רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
חיברתי רשת ביתית היא עבדה מצויין עד ש התקנתי על אחד המחשבים win98 מחדש ניסיתי להגדיר את הכל מחדש והרשת לא עובדת התקנתי פרוטוקול TCP/IP הגדרתי FILE SHARING what else can i do?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה ש לי תשתית כבלים וספקית בזק. שדיברתי עם שירות הלקוחות הם אמרו לי שזה ראוטר גרוע והוא לא מתאים לשימוש עם כבלים. עכשיו היום קניתי את הראוטר.. האם אני עומד לסבול איתו? והאם אפשר להחליף אותו לראוטר אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבל רשת שמועבר דרך צינורות שבקיר. עכשיו בעזרת כבל רשת זה אני מעונין לחבר בין 2 מחשבים (מחשבים אלו כבר מוגדרים ביניהם ויש את כול החומרה הדרושה). כבל רשת זה לא כולל מחבר אלה רק את חוטי הנחושת. השאלה שלי היא איך אני אמור להצליב אותו כך ששני המחשבים יוכלו לדבר זה אם זה? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אני גולש באינטרנט של 12Mbit כאשר בזק בינלאומי הוא הספק שלי והוט הם התשתית... המודם שלי הוא Teryaon TJ715x. יש לי בעיה קטנה, אני מחובר כרגע דרך מתאם אלחוטי- 7711UMn של Edimax לראוטר BR6216MG והראוטר מחובר למודם. בכל מקרה המהירות המקסימלית במצב זה היא 1MB/Sec. אם אני מתנתק מחיבור אלחוטי ועובר לקווי עדין דרך הראוטר אז זה מגיע ל 1.3MB/Sec. ואם אני מחובר ישירות למודם (בלי ראוטר) אז זה 1.5MB/sec. את המהירויות בדקתי באתר התפעולי של בזק בינלאומי. יש לכם מושג איפה הבעיה??? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד במכללה קורס בWAN ואני צריך לכתוב דוחות מעבדה שבהם אני צריך חומר רקע כללי בנושא. מישהו מכיר אתר שמתעסק בנושאים כמו זמני תגובה טובים,תוצאות של ניצול גבוה של קו WAN וכו'?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה לראוטר לעסק קטן (תשתית בזק 100 מגה) , בערך 7 מחשבים.השימושים של העסק קלים- בעיקר חשבשבת לא משהו מכביד. צריך גם אופציה לvpn חיבור מרחוק (מקסימום 2 במקביל). חשוב שיהיה לו וויפי ושיהיה אמין ויציב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ניסיתי כימעט הכל DMZ,לפתוח פורטים ספציפיים לצרכים שלי. אין פשוט כלום לא פותח אותם :screwy: עם איי פי קבוע,עם איי פי אוטומטי. העמוד ההתקנה הראשי של בזק ניקע לפעמים או שבכלל לא עובד או ניתקע בטעינה. את הראוטר קיבלתי היום, בהתחלה כשה הגדרתי בפעם הראשונה אז הפורטים כן נפתחו בדיוק ל 5 דקות לאחר מכן נסגרו שוב פעם. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רגע לפני השידרוג... עוד מספר שאלות את כל זה אני עושה בעצם כי לאבא שלי לפטופ וכל פעם שהוא מתחבר אני צריך להתנתק והוא מתחבר עם כבל משלו לאלקטל... עכשיו, יש לי בבית האב, למרות שבינתיים המחשבים מחוברים בכבל מוצלב... רציתי לדעת בדיוק מה אצטרך לעשות אחרי השידרוג... איזה כבלים לאן? הרשת תיהיה חייבת להיות מחוברת דרך האב כמובן.... ואיך אני מחבר את האלקטל להאב? וליתר בטחון שהבנתי נכון, זה יילך ככה: המודם, ושני המחשבים מחוברים להאב, כשאבא שלי רוצה, הוא מחבר את עצמו להאב וגולש איתנו....??? אה, ויש בעיה עם אי סי קיו וכאלה במצב כזה? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, לא טוב יקר זול זול מידי...? יש ביקורות בחו"ל אולי? אני לא מצאתי תודה לעונים. עריכה: וגם אני צריך ביקורות על הכרטיס רשת האלחוטי הזה: TP-LINK WN321G
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המהירות הגלישה וההורדה שלי יורדת משמעותית כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. כשאני מחבר ישירות את המודם ומתחבר אין לי שום בעית מהירות מה יכולה להיות הבעיה ? עם חיבור ישיר של המודם אני מצליח להוריד ב 620KB ועם חיבור דרך הראוטר אני מוריד בקושי על 400KB יש לי ראוטר של FBR-1418TX של LEVEL ONE מחובר לאינטרנט דרך HOT ואינטרנט זהב בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד בלבד עם WinXP, מודם מסוג ECI bfocus 270 pr וחיבור ADSL לאינטרנט אני מקווה לעבור בשנה הקרובה לשימוש בלינוקס האם אני יכול להוסיף ראוטר שישמש כתחליף ל- firewall תוכנה משתמש כעת ב ZoneAlarm אם כן, איזה ראוטר מומלץ
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בשעה טובה עברנו לגור בבית קרקע בן 2 קומות. אני אשמח לקבל עזרה בנושא ציוד חדש שצריך לרכוש (מודם, ראוטר, HUB, SWITCH וכו'...). כל הבית מרושת בכבלים CAT 6. מחובר לתשתית בזק במהירות 100 מגה (DSL או VDSL – לא כ"כ בטוח...) כל קומה מרושתת בפני עצמה (חיבור כוכב), כלומר כל כבל רשת מכל חדר מגיע לארון חשמל. ובין הקומות יש כבל שמחבר את ארונות החשמל. הצרכים שלנו: · כיסוי WIFI בקומת כניסה בלבד (כלומר לא רוצה להכניס משדר WIFI נוסף לקומה ראשונה) · בקומה ראשונה יש טלוויזיה UHD שמחוברת לרשת ואמורה להזרים גם תכנים UHD · מערך של 6 מצלמות IP עם DVR (עדיין לא נקנה) · מערכת אזעקה שגם כן…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, היום הותקן בבית שלי אינטרנט של בזק על ספק של NetVision יש לנו 2 מחשבים בבית אחד לפטופ ואחד נייח(שלי) הנייח יחסית רחוק 10 מטר קצת פחות מהראוטר (NetGear VVG2000) והקליטה משחקת בין 4~3 קווים בבדיקות מהירות ראשוניות המהירות משחקת באופן מטורף (TOP40 החבילה) פעם 25~30 פעם 5~4 פעם 15~20 ובנוסף לכך גם הפינג. כשנכנסתי לבדיקה והמהירות הורדה הייתה 10MB, העלאה 3MB ופינג 11ms ובנוסף לכך נכנסתי לcs1.6 ובדקתי פינגים ראיתי שהשרתים הם בין 70~159 Latency, ועכשיו (שעתיים שלוש שעות אח"כ המהירות משחקת בין 15~20 MB ופינג יציב של 20~24ms שמעתי על משהו שנקרא Rate Adaptive שמייצב את המהירות ומוריד פינג, איך זה עובד? איך אני מפעיל את זה? בדיקה 23.10.13 18:42 _____________________…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר ל-Adsl ואני נמצא רחוק מהמרכזיה(יש לי פינג די גבוה),ואני רוצה לעבור לכבלים,שלפי דעתי הפינג ישתפר משמעותית.(כרגע יש לי פינג 100+ בחבילה של 512Kbps בAdsl) גם תמורת אותו כסף אני יקבל768kbps .אז לעבור או לא לעבור,מה דעתכם??? תודה.
-
הי , לאחר כשנה ללא תקלות ב"בזק בנלאומי" עברתי בשבוע שעבר מספק "בזק בנלאומי" לספק "אקספון" . לאחר הנתוק מבזק בנלאומי וחיבור לאקספון והגדרת המודם ראוטר ע" נציג תמיכה של אקספון , האנטרנט הקווי והאלחוטי עבד תקין אך לאחר כל שעה-שעתיים הנורית של DSL במודם-ראוטר(דגם 6850NU של בזק) דולקת קבוע ואין אנטרנט ואף לא ניתן לגשת לדף של המודם ראוטר בכתובת 10.0.0.138 . רק ריסט מתח לראוטר יוצאת ממצב זה ולאחר מכן יש אנטרנט. לאחר שיחה עם מספר נציגי תמיכה טכנית מאקספון (התמיכה אך ורק שלהם) ובדיקה של קונפיגורצית ההגדרות בראוטר הם טענו מספר סיבות : בהתחלה טענו שזה פילטר או כבל ושצריך להחליף אותם . טענה נוספת היא שהתקלה היא במודם-ראוטר של בזק מאחר וגם שאין אנטרנט לא ניתן לגשת לד…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה הבאה נשאלת בשביל חבר, ניסיתי לעזור לו אך סוג של נתקענו במבוי סתום. אשמח לתשובה. הוא קנה לפטופ חדש, פרמט אותו אבל לאחר ההתקנה לא מופיע האות של WIFI למטה (איפה שהשעון) ובהגדרות הרשת הוא מתריע שאין זיהוי של רשת- הוא טוען שיש רשת אלחוטית באזור וניתן להתחבר אליה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, זוהי לא שאלה שגרתית. אני בונה בית בימינו ואני בטוח כבר עכשיו כי חדר העבודה שלי יהיה הממ"ד. אני מחפש פתרון לרעיון מקורי איך לחווט את כל הבית - שתהיה גישה מכל הבית לאינטרנט... השאלה האם ניתן לדוגמא לחבר את המחשב הנייח לחוט שירוץ עד לארון חשמל ובארון חשמל לשים נתב שיכסה את כל הבית? חשבתי לשים חיבור חוטי עם HUB בארון חשמל וכניסות רשת בכל חדר בבית אבל נראה לי מכוער מידי... רשת החשמל הבנתי שמיותר לחשוב על זה בכלל... יש רעיונות מקוריים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, בשעה טובה חיברתי והגדרתי ראוטר (אדימקס 6524N) לרשת לאחר כמה נסיונות התחברות עם מחשב נייד, קצב העברת הנתונים מתחיל ב 54 ולאחר מס שניות יורד דרמטית ונעצר על 5.5 (תמיד) איכות האות גבוהה מאוד ואין השפעה על מהירות הורדה מהאינטרנט (3 מגה) זהה כמו במחשב שמחובר ב LAN למרות החיפושים בפורום עדיין לא הבנתי היכן הבעיה וכיצד זה משפיע בעצם על העבודה ברשת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מספר סוויצ'ים של GB בחברה ומקסימום הפורטים שאני צריך זה 3 לכל אחד. כל מה שראיתי עד עכשיו זה 5 פורטים, 8, 16 וכן הלאה. ואני מעוניין לחסוך בעלויות. האם 5 זה המינימום או שקיים פחות מזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי לאינטרנט. אתמול נשרף לי המכשיר הקטן הכחול (לא יודע אפילו מה היה תפקידו, מפענח אולי? בכל אופן, החברה המייצרת זה Thomson). היום בא טכנאי מהוט ועכשיו אני עובד במצב שהוט קוראים לו "קומבו" - טלפון ואינטרנט דרך המודם Arris. קודם הטלפון היה דרכו והאינטרנט היה דרך ה- thomson. השאלה שלי הייתה האם זה ישנה לי משהו בגלישה? בינתיים ראיתי שזה כן, כי אני לא יכול יותר לעבוד עם הנתב שיש לי (Linksys WRT54G) כי אם אני מחובר דרכו יש כל הזמן ניתוקים. האם מישהו מכיר דרך לגרום לו לעבוד כמו שצריך ללא חייגן עם הוט ודרך ה-arris? אם לא, איזה ראוטר עובד טוב בקומבינציה הזו? אני בדרך בבית עובד גם ב-wifi עם עוד לאפטופ נייד... לצורך ההגינות, פרסמתי את השאלה גם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel Speed Touch Home אשר בזמנו הפכתי אותו ל-PRO והגדרתי שהמודם עצמו יחייג באופן אוטומטי. עכשיו, לאחר שעברתי לספק אחר, אני צריך להחזיר את המודם למצב שבו אני אוכל לחייג עם חייגן. תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לחבר XBOX למחשב והמחשב הזה מחובר ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך מוצלב...חיפשתי בזאפ וראיתי שיש כל מינ UTP STP משהו כזה... מה לקנות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע נגמרה לי תקופה של התחייבות ואני משלם מחיר פראי של 120 שקל לחודש.. משיחה עם נציגת שרות היא הציעה לי חבילה של 99.90 לחודש בהתחייבות לשנה , סכום שעדיין נראה לי קצת גבוה ולמרות ששאלתי אותה שוב ושוב אם אין לה הצעה אחרת ,הדבר היחיד שהציעה לי היה להוריד במהירות. באתר "כמה זה" יש חבילה של 5 מגה ללקוחות חדשים בסכום ממוצע של 60 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. אז מה ניתן לעשות? הייתי מאיים להתנתק אבל אין לי כוח להגיע למצב שתופסים אותי במה שנקרא בלוף ובאמת מציעים לי להתנתק , בנוסף לזה אין לי כוח לכל המשחקים האלה אם בסופו של דבר יסכימו להוריד לי איזה 5 שקל לחודש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קראתי את המדריך המקיף והוא עזר לי במקצת ולא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הוא לא להדיוטות כמוני. מס שאלות. 1. האם תוכלו לתאר בצורה טכנית, שלב אחרי שלב, בעברית, כיצב "להפנות פורטים" כדי למנוע LowId ב- Emule ??? 2.איזה ערך צריך לרשום בהגדרות האבטחה כדי למנוע מאחרים לגלוש ברשת האלחוטית שלי ???במדריךרשמתם ש- wepהוא "חובבני" ("...בהקשר כדאי לציין שהגדרת האבטחה האלחוטית דרך תפריטי בזק, קובעת אבטחת WEP שהיא כמעט חסרת משמעות.") אני לא רוצהל שלם לבזק למשך שנתיים 7 ש"ח בגלל 2 שאלות אלה. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-