רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס רשת וגם נתב עם ההגדרה הנ"ל. כשאני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני זה נורא איטי, כמובן יחסית להעברה בין דיסקים. מה עלי לעשות כדי לשפר את מהירות העברת הקבצים ממחשב אחד לשני? להחליף כרטיס רשת? הציעו לי לרכוש 2 כרטיסי רשת נוספים עם נפח תעבורה יותר גדול ולחבר לשני המחשבים ולעשות ביניהם שיתוף. האם העצה היא נכונה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר תומך WDS עד 400 ש"ח, שישמש אותי כ AP אלחוטי (כלומר ללא צורך בחיבור קווי בין שתי הנתבים). תודה ראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להחליף ראוטר אבל זה לא קשור........ מה זה יכול להיות? כל נתוני הקו תקינים אני בבזק בנלאומי וADSL עם מודם של B FOCUS 312
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי edimax ew-7711umn, הוא אמור לעבוד ב150מגה לאחר פירמוט המחשב והתקנת הדרייבר האחרון, הכרטיס עדיין אינו פועל על תקן N, אלא מתחבר רק עד 54 מגה. מחשב אחר בבית עובד על 150, ועוד מחשב עובד על 54, לכן הבעיה היא לא בנתב. אשמח לעזרה, תודה וערב טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר די הרבה זמן (מספר חודשים) שאינני יכול להתחבר למסנג'ר, כנ"ל עם כל המחשבים ברשת הביתית. כשאני מנסה להתחבר מופיעה לי ההודעה הבאה: ניסיתי לכבות את הפיירוול, לסדר את ההגדרות ברשת הביתית ולסגור Services, אבל סביר להניח שאת שני האחרונים לא עשיתי נכון. רשימה של הServices: אני רץ על Win XP SP1 (בעעע...) בלי פיירוול (ניסיתי לפתור את בעיית המסנג'ר) ועם Antivir. רשת ביתית עם נתב DI-524 של D-Link. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ,המקרה הוא ככה (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה..) : יש 4 מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט בכבלים , כרגע יש עוד מחשב שהם מחוברים בכרטיס רשת בינים , ויש עוד כרטיס רשת לאירנטנט. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מחשבים , אני לא יכול פשוט לחבר את המודם ל-HUB מכיוון שזה כבלים ולא ADSL. מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול לחבר ת'מודם למחשב , את אותו מחשב ל-UPLINK ברכזת או משהו בסגנון ואת שאר המחשבים לרכזת ככה שהמחשב שמחובר לאינטרנט ישמש ב-ROUTER או שאני צריך לחבר את המחשב עם האינטרנט לשאר עם כרטיסי רשת נפרדים?! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי 3 מחשבים בבית , שהמחשב שמחובר עם הנתב עם החייגן נמצא בחדר אחר אני מעוניין בחדר בו אני נמצא להתחבר לרשת עם 2 מחשבים בחיבור LAN כרגע אני מתחבר באמצעות מעין מפיץ של בזק אלחוטי שעובד דרך החשמל עם חיבור LAN אחד יש לי בנוסף נתב NETGEAR VVG2000 שלא בשימוש השאלה שלי היא האם אפשר לעשות לו סטאפ שיקח את הסיגנל של הרשת מהמפיץ האלחוטי\חשמל של בזק ויתחבר ל2 המחשבים בחיבור חוטי ואיך אם זה אפשרי אשמח גם לשמוע אם יש עוד דרכים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום כמו בכותרת אני אוצה לרכוש את הנתב לעיל במחיר המצויין 1) האם מומלץ על נתב זה במחיר הנ"ל? לא מצאתי שום פירוט בסטיקי 2) אם לא, על איזה נתב אתם ממליצים במחיר הזה מקסימום? 3) אני צריך גם כאטיס רשת אלחוטי טוב עד 90 ש"ח אשמח להמלצות תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
**שימו לב ** בימים האחרונים מתברר שמוצרי ה-CAST של חברת גוגל (כמו ה-CHROMECAST וה-HOME MAX) גורמים לקריסת הרשת האלחוטית בנתבים של חברת TP-LINK, במיוחד ה-C7 וככל הנראה גם ב-C9. הבעיה מתמקדת בכך שחבילות ה-mDNS, המשמשות לשמירת הקשר בין הנתב למכשירי ה-CAST, שצריכות להישלח אחת לכמה שניות נשלחות בכמויות עצומות וגורמות לקריסת הנתבים. הן בגוגל והן ב-TP-LINK מודעים לבעיה וחברת TP-LINK פירסמה כבר עדכון ראשון לנתב C1200 (שאינו נפוץ בארץ - מצ"ב) ותפרסם בקרוב עדכוני קושחה נוספים ובכלל זה לנתבים הנפוצים בישראל. http://www.tp-link.com/us/faq-2050.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, בן דוד שלי מחפש ראוטר לאחר ששלו נהרס ובבזק מסרבים להחליף לו כיוון שפגה האחריות... תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, שיתפתי את תיקיית הסרטים שלי בWIFI כך שהשותפים יוכלו להעתיק סרטים למחשב האישי שלהם. מדובר על נתב TPLINK 941ND, שמחבר אליו מחובר אליו קווית (נמצא באותו חדר) ואילו 2 אחרים בWIFI שאחד מהם הוא שלי אצלי יש מתאם רשת קטן שתומך עד 150MBPS תקן N LITE כאשר מבצעים העתקה לאחד מהמחשבים זה מעביר במהירות של 2 מגבהייט לשנייה מקסימום. למה זה מעביר כל כך לאט? האם מדובר על בעייה בכרטיס רשת שלי? אם היה לי כרגע בהישג יד כבל רשת הייתי מעביר כבל במסדרון ומנסה לבצע העתקה למחשב שמחובר ישירות. ככה הייתי עובד על ה100 הפנימי של ה941ND ורואה מה המהירות... זה בעייתי שאי אפשר להעביר כבלים... (דירה שכורה 4 חדרים)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הנני מחובר למשרד במחשב נייד דרך VPN . האאוטלוק עובד אבל כאשר אני רוצה להתחבר לכונן בשרת או לתוכנת פיננסית של המשרד אני לא יכול , מופיעה הודעה שיש תקלת חיבור בין התחנה לשרת . האם ישנם הגדרות שצרכים להגדיר ב VPN ? תודה עופר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי 2 מחשבים חדשים (כמעט זהים) ואני צריך להתקין את שניהם. אני מעוניין להתקין מחשב אחד ולעשות GHOST למחשב השני דרך הרשת הביתית. משהו יודע אם אפשר לעשות את זה, ועם איזו תוכנה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכולות להיות הפרעות או שהם לא קשורים אחד לשני? פשוט אני רוצה להחליף את הטלפון הנייח באלחוטי,תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לאנשים עם 100 מגה בזק יש שינוי במהירות העלאה היום... אשמח אם תבדקו ותכתבו לי... תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית שמחוברת למודם כבלים, שתוכל לעבור מרחק של כ 15 מטר כולל קירות(וגם לגובה). רציתי לבקש המלצות לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אשר יוכל לבצע זאת, בתקציב סביר. כמו כן הייתי מעדיף(אם בכלל יש כזה דבר) שמחשב אחר יוכל להתחבר לראוטר דרך חיבור USB, זה יחסוך רכישת כרטיס רשת חוטי. תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם.. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר של חברת HOT, ובתור לקוח של בזק כבר כמה שנים, אין לי הרבה ניסיון עם חברת הכבלים... אני מעוניין להתחבר איתם פשוט כי במקום שבו אני נמצא כעת אין קו טלפון, וחבל להפעיל קו חדש רק בשביל האינטרנט.. יש לי כמה שאלות כלליות: 1) איזה מבצעים יש להם כעתת לחיבור 15 MB למשל?? עד כמה אפשר להתווכח איתם כדי לקבל מחיר טוב?? פעם היה להם באתר מבצע של 29.90 ש"ח ל1.5 MB, אך נראה לי שזה כבר לא שם.. 2) האם כדאי להתחבר קודם דרכם ורק אח"כ לבחור ספק, או שאולי יש מבצעים אטרקטיביים ישירות דרך הספקים?? 3) האם משלמים דמי התקנה או משהו דומה?? בדירה יש כבר הכנה לכבלים, ונראה שרק צריך להתקין את המודם.. 4) האם החברה מספקת מודמים משולבים עם נתבים כמו שזה נמצא בבזק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא רשמו לפי דעתכם מהי החבילה הכי אטרקטיבית נכון לעכשיו ! אנא ציינו גם איזו טכנולוגיה עדיפה + ספק טוב ! במקרה שלי - האופציות הינן בזק או מתב (חיפה) ! אם תוכלו להוסיף הסברים או לחילופין להפנות אותי לאתר שכבר עשה סקר שוק רציני - אודה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3205051,00.html
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אפשר לקבל מכם המלצה לרוואטר אלחוטי מבזק? מה כדאי לבקש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראוטר שלי התחיל לעשות בעיות לאחרונה (ניתוקים, איטיות,לא ניתן להיכנס לממשק ניהול) החלטתי לשבת על זה לראות מה קורה, אז דבר ראשון ראיתי שיש גרסאות firmware חדשות יותר והיה כתוב שמומלץ לשדרג וככה עשיתי. שידרגתי, הגדרתי הכל ודברים פועלים טוב יותר עכשיו. הבעייה היא שלא משנה מה, ניסיתי מלא פעמים מלא קומבינציות שונות. אבטחת WPA או WPA2 לא עובדת. לא עובדת אומר שאני יכול להגדיר את זה בראוטר, אבל אז כשאני מנסה להתחבר (ניסיתי 3 ניידים ושני סלולרים) זה לא מצליח. בניידים זה מנסה להתחבר ללא הצלחה ואז מתנתק וחוזר חלילה. בסלולרי הוא פשוט אומר לי שהסיסמא שגוייה. אבטחת WEP עובדת בסדר גמור, ניתן להתחבר, אבל אני לא רוצה להישאר עם WEP, גם רשת פתוחה עובדת בסדר. מדובר ב3COM WL-537 בעיקרון אני י…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-