עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by m31115,

שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zaroor,

יש לי חיבור בין שני נתבים 3 קום באלחוטי בינהם בפקודת ה WDS לפי מה שהוסבר לי שבנתב המישני צריך לבטל את ה DHCP ומה קורה אם כן יפעל ה DHCP במישני, כי כרגע במחשב הנייד מגודר כתובת סטטית ולא אוטומט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by vitali02,

צריך המלצה לראוטר לבית משהו טוב עדיף EDIMAX מתחבר אליו מחשב דרך אל חוטי וזהו עדיף משהו טוב לקיץ למה בקיץ הוא מתחמם ועושה בעיות.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תקציב של עד 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 00Amir,

שידרגתי ל 12MB של נטויזיון וכאשר אני מוריד קבצים הכל טס לי.. אבל אם אני צופה ביוטיוב זה לא זז בכלל... ואני לא מדבר על סרט אחד.. אשמח לדעת למה ואיך מסדרים את זה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. איך אני מוציא ממנו את הקוד שלי? WIN7

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני ממש לקראת סיום תעודת MCITP ואני מחפש עבודה, אבל אין לי נסיון בחברה כלשהי בתחום הסיסטם. באיזו משרת כניסה אפשר להתחיל להיכנס לתחום? המליצו לי על נציג תמיכה טכנית בספק אינטרנט ועל "טכנאי מחשבים" בחברה גדולה. מישהו יכול להמליץ לי עוד סוגי משרות כניסה שקיימות ב"שוק הדרושים" שיעזרו לי להתקדם בתחום הרשתות של מיקרוסופט?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. התקלה שהחלה לפני כמעט חודשיים ככל הנראה נפתרה. חזרו אלי היום מ 014 ואמרו שנעשו שינויים יחד עם הוט כבר לפני שבועיים ולא אמורה להיות יותר תקלה (ככל הנראה התקלה במקור היתה בתוך הוט והם לקחו אחריות יחד עם 014)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט). למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים. או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. או שכל ראוטר מתאים? כרגע אין לי חיבור כזה,אבל מעניין אותי לדעת לידע כללי. נגיד,ראוטרים ישנים קוויים יעבדו טוב? ומה עם כל הדגמים האלחוטיים החדשים?(אישית,יש לי את ה-Edimax BR-6424n) בתודה מראש, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, המשרד שבו אני עובד מקבל את חיבור האינטרנט מהבניין בו אנו שוכנים (מקבל מה"פארק"). הם טוענים שהם נותנים לנו קו של X מגה סימטרי. הבוס שלי ביקש שאבדוק את נכונות הדבר, כי הוא בעיקר חושש שאנחנו משלמים להם יותר מדי בשביל שירות לא משהו. השאלה שלי היא כיצד אני יכול לבדוק את מצב החיבור (שליחה+קבלה) במהלך יום עבודה? אני מכיר אתרי בדיקת מהירות (testmy.net שבו אני משתמש בבית לעיתים) אך אני מרגיש שזו לא הבדיקה שאני צריך לעשות. ואולי כן? יש למישהו רעיון? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מחפש לקנות קונקטורים שיתאימו לכבל CAT 7 ניסיתי לשים רגילים לא מצליח בגלל חוטי הנחושות היותר עבים במקצת מהגרסאות האחרות. הבנתי שיש את GG45 האם הוא מתאים לשקעים רגילים של כרטיסי הרשת כיום ? אם כן איפה אפשר לקנות בארץ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NotAvailable,

שלום לכולם, אולי אני קצת פרנואיד אבל היום קרה משהו שמאוד הטריד אותי ואני לא מצליח להשיג עליו מידע, אני מאוד מקווה ואעריך אם אתם תוכלו לעזור לי. יש לי חומת אש של קומודו והיום היא פתאום הציגה התראה של היישום "System", והיה כתוב שאני עומד לקבל חיבור ממחשב אחר. הייתי בשיחה בסקייפ והייתי מחובר להמאצ'י כך שאני מאמין שהיו לי חיבורים פעילים ממחשבים אחרים, אבל זה קרה סתם ככה באמצע, אחרי שכבר דיברתי בעבר הרבה בסקייפ וגם הייתי מחובר להמאצ'י והודעה שכזאת מעולם לא הופיעה. לא ידוע לי על שינויים שבוצעו באותו הזמן שיכלו לגרום לזה לקפוץ פתאום. על פי הרישום של קומודו, בהתחלה החיבור היה מ-IP שאני לא מזהה, וה-IP של היעד הוא ה-IP של המאצ'י. לאחר מכן זה הגיע ברוב המקרים מה-IP של ניהול הראוטר (…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by infernus,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיהיה ברמה גבוה יחסית, שתהיה לו קליטה טובה ושיתמוך ב5GHZ, התקציב הוא 200+-. כרגע אני משתמש ב DLINK 140DWA, שלא כל כך מצליח לקלוט את האינטרנט -2 פסים מתוך 5 מצאתי כרטיס רשת אחד שנראה שיהיה טוב בשבילי: http://www.alfa.com.tw/products_show.php?pc=67&ps=23 מה אתם אומרים עליו? אשמח לעוד הצעות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Zadu,

עשיתי בדיקה באתר של בזק האם רשת NGN נפרסה אצלי , וקיבלתי את התוצאה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/cob087v9j1825e6xj2iq.jpg זה אומר שזה נפרס או לא ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחובר דרך כבלים יחד עם בזק בנלאומי ללא חייגן (כתובת קבועה) ו בזמן אחרון הכול נהיה מאוד איטי . אני מחובר דרך כרטיס רשת ומחשב שני עם כרטיס אלחוטי (PCI ) b גם כן של לינקסיס . ניסיתי לאפס הגדרות ו להגדיר הכול מחדש ולא עוזר , במחשב השני גם כן סגרתי את פורטים אז אפשר להוריד דרך אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת אבל מה שמעניין שאני מחבר את מודם ישירות ה אינטרנט פשוט טס . למישהו יש אולי פתרון או לפחות כיוון תעזרו בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BD1,

טוב.. אז אוטוטו אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לעשות ראוטר או לא.. בעקרון אם אני מביא ראוטר.. את המחשב החדש אני מעביר לעמדה של המחשב הנוכחי שלי אז הוא יהיה כביכול המחשב הראשי ואני רוצה לדעת כמה דברים.. אני יודע שבמידה ושנינו גולשים באינטרנט או מורידים משהו מהאינטרנט בו זמנית רוחב הפס מתחלק.. אז במידה והאינטרנט כבוי באחד המחשבים אז זה אומר שהמחשב השני יינצל את כל רוחב הפס? או שצריך כל הזמן להגדיר מחדש, איך זה הולך? רוצה לדעת מה המחיר של ראוטר טוב אם אני ייקנה שאני יידע מה מידת הנזק פה.. את האמת הבעיה היחידה פה שאבא שלי רוצה את המחשב הזה לעצמו ואני ייקח את המחשב החדש ולכן צריך אינטרנט בכל מחשב.. לפי דעתכם שווה להתמקח על אינטרנט במחשב החדש רק במקום להיות עם ראוטר …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה ליצור רשת שתאפשר חיבור של כל המחשבים שצריכים אינטרנט, לאינטרנט כרגע, יש מוקדם אלקטל וסוויצ' שאליו מחוברים 2 המחשבים פיזית ע"י כבלי רשת ושניהם מחוברים לאינטרנט. עכשיו, יש עוד 2 מחשבים שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית (אחד לאפטופ ואחד רגיל) ואני רוצה גם לקנות ראוטר. בעיקרון אני צריך המלצה על ראוטר ועל דרך החיבור הטובה ביותר לחבר 2 מחשבים בכבלי רשת לראוטר ולחבר גם 2 מחשבים בצורה אלחוטית לראוטר/לרכיב רשת אחר (כולל כמובן כרטיסי רשת אלחוטיים). אני לא רוצה להפוך את כל הרשת בבית לאלחוטית, אם הייתי יכול הייתי מחבר את כל המחשבים עם כבלי רשת אבל מאחר ואני לא יכול - אז אני אעשה את זה בצורה אלחוטית. יהיה עדיף גם אם מישהו יוכל לפרט לי איזה כבלים צריך, וכל שאר הדברים הנדרשים ב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם הראוטר שלי (Edimax 6524K) כאשר אני מנסה להיכנס לעמודי אינטרנט מסוימים, הוא פותח לי תיבה ובה אני צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא של הראוטר במקום להיכנס לעמוד המבוקש. כאשר מכניסים את שם המשתמש הוא נכנס לתפריט של הראוטר. כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך המודם ישירות התופעה לא מתרחשת. מישהו נתקבל בתופעה דומה או יודע לפתור את התופעה המציקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alfus73,

שלום רב, קראתי את המדריך המקיף והוא עזר לי במקצת ולא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הוא לא להדיוטות כמוני. מס שאלות. 1. האם תוכלו לתאר בצורה טכנית, שלב אחרי שלב, בעברית, כיצב "להפנות פורטים" כדי למנוע LowId ב- Emule ??? 2.איזה ערך צריך לרשום בהגדרות האבטחה כדי למנוע מאחרים לגלוש ברשת האלחוטית שלי ???במדריךרשמתם ש- wepהוא "חובבני" ("...בהקשר כדאי לציין שהגדרת האבטחה האלחוטית דרך תפריטי בזק, קובעת אבטחת WEP שהיא כמעט חסרת משמעות.") אני לא רוצהל שלם לבזק למשך שנתיים 7 ש"ח בגלל 2 שאלות אלה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, לפני כשבועיים אבא שלי החליט לעבור לסלקום פייבר מה שהתברר כטעות מרה מצידי (אני משחק במשחקי רשת). השאלה לי היא האם אני יכול להתחבר בנוסף לסלקום לבזק ולהשתמש בו כקו פרטי נטו בשבילי (אנחנו גרים בדירה). דיברתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי ואמרו לי שאי אפשר להחזיק 2 קווים באותה דירה. עכשיו אני לא מבין משהו אחד.. נגיד ואני גר בדירה מפוצלת נגיד של 3+2, הרי יש לי אפשרות להתקין אינטרנט ליחידה שלי לא? אז מה ההיגיון? כי הרי מדובר ב2 תשתיות שונות .. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ניסיתי כימעט הכל DMZ,לפתוח פורטים ספציפיים לצרכים שלי. אין פשוט כלום לא פותח אותם :screwy: עם איי פי קבוע,עם איי פי אוטומטי. העמוד ההתקנה הראשי של בזק ניקע לפעמים או שבכלל לא עובד או ניתקע בטעינה. את הראוטר קיבלתי היום, בהתחלה כשה הגדרתי בפעם הראשונה אז הפורטים כן נפתחו בדיוק ל 5 דקות לאחר מכן נסגרו שוב פעם. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shmulik88,

אני מחפש פתרון של 2-3 מצלמות כדי להשגיח על אדם מבוגר. אני רוצה מדי פעם לבדוק דרך המחשב או הסמארפון את מצבו. בבית שלו יש מחשב וראוטר אלחוטי שפעיל כל הזמן. כמובן שהפיתרון צריך להיות זול. כל רעיון או הצעה יתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. **שימו לב ** בימים האחרונים מתברר שמוצרי ה-CAST של חברת גוגל (כמו ה-CHROMECAST וה-HOME MAX) גורמים לקריסת הרשת האלחוטית בנתבים של חברת TP-LINK, במיוחד ה-C7 וככל הנראה גם ב-C9. הבעיה מתמקדת בכך שחבילות ה-mDNS, המשמשות לשמירת הקשר בין הנתב למכשירי ה-CAST, שצריכות להישלח אחת לכמה שניות נשלחות בכמויות עצומות וגורמות לקריסת הנתבים. הן בגוגל והן ב-TP-LINK מודעים לבעיה וחברת TP-LINK פירסמה כבר עדכון ראשון לנתב C1200 (שאינו נפוץ בארץ - מצ"ב) ותפרסם בקרוב עדכוני קושחה נוספים ובכלל זה לנתבים הנפוצים בישראל. http://www.tp-link.com/us/faq-2050.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ag43,

עד היום הסתפקתי בשימוש בפיירוול המובנה של WINDOWS. החלטתי לסגור אחד מהמחשבים ברשת לשאר המחשבים והעברתי אותו למצב "רשת ציבורית" והפלא ופלא - המחשב עדיין מזוהה ברשת ויש גישה אליו מכל מחשב שמחובר לראוטר (אלחוטית וחוטית) גם הפעלה מחדש לא שינתה את העניין. מצב "רשת ציבורית" לא אמור לחסום את הגישה למחשב או שאני מפספס כאן משהו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים