עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by motir,

הי, בזמן האחרון (חודש/חודשיים) ה-EMULE שלי ממש זוחל. פעם הייתי מוריד במהירות גבוהה, והכל זרם חלק. פתאום (ללא שינוי שום פרמטר או רשת) הכל זוחל. במקרה הטוב אני מוריד 10KB/S... ולעיתים אפילו לאט יותר. הוא בקושי מוצא source-ים והורדה יכולה לקחת אפילו שבועיים!! אני מחובר דרך Razorback2... כרגיל. למישהו יש מושג מה קרה / מה אפשר לעשות ? תודה מוטי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם, יש לי מודם יו אס בי ALE 150, מהירות גלישה דרך בזק 750 קילו והבעיה אצלי ככה: מידי פעם שאני רוצה לשחק קווייק באינטרנט הפינג שלי תמיד קופץ מ100 עד ל460 וממש אין לי מושג למה זה.... התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק בתקווה שהם יעזרו לי אבל כל מה שהיה להם לומר זה שהניתוב מתבצע אוטומטית ושאין להם מושג מה אני עובר עד לשרת של קווייק ושזה הכל תלוי בהם (בקווייק) ולא בבזק... יש למישהו רעיון? דבר נוסף, מישהו יכול להסביר לי למה בActivity של הSent וה Received הreceived תמיד מקבל קבצים גם שאני לא גולש באתרים??? (תמונה למטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by globus,

אני מתכנן לעשות רשת בין שני מחשבים, והסתכלתי על ראוטרים שונים ומצאתי את זה של חברת Linksys: http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=23&prid=20 מה אתם אומרים עליו? האם הוא טוב? Linksys נראית חברה טובה לפי דעתי. מה שטוב בראוטר הזה הוא שיש בו Switch מובנה ולכן אני לא צריך לקנות אחד חדש. יש בו גם firewall מובנה שזה עוד יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אשמח לקבל עזרה תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1) אני מחפש מדריך איך להגדיר סיסמה לרשת האלחוטית אצלי בבית (צריך את הIP של הנתב) 2) מחפש מדריך איך לפתוח פורטים בראוטר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. תקציב של עד 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בשבוע האחרון אני לא מצליח לגשת לממשק של הראוט. אני עושה זאת ע"י כניסה ל IE ושם אני כתוב 192.168.2.1 ואז אמור להופיע לי הדיאלוג של הכנסת שם המשתמש וסיסמא אך זה לא קורה. מדוע? ואיך ניתן לתקן ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המחשב שלי מרושת כחלק מקבוצת LAN די גדולה. ברשת הזו ישנם מס' קבוצות מחשבים (Groups) כאשר בכל קבוצה מס' מחשבים (בין בודדים ל-15 בקבוצה הגדולה ביותר). למחשבים יש מערכות הפעלה שונות / חומרה שונה אחד מהשני. כל המחשבים מחוברים לשרת אחד מרכזי שמנתב את התקשורת החוצה. אני שואל אם ישנה איזושהיא דרך כדי לגרום לשרת של הרשת (שממנו "יוצאים" החוצה), לתת קדימות ראשונה למחשב שלי בהעברת/קבלת נתונים (תקשורת)? הרי תקשורת ברשת מחשבים נעשית במעיין "תור" (FIFO - First In First Out). אולי ישנה תוכנה מסויימת שיכולה לגרום לכך? מישהו מכיר משהו? מקווה שהבנתם אותי, ואם לא - תשאלו מה לא ברור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי יש לי תיבת אי מייל של הוט מייל נקודה קום. מזה חודשים ארוכים אני סובל מדואר מוזר ביותר שם, פשוט הודעות ריקות, מכל מיני אנשים שאני לא מכיר וחלק מהכתובות אף אינן קיימות במציאות. מה שמאוד מוזר לי הוא, אם כל מייל תופס מעל 128KB למה אין שם כלום כשאני פותח אותו, גם לא קובץ מצורף. מה שקורה הוא שהדואר הזה מפוצץ לי את המייל, ואני צריך להיכנס פעמיים 3 ביום להוטמייל כדי למחוק את ההודעות האלו בכדי שניתן יהיה לשלוח לי גם דברים מועילים. לעזרתכם אודה ארז בר-זיו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בביתי רשת ביתית, שני מחשבים המחוברים בעזרת כרטיסי רשת 100/10 עם כבל רשת, לאחד מהם יש חיבור אינטרנט והפעלתי את אפשרות הICS של חלונות על מנת לתת גם למחשב השני גישה לאינטרנט. שאלתי היא, האם ניתן לעשות SHARING בנוסף לSHARING של חיבור האינטרנט, במחשב הראשי מותקן כרטיס 1394, שמופיע כחיבור 1394 בחיבורי רשת בלוח הבקרה., הייתי רוצה לחלוק את החיבור הזה עם המחשב השני. כך שאם אחבר מצלמת DV למחשב הראשי דרך FIREWIRE ואפעיל את MOVIE MAKER, אוכל לעבוד עם המצלמה, מהמחשב השני, ולא מהמחשב הראשי. (אין לי אפשרות פשוט להעביר את כרטיס ה1394 למחשב המשני, הוא מובנה בלוח אם). *** שני המחשבים מריצים בהצלחה WINXP PRO SP2 עם כל עדכוני האבטחה... שאלה נוספת, לגבי רשת ביתית אלחוטית: הבנתי שברשת ביתית חו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nissan.elgavy,

היי, יש לי ראוטר סימנס של בזק פשוט אותו חיברתי לקו אינטרנט ועוד ראוטר של TP LINK אותו הפכתי לAP. החיבור עצמו בסדר, עבדתי לפי המדריך ב NET CHIEF והכל הלך כמו שצריך. משום מה כשאני מתחבר לAP אין גישה לאינטרנט. כשאני נכנס ללוח בקרה של הסימנס (זה שמחובר לקו אינטרנט) כתוב לי את ה mac address של הTP LINK בwireless clients כך שלמעשה החיבור בין הראוטרים בסדר גמור רק החיבור בין ה tp link לאינטרנט עצמו לא עובד, משהו באמצע שם לא עובד. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! המדריך לפיו עבדתי: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Nirtz,

אהלן, אני מחפש נתב חזק יחסית, הנתב שיש ברשותי כרגע לא מספק אותי ונותן קליטה חלשה מאוד לחדר חיצוני בבית. הנתב שיש לי כרגע הוא Rotal RTA 1025W. אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מה טווח המחירים, אז אשמח אם תתנו לי נתבים מכל קצבות הסקאלה. כמו כן חשבתי אולי לקנות פשוט מתאם אלחוטי חזק יותר, למרות שמה שיש עכשיו הוא די חזק ומגיע עם אנטנה, אבל עדיין מקבל קליטה חלשה מאוד. תודה חבר'ה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יש לי בעייה ברשת הבייתית שלי כבר הרבה זמן. הבעייה מתחלקת ל2, אחד זה הקצב העברה בין מחשבים ברשת והשנייה זה המהירות עצמה של האינטרנט. המחשבים אצלי משתמשים בכרטיסי רשת usb עם מהירות 54 mbps . ומחוברים לראוטר tp-link WR541g אני יתחיל בבעייה הראשונה, שאני מנסה לשלוח קבצים בין מחשבים ברשת אם זה בעזרת תיקיות משותפות או בעזרת סקייפ אני לא עובר את ה800 קילו בייט לשנייה.. אני לא מצליח להבין למה, אמנם אני לא מצפה ל54 אבל לפחות לכמה מגות טובות. והבעייה השנייה , עברנו ל30 מגה לא מזמן ושאני מריץ ספיד-טסטים למיניהם אני לא עובר את ה14 , עכשיו שחיברתי מחשב ישירות למודם כן קיבלתי 30 מגה.. בגדול כבר ניסיתי לעשות ריסט להגדרות של הראוטר, ניסיתי להחליף ערוצים, בדקתי כרטיסי רשת שונים …

15. יש לי הוטבוקס שמוגדר כאלחוטי מחובר אליו מחשב אחד עם כבל רשת + מחשב נייד שאני גולש דרכו בצורה אלחוטית מהוטבוקס אני רוצה לחבר להוטבוקס ראוטר נוסף עם כבל רשת ולגלוש דרכו (הראוטר הנוסף) בצורה קווית+אלחוטית אבל שגם ההובוקס ישאר אלחוטי. איזה כבל אני צריך והאם הדבר אפשרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, מזמן לא כתבתי בפורום פה עקב מחסור בזמן (עבודה + לימודים) בכל אופן בניתי בבית רשת פנימית מודם של בזק RTA 1320 (גם אני לא אוהב אותו אבל זה מה יש...) ראוטר אדימקס + SWITCH אדימקס... הבעיה הקיימת ברשת באחד המחשבים זה המרחק מהנתב הוא מרוחק כ 30 מטר מהנתב ולכן זה לא היה עובד אז הוספתי את הסוויץ' ועכשיו זה עובד אבל על 10 מגה בלבד, ב 100 לא עובד. הייתי רוצה לדעת מה אוכל לעשות כדי לגרום לזה לעבוד אם יש צורך בהחלפת הנתב או הסוויץ' אני אעשה זאת, הכבלים אדומים ומיועדים למרחקים רבים אבל הציוד בינוני ומטה כפי שכתבתי......לפי דעתי הציוד זו הבעיה. אשמח לקבל עזרה ולמצוא פתרון לבעיה. לגבי השרת הביתי יש בידי מחשב P3 800 אני רוצה לחבר לו 2 - 3 HD שקיימים בבית, כרטיס רשת וכרטיס מס…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tomz,

שלום, אני מחפש לבית שלי נתב אלחוטי, שאינו זקוק לחיבור מודם חיצוני על מנת להיתחבר. כיום אני משתמש ב ALCATEL SPPED TOUCH PRO, שהוא יודע להיתחבר לאינטרנט ולשמש בכנתב, אך אני מחפש תחליף, שיהיה גם בעל תמיכה אלחוטית. הדרישות הן: *לפחות 3 חיבורי כבל רשת רגילים *חיבור אלחוטי *נתב שמסוגל להיתחבר לאינטרנט ללא שימוש במודם חיצוני, בעצם שהוא ידע לעשות את כל הפעולות ואני רק מחבר אליו מחשבים. אם אפשר: *שרת מדפסת יהיה מאוד נחמד. הנתב נדרש בשביל חיבור ADSL. בנוסף, ללא קשר לשאלה, אשמח לקבל המלצות על מודם ADSL מומלץ מהרשימה של המודמים אותם מחלקת בזק\ספקיות.. תודה מראש תום

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מבקש את עזרתכם המהירה, בגלל צבא וכאלה :\ נשרף לי הנתב של D-LINK DI-604 בגלל הפסקות החשמל, אבא שלי פונה אליהם בצורה רשמית לבקשת פיצויים . בכל אופן, לביינתים בני הבית צריכים נתב חדש, על מנת שיוכלו לגלוש באינטנרט. אני מחפש נתב NAT עם 4 פורטים, אלחוטי או לא - לא כ"כ חשוב לי. במיילא 3 המחשבים כבר עם תשתית, זה פשוט יתרון...ואם זה עוד קצת כסף אני אשקול את זה. אני מחפש נתב עם אופציות לא "רגילות", כמו בדי-לינק שהיה , אלא QoS ממש חשוב לי , ואפשרות להתחבר לנתב בטל-נט גם יהיה נחמד. אני מעדיף להתמקד באחת החברות הבאות : D-Link, Edimax, Cisco, 3COM, Linksys. ואם יש עוד חברה "מהקטגוריה" שפספסתי , אני אשמח לשקול אותה גם. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה כי היא ממש לא טריוויאלית ולא פשוטה, אפילו די מוזרה... יש לי ראוטר אלחוטי שהחלטתי לא לשים לו סיסמת כניסה לרשת (לא ניכנס לסיבות), אלא רק מי הMAC-ים שלא יורשו להיכנס, כל השאר מורשים. משום מה לא בשולחני (חיברתי אותו אלחוטית) ולא בנטבוק הצלחתי לגלוש. בתוכנה של EDIMAX למשל בשולחני הוא מראה חיבור מעולה אלחוטי אבל מחשב עם סימן צהוב עליו ולא נותן גישה לאינטרנט, כנ"ל בנטבוק. אולם !! במחשב כף יד הוא מתחבר מעולה וגם (בניגוד לשותפין הסוררים) נותן לגלוש ברשת !! יש לציין כי גישה לראוטר גם כן לא מתאפשרת עם השולחני או עם הנטבוק אלא רק עם הכף יד... אשמח לעזרה, ותודה מראש !! :'(

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alfus73,

שלום רב, קראתי את המדריך המקיף והוא עזר לי במקצת ולא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הוא לא להדיוטות כמוני. מס שאלות. 1. האם תוכלו לתאר בצורה טכנית, שלב אחרי שלב, בעברית, כיצב "להפנות פורטים" כדי למנוע LowId ב- Emule ??? 2.איזה ערך צריך לרשום בהגדרות האבטחה כדי למנוע מאחרים לגלוש ברשת האלחוטית שלי ???במדריךרשמתם ש- wepהוא "חובבני" ("...בהקשר כדאי לציין שהגדרת האבטחה האלחוטית דרך תפריטי בזק, קובעת אבטחת WEP שהיא כמעט חסרת משמעות.") אני לא רוצהל שלם לבזק למשך שנתיים 7 ש"ח בגלל 2 שאלות אלה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, יש לי מודם נתב אלחוטי מדגם Rotal - RTA 1025W שנמצא בתוך ממ"ד (כרגע האופציה היחידה). לצערי הוא משדר מאוד חלש למי שנמצא מחוץ לממ"ד. מחפש פיתרון זול ויעיל... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. עכשיו יש לי רשת ביתית רגילה אלחוטית אם יציאה לאינטרנט דרך מודם כבר הרבה זמן אני מחפש תוכנה שתאפשר רק לי רק לMAC שלי להכנס ולטפל במחשבים רשת

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by benor,

האינטרנט פועל במחשב הראשי (חיבור כבלים ללא חייגן). אבל לא הצלחתי להפעיל אותו במחשב השני. המחשב השני מחובר בחיבור חוטי אל הראוטר (כבל מוצלב). האם אני צריך לעשות הגדרות מיוחדות באחד המחשבים/ראוטר בשביל להפעיל את הרשת אינטרנט במחשב השני? האם אפשר בכלל להתחבר אל הראוטר בחיבור מוצלב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אני גולש באתרים לא ישראלים ואינטרנט שלי נהיה איטי כשאני גולש באתרים ישראלים אז לא היה איטי יש מצב שחברת אינטרנט שלי חוסמת לי את המהירות בחול ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by cateye,

היי, הבנתי שזאת תוכנה טובה ושהיא יכולה לעזור לך למקסם את מהירות ההורדה אבל אף אחד עם ויסטה לא ניסה אותה עדיין (לפי החיפוש) מישהו ניסה? ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית *אני יודע שדיברו עליה בעבר אבל לא ראיתי משהו דומה למה שאני שואל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים