עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jj516,

אני רוצה לשים ADSL ויש עכשיו המון חברות טובות עם מבצעים מצויינים (ברור שאני לא מדבר על aquanet), אבל אף פעם לא ראיתי ADSL, והרבה חברים ואנשים שאני מכיר אומרים לי מהירויות שונות. מישהוא יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה המהירות האמיתית בdownload וב upload ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, אני רוצה לדעת מה המהירות המקסימאלית שאני יכול להוריד עם האינטרנט שלי. יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ואמרו לי שעושים 187.5= 1500:8 ואני באמת מוריד בסביבות 180K\S :xyxthumbs: אבל לפעמים זה קופץ ל250+ לאיזה שנייה ואז חוזר איך זה הגיוני???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by HackerPitbull,

זה נכון שאם מחברים כבל מוצלב מכניסה רגילה של Switch לכניסה רגילה של Switch נוסף, בעצם חיברתי Switch hub ל-Switch hub? ככה שכל מה שאני יחבר ל-Switch הנוסף יתפקד כאילו חיברתי ל-Switch הראשי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by niv212,

אני מחובר מרשת אלחוטית שהססמה שלה אבדה, יש אפשרות להשיג את הססמה בלי לאפס אותה? אני מדגיש שנורא חשוב לי לא לאפס

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by talkfir,

היי, קניתי מחשב לפני כחודש..ניסינו אני ואבא שלי לחבר אותו ברשת (וכמובן גם לשתף את האינטרנט בינהם),קראתי ועשיתי לפי המדריך שנמצא פה,אך ללא הצלחה.. ניסיתי עם כרטיס רשת אחר,כבלים אחרים ( זה 2 כבל רשת רגיל וHUB)..המחשב המארח עושה פינג למחשב הלקוח (שלי החדש זה הלקוח), והמחשב שלי הלקוח לא עושה פינג למחשב המארח..היה אזה מקרה או שתיים, שהמחשבים ראו אחד את השני (לקח לזה שעההה..אזה 10 דקות לרענן.. וכשנייסיתי להכנס שוב אחרי כ 10 דקות לא הצליח להכנס בסוף..) והיה אזה מקרה שכן הצלחתי אבל גם כן כל פעם זה נורא נורא לאט..בקיצור משהו לא תקין פה.. מה יכולה להיות הבעיה? ואשמח אם אולי מישו יכול לעזור לי בשירות פרטי בבית (כמובן נא לשלוח מסר בפרטי) כי זה די מעצבן ומבאס שחודש מחשב אצלי בחדר ובק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הגדרתי פורט ליוטורנט , בתוכנה יש מבחן לבדיקה האם הפורט פתוח , ובמבחן יוצא שפעם הוא פתוח ופעם הוא סגור . הראוטר שלי הוא לינקסיס WRT54GL , המבחן של יוטורנט הוא מאוד קצר , נראה לי שאם המבחן היה כמה שניות יותר אז הפורט היה עובר את המבחן תמיד , מה נראה לכם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. והאם זה מוריד את האחריות של בזק על המודם? פשוט ממש עכשיו קיבלתי אותו אחרי שמודם הקודם שלי נפטר עליו השלום..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בוקר טוב! יש לי בעיה... פירמטטתי לידידה שלי את המחשב והכל טוב מאוד (זה ווינדוס אקס פי אם מותר לציין..) עכשיו הבעיה היא בהתקנת הדרייבר של המודם או כרטיס הרשת אין לי מושג בדיוק מה ואיך. נתחיל מזה שיש לה מודם של חברת Thomson (מי שמעוניין יכול לראות כאן: http://drivers.matavtv.net צד שמאל הכי למטה). אני כמעט בטוח שהמודם מתחבר דרך USB אבל מכיין שאף פעם לא ראיתי מזה בעצם כרטיס רשת אז אני לא יכול להיות בטוח במאת האחוזים (אבל מכיון שיש לי בעצמי USB אני מאוד חושב שזה USB). עכשיו מה עושים?? ניסיתי דרך ה Device Manager שנמצא בלוח בקרה למצוא משהו שקשור במודם ואז לעשות Driver Update וככה פשוט להתקין את הדרייבר למודם שהורדתי מהאתר של מתב אבל אין שם שום דבר שקשור במודם!! בקטע של הסימ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הספק הוא netvision וחיבור המחשבים הוא בעזרת hub כאשר המודם מחובר -uplink ,הבעייה היא שאפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית את השלישי אי אפשר מדוע וכיצד ניתן לפתור את הבעיה הזו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NIVTAL,

שלום,ברשותי המודם/נתב אלחוטי החדש של בזק (G256DG) ונתב אלחוטי TL-WR641G של TP-LINKלפניכן היה לי מודם הוט והראוטר TP LINK התחבר למודם ולמעלה היה ACCESS POINTהACCESS POINT התקלקל אבל עכשיו יש לי את הראוטר של TP LINK שארצה לחבר במקום הACCESS POINT.ניסיתי לחבר אותו כרגיל עם כבל רשת לנתב של בזק והוא עובד ומשדר וויפי אבל בלי אינטרנט,כנראה צריך להתעסק עם הגדרות הWAN,למישהו יש מושג מה לשנות באחד מהראוטרים כדי שהTP LINK יעבוד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by meidan,

הי, אני מחובר דרך הכבלים ו 012 בקצבים של 750/96. אתמול והיום היו לי הרבה בעיות בחיבור, בעיקר התנתקויות ו lags במשחקי רשת. היום אפילו לא הצלחתי לשלוח מייל קטן של 100kB. בדקתי באתר של 012 את המהירות הורדה והעלאה שלי. ההורדה היתה בסדר גמור אבל ההעלאה לא זזה. בדקתי אם יש איזה spyware שמנצל לי את ה upload אבל לא מצאתי כלום, מה גם שב netlimiter ה upload תמיד על 0. אם יש למישהו פתרון או מישהו שנתקל באותה בעיה אשמח לדעת. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by st3fy,

ישלי שני מחשבים בבית אחד פועל על מערכת הפעלה חלונות 98 גרסא שניה והשני פועל על חלונות אקספי. כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים ברשת? (אני מנסה ( שניהם באותו WORKGROUP אבל כאשר אני ניגש ל- netwrok nieghborhood מופיע רק המחשב ממנו אני ניגש לרשת).... נאי אשמח אם מישו יעזזר לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by THE_LORD,

אני כרגע בשתית וספק של בזק 20 מגה POWER NGN עם נתב של NETGEAR אני שוקל לעבור להוט בגלל המחיר שמציעים לי השאלה איך הנתב שלהם? מהירות ? ופינגים בחו"ל אני בעיקר משחק במשחקי רשת בשרתים בחו"ל ובנוסף לא כל כך מרוצה מהNETGEAR אשמח לקבל חוות דעת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מהירות החיבור שלי היא 5/0.5 ואני מאוד מרוצה ממנה ומהשירות של בזק בכלל. קיבלתי הצעה מנטוויז'ן שחוסכת לי 60 שקל כל חודש, אותו מהירות בדיוק. האם כדאי לי לעבור? האם ידוע על נטוויז'ן שהיא חוסמת הורדות/פורטים, או עושה סוג כלשהוא של בעיות נגד הורדות? כגון עד 20 ג'יגה הורדה לחודש או משהו דומה? כי אני מוריד הרבה וזה חשוב לי נורא. אשמח לתשובה בתודה מראש אלעד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי כבר חודש ADSL וכתוב ADSL DIAGNOSTIC שהמהירות של DOWNSTREAM היא 640 kbps וUPSTREAM 96kpbs והוא מגיע לי למהיריות נמוכות (בשביל ADSL) מקסימום DOWNSTREAM 70 kbps למה זה כחה והאם אפשר לשפר את זה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shaharZur,

לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש והחלטתי לחבר את שני המחשבים אז הפכתי את המודם (ECI 270 PR) לראוטר והוספתי סוויצ' בעזרת המדריכים אבל היה לי בעיה עם פתיחת פורטים לאימיול ובכל מיני תוכנות. אבל בחודש האחרון התחילו להיות בעיות בגלישה הרגילה באינטרנט. אז בפעם הראשונה שזה קרה לי לא הצלחתי לפתור את הבעיה אז אתחלתי את המודם והחזרתי את כל ההגדרות של חיבורי הרשת למצב הקודם ואז התחברתי דרך החייגן וכל העבד. אחרי זה הגדרתי מחדש את המודם ולראוטר והגדרתי את ההגדרות במחשב וזה עבד ואבל עכשיו זה קרה לי עוד פעם ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. עשיתי את כל מה שעשיתי בפעם הראשונה שזה קרה וניסיתי עוד מלא דברים וכלום לא עוזר. לפי דעתי הבעיה היא שכאשר אני מגדיר שהמודם יהיה PPPoA אז יש לי את ההודעה :…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שיש לו שני מחשבים עם XP, נייד ונייח. בנייד מוגדר לו חיבור VPN למשרד וחיבור RDP לאחד מהמחשבים במשרד,עד שבוע שעבר הוא היה מתחבר למשרד ואז מבצע RDP והכל עבד כמו שעון שוויצרי, בשבוע שעבר המסך בנייד התחיל להבהב והוא רוצה לשלוח את זה לתיקון אבל הוא חייב את החיבור למשרד, סידרתי לו חיבור VPN למשרד בנייח, אני מתחבר למשרד ואפילו מצליח לגלוש באינטרנט דרך ה-IP של המשרד (יש לו בבית ובמשרד ספק שונה ועם חיבור VPN אני גולש דרך הספק של המשרד ) אבל לא מצליח לבצע RDP. (שרות ה-RDP תקין, אני יכול לבצע RDP למחשבים אחרים רק לא למחשבים ברשת הפנימית של ה-VPN ) חיבור ה-VPN למשרד הוא מסוג PPTP אין לי מושג איך מוגדר שרת ה-VPN במשרד. בבית יש לי ווינדוס 7 עם שני מכונות וירטאוליות SE…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי ראוטר של סימנס SL2-141 כמו שכבר הבנת אין לי מושג איך להפנות את הפורטים עקבתי אחרי המדריך באתר של portforward ואין שם מספיק פרטים שיכולים לעזור . אני נתקע בשלב האחרון הגעתי עד לכאן ADVANCED >VIRTUAL SERVER >portforwarding ואני לא יודע מה לרשום תחת הקטגוריות EXTERNAL PACKET ו Forward to Internal Host תודה רבה לכל העוזרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ואם פירסמתי בפורום הלא נכון אל תנעלו תעבירו או שתגידו לי איך להעביר :}

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם , יש לי ראוטר TL-WR1043ND שלא מספק את הסחורה באלחוטי אז אני כרגע חושב לקנות ראוטר אלחוטי חדש שיספק את הסחורה , אני רוצה את הראוטר האלחוטי הביתי הכי טוב שיש , איזה דגם נחשב הכי טוב ? יש לי כבלים 100 מגה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. להוט חסר עוד קצת מהירות UPLOAD והאינטרנט שלהם פצצה עולמית הצעה להוט תנו ללקוחות פרטיים 5 מגה UPLOAD או 10 מגה ואתם שואבים את הלקוחות של בזק תעשו כבר מהפך כמו שבזק עושה למה אצלהם זה 3 UPLOAD סטנדרט ובהוט זה 2 UPLOAD הוט אם תמשיכו כך בזק יובילו עליכם בלקוחות פרטיים תבינו שפרטיים גם רוצים UPLOAD נורמלי שלא נדבר על מחירים החדשים שבזק נותנים לחבילות החדשות אז יאללה תתחילו כבר אם התחרות על ה UPLOADS מקווה לשינוי כמו כולם בשם כולם - - - תגובה אוחדה: - - - מחכה לתגובות של הוט

