רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מישהו מכיר אתר שמאפשר שירותי אחסון חינמי לאתר אינטרנט (גם כמות קטנה זה טוב) תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן. אני נמצא ב 012 על תשתית של הוט עם מהירות 5.0MB והעלאה 512KB. פעם בשלושה חודשים בערך 012 מתחילים לזייף אצלי במשחקי רשת: -1. לוקח לי חצי שעה להתחבר לשרת. -2. באמצע המשחק פתאום הפינג קופץ לו לשמים. -3. לאגים שאפילו אלוהים לא חלם עליהם. -4. האינטרנט אומר לעצמו מתי שבא לו: "היום אני לא אתחבר לשרתים כי לא בא לי". מה הקטע של 012.. אני לא מבין.. אני רוצה לעבור לחבילת גיימרים 5MB הורדה, 512KB העלאה. שאלה: החבילה הזאת היא עבודה אחת גדולה בעניים? שאלה 2: במידה ואתחבר לחבילה, יהיה שיפור? שאלה 3 שלא קשורה: אם אני עובר לבזק ועושה רשת בייתית לשתי מחשבים שרוצים 5MB מהירות. אני צריך 10 מגה בטוטל בחבילה. אבל הבעיה שאני ואח שלי לא נוכל להתחבר לאותו שרת באותו הזמן כי יש לנו את אותו הפי…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת שעובד עם ספריה WinPcap. בין היתר היא מאפשר לקבל מידע על כל התקני הרשת במחשב הנוכחי. בין המידע הזה אפשר לקבל את התכובות הבאות: כתובת IP כתובת Broadcast כתובת Netmask כתובת Destination (לא יודע מה זה בדיוק, בדוקומנטציה כתוב שזה תקף רק לכרטיסים שהם Point-to-point). אך הפונקציה שמחזירה את הפרטים האלו לא מחזירה את ארבעת הכתובות, במקום זה היא מחזירה רשימה שיכולה להכיל בין 0 ל N כתובות. כלומר מפתחי הספריה לקחו בחשבון שלכרטיס אחד יכולים להיות מספר כתובות. האם הזה הגיוני? איך ניתן לעשות את זה? בשביל מה משתמשים בזה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב מכובדי, היום קיבלתי את הראוטר הנ"ל המצויין בכותרת..חיברתי אותו למחשב הנייח והכל עבד בצורה נהדרת..בתוך דקה וחצי כבר הייתי מחובר לאינטרנט. אבל עכשיו,כשאני מנסה "למצוא" את הראוטר עם המחשב הנייד..הוא פשוט אינו מוצא את הראוטר ואת הרשת..מה עושים?? בדקתי,והראוטר אינו מוצפן,נורית הWLAN דולקת,המחשב הנייד נמצא במרחק של חצי מטר מהראוטר..ועדיין פשוט לא מצליח למצוא אותו.. תודה מראש לעוזרים..
-
- 26 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא כזה: 1. מחשב נייח ישן ללא כניסת רשת 2. מודם של כבלים (מחובר ב USB לנייח) 3. ראוטר TP-LINK חדש 4. מחשב נייד חדש אני רוצה לחבר את הראוטר כדי שאוכל לגלוש בנייד. האם אני חייב לחבר את הנייח לראוטר? לראוטר אין יציאת USB ולנייח אין יציאת רשת... בקיצור מה צריך להיות מחובר למה תודה מראש נעם
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
צוהרים טובים לכולם טוב אז ככה עשית טעות קטנה שיניתי כמה הגדרות ברשתאלחוטית ועכשיו איני יכול להשתמש ב רשת אלחוטית ניסתי לשנות את כתובת איי פיי שלי שהייתה 198.168.1.100 ל 198.168.1.101 זה כניראה יצר בילבול ברשתאלחוטית וכאשר אני מחבר את הרשת הוא לא מצליח להיתחבר לאיטרנט ורושם לי איי פיי משונה לא זוכר בדיוק אבל אני גם לא יכול להיכנס ולשנות את ההגדרות שעשתי בטעות כי איטרנט לא עובד יש איזה אתר שאני יכול להכינס להגדרות של הרשתאלחוטית שלי ולשנות אותם. ?.. נ.ב כרגע אני משתמש באיטרנט רגיל אני חייב להיכנס איך שהוא להגדרות של הרשתאלחוטית ניסתי כבר להיכנס לכתובת הזאת 192.168.1.1 לא עזר כי הרשת לא מחוברת זה לא עובד
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי עכשיו כונו משותף בין 2 מחשבים שיש בינהם תקשורת ע"י ראוטר, על פי האתר NETCHEIF הכל עובד מצויין רק בעיה אחת... ע"מ לקבל גישה לכונן אני צריך לחכות את הפיירוול של ווינדוס ובלי זה, זה לא עובד אין שום דרך להישאר עם פיירוול ועדיין לקבל גישה? או לחילופין, משהו חלופי לחומת אש שישאיר את המחשב מוגן? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתמש בפרוקסי עבור אתר שמשדר סדרות וסרטים בסטרימינג רק לארה"ב בעקרון כשאני מפעיל את הפרוקסי זה כבר לא מודיע לי שאני נמצא מחוץ לארה"ב אבל זה כן נותן שגיאות אחרות(כבר בערך 3 ימים שאני מנסה אז הסבירות שמשהו באתר לא תקין נמוכה כי כבר היו מתקנים את זה) 2 שגיאות בגדול: Sorry we are unable to stream this video. Please check your internet connection and try again ושגיאה נוספת לא זוכר במדויק שממליצים שם לנקות את ה-Cache של הדפדפן האם אני עושה משהו לא טוב ? האם הפורט של הכתובת של הפרוקסי משנה משהו ? בבחירה של הפרוטוקולים בפיירפוקס מה לבחור? עריכה: כן גם רציתי לדעת אם יש רשימה של שרתי פרוקסי חינמיים שאתם ממליצים עליה, מצאתי כמה בגוגל אין לי מדד אם זה טוב או לא...אני מ…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב קליינט בקומה למטה שלפעמים מגלה את הראוטר האלחוטי שלי בקומה למעלה ב3 פסי קליטה, ולפעמים לא מזהה אותו כלל. מה יכולים להיות הגורמים המשפיעים על הקליטה, האם זו נחשבת פעילות נורמלית של הראוטר ורשתות אלחוטיות בימינו ואם לא, מדוע זה קורה ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה בכבל אבל חיפשתי כותרת מתאימה. יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לרשת דרך מודם וכבל USB. המחשב השני הוא לפטופ המחובר דרך כבל אדום מהמארז של המחשב הראשון אל יציאה במחשב הנייד. כמובן שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני אם הראשון לא מחובר. אז הבנו את הסיטואציה. כשמורידים סרטים, משחקים, מוזיקה וכו' במחשב הראשון אין שום בעיה עם זה. הוא תקין לחלוטין. כשאני מוריד במחשב השני, דהיינו בלפטופ, אז לאחר זמן אם אני לא נוגע במחשב נהיה שומר מסך והחיבור מהמחשב הראשון מתנתק. יש לציין שאם עובדים על המחשב השני אין שום בעיה וההורדות תקינות. הבעיה היא אם עוזבים את המחשב לזמן מה. זה בעיה כי אין לי כח תמיד לעמוד ליד המחשב וסתם לפעמים אני רוצה להוריד שם דברים שבמחשב הרא…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, עם שדרוג האינטרנט ל 5MB קיבלתי עם החבילה את שירות ה safenet שזה הגנה על תיבת הדואר וכו'. בכל מקרה, מאז השדרוג יש לי הרבה בעיות עם האינטרנט, בבדיקה שנעשתה עם 014 ועם בזק הכל היה תקין. הרבה אנשים בהרבה פורומים שביקרתי טענו שהשירות של safenet דופק את האינטרנט ועדיף לוותר עליו, הם טענו שלאחר שביטלו אותו האינטרנט חזר לפעול כרגיל. עכשיו השאלה היא האם כדאי לוותר על השירות הזה (עם ה 2.5MB לא היה לי אותו בכלל וגם לא חוויתי שום בעיות) או להשאיר אותו. אם אני מוותר עליו ואז מחזיר אותו מתישהו בעתיד אני אצטרך לשלם עליו, לכן אני צריך לדעת האם באמת כדאי לוותר על זה. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח בחברת הבזיון הארצית לשירותי אינטרנט (להלן 012), לא רוצה לציין מה כבר עברתי איתם בעבר אבל חייב להדגיש כי גם בחשבון GAMER ב-012 הפורטים חסומים ומהירות ההורדה בTORRENT היא 0 . יותר נכון בין 0 ל10 ביט. אני מתכוון לתבוע את החברה על מירמה, הפרת הסכם התקשרות ומכתב התרעה לסמנכ"ל 012 כבר נשלח. פשוט בבושה וחרפה. על תעשו טעות ואל תענו לשכנועים של נציגי השירות לחבר אתכם לחבילת גיימר תוך כדי מתן מידע כוזב שהמהירות תשתפר פלאים! אעדכן בהמשך.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבר היום השני שבו הביטרונט שלי עובד לאט מאוד. חצי מהטורנטים לא מצליחים להתחבר לטראקר, והחצי השני מוריד לאט מאוד (פחות מ20 קילובייט סה"כ, כשאני בחבילה של 2 וחצי מגה). באורח פלא, אתמול בלילה המהירויות היו נורמליות, אבל עכשיו הביטורנט שוב איטי. אני מוריד מטורנטליץ' ולא מסתם טראקר ככה שזה נראה לי לא הגיוני שחצי מהטורנטים לא יצליחו להתחבר. לעוד מישהו זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני הפירמוט הייתי מעביר קבצים דרך My Network Places ו Shared Documents או כל תקייה שהייתי מגדיר שיתוף עכשיו אני פשוט לא רואה את המחשב המשני והוא לא רואה אותי איך מסדרים את זה ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת המורכבת מתצורה של 2 מחשבים המחוברים קווית לראוטר TPLINK 641G. ועוד 2 מחשבים המחוברים אליו בWIRELESS עם כרטיסי רשת תואמים (TL-WN650G TPLINK). המחשב הבעייתי מחובר קווית לראוטר בכבל איכותי ביותר באורך 50 מטר(100Mbit)ומותקנת בו VISTA ULTIMATE 64BIT כולל עדכונים חדשים. שני המחשבים הנותרים מחוברים באופן קווי בכבל שאורכו 100 מטר לראוטר 6504N edimax DHCP OFFעם שני כרטיסי רשת תואמים(EDIMAX EW7728IL) לראוטר העובדים בתקן N(דראפט 2.0). באחד מהם עובדת מערכת הפעלה XP ובשני עובדת VISTA ULTIMATE 64BIT. כל המחשבים בשת מזוהים ובעלי יכולת של שיתוף והעברת קבצים הדדי מלבד מערכות הVISTA. במחשב המחובר בכרטיס רשת של EDIMAX הVISTA בעל יכולת להוריד ולשתף בכל מחשב ברשת אך מהמ…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני משתמש בכל רוחב הפס להעלאה שלי(בערך כ25K לפעמים 30K) בלי הגבלה. אני מנסה להוריד טורנט. חזיר ישראלי מנטביזיון מוריד ממני(אני מעלה אליו) ב-20 קיי(שזה כמעט 90 אחוז מרוחב הפס העלאה שלי אם לא יותר) ומעלה לי(ההעלאה שלו) ב0.2 מכל הישראלים ביחד אני מוריד במשהו כמו 6K. ושלא יגידו שזה הגבלה של הספקית, כי החזירים הישראלים - ובדקתי את זה מספר פעמים - מורידים ממני ב20K(אני מעלה להם ב20K לערך), למה אני מקבל מהם מהירות נמוכה? בגלל שהם שמים QOS על החיבור או מגבילים את מהירות ההעלאה - שאגב במהירויות שאני מעל(ואני על חבילה של 2 מגה וחצי) כמעט ולא מפריעות לי לגלישה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להרים אצלי Domain במחשב(לשים Vmware ועליו להתקין מערכת הפעלה 2003 ואז AD וכו'.) אצלי בבית יש כרגע 4 מחשבים שכולם יושבים על טווח הכתובות 192.168.1.0 סאבנט של 24\ את הכתובות אני מקבל מDHCP ברגיל כמו כולם מהראוטר שמחובר לאינטרנט. אם אני יעשה דומין אני יוכל דרך הכתובות הללו להתחבר אליו מן המחשבים הרגילים או שאני יצטרך לתת כתובות ידנית? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני כרגע ב בזב"ל ואין לי שום בעיות עם מיהירות הייתה לי לפני כמה זמן בעיה שלפעמים כשאני ניכנס לאתר כל שהוא אז היה מוצג לי Connection Interrupted עכשיו זה הסתדר כך שאין לי בעיות ובכל זאת עוד מעט ניגמר לי ההתחייבות לאיזה חברה הייתם ממליצםי לעבור? כרגע אני ב2.5 מגה משלם 89 ש"ח שזה כולל תשתית אחרי שזה יגמר יהיה לי 106
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בביטקומט גירסה 0.93,ויש לי הודעה מימין מטה שהגישה אליי חסומה("עיגול" כתום). ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהם מפנים אליו,ועדיין לא הלך. למישהו יש מושג מה הפתרון??? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב שמחובר למודם ADSL שמקונפג כראוטר (סוג מודם: ECI 312) אני מעוניין להתחבר למודם דרך Remote Control של XP או דרך VNC, אבל זה בעייתי כי למחשב אין כתובת IP חיצונית. למישהו יש מושג איך בכל זאת ניתן להתחבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי הרבה בעיות עם המודם ה'סיני' של בזק RTA1025W . כמה ששידרגתי קשוחות לא עזר .האינטרנט מתנתק דרך הספקית (PPP) . היום החלטתי לרכוש נתב DLINK D655 ,ולחבר אותו כך שהראוטר ישמש כמודם לראוטר האמיתי החדש .. האם זה יעבוד ? האם צריך לחבר את הDSL ל1025W ומשם לחבר לאחת ממבואות הLAN כבל שמצורף לDLINK ישר לDLINK ולהתחבר על 192.168 .. ?.. האם זה יעבוד ?...
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המודם מחובר לראוטר והראוטר EDIMAX BR6524Nמחובר ל אקסס פוינט TRENDNET TEW-430APB ..עכשיו אני צריך בסלון אינטרנט את ה האקסס פוינט בסלון כ REPETER איך אני עושה את זה ואיך אני מגדיר את הגדרות הראוטר כדי שיעבוד . אני רוצה להגדיר אותוכ REPETER האקסס פוינט כדי שיהיה לי אות אינטרנט יותר חזק כי יש לי PS3 וצריך בשבילו אינטרנט ובשביל הנייד שלי כאשר אני יושב למטה בסלון .הראוטר יהיה למעלה והאקסס פוינט יהיה למטה המרחק הוא כ 30 מטר עםקירות וכל מיני דברים אז אני רוצה ש לPS3 יהיה אינטרנט . שהאקסס פוינט יחלק אינטרנט מה אני צריך להגדיר אותו כ REPETER או כ AP +WDS או כ WDS ? הראוטר בקומה השלישית והACCESS POINT בקומה הראשונהל האקסס פוינט יש אינטרנט אבל לא יודע מה לאחרים ! אז בשביל זה אאני רו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כרגע אני מחובר בבית על ראוטר וכמו שכולם יודעים השיטה מתחילה להציק בשל המהירות האיטית. השאלות: - אילו אביזרים צריך כדי להקים כזו רשת? הרי אני רוצה לחבר כמה מחשבים. - איך זה פועל? לאן אני מחבר את המודם ולאן אני מחבר את המחשב הראשי? - האם זה מאט את המהירות שהאינטרנט יכול לספק? ז"א מן הסתם שאם אני גולש עם עוד מחשב במקביל המהירות תתחלק בהתאם, אבל האם זה מוריד את המקס' הכללי? -המהירות של האינטרנט היא 5 מגה ואני מאמין שתוך פחות משנה זה כבר יהפוך ל 10. האם 85MPS זה מספיק? כמה כדאי? - איזו חברה הכי אמינה? איזו חברה מוכרת את הציוד הכי זול והאם זה מספיק אמין? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-