשלוח עד הבית, הוא הנמוך ביותר שנתקלתי בו עד היום. לשיקולכם. המבצע: https://www.amazon.com/D-Link-Systems-AC1900-Adapter-DWA-192/dp/B00PVDM6W6 דף מידע למוצר: http://www.dlink.com/uk/en/home-solutions/connect/adapters/dwa-192-ac1900-ultra-wi-fi-usb-adapter
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קיבלתי היום מודם של WOW B-FOCUS ROUTOR 270PR. אני חיברתי אותו לראוטור שלי EDIMAX BR-610K התקשרתי לבזק לא עזרו לי בגרוש רק אמרו תגדיר את הראוטור שיעבוד עם PPPOE. אז אני מבקש שתעזרו לי להגדיר. צרפתי גם תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/t/m/a/n/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402101501315076/200406241104516056/Edimax.JPG
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-