רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש נתב עד 300 שקל , אחרי תקופה שאני עם הנתב הפשוט והחלש שהביאו לי פעם מבזק , Siemens ADSL SL2-141 , שמנתק מהאינטרנט הרבה פעמים ועושה בעיות מדיי פעם . אני מחפש נתב שיתאים גם לשדרוג עתידי לרשת NGN 15mb , אם אפשר . ראיתי את הנתב הזה עם ביקורות טובות - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 אבל בכל זאת אני מעדיף לשאול אם יש משהו יותר משתלם ממנו . אשמח לקבל את עזרתכם , המשך יום נעים וחג שמח נדב .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! שאני מסתכל על ה inbound או ה - outbound בחומת האש, אני רואה שהפורטים 80 או 443 הם במצב של disable (שימו לב! לא block, אלא רק disable ל rule). אם כלל ה rule שלהם לא במצב של enable, אז איך בכלל אני יכול להשתמש בפורטים האלו להעברת מידע? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם מציעים חבילות בחצי מחיר ממה שבזב"ל מציעים לי לחדש חוזה ועוד בלי התחייבות. נשמע מפתה אבל השאלה איך איכות החיבור.. למי שיש ניסיון אשמח לתגובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי באובנטו תקייה משותפת אני רוצה להיכנס אלייה מהווינדוס כאשר אני מאשר באובנטו בשיתוף כניסת אורח -הכל עובד סבבה אבל כאשר אני מבטל את זה -א''א להיכנס אפ' שאני נותן לו יוזר עם סיסמה [כמו בווידוס בשיתוף] -הוא לא נותן להיכנס אשמח לעזרה!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רשכתי נתב Netgerar WNR2000 אני מחובר לתשתית של הכבלים וברשותי מודם של TERAYON TJ 715 והאמת אני קצת אובד עצות מאיפה ואיך להתחיל, עד עכשיו המודם היה מחובר בעזרת כבל רשת למחשב. איזה כבלים הולכים לאן? איך אני משלב את הנתב האלחוטי בכול העניין ואיך אני מאבטח את החיבור, כלומר נותן לו סיסמה ומונע מכול השכונה להיתחבר אליי. בתודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שקניתי בזמנו את הנקסוס 4, השתמשתי בProXPN, אך תקופת הטרייל תמה והסרתי אותו. לאחר מכן מצאתי את TunnelBear, לו יש ממשק חביב והגירסא החינמית שלו מגבילה ל500MB בחודש(יותר ממספיק עבורי, אני משתמש בפרוקסי לרכישת תכנים דיגטליים שלא אפשריים בארץ, כמו מוזיקה מgoogle play). אממה - זה לא בדיוק עובד. האינטרנט זוחל בקצב של צב עם הטאנלבר. לרוב אני לא מצליח בכלל להגיע לעמוד הראשי של googleplay, ואם אני כן מצליח - אז למצוא את האומן הספציפי, או להשלים את הרכישה זה בגדר חלום רחוק. אז - אני מחפש המלצה לפרוקסי טוב וחינמי. לא צריך הצפנות למינהם, את כובע נייר הכסף שלי השלכתי מזמן. רק שיגרום לכך שאהיה(וירטואלית) בארה"ב. כמובן לא פרוקסים עם ספייוור, מאלוואר וכד'. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מהיום ועד יום ראשון הבא ניתן לחדש ולרשום שם מתחם בסיומת IL במחיר המתחיל ב-19 שקל. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5634
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני לא מצליח לגשת לממשק של הראוט. אני עושה זאת ע"י כניסה ל IE ושם אני כתוב 192.168.2.1 ואז אמור להופיע לי הדיאלוג של הכנסת שם המשתמש וסיסמא אך זה לא קורה. מדוע? ואיך ניתן לתקן ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה, לא מצליח להתחבר עם סוויץ' לראוטר מודם של סלקום/נטוויז'ן, שאני מחבר מחשב ישירות לא משנה לאיזה פורט יש לי אינטרנט, אבל כאשר אני מחבר ביניהם סוויץ' (יש לי שניים), לא עובד לי האינטרנט במחשב, הוא כאילו כן מזהה חיבור אבל אין אינטרנט, כאילו משהו חוסם אותו, ניסיתי להיכנס להגדרות של המודם ראוטר ולא מצליח להבין איך לטפל בבעיה הזו. דבר שני, היום אני משלם 113 ש"ח ל40 מגה, וראיתי שהפייבר אופטי עולה בסדר גודל הזה ואני מרוויח מהירות הרבה יותר גדולה, האם שווה להשתדרג לזה ואיזו חברה הייתם ממליצים? סלקום או נטוויז'ן? תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם אלחוטי איך אני מגן עליו מפריצות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת וגם נתב עם ההגדרה הנ"ל. כשאני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני זה נורא איטי, כמובן יחסית להעברה בין דיסקים. מה עלי לעשות כדי לשפר את מהירות העברת הקבצים ממחשב אחד לשני? להחליף כרטיס רשת? הציעו לי לרכוש 2 כרטיסי רשת נוספים עם נפח תעבורה יותר גדול ולחבר לשני המחשבים ולעשות ביניהם שיתוף. האם העצה היא נכונה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב, אני מקווה שזה הפורום המתאים. פשוט לא מצאתי פורום אחר שעונה על הצורך שלי.. התקנתי מצלמה בבית לפני נסיעה לחו"ל. איך אוכל להתחבר דרך האינטרנט על-מנת לצפות בה? ישנה גם אפשרות להקליט, איך אני מבצע את זה? אם זה לא הפורום המתאים אז נא להעבירו למקום הראוי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי למחשב אחד (אין לי מחשב נייד) ובמחשב השני ראוטר אלחוטי עם סרבר למדפסת וחיבוררים קווים שאני יוכל לגלוש באינטרנט מכל מחשב מתי שהוא רוצה שלא יהיה תלוי אחד בשני. יש לי אינטרנט ADSL ועדיף עם firewall לאבטחה. נ.ב. שהמחירים לא יהיו בשמיים. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב לפני כחודש..ניסינו אני ואבא שלי לחבר אותו ברשת (וכמובן גם לשתף את האינטרנט בינהם),קראתי ועשיתי לפי המדריך שנמצא פה,אך ללא הצלחה.. ניסיתי עם כרטיס רשת אחר,כבלים אחרים ( זה 2 כבל רשת רגיל וHUB)..המחשב המארח עושה פינג למחשב הלקוח (שלי החדש זה הלקוח), והמחשב שלי הלקוח לא עושה פינג למחשב המארח..היה אזה מקרה או שתיים, שהמחשבים ראו אחד את השני (לקח לזה שעההה..אזה 10 דקות לרענן.. וכשנייסיתי להכנס שוב אחרי כ 10 דקות לא הצליח להכנס בסוף..) והיה אזה מקרה שכן הצלחתי אבל גם כן כל פעם זה נורא נורא לאט..בקיצור משהו לא תקין פה.. מה יכולה להיות הבעיה? ואשמח אם אולי מישו יכול לעזור לי בשירות פרטי בבית (כמובן נא לשלוח מסר בפרטי) כי זה די מעצבן ומבאס שחודש מחשב אצלי בחדר ובק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב(WIN XP ) שקולט אינטרנט אלחוטי והכל טוב ויפה איתו. ישנה אפשרות שאני אוכל לחבר את הראוטר(EDIMAX BR620WG) אל המחשב ושהוא ישדר לי את את האינטרנט של המחשב לשאר הקומה ? בעיה נוספת , כל פעם שאני מחבר את הראוטר אל המחשב ( קווית) המחשב מנסה לצאת לאינטרנט דרכו למרות שהחיבור האלחוטי עובד ומחובר לאינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3Com 3CRWER100-75 ויש בעיות בלתי פוסקות ושונות... *החיבור אינטרנט נעלם פתאום בלי שום סיבה... סתם ככה פתאום לכל המחשבים אין אינטרנט אחרי כמה דקות הוא חוזר בלי שאני יעשה כלום... זה משגע אותי כי אין שום סיבה שזה יקרה... אני מחובר לאינטרנט בכבלים והמודם לא מראה שום סימן של בעיות. *אני מחובר לראוטר בכבל אבל המחשב השני מחובר באלחוטי, הוא מאבד את הרשת בצורה קבועה בלי שום קשר לכלום וזאת למרות שהאות חזק! שוב אין שום סיבה נראית לעין ובכל זאת זה ממשיך לקרות, בנוסף במחשב שמחובר באלחוטי האינטרנט יותר איטי כעובדה. לפני זה היה לי ראוטר של אדימקס שהיה עושה את אותם דברים בדיוק! חשבתי שהוא חרא של ראוטר ולכן החלפתי והבעיה נשארת! מה אני יכול לעשות כבר? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר 4 ימים מוריד ב0-3 קיי. אני לא יודע אם זה בעיה בשרתים אליהם אני מחובר, או חוסר מזל בקבצים שאני מוריד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם נתב אלחוטי מדגם Rotal - RTA 1025W שנמצא בתוך ממ"ד (כרגע האופציה היחידה). לצערי הוא משדר מאוד חלש למי שנמצא מחוץ לממ"ד. מחפש פיתרון זול ויעיל... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הפכתי את ההוטבוקקס למודם דרך השירות והוספתי ראוטר tp841n הפכתי תכרטיס רשת הביתי לכתובת פנימית 192.168.1.100 ב dmz גם וגם הפניית פורטים לפי השרת עם פורט 3500 בתוכנת serv-u עם משתמש וכל ההגדרות. בפיירול הפנימי של וינדוס 7 הגדרתי כניסות ויצאות לתוכנה וגם בנוד 32 . אני מצליח להתחבר למחשב ftp מהרשת עצמה דרך האיפי הפנימי והחיצוני אבל דרך רשת אחרת לא מצליח , מהי הסיבה ואיך מתגברים עליה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר כרגע באצות הברית, ויש לי בעיות עם מהירות האינטרנט במשרד. יש לי קוו של 35 מגה הורדה ו 5 מגה העלאה. יש לי מודם של מוטורולה שמתפקד רק כמודם, וראוטר חדש של לינקסיס wrt 1900 ac, הדגם הכי חדש. בעקרון הכל עובד מעולה ואני מגיע למהירות שאני צריך ואפילו טיפה יותר, הבעיה מתחילה שפעם ביום / יומיים, פתאום הכל נהיה איטי ומהירות ההורדה יורדת לאיזור ה 2 מגה. אז כמובן שצריך לכבות את הרואטר (לא את המודם, רק את הראוטר) להדליק והופ, הכל חוזר להיות בסדר. שידרגתי את הקושחה של הראוטר ועדיין זה קורה. בעקרון מחוברים על הרשת כמה מחשבים (חדשים לגמרי) והמון טלפונים של voip (באיזור ה 15). הטלפונים מחוברים ל switch של netgear מדגם NETGEAR 24 Port Gigabit Business-Class Rackmount Swi…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי אני קצת פרנואיד אבל היום קרה משהו שמאוד הטריד אותי ואני לא מצליח להשיג עליו מידע, אני מאוד מקווה ואעריך אם אתם תוכלו לעזור לי. יש לי חומת אש של קומודו והיום היא פתאום הציגה התראה של היישום "System", והיה כתוב שאני עומד לקבל חיבור ממחשב אחר. הייתי בשיחה בסקייפ והייתי מחובר להמאצ'י כך שאני מאמין שהיו לי חיבורים פעילים ממחשבים אחרים, אבל זה קרה סתם ככה באמצע, אחרי שכבר דיברתי בעבר הרבה בסקייפ וגם הייתי מחובר להמאצ'י והודעה שכזאת מעולם לא הופיעה. לא ידוע לי על שינויים שבוצעו באותו הזמן שיכלו לגרום לזה לקפוץ פתאום. על פי הרישום של קומודו, בהתחלה החיבור היה מ-IP שאני לא מזהה, וה-IP של היעד הוא ה-IP של המאצ'י. לאחר מכן זה הגיע ברוב המקרים מה-IP של ניהול הראוטר (…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס לתיקיה של אחי אז הוא מראה לי שגיאה : 0X80070035 אז הורדתי את התוכנה Network Magic ואני לא יודע מה לעשות זה עדיין לא עובד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-