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם! אני כרגע גולש על מהירות של 30MB עם הראוטר של אדימקס 6524N http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 יחד עם אקסס פוינט של אדימקס: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 אבל קראתי לאחרונה שהנתב הזה מאוד מקרטע במהירויות גבוהות ובאופן כללי אני מצליח להגיע עם חיבור של מחשב אלחוטי (בקליטה מרבית) רק ל- 8mb מהירות גלישה..האם החלפת הראוטר לאחד כמו זה של D-LINK http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9014 אמור לעשות שינוי משמעותי ביכולות הגלישה האלחוטיות? (בדגש גם על WIFI שאני משתמש בו עם הסוני3, והמהירות גלישה שם היא בערך 6mb בלבד.. עלוב מאוד..)תודה רבה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Cheif,

קצת קשה להאמין, אבל אתר NetCheif חוגג היום 4 שנים להקמתו. במהלך 4 השנים הללו הפך האתר למקור מידע יחודי על נתבים, רשתות ביתיות ואינטרנט וגולשים רבים בישראל וברחבי העולם רואים בו מקור מידע עיקרי לנושאים אלה. בלא מעט חיפושים בגוגל הקשורים לנושא, עולה www.netcheif.com כתשובה הראשונה והאמת היא שאני מאוד גאה על כך. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "ראוטר", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCheif ממוקם ראשון. אפילו חיפוש אחרי מילה ג'נרית כמו "נתב", ממקם את NetCheif במקום השלישי (אחרי נתב"ג וויקיפדיה) וזאת מתוך כ-4 מיליון תוצאות. אין לי אלא לנצל את ההזדמנות הזו ולהודות לכחצי מיליון גולשים יחודיים מ-150 מדינות שונות ברחבי העולם שביקרו באתר ב-4 השנים ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ORBIT,

התופעה הנ"ל רק הולכת ומחריפה עד כדי שיתוק מוחלט. יש לציין שאין בעיה מיוחדת בכל הקשור להורדות (כשאני מצליח להתחבר להורדה ישירה). הבעיה המרכזית היא בניסיון לגלוש לאתרים - בארץ או בחו"ל - מנסה בכל שלושת הדפדפנים פיירפוקס, אספלורר וכרום. הפיירפוקס הוא הבעייתי מהשלושה, עם השניים האחרים, במיוחד הכרום אני מצליח באופן די צולע להתחבר לאתרים. משתמש במודם ללא ראוטר, לקחתי לבדיקה את המודם של השכן וללא שינוי, הבעיה עדיין קיימת. מה הבעיה אצלי והאם יש פתרון? אשמח אם תוכלו לעזור לי, אם יש לכם שאלות מנחות אשמח לענות. אגב, עד שניה לפני שנכנסתי לאתר הזה סבלתי מהבעיה, פתאום שמתי לב שהגלישה מאד מהירה, מיהרתי לבדוק עם הפיירפוקס והכל בסדר גמור - כרגע - זה רק שאלה של זמן עד שהבעיה תחזור על עצמה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש איזה מדריך לבניית משהו או איזה שהיא תוכנה שתגדיל לי את הטווח ברשת?? פעם ראיתי איזה משהו לבנות אבל זה היה ממש מסובך עם קידוחים ועוד מוצרי חשמל וכאלה.. אני דיי בטוח שיש דרך כלשהי. מי שלא הבין- דרך המחשב.. יש לי ראוטר אבל אני מעוניין לקלוט יותר רשתות במחשב זאת אומרת להגדיל את תווח כרטיס הרשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים