רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות Router ואני לא יודע אך אני יכול לבחור אם הוא טוב או לא אז אתם יכולים לתת לי עכרה אך לקבוע מה טוב ומה לא או שעדיף לקנות מספק האינטרנט שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שביררתי מספר אופציות לשדרוג מערכת התקשורת הביתית, הגעתי למסקנה כי ביחס עלות/תועלת אני יכול לבצע את העבודה בעצמי. אולם לשם כך אני נדרש לקנות קורונה קרימפר, כבל תקשורת באורך של 50-60 מטר (CAT5 UTP) ומספר שקעים (RJ45). האם יש כאן מישהו שמוכן למכור לי את הציוד המשומש שלו ? חבל לי לקנות ציוד במאות שקלים שאתשמש בו פעם אחת בלבד. שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך נתב אלחוטי בלי הרבה אפשרויות, רק חשוב לי שיהיה מאוד אמין וטווח קליטה גדול. ראיתי שממליצים פה על ה TP-Link TL-WR1043ND, איך הוא מבחינת אמינות? בזאפ ראיתי המלצות על LinkSys WRT54GL, האם הוא באמת אמין, מה לגבי טווח הקליטה שלו? זה אמנם לא תקן N אבל יש לו שתי אנטנות הוא יתן לי את אותו טווח כמו הTP LINK? אם יש המלצות על נתבים אחרים אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר די הרבה זמן (מספר חודשים) שאינני יכול להתחבר למסנג'ר, כנ"ל עם כל המחשבים ברשת הביתית. כשאני מנסה להתחבר מופיעה לי ההודעה הבאה: ניסיתי לכבות את הפיירוול, לסדר את ההגדרות ברשת הביתית ולסגור Services, אבל סביר להניח שאת שני האחרונים לא עשיתי נכון. רשימה של הServices: אני רץ על Win XP SP1 (בעעע...) בלי פיירוול (ניסיתי לפתור את בעיית המסנג'ר) ועם Antivir. רשת ביתית עם נתב DI-524 של D-Link. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי ADSL רגיל, ואבא שלי קנה HUB שהוא גם ROUTER אלחוטי, כדי שיוכל לעבוד עם המחשב הנייד. התקנתי את העסק לבד, יש לנו שני מחשבים שולחניים ומחשב נישא. עכשיו כמו שאני מבין את זה, מעכשיו הHUB עצמו מבצע את האותנטיקציה והחיבור לאינטרנט, כי נכנסתי להגדרות שלו (דרך הכנסת הכתובת שלו בדפדפן) וקבעתי שם את צורת ההתחברות. ועכשיו לבעיה: המחשבים עובדים בסדר, יש רשת ויש אינטרנט, אבל אתרים מסויימים בחו"ל פשוט לא עובדים לי, למשל tripod.com אם אני מנסה להיכנס אליו, הוא לא מוצא אותו ומביא אותי לעמוד החיפוש של GOOGLE (משום שיש לי את הGOOGLE TOOLBAR) ושם הוא מראה שהאתר אכן קיים, אבל בלחיצה על הלינק האתר פשוט לא עובד. בנוסף, באתרים ישראלים כמו וואלה!, האתר עולה, אבל חלק מהתמונות באתר לא ע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם WPA1 תומך בהעברת נתונים של 300Mbps בתקן N??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רשכתי נתב Netgerar WNR2000 אני מחובר לתשתית של הכבלים וברשותי מודם של TERAYON TJ 715 והאמת אני קצת אובד עצות מאיפה ואיך להתחיל, עד עכשיו המודם היה מחובר בעזרת כבל רשת למחשב. איזה כבלים הולכים לאן? איך אני משלב את הנתב האלחוטי בכול העניין ואיך אני מאבטח את החיבור, כלומר נותן לו סיסמה ומונע מכול השכונה להיתחבר אליי. בתודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לקראת סיום תעודת MCITP ואני מחפש עבודה, אבל אין לי נסיון בחברה כלשהי בתחום הסיסטם. באיזו משרת כניסה אפשר להתחיל להיכנס לתחום? המליצו לי על נציג תמיכה טכנית בספק אינטרנט ועל "טכנאי מחשבים" בחברה גדולה. מישהו יכול להמליץ לי עוד סוגי משרות כניסה שקיימות ב"שוק הדרושים" שיעזרו לי להתקדם בתחום הרשתות של מיקרוסופט?
-
יש לי SPEED TOUCH 510 שמוגדר כ ראוטר ומחובר ל HUB וממנו ל 2 מחשבים. הבנתי שייש בו פיירוואל פנימי האם אני צריך להשתמש גם בפיירוול תוכנה? (pc cillin internet security דרך אגב). אין לי הפניית פורטים בנתב.אבל בבקשה תתייחסו בתשובה גם לאפשרות הזו. ואם אפשר גם להסביר מה זה עושה בדיוק (הפניית הפורטים) תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט). למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים. או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שבWL-700gE של אסוס קיים הפיצ'ר שבו הנתב יכיל עליו את המנהל הורדות ישירות לכונן שמחובר אליו עכשיו אני שם לב שרוב הנתבים של DLINK וNETGEAR של בזק מכילים חיבור USB שתומך בכונן נייד כfile server. מישהו מכיר דרך(firmware) לאחד הנתבים האלו שכן יודע לנהל הורדות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים קיבלתי מחשב חדש, היום התקנתי את הווינדוס והפעלתי לראשונה את המחשב. חיברתי את הכרטיס רשת והתקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק של הכרטיס. שאני מנסה לפתוח את התוכנה הוא רושם לי שאין לי prismapi.dll מערכת הפעלה: Windows 7 64-bit כרטיס רשת: DRUC-U2 אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו כבר בדק, אצל איזו ספקית אינטרנט הכי כדאי לארח אתר? (אירוח של מתחת ל-50MB)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הוט 12MB ו4 ניידים . ראיתי שיש TP-LINK זולים האם הם אמינים? אני אשמח לקנות גם ראוטר ב 150 אבל שיעבוד טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה גם פקודת expert וגם פקודת td prompt גורמות לי לקבלת unknown command. נכנסתי ב-telnet לא הכנסתי שם משתמש (פשוט לחצתי אנטר) ושתי הפקודות לא עובדות לי. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, המצב שלי טיפה מסובך: יש לי רשת עם 2 מחשבי PC רגילים שמחוברים ע"י כבל רשת ל- Router (שהוא גם מודם ADSL - של CONEXANT). יש לי גם WRT54GL - Linksys) Wireless Router) שמחובר ע"י כבל רשת לאותו Router שמוזכר למעלה. אל הנתב האלחוטי מתחברים 2 מחשבים ניידים (כמובן ע"י קישור אלחוטי). תצ"א של האירוע: נכון לעכשיו יש חיבור לאינטרנט בכל המחשבים... הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור שיתוף בין הניידים לנייחים (שיתוף קבצים \ מדפסות וכו'). * שיתוף בין הנייחים לבין עצמם קיים (ואותו דבר אצל הניידים). הבנתי שאני צריך להגדיר את הנתב האלחוטי כ- Switch (או לבטל NAT או להגדירו על מצב - infrastructure ) בקיצור, לא ממש ברור לי בדיוק מה אני צריך לעשות כדי לקשר בין 2 הרשתות האלו. תוד…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיקת רוחב פס 02.07.2020 חבילה סלקום סופר פייבר 1000 דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בסלון לרשת האינטרנט, עכישו אין לי אפשרות/להעביר כבל עד לסלון מהחדר אני רוצה לקחת ראוטר שיש לי ולהפוך אותו לסוג של BRIDGשהוא יקלוט את האינטרנט מהחדר וישדר לטלווזיה עם כבלהאם זה אפשרי באופן כללי?יש לי ראוטר פנוי של LINKSYS מדגם WRT54Gהאם משהוא יודע האם ניתן לעשות את זה? האם הראוטר מתאים, ואם לא על איזה ראוטר אתם ממליצים,תודה רבה!עמיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיודע לשדר שני רשתות אלחוטיות שונות (או יותר) כאשר אחת מהם מחוברת ל-VPN כבר מהנתב ואחרת חיבור רגיל. מיועד ל2-3 מחשבים, 2-3 סמארטפונים ו2-3 מצלמות ומכשירי בית חכם. כרגע יש לי 100M הוט אבל כדאי שהראוטר יתאים גם לשנים הבאות. בנוסף עדיף אם ניתן שישמש גם במקום הראוטר שקיבלתי מהוט שלא אשלם גם עליו. תקציב עד 300 ואם יש צורך אפשר קצת יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו משהו שמטריף אותי :AR15: אני לרוח של ספק אינטרנט מהיר מסוים כבר שנתיים. שילמתי מחירים מקסימליים על הכל : התחברות, מנוי חודשי, חכירת מודם וכד'. החלטתי להוריד קצת עלויות ומכיוון שהספק שלי העלה מחירים לעננים חיפשתי בית חדש. מסתבר שלקוחות ותיקים של ה-ADSL לא חשוב מי הספק, לא רשאים לקבל מודם חינם. מי לא מאפשר??? נכון חברת נזק ! שימו לב למדיניות בזק : רוצים מודם חינם.. אין בעייה, תתנתק מהאינטרנט לחודש צינון !!!!!! תתחבר שוב, תשלם דמי התקנה מלאים ללא כל מבצע ואז תקבל את המודם. שאלתי אותם ואם בחודש צינון, אני אצטנן לגמרי מבזק - אעיף אותם לקיביני... :AR15: אבטל את קו הטלפון לגמרי ואעבור לכבלים?? תשובה... תעשה מה שאתה רוצה. אין גבול לחוצפה של המונופול הארור הזה !!! מה דעתכ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קצת רקע: רכשתי לאחרונה סטרימר שמגיע עם דונגל WiFi בתקן N - כעקרון לי יש מודם-נתב אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141) שתומך בתקן G ו ethernet 10/100. לכן אני כנראה צריך לשדרג את הנתב שלי - ראיתי את הDIR-615 של D-Link שתומך בתקן N וגם עם ethernet 10/100. ועכשיו לחוסר הבנתי: ??? האם אני צריך לחבר את הנתב DIR-615 לנתב-מודם האלחוטי שלי מאחר והDIR615 לא מכיל מודם ADSL? זה לא יפגע באיכות השידור לסטרימר אם השידור צריך לעבור 2 נתבים בדרך (חוטי ואלחוטי)? אם אני ארכוש נתב שתומך בתקן N וגם ב ethernet 1000 זה ישפר את קצב העברת הנתונים? אני מחובר ל2.5 מגה באינטרנט כך שמודם ADSL שתומך ב ethernet 1000 לא ישפר את הגלישה שלי באינטרנט כי ethernet 100 גם מספיק רחב לחבילת אינטרנט שלי,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורך להרים גלישה אלחוטית בWIFI במתחם שלם שבו יוכלו ל"גלוש" רק לתוך תכני המתחם (מידע ואלבומי תמונות בעיקר) הקמתי שרת, התוכן עובד ופועל בדומיין מקומי אני מחפש ראוטר שיוכל לפתוח נקודת WIFI (לכ100 חיבורים) והתחברות לרשת תוביל לעמוד השער המקומי של התוכן הראוטר לא אמור להיות עם יציאה לאינטרנט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר 4G ויש את הראוטר הזה ב 420 שקל , הוא יתאים להוט מובייל ? יש להם חבילה 1000 גיגה ב 70 שקל הוא תומך בתדר 2100 אבל לא בתדר 850 הוט מובייל זה 2100/850 גם כתוב באתר KAMAZE שהוט מובייל לא מאשרת לחבר את הסים שלה לראוטר שזה לא "שימוש הוגן " זה קשור רק לשיחות SMS ? או גם גלישה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שאחד (שלי) מחובר חוטית לראוטר אלחוטי (EDIMAX 6204) ומחשב שני (של הילד) מחובר אלחוטית. אני מעוניין לחסום את המחשב של הילד לתכנים מסויימים (אין טעם לפרט). מה הדרך הטובה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-