רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר מרשת אלחוטית שהססמה שלה אבדה, יש אפשרות להשיג את הססמה בלי לאפס אותה? אני מדגיש שנורא חשוב לי לא לאפס
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשחק בג'נרלס ברשת ואני לא מצליח להתחבר (אני והחבר נמצאים מאחורי ראוטר). בעבר ששיחקנו (לפני כמה שנים) זכור לי שהשתמשנו בתוכנה שהייתה מדמה כאילו אנחנו נמצאים ב LAN ואז היינו מצליחים לשחק. קראו לה משהו כמו teambattle יש היוום משהו דומה שיכול לעזור לנו? אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים אחד נייח והשני נייד לאינרטנט ושלא תהייה תלות בחיבור לאינטרנט.. רציתי לדעת אם אני צריך רק HUB? ואם כן אז איזה הכי טוב.. אני צריך משהו זול וטוב..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב אחד בלבד עם WinXP, מודם מסוג ECI bfocus 270 pr וחיבור ADSL לאינטרנט אני מקווה לעבור בשנה הקרובה לשימוש בלינוקס האם אני יכול להוסיף ראוטר שישמש כתחליף ל- firewall תוכנה משתמש כעת ב ZoneAlarm אם כן, איזה ראוטר מומלץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן יש לי בעיה. כשאח שלי בבית הוא מפעיל בפול פורס את תוכנות ההורדה ואני נשאר מאחור ובקושי מסוגל להיכנס לאתרים. יש לזה תשובה? האם יש תוכנה חשאית שהוא לא יגלה,שתוכל להגביל את מהירות ההורדה שלו שכתוצאה מכך אני אוכל לגלוש\להוריד בנורמליות? לחילופין ליצור ניתוב(פיצול) נורמלי של הרוחב פס כך שכול הרוחב פס לא ישמש רק למחשב אחד בעת הורדה? יש לציין שיש לי ראוטר 2WIRE. אני מחובר דרך כבל רשת, הוא דרך יו אס בי. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
**שימו לב ** בימים האחרונים מתברר שמוצרי ה-CAST של חברת גוגל (כמו ה-CHROMECAST וה-HOME MAX) גורמים לקריסת הרשת האלחוטית בנתבים של חברת TP-LINK, במיוחד ה-C7 וככל הנראה גם ב-C9. הבעיה מתמקדת בכך שחבילות ה-mDNS, המשמשות לשמירת הקשר בין הנתב למכשירי ה-CAST, שצריכות להישלח אחת לכמה שניות נשלחות בכמויות עצומות וגורמות לקריסת הנתבים. הן בגוגל והן ב-TP-LINK מודעים לבעיה וחברת TP-LINK פירסמה כבר עדכון ראשון לנתב C1200 (שאינו נפוץ בארץ - מצ"ב) ותפרסם בקרוב עדכוני קושחה נוספים ובכלל זה לנתבים הנפוצים בישראל. http://www.tp-link.com/us/faq-2050.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
והאם זה מוריד את האחריות של בזק על המודם? פשוט ממש עכשיו קיבלתי אותו אחרי שמודם הקודם שלי נפטר עליו השלום..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בנטויזן חבילה משולבת מישהו יוכל לאמר לי מה המחיר שלה של 10 מגה ושל 5 מגה והאם יש שם מבצעים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בזמן האחרון (חודש/חודשיים) ה-EMULE שלי ממש זוחל. פעם הייתי מוריד במהירות גבוהה, והכל זרם חלק. פתאום (ללא שינוי שום פרמטר או רשת) הכל זוחל. במקרה הטוב אני מוריד 10KB/S... ולעיתים אפילו לאט יותר. הוא בקושי מוצא source-ים והורדה יכולה לקחת אפילו שבועיים!! אני מחובר דרך Razorback2... כרגיל. למישהו יש מושג מה קרה / מה אפשר לעשות ? תודה מוטי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר במחשב אחד להוריד קבצים אבל שישתמש באינטרנט שמחובר עם כבר הרשת וגלישה תשתמש ב WIFI?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני מצטער מראש אולי אני נימצא במקום הלא נכון אבל. יש לי NAS של לנובו חדש. ויש לי בעיה בהגדרה אחת. יש פה אנשי רשת שמבינים בNASים, כמובן שאני מוכן גם לשלם למישהו שבאמת מבין תודה רבה ושבוע טוב { ממה שנשאר ממנו}
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי פעמיים שאני משנה MAC ADDRESS (לא של הראוטר ולא של המחשב, שאני המצאתי), אני צריך לנתק את המודם מהחשמל ולהחזיר אותו חזרה כדי שהאינטרנט יפעל שוב, למה זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש למישהו ניסיון ב-VPN בין שתי רשתות? בגדול הבעיה היא שיש לי PING רק מכיוון אחד. לכיוון שני יש לי PING רק לנתב. אין FIREWALL. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי ראוטר של DLINK DRI-632, ויש לי הדר דיסק של 500GB שאני רוצה להפוך לרשתי, חיבור USB שישב ראוטר תומך בFAT32 כך שזה לא מתאים לחבר אותו בחיבור זה. האם מספיק לקנות מתאם פשוט של USB לETHERNET שממיר את החיווטים ולחבר ישירות לפורט Ethernet פנוי בראוטר או שצריך מתאם כמו NAS שממיר USB ל ETHERNET? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האינטרנט פועל במחשב הראשי (חיבור כבלים ללא חייגן). אבל לא הצלחתי להפעיל אותו במחשב השני. המחשב השני מחובר בחיבור חוטי אל הראוטר (כבל מוצלב). האם אני צריך לעשות הגדרות מיוחדות באחד המחשבים/ראוטר בשביל להפעיל את הרשת אינטרנט במחשב השני? האם אפשר בכלל להתחבר אל הראוטר בחיבור מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים הושקו שתי מערכות mesh אלחוטיות שנועדו לפתור בעיות כיסוי בסביבה ביתית. מערכות אלה מצטרפות לשתיים נוספות שהושקו יותר מוקדם השנה. האם למוצרים אלה יש סיכוי מול שילוב סטנדרטי של נתב ונקודת גישה אלחוטית? מה היתרונות והחסרונות של מערכות אלה? והאם צפוי שנראה אותן בקרוב בשוק הישראלי? את התשובות לשאלות אלה תוכלו לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=6490
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס 6104 ומחשבים המחוברים דרכו. כדי להוריד מאימיול אני מבין שצריך לפתוח פורטים מסויימים. מה טווח (איזה פורטים)הפורטים שצריך לפתוח? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להשתמש בראוטר הזה כדי להגדיל טווח מראוטר NETBOX (ישן של נטוויזן) שמחובר אליו עם כבל רשת לכניסת LAN1. מה שאני מצפה שיקרה, שהראוטר ישתף את הרשת הזו, אבל בפועל אין גישה לרשת. ניסיתי להגדיר בAdvanced setting -> wan services את החיבור כbridged, אבל עדיין אין חיבור. מה שמוזר שבסיכום ההגדרות למרות שהגדרתי BRIDGE, הוא מציג לי DNS מאופס ובלי כתובת של gateway. מה אני עושה לא נכון? האם צריך לבטל DHCP? האם צריך לשנות את טווח הIP? הSUBNET? האם יש דרך לעקוף את הבלאגן הזה? הממשק של הראוטר הזה ממש לא ידידותי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף את הקבצים בין המערכות 2000 ואקס פי. הבעיה היא שאני משתף קובץ ב 2000 אני לא יכול לראות אותו במחשב השני שיש עליו XP הוא מבקש סיסמה ושם משתמש, וגם אחרי שאני נותן שם משתמש וסיסמה הוא לא נותן לי גישה איך אני נותן את ההרשאה הזו בווינדוס 2000 שבעצם יאפשר למחשב אחר להיכנס עליו בלי סיסמאות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תקלה מוזרה שאני לא מצליח להתגבר עליה ראוטר DG834 V2 של חברת Netgear מחובר בכבל למחשב נייח אני מנסה להעביר קבצים למחשב HTPC עם כרטיס רשת Dlink DWA-547 ואני לא מצליח לעבור את ה600-800K בהעברת קבצים הקליטה היא ב85 אחוז בערך העמדתי את הנייד שלי שגם מקושר בתקן N באותו מקום בו ממוקם הHTPC והגעתי למהירות של 5-6 מגה בהעברת קבצים מחשב נייח נוסף שנמצא לא רחוק מהHTPC וגם מחובר בתקן N מגיע גם למהירות 5-6 מגה מה לא ניסיתי 1.התקנה מחדש של מערכת הפעלה (אותה המערכת מותקנת גם על הנייח)WIN 7 64 BIT 2.עדכון דרייבר 3.שימוש בתכונת ניהול של DLINK 4.שימוש בתוכנה המובנית של WINDOWS 5.החלפת המתאם במתאם USB NETGEAR WN111v2 איתו התוצאות נמוכות אפילו יותר -מראה כי הקישור הוא של 81-121 …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה להרכיב כרטיס כזה על מחשב. אני רוצה בעתיד לעשות רשת בין טאבלט, מחשב, מחשב נייד טלפון וטלוויזיה. נוצרו לי כמה שאלות. אני יכול להשתמש בכרטיס זה בטור ROUTER? אני יוכל להזרים סרט לטלוויזיה ובנוסף לעשות דברים אחרים על מסך מחשב בו זמנית? או שWIDI זה פשוט שכפול מסך?? משום מה לא מוצא בארץ כרטיס כזה, ולקנות בחול משלוח עולה יותר מכרטיס . מישהו יודע איפה אפשר לקנות??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי נתחיל מכך שכבר החלפתי 3 פעמים את הראוטר בשנה אחת, פעם אחת כי לא משנה מה הוא לא רצה לעבור את המהירות 12MB פתאום בלי שינוי ובלי הגדרה מסויימת. אחרי זה קיבלתי ראוטר שהיציאה LAN 3 לא עבדה אז החלפתי גם אותו, ועכשיו פעם שלישית אני צריך להחליף עקב בעיה ראשונה שחזרה על עצמה הראוטר לא רוצה לעבור את ה 13-14MB ואני ב 16MB. מבדיקה ללא ראוטר מוריד תקין, מבדיקה שהראוטר מכוון על DYNAMIC IP ואני מתחבר דרך החייגן של הוינדוס זה תקין. כלומר משהו לא בסדר עם המעבד או החייגן הפנימי של הראוטר. לי כבר די נמאס וגם בכללי יש איטיות כללית תמיד עם הנתב הזה, אני מחפש חברה עמידה חזקה או ראוטר שיחזיק הכל בכל זמן. הדגמים ששמתי לב שקיימים כרגע הם Linksys E3000 Wireless-N Router - Simultaneous 2.4 GH…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ממש בקצרה: רכשתי דומיין (עבור מייל) מגוגל Apps. ז"א, רציתי כתובת .com עצמאית עבור המייל של המשרד. אחלה. השאלה שלי: אני עכשיו מעוניין להשתמש בדומיין זה כדי לבנות אתר. הבעיה: הדומיין מופיע כשייך ל GoDaddy. אני מבולבל. איך אני מתקדם? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-