רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של 3COM מדגם 3crwer100-75 ואליו מחובר מודם של הוט. לאחרונה התחילו בעייות איטיות נוראיות. אני מנוי לחבילה של 1.5 והרגשתי באיטיות, בדקתי את העניין אבל אני עדיין מאוד מבולבל. הכל מתבצע בחיבור קווי ולא אלחוטי. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל בסדר. אבל הבעיות די מוזרות. אני נעזר באתר הזה לבדיקה: http://212.179.191.175/Check1.html בחיבור ישיר של המודם למחשב כל הקבצים יורדים במהירות המקסימלית. דרך הראוטר הקבצים מהשרת של 014 ומACDSEE יורדים ב160 ומהשרת של יהו ב60 אבל זה לא מחייב, לפעמים כל הקבצים יורדים ב20KB/S. הבעיות האלו מוזרות מאוד. דברים שהתשנו אצלי זה 1. הוחלף לי מודם כי הקודם לא היה תקין, אבל אני לא חושב שזה המודם כי בחיבור ישיר הוא בסדר גמור. 2. עדכנתי גירסא לר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב מחפש המלצות לשירות Dynamic DNS חינמי מומלץ תודה רבה רון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Sorry, but I don't have hebrew keyboard. Ma ani jahol i ejfo laasot Port Forwarding , so I zarih liftoah port 5800 or 5900?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד בחברה, יש לי הרשאות מנהלן להכל, אני צריך להתקין FLASH, בשביל פלאש, צריך הרשאות לוקאליות על המחשב של אדמין. כמובן שאני יכול לעבור מחשב מחשב ב-DESKTOP ב-ACTIVE DIRECTORY ושם ב-MANAGE ולעשות להם הרשאות PER USER של אדמיניסטרטור. האם יש דרך מהירה יותר להריץ סקריפט? אולי דרך ה-GROUP POLICY? אם כן אני אשמח לרעיונות והצעות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! עשיתי פורמט במחשב של אבא שלי והאינטרנט היה מחובר באופן הבא: כבל של HOT מחובר למודם חיצוני,מהמודם הוא מחובר עם כבל רשת לראוטר,ומהראוטר מחובר עם כבל רשת למחשב שלי וגם למחשב של אבא שלי. האינטרנט מחובר תמיד ואין צורך בשום חייגן. האינטרנט שלי עובד,אבל שלו לא כי סביר להניח שהכרטיס רשת שם לא מותקן. אני מנסה כבר שעה למצוא דרך להתקין לו דרייבר ופשוט לא מצליח,המחשב לא מזהה את הכרטיס ואין אותו ברשימת הHardware שבלוח הבקרה כלל... יש לי את הדרייבר,אבל הוא מורכב מקבצים בודדים שאין שם שום התקנה,עשיתי את זה לאחרונה דיי מזמן וזכור לי שברגע שהמחשב מצא משהו שהוא לא מכיר,יש דרך לאתר את הקבצים האלה בחיפוש ידני,אבל הבעיה היא שהמחשב לא מצא את הכרטיס... מה אני יכול לעשות שהאינטרנט יפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשיש לי בעיות עם האינטרנט ואני פותר אותם לאחר מכן או במקרים אחרים ה- LOCAL AREA CONNECTION שלי גודל במספרים LOCAL AREA CONNECTION 2 OR 3 OR 4 OR 5 AND SO ON אני רוצה להחזיר את ערך המספר לנורמל - LOCAL AREA CONNECTION איך עושים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתחיל בכך שהסתובבתי וקראתי קצת דברים דומים אך לא בדיוק מצאתי מה שאני צריך כמו כן אני מעדיף מוצרים שאולי היום יש יותר טובים/חדשים ממה שהוצעו. אני גר בבית עם שתי קומות ויש לי ראוטר בקומה ה 2 מחובר בכבל לפלייסטיישן. בקומה 1 יש לי מחשב נייח שאליו מחובר בUSB סוג של אדפטר שקולט את הראוטר נראה לי של TP-LINK או D-LINK(לדעתי תומך בתקן N) הראוטר הוא D-link 2670U N. כמו כן בקומה הראשונה יש גם מחשב נייד שבו משתמשים. בשניהם או שאין קליטה או שיש קו אחד. אם מעלים אותם לקומה העליונה אז יש להם קליטה מלאה. אני צריך משהו שיגרום לכך שבקומה ה1 המחשב הנייח והנייד יקלטו את האינטרנט באופן מלא ואיכותי. האם אנטנה? Access point? מגדיל טווח? משהו אחר? אני ממש לא מבין בזה! מה קונים? איפה ואי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשתף בין המחשב בבית שלי לבין הלפטופ (ואל תגידו "אז תקנה ראוטר" ) אני יודע שניתן לעשות את זה דרך BLUETOOTH, אני מצליח לאתר את שני המחשבים ולחבר ביניהם אבל לא מצליח לקבל IP נורמלי משום מה.... המחשב בבית הוא עם XP והנייד עם ויסטה - שניהם מאתרים אחד את השני ומחוברים אבל שאני מריץ דפדפן הוא מבקש לתקן בעיות בחיבור וכמובן שלא מצליח... הוא אומר שההתחברות הצליחה ואפילו משתנה מ"כבל רשת לא מחובר" ל "מחובר" אבל משום מה לא עובד... הנה העתקה של ה IPCONFIG למי שיכול לעזור... Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BAD-SECTOR Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . .…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מודם: הוטבוקס, ראוטר: TL-WR1043ND V2 אני לא מצליח לגלוש כאשר אני מחובר לראוטר, אלחוטית או חוטית, לעומת זאת כאשר אני מתחבר למודם ישירות אני כן מצליח לגלוש. דיברתי עם הוט והם בזק בינלאומי ואצלהם הכל נראה תקין. כאשר אני מנסה לעשות renew ב- wan אני לא מצליח לקבל נתונים מהמודם. ניסיתי לרסט את הראוטר, לנתק מהחשמל אבל שום דבר לא צלח. [ATTACH=CONFIG]9843[/ATTACH] כאשר אני לוחץ על detect בסוג החיבור מופיע לי static ip, למרות שאני מוגדר בבזק בינלאומי dynamic ip. ניסיתי לעשות mac clone גם לא עזר. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מחליף ראוטר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כיום אני גולש במהירות 1.5/128. אני גולש ללא חייגן ועם ip קבוע. והייתי רוצה לדעת אם אני מעדכן את מהירות ה-upload רק אצל בעל התשתית האם זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי ipod touch 4 ושמתי לב כי הגלישה ממנו איטית ובנוסף הסטרימינג ב-Youtube איטית מאוד. יש לי תשתית בזק 15MB וספק בזק בינלאומי. router dlink 2760U תקן N ניסיתי לשנות בהגדרות ה-ipod את הDNS ל-google dns -8.8.8.8 - לא עזר. ביצעתי בדיקת תשתית באמצעות האפליקציה של בזק גם במכשיר הipod וגם במשחב הנייד שגם כן מחובר ב-WIFI. והתוצאות כדלקמן: במחשב הנייד אני מקבל 15MB download עם latency 20ms מה יכולה להיות הבעיה בהתחברות WIFI עם המכשיר ומכשיר ה-IPOD אני מקבל מהירות של 12MB וlatency של 60ms
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור בין שני נתבים 3 קום באלחוטי בינהם בפקודת ה WDS לפי מה שהוסבר לי שבנתב המישני צריך לבטל את ה DHCP ומה קורה אם כן יפעל ה DHCP במישני, כי כרגע במחשב הנייד מגודר כתובת סטטית ולא אוטומט
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קראתי את המדריך המקיף והוא עזר לי במקצת ולא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הוא לא להדיוטות כמוני. מס שאלות. 1. האם תוכלו לתאר בצורה טכנית, שלב אחרי שלב, בעברית, כיצב "להפנות פורטים" כדי למנוע LowId ב- Emule ??? 2.איזה ערך צריך לרשום בהגדרות האבטחה כדי למנוע מאחרים לגלוש ברשת האלחוטית שלי ???במדריךרשמתם ש- wepהוא "חובבני" ("...בהקשר כדאי לציין שהגדרת האבטחה האלחוטית דרך תפריטי בזק, קובעת אבטחת WEP שהיא כמעט חסרת משמעות.") אני לא רוצהל שלם לבזק למשך שנתיים 7 ש"ח בגלל 2 שאלות אלה. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה לראוטר לעסק קטן (תשתית בזק 100 מגה) , בערך 7 מחשבים.השימושים של העסק קלים- בעיקר חשבשבת לא משהו מכביד. צריך גם אופציה לvpn חיבור מרחוק (מקסימום 2 במקביל). חשוב שיהיה לו וויפי ושיהיה אמין ויציב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי כמה שעות נסיונות שום דבר לא עובד.. אז ככה יש לי ראוטר של smart com עם 4 יציאות ויש לי מודם נתב של בזק שפועל על כבל רשת למחשב וחיבור רגיל לחשמל. עכשיו יש לי 2 מחשבים בבית ואני מצליח לחבר ביניהם והמחשב השני רשום מקושר מחובר אבל אין אינטרנט כלום. אולי אני לא מחובר טוב? החיבורים שלי הולכים ככה: מודם של בזק למחשב הראשי לכרטיס רשת מובנה המחשב השני מחובר בכבל רשת על הראוטר. ניסיתי גם לחבר את הראוטר למודם של בזק ואת הכבל רשת אל הכרטיס רשת אצלי במחשב גם כלום. מישהו יכול לעזור אני יושב פה איזה 5 שעות כבר התיאשתי. תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המודם של אורנג' http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ אני צריך כרטיס רשת שיתאים למודם הזה אחד שעולה 100-120 שקל ולא USB מאיפה אפשר להשיג? ועוד שאלה המודם הזה טוב? הוא שווה משהו? מה אפשר לעשות איתו מבחינת מודמים אחרים? הוא תומך qos ? אם לא ואני רוצה להגביל את אחי במהירות אני חייב netlimiter? ואני חייב להתקין אותה על המחשב שלו ? כי אני לא מוצא דרך לחבר את המחשב שלו לתוכנה שהתוכנה מותקנת במחשב שלי.. אני רושם את הIP שלו וזה נותן שגיאה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני שולח אימייל אני מקבל הודעה כזאת תמיד זה היה בסדר רק היום זה התחיל. והוא מקבל הודעות בסדר. אני מחובר לנטויז'ן שרת דואר נכנס:mail.netvision.net.il שרת דואר יוצא:mailgw.netvision.net.il נ.ב: החלק המסומן בירוק זה הכתובת איי פי. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מכונה ווירטואלית פתחתי על ידי VirtualBox והתקנתי בה Ubuntu. המכונה הראשית מותקנת WIN7 - Firewall disabled כאשר אני מנסה לשלוח Ping מהמכונה הראשית למכונה הווירטואלית אני מקבל Time-Out. רציתי לדעת למה בעצם אני מקבל Time-out ולמה כאשר אני שולח Ping מהמכונה וירטואלית למכונה הראשית דווקא אני כן מקבל תגובה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המשרד שבו אני עובד מקבל את חיבור האינטרנט מהבניין בו אנו שוכנים (מקבל מה"פארק"). הם טוענים שהם נותנים לנו קו של X מגה סימטרי. הבוס שלי ביקש שאבדוק את נכונות הדבר, כי הוא בעיקר חושש שאנחנו משלמים להם יותר מדי בשביל שירות לא משהו. השאלה שלי היא כיצד אני יכול לבדוק את מצב החיבור (שליחה+קבלה) במהלך יום עבודה? אני מכיר אתרי בדיקת מהירות (testmy.net שבו אני משתמש בבית לעיתים) אך אני מרגיש שזו לא הבדיקה שאני צריך לעשות. ואולי כן? יש למישהו רעיון? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות קונקטורים שיתאימו לכבל CAT 7 ניסיתי לשים רגילים לא מצליח בגלל חוטי הנחושות היותר עבים במקצת מהגרסאות האחרות. הבנתי שיש את GG45 האם הוא מתאים לשקעים רגילים של כרטיסי הרשת כיום ? אם כן איפה אפשר לקנות בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו בביצפר חסימת אתרים כדי שלא יכנסו לכל ה.... הקיצר הביצפר די דפוק אז הוא חסם כמעט את כל האתרים (כולל ואאלה וכד') הקיצר רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה?? קוראים לתוכנה מורשת זה לא תוכנה שמותקנת על המחשב זה פשוט (אין לי מושג) הנה האתר שלהם http://www.moreshet.co.il/
-
יש לי רשת אל חוטית בבית ועכשיו השיתוף שהיה לי בין שני המחשבים נמחק עקב הפירמוט שביצעתי במחשבים האלו.. את האינטרנט התקנתי והכול אבל אני לא מצליח ליצור את השיתוף בין שתי המחשבים.. במחשב הזה הראשי יש ווינדוס XP ובשני יש 98 איך אני יכול ליצור את השיתוף שוב? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי מודם המחובר למחשב עם ווינדוס 7 החיבור מתבצע ע"י חייגן לספק 012 התקנתי כרטיס רשת נוסף על מנת לחבר מחשב שני(עם ווינדוס XP ) ע"י כבל מוצלב. שני המחשבים חוברו קווית אבל אני מסתבך ולא מצליח לשתף את האינטרנט. בעבר היה פשוט לחבר שני מחשבים עם ווינדוס XP בעזרת השתוף אינטרנט והגדרה של מחשב משתף ומחשב מקבל. אז מישהו יכל לעזור לי עם ההגדרות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בא אלי היום טכנאי מבזק כדי לסדר לי את הרשת.. כל הזמן יש התנתקויות ואינטרנט לא עובד טוב וכשהוא שאל איזה סוג המודם כי זה לא מודם של בזק כי בזק בינלאומי התקינו לי את המודם.. קיצר חיפשתי את הקופסא והתברר שזה מודם 570 ולפי מה שהטכנאי טוען זה מודם גרוע ואני צריך לטלפן לבזק בינלאומי שיחליפו לי אותו, מה אתם אומרים, הטכנאי דבר אמת? המודם הזה באמת לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית כאשר 2 מחשבים מחוברים בכבל ואחד אלחוטי. אני מנסה להתחבר ממחשב אחד שמחובר לראוטר בכבל לזה שמחובר באלחוטי עם ה-Radmin Viewer 3. לצורך זה התקנתי בשני המחשבים Radmin Viewer 3 (זה שאני מנסה לשלוט עליו הוא ויסטה 32 וזה שאני מנסה לשלוט ממנו הוא XP PRO). פתחתי לשני המחשבים בראוטר את הפורט שמוגדר בתוכנה . במחשב שאני מנסה לשלוט עליו מסומן ב-V האופציה של FULL CONTROL ועדיין אני לא מצליח להשתלט עליו וגם איפשרתי לו בפיירוואל של הוונדוס את התוכנה Radmin Viewer 3. אני פשוט נותן את הכתובת הפנימית וזה לא נכנס לי (לכל מחשב מוגדרת כתובת פנימית).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-