עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי כימעט הכל DMZ,לפתוח פורטים ספציפיים לצרכים שלי. אין פשוט כלום לא פותח אותם :screwy: עם איי פי קבוע,עם איי פי אוטומטי. העמוד ההתקנה הראשי של בזק ניקע לפעמים או שבכלל לא עובד או ניתקע בטעינה. את הראוטר קיבלתי היום, בהתחלה כשה הגדרתי בפעם הראשונה אז הפורטים כן נפתחו בדיוק ל 5 דקות לאחר מכן נסגרו שוב פעם. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אוקיי כולם מכירים אתרים כגון f2h, megaupload וכו'..., אני מעוניין לרכוש שרת ftp ולפתוח אתר עם מאגר נתונים עצום ולפתח את הנושא לאט לאט..., עכשיו הכוונה הרצינית שלי היא שאני לא קונה ומשאיר אותו בחוות השרתים של בזק או משהו כזה אלא לוקח אותו אליי מכיוון שאני לא בעניינים הרבה זמן והרבה זמן לא התעסקתי בנושא רציתי רענון קטן ממישהו שמבין עניין ויכול לפרט פה בקצרה מחירים + - , כלים שאצתרך, עוד דברים שאצתרך להתקל בהם בדרך זה חשוב ודחוף לי מאוד תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shmulik88,

אני מחפש פתרון של 2-3 מצלמות כדי להשגיח על אדם מבוגר. אני רוצה מדי