עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by intel suck,

אוקיי אז ככה יש לי רשת אלחוטית בבית ,הנתב: edimax 6204wg ,ויש לי מחשב נייח בחדר ליד שעליו מותקן כרטיס אלחוטי תקן USB של TENDA ,אוקיי אז הכרטיס רשת הזה די זבל, המהירות שם איטית מאוד, הרבה פעמים הוא קורס יש הצעות איך לשפר את הקליטה, או שפשוט לקנות כרטיס רשת אחר? המהירות אינטרנט 10MB הספק בזק.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Speed Demon,

שלום חברים! עשיתי פורמט במחשב של אבא שלי והאינטרנט היה מחובר באופן הבא: כבל של HOT מחובר למודם חיצוני,מהמודם הוא מחובר עם כבל רשת לראוטר,ומהראוטר מחובר עם כבל רשת למחשב שלי וגם למחשב של אבא שלי. האינטרנט מחובר תמיד ואין צורך בשום חייגן. האינטרנט שלי עובד,אבל שלו לא כי סביר להניח שהכרטיס רשת שם לא מותקן. אני מנסה כבר שעה למצוא דרך להתקין לו דרייבר ופשוט לא מצליח,המחשב לא מזהה את הכרטיס ואין אותו ברשימת הHardware שבלוח הבקרה כלל... יש לי את הדרייבר,אבל הוא מורכב מקבצים בודדים שאין שם שום התקנה,עשיתי את זה לאחרונה דיי מזמן וזכור לי שברגע שהמחשב מצא משהו שהוא לא מכיר,יש דרך לאתר את הקבצים האלה בחיפוש ידני,אבל הבעיה היא שהמחשב לא מצא את הכרטיס... מה אני יכול לעשות שהאינטרנט יפ…

3. שלום! יש לי מחשב עם שני משתמשים. אני רוצה לחסום משתמש אחד מגישה לאינטרנט. איך עושים את זה? נ.ב. - XP pro SP2 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hassid_hassid,

שלום רב. השבוע, יצא לי לדבר עם חבר שיש לו עסק עם כ-10 מחשבים, וגיליתי שהוא משלם כ-600 ש"ח (!!) על שירותי ספק האינטרנט (בלי קשר לתשתית). ביקשתי ממנו לראות את החשבונית וחלוקת החשבון היתה כך: (תשלום חודשי, כן?) 33 ש"ח לכל מחשב על אינטרנט במהירות 100MB (סה"כ כ-330 ש"ח) 12 ש"ח לכל מחשב על תיבת דואר־אלקטרוני מורחבת (סה"כ כ-120 ש"ח) 40 ש"ח אנטיוירוס למיילים הנ"ל 12 ש"ח לכל מחשב על תוכנת אנטיוירוס של סימנטק (סה"כ כ-120 ש"ח) (האמת היא שזה יצא יותר, אבל עיגלתי למטה כי החשבונית לא מולי כרגע ולא רציתי "סתם" לנפח) במבט מהיר אמרתי לו שהוא נעשק. האנטיוירוס של סימנטק עולה באתר שלהם 260 ש"ח לשנה ל-10 מחשבים, שזה בערך כמו תשלום של חודשי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אנדי,

היי לכם, ערכתי בדיקה של מהירות ההורדה באמצעות speakeasy (שרת בניו-יורק). מהירות ההורדה לא הגיעה ל - 14Mb! לעומת זאת, כאשר ביצעתי את אותה הבדיקה באמצעות בזק, הגעתי למהירות של מעל ל- 90Mb. הבדיקה נעשתה במערכת win10. ספקית האינטרנט שלנו היא 'נטויז'ן'. ספקית התשתית היא 'הוט'. רוחב הפס המירבי שאנחנו אמורים לקבל - 100Mb. מה עשוי לגרום להבדלים האלה, והאם זה משהו שאני יכול לתקן? תודה מראש.

6. Started by Imtheman,

אני מחפש שרות שיאפשר לי לגבות באינטרנט ע"ב יומיומי נפח הגיבוי הוא 300MB וזה צריך להתעדכן כל יום .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם. למי שקרא את הת'רד הקודם החילפו לי כבר את הכרטיס שלא עושה בעיות. המצב נורא פשוט..... רשת אלחוטית של שני כרטיסי רשת. אני עובד עם השיתוף של XP. בלי פירוול המהירות זהה אפילו במחשב המשני... אין לי טענות על מהירות הרשת האלחוטית. אבל עם פירוול, ולא מזה איזה, לא עולים אתרים. יש פינגים מצויינים שאני בודק (20ms) אבל האתרים פשוט לא עולים...... ניסיתי את NORTON PERSONAL FIREWALL, ZONE ALARM PRO, KERIO, SYGATE..... וגם ניסיתי בחלק מהם לעשות הגנה ממש ממש מינימלית וזה לא עזר. למה הפירוולים רעים אלי? אולי להסתפק בפיירוול של אקס פי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yp3,

אני צריך נתב אלחוטי בלי הרבה אפשרויות, רק חשוב לי שיהיה מאוד אמין וטווח קליטה גדול. ראיתי שממליצים פה על ה TP-Link TL-WR1043ND, איך הוא מבחינת אמינות? בזאפ ראיתי המלצות על LinkSys WRT54GL, האם הוא באמת אמין, מה לגבי טווח הקליטה שלו? זה אמנם לא תקן N אבל יש לו שתי אנטנות הוא יתן לי את אותו טווח כמו הTP LINK? אם יש המלצות על נתבים אחרים אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

אוקי אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים דרך כרטיסי רשת 100\10 ו... אני רק על שיתוף חיבור ADSL אבל בלי שיתוף קבצים השאלה שלי היא איך אני עושה שיתוף תיקיה מסויימת או משהו כזה.. ושיהיה רק בתוך הרשת ! כי אני יודע שיש ילדים שפורצים דרך "שכנים ברשת" למי שיש רשתות בבית בקיצקץ אני צריך שיהיה מאובטח וגם שיהיה שיתוף קבצים אפילו רק לתיקיה אחת שפתחתי בשתי המחשבים ICQ LITE ושלחתי קובץ מאחד לשני הגעתי רק ל 800K\SEC זה סביר? אני לא יגיע למהירויות גבוהות יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תשמעו משהו שמטריף אותי :AR15: אני לרוח של ספק אינטרנט מהיר מסוים כבר שנתיים. שילמתי מחירים מקסימליים על הכל : התחברות, מנוי חודשי, חכירת מודם וכד'. החלטתי להוריד קצת עלויות ומכיוון שהספק שלי העלה מחירים לעננים חיפשתי בית חדש. מסתבר שלקוחות ותיקים של ה-ADSL לא חשוב מי הספק, לא רשאים לקבל מודם חינם. מי לא מאפשר??? נכון חברת נזק ! שימו לב למדיניות בזק : רוצים מודם חינם.. אין בעייה, תתנתק מהאינטרנט לחודש צינון !!!!!! תתחבר שוב, תשלם דמי התקנה מלאים ללא כל מבצע ואז תקבל את המודם. שאלתי אותם ואם בחודש צינון, אני אצטנן לגמרי מבזק - אעיף אותם לקיביני... :AR15: אבטל את קו הטלפון לגמרי ואעבור לכבלים?? תשובה... תעשה מה שאתה רוצה. אין גבול לחוצפה של המונופול הארור הזה !!! מה דעתכ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by habarbash,

יש לי שאלה כזאת : אני גר כרגע בבניין שיש בו אות אלחוטי (עם חיבור לאינטרנט) מבית שכן האם הבעיה היא שזה מגיע רק לחלק מהבנין ולא לכולו, השאלה היא האם אני יכול לקנות ראוטר ולחבר אותו למחשב נייד/נייח עם מקלט של WIFI , ומה שאמור לקרות זה שהמחשב קולט את האות שמגיע מהבית השכן והראוטר משתף את אותו האות ( רק דרך ה LAPTOP ) עם שאר הבניין ( המקומות שלא מגיע אליהם האות )?? . האם זה אפשרי ?? ואם כן האם זה מה שצריך ( ראוטר )? ואם כן האם הוא חייב להיות מאותו סוג של הראוטר המקורי ( מהבית השכן ) ?? תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ygoldgold,

הייתי מחובר לתשתית הוט 12MB + בזק בינלאומי - ללא חייגן. והשתמשתי במודם של הוט שחובר לראוטר שלי Cisco WRT-120N הכל היה בסדר. עכשיו השתדרגתי להוט 100MB + הוטנט - ללא חייגן. בא הטכנאי. העיף לי את הראוטר. שם את ה-HOTBOX שמשמש כראוטר. נגיד שלא מעניין אותי חיבור אלחוטי כרגע. מה הקונפיגורציה הכי נכונה ? להתקשר להוט שיהפכו לי את HOTBOX למודם ? זה כדאי ? למה ? להישאר ככה ? הראוטר של הcisco בכלל תומך בקצבים הגבוהים ? ואם כן מעניין אותי חיבור אלחוטי. מה לעשות ? (תודה, וסליחה על החפירות בשאלות)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by a_halachmi,

כשאני שולח אימייל אני מקבל הודעה כזאת תמיד זה היה בסדר רק היום זה התחיל. והוא מקבל הודעות בסדר. אני מחובר לנטויז'ן שרת דואר נכנס:mail.netvision.net.il שרת דואר יוצא:mailgw.netvision.net.il נ.ב: החלק המסומן בירוק זה הכתובת איי פי. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by questionman,

שלום, יש לי מתאם רשת TL-WPA8630 ואני מחפש עוד אחד. האם ניתן לקנות בנפרד רק את המכשיר עם האנטנה ולחבר לקיים? אם לא, האם TP-Link TL-PA4010 הוא אלטרנטיבה טובה? אני משתמש בהוטבוקס במהירות 200 מגה.

16. אז ככה לאחר שפתחתי את הפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448680.0 וכל המסקנות שלי הם פה אחד! לעזוב את 012 ולעבור לספקית אחרת השאלה שלי היא כזו זכור לי, אומנם במעורפל, שמתי שהתחילה תוכנית הניידות של המספרים הסלולריים דיברו גם שניתן לנייד את הכתובת מייל של הספקיות הרי מדובר באותו מלכוד כמו של הסלולריות שאנשים לא עברו חברות מחשש לאבד את המספר הקיים שכולם הכירו אותם בו כנ"ל לגביי המיילים... וכן אני יודע שבטח תיכף תשאלו למה את משתמש בדואר שלהם... מדובר פה על משהו שהוא שנים אחורה שאני עם 012 והמייל הזה משמש אותי בעיקר לדואר פרסומי של כל מיני חנויות ברשת וגם בגלל שנוח להפעיל עליו חוקים (RULES) באוטלוק. אני יכול "לספוג" את האיבוד של התיבה הזו, אבל זה מצריך כא…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה שמאפשרת לחפש רשתות אלחוטיות ולדעת על איזה תקן הן משדרות. אני כרגע עובד עם WIRELESSMON, אבל היא לא בדיוק אומרת על איזה תקן הן משדרות. אז אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש איזה מדריך לבניית משהו או איזה שהיא תוכנה שתגדיל לי את הטווח ברשת?? פעם ראיתי איזה משהו לבנות אבל זה היה ממש מסובך עם קידוחים ועוד מוצרי חשמל וכאלה.. אני דיי בטוח שיש דרך כלשהי. מי שלא הבין- דרך המחשב.. יש לי ראוטר אבל אני מעוניין לקלוט יותר רשתות במחשב זאת אומרת להגדיל את תווח כרטיס הרשת.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. איך אני קובע IP קבוע מהראוטר, מבלי לשים IP סטאטי לכרטיס רשת שלי כמו באדימקסים למינהם? יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54G. משהו יכול לתת לי הסבר מלא לאיך עושים זאת והאם ניתן?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Moo,

אני לא מצליח לשתף את הקבצים בין המערכות 2000 ואקס פי. הבעיה היא שאני משתף קובץ ב 2000 אני לא יכול לראות אותו במחשב השני שיש עליו XP הוא מבקש סיסמה ושם משתמש, וגם אחרי שאני נותן שם משתמש וסיסמה הוא לא נותן לי גישה איך אני נותן את ההרשאה הזו בווינדוס 2000 שבעצם יאפשר למחשב אחר להיכנס עליו בלי סיסמאות?

21. היום נכנסתי ל-MY NETWORK CONNECTIONS וקלטתי שיש שם חייגן חדש!!! וזה חייגן של NETVISION (אף פעם לא היה לי קשר אליהם) ואני בכלל עם 012 וחוץ מזה אי אפשר למחוק את החייגן ועוד דבר האינטרנט התחיל לעבוד לאט לאט.... האם פרצו לי למחשב??? ואם כן איך ניתן לטפל בזה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by m31115,

שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תקציב של עד 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב: לאחר כמה פעמים שבעת הדלקת ההוטבוקס שלי דרך המפצל שקעים שאליו הוא מחובר (אני מכבה אותו ואת שאר הציוד הנלווה, בעת כיבוי המחשב או בעת הכנסתו למצב שינה), הייתה לי הרגשה כאילו לוקח לו שעות עד שהוא עולה ויש לי אינטרנט, החלטתי למדוד כמה זמן חולף מרגע הדלקתו ועד שיש לי אינטרנט. משך הזמן שנמדד מהרגע שהדלקתי את ההוטבוקס שלי ועד שהיה לי אינטרנט, הוא 1:30 דקות. האם זה משך זמן נורמאלי שלוקח להוטבוקס שלי לעלות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by NoamG990,

אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש ראוטר משולב מודם שיתאים לתשתית של בזק עם מהירות של 15-40 Mbps (זה המקסימום שאני יכול לקבל באיזור שלי). הבעיה שאני לא כל כך מבין בזה והייתי רוצה לקבל חוות דעת והמלצות מאנשים שמבינים ויודעים דבר או שניים. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים