רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
איך אני עושה רשת בין מחשב עם Windows XP ובין מחשב עם Linux RedHat 7.2 ? ??? 8) ??? ;D :-X
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף את הקבצים בין המערכות 2000 ואקס פי. הבעיה היא שאני משתף קובץ ב 2000 אני לא יכול לראות אותו במחשב השני שיש עליו XP הוא מבקש סיסמה ושם משתמש, וגם אחרי שאני נותן שם משתמש וסיסמה הוא לא נותן לי גישה איך אני נותן את ההרשאה הזו בווינדוס 2000 שבעצם יאפשר למחשב אחר להיכנס עליו בלי סיסמאות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו פעם הייתי מנוי של נטוויז'ן ולפני חצי שנה בערך עברתי לברק. עברתי יותר בגלל עניינים כספיים ולא בגלל חוסר שביעות רצון (שדרגתי מ750 ל1.5 באותו המחיר ובלי התחייבות). בעקרון אני דיי מרוצה מברק, לא 100% אבל בסך הכל בסדר. נטוויז'ן עכשיו מתקשרים אליי ומציעים לי הצעה של 2M ב42 שקל לחודש למשך שנה (התחייבות), או אם אני רוצה מבצע של 1.5M כמו שאני משלם לברק ב39 שקלים ללא התחייבות. הם גם מזכירים שהם זכו פעם רביעית בסקר שביעות רצון, ושיש להם קווים נפרדים לשיחות ולאינטרנט (זה נכון?), לכן האינטרנט שלהם הרבה יותר מהיר ובלה בלה אני חייב לציין שכשהייתי מנוי שלהם הייתי מרוצה ולא היו לי בעיות. מה אתם חושבים? כדאי או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע בקירוב מתי מתוכננת פריסת ה UFI של הוט באיזור באר שבע? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי 5 מחשבים שמחוברים ברשת עם כבלים. כולם מחוברים לקופסא חיצונית. הוגדר מחשב אחד ראשי שכל ארבעת המחשבים האחרים "מושכים" ממנו מידע. הרשת כל הזמן קופצת. פעם היא מזהה את המחשבים האחרים ופעם לא. כשאני אומר פעם זה כל שעה. כל הזמן זה קורה לא אחת ל... ועוד בעיה, הרשת גם כשהיא פועלת, היא זזה מאוד לאט. יש למישהו פיתרון לבעיה? למה הרשת קופצת כל הזמן כשכל הכבלים עדיין מחוברים והנורות דולקות בצבע ירוק (שהכל עובד כמו שצריך)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים, האחד נייח עם XP ומחובר קבוע לאינטרנט ויש לו כרטיס Wireless, והשני נייד עם XP אבל אין ברשותי נתב אל-חוטי. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את החשב הנייד דרך המחשב הנייח לאיטרנט. תודה, אלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תקלה מוזרה שאני לא מצליח להתגבר עליה ראוטר DG834 V2 של חברת Netgear מחובר בכבל למחשב נייח אני מנסה להעביר קבצים למחשב HTPC עם כרטיס רשת Dlink DWA-547 ואני לא מצליח לעבור את ה600-800K בהעברת קבצים הקליטה היא ב85 אחוז בערך העמדתי את הנייד שלי שגם מקושר בתקן N באותו מקום בו ממוקם הHTPC והגעתי למהירות של 5-6 מגה בהעברת קבצים מחשב נייח נוסף שנמצא לא רחוק מהHTPC וגם מחובר בתקן N מגיע גם למהירות 5-6 מגה מה לא ניסיתי 1.התקנה מחדש של מערכת הפעלה (אותה המערכת מותקנת גם על הנייח)WIN 7 64 BIT 2.עדכון דרייבר 3.שימוש בתכונת ניהול של DLINK 4.שימוש בתוכנה המובנית של WINDOWS 5.החלפת המתאם במתאם USB NETGEAR WN111v2 איתו התוצאות נמוכות אפילו יותר -מראה כי הקישור הוא של 81-121 …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה מדריך לבניית משהו או איזה שהיא תוכנה שתגדיל לי את הטווח ברשת?? פעם ראיתי איזה משהו לבנות אבל זה היה ממש מסובך עם קידוחים ועוד מוצרי חשמל וכאלה.. אני דיי בטוח שיש דרך כלשהי. מי שלא הבין- דרך המחשב.. יש לי ראוטר אבל אני מעוניין לקלוט יותר רשתות במחשב זאת אומרת להגדיל את תווח כרטיס הרשת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד כה נעשה שימוש בכבל מוצלב שחובר ישירות ממחשב א' למחשב ב'. האם במעבר לרשת מבוססת Router, אני חייב להחליף לחוט ישר? לגבי Switch, מה לגבי חברות Dynamode ו edimax?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי,איזה מבין שתי אלה מומלץ יותר,יתרונות חסרונות והצעות אחרות,תודה אף אחד לא יודע או מכיר? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3COM_BUND&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=191165&depart_id=21421
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אחד המחשב בבית שלי עבר למערכת הפעלה ויסטה כל הנסיונית שלי לנסות לתקשר בין המחשבים האחרים בבית שהם XP כשלו... אני רוצה לשתף תקיות וקבצים.. מישהו יכול להסביר לי איך אני מצליח? יש איזה מדריך? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום...... יש לי ראוטר רחוק מהמחשב השני והקליטה חרא.ופעם היה לי מן מתאם pc port כזה שמתחבר למחשב ואז ישירות לקו טלפון (ולראוטר) והכל עבד פצצה בלי סיגנלים וכאבי ראש... הבעיה שבזק כמובן איך לא כבר לא מוכרים אותו יותר אז אם תוכלו לתת לי איזה לינק לחנות באיזור ראשון רחובות אני יהיה חייב לכם לעד................... לא חייב אותה חברה רק שיהיה מן pci adapter כזה ככה אני חושב שקוראים לו. שיתחבר לראוטר מהקו טלפון...ואם תימצאו משהו זול... ;D (הראוטר שלי הוא 2wire 1800) תודה מראש לעוזרים כי אני כבר מיואש מלחפש...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש והחלטתי לחבר את שני המחשבים אז הפכתי את המודם (ECI 270 PR) לראוטר והוספתי סוויצ' בעזרת המדריכים אבל היה לי בעיה עם פתיחת פורטים לאימיול ובכל מיני תוכנות. אבל בחודש האחרון התחילו להיות בעיות בגלישה הרגילה באינטרנט. אז בפעם הראשונה שזה קרה לי לא הצלחתי לפתור את הבעיה אז אתחלתי את המודם והחזרתי את כל ההגדרות של חיבורי הרשת למצב הקודם ואז התחברתי דרך החייגן וכל העבד. אחרי זה הגדרתי מחדש את המודם ולראוטר והגדרתי את ההגדרות במחשב וזה עבד ואבל עכשיו זה קרה לי עוד פעם ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. עשיתי את כל מה שעשיתי בפעם הראשונה שזה קרה וניסיתי עוד מלא דברים וכלום לא עוזר. לפי דעתי הבעיה היא שכאשר אני מגדיר שהמודם יהיה PPPoA אז יש לי את ההודעה :…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון בחיבור מדפסת (במיוחד אם מדובר במדפסת הספציפית הזו) בעזרת כ.רשת אלחוטי? כרגע היא יושבת לי על השולחן וחונקת לי את המרחב, הייתי רוצה לשים אותה על שולחן אחר ולהשתמש באופציה שלה לחיבור אלחוטי, אבל לפני שאני הולכת וקונה את הציוד לכך, אני צריכה לדעת אם זה הולך להפוך את חיי לסיוט, או שזה אמין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפכתי את ההוטבוקקס למודם דרך השירות והוספתי ראוטר tp841n הפכתי תכרטיס רשת הביתי לכתובת פנימית 192.168.1.100 ב dmz גם וגם הפניית פורטים לפי השרת עם פורט 3500 בתוכנת serv-u עם משתמש וכל ההגדרות. בפיירול הפנימי של וינדוס 7 הגדרתי כניסות ויצאות לתוכנה וגם בנוד 32 . אני מצליח להתחבר למחשב ftp מהרשת עצמה דרך האיפי הפנימי והחיצוני אבל דרך רשת אחרת לא מצליח , מהי הסיבה ואיך מתגברים עליה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3562942,00.html זה הזמן להנות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו הרבה אנשים גם אני שידרגתי את מהירות התשתית בבזק. העניין הוא שזה כרוך גם בקניית מודם מבזק דבר שאני לא מעוניין לו כי אז אני מחוייב אליהם למשך שנתיים, השאלה היא האם אפשר לקנות איזה שהוא מודם באופן פרטי, ולחבר והכל יעבוד? אם כן איזה אתם מציעים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מערך הרשת הבא: מודם מוטורולה של הכבלים > מתאם שיחות של נטוויז'ן > נתב קווי של Edimax (משהו פרימיטיבי). עכשיו אני רוצה את הנתב של אדימקס להחליף בנתב אלחוטי שיענה לי על שני צרכים: 1. שיקבל בדרך טובה ומהירה תקשורת בין 4 מחשבים וחיבור אינטרנט של 12 מגה. 2. יש לי בית בן 2 קומות כאשר החיבור של האינטרנט נמצא במרכז הקומה העליונה אני צריך משהו עם יכולת שידור חזקה שייתן לי קליטה אלחוטית בכל הבית. מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש בעיות לאגים מצוהריים כבר? בבזק בינלאומי? הפינג לא יורד מ50 שאיפלו רק אני מחובר לרשת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין במושג Internet Socket,שימושיו והסבריו ! אשמח לשמוע את המומחים. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בשלב של בדיקת התכנות ועלויות של אתר חדש שאני מתכוון לפתוח ויש לי הרבה שאלות. קראתי קצת ברשת אבל בעיקר התבלבלתי. אשמח אם מישהו יוכל לענות ולעשות קצת סדר. בגדול, מדובר באתר שיאפשר למשתמשים צפיה בסרטי וידאו ארוכים מאוד (בין שעה וחצי לשעתיים), כלומר סטרימינג של וידאו ארוך. השאלות שלי: 1. האתר ישרת בעיקר משתמשים מאירופה (כל אירופה, מזרח ומערב) - איפה כדאי למקם את השרת כדי שיהיה יעיל מבחינת מהירות? זה משנה בכלל? (ההעדפה שלי היא שהשרת יהיה בארץ. זה יקל עליי להעלות את החומר עליו. אבל לא על חשבון מהירות לחו"ל) 2. מדובר בסדר גודל של חצי עד 1 טרה של קבצי וידאו אבל אני לא חושב שיהיו יותר מ-10 צופים בו זמנית. אז צריך שטח אכסון גדול עם יכולת סטרימינג אבל רוחב …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעבודה רשת של CITRIX אשר יש בה גם גישה לאינטרנט כיום אני מצליח להתחבר לבית דרך תוכנת LOGMEIN רציתי לדעת אם יש דרך אחרת להתחבר לבית דרך הרשת הCITIRX בצורה יותר מליאה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר יש מחשב נייד והוא מעוניין להשתמש באנטרנט אלחוטי (אין לו רשתות אלחוטיות בסביבה) האם ישנה דרך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-