עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה: התקשרתי היום לחברת אנטרנט רימון כדי לקבל שירות סינון אתרים והם הציעו לי ללא התחייבות להתחבר ולשלם להם פר יום. כל יום שאני מחובר משלם סכום קבוע. בחודש זה יוצא 46 כולל מע"מ. רציתי לשאול איך בכללי החברה הזאת האם מישהו התנסה איתה או לא? בנוסף התקשרתי גם לספק הנוכחי שלי בזק בינלאומי והם הציעו לי את השירות מורשת שלהם עם IP קבוע בחינם. ב39.9 לחבילה שהייתה לי 2.5 מגה. האם קיים הבדל בין הסינון של מורשת לסינון של רימון? נקודה חשובה: התחייבתי לבזק בינלאומי ל18 חודש היום אבל אני חושב שאני יכול לבטל את זה... באמת לא לעשות מזה צחוק כי זה דבר שחשוב לי. אז מה דעתכם יותר טוב? והאם בכלל ספק האנטרנט רימון הוא באמת מהיר וטוב לפחות כמו בזק בינלאומי. בתודה מראש... עמית

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by zzroni,

מערכת הפעלה xp pro . למחשב יש שני כרטיסי רשת. אחד מחובר לראוטר אדימקס ודרכו גולש באינטרנט. השני מחובר למחשב מקינטוש(לא להיבהל - לא רלוונטי) ומשמש רק להעברת קבצים. הכרטיס הראשון מוגדר לקבל ip אוטומטי. לשני יש כתובת ip קבועה. כאשר שני הכרטיסים במצב enable , המחשב לא מצליח לגלוש. כאשר אני עושה disable לכרטיס השני - יש אינטרנט. כלומר כאשר שני הכרטיסים מאופשרים, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס השני.(ולכן לא מצליח). איך אני מגדיר לו להתחבר דרך הכרטיס הראשון ??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך לפצל כבל רשת אחד שיוצא מהראוטר שלי ל 2 , הבנתי שדרך ממתג אפשר לעשות זאת ע"י חיבור הכבל לממתג וממנו ל2 המחשבים. האם יש איזה מתג שאתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזול (100 שח) שעובד כמו שעון ולא עושה בעיות? 10/100 גם טוב (לא נראה לי שאפשר למצוא 1000 במחיר הזה). תודה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. אחרי שעשיתי אינטרנט של 8מגה על 800 ראיתי שבתכלס אני מוריד על גג 3 מגה ושהגיע טכנאי של בזק הוא אמר לי שהראוטר שלי ישן ושהוא לא תומך במהירות של 8 מגה הורדה איזה ראוטר אני צריך לקנות? שכחתי לציין! ראוטר קווי בלבד וללא מודם פנימי (יש לי מודם ROTAL של בזק)

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  5. אז ככה יש לי ראוטר של 3COM דגם 3COM 3CRWER10075 . לאפני כמה ימים שידרגתי גם ל-1.5 מגה גם בתשתית של הוט וגם אצל הספק, אבל שמתי לב שכאשר אני משתמש ב-UTORRENT בנייד אחד, בשני הגלישה היא מאוד איטית - בדקתי מהירות הורדה ב-SPEEDTEST במחשב השניבו אני רק גולש) וזה נתן לי 0.5 מגה... למרות שהחיבור בפועל הוא 1.5. שני הניידים מחוברים אלחוטית. לפי מה שהבנת כנראה הבעיה היא בהגדרות הראוטר, איך אני יכול לעשות שהראוטר יעביר לשני המחשבים את אותה המהירות או שאולי יפצל אותה לשני המחשבי? דרך אגב שני הניידים מחוברים אלחוטית. מודה מראש לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lspmaster,

שלום יש לי ראוטר DLINK של בזק החדש וראוטרRTA1025 הראוטר DLINK מחובר לקו בזק ולמחשב קווי ואותו הגדרתי לתת אינטרנט גם אלחוטי עכשיו יש לי עוד ראוטר של RTA1025 שאני רוצה שהוא ישמש בבריג' אלחוטי ולתת אינטרנט למחשב שמחובר אליו קווי. הראוטר DLINK מוגדר טוב. ראוטר DLINK - 10.0.0.138 ראוטר RTA - 192.168.1.1(הגדרתי ידנית) מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב, לאחר פירמוט אין לי אפשרות להיכנס להגדרות הנתב האלחוטי. מדובר בסימנס ADSL SL2-141. כשאני רושם לו את סיסמת הזיהוי הראשונית (לא של חשבון האינטרנט), הוא פשוט "מדלג", מעלים את החלון ומופיע לי חלון זהה כשהנתונים בו ריקים (שם משתמש וסיסמא). אני זקוק לכניסה להגדרות לשם פתיחת פורטים. איך אני מאפס את המערכת או משהו כזה? תודה מראש, גיא.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום חבר'ה, אני כבר חצי שנה בלי ראוטר, ז"א אני מתחבר דרך חייגן של 013 ,אבל עכשיו אין לי את זה ,אני רק מתקין את החייגן והאינטרנט מחובר תמידית, זה קרה לי לפני שבוע בערך, מוזר לחלוטין, לא ביקשתי מהם את זה, ומה שהכי מוזר זה שכאשר אני פותח את ממשק החייגן הוא נותן לי את האופצייה של "התחבר" כאילו הוא לא מחובר אבל הוא בעצם מחובר, הדבר הזה מפריע לי לכל מיני הורדות וכו'... ואפילו מעלה לי את הPING במשחקי רשת. מה אני יכול לעשות? תודה חבר'ה.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  9. היי יש לי ראותר של Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר. אני מנסה להכניס את כתובת ה- getway כפי שתמיד היתה 10.0.0.138 אך ללא הצלחה. כשנכנסתי לבדוק את כתובת ה-getway שוב ראיתי כתובת 10.100.101.1 הכנסתי את הכתובת הזו לדפדפן ושוב...ללא הצלחה!!! הדפדפן מבצע חיפוש בגוגל של הכתובת במקום להכנס לי אל הגדרות הראוטר. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש...וכלום לא עוזר אשמח לקבל עזרה בעניין תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני גולש באנטרנט בלי שום תוכנות הגלישה מהירה כשאני מדליק תוכנה ביטורנט אז האינטרנט נהיה מעוד איטי הרבה זמן עד שעובר לאתר אחר מה הבעיה ? באנטרנט:? ההאנטרנט שלי מהירות 1.5

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אשמח אם משיהו יוכל לעזור יש לי ראוטר שעבד ולאחרונה הנתב נותן IP ומראה לי שאני מחובר אבל אין חיבור לאינטרנט (אני לא מצליח לגלוש בכלל)

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by No_Man,

קיבלתי היום את המודם הנ"ל ואני לא מצליח להגדיר אותו. ע"פ המדריך של בזק, ניסיית להכנס ל-bnet.bezeq.co.il, אבל אני מקבל tha page cannot be displayed. אני מצליח להכנס לממשק שלו דרך 100.0.0.138 אז אפשר להגדיר אותו ידנית, ולגרום לו לעבוד ?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by SomeoneUknow,

עד לפני כשבוע האינטרנט שלי טד , שדרגתי ל4MB והכל עבד חלק . לפני יומיים פתאום הוא החליט להיות איטי וכל דבר לוקח זמן , במיוחד סרטונים Online . אם אני מוריד אז מוריד על MAX אבל סרטונים וטעינת אתרים זה יחסית איטי לעומת מה שהיה , מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  14. של D-LINK זזה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 וזה של NETGEAR : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12451 הראשון עולה 100 $ והשני 130 $ אני גר בארה"ב

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום לכולם. יש לי בבית שני נתבים אלחוטיים של בזק. נתב אחד(Asus) שמתחבר בכבל רשת ישירות אלי למחשב, ועוד נתב(Rotal) נוסף שנמצא בחדר אחר בבית. הנתב Rotal משמש כ Access Point, והוא קולט בצורה אלחוטית מהנתב הראשון שנמצא אצלי בחדר. הנתב Rotal משדר בצורה אלחוטית למחשב שנמצא ממש מטר לידו, כלומר במחשב השני קיים כרטיס רשת אלחוטי( מחובר ב USB). עקב שידרוג מערכת ההפעלה במחשב השני ל windows 7, זה שמחובר עם כרטיס הרשת האלוטי ב USB, אני לא בטוח שהדריבר של הכרטיס רשת יתמוך במערכת ההפעלה החדשה, ויש לי שאלה אליכם. האם אני יכול פשוט להעביר כבל רשת מהנתב השני(rotal) ישירות לבמחשב השני? כלומר אני הוציא את הכרטיס רשת USB, ואת כבל הרשת מהנתב השני אני יחבר לכרטיס הרשת החוטי הפנימי בלוח האם. האם …

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בזק התחילה אתמול לספק ללקוחות ה-ADSL שלה מודם/נתב חדש -- הפעם מדובר בדגם DSL-2650 של חברת DLINK. הנתב החדש כולל מודם ADSL, רשת אלחוטית בתקן G וחידוש מרענן בדמות שתי יציאות USB. יציאות אלה מאפשרות לחבר לנתב מדפסת וכונן דיסקים חיצוני שיהפכן להתקני רשת לכל דבר ועניין. בניגוד לנתבי ASUS, סימנס ודומיהם שסופקו בתקופה האחרונה, נראה שהפעם מדובר במוצר רציני ויציב שאינו סתם מוצר "מדבקה". הנתב יסופק ללקוחות בזק באותו מודל כמו שאר הנתבים שסופקו עד היום -- כלומר לקוח במהירות 2.5MB יקבל את הנתב החדש בחינם. בזק גם נכנסת לתחום האכסון ומאפשרת ללקוחות שלה לרכוש דיסקים חיצוניים בממשק USB שניתן לחבר אותם לנתב החדש. דיסק חיצוני בנפח 160GB יעלה 240 שקל. מידע מאתר בזק -- http://www02.bezeq.co.i…

• 7 תגובות
    • 7.7k צפיות
  18. אז ככה, פעם פתחתי פה דיון ורשמתי שיש לי בעיה עם האינטרט שהוא כל כמה דקות או כמה פעמים בשעה פשוט מתנתק. הבנתי שהבעיה היא בראוטר כי בחיבור ישיר של מודם MOTOROLA (של הוט) למחשב אז הכל בסדר ואין ניתוקים. הראוטר שיש לי הוא - 3COM 3CRWER-75... אמרו לי שהבעיה עם הראוטר שלי היא כנראה בגלל המפרט הפנימי(שהעומס גם של גלישה ושל הורדות במקביל הוא זה שגורם לניתוקים) - לכן אני צריך ראוטר עם מפרט פנימי יותר חזק, האם זה הגיוני? כי מה שמוזר שלפני כחודשיים הכל היה בסדר אבל בזמן אחרון פתאום הופיעה הבעיה הזאת של ניתוקים... הנה דוגמה הכי קטנה - אני מנסה לעלות תמונה(שנמצאת אצלי על הדסקטופ) לאתר מסוים, זה רושם לי באתר "טוען" ואז פתאום בהגדרת ISP GATEWAY של ראוטר אני רואה DISCONNECTED במקום CONNE…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, לאחר המון שנים של שימוש במחשב אחד בלבד בבית, הפך גם ביתי להיות דו-מחשבי. אני עתה עומד, חסר מושג, בניסיון ליצור רשת ביתית. המחשב השני בבית הוא לפטופ ולכן מיד חשבתי על רשת אלחוטית בבית, אולם אז נזכרתי שזרוק לי בבית כבל רשת וזה יכול לעת עתה להוות פתרון. לצערי, גיליתי שיש בעיה עם יצירת חיבור ישיר בין מחשבי XP SP1 לVISTA. אני חושב שקיימת עוד אפשרות שהיא קניית ראוטר וחיבור דרכו (מה שאולי יחסוך את עניין השדרוג לSP2 שבו אני לא חפץ כל כך). אני מניח שהמבוא הזה היה מסורבל מספיק כדי להבהיר את פערי הידע שיש לי בנושא - אז ארד לשורה התחתונה - מחשב 1 - PC עם מודם ROTAL ALE 150 של בזק. מחשב 2 - Dell Vostro a840 אני מחפש את הפתרון הזול והאמין ביותר (גם על חשבון נוחות האלחוטיות…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. יש בידי את האפשרות להביא עם הדודים מחו"ל את אחד מהראוטרים הבאים: D-Link DIR-655 Linksys WRT160N Linksys WRT310N Belkin N+ Belkin N1 Vision (עם חריגה של 14 דולר, השאלה אם הוא שווה את זה) לפי מה שהבנתי, הבלקין הכי חזק, הבעיה היא שהוא לא תומך L2TP... האם אני צריך LT2P אם אני גולש ללא חייגן בכבלים (MPLS) ? הדרישות שלי הן פשוט שיהיה חזק, כי הEdimax 6524 לא עזר. איזה ראוטר הכי מומלץ ? (מזמין מ Amazon.com) אני גולש דרך כבלים, אקספון, מהירות: 5 מגה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by digitalseeker,

זה אמין בכלל ? http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.html ובכלל מה זה ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by gilp123,

שלום, אני מעוניין להשתלט על מחשב מרחוק. לי יש מודם רגיל של כבלים ולמחשב השני מודם נתב של בזק. אני לא מצליח להשתלט דרך התוכנה של windows הוא רושם שאינו יכול להתחבר. ביצעתי את ההרשאות הקשורות להשתלטות מרחוק. האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שיכולה לעזור לי ? האם ישנם הגדרות מסוימות שאני מפספס ולא מכיר? האם ישנו פורט מסוים שצריך לפתוח במודם נתב של בזק ואם כן איך מבצעים את זה? זה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל עזרה. בברכה, גיל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום למומחים בין פעמיים ביום לפעם ביומיים אני צריך לאתחל את הראוטר בגלל התנתקות מהאנטרנט. להוציא אותו מהחשמל , להמתין דקה ולחבר שוב. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. הראוטר מחובר למודם של הוט-כבלים , תוצרת תומסון. הראוטר של חברת TRENDNET , חיבורים רגילים (לא אלחוטי) מתחבר לשני מחשבים העובדים ברשת. ספק האנטרנט- נטוויזן. מערכת הפעלה XP מה דעתכם?? האם הבעיה בראוטר? בהוט? בנטוויזן? חבר המליץ לי על ראוטר של 3COM תודה ערן

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by reggaewithdoli,

שלום, יש לי את המודם והנתב הנ"ל,כרגע הצלחתי לחבר אותם כאשר המודם מכיל את הגדרות החיבור user וסיסמה. והנתב על ברירת מחדל אוטומטית -סרבר DHCP. WRT54GL מכיל מעבר את כל הport forwarding וההגדרות שהיו לי בחיבור הקודם שלי. לכן רציתי לדעת איך אוכל לעשות שאת כל ההגדרות אני אעשה מהנתב ולא מהמודם. בהגדרה האחרונה הנתב היה מוגדר על PPPOE ובו היו היוזר והסיסמא. מה אני צריך לשנות בהגדרות של המודם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. התקנתי Maxtor Central Axis והגדרתי עליו תיקיות Public ו-Limited Access. אני רוצה לאפשר גישה לשניהם בלי להתקין את התוכנה הייעודית Maxtor Manager על כל מחשב. עם תיקיות מסוג Public אין שום בעיה, פשוט מיפיתי כונן רשת חדש ועובד. תיקיות פרטיות דורשות כמובן שם משתמש וסיסמא כאשר ממפים כונן רשת. הבעיה שכל הסיסמאות שהוגדרו בניהול הכונן אינן עובדות. האם יש דרך או שחייבים להשתמש בתוכנה הייעודית?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים