רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני משלם סביבות 110 ש"ח לחודש ל10 מגה אבל לפי זה זה אמור לעלות 45 : http://kamaze.zap.co.il/internet/default.aspx איך הם תקעו 110? א' יש כאן עוד לקוחות 014 עם חבילת 10מגה? ב' יש כאן לקוחות חברות אחרות? כמה אתם משלמים לספק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים, האחד נייח שמחובר לאינטרנט באמצעות ראוטר באופו חוטי והשני נייד שמחובר דרך WIFI באמצעות אותו הראוטר, ב2 המחשבים מותקן ווינדוס 7, אני מבצע שיתוף בין תיקיות בשני המחשבים לצורך העברת מידע. העניין הבעייתי הוא שהמידע עובר מאוד מאוד לאט, בערך מגה לשנייה, כאשר לפי מה שאני יודע העברת מידע בין 2 מחשבים שיושבים על אותה הרשת אמור להיות ממש ממש מהיר. האם מישהו יודע למה זה ככה? ואיך ניתן לפתור את העניין???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב: לאחר כמה פעמים שבעת הדלקת ההוטבוקס שלי דרך המפצל שקעים שאליו הוא מחובר (אני מכבה אותו ואת שאר הציוד הנלווה, בעת כיבוי המחשב או בעת הכנסתו למצב שינה), הייתה לי הרגשה כאילו לוקח לו שעות עד שהוא עולה ויש לי אינטרנט, החלטתי למדוד כמה זמן חולף מרגע הדלקתו ועד שיש לי אינטרנט. משך הזמן שנמדד מהרגע שהדלקתי את ההוטבוקס שלי ועד שהיה לי אינטרנט, הוא 1:30 דקות. האם זה משך זמן נורמאלי שלוקח להוטבוקס שלי לעלות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר + מודם מדגם 6740U H1 שקיבלתי מבזק בזמן האחרון (אני מניח שזה היה מאז ומתמיד אבל שמתי לב לזה רק לאחרונה) אני חווה ניתוקים ברשת, בעיקר בזמני עומס (משחקי רשת, או הרבה הורדות בו זמנית). הניתוקים הם למשך שניות בודדות ולאחר מכן הכל כרגיל (לכן כנראה לא ממש שמתי לב לכך, רק מאז שנגמר הסמסטר וחזרתי לשחק קצת במשחקי רשת התחלתי לשים לב לניתוקים). לראוטר מחוברים המחשב הנייח שלי והRaspberry Pi 2 שלי שמריץ openelec, בנוסף חיברתי את הלפטופ שלי עם כבל רשת כדי לנסות לאתר את הבעיה. שמתי לב שכאשר יש ניתוק, זה קורה בשלושת המכשירים בו זמנית. במחשבים זה מתבטא בהופעת סימן חיבור מוגבל וניתוק ממשחק רשת או הפסקת ההורדות, ובRPI זה גורם לוידיאו שאני מפעיל בפולסאר (Streaiming) להיתקע ולהיסגר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קולט אות אינטרנט חלש בעבודה, והייתי רוצה לשפר את המצב. חיפשתי בזאפ וממה שראיתי, אהבתי את http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-ANT2424B יש לכם הצעה טובה יותר בתקציב דומה? ועל איזה כרטיס רשת usb כדאי לי ללכת עם כניסת תבריג לאנטנה כזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה הכללית: - כמה זמן בד"כ לקח לטכנאי להגיע עם המודם USB ולחבר אתכם לADSL בבזק בינלאומי מהיום שהזמנתם ? (למי שהיתחבר דרכם) (והאם משלמים לבזק ביןלאומי על הימים לפני שהטכנאי הגיע? האם גם לבזק ?) בנוסף: -בזק בינלאומי מאוד מעצבנים אותי ממה ששאלתי בטלפון, אני חושב על החבילה של ה 256, ובנוסף למה שרשום באתר - הם דורשים 39 ש"ח על הדמי משלוח של המודם עם הטכנאי, הם אומרים שהטכנאי יגיע עד 14 ימי עבודה (ז"א 18 ימים), ומה שמוזר לי שנראה לי שאני צריך לשלם לבזק על הכמעט חודש הזה וגם להם, הם אומרים שהם מביאים רק שני פילטרים למרות שבזק אמרו שהם מביאים עד חמישה דרך הספק גם אם אני לא קונה מהם מודם. זה יוצא עוד המון כסף (והם קצת שינו את המחירים ממה שרשום באתר ככה ששזה יוצא עוד איזה 20 שקל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיהיה ברמה גבוה יחסית, שתהיה לו קליטה טובה ושיתמוך ב5GHZ, התקציב הוא 200+-. כרגע אני משתמש ב DLINK 140DWA, שלא כל כך מצליח לקלוט את האינטרנט -2 פסים מתוך 5 מצאתי כרטיס רשת אחד שנראה שיהיה טוב בשבילי: http://www.alfa.com.tw/products_show.php?pc=67&ps=23 מה אתם אומרים עליו? אשמח לעוד הצעות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי תשתית+ספק של בזק במהירות 5 מגה. אני צריך ראוטר שהמחשב שלי יהיה מחובר אליו אלחוטי לטובת גלישה באינטרנט והזרמת מידע לסטרימר שיהיה מחובר אליו באופן חוטי. מעבר לזה, הוא יתמוך בלפטופ אחד או שניים. הדירה קטנה כ 60 מטר ללא ממד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תאונת שרשרת אדירה בטכנולוגיה העולמית. מה שיתחיל בקריסה של מחשבי העולם יגרור אחריו את תשתיות החשמל והטלפון. בין רגע חוזרים לימי הביניים. נשמע כמו סיפור מד"ב לא מוצלח? תחשבו שוב, כי אם הבעיה תוזנח, בינואר 2038 זו תהיה המציאות. http://www.sec.org.il/main.php?show=article&id=100
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב עם ראוטר אלחוטי בתקן N של אדימקס ולפטופ Dell Vostro A680 עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתקן G. יש לי עוד מחשב HTPC עם כרטיס רשת USB אלחוטי בתקן N. בין שני המחשבים בתקן N אני מצליח להעביר נתונים במהירות של 11 מגה-בייט לשניה. בין המחשב עם הראוטר ללפטופ אני מעביר במהירות של 2.5 מגה-בייט לשניה. האם יכול להיות הבדל כזה משמעותי או שיש הגדרה שאני צריך לשנות בלפטופ כדי לקבל מהירות קצת גבוהה יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני קובע IP קבוע מהראוטר, מבלי לשים IP סטאטי לכרטיס רשת שלי כמו באדימקסים למינהם? יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54G. משהו יכול לתת לי הסבר מלא לאיך עושים זאת והאם ניתן?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הראוטר בבית בגלל בעיות קליטה באזורים רחוקים מהמיקום של הראוטר (הבית די גדול). לפי מה שקראתי ראוטרים בתקן N הם עם טווח קליטה גדול יותר ומהירות גבוהה יותר כמובן. אני מחפש ראוטר שיש בו מודם מובנה כדי שיתפוס פחות מקום אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת שלראוטר יש חייגן? דבר שני בקרוב אמורה להיות לי תשתית NGN ואני מעוניין להתחבר אליה (אחד החברים שלי חווה בעיות בגלל ראוטר לא תואם) ולכן נובעת השאלה השניה האם צריך פורוטוקול או חומרה מיוחדת בראוטר כדי לתמוך ברשת? וכמובן אם יש לכם ניסיון מוצלח עם ראוטר שעומד בדרישות שלי אשמח לקבל את בדגם שלו. בתודה, עובד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב שקיבלתי מזמן מבזק. זה נתב של סימנס. כבר לא מעט זמן יש תמיד ניתוקים ותמיד אני צריך להוציא לו את הכבל חשמל ולחכות כמה שניות ואז להחזיר כדי שיחזור לעבוד וזה מטריף אותי וגם האיכות שידור חלשה באלחוטי כשיוצאים מהחדר (וזה לא בית עם קומות). אני מאמין שהניתוקים הם בגלל איכות הנתב ולכן הייתי רוצה משהו אחר. אני רוצה משהו שיהיה אמין וידידותי להתקנה/הגדרות עם איכות קליטה טובה גם מרחוק והכי חשוב בלי ניתוקים מרגיזים גם כשמעמיסים עליו ביטורנט ושאר הורדות. אני לא צריך משהו בומבסטי ומתוחכם מדי מבחינת אפשרויות קינפוג וכל מני כאלה. סה"כ לגלישה פשוטה לנתב יהיה מחובר בחיבור קווי המחשב הנייח ועוד 2 מחשבים בחיבור אלחוטי. לגבי מחיר, באמת שאין לי מושג מה הטווח. ראיתי בזאפ נתב של לינקסיס …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר בתשתית לבזק ובספק לבזק בינ"ל. איך אפשר לדעת אם אני מחובר לכבל התת-ימי של בזק בינ"ל? אני גולש במהירות 15 מגה עם ראוטר של בזק (D-LINK אם זה משנה). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תשתית הכבלים, ואני מחובר עם קווי-זהב בחיבור קבוע ועם בזק בינלאומי בחיבור עם חייגן. החיבור הקבוע מן הסתם פעיל, אבל הוספתי גם את החייגן של בזקבינלאומי והצלחתי להתחבר איתו. כרגע אני מקבל שתי כתובות IP, הראשונה של קוויזהב והשנייה של בזק בינלאומי (014). השאלה שלי בעצם, היא דרך איזה מהחיבורים הגלישה שלי מתבצעת? אני כרגע גולש דרך 014 שמחובר, או דרך קווי זהב שיש להם חיבור קבוע אצלי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קטנה עם הרשת, אשמח לעצות איך לפתור את זה. יש לי שני מחשבים שמחוברים פעמיים אחד עם השני, חיבור אחד דרך הראוטר וחיבור אחד ישיר. איך אני מגדיר לWIN באיזה כרטיס להשתמש מול המחשב השני (לא דרך הראטור), החיבור הישיר הוא 1Gb. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב נייד מהשנים האחרונות זאת לא בעיה - פשוט מחכים שמערכת ההפעלה תעלה והכל קורה אוטומטית. הבעיה שבמחשבים נייחים אין כרטיסי רשת אלחוטית כסטנדרט. אולי אני רק אקדים ואומר שאני גר עם שותף שלו יש אינטרנט. מבדיקה שעשינו מול הספק הומלץ לנו על נתב אלחוטי ולא על נקודה פרטית לכל אחד (אם אתם יודעים אחרת - זה הזמן לשתף ולהסביר למישהו שלא בדיוק שפיץ בתחום). אני רק נכנסתי לדירה ומעוניין לרכוש מחשב חדש שידע לתמוך ברשת אלחוטית בשביל שכל עניין הנתב בכלל יהיה רלוונטי. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס AMD ולוח האם יהיה ככל הנראה עם צ'יפסט של 780G. ראשית אני רק רוצה לוודא סופית שאין תמיכה o\b ל-WLAN ב-chipset ובהנחה שלא לשאול כבר עכשיו אם הרכיב הבא ייתן לי מענה: כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש להם את המבצע החדש ואני שוקל להצטרף .... אין לי בעיה להתחייב לחצי שנה כי המחיר מצויין למישהו יש איזה שהם השגות ????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה לכם תמונת מסך של שתי פקודות TRACERT לאתר של אוניברסיטת תל-אביב. פקודת ה-TRACERT הראשונה בוצעה מבזק-בין-לאומי והשניה מ-הוטנט. בשתי התוצאות ה-TRACERT עובר דרך ה-IIX, אבל יש הבדל משמעותי בינהן. מי יהיה הראשון שיסביר את ההבדל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שCAT6E תומך ב1GBIT החנות שראיתי באינטרנט מוכרת מאוד זול כבל של 20 מטר CAT6E עם סיכוך FTP ב50 שקל, ו2מטר אותו כבל ב9 שקל. עכשיו לי יש נתב של 100MBIT ואני יודע שאני לא ינצל את ה1GBIT האם כבל שכזה דווקא יגרום להאטה? או שאין לי ממה לחשוש? למה דווקא CAT6E? כי ראיתי CAT5E שכבר עולים יקר יותר. דיברתי עם המוכר והוא נשמע רציני והסביר לי אם היה משהו שלא הבנתי והוא אמר שהכבלים עוברים בדיקות אחד אחד במעבדה ככה שהכבלים שמגיעים אינם קרועים או משהו והם מגיעים עם קונקטורים. זה המוצר: http://direct-pc.net/products/152329 מה אתם אומרים האם כדאי לבצע את העסקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד לנובו T61. הקישור האלחוטי עבד מעולה וללא בעיות עד שניסיתי להגדיר רשת.. כנראה שהשתמשתי באשף הגדרת רשת קווית ולא אלחוטית. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את הקישור האלחוטי שוב..הוא מופעל בביוס..הנורית של הWIFI עובדת אבל בכלים של לנובו מצויין שהקישור מנותק ואני לא מצליח להחזיר את המצב לקדמותו.. מה גם שניסיתי SYSTEM RESTORE לוינדוס וכתוב שאין מה לשחזר ושלא בוצעו שינויים.. בבקשה מה לעשות? בתודה..וחג שמח שמעון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הזמנה מחבר ל torrentleech ורציתי להתחיל להוריד עם utorrent על מחשב ה mac שלי. הבעיה היא שההורדה לא מתחילה כרגע ודברים שהורדתי לפני לא מעלה בכלל . פתחתי את הפורט של ה uTorrent בראוטר שלי, ורציתי לדעת האם יש דברים נוספים שאפשר לעשות או קליינט אחר שמומלץ להשתמש בו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מתאם רשת TL-WPA8630 ואני מחפש עוד אחד. האם ניתן לקנות בנפרד רק את המכשיר עם האנטנה ולחבר לקיים? אם לא, האם TP-Link TL-PA4010 הוא אלטרנטיבה טובה? אני משתמש בהוטבוקס במהירות 200 מגה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברשותי מערך הרשת הבא: מודם מוטורולה של הכבלים > מתאם שיחות של נטוויז'ן > נתב קווי של Edimax (משהו פרימיטיבי). עכשיו אני רוצה את הנתב של אדימקס להחליף בנתב אלחוטי שיענה לי על שני צרכים: 1. שיקבל בדרך טובה ומהירה תקשורת בין 4 מחשבים וחיבור אינטרנט של 12 מגה. 2. יש לי בית בן 2 קומות כאשר החיבור של האינטרנט נמצא במרכז הקומה העליונה אני צריך משהו עם יכולת שידור חזקה שייתן לי קליטה אלחוטית בכל הבית. מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-