רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
(חיפשתי ולא מצאתי תשובה לזה, מה גם שנראה כאילו אין אף שמתמש בשירות האינטרנט של אורנג'. אם בכל מקרה הייתה תשובה אי פעם בפורום, מצטער מראש.) שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית של 3 מחשבים, שאחד מהם (עליו אני הולך לדבר) מחובר בLAN. השניים האחרים מחוברים בWAN, והם גם לא רלוונטים. בכל מקרה, לאחרונה עברתי לORANGE בתור ספקית אינטרנט/VOIP (טלפון). שמתי לב שבכל פעם שאני משחק ואם למשל אחותי רואה יוטיוב, אי אפשר לשחק ברשת, יש פינג אסטרונומי. זה קורה גם בכל פעם שמדברים בטלפון (VOIP, אז כמובן), אבל את זה אני לא יכול לחסום, אז הנה השאלה: האם אפשר להגביל IP מסויים בSMARTBOX שיוריד רק על 50KB לשניה למשל, ולא יקח את כל רוחב הפס? חיפשתי ולא מצאתי בסמארטבוקס כלום. יש חיבור 1.5 ד"א, וגישת אד…
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעיות ברשת האלחוטית מחשב אחד מתוך ה3 שמחוברים אליה(1 קווית ו2 אלוחטית) עושה בעיות. הוא מתנתק כל כמה זמן. זה אומר שהסימן שמראה שהוא מחובר מראה X קטן כזה כאילו הוא לא קולט רשת. ועושה בעיות בICQ. לא עשיתי שום שינויים, רק הצפנתי את הרשת בWPA ולא היו בעיות. היום היו בעיות במחשב הזה אז הורדתי את ההצפנה, ועדיין יש בעיות. יש לציין שאני עושה REPAIR אז הוא מתחבר שוב כאילו לא קרה כלום מה אפשר לעשות? הראוטר של LINKSYS תודה אריאל נ.ב. איך מבטאים LINKSYS? עם K או בלי?
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי ראוטר לינקסיס כזה עם 2 אנטנות... ובצד שמאל יש כזה כפתור cisco systems וכשלוחצים עליו הוא מהבהב כזה עם אור לבן ואין לי מושג מה הוא עושה... מישהו יודע מה זה עושה...???
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פירמוט בקרוב אבל ההתקנה של החייגן נמחקה לי, אז אם מישהו פה מחובר לנטוויג'ן ויש לו את החייגן על המחשב אז יש מצב שישלח לי או שיעלה את זה? או שבכלל הכי טוב אם יש למישהו את האתר הזה של נטוויג'ן שממנו אפשר להוריד חייגן, זה שעובד בלי אינטרנט אפילו.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קראתי בסטיקי שהכי כדאי לאבטח את הרשת בWPA, אבל ההוראות המדוייקות איך לא קיימות. רציתי לשאול מה להזין בכל שורה כאשר בוחרים בWPA בראוטר של סימנס, וכיצד שאני נכנס אליו מהקליינט. תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתקנת הרשת מכיןן שעשיתי כבר את כל החיבורים שצריך ובמחשב השני שאמור להיות בו אנינטרנט אני לא מצליח להתחבר מכיוון שהחייגן מראה לי שגיאה של סיסמא. שאלתי את הוט ואמרו לי שאי אפשר להתחבר משני מחשבים עם אותו שם משתמש וסיסמא אבל אני סוכר שהצלחתי איכשהו לעשות אינטרנט בין שני המחשבים בעזרת המודם והנתב הלא אלחוטי (D-Link des-1008d אם זה עוזר) תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני סובל שנים מגלישה איטית וניתוקים בתשתית של בזק . אחרי כמה שנים טובות בזק החליטה להוציא לי מכתב שהם לא מסוגלים לספק לי את השירות ... יש לי אפשרות HOT אבל היה לי פעם HOT וזה חרא של תשתית מלא בעיות ושירות על הפנים . שלחתי מכתב תלונה לתלונות הציבור של בזק בתקווה שיעזרו לי עם התשתית . השאלה מה לעשות בינתיים ? אני צריך תשתית + ספק . הייתי בבזק בינלאומי ועל הפנים שם אני רואה את התלונות שלכם אני מבין שגם 012 לא משהו איזה ספק אינטרנט הכי טוב ? ואם אני רוצה לגלוש בלי איטיות ולראות באינטרנט סרטים שירוצו חלק בלי בופרינג כל שניה איזה חבילה אני צריך 3-5 מגה ? מישהו יודע כמה עולה חבילה משולבת של 3 מגה , 4 , 5 ? פעם אמרו לי שברק 013 הכי טובים , אחרי זה אמרו לי שנטוויזן אני מבולבל .
-
- 61 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם השתחררתי מבזק ועברתי לHOT, ונשאר בבעלותי נתב SIEMENS חדש. יש לנתב הזה ערך כלשהו? או עדיף להשאיר אותו אצלי לתקופה עתידית בבזק. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה בית דירות באילת סוג של מלון שאני צריך לחבר אותו בצורה אלחוטית בעזרת הצייר עשיתי את המבנה איך שהוא נראה פחות או יותר אשמח לקבל המלצות איך לחבר את המקום על מנת שיהיה קליטה טובה בכל המבנה מה שאני חשבתי זה לשים בכל 3 כניסות אקקסס פואנט וזה ישב בקומה שלישית בתוך ארון תקשורת הבעיה שהמחשבה של הבעלים זה יהיה למכור אינטרנט לדיירים והוא ירצה להחליף סיסמא על בסיס קבוע ואני לא רוצה להתרוצץ לו שם כל שני וחמישי אשמח לקבל כל פתרון,תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר של siemense של בזק שהוא עושה לי די בעיות, לדוגמא איטיות בגלישה, לעיתים פינגים גבוהים (בדקתי עם התשתית ועם הספקית והכל בסדר אצליהם),יש לציין שעם הראוטר הקודם לא חוויתי שום בעיות.. לכן, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי פשוט ואמין עם הדרישות הבסיסיות שלא יעשה לי שום בעיות תודה רבה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים.... ברשותי נטסטיק של חברת סלקום דגם ZTE MF 636 כאשר אני מנסה להוריד בהורדה ישירה HTTP כתוב לי שמהIP שלי מתקיימת כבר הורדה וזה לא משנה מתי וכמה פעמים אני מנסה... מישהו יכול להסבי לי מה הבעיה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם... העלתי את הבקשה הזו בעבר אבל לא ניתן יותר להגיב עליה אז אני מעלה אותה שוב.... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מגלה יותר ויותר אתרים שהמהירות הורדה מהם ירדה באופן משמעותי .. הבנתי שיש איזהשהו כתב עיתונות שמטפל בזה .. אבל מה עושים עם זה בפועל ? יוצא מזה משהו ? אני רק ממשיך לראות אתרים נחסמים .. אני בתשתית של בזק והספקית שלי היא נטויז'ן(אני מקווה שלא התבלבלתי) בכל מקרה, האם יש משהו לעשות עם זה ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי ברכב. אין לי צורך בתקן N. התקציב הוא 100-150, אם יש משהוא ב 200-220 שממש מצדיק אז סבבה. אולי יתאים כרטיס פשוט עם אנטנה חיצונית גם אין לי בעיה. יש לי בבית ראוטר אלחוטי של NETGEAR. ראיתי כמה מעניינים: D-Link DWA-110 עולה 71 ש"ח D-Link DWA-140 עולה 182 ש"ח, תומך בתקן N EW-7718IL עולה 154 ש"ח , תומך בתקן N EW-7318USg עולה 102 ש"ח EW-7316UG - עולה 61 ש"ח בתודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי ראוטר מיושן של 3COM סך הכל הוא תומך בWII ופעל בסדר גמור במשך כמה שנים טובות הוא עדיין פועל אבל אני חושב שהוא מיתקשה במהירות האינטרנט שיש לי היום (5 מגה ) ומוריד לי את המירות (שאני מחבר לבד את המודם זה הרבה יותר מהר) גם המרחק קליטה שלו מסריח בקיצור אני צריך ככה 1-ראוטר איכותי אם מרחק קליטה נורמלי 2-תמיכה בWII ובDS\(בטח רשום באתר של נינטנדו מה תומך )
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר TP LINK כמו זה שמוכרים באייבורי. בשבוע האחרון כל הזמן מתנתקת לי הרשת האלחוטית בבית. וכל פעם זה מסתדר רק אחרי שמשחקים עם הראוטר - או שאני עושה לו REBOOT (דרך מסך ההגדרות שלו), או ניתוק וחיבור לחשמל וכדומה (אפילו כמה טפיחות בשיטה הישנה עזרו..). השאלה היא איך להיות בטוח שזה אכן הראוטר תקול ולא בעיות אצל הספק (ניתוקים וכדומה) לפני שאני רץ לקנות חדש? תודה לכל העונים..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אז ככה יש לי נתב אלחוטי LINKSYS WRT 300N מחובר לאינטרנט דרך מודם של בזק ECI 270 אני קיבלתי מבזק נתב אלחוטי ROTAL בחינם ואני רוצה להגדיר את הנתב החדש בתור access point ולהגביר את האות לחדר מרוחק יותר מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך שיתאים לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד חדש לנובו T500 ויש בו כרטיס רשת אלחוטי INTEL 5100 AGN למיטב ידיעתי הוא תומך בתקן N ויש לי ראוטר שגם הוא תומך בN ובכל זאת אני רואה שהנייד מחובר בתקן G מישהו יודע למה זה או איך אני מתחבר בתקן N? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אח שלי נגע בהגדרות של הראטור כי היה בעיות עםם המחשב עכשיו בכלל אין גישה אל הראטור והתמיכה מהאינטרנט אמרו לי שיש בעיה בראטור אפשר להכנס להגדות של הראוטר מהאינטרנט מבלי שהוא מחובר ? איך נכנסים להגדרות שלו ואיך מגדירים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 1.5 של 014 + ראוטר בהוט והאיי פי שלי קבוע כבר איזה חצי שנה. איך משנים אותו ? לפני שהיה לי ראוטר בכלל התחברתי עם חייגן ואז זה השתנה לבד בלי שום התרעה לאיי פי קבוע בלי חייגן. יש תוכנה שיכולה לגרום לאיי פי להשתנות ? לזייף איי פי ? כל מה שאני עושה לא הולך - גם פקודות בדוס וגם תוכנות. ניסיתי להוריד את התוכנה הזאת שפה http://www.tazone.net/general/change-hot-ip-adress/ ואנשים שם אומרים שזה עובד להם אז איך זה הגיוני ?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בדיוק עברתי דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט, יש לי כמה בעיות, קודם כל אי אפשר להתחבר להוט כי אין תשתית בבניין שבו אני גר, והבעיה השניה שלי היא שבזק הם גנבים ורק על אקטיבציה של קו הם דורשים 199 ש"ח. השאלה שלי האם יש לי עוד אופציות בנוגע לחיבור... תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שיחקתי עם הנתונים של הנתב שלי, וכניראה ברוב טיפשותי חסמתי את הגישה אליו דרך ה WEB שאלתי היא איך לגשת לנתב שלא דרך האקספלורר? יש לי נתב linksys wrt54g
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הכל מתחיל בזה שמישהו כאן בפורום פרסם קישור לCANTENNA ואני זוכר את התגובות המזלזלות ואיך זה ייתכן וכו' בכל אופן, עבר הרבה זמן, ואז מסיבה לא ברורה זה התחיל לסקרן אותי. CANTENNA לא בניתי, אבל אם בונים את זה כהלכה זה אמור לעבוד. יש לזה הסבר מצוין, לא אכנס לזה כעת. מה שכן מצאתי מספר מדריכים שמדברים על דרך להגביר את אות הראוטר בעזרת תאמינו או תבדקו בעצמכם, הדפסה קרטון דק ונייר אלומניום! בניתי שני דגמים, אחד חפיף ואחד מושקע. בחפיף נייר האלומניום התקמט וגם לאחר נסיון חוזר ליישר אותו לא הצלחתי, תוצאה פגיעה בעוצמת האות! הדגם השני אומנם לא מושלם אבל די קרוב למה שצריך הגביר את האות של הראוטר אל המחשב שלי שלא הוזז ולא כלום ב20%-25% מי שסובל מאזורי קליטה חלשים בדירתו מומלץ בחום …
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, היום קמתי בבוקר ושמתי לב שעל הנתב במקום נורה ירוקה של POWER מהבהבת נורה אדומה הדלקתי את המחשב וראיתי שאין אינטרנט. כשניסיתי להכנס להגדרות של הנתב קיבלתי את השגיאה הבאה: מה זה יכול להיות? ומה גרם לזה? הנתב הוא של חברת SIEMENS מה שחברת בזק מחלקת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, ניסיתי חיבור ad-hoc אך ויסטה טוען שאי אפשר לבצע, לך תבין... יש לי שני מחשבים ניידים עם wireless. אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר בחיבור LAN. את השני אני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשון בחיבור wireless. במחשב בחיבור קבוע מותקנת ויסטה הום פרימיום. בשני ויסטה ביזנס. תודה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-