עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר ROTAL RTA 1025W מהירות 2.5MB עכשיו במחשב הישן שמחובר לראוטר האינטרנט עובד מצוין על 2.5MB פה במחשב החדש יש לי את הUSB של בזק POZ ואני מקבל פה איזה מהירות של 50KB ופעם בחודש (באמת בחודש) זה 2.5MB כמו שזה צריך להיות אבל זה קרה רק איזה פעמיים.. יש סיסמא על הראוטר אז אף אחד לא גולש על חשבוני דיברתי עם בזק והם אמרו שהכל מוגדר טוב ואם אני מחבר את הUSB למחשב השני זה קולט את הראוטר טוב וכנראה משהו בהגדרות הפנימיות של המחשב חוסם את המהירות המקסימלית מה זה יכול להיות? FIREWALL? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3562942,00.html זה הזמן להנות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mosesgamer,

שלום לכולם, אם יש לי מודם שמשדר וויפיי בסלון, האם אוכל לחבר אליו מתאמי רשת על חשמל לקליטה 20 מטר משם ובצד השני יהיה מחשב עם ראוטר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Boris_yo,

במספר חודשים אחרונים יש תופעה של תמונות שמופיעות בתור שבורות, כלומר יש במקום תמונות אייקונים של שבר. זה לא קורה בצורה עיקבית אבל עכשיו ניסיתי לבדוק וזה קרה שוב. תמונות שכבר נטענו בעבר מופיעות אבל לא תמונות חדשות שלא. בדקתי בדפדפנים שונים אחרי שניקיתי מטמון, בדקתי גם בסמארטפון, ניקיתי DNS מטמון גם (FLUSHDNS) וזה לא עזר. אני מחובר ל-HOT כבלים וספקית שלי HOTNET. האם מישהו חווה בדומה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לפני 4-5 חודשים שידרגתי ל NGN מ-2 מגה ל-5 מגה. בחודשיים האחרונים אני חווה בעיות קשות של הורדה מכל מיני שרתים בחו"ל, שמתוכם חשבון פרימיום שיש לי בראפידשייר. כל הורדה מראפידשייר נראית אצלי כיום כך: מוסיף את ההורדה לפלאשגט, מחכה איזה 10 שניות עד שההורדה תתחיל, היא מתחילה וב-70 אחוז מהמקרים אני מוריד על 1-10 קילו בייט לשנייה. אשכרה פיתחתי שיטה איך להעיף את הבאג הזה, שבשביל זה אני צריך לעצור ולהתחיל את ההורדה כמה פעמים עד שזה מסתדר, וגם כשזה מסתדר - אני מקבל במקרה הטוב שליש עד חצי מהירות ממה שאני אמור לקבל (בין 150-300, כשהמהירות המקסימלית שלי היא כמעט 700.) קראתי בעבר שיש לנזק בינלאומי בעיות עם ראפידשייר.. מה הקטע? למה אני צריך להוריד עם מהירות של 2 מגה כאשר יש לי 5 מגה? למה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי נתב אדימקס 6104 ומחשבים המחוברים דרכו. כדי להוריד מאימיול אני מבין שצריך לפתוח פורטים מסויימים. מה טווח (איזה פורטים)הפורטים שצריך לפתוח? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הגיע טכנאי בעקבות שדרוג לקו של 5 מגה.. ואמר שהגיע הזמן להחליף את האלקטל שקיים אצלי כבר איזה 8 שנים כדי שאוכל להנות מהמהירות שלי כמו שצריך. הוא הציע לי 2 אופציות האחת: להחליף את המודם לא ציין את הדגם שמספקים האופציה שניה : להביא מודם שהוא גם ראוטר ופשוט לחסוך את ההגדרה של המודם לחיבור עם הראוטר שקיים אצלי כבר (wrt54 v4). הוא אמר שהוא ממליץ על הסימנס שכרגע הם מחלקים ויש גם אופציה להביא את הראוטר הלבן של אסוס שבזק חילקו עד לא מזמן. מה אתם אומרים איזה ראוטר עדיף? או שבכלל כדאי רק לעשות שדרוג מודם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gilo2005,

תראו הדלקתי תמחשב הבוקר וכול אתר שאני מנסה להכנס אליו הוא נפתח ואחרי שנייה כתוב האתר לא נמצא צריך ללחוץ על f5 מאה פעם בישביל שהוא יכנס כנל תוכנות שעובדות אם האינטרנט שום דבר לא עובד ניסיתי לנתק ולחבר תמודם וכלום תגידו מזה י כול להיות? אם זה מתאים לתמיכה תכנית תעבירו לשם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alfus73,

שלום רב, קראתי את המדריך המקיף והוא עזר לי במקצת ולא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הוא לא להדיוטות כמוני. מס שאלות. 1. האם תוכלו לתאר בצורה טכנית, שלב אחרי שלב, בעברית, כיצב "להפנות פורטים" כדי למנוע LowId ב- Emule ??? 2.איזה ערך צריך לרשום בהגדרות האבטחה כדי למנוע מאחרים לגלוש ברשת האלחוטית שלי ???במדריךרשמתם ש- wepהוא "חובבני" ("...בהקשר כדאי לציין שהגדרת האבטחה האלחוטית דרך תפריטי בזק, קובעת אבטחת WEP שהיא כמעט חסרת משמעות.") אני לא רוצהל שלם לבזק למשך שנתיים 7 ש"ח בגלל 2 שאלות אלה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הי יש לי תיבת אי מייל של הוט מייל נקודה קום. מזה חודשים ארוכים אני סובל מדואר מוזר ביותר שם, פשוט הודעות ריקות, מכל מיני אנשים שאני לא מכיר וחלק מהכתובות אף אינן קיימות במציאות. מה שמאוד מוזר לי הוא, אם כל מייל תופס מעל 128KB למה אין שם כלום כשאני פותח אותו, גם לא קובץ מצורף. מה שקורה הוא שהדואר הזה מפוצץ לי את המייל, ואני צריך להיכנס פעמיים 3 ביום להוטמייל כדי למחוק את ההודעות האלו בכדי שניתן יהיה לשלוח לי גם דברים מועילים. לעזרתכם אודה ארז בר-זיו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שבת שלום חברים, אני מצטרף ל-30 מגה וברצוני לוודא שכרטיס הרשת מתאים עשיתי קליק ימני על ניהול ןאז מנהל ההתקנים ומתאמי רשת- אני מקווה שזה נכון הדגם שרשום intel ® 82566d c-2 gigabit network connection האם זה הכרטיס רשת במחשב? אם כן, בקטגוריה של link speed רשום 100mbps/full duplex אם כן, הכרטיס הזה יתמוך ב-30 מגה בלי בעיות ? (15 מגה עובד אצלי מעולה) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shaharZur,

לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש והחלטתי לחבר את שני המחשבים אז הפכתי את המודם (ECI 270 PR) לראוטר והוספתי סוויצ' בעזרת המדריכים אבל היה לי בעיה עם פתיחת פורטים לאימיול ובכל מיני תוכנות. אבל בחודש האחרון התחילו להיות בעיות בגלישה הרגילה באינטרנט. אז בפעם הראשונה שזה קרה לי לא הצלחתי לפתור את הבעיה אז אתחלתי את המודם והחזרתי את כל ההגדרות של חיבורי הרשת למצב הקודם ואז התחברתי דרך החייגן וכל העבד. אחרי זה הגדרתי מחדש את המודם ולראוטר והגדרתי את ההגדרות במחשב וזה עבד ואבל עכשיו זה קרה לי עוד פעם ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. עשיתי את כל מה שעשיתי בפעם הראשונה שזה קרה וניסיתי עוד מלא דברים וכלום לא עוזר. לפי דעתי הבעיה היא שכאשר אני מגדיר שהמודם יהיה PPPoA אז יש לי את ההודעה :…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

אוקי אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים דרך כרטיסי רשת 100\10 ו... אני רק על שיתוף חיבור ADSL אבל בלי שיתוף קבצים השאלה שלי היא איך אני עושה שיתוף תיקיה מסויימת או משהו כזה.. ושיהיה רק בתוך הרשת ! כי אני יודע שיש ילדים שפורצים דרך "שכנים ברשת" למי שיש רשתות בבית בקיצקץ אני צריך שיהיה מאובטח וגם שיהיה שיתוף קבצים אפילו רק לתיקיה אחת שפתחתי בשתי המחשבים ICQ LITE ושלחתי קובץ מאחד לשני הגעתי רק ל 800K\SEC זה סביר? אני לא יגיע למהירויות גבוהות יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תקציב של עד 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם ושבת של שלום!. קיבלתי מחשב חדש Lenovo X1 אשר מגיע עם אפשרות להכנסת סים של חברת סלולר והתחברות לאינטרנט DATA בדיוק כמו מודם סלולרי חיצוני רק שהוא מובנה במחשב, ניסיתי ושיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להבין איך אני יוצר את החייגן ומתחבר לאינטרנט דרך המודם הסלולרי הפנימי. המערכת הפעלה היא חלונות 7 פרו. הסים של חברת אורנג'. אודה מאוד לאנשים שיקדישו מזמנם על מנת לעזור לי לפתור בעיה זו, תודה, עדי.!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ruve,

איך מתקינים אינטרנט מהיר? (מבחינת ההגדרות במחשב)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by uber101,

עברתי לא מזמן להתגורר ביחידת דיור ואני מעוניין להתקין שם אינטרנט. ראיתי שיש שם לא מעט שקעי טלפון של בזק ונראה שגם היה חיבור של הוט. השאלה שלי היא האם זה אומר שהחיבור יהיה פשוט? האם צריך יהיה לערב את בעל הדירה (חיבורים בארון תקשורת וכו')?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום בשעה טובה עברנו לגור בבית קרקע בן 2 קומות. אני אשמח לקבל עזרה בנושא ציוד חדש שצריך לרכוש (מודם, ראוטר, HUB, SWITCH וכו'...). כל הבית מרושת בכבלים CAT 6. מחובר לתשתית בזק במהירות 100 מגה (DSL או VDSL – לא כ"כ בטוח...) כל קומה מרושתת בפני עצמה (חיבור כוכב), כלומר כל כבל רשת מכל חדר מגיע לארון חשמל. ובין הקומות יש כבל שמחבר את ארונות החשמל. הצרכים שלנו: · כיסוי WIFI בקומת כניסה בלבד (כלומר לא רוצה להכניס משדר WIFI נוסף לקומה ראשונה) · בקומה ראשונה יש טלוויזיה UHD שמחוברת לרשת ואמורה להזרים גם תכנים UHD · מערך של 6 מצלמות IP עם DVR (עדיין לא נקנה) · מערכת אזעקה שגם כן…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. **שימו לב ** בימים האחרונים מתברר שמוצרי ה-CAST של חברת גוגל (כמו ה-CHROMECAST וה-HOME MAX) גורמים לקריסת הרשת האלחוטית בנתבים של חברת TP-LINK, במיוחד ה-C7 וככל הנראה גם ב-C9. הבעיה מתמקדת בכך שחבילות ה-mDNS, המשמשות לשמירת הקשר בין הנתב למכשירי ה-CAST, שצריכות להישלח אחת לכמה שניות נשלחות בכמויות עצומות וגורמות לקריסת הנתבים. הן בגוגל והן ב-TP-LINK מודעים לבעיה וחברת TP-LINK פירסמה כבר עדכון ראשון לנתב C1200 (שאינו נפוץ בארץ - מצ"ב) ותפרסם בקרוב עדכוני קושחה נוספים ובכלל זה לנתבים הנפוצים בישראל. http://www.tp-link.com/us/faq-2050.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ron-Z,

שלום, ברשותי נתב PAR-720G ברשת ביתית HPNA3 כבר שנה שעובדת מעולה עם מספר מחשבים, פרט לעובדה שאם במשך כמה שעות (מעל 4 שעות) לא גולשים פעיל באינטרנט, יציאת האינטרנט מתנתקת (נורית Internet בנתב כבוייה). הנתב מתנתק גם אם Emule, Skype מחוברים. בד"כ כאשר המחשב והנתב נשארים פועלים במשך הלילה, בבוקר הנתב מנותק (Internet כבוי, ADSL מחובר). תמיכת בזק לא מוצאת פתרון וכך גם ספק האינטרנט. השבוע החלפתי עפ"י המלצת תמיכת הרשתות של בזק את הנתב. הכל עובד נפלא - פרט כמובן לעובדה שהנתב ממשיך להתנתק (רק בזמן המתנה). שאלתי: האם ייתכן כי הניתוק הוא פעולה יזומה של הנתב - ואם כן - איך משנים הגדרה זו?פרוטוקול התיקשורת הוא PPPoA

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PT,

הוא כל הזמן הופך לפרח צהוב ואז מתחבר בחזרה וזה משגע אותי! סימנתי לו keep connection alive גם פתחתי את פורט 5190 שהוא משתמש וזה לא עזר הדגם של הראוטר הוא Netgear 814 אם זה עוזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by motir,

הי, בזמן האחרון (חודש/חודשיים) ה-EMULE שלי ממש זוחל. פעם הייתי מוריד במהירות גבוהה, והכל זרם חלק. פתאום (ללא שינוי שום פרמטר או רשת) הכל זוחל. במקרה הטוב אני מוריד 10KB/S... ולעיתים אפילו לאט יותר. הוא בקושי מוצא source-ים והורדה יכולה לקחת אפילו שבועיים!! אני מחובר דרך Razorback2... כרגיל. למישהו יש מושג מה קרה / מה אפשר לעשות ? תודה מוטי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by matgam,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא זאת: יש לי בבית שלושה מחשבים, 2 שיש ביניהם רשת ביתית, ואחד שהחזרתי מהמעונות שלי מהאוניברסיטה הקיץ. אני כבר כמה זמן מנסה לצרף אותו לרשת הביתית אבל אני לא רואה את המחשבים האחרים ברשת שלו ובמחשבים האחרים גם לא רואים אותו. מה שאני עושה זה קליק ימני על המחשב שלי (שהבאתי מהמעונות) -> מאפיינים -> שם המחשב -> network ID -> רשת ביתית (לא עסקית), אחרי זה לוחץ על change name -> ונותן את השם של הרשת הביתית. אבל זה לא מתחבר. מה לעשות!? תודה. עריכה: שכחתי לציין, המחשבים מחוברים לראוטר, זה שהבאתי בכבל רשת, עוד אחד בכבל והשני בנתב אלחוטי. ואני מצטער, לא שמתי לב שיש פורום של רשתות, אז אם ההודעה מתאימה יותר לשם, תעבירו לשם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tolan,

בימים הקרובים אני אמור לקבל מבזק מודם ל- ADSL. רציתי לדעת איזה מודם כדאי לבקש (יכול להיות גם רשת וגם usb). והאם למישהו יש נסיון עם מודם ECI B-FOCuS 270PR ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש איזה מדריך לבניית משהו או איזה שהיא תוכנה שתגדיל לי את הטווח ברשת?? פעם ראיתי איזה משהו לבנות אבל זה היה ממש מסובך עם קידוחים ועוד מוצרי חשמל וכאלה.. אני דיי בטוח שיש דרך כלשהי. מי שלא הבין- דרך המחשב.. יש לי ראוטר אבל אני מעוניין לקלוט יותר רשתות במחשב זאת אומרת להגדיל את תווח כרטיס הרשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.