עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Sarlula,

יש לי ראוטר ואני מחובר משני מחשבים: אחד קרוב לראוטר ואחד רחוק. ושניהם מחוברים עם כרטיסים אלחוטיים. עכשיו ברחוק יש לי ניתוקים כל הזמן. איך אני מסדר אותם? מה הבעיה? ד.א. באחד המחשבים, כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית אני צריך כל פעם לסמן V ב Use windows to to configure my wireless network settings. איך אני מסדר מכו במחשב השני שישר שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לרשת אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  2. אני משתמש בwindows XP ואני רוצה לעשות שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט כשהמחשב עולה. איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום רב !! אני מעוניין ליצור / לגרום למחשב שלי להתחבר ישירות לאינטרנט לאחר העלת המחשב.. המחשב לא מחובר דרך נתב אלא באופן ישיר למודם .. האם יש אפשרות לבצע זאת ? אם כן , איך ניתן לעשות זאת ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, לאחרונה חטפתי באן בשרת מירק (irc.israel.net) סתם בגלל ויכוח עם אחד האנשים שם, ושאר האחראים לא מוכנים להסיר אותו, שמעתי שיש אפשרות להתחבר דרך שרת פרוקסי אנונימי ובכך להתחמק מן הבעיה, רציתי לדעת כיצד לעשות את זה ואם אפשר גם דוגמא לשרת כזה... עשיתי חיפוש בגוגל אך למרות מה שמצאתי לא הצלחתי להתחבר בכל זאת... אז אתם נשארתם התקווה האחרונה שלי... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by יוספי,

אני מעוניין להתחבר ב remote desktop ממחשב A למחשב B (לא ב LAN שלי בכלל-בעיר אחרת) , דווקא ב remote ולא דרך team viwer וכו' אני חושב שאני צריך לפתור 3 נקודות, אשמח לעזרה 1- איך אני מגלה מה כתובת ה IP של הראוטר הביתי של מחשב B (הרגל שפונה לעולם החיצון)- כמובן מתוך הנחה שאני מגיע פיזית למחשב B ויכול להריץ פקודות - עדיפות בלי לגשת ל gui של הראוטר אלא דרך פקודות cmd - אולי traceroute יעזור ? 2- איך אפשר להגדירport forwarding מהראוטר של מחשב B למחשב B 3- המחשב אליו אני רוצה להתחבר(B) , לא הגדרתי לו user וסיסמא, פשוט שהוונדוס עולה הוא מתחבר, ב remote נדרש להזין user ו סיסמא, מה עלי להזין ? אחרי כל זה אני חושב ממחשב A לפתוח REMOTE , להזין IP וPORT של …

7. שלום, יש לי מחשב בבית (נייח) שהיתי רוצה להתחבר אליו מכל מקום בעולם, ברשת הביתית שלי 5 מחשבים כלומר יש ראוטר ASUS והמחשב הספציפי הזה מחובר דרך ACCESS POINT שהגדרתי מראוטר EDIMAX בחיבור כבל רשת כמובן. הגדרתי בווינדווז את כל מה שצריך ובתוך הרשת הפנימית אין לי בעיה להתחבר למחשב הזה, אבל שאני רוצה להתחבר מבחוץ אני לא מצליח... התקנתי על המחשב את שירות DYNDNS וגם זה לא עובד, פתחתי את פורט 3389 בנתב אך גם זה לא עובד.... ביטלתי FW במחשב ובנתב ולא עובד בקיצור אני בבעיה, פשוט לא מצליח לנתב את הRDP דרך הנתב למחשב הספציפי הזה שכמובן מוגדר לו IP בכרטיס הרשת. על המחשב מותקן XP PRO ואני כבר על סף ייאוש..... הסיבה לדחיפות טיסה לחול להרבה זמן ויש על המחשב המון מידע שאזדקק לו גם שם.. אשמח …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. כל עשרת אלפים הנרשמים שכבר התקבלו לשירות החדש, לא ייצטרכו לשלם עליו בעתיד? הבנתי שכן וזה קצת מעיק לי, לא הקטע שהם קיבלו את זה בחינם, אלא העניין שהבנתי שהשירות הולך לעלות לא מעט. אני צודק? (אני שואל זאת כי תכננתי לעבור לבזק בגלל זה,חבר שלי התקבל לשירות הזה וזה ממש סוס)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ceyal,

לילה טוב לכולם. שאלה לי אליכם. יש לי ראוטר LINK SYS וסוויץ' שמחבר בין כמה מחשבים. הגדרתי RDC והוא עובד יופי.אפשר לגשת למחשב שעליו הוא מופעל מחוץ לרשת והכל סבבה. השאלה היא האם אפשר להגדיר RDC ליותר ממחשב אחד כדי שאפשר יהיה להתחבר אליהם מבחוץ? פשוט הראוטר לא מוכן לאפשר את פתיחת הפורט הספציפי ליותר מכתובת IP אחת ונותן הודעת שגיאה שהROLE נמצא בשימוש. יש אפשרות בצורה אחרת? איך זה נעשה? הרי אם אני ניגש דרך הIP שהראוטר מקבל מהספק,למעשה אני מתחבר מיד למחשב הבודד הזה תודה רבה אייל

10. Started by eshtul,

אני צריך להתחבר לאנטרנט דרך פרוקסי ואין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- שלחו לי אתר בו יש כתובת לפרוקסי ישראלי אבל אין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומה זה אומר בדיוק- תודה רבה אלקנה

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  11. שלום לכולם, מעוניין לדעת האם ניתן להתחבר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי וחוטי בו זמנית. כלומר הלפטופ מתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס רשת האלחוטי וגם מחובר דרך הכרטיס רשת החוטי למחשב אחר שבו יש אינטרנט. באופן תיאורטי זה אפשרי. השאלה אם יש ניצול של מלוא הרוחב פס (חוטי + אלחוטי) האם צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה..? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by nissim2222,

היי , יש לי שתי קומות בבית- בקומה העליונה אין קליטה אלחוטית ( יש לי נתב MIMO של EDIMAX) . אני רוצה לקנות נתב HPNA3 עם מתאם כך שיהיה לי גם למעלה אינטרנט , אבל אני רוצה שבשתי הקומות יהיה לי קליטה אלחוטית .. יש אפשרות לעשות זאת? תודה!!

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  13. יש לי מחשב עם 2 כרטיסים רשת, לכל כרטיס רשת יש מודם וחייגן משלו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות שיהיה לי "2 יציאות" של אינטרנט מהמחשב למשל: יש לי חשבון אחד של 014 וחשבון אחד של 013 אני רוצה ש014 יהיה מחובר לכרטיס רשת אחד - ובמקביל 013 יהיה מחובר לשני כך שבכל פעם שאני ארצה לגלוש אני אגדיר לדפדפן דרך איזה כרטיס רשת לגלוש. אני יודע שבלינוקס יש אפשרות לעשות את זה, האם מישהו יודע יכול לכוון אותי למשהו כזה בוינדוס ? בעיקרון לא משנה לי באיזה שפה יהיה כתוב הקוד, אני מאמין שאם עושים את זה אז זה בטח ב C או C++, בכל מקרה גם אם תכוונו אותי לעשות את זה תחילה בוינדוס בלי קוד זה גם יהיה טוב ... תדוה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם אני יכול להתחבר מהמחשב הנייח שלי לwifi ואם כן איך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס רשת realtek rtl8139/810x family fast ethernet NIC (יש לי גם את הכרטיס המובנה על הלוח אם אם יש אפשרות ממנו...)

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. אהלן, האם יש אפשרות לשלם חודש אחד עבור 20 מגה, לקבל מודם VDSL, ואחרי חודש לבקש להנמיך חזרה ל-10 מגה בלי להחזיר את המודם? וככה בעצם להישאר על טכנולוגיית VDSL עם תשלום ל-10 מגה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי! יש לי ACCESS POINT שמחובר קווית לראוטר במבנה מסויים על מנת לתת יכולת אלחוטית למבנה אחר. הבעיה היא שהAP הזה לא מכסה היטב את המבנה בקומה העליונה. האם ניתן להתחבר אליו עם AP אלחוטי נוסף על מנת להרחיב את היכולת שלו? המון תודה מראש לעוזרים, שבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ברשותי לוח אם K8NF-9 של גיגבייט. הלוח מגיע עם עם כרטיס רשת on board. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בעזרת כרטיס הרשת הזה או שהוא מיועד רק לרשת מקומית?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by rotm,

היי, העברנו את כל רשת האינטרנט בבית לרשת אל חוטית ומאז הEMULE לא מתחבר.. אודה לכם מאוד אם תסבירו לי איך לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by boriskz,

אני רוצה להתחבר לemule במחשב אחר שמחובר לאותו נתב בבית. הגדרתי ב- emule את ה- web intrface בפורט 4711. אני מנסה להתחבר ממחשב אחר לכתובת http://192.168.x.x:4711/ הכתובות של כל המחשבים הן סטטיות. הגדרתי את הפורט גם ב- windows firewall ל- TCP בשני המחשבים כשאני מנסה להתחבר נפתח לי tab ששמו emule web interface אך לא מצליח להתחבר (לא מבקש ממני שום סיסמא) מה לא עשיתי/עשיתי לא טוב? תודה!!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by Black Knight,

אני נמצא עכשיו במשרד בעבודה. מסתבר שזה לא נכנס לי לתוכנות כמו ICQ או מסנג'ר אז רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה... תיארתי לעצמי שזה בגלל הרשת של המחשבים בכל המשרד. האם יש דרך לעקוף את זה? הICQ עושה Connecting ואז אופס ויש בעיה... והוא מפנה אותי לחיבורים.. בבקשה עזרה. וכמה שיותר מהר... תודה מראש!!!

21. יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך hub לראוטר eci כשאני מפעיל את pcanywher הוא מכשיב לכתובת של הכרטיס רשת אבל כשאני בה להתחבר ממקום אחר אליו הוא פשוט לא מוצא אני בremote מגדיר כתובת של הספק נתן לי

22. שלום. יש לי ראוטר של D-LINK הדגם הוא DI-604 אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן. יש לי 3 כתובות איי פי אפשריות להתחבר דרכם. 85.xx.xx.xx(מתחיל ב85 אבל הפורום עושה לי בעיות) 89.xx.xx.xx 217.xx.xx.xx רציתי לדעת במקום שאני אתחבר ואתנתק עד שאני אקבל את האייפי שארצה האם יש אפשרות דרך הראוטר "לכוון" אותו להתחבר דרך אחת הכתובות ספציפית? או שאני חייב לנסות עד שיצליח לי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by x-pac,

כל פעם אחרי שאני מפרמט את המחשב אני לא יודע איך מתחברים לאינטרנט אז אני מתקשר netvision והם אומרים לי איך עושים את זה היתי רוצה שתגידו ליח איך עושים את זה כי נימאס לי להתקשר אליהם כל פעם מחדש

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום, אני נמצא בבית 8 קומות. המחשב שלי מוצא ראוטר אלחוטי ומתחבר אליו ואני גולש חופשי. שאלות: 1. האם בעל הראוטר יכול לדעת שאני מתחבר אליו? 2. האם זה מסוכן - בעל הראוטר יכול להתחבר למחשב שלי כי אני מתחבר לראוטר שלו? 3. אני רוצה לדעת של מי הראוטר כדי ללכת לדבר איתו ושאוכל לגלוש בהסכמה - יש דרך כלשהי לדעת מאיפה מגיע השידור שאליו אני מתחבר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by DL,

שלום, אני מתקין לבד ווינדוס XP Home ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מתקין אותו כדי שהוא יתחבר לאינטרנט... אני מחובר ב BezeqInt ל 0.75 אם זה משנה. כאילו, זה פשוט יפעל לי כשאני שם את המודם ושם משתמש וסיסמה, או שאני צריך לעשות משהו בהגדרות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.