רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
-
ה-Zone Flex 2942 של חברת Rockus הוא נקודת גישה (Access Point) בתקן G העושה שימוש במערך אנטנות ייחודי המכונה Tomahawk. באמצעות מערך ייחודי זה משיג ה-ZF2942 טווח פעולה וקצב שידור הגדולים בהרבה מאלה של נתבים סטנדרטיים הפועלים בתקן G. במסגרת הסקירה נבדקו הביצועים והתכונות של ה-ZoneFlex 2942. קריאה נעימה וחג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/Reviews/ZF2942/ZF2942.htm
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד כה נעשה שימוש בכבל מוצלב שחובר ישירות ממחשב א' למחשב ב'. האם במעבר לרשת מבוססת Router, אני חייב להחליף לחוט ישר? לגבי Switch, מה לגבי חברות Dynamode ו edimax?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית תשתית מוכנה של רשת חוטית קיימת, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לשדרג אותה לרשת של ג'יגה ? האם הכבלים אותם כבלים ? האם סוויטצ' פשוט של ג'יגה יפתור לי את הבעייה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי שרת VPS שממוקם בארה"ב. מותקן עליו אובונטו עם GUI רגיל, ואני משתמש בו בתור שרת טורנטים והורדות לרוב. הבעיה היא בגישה מרחוק לשרת, כרגע אני משתמש ב Teamviewer. עם התוכנה הזו יש בעיה של "ארטיפקטים" (למשל כאשר אני ממזער חלון, אני רואה חלקים ממנו שנשארו על המסך והדרך היחידה לתקן את זה היא להתחבר מחדש). כמו כן איטיות כללית, גם בשימוש בצבעי שחור לבן. במחשב ממנו אני מתחבר מותקן וינדוס. האם יש תוכנה יותר טובה מ Teamviewer שגם תתמוך בוינדוס ולינוקס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיודע לשדר שני רשתות אלחוטיות שונות (או יותר) כאשר אחת מהם מחוברת ל-VPN כבר מהנתב ואחרת חיבור רגיל. מיועד ל2-3 מחשבים, 2-3 סמארטפונים ו2-3 מצלמות ומכשירי בית חכם. כרגע יש לי 100M הוט אבל כדאי שהראוטר יתאים גם לשנים הבאות. בנוסף עדיף אם ניתן שישמש גם במקום הראוטר שקיבלתי מהוט שלא אשלם גם עליו. תקציב עד 300 ואם יש צורך אפשר קצת יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו משהו שמטריף אותי :AR15: אני לרוח של ספק אינטרנט מהיר מסוים כבר שנתיים. שילמתי מחירים מקסימליים על הכל : התחברות, מנוי חודשי, חכירת מודם וכד'. החלטתי להוריד קצת עלויות ומכיוון שהספק שלי העלה מחירים לעננים חיפשתי בית חדש. מסתבר שלקוחות ותיקים של ה-ADSL לא חשוב מי הספק, לא רשאים לקבל מודם חינם. מי לא מאפשר??? נכון חברת נזק ! שימו לב למדיניות בזק : רוצים מודם חינם.. אין בעייה, תתנתק מהאינטרנט לחודש צינון !!!!!! תתחבר שוב, תשלם דמי התקנה מלאים ללא כל מבצע ואז תקבל את המודם. שאלתי אותם ואם בחודש צינון, אני אצטנן לגמרי מבזק - אעיף אותם לקיביני... :AR15: אבטל את קו הטלפון לגמרי ואעבור לכבלים?? תשובה... תעשה מה שאתה רוצה. אין גבול לחוצפה של המונופול הארור הזה !!! מה דעתכ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב(WIN XP ) שקולט אינטרנט אלחוטי והכל טוב ויפה איתו. ישנה אפשרות שאני אוכל לחבר את הראוטר(EDIMAX BR620WG) אל המחשב ושהוא ישדר לי את את האינטרנט של המחשב לשאר הקומה ? בעיה נוספת , כל פעם שאני מחבר את הראוטר אל המחשב ( קווית) המחשב מנסה לצאת לאינטרנט דרכו למרות שהחיבור האלחוטי עובד ומחובר לאינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה (כמו שהכותרת אומרת) בפתיחת פורטים לתוכנה מסויימת. המצב שלי קצת מורכב.. יש לנו דיי הרבה מחשבים בבית ולכן יש לנו שני Routers (אחד מהם הוא גם המודם). כאני כותב באינטרנט 10.0.0.138 זה מביא אותי לאחד מהם (שהוא גם המודם) וכשאני כותב את הDefulet Geataway זה מביא אותי לשני. בקיצור ברואטר הראשון דרך אגב הוא גם המודם (הוא של חברת PowerNet דגם Par - 720G) ובוא אני לא מצליח לפתוח שום פורט. אבל בשני (הוא של Edimax דגם BR - 6204WG) אני דווקא כן מצליח. בכל אופן כשאני עושה בדיקה האם הפורט פתוח מתקבל שהוא סגור. תודה לעוזרים אורי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בתכנון רשת אלחוטית לטווח של עד 150 מטר, מסדרון ארוך במיוחד (יצוק מבטון). זה מה שאנחנו רוצים שייושם: הרעיון הוא בקצה אחד לחבר את הראוטר האלחוטי ובמספר נקודות יהיו נגני מדיה שיתחברו למסכי LCD קטנים ( 10 אינץ). אנחנו רוצים שלנגנים יהיו מחוברים אלחוטית כדי שתהיה אפשרות לעדכן את התוכן המוצג על המסכים - נגני המדיה תומכים ב - Ethernet 10/100 MBit/s, IEEE 802.3u, 802.3x, 3G connectivity . רציתי לקבל תגובה שלכם לגבי איך הרשת צריכה להראות כדי לאפשר קליטה רציפה ככל האפשר. השאלות שלי: 1. אם יש אפשרות לחבר נגן מדיה דרך RJ45 ישירות למכשיר AP כדי להתחבר לרשת? האם צפויה בעיה מבחינה לוגית 2. האם עדיף לחבר את הנגן עם כרטיס אלחוטי USB ? 3. האם אני צריך AP לאורך המסד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחובר דרך הכבלים ו 012 בקצבים של 750/96. אתמול והיום היו לי הרבה בעיות בחיבור, בעיקר התנתקויות ו lags במשחקי רשת. היום אפילו לא הצלחתי לשלוח מייל קטן של 100kB. בדקתי באתר של 012 את המהירות הורדה והעלאה שלי. ההורדה היתה בסדר גמור אבל ההעלאה לא זזה. בדקתי אם יש איזה spyware שמנצל לי את ה upload אבל לא מצאתי כלום, מה גם שב netlimiter ה upload תמיד על 0. אם יש למישהו פתרון או מישהו שנתקל באותה בעיה אשמח לדעת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוך כמה זמן מגיע בערך ADSL הזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלום מישהו יכול להעריך ???
-
אחרי פעמיים שאני משנה MAC ADDRESS (לא של הראוטר ולא של המחשב, שאני המצאתי), אני צריך לנתק את המודם מהחשמל ולהחזיר אותו חזרה כדי שהאינטרנט יפעל שוב, למה זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר שכתובת הIP שלו היא :192.168.2.1. כרגע מחוברים אליו שתי מחשבים אחד באמצעות כבל והשני באלחוטי. לא מזמן רכשתי מחשב נוסף שעלי לשים אותו בממ"ד. אני מעוניין גם אותו לחבר לאינטרנט . במחשב שמחובר לרשת באמצעות אלחוטי יש גם כ.רשת רגיל. מכיון שהמחשב החדש בממ"ד וכידוע בממ"ד יש בעיות קליטה ועוד שהממ"ד רחוק מהמיקום של הראוטר - אי אפשר לחבר באלחוטי. לכן אני אחבר את המחשב שבממ"ד לאותו מחשב שעם שתי הכרטיסי רשת (האלחוטי והקווי) שדרכו הוא יצא לראוטר. אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה היא איך? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם הראוטר הזה תומך בשמות משתמשים שיש להם סיומות כגון סולמית?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני מתקין על המחשב שלי שירות VPN, האם אני צריך גם לעדכן משהו בראוטר של בזק? או לגלוש כרגיל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ה1.5 שלי לבערך 3 אבל אין לי כוח להתקשר עכשיו ולהתייבש בטלפון אצל הוט ו014 מישהו שידרג לאחרונה ויודע מה המחירים של החבילות? אין לי בעיה גם להתחיב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://code.google.com/speed/public-dns/ מישהו ניסה את השירות הזה? מה אתם אומרים בכללי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני להקים עמדת מחשב בסלון שבו המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה. מבחינת ווידאו ואודיו אני מחובר והכל בסדר וכל מה שאני צריך כרגע זה להוסיף מקלדת ועכבר. המחשב והסלון מרוחקים אחד מהשני במרחק של 10 מטר. חשבתי לעצמי להעביר כבל באורך של 10 מטר של יו אס בי עם מפצל בקצה שלו. וככה לחבר אליו עכבר ומקלדת כדי שאני אוכל לתפעל את המחשב גם מהסלון. לאחר שעשיתי כמה בירורים התברר לי כי כבל USB מאבד את האות שלו לאחר 5 מטר. האם יש למישהו פתרון איך בכל זאת לשים מקלת ועכבר בסלון אולי בדרך אחרת? או ששני כבלים של USB עם מגבר בקצה שלהם זה הפתרון הכי טוב? איפה אפשר לקנות כזה דבר? תודה מראש BISLY
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את BANDWHIDTH MONITOR להפתעתי אני מנסה להיכנס לכל אתר שהוא והאינטרנט היה איטי להחריד נכנסתי למצג התוכנה ואני רואה כי המחשב מנצל את מקסימום העלאה של מהירות האינטרנט שלי ניסיתי הפעלה מחדש לא עזר תוך מספר רגעים חזר שוב להשתמש בכל רוחב הפס (העלאה) אף תוכנה לא עובדת ברקע שמצריכה העלאה ,(גם לא UTTORENT ׂ ׂ) כיצד ניתן לדעת איזה תוכנה / תהליך דורש את השימוש של כל רוחב הפס ? תודה לעוזרים ד"א לפי התוכנה העלתי היום כבר קרוב ל 3GB כרגע ניתקתי את המחשב מהרשת...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים אבא שלי החליט לעבור לסלקום פייבר מה שהתברר כטעות מרה מצידי (אני משחק במשחקי רשת). השאלה לי היא האם אני יכול להתחבר בנוסף לסלקום לבזק ולהשתמש בו כקו פרטי נטו בשבילי (אנחנו גרים בדירה). דיברתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי ואמרו לי שאי אפשר להחזיק 2 קווים באותה דירה. עכשיו אני לא מבין משהו אחד.. נגיד ואני גר בדירה מפוצלת נגיד של 3+2, הרי יש לי אפשרות להתקין אינטרנט ליחידה שלי לא? אז מה ההיגיון? כי הרי מדובר ב2 תשתיות שונות .. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש להם את המבצע החדש ואני שוקל להצטרף .... אין לי בעיה להתחייב לחצי שנה כי המחיר מצויין למישהו יש איזה שהם השגות ????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-RE450 של TP-LINK כ-AP. יש לו 3 אנטנות חיצוניות שב-5GHz משדרות כ-3x3dBi, החיבור בפנים הוא U.FL/IPEX. בקצה השני של הבית אמנם יש קליטה טובה והמהירות בסדר (מקבל 200-230 מתוך 500), אבל יש מדי פעם קפיצות משמעותיות בפינג לכמה שניות שמורגשות במשחקים אונליין. נתקלתי באמאזון באנטנות חיצוניות, 60-70 שח ואפשר להחליף את 3 האנטנות שמשדרות ב-3dBi ל-8dBi, שזה אמור להיות שיפור משמעותי מבחינת עוצמה השידור. האנטנות: https://www.amzn.com/B07R21LN5P השאלה היא האם אפשר לצפות להבדל בביצועים בין האנטנות של ה-8 דציבלים לאנטנות הקיימות של 3 דציבלים? או שזה לא משנה כי יש הגבלות כלשהן במכשיר עצמו שימנעו ממני לשדר חזק יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נודע לי שאם אני מחבר hub למודם אז אני יכול לחבר אותו לכמה מחשבים והוא משמש כראוטר לכל דבר. עד כמה נכון הדבר? (למקרה שתשאלו - כן, יש לי חיבור ללא חייגן.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-