רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. כבר די הרבה זמן (מספר חודשים) שאינני יכול להתחבר למסנג'ר, כנ"ל עם כל המחשבים ברשת הביתית. כשאני מנסה להתחבר מופיעה לי ההודעה הבאה: ניסיתי לכבות את הפיירוול, לסדר את ההגדרות ברשת הביתית ולסגור Services, אבל סביר להניח שאת שני האחרונים לא עשיתי נכון. רשימה של הServices: אני רץ על Win XP SP1 (בעעע...) בלי פיירוול (ניסיתי לפתור את בעיית המסנג'ר) ועם Antivir. רשת ביתית עם נתב DI-524 של D-Link. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד כה נעשה שימוש בכבל מוצלב שחובר ישירות ממחשב א' למחשב ב'. האם במעבר לרשת מבוססת Router, אני חייב להחליף לחוט ישר? לגבי Switch, מה לגבי חברות Dynamode ו edimax?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת של שלום!. קיבלתי מחשב חדש Lenovo X1 אשר מגיע עם אפשרות להכנסת סים של חברת סלולר והתחברות לאינטרנט DATA בדיוק כמו מודם סלולרי חיצוני רק שהוא מובנה במחשב, ניסיתי ושיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להבין איך אני יוצר את החייגן ומתחבר לאינטרנט דרך המודם הסלולרי הפנימי. המערכת הפעלה היא חלונות 7 פרו. הסים של חברת אורנג'. אודה מאוד לאנשים שיקדישו מזמנם על מנת לעזור לי לפתור בעיה זו, תודה, עדי.!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיך אני יכול לרשום לכולם הודעה ביחד כמו שאני הולך ל-RUN ורושם שם NET SEND ואז את האיי פי ואת ההודעה? הכוונה שלי שזה יגיע לכולם ביחד ולא שאני אצטרך לרשום את האיי פי אחד אחד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת : אני גר כרגע בבניין שיש בו אות אלחוטי (עם חיבור לאינטרנט) מבית שכן האם הבעיה היא שזה מגיע רק לחלק מהבנין ולא לכולו, השאלה היא האם אני יכול לקנות ראוטר ולחבר אותו למחשב נייד/נייח עם מקלט של WIFI , ומה שאמור לקרות זה שהמחשב קולט את האות שמגיע מהבית השכן והראוטר משתף את אותו האות ( רק דרך ה LAPTOP ) עם שאר הבניין ( המקומות שלא מגיע אליהם האות )?? . האם זה אפשרי ?? ואם כן האם זה מה שצריך ( ראוטר )? ואם כן האם הוא חייב להיות מאותו סוג של הראוטר המקורי ( מהבית השכן ) ?? תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה (כמו שהכותרת אומרת) בפתיחת פורטים לתוכנה מסויימת. המצב שלי קצת מורכב.. יש לנו דיי הרבה מחשבים בבית ולכן יש לנו שני Routers (אחד מהם הוא גם המודם). כאני כותב באינטרנט 10.0.0.138 זה מביא אותי לאחד מהם (שהוא גם המודם) וכשאני כותב את הDefulet Geataway זה מביא אותי לשני. בקיצור ברואטר הראשון דרך אגב הוא גם המודם (הוא של חברת PowerNet דגם Par - 720G) ובוא אני לא מצליח לפתוח שום פורט. אבל בשני (הוא של Edimax דגם BR - 6204WG) אני דווקא כן מצליח. בכל אופן כשאני עושה בדיקה האם הפורט פתוח מתקבל שהוא סגור. תודה לעוזרים אורי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Adsl 0.5 ו-WinXPויש לי פינג מאוד גבוה, בערך 200 בשרתים ישראלים,נגיד בCS אני פרימר(Framer) ואז לאנשים קשה להרוג אותי,אבל זה גם קשה בישבילי,זה גם נורא מתריד......האם זה תלוי במרחק שלי למרכזיה? ואם אני יחליף למת"ב(אינטרנט בכבלים) אז הפינג ישתפר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב! יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת פנימית כמו בצבא ודרכו אנחנו מקלדים ip ונכנסים לתוכנה שיושבת הרחק בשרתים! האינטרנט נורא איטי וגם חסום לרוב האתרים :-(. ליד המחשב יושב ראוטר של בזק במהירות 20 מגה. אתמול התקנתי במחשב כרטיס רשת נוסף וחיברתי כבל לראוטר ככה שהוא מראה ששתי החיבורים תקינים ובאמת היה שיפור ניכר וגישה לכל אתר מלבד ה ip של התוכנה! ברגע שנתקתי את הכבל והקלדתי את ip התוכנה חזרה לעבוד.. יש דרך ששתי החיבורים יחיו בשלום? וככה אני יוכל גם להתחבר לתוכנה וגם להוריד דרך הביטורנט? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב מחפש המלצות לשירות Dynamic DNS חינמי מומלץ תודה רבה רון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר ל-Adsl ויש ברשותי מודם אורכית, עכשיו ידיד שלי העביר לי קובץ דרך האיי סי קיו והמהירות הגיעה ל13k וכשאני ניסיתי להעביר לו קובץ זה לא הגיע אפילו ל-4k, וזה קצת מוזר כי אנחנו מחוברים לאותה ספקית(בזק בינלאומי) ומשתמשים באותה חבילה (1.5) השוני היחיד הוא המודם יש לו אלקטל ולי יש אורכית, האם הבעיה באה מהמודם? ולפעמים יש לי כמה ניתוקים בדרך כלל פעמיים ביום, האם החלפת המודם תפתור את הבעיות האלה?. תודה מראש ;D .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במספר חודשים אחרונים יש תופעה של תמונות שמופיעות בתור שבורות, כלומר יש במקום תמונות אייקונים של שבר. זה לא קורה בצורה עיקבית אבל עכשיו ניסיתי לבדוק וזה קרה שוב. תמונות שכבר נטענו בעבר מופיעות אבל לא תמונות חדשות שלא. בדקתי בדפדפנים שונים אחרי שניקיתי מטמון, בדקתי גם בסמארטפון, ניקיתי DNS מטמון גם (FLUSHDNS) וזה לא עזר. אני מחובר ל-HOT כבלים וספקית שלי HOTNET. האם מישהו חווה בדומה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי 2 מחשבים חדשים (כמעט זהים) ואני צריך להתקין את שניהם. אני מעוניין להתקין מחשב אחד ולעשות GHOST למחשב השני דרך הרשת הביתית. משהו יודע אם אפשר לעשות את זה, ועם איזו תוכנה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שטחנו את הנושא הזה 20 אלף פעם אבל בכל זאת חיפשתי והלכתי לדפים האחרונים ולא מצאתי תשובות. יש לי מודם אלקטל ששודרג ל-PRO. אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים (בינהם הפורטים של ה-ICQ) ולהפנות אותם למחשב ספציפי ברשת (ישנם 5 מחשבים מחוברים). מישהו יכול לעזור לי עם זה ? תודה רבה מראש. The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתחיל בכך שהסתובבתי וקראתי קצת דברים דומים אך לא בדיוק מצאתי מה שאני צריך כמו כן אני מעדיף מוצרים שאולי היום יש יותר טובים/חדשים ממה שהוצעו. אני גר בבית עם שתי קומות ויש לי ראוטר בקומה ה 2 מחובר בכבל לפלייסטיישן. בקומה 1 יש לי מחשב נייח שאליו מחובר בUSB סוג של אדפטר שקולט את הראוטר נראה לי של TP-LINK או D-LINK(לדעתי תומך בתקן N) הראוטר הוא D-link 2670U N. כמו כן בקומה הראשונה יש גם מחשב נייד שבו משתמשים. בשניהם או שאין קליטה או שיש קו אחד. אם מעלים אותם לקומה העליונה אז יש להם קליטה מלאה. אני צריך משהו שיגרום לכך שבקומה ה1 המחשב הנייח והנייד יקלטו את האינטרנט באופן מלא ואיכותי. האם אנטנה? Access point? מגדיל טווח? משהו אחר? אני ממש לא מבין בזה! מה קונים? איפה ואי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום לא מצאתי נושא עדכני אני סגור על זה שזה הפתרון שאני רוצה( שתי קומות) שיתוף אינטרנט במקום 2 יוזרים במצב הנוכחי אני מעוניין בדגם טוב כדי למנוע הוצאות כפולות אם למישהו יש המלצה תודה מראש.. עריכה נקודה למטה תהיה מחוברת לראוטר והנקודה השנייה תהיה מחוברת גם היא לראוטר בקומה השניה(קיים צורך לWIFI ב2 הקומות)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לאנשים עם 100 מגה בזק יש שינוי במהירות העלאה היום... אשמח אם תבדקו ותכתבו לי... תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת וגם נתב עם ההגדרה הנ"ל. כשאני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני זה נורא איטי, כמובן יחסית להעברה בין דיסקים. מה עלי לעשות כדי לשפר את מהירות העברת הקבצים ממחשב אחד לשני? להחליף כרטיס רשת? הציעו לי לרכוש 2 כרטיסי רשת נוספים עם נפח תעבורה יותר גדול ולחבר לשני המחשבים ולעשות ביניהם שיתוף. האם העצה היא נכונה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נכנסתי ל-MY NETWORK CONNECTIONS וקלטתי שיש שם חייגן חדש!!! וזה חייגן של NETVISION (אף פעם לא היה לי קשר אליהם) ואני בכלל עם 012 וחוץ מזה אי אפשר למחוק את החייגן ועוד דבר האינטרנט התחיל לעבוד לאט לאט.... האם פרצו לי למחשב??? ואם כן איך ניתן לטפל בזה??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר תומך WDS עד 400 ש"ח, שישמש אותי כ AP אלחוטי (כלומר ללא צורך בחיבור קווי בין שתי הנתבים). תודה ראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר אכזבה קלה מספק ה ADSL וחוסר אהבה לבזק (עם השנים) החלטתי לעבור לכבלים. מהירות הגלישה המקסימלית והחבילות אינם חשובים לי ותודתי לכם אך אינני מעוננין במידע הזה. מה שכן חשוב לו הוא הזמן תגובה (הלוך חזור) = PING טכנית הפינג של הכבלים אמור להיות נמוך יותר (טוב יותר) ולכן אודה לכם אם תנתו לי פינגים של הכבלים (הנני בתחום ערוצי זהב) לאתרים הבאים: www.tapuz.co.il www.downloads.com www.actcom.co.il ואם אפשר גם: www.google.com אודה אם תציינו את ספק האינטרנט בכבלים שלכם. תודה מראש, ליאור.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי להורי את המחשב הישן והתקנתי עליו וינדוס 7. יש להם ראוטר של טריון 715 והם מחוברים דרך הוט ונטויזן. עד היום המודם היה מחובר על ידי USB. כיום לאחר הפירמוט המחשב לא התחבר לאינטרנט והתריע שכבל רשת לא מחובר. חיברנו כבל רשת והמודם לא מתחבר. אין אינטרנט אז אין אפשרות להוריד דריברים וכדומה. בשרות של הוט התנערו מאיתנו וביקצור ני זקוק לעזרה. תודה חנן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-