רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מחשב לפני כחודש..ניסינו אני ואבא שלי לחבר אותו ברשת (וכמובן גם לשתף את האינטרנט בינהם),קראתי ועשיתי לפי המדריך שנמצא פה,אך ללא הצלחה.. ניסיתי עם כרטיס רשת אחר,כבלים אחרים ( זה 2 כבל רשת רגיל וHUB)..המחשב המארח עושה פינג למחשב הלקוח (שלי החדש זה הלקוח), והמחשב שלי הלקוח לא עושה פינג למחשב המארח..היה אזה מקרה או שתיים, שהמחשבים ראו אחד את השני (לקח לזה שעההה..אזה 10 דקות לרענן.. וכשנייסיתי להכנס שוב אחרי כ 10 דקות לא הצליח להכנס בסוף..) והיה אזה מקרה שכן הצלחתי אבל גם כן כל פעם זה נורא נורא לאט..בקיצור משהו לא תקין פה.. מה יכולה להיות הבעיה? ואשמח אם אולי מישו יכול לעזור לי בשירות פרטי בבית (כמובן נא לשלוח מסר בפרטי) כי זה די מעצבן ומבאס שחודש מחשב אצלי בחדר ובק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המודם של אורנג' http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ אני צריך כרטיס רשת שיתאים למודם הזה אחד שעולה 100-120 שקל ולא USB מאיפה אפשר להשיג? ועוד שאלה המודם הזה טוב? הוא שווה משהו? מה אפשר לעשות איתו מבחינת מודמים אחרים? הוא תומך qos ? אם לא ואני רוצה להגביל את אחי במהירות אני חייב netlimiter? ואני חייב להתקין אותה על המחשב שלו ? כי אני לא מוצא דרך לחבר את המחשב שלו לתוכנה שהתוכנה מותקנת במחשב שלי.. אני רושם את הIP שלו וזה נותן שגיאה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TNN NETWORKS 600EW. אני מנסה להגדיר את הרשת האלחוטית שלו כדי לגלוש דרך הסמארטפון החדש שקניתי - HTC DESIRE HD נכנסתי להגדרות הנתב בדפדפן והגדתי סיסמת WEP עבור החיבור האלחוטי ואיפסתי לסיום באמצעות Restart Access Point הסמארטפון אכן מזהה את החיבור האלחוטי עם אות מלא כמוגן באמצעות WEP. כאשר אני מכניס את הסיסמא שהגדרתי בדפדפן, הוא מנסה להתחבר ואז מתנתק מיד. 1) כאשר אני מזין את הסיסמא בסמארטפון, אני מזין בHEX או בASCII? אם בHEX - עם רווחים בין כל 2 תווים או בלי? למשל: נניח והזנתי סיסמת HEX כזו בדפדפן: 72 6A 6A 62 37 בASCII היא מתורגמת למחרוזת הבאה: rjjb7 מה עליי להזין כאשר הסמארטפון מבקש ממני כסיסמא? הערה: ניסיתי גם את הHEX גם את הASCII ואת שניהם הסמארטפון לא קיב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להוט חסר עוד קצת מהירות UPLOAD והאינטרנט שלהם פצצה עולמית הצעה להוט תנו ללקוחות פרטיים 5 מגה UPLOAD או 10 מגה ואתם שואבים את הלקוחות של בזק תעשו כבר מהפך כמו שבזק עושה למה אצלהם זה 3 UPLOAD סטנדרט ובהוט זה 2 UPLOAD הוט אם תמשיכו כך בזק יובילו עליכם בלקוחות פרטיים תבינו שפרטיים גם רוצים UPLOAD נורמלי שלא נדבר על מחירים החדשים שבזק נותנים לחבילות החדשות אז יאללה תתחילו כבר אם התחרות על ה UPLOADS מקווה לשינוי כמו כולם בשם כולם - - - תגובה אוחדה: - - - מחכה לתגובות של הוט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו הרבה אנשים גם אני שידרגתי את מהירות התשתית בבזק. העניין הוא שזה כרוך גם בקניית מודם מבזק דבר שאני לא מעוניין לו כי אז אני מחוייב אליהם למשך שנתיים, השאלה היא האם אפשר לקנות איזה שהוא מודם באופן פרטי, ולחבר והכל יעבוד? אם כן איזה אתם מציעים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני כבר 4 ימים מוריד ב0-3 קיי. אני לא יודע אם זה בעיה בשרתים אליהם אני מחובר, או חוסר מזל בקבצים שאני מוריד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם יו אס בי ALE 150, מהירות גלישה דרך בזק 750 קילו והבעיה אצלי ככה: מידי פעם שאני רוצה לשחק קווייק באינטרנט הפינג שלי תמיד קופץ מ100 עד ל460 וממש אין לי מושג למה זה.... התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק בתקווה שהם יעזרו לי אבל כל מה שהיה להם לומר זה שהניתוב מתבצע אוטומטית ושאין להם מושג מה אני עובר עד לשרת של קווייק ושזה הכל תלוי בהם (בקווייק) ולא בבזק... יש למישהו רעיון? דבר נוסף, מישהו יכול להסביר לי למה בActivity של הSent וה Received הreceived תמיד מקבל קבצים גם שאני לא גולש באתרים??? (תמונה למטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמהירות החיבור שלי ירדה משמעותית. לאחר בדיקה במחשבים נוספים הבנתי שהבעיה היא בדרייבר. ניסיתי להתקין גירסאות עדכניות וישנות של הדרייבר אבל התופעה חזרה על עצמה. (דבר שלא קרה בעבר) לדעתי אחד העדכונים האחרונים של Windows 10 שינה משהו אצלי במערכת שגורם לזה. אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי את הבעיה: חשוב לציין ש Adaptive היא אפשרות הברירת מחדל והסרטון מתחיל בדיוק לאחר הסרה והתקנה של הדרייברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי בעיה... פירמטטתי לידידה שלי את המחשב והכל טוב מאוד (זה ווינדוס אקס פי אם מותר לציין..) עכשיו הבעיה היא בהתקנת הדרייבר של המודם או כרטיס הרשת אין לי מושג בדיוק מה ואיך. נתחיל מזה שיש לה מודם של חברת Thomson (מי שמעוניין יכול לראות כאן: http://drivers.matavtv.net צד שמאל הכי למטה). אני כמעט בטוח שהמודם מתחבר דרך USB אבל מכיין שאף פעם לא ראיתי מזה בעצם כרטיס רשת אז אני לא יכול להיות בטוח במאת האחוזים (אבל מכיון שיש לי בעצמי USB אני מאוד חושב שזה USB). עכשיו מה עושים?? ניסיתי דרך ה Device Manager שנמצא בלוח בקרה למצוא משהו שקשור במודם ואז לעשות Driver Update וככה פשוט להתקין את הדרייבר למודם שהורדתי מהאתר של מתב אבל אין שם שום דבר שקשור במודם!! בקטע של הסימ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר דרך הוט ונטוויזן מהירות 1.5 מגה-בשניהם גולש דרך ראוטר-ללא חייגן האם אני חייב להגדיל את רוחב הפס גם בהוט וגם בנטוויזן או שאפשר להגדיל רק בנטויזן- ללא הגדלה בהוט (שמעתי שזה עובד ואפשרי) תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ברשת במשרד של אח שלי. הרשת מורכבת מראוטר אלחוטי עם שקע WAN ו-4 שקעי LAN. מודם ADSL מחובר לראוטר בשקע LAN (יפורט בהמשך מדוע... :-\) מחשב נייד מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. 2 מחשבים רגילים מחוברים דרך לראוטר לשקעי LAN עם כבל רשת רגיל. בכל מחשב מוגדר חייגן PPPOE. עד כמה שאני יודע, המודם אמור להיות מחובר לשקע WAN, אך כשאני מחבר אותו לשם אין אפשרות להתחבר לאינטרנט כלל - מכל אחד מהמחשבים. לעומת זאת, אם מחברים את המודם לשקע LAN אז אפשר להתחבר לאינטרנט מכל אחד מהמחשבים - אך לא בו זמנית. הכבל (שמחבר את המודם לראוטר) הגיע עם המודם ואין לי מושג אם הוא רגיל או מוצלב. כמובן שאני מעוניין בגישה לאינטרנט בו זמנית מכל המחשבים... רעיון למישהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי 2 מחשבים חדשים (כמעט זהים) ואני צריך להתקין את שניהם. אני מעוניין להתקין מחשב אחד ולעשות GHOST למחשב השני דרך הרשת הביתית. משהו יודע אם אפשר לעשות את זה, ועם איזו תוכנה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ABIT (כן כן, זכיתי בהגרלה). איך אני עושה הארכה לאנטנה. הכבל המובנה רק 1מטר וזה כלום. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מודם ראוטר טוב בטכנולוגיות של בזק, ונותן wifi יציב ללא ניתוקים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף את הקבצים בין המערכות 2000 ואקס פי. הבעיה היא שאני משתף קובץ ב 2000 אני לא יכול לראות אותו במחשב השני שיש עליו XP הוא מבקש סיסמה ושם משתמש, וגם אחרי שאני נותן שם משתמש וסיסמה הוא לא נותן לי גישה איך אני נותן את ההרשאה הזו בווינדוס 2000 שבעצם יאפשר למחשב אחר להיכנס עליו בלי סיסמאות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודש עשיתי ADSL ושמתי לב שאני לא יכול להוריד 2 קבצים ביחד ( ב HTTP ) כלומר בקזה או ב FTP אני יכול להוריד 2 קבצים אבל מאתרים רגילים אני לא יכול יש לי את החבילה של 0.5 של בזק בנלאומי כשדיברתי איתם הם בדקו את הנושא ע"י כניסה לאתר בזק ושם הורדתי את 2 קבצים במקביל הפיתרון שלה היה (אך לא) שאצלהם הכל בסדר והבעיה היא בזק... פניתי לבזק אמרו לי שהקו שילי מצויין ואין בעיה ואין מה לעשות אצלם פנה לספק שלך. חברה מה אני עושה לעזאזל עם זה!!!! אני לא רצה להשתמש בתוכנות כו FLASHGET ושות' ( דרך אגב איתם זה כן מוריד לי 2-4 קבצים במקביל) HELP !!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש בעיות לאגים מצוהריים כבר? בבזק בינלאומי? הפינג לא יורד מ50 שאיפלו רק אני מחובר לרשת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
או שהוא לא שווה את הכסף?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בדירה חיבור אינטרנט 12 מגה דרך הוט וטריפל C. כאשר אני מחובר ישירות למודם, אני מקבל את מלוא 12 המגה (ווידאתי את זה עם שני לפטופים). כאשר אני מחובר דרך ראוטר אני מקבל מחצית. החלפתי ראוטר. ניסיתי גם חוטי וגם אלחוטי. ניסיתי עם מחשבים שונים. האם לראוטר יש מגבלת תעבורה מקסימלית? לשם השוואה, בבית של ההורים שלי, יש לי 10 מגה (NGN) עם בזק בינלאומי. כשהתחברתי המוקדנית אמרה לי שאני צריך להחליף את המודם - היה לי BFocus 270 ונתנו לי מודם/ראוטר של NetGear. בבית של ההורים אני גולש יציב לחלוטין על 10 מגה - גם Video Strem , גם ביטורנט, גם גלישה רגילה. אני לא רוצה ללכת ולהשקיע סתם כסף בלי להבין את העקרון מאחורי הבעיה. חיפשתי פה בפורום, וראיתי סוגיות דומות אבל ללא פיתרון. אני …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה המהירות המקסימאלית שאני יכול להוריד עם האינטרנט שלי. יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ואמרו לי שעושים 187.5= 1500:8 ואני באמת מוריד בסביבות 180K\S :xyxthumbs: אבל לפעמים זה קופץ ל250+ לאיזה שנייה ואז חוזר איך זה הגיוני???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המהירות היא 15Mb. מרחק מהראוטר הוא 2-3 מטר עם קיר באמצע. יכול לקנות במרכז או בב"ש. מעדיף אחד שלא יקרוס כל רגע ושיתמוך בתקן n. עם אחריות של שנתיים לפחות. הוא יתחבר ללוח אם Asus M4N68T-M אני סטודנט אז אין צורך לנצל את כל התקציב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשחק בג'נרלס ברשת ואני לא מצליח להתחבר (אני והחבר נמצאים מאחורי ראוטר). בעבר ששיחקנו (לפני כמה שנים) זכור לי שהשתמשנו בתוכנה שהייתה מדמה כאילו אנחנו נמצאים ב LAN ואז היינו מצליחים לשחק. קראו לה משהו כמו teambattle יש היוום משהו דומה שיכול לעזור לנו? אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ,המקרה הוא ככה (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה..) : יש 4 מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט בכבלים , כרגע יש עוד מחשב שהם מחוברים בכרטיס רשת בינים , ויש עוד כרטיס רשת לאירנטנט. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מחשבים , אני לא יכול פשוט לחבר את המודם ל-HUB מכיוון שזה כבלים ולא ADSL. מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול לחבר ת'מודם למחשב , את אותו מחשב ל-UPLINK ברכזת או משהו בסגנון ואת שאר המחשבים לרכזת ככה שהמחשב שמחובר לאינטרנט ישמש ב-ROUTER או שאני צריך לחבר את המחשב עם האינטרנט לשאר עם כרטיסי רשת נפרדים?! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-