עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Konchi,

היי לכם. עשו לי לא ממזמן רשת בבית בין כמה מחשבים עם ראוטר ומאז שהתקינו אותה כל תוכנות השיתוף (קאזה, סולסיק, אימיול) לא מאפשרות לי להוריד דברים יותר, בקאזה זה כותב לי שאין מספקים סורסז בסולסיק זה מתחבר למשתמשים אחרי שעות ואם זה מוריד אז המהירות הכי גבוהה היא בערך 0.9 בייט והאימיול יותר איטי מאיך שהוא היה ליפני זה (אם זה אפשרי) ניסיתי לבטל את הפיירוול שיש בסרביס פאק2 עם הווינדוס אבל זה לא עזר וזה גם לא השפיע לפני אז לא נראה לי שזה קשור. התקשרתי לטכנאי שהתקין לי את הרשת והוא אמר שהוא לא מתמצא בתוכנות שיתוף אבל הוא יודע שהיום הרבה אנשים משתמשים בראוטר וכנראה אני לא היחיד שנתקל בבעיה ככה שללכת לשאול בפורומים שקשורים לנושא, אז.. עזרה..?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by USR,

רציתי לדעת האם אפשר לעשות אינטרנ בכבלים גם עם יש לי YES טלויזיה בלוין??? ??? ??? ??? :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עשיתי רשת עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ה פיראול אני רוצה להוריד מביטורנט מה אני יכול לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by liordavid,

מחפש ראוטר שיהיה גם עם חיבורי LAN כרגע יש 2 מחשבים מרכזיים בבית שמחוברים חוטית לראוטר כל שאר המחשבים יקלטו בצורה אלחוטית - 3 ניידים, PDA, מחשב נייח, 2 סמארטפונים. בית מלבני 100 מ"ר עם קירות סטנדרטיים (מקסימום 3 קירות בקליטה מינימלית) הנני מחובר כרגע לתשתית כבלים - אך אולי בעתיד אהיה מחובר לבזק. האם כדאי להוסיף אנטנה מוגברת (מאיביי כנראה) - כמו כן המלצות לאנטנה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האם זה הגיוני והאם כדאי להעלות את המהירות למאה מגה אצל בזק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by barbar100,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב נייד חדש מהעבודה(HP) ואיני מצליח להתחבר לרשת. הוא מתחבר לראוטר שלי אולם אינו יכול להציג אך דף מהרשת. מניח שיש כאן בעיית הגדרות ומבקש את עזרתכם(012 והוט לא יכלו לעזור...) תודה מראש בר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by xgamer,

היי, אני מנסה לשחק בג'נרלס ברשת ואני לא מצליח להתחבר (אני והחבר נמצאים מאחורי ראוטר). בעבר ששיחקנו (לפני כמה שנים) זכור לי שהשתמשנו בתוכנה שהייתה מדמה כאילו אנחנו נמצאים ב LAN ואז היינו מצליחים לשחק. קראו לה משהו כמו teambattle יש היוום משהו דומה שיכול לעזור לנו? אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofekd23,

שלום ותודה לכל מי שעוזר לי יש לי כמה שאלות שאני לא מבין 1 מה אני מגדיר בכול מצב ? R1-ISP> R1-ISP# R1-ISP(config)# 2 מה ההבדל בן ? line interface 3 איפה אני מגדיר ססמה ל telnet

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by THE_LORD,

אני כרגע בשתית וספק של בזק 20 מגה POWER NGN עם נתב של NETGEAR אני שוקל לעבור להוט בגלל המחיר שמציעים לי השאלה איך הנתב שלהם? מהירות ? ופינגים בחו"ל אני בעיקר משחק במשחקי רשת בשרתים בחו"ל ובנוסף לא כל כך מרוצה מהNETGEAR אשמח לקבל חוות דעת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cheif,

כדאי לשים לב למבצע הבא, לא רק בגלל המחיר אלא בעיקר בגלל ה-cross sell בין שתי הזרועות של HOT. שיתוף הפעולה בין HOT mobile ל-HOTnet מניב מבצע בו מקבלים ספק אינטרנט במהירות של עד 100 מגה וקו סלולרי ללא הגבלה, במחיר של ₪9.90 לחודש, למשך 4 חודשים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם , יש לי ראוטר TL-WR1043ND שלא מספק את הסחורה באלחוטי אז אני כרגע חושב לקנות ראוטר אלחוטי חדש שיספק את הסחורה , אני רוצה את הראוטר האלחוטי הביתי הכי טוב שיש , איזה דגם נחשב הכי טוב ? יש לי כבלים 100 מגה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Zinger777,

היי, המהירות היא 15Mb. מרחק מהראוטר הוא 2-3 מטר עם קיר באמצע. יכול לקנות במרכז או בב"ש. מעדיף אחד שלא יקרוס כל רגע ושיתמוך בתקן n. עם אחריות של שנתיים לפחות. הוא יתחבר ללוח אם Asus M4N68T-M אני סטודנט אז אין צורך לנצל את כל התקציב. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by fedora,

שלום. התקנתי REALVNC על מחשב עם WIN7 ומצליח להתחבר ממחשב אחר. כאשר אני מקיש ALT +SHIFT זה מראה שהשפה משתנה בין EN ל HE, אבל כאשר מתחילים לכתוב זה נשאר קבוע על אנגלית! ניסיתי למחוק את האנגלית מהמערכת הפעלה ועדיין כותב רק באנגלית. ניסיתי להחליף את התוכנה לTIGHTVNC ועדיין אותו דבר. רעיונות נוספים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אשמח לקבל עזרה תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. וכמה זה עולה בערך?האם אפשרי להשיג את זה בחינם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tamiravigan,

שלום אני מחובר בבזק(ADSL) ו014(בזק בינלאומי) ואין לי בעיות מהירות.לפעמים.. אתמול למשל לא היו לי, אבל פינגים גבוהים היו. אני משחק בVC-MP ובSA-MP מלפני שנתיים. אתמול קרה משהו מעניין. בתוכנה עצמה שבוחרים סרבר הוא מראה לי פינג של 400(סרבר בגרמניה ששיחקתי בו לפני שנה והיה גג 150) היה נראה לי מוזר, התקשרתי ל014 והם אמרו לי שזה לא בעיה אצלם(באמת זה לא אצלם), כי הנצי אמר לי לבדוק את אותו פינג של הסרבר בCMD ויצא 78!! איך זה יכול להיות? ככה זה עם עוד סרברים, הוא נתן לי גם לבדוק את הפינג של הDNS שלהם ויצא 15. באתר של הVC-MP לא מצאתי כלום לגבי זה. מה אפשר לעשות? *אני לא מעלה שום דבר ולא מוריד שום דבר כשאני משחק*

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל, ולהעביר קבצים במהירות של Gigabit (אני יודע שזה אמור להיות הרבה פחות מהקצב התיאורטי, אך עדיין הרבה יותר מאשר ה 10/100 הרגיל). בכל אופן, מחשב אחד הוא עם הלוח אם של Asus P5B Deluxe, ומכיל את כרטיס הרשת האינטגרלי של Marvel Yukon (תומך במהירות 1000). במחשב השני התקנתי כרטיס רשת של Realtek מסוג RTL8169 (גם הוא תומך Gigabit). אני משתמש בכבל אשר כתוב עליו Cat.5e. ב Properties של כרטיסי הרשת של שני המחשבים, כתוב שהם נמצאים במצב של Gigabit, ובנוסף חיווי הנורות מאחורי הכרטיסים מתאים למהירות Gigabit. עם זאת, המקסימום שאני מצליח להעביר קבצים ביניהם הוא 6mb/sec. התקנתי עבור שני כרטיסי הרשת הללו את הדרייברים הכי חדשים (שניהם מהחודש האחרון), אך זה עזר כמו כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי ראוטר : של טומסון (thomson) ואני רוצה שרת אפ טי פי במחשב שלי ואני צריך לפתוח פורטים בראוטר.. איך עושים את זה? אין לי פיירוול או משהו כזה ואני לא יכול להתחבר לשרת..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום תותחים ותותחיות יקרים ויקרות, כבר 3 שבועות שאני מתקשר עם "המומחים" של בזק ובזק בינלאומי (למרות שלדעתי זה לא אשמתם שהם לא מצליחים לעזור). מהירות הורדת קבצים די תקינה. פינגים גבוהים, ואתרים נטענים לאט או שלא במלואם או שנתקעים. בבדיקת פינגים יש הרבה request time out ... עד היום מה שעשיתי זה טלפון ובירבורים ולבסוף GHOST ... כמובן שהמצב לא השתפר שלחו אותי להחליף מודם. הוחלף והבעיה נשארה. בקיצור אפילו הבחור בתמיכה החל כבר להתבלבל ואמר שכנראה יש בעיה באיזור שלי... נו באמת!!! אין לי כוח כבר לדבר איתם יותר... הקיצר, עבורכם יש לי 2 שאלות ובקשה שאלה: אני גר בגבעתיים האם לעוד מישהו באיזור יש בעיה לאחרונה? (כמובן שבחיבור ADSL וספק בזק-בינלאומי) שאלה: האם למישהו אחר בכל איזור (ש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by habarbash,

יש לי שאלה כזאת : אני גר כרגע בבניין שיש בו אות אלחוטי (עם חיבור לאינטרנט) מבית שכן האם הבעיה היא שזה מגיע רק לחלק מהבנין ולא לכולו, השאלה היא האם אני יכול לקנות ראוטר ולחבר אותו למחשב נייד/נייח עם מקלט של WIFI , ומה שאמור לקרות זה שהמחשב קולט את האות שמגיע מהבית השכן והראוטר משתף את אותו האות ( רק דרך ה LAPTOP ) עם שאר הבניין ( המקומות שלא מגיע אליהם האות )?? . האם זה אפשרי ?? ואם כן האם זה מה שצריך ( ראוטר )? ואם כן האם הוא חייב להיות מאותו סוג של הראוטר המקורי ( מהבית השכן ) ?? תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום כולם, אני מחובר באינטרנת דרך כבלים, והחודש קיבלתי חשבון שאני משלם 80 שקל רק על נטוויזן בלי הוט- 750מ"ב מהירות- זה המון כסף!!!! זה אמור להיות הרבה פחות כי המבצע שלנו נגמר, עכשיו, אני צריך שתרשמו לי את כל חבורת של ספקי האינטרנת כדי שאני ידע מה לבחור + המלצה אישית, וכמה אמור לעלות שם 750מ"ב אינטרנת.. תודה מראש לעוזרים. אם זה לא מתאים לפה אז בקשה תעבירו ..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אנשים! התקשרו אלי מאינטרנט זהב והציעו לי בגלל שאני לקוח ותיק לעשות ראוטר שייתחבר קווי למחשב הנייח בבית שהוא גם ראוטר אלחוטי. בהצעה שלהם הם אמרו שהם ייספגו את מחיר הראוטר עליהם בכפוף לזה שאני יתחייב לשנה בתכנית שאני נמצא בה שהיא תכנית במחיר סביר ביותר על מגה וחצי. העלות היחידה שהם דורשים ממני זה 220 דמי התקנה+משלוח חד פעמיים. אמרו לי שמדובר בראוטר חדיש של LEVEL ONE והוא נשבע לי שמדובר בראוטרים חדישים ואיכותיים שמחרים בסביבות ה 600 ש"ח. הנציג ציין כי לאחר השנה הראוטר שלי ואני יכול להתנתק מהם בלי בעייה. שאלתי אותו לגבי הסיסמאת גישה שהבנתי שהם מכניסים לראוטרים והוא אומר שאכן קיימת סיסמא כזאת. יש לי כמה שאלות ובקשה לעצות מכם: כמה הסיסמאת גישה הזאת תגביל אותי? הם טוענים ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. תקציב של עד 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mosesgamer,

שלום לכולם, אם יש לי מודם שמשדר וויפיי בסלון, האם אוכל לחבר אליו מתאמי רשת על חשמל לקליטה 20 מטר משם ובצד השני יהיה מחשב עם ראוטר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים