עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hassid_hassid,

שלום רב. השבוע, יצא לי לדבר עם חבר שיש לו עסק עם כ-10 מחשבים, וגיליתי שהוא משלם כ-600 ש"ח (!!) על שירותי ספק האינטרנט (בלי קשר לתשתית). ביקשתי ממנו לראות את החשבונית וחלוקת החשבון היתה כך: (תשלום חודשי, כן?) 33 ש"ח לכל מחשב על אינטרנט במהירות 100MB (סה"כ כ-330 ש"ח) 12 ש"ח לכל מחשב על תיבת דואר־אלקטרוני מורחבת (סה"כ כ-120 ש"ח) 40 ש"ח אנטיוירוס למיילים הנ"ל 12 ש"ח לכל מחשב על תוכנת אנטיוירוס של סימנטק (סה"כ כ-120 ש"ח) (האמת היא שזה יצא יותר, אבל עיגלתי למטה כי החשבונית לא מולי כרגע ולא רציתי "סתם" לנפח) במבט מהיר אמרתי לו שהוא נעשק. האנטיוירוס של סימנטק עולה באתר שלהם 260 ש"ח לשנה ל-10 מחשבים, שזה בערך כמו תשלום של חודשי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eli111,

שלום, אני מעוניין לקנות מודם נתב איכותי שמקיים את התנאים הבאים(אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם צריך/משתלם): 1) לפחות 4 יציאות lan. 2) טווח אלחוטי של לפחות 30 מטר. הנתב עצמו ימוקם בבית קרקע בין שני קומות בקומה השנייה. המטרה שתיהיה קליטה wifi בכל נקודה בבית וגם בגינה. 3) מתאים לבזק חובה. מתאים להוט יתרון. תקציב גמיש.

3. היום נכנסתי ל-MY NETWORK CONNECTIONS וקלטתי שיש שם חייגן חדש!!! וזה חייגן של NETVISION (אף פעם לא היה לי קשר אליהם) ואני בכלל עם 012 וחוץ מזה אי אפשר למחוק את החייגן ועוד דבר האינטרנט התחיל לעבוד לאט לאט.... האם פרצו לי למחשב??? ואם כן איך ניתן לטפל בזה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yossi_s1,

הראוטר שלי התחיל לעשות בעיות לאחרונה (ניתוקים, איטיות,לא ניתן להיכנס לממשק ניהול) החלטתי לשבת על זה לראות מה קורה, אז דבר ראשון ראיתי שיש גרסאות firmware חדשות יותר והיה כתוב שמומלץ לשדרג וככה עשיתי. שידרגתי, הגדרתי הכל ודברים פועלים טוב יותר עכשיו. הבעייה היא שלא משנה מה, ניסיתי מלא פעמים מלא קומבינציות שונות. אבטחת WPA או WPA2 לא עובדת. לא עובדת אומר שאני יכול להגדיר את זה בראוטר, אבל אז כשאני מנסה להתחבר (ניסיתי 3 ניידים ושני סלולרים) זה לא מצליח. בניידים זה מנסה להתחבר ללא הצלחה ואז מתנתק וחוזר חלילה. בסלולרי הוא פשוט אומר לי שהסיסמא שגוייה. אבטחת WEP עובדת בסדר גמור, ניתן להתחבר, אבל אני לא רוצה להישאר עם WEP, גם רשת פתוחה עובדת בסדר. מדובר ב3COM WL-537 בעיקרון אני י…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bisly,

שלום! ברצוני להקים עמדת מחשב בסלון שבו המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה. מבחינת ווידאו ואודיו אני מחובר והכל בסדר וכל מה שאני צריך כרגע זה להוסיף מקלדת ועכבר. המחשב והסלון מרוחקים אחד מהשני במרחק של 10 מטר. חשבתי לעצמי להעביר כבל באורך של 10 מטר של יו אס בי עם מפצל בקצה שלו. וככה לחבר אליו עכבר ומקלדת כדי שאני אוכל לתפעל את המחשב גם מהסלון. לאחר שעשיתי כמה בירורים התברר לי כי כבל USB מאבד את האות שלו לאחר 5 מטר. האם יש למישהו פתרון איך בכל זאת לשים מקלת ועכבר בסלון אולי בדרך אחרת? או ששני כבלים של USB עם מגבר בקצה שלהם זה הפתרון הכי טוב? איפה אפשר לקנות כזה דבר? תודה מראש BISLY

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by xgamer,

היי, אני מנסה לשחק בג'נרלס ברשת ואני לא מצליח להתחבר (אני והחבר נמצאים מאחורי ראוטר). בעבר ששיחקנו (לפני כמה שנים) זכור לי שהשתמשנו בתוכנה שהייתה מדמה כאילו אנחנו נמצאים ב LAN ואז היינו מצליחים לשחק. קראו לה משהו כמו teambattle יש היוום משהו דומה שיכול לעזור לנו? אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ה-Zone Flex 2942 של חברת Rockus הוא נקודת גישה (Access Point) בתקן G העושה שימוש במערך אנטנות ייחודי המכונה Tomahawk. באמצעות מערך ייחודי זה משיג ה-ZF2942 טווח פעולה וקצב שידור הגדולים בהרבה מאלה של נתבים סטנדרטיים הפועלים בתקן G. במסגרת הסקירה נבדקו הביצועים והתכונות של ה-ZoneFlex 2942. קריאה נעימה וחג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/Reviews/ZF2942/ZF2942.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. ממש בקצרה: רכשתי דומיין (עבור מייל) מגוגל Apps. ז"א, רציתי כתובת .com עצמאית עבור המייל של המשרד. אחלה. השאלה שלי: אני עכשיו מעוניין להשתמש בדומיין זה כדי לבנות אתר. הבעיה: הדומיין מופיע כשייך ל GoDaddy. אני מבולבל. איך אני מתקדם? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Anonymous1,

שלום עד כה נעשה שימוש בכבל מוצלב שחובר ישירות ממחשב א' למחשב ב'. האם במעבר לרשת מבוססת Router, אני חייב להחליף לחוט ישר? לגבי Switch, מה לגבי חברות Dynamode ו edimax?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם WPA1 תומך בהעברת נתונים של 300Mbps בתקן N??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. והאם זה מוריד את האחריות של בזק על המודם? פשוט ממש עכשיו קיבלתי אותו אחרי שמודם הקודם שלי נפטר עליו השלום..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם, יש לי מודם יו אס בי ALE 150, מהירות גלישה דרך בזק 750 קילו והבעיה אצלי ככה: מידי פעם שאני רוצה לשחק קווייק באינטרנט הפינג שלי תמיד קופץ מ100 עד ל460 וממש אין לי מושג למה זה.... התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק בתקווה שהם יעזרו לי אבל כל מה שהיה להם לומר זה שהניתוב מתבצע אוטומטית ושאין להם מושג מה אני עובר עד לשרת של קווייק ושזה הכל תלוי בהם (בקווייק) ולא בבזק... יש למישהו רעיון? דבר נוסף, מישהו יכול להסביר לי למה בActivity של הSent וה Received הreceived תמיד מקבל קבצים גם שאני לא גולש באתרים??? (תמונה למטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם אפשר במחשב אחד להוריד קבצים אבל שישתמש באינטרנט שמחובר עם כבר הרשת וגלישה תשתמש ב WIFI?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בוקר טוב ושבוע טוב! יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת פנימית כמו בצבא ודרכו אנחנו מקלדים ip ונכנסים לתוכנה שיושבת הרחק בשרתים! האינטרנט נורא איטי וגם חסום לרוב האתרים :-(. ליד המחשב יושב ראוטר של בזק במהירות 20 מגה. אתמול התקנתי במחשב כרטיס רשת נוסף וחיברתי כבל לראוטר ככה שהוא מראה ששתי החיבורים תקינים ובאמת היה שיפור ניכר וגישה לכל אתר מלבד ה ip של התוכנה! ברגע שנתקתי את הכבל והקלדתי את ip התוכנה חזרה לעבוד.. יש דרך ששתי החיבורים יחיו בשלום? וככה אני יוכל גם להתחבר לתוכנה וגם להוריד דרך הביטורנט? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ronbarak77,

בוקר טוב מחפש המלצות לשירות Dynamic DNS חינמי מומלץ תודה רבה רון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by HFDO5,

תוך כמה זמן מגיע בערך ADSL הזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלום מישהו יכול להעריך ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by XpHunTeR1,

מה צריך לקנות בשביל רשת חוטית בין שני מחשבים בקומות שונות? (חדר מתחת לחדר) וכמה זה אמור לעלות? האם זה מסובך להתקין רשת כזו? (אחרי שמחברים את מה שצריך) אם אני רוצה להעביר חוטים דרך החשמל, דרך איפה בדיוק מעבירים את החוט ומאיפה הוא אמור לצאת? (בקיר..) כמה זמן עבודה זה? (בשביל מישהו מוסמך להעביר את החוט דרך הקיר) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אוריפ,

לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benor,

האינטרנט פועל במחשב הראשי (חיבור כבלים ללא חייגן). אבל לא הצלחתי להפעיל אותו במחשב השני. המחשב השני מחובר בחיבור חוטי אל הראוטר (כבל מוצלב). האם אני צריך לעשות הגדרות מיוחדות באחד המחשבים/ראוטר בשביל להפעיל את הרשת אינטרנט במחשב השני? האם אפשר בכלל להתחבר אל הראוטר בחיבור מוצלב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ferrari,

עד היום השתמשתי בתוכנה אי-מיול של ליונטוורק, עד ששמעתי שהם מפרים את רשיון הGPL של התוכנה, החלטתי לעבור לגרסה הרשמית, והיא ה 0.42E ומהרגע שעברתי אל הגרסה הזו, החלו הבעיות. אני תמיד משום מה מקבל LOWID, חוץ מהמקרים שבהם אני מכבה את הפירוול של נורטון, כלומר כאשר הפירוול דולק, אני מקבל LOWID וכאשר אני מכבה את הפירוול, יש לי HIGH ID עכשיו, הבעיה היא שאני חייב שהפיירוול יעבוד, למען הבטחון, אגב במיול הקודם, הפיירוול עבד והיה לי HIGH ID, עשיתי את כל הכוונונים בפיירוול, (NORTON PERSONAL FIREWALL--->CONFIGURE---->PROGRAM CONTROL----->EMULE---->PERMIT ALL) וזה עדיין נותן לי LOWID כאשר הפירוול דולק... יש למישהו איזהשהי הצעה לפיתרון? ניסיתי את כל מה שידעתי.. וזה לא עזר...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לשדרג את ה1.5 שלי לבערך 3 אבל אין לי כוח להתקשר עכשיו ולהתייבש בטלפון אצל הוט ו014 מישהו שידרג לאחרונה ויודע מה המחירים של החבילות? אין לי בעיה גם להתחיב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by m31115,

שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.