רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי AP של dlink (dap-1360 וראוטר dlink 6740u. הראוטר עובד מצוין (יחסית לראוטר של בזק) גם הרשת האלחוטית שלו עובד מצוין. חיברתי לו AP של dlink וזה עובד מעולה (קליטה מעולה בין ממד לחדר רגיל ועובד אש) הבעיה זה הרגע שהראוטר שלי עושה איתחול הap לא מתחבר ניסיתי כל מיני דברים (אם כמה שאפשר בממשק המוגבל של הap) וזה לא מצליח ליצור חיבור מחדש רק אחרי שאני מאתחל את הap זה מתחבר תקין אני כבר התייאשתי מזה אם למישהו יהיה פתרון אני אודה לו מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף את הקבצים בין המערכות 2000 ואקס פי. הבעיה היא שאני משתף קובץ ב 2000 אני לא יכול לראות אותו במחשב השני שיש עליו XP הוא מבקש סיסמה ושם משתמש, וגם אחרי שאני נותן שם משתמש וסיסמה הוא לא נותן לי גישה איך אני נותן את ההרשאה הזו בווינדוס 2000 שבעצם יאפשר למחשב אחר להיכנס עליו בלי סיסמאות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תקלה מוזרה שאני לא מצליח להתגבר עליה ראוטר DG834 V2 של חברת Netgear מחובר בכבל למחשב נייח אני מנסה להעביר קבצים למחשב HTPC עם כרטיס רשת Dlink DWA-547 ואני לא מצליח לעבור את ה600-800K בהעברת קבצים הקליטה היא ב85 אחוז בערך העמדתי את הנייד שלי שגם מקושר בתקן N באותו מקום בו ממוקם הHTPC והגעתי למהירות של 5-6 מגה בהעברת קבצים מחשב נייח נוסף שנמצא לא רחוק מהHTPC וגם מחובר בתקן N מגיע גם למהירות 5-6 מגה מה לא ניסיתי 1.התקנה מחדש של מערכת הפעלה (אותה המערכת מותקנת גם על הנייח)WIN 7 64 BIT 2.עדכון דרייבר 3.שימוש בתכונת ניהול של DLINK 4.שימוש בתוכנה המובנית של WINDOWS 5.החלפת המתאם במתאם USB NETGEAR WN111v2 איתו התוצאות נמוכות אפילו יותר -מראה כי הקישור הוא של 81-121 …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://code.google.com/speed/public-dns/ מישהו ניסה את השירות הזה? מה אתם אומרים בכללי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם שישמש אותי לשיחות דרך הסקייפ, אין לי תקציב מוגבל, אני פשוט צריך מודם שיעלה על הדרישה הזאת, אם יש בכלל אחד כזה מה לדעתכם יהיה מודם טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה לראוטר לעסק קטן (תשתית בזק 100 מגה) , בערך 7 מחשבים.השימושים של העסק קלים- בעיקר חשבשבת לא משהו מכביד. צריך גם אופציה לvpn חיבור מרחוק (מקסימום 2 במקביל). חשוב שיהיה לו וויפי ושיהיה אמין ויציב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, אני מצטרף ל-30 מגה וברצוני לוודא שכרטיס הרשת מתאים עשיתי קליק ימני על ניהול ןאז מנהל ההתקנים ומתאמי רשת- אני מקווה שזה נכון הדגם שרשום intel ® 82566d c-2 gigabit network connection האם זה הכרטיס רשת במחשב? אם כן, בקטגוריה של link speed רשום 100mbps/full duplex אם כן, הכרטיס הזה יתמוך ב-30 מגה בלי בעיות ? (15 מגה עובד אצלי מעולה) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. עד כה השתמשתי בחיבור חוטי מהנתב (סמארטבוקס של אורנג') למחשב שלי והיה לי שקט מבחינת בעיות ומהירות. עכשיו, שהמחשב הנייח שלי הוזז, לצערי איננו נגיש יותר לחיבור חוטי מהמודם ישירות. לכן, אני מחפש כרטיס רשת, שיהיה טוב (אפילו מעולה) במחיר סביר. ראיתי שיש כל מיני USB למניהם/כרטיסים פניימים אשמח להמלצות כי אני ממש לא מבין בזה תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב לפני כחודש..ניסינו אני ואבא שלי לחבר אותו ברשת (וכמובן גם לשתף את האינטרנט בינהם),קראתי ועשיתי לפי המדריך שנמצא פה,אך ללא הצלחה.. ניסיתי עם כרטיס רשת אחר,כבלים אחרים ( זה 2 כבל רשת רגיל וHUB)..המחשב המארח עושה פינג למחשב הלקוח (שלי החדש זה הלקוח), והמחשב שלי הלקוח לא עושה פינג למחשב המארח..היה אזה מקרה או שתיים, שהמחשבים ראו אחד את השני (לקח לזה שעההה..אזה 10 דקות לרענן.. וכשנייסיתי להכנס שוב אחרי כ 10 דקות לא הצליח להכנס בסוף..) והיה אזה מקרה שכן הצלחתי אבל גם כן כל פעם זה נורא נורא לאט..בקיצור משהו לא תקין פה.. מה יכולה להיות הבעיה? ואשמח אם אולי מישו יכול לעזור לי בשירות פרטי בבית (כמובן נא לשלוח מסר בפרטי) כי זה די מעצבן ומבאס שחודש מחשב אצלי בחדר ובק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להוט חסר עוד קצת מהירות UPLOAD והאינטרנט שלהם פצצה עולמית הצעה להוט תנו ללקוחות פרטיים 5 מגה UPLOAD או 10 מגה ואתם שואבים את הלקוחות של בזק תעשו כבר מהפך כמו שבזק עושה למה אצלהם זה 3 UPLOAD סטנדרט ובהוט זה 2 UPLOAD הוט אם תמשיכו כך בזק יובילו עליכם בלקוחות פרטיים תבינו שפרטיים גם רוצים UPLOAD נורמלי שלא נדבר על מחירים החדשים שבזק נותנים לחבילות החדשות אז יאללה תתחילו כבר אם התחרות על ה UPLOADS מקווה לשינוי כמו כולם בשם כולם - - - תגובה אוחדה: - - - מחכה לתגובות של הוט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי רשת עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ה פיראול אני רוצה להוריד מביטורנט מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו הרבה אנשים גם אני שידרגתי את מהירות התשתית בבזק. העניין הוא שזה כרוך גם בקניית מודם מבזק דבר שאני לא מעוניין לו כי אז אני מחוייב אליהם למשך שנתיים, השאלה היא האם אפשר לקנות איזה שהוא מודם באופן פרטי, ולחבר והכל יעבוד? אם כן איזה אתם מציעים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי רשת של שלושה מחשבים שאני מעוניין לעשות לה שיתוף בADSL , איזה סוג של ראוטר אתם יכולים להמליץ לי? בינתיים הסתכלתי על זה ואין לי מושג אם הוא טוב או לא. אני לא צריך router שיתפקד גם כhub כי יש לי כבר אחת שיכולה לתקשר עם router.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה רשת בין מחשב עם Windows XP ובין מחשב עם Linux RedHat 7.2 ? ??? 8) ??? ;D :-X
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי עדיף ? (אבטחה מהירות וכו'). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להתקין שרת ביתי מבוסס WHS2011, לא בטוח לחלוטין מה אני יכול לעשות איתו ומה לא. חוץ מקונסול השליטה הרגיל, האם אפשר להריץ עליו שירותים? (כמו TORRENT לדוגמה) הוא צריך להיות NAS, שרת גיבוי, לספק שירותים כמו TORRENT, שרת עדכונים, וגישה למולטימדיה האם ניתן להריץ עליו חבילת אבטחה/אנטי וירוס, כתור שירות? (כדי להוריד מעמסה מתחנות העבודה,שיתחזק את תחנות העבודה).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, ברצוני להעביר בהשחלה רשת קווית לכל הבית מהראוטר בארון התקשורת. מדובר ב-4 נקודות (4 חדרים). יש לי תעלות להשחיל את הכבלי רשת. אני מעוניין בכבל cat6. יש לי אביזרי גוויס בבית, ולכן אשתמש בשקעים מתאימים בחדרים. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם שקע כזה יכול להתאים: https://www.mediagalaxy.co.il/%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%AA-System-%D7%A9%D7%9C-Gewiss 2. הם בצד של הראוטר אני צריך כלי מסויים כדי ללחוץ קונקטורים שיתחברו לראוטר, והאם יש המלצה לכלי כזה לא יקר מידי? 3. האם א…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אם יש לי מודם שמשדר וויפיי בסלון, האם אוכל לחבר אליו מתאמי רשת על חשמל לקליטה 20 מטר משם ובצד השני יהיה מחשב עם ראוטר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ברשת במשרד של אח שלי. הרשת מורכבת מראוטר אלחוטי עם שקע WAN ו-4 שקעי LAN. מודם ADSL מחובר לראוטר בשקע LAN (יפורט בהמשך מדוע... :-\) מחשב נייד מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. 2 מחשבים רגילים מחוברים דרך לראוטר לשקעי LAN עם כבל רשת רגיל. בכל מחשב מוגדר חייגן PPPOE. עד כמה שאני יודע, המודם אמור להיות מחובר לשקע WAN, אך כשאני מחבר אותו לשם אין אפשרות להתחבר לאינטרנט כלל - מכל אחד מהמחשבים. לעומת זאת, אם מחברים את המודם לשקע LAN אז אפשר להתחבר לאינטרנט מכל אחד מהמחשבים - אך לא בו זמנית. הכבל (שמחבר את המודם לראוטר) הגיע עם המודם ואין לי מושג אם הוא רגיל או מוצלב. כמובן שאני מעוניין בגישה לאינטרנט בו זמנית מכל המחשבים... רעיון למישהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הוט 16MB + בזק גיימר + ברק גיימר ומאז שהייתה בעייה להוט וכל הספקים עם חברת החשמל אני לא מצליח לקבל 1.92 יציב, מקודם כל הזמן קיבלתי 1.92 מהורדה אחת של קובץ. עכשיו ההורדות כל הזמן קופצות מגיע ל 1.85 ואז יורד 1.75 וקופץ בין 1.50 ל 1.79 ואף פעם לא יציב, אני מתחרפן מהמצב הזה וזה בטוח לא הספקים כי בכל ספק זה קורה. זה בטוח מגיע מהוט או משהו אחר ובא לי פשוט לשרוף להם את המקום האם קורה לכם את אותו דבר ? וגם ראבאק איתם אי אפשר אפילו לבדוק 100 מגה גם אם רוצים כי אין חייגן ואתם תקבלו 50KB, מדינה מפגרת פשוט, סתכלו ב YOUTUBE אנשים שם מקבלים 20MB 150MB בכיף. אבל תגיבו בבקשה לנושא של ההורדה ולא לדברים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של DLINK DRI-632, ויש לי הדר דיסק של 500GB שאני רוצה להפוך לרשתי, חיבור USB שישב ראוטר תומך בFAT32 כך שזה לא מתאים לחבר אותו בחיבור זה. האם מספיק לקנות מתאם פשוט של USB לETHERNET שממיר את החיווטים ולחבר ישירות לפורט Ethernet פנוי בראוטר או שצריך מתאם כמו NAS שממיר USB ל ETHERNET? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מודם: הוטבוקס, ראוטר: TL-WR1043ND V2 אני לא מצליח לגלוש כאשר אני מחובר לראוטר, אלחוטית או חוטית, לעומת זאת כאשר אני מתחבר למודם ישירות אני כן מצליח לגלוש. דיברתי עם הוט והם בזק בינלאומי ואצלהם הכל נראה תקין. כאשר אני מנסה לעשות renew ב- wan אני לא מצליח לקבל נתונים מהמודם. ניסיתי לרסט את הראוטר, לנתק מהחשמל אבל שום דבר לא צלח. [ATTACH=CONFIG]9843[/ATTACH] כאשר אני לוחץ על detect בסוג החיבור מופיע לי static ip, למרות שאני מוגדר בבזק בינלאומי dynamic ip. ניסיתי לעשות mac clone גם לא עזר. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מחליף ראוטר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס 6104 ומחשבים המחוברים דרכו. כדי להוריד מאימיול אני מבין שצריך לפתוח פורטים מסויימים. מה טווח (איזה פורטים)הפורטים שצריך לפתוח? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שהוא לא שווה את הכסף?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקשר בין תשתית לספק? דיברו איתי מנט וויז'ן ואמרו לי שהם יכולי םלהעלות את המהירות ללא תוספת מחיר והם אמרו שאני לא חייב להעלות גם בהוט, אז מה ההבדל אם אני כן או לא יעלה בהוט?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-