עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בביתי יש 3 מחשבים המחוברים ברשת חוטית. ישנו מחשב ראשי המתחבר למודם ומחשב אחד מתחבר למחשב הראשי. למחשב השני מחובר סוויץ' שמחבר את המחשב השלישי. שני המחשבים תלויים במחשב הראשי. (כשהמחשב הראשי כבוי אין חיבור באף מחשב). הדבר נעשה למטרד כיוון שאני עובד על המחשב הראשי (חיצונית - מארז) ואני יכול לעשות את זה רק בשעות הלילה כשהבית יושן. אז אני מעוניין ליצור מצב שבו לא יהיה צורך שהמחשב הראשי יעבוד על מנת שיהיה חיבור. אלא שיהיה חיבור כל הזמן. אני חשבתי לקנות ראוטר אבל אני לא מתמצא בדברים האלה אז החלטתי להעזר בכם. מה אתם ממליצים לי לעשות? ואם תוכלו גם תפרטו על התשובות שלכם. תודה רבה. נ.ב המודם שלי הוא ALE130 של WOW בחיבור USB והספקית היא נט`ויזיון (1.5 מ"ב. ADSL) עריכה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Anonymous1,

שלום עד כה נעשה שימוש בכבל מוצלב שחובר ישירות ממחשב א' למחשב ב'. האם במעבר לרשת מבוססת Router, אני חייב להחליף לחוט ישר? לגבי Switch, מה לגבי חברות Dynamode ו edimax?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by RobiNooB,

הבעיה היא כזו ! עד עכשיו הכל היה בסדר כל עוד היה לי את המחשב שלי עם 1.5M אינטרנט ומחשב שני בכבל מוצלב שמקבל אינטרנט ומוגבל ע"י נטלימיטר ל 40 קיי הורדה 2 קיי העלאה ..... עכשיו המצב הוא כזה , קנו פה נייד וגם הוא צריך אינטרנט מה שאומר שמבחינתי ניגמרו ימי הבטפילד 2 ..קאונטר וכו נכון ? (פינג גבוה ..יהיו קפיצות פינג כל הזמן) דבר שני זה בעצם השאלה שלי 2 מחשבים זה פשוט -כולה כבל מוצלב אחד ו2 כרטיסי רשת (אחד אצלי אחד במחשב השני) עכשיו.... איך אני עובר ל 3 מחשבים ? חייב ראוטר או שאני יכול לקנות עוד כרטיס רשת ולשים במחשב שלי ולהעביר גם אינטרנט (כמו הקיים היום בעצם) למחשב שלישי בכבל מוצלב ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, קצת רקע: רכשתי לאחרונה סטרימר שמגיע עם דונגל WiFi בתקן N - כעקרון לי יש מודם-נתב אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141) שתומך בתקן G ו ethernet 10/100. לכן אני כנראה צריך לשדרג את הנתב שלי - ראיתי את הDIR-615 של D-Link שתומך בתקן N וגם עם ethernet 10/100. ועכשיו לחוסר הבנתי: ??? האם אני צריך לחבר את הנתב DIR-615 לנתב-מודם האלחוטי שלי מאחר והDIR615 לא מכיל מודם ADSL? זה לא יפגע באיכות השידור לסטרימר אם השידור צריך לעבור 2 נתבים בדרך (חוטי ואלחוטי)? אם אני ארכוש נתב שתומך בתקן N וגם ב ethernet 1000 זה ישפר את קצב העברת הנתונים? אני מחובר ל2.5 מגה באינטרנט כך שמודם ADSL שתומך ב ethernet 1000 לא ישפר את הגלישה שלי באינטרנט כי ethernet 100 גם מספיק רחב לחבילת אינטרנט שלי,…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Big_White,

האם כדאי לעדכן את הפירמימוויר של הנתב? הוא לא עודכן שנתיים בערך או אולי יותר? עכשיו הכל עובד מצויין האם זה ישפר משהו? האם אחרי העדכון אני יצטרך להגדיר אותו מחדש? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איך אני מוציא ממנו את הקוד שלי? WIN7

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום אני כרגע משתמש בראוטר של לינקסיס מעל לשנה והוא סבבה לדעתי אני לא מרוצה עד הגג למה יש ניתוקים והוא לא עומד בעומס הכי טוב קיבלתי היום מבזק את האסוס רציתי לדעת אם שווה לי להחליף ביניהם תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 2 המחשבים עם ויסטה מחוברים ברשת ולא מוגדר באף אחד סיסמא בכניסה כשאני מנסה להכנס למחשב הוא מבקש סיסמא (בשני הכיוונים) במחשב אחר ברשת עם xp אין כל בעיה בשיתוף קבצים אודה על עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יכולות להיות הפרעות או שהם לא קשורים אחד לשני? פשוט אני רוצה להחליף את הטלפון הנייח באלחוטי,תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הי יש לי מודם המחובר למחשב עם ווינדוס 7 החיבור מתבצע ע"י חייגן לספק 012 התקנתי כרטיס רשת נוסף על מנת לחבר מחשב שני(עם ווינדוס XP ) ע"י כבל מוצלב. שני המחשבים חוברו קווית אבל אני מסתבך ולא מצליח לשתף את האינטרנט. בעבר היה פשוט לחבר שני מחשבים עם ווינדוס XP בעזרת השתוף אינטרנט והגדרה של מחשב משתף ומחשב מקבל. אז מישהו יכל לעזור לי עם ההגדרות? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. אני רוצה לפתוח שרת FTP כדי שאנשים יוכלו לשלוח אלי קבצים. בבקשה תמליצו לי על תוכנה ועל מדריך לתוכנה שיהיה כמה שיותר פשוט. תודה מראש, דודיי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני משתמש בנתב פרטי שקניתי שמחובר לנתב הישן של בזק שמתפקד אך ורק כמודם. שאלתי היא האם כדאי לקנות מודם בנפרד מבחינת תועלת (ניתוקים, איכות גלישה וכו')? אם כן אשמח להמלצה (בזק +בזק בינלאומי 100 מגה). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ben672,

שלום לכולם. הראוטר (מודם+ראוטר) שיש לי כרגע מתחיל להראות סימני גסיסה, (ניתוקים מעצבנים כל X זמן.) חשבתי לקנות מודם לינקים להלן: http://www.dlink.com/uk/en/support/product/dsl-320b-adsl-2-ethernet-modem http://www.dlink.com/de/de/support/product/dsl-321b-adsl-2-ethernet-modem ולשרשר אותו לראוטר AC שאני אקנה. מה המהירות המקסימלית שאני יוכל לקבל איתם (הבנתי ש100MB אבל לא בטוח) והאם המודמים האלו מומלצים בשביל שימוש בארץ? ואם יש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by or ziv,

שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית שמתנהלת על ידיי זאת אומרת פתיחת פורטים ואי פיים שיתחברו לרשת וכל הדברים האלה הם בשליטתי. אני מנסה לשדר ברדיו אינטרנט מהמחשב שלי ובכל המחשבים בבית הוא נותן לי לשמוע אבל לחברים שלי זה לא עובד. אם מישהו יכול להסביר לי למה ואיך פותרים את זה אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כיום אני גולש במהירות 1.5/128. אני גולש ללא חייגן ועם ip קבוע. והייתי רוצה לדעת אם אני מעדכן את מהירות ה-upload רק אצל בעל התשתית האם זה מספיק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NadavAfuta,

היי חבר'יה, אני מת להעביר את המחשב שלי לחדר אבל ישנה בעיה - הדרך היחידה, נכון לכרגע, היא להתחבר לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית, דבר שאני מאוד מאוד מסתייג ממנו שכן מהירות ההורדה נופלת כמו כן גם מהירות הגלישה. לכן, הרעיון שלי הוא לקנות עוד מודם ולשים אותו בחדר שלי, השאלה היא, אם בכלל ניתן לחבר 2 מודמים על אותו קו ADSL?

18. מישהו יודע בקירוב מתי מתוכננת פריסת ה UFI של הוט באיזור באר שבע? תודה

19. יש להם אפילו SSL בכמה קליקים מאוד מאוד פשוטים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by asilic,

אני רוצה לחבר 2 מחשבים אחד נייח והשני נייד לאינרטנט ושלא תהייה תלות בחיבור לאינטרנט.. רציתי לדעת אם אני צריך רק HUB? ואם כן אז איזה הכי טוב.. אני צריך משהו זול וטוב..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום היום שידרגתי לאינטרנט 2.5 מגה הספק שלי זה 014 הכול עבד טוב ויפה ועכשיו פתאום האינטרנט עובד לאט יותר והאמיול מוריד על 15 קילובייט איך אני יכול לסדר את זה הכול נראה בסדר בבדיקה אבל למה זה עובד כל כך לאט?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני יודע שCAT6E תומך ב1GBIT החנות שראיתי באינטרנט מוכרת מאוד זול כבל של 20 מטר CAT6E עם סיכוך FTP ב50 שקל, ו2מטר אותו כבל ב9 שקל. עכשיו לי יש נתב של 100MBIT ואני יודע שאני לא ינצל את ה1GBIT האם כבל שכזה דווקא יגרום להאטה? או שאין לי ממה לחשוש? למה דווקא CAT6E? כי ראיתי CAT5E שכבר עולים יקר יותר. דיברתי עם המוכר והוא נשמע רציני והסביר לי אם היה משהו שלא הבנתי והוא אמר שהכבלים עוברים בדיקות אחד אחד במעבדה ככה שהכבלים שמגיעים אינם קרועים או משהו והם מגיעים עם קונקטורים. זה המוצר: http://direct-pc.net/products/152329 מה אתם אומרים האם כדאי לבצע את העסקה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by HuGeMouTh,

כחלק מהטריפל של הוט החליפו לי את ה MOTOROLA SB4200 הישן והזקן שלי ב AMBIT U10C019 המשולב. ניתן להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר? יש לי בעיה קלה של קליטה בחדר (ממד אבל עם ה NETGEAR לא הייתה בעיה) ויש ניתוקים כל כמה זמן וזה ממש מפריע לשחק. כאשר האינטרנט עובד הוא עובד הרבה יותר טוב מהשילוב של SB4200 וה NETGEAR אבל הבעיה היא שהוא לא כל כך יציב ומתנתק כל כמה זמן גם אם רק גולשים (לכדקה ואז החיבור חוזר).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by יואב שניר,

.

25. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לי רשת של שלושה מחשבים שאני מעוניין לעשות לה שיתוף בADSL , איזה סוג של ראוטר אתם יכולים להמליץ לי? בינתיים הסתכלתי על זה ואין לי מושג אם הוא טוב או לא. אני לא צריך router שיתפקד גם כhub כי יש לי כבר אחת שיכולה לתקשר עם router.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים