רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש היכן לאחסן את האתר שלי, ואשמח לקבל המלצות ממי שהתנסה בחב' שמחיריה זולים וגם נותנת שירות מעולה והשרתים שלה מגיבים במהירות וללא נפילות. אקווה שאין אלה דרישות מוגזמות מידי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי 3 מחשבים בבית , שהמחשב שמחובר עם הנתב עם החייגן נמצא בחדר אחר אני מעוניין בחדר בו אני נמצא להתחבר לרשת עם 2 מחשבים בחיבור LAN כרגע אני מתחבר באמצעות מעין מפיץ של בזק אלחוטי שעובד דרך החשמל עם חיבור LAN אחד יש לי בנוסף נתב NETGEAR VVG2000 שלא בשימוש השאלה שלי היא האם אפשר לעשות לו סטאפ שיקח את הסיגנל של הרשת מהמפיץ האלחוטי\חשמל של בזק ויתחבר ל2 המחשבים בחיבור חוטי ואיך אם זה אפשרי אשמח גם לשמוע אם יש עוד דרכים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי רשת עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ה פיראול אני רוצה להוריד מביטורנט מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לקלוט WIFI בחדר שלי ניסיתי להחליף ראוטר, בדקתי זה עדיין לא קולט כנראה בגלל הקירות. הראוטר לא בחדר שלי אבל יש כבל שמחובר לראוטר (הכבל בחדר שלי) הוא לא מחובר לכלום גם לא למחשב, מה אני יכול לעשות בישביל wifi בחדר? אני לא יכול לשים כלום בפרוסדור. חשבתי אולי יש לקנות משהו שמתחבר ישר לקבל רשת ומשדר WIFI
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בתכנון רשת אלחוטית לטווח של עד 150 מטר, מסדרון ארוך במיוחד (יצוק מבטון). זה מה שאנחנו רוצים שייושם: הרעיון הוא בקצה אחד לחבר את הראוטר האלחוטי ובמספר נקודות יהיו נגני מדיה שיתחברו למסכי LCD קטנים ( 10 אינץ). אנחנו רוצים שלנגנים יהיו מחוברים אלחוטית כדי שתהיה אפשרות לעדכן את התוכן המוצג על המסכים - נגני המדיה תומכים ב - Ethernet 10/100 MBit/s, IEEE 802.3u, 802.3x, 3G connectivity . רציתי לקבל תגובה שלכם לגבי איך הרשת צריכה להראות כדי לאפשר קליטה רציפה ככל האפשר. השאלות שלי: 1. אם יש אפשרות לחבר נגן מדיה דרך RJ45 ישירות למכשיר AP כדי להתחבר לרשת? האם צפויה בעיה מבחינה לוגית 2. האם עדיף לחבר את הנגן עם כרטיס אלחוטי USB ? 3. האם אני צריך AP לאורך המסד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, בן דוד שלי מחפש ראוטר לאחר ששלו נהרס ובבזק מסרבים להחליף לו כיוון שפגה האחריות... תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה צריך לקנות בשביל רשת חוטית בין שני מחשבים בקומות שונות? (חדר מתחת לחדר) וכמה זה אמור לעלות? האם זה מסובך להתקין רשת כזו? (אחרי שמחברים את מה שצריך) אם אני רוצה להעביר חוטים דרך החשמל, דרך איפה בדיוק מעבירים את החוט ומאיפה הוא אמור לצאת? (בקיר..) כמה זמן עבודה זה? (בשביל מישהו מוסמך להעביר את החוט דרך הקיר) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול למשל ליצור חיבור לאינטרנט שלי בבית ולפי זה להתחבר לאינטרנט שלי מהעבודה בVPN של ווינדוס מה אני צריך לעשות? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוידאו הזה מסביר כיצד למפות כונן רשת. ... חיבור כונן חיצוני USB לנתב. מאוד יעיל. וידאו למיפוי כונן רשת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המהירות היא 15Mb. מרחק מהראוטר הוא 2-3 מטר עם קיר באמצע. יכול לקנות במרכז או בב"ש. מעדיף אחד שלא יקרוס כל רגע ושיתמוך בתקן n. עם אחריות של שנתיים לפחות. הוא יתחבר ללוח אם Asus M4N68T-M אני סטודנט אז אין צורך לנצל את כל התקציב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי לא מזמן להתגורר ביחידת דיור ואני מעוניין להתקין שם אינטרנט. ראיתי שיש שם לא מעט שקעי טלפון של בזק ונראה שגם היה חיבור של הוט. השאלה שלי היא האם זה אומר שהחיבור יהיה פשוט? האם צריך יהיה לערב את בעל הדירה (חיבורים בארון תקשורת וכו')?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה רשת בין מחשב עם Windows XP ובין מחשב עם Linux RedHat 7.2 ? ??? 8) ??? ;D :-X
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, שיתפתי את תיקיית הסרטים שלי בWIFI כך שהשותפים יוכלו להעתיק סרטים למחשב האישי שלהם. מדובר על נתב TPLINK 941ND, שמחבר אליו מחובר אליו קווית (נמצא באותו חדר) ואילו 2 אחרים בWIFI שאחד מהם הוא שלי אצלי יש מתאם רשת קטן שתומך עד 150MBPS תקן N LITE כאשר מבצעים העתקה לאחד מהמחשבים זה מעביר במהירות של 2 מגבהייט לשנייה מקסימום. למה זה מעביר כל כך לאט? האם מדובר על בעייה בכרטיס רשת שלי? אם היה לי כרגע בהישג יד כבל רשת הייתי מעביר כבל במסדרון ומנסה לבצע העתקה למחשב שמחובר ישירות. ככה הייתי עובד על ה100 הפנימי של ה941ND ורואה מה המהירות... זה בעייתי שאי אפשר להעביר כבלים... (דירה שכורה 4 חדרים)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי AP של dlink (dap-1360 וראוטר dlink 6740u. הראוטר עובד מצוין (יחסית לראוטר של בזק) גם הרשת האלחוטית שלו עובד מצוין. חיברתי לו AP של dlink וזה עובד מעולה (קליטה מעולה בין ממד לחדר רגיל ועובד אש) הבעיה זה הרגע שהראוטר שלי עושה איתחול הap לא מתחבר ניסיתי כל מיני דברים (אם כמה שאפשר בממשק המוגבל של הap) וזה לא מצליח ליצור חיבור מחדש רק אחרי שאני מאתחל את הap זה מתחבר תקין אני כבר התייאשתי מזה אם למישהו יהיה פתרון אני אודה לו מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודש עשיתי ADSL ושמתי לב שאני לא יכול להוריד 2 קבצים ביחד ( ב HTTP ) כלומר בקזה או ב FTP אני יכול להוריד 2 קבצים אבל מאתרים רגילים אני לא יכול יש לי את החבילה של 0.5 של בזק בנלאומי כשדיברתי איתם הם בדקו את הנושא ע"י כניסה לאתר בזק ושם הורדתי את 2 קבצים במקביל הפיתרון שלה היה (אך לא) שאצלהם הכל בסדר והבעיה היא בזק... פניתי לבזק אמרו לי שהקו שילי מצויין ואין בעיה ואין מה לעשות אצלם פנה לספק שלך. חברה מה אני עושה לעזאזל עם זה!!!! אני לא רצה להשתמש בתוכנות כו FLASHGET ושות' ( דרך אגב איתם זה כן מוריד לי 2-4 קבצים במקביל) HELP !!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ה1.5 שלי לבערך 3 אבל אין לי כוח להתקשר עכשיו ולהתייבש בטלפון אצל הוט ו014 מישהו שידרג לאחרונה ויודע מה המחירים של החבילות? אין לי בעיה גם להתחיב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה XP והמדפסת מחוברים לנתב הנייד הוא אלחוטי איך אני עושה רשת בין כולם ? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://code.google.com/speed/public-dns/ מישהו ניסה את השירות הזה? מה אתם אומרים בכללי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה 1: בזמן האחרון יש עלייה בתלונות לגבי ספקים שחוסמים או מגבילים תעבורת P2P, באמצעות קביעת תיעדוף ללקוחות (לפי IP), הגבלה ללקוחות שמורידים יותר מידי וכו'. מה קורה עם לקוחות שמחוברים ללא חייגן בכבלים (MPLS)? האם גם איתם משחקים משחקים כאלה? מצד אחד שמעתי שבחיבור MPLS הספק לא רואה את הלקוח מחובר במחשבים שלו (כי החיבור ישיר ל-HOT). מצד שני, אם כן משחקים איתם, לקוחות המחוברים MPLS בבעיה קשה יותר, כי אין להם שום יכולת לשנות IP בכוח ע"י ניתוק וחיבור מחדש. שאלה 2: נובעת ישירות משאלה 1 - נניח שאני מחובר MPLS. האם אני יכול, עם אותו המודם, לכפות חיבור עם חייגן דרך L2TP או PPTP?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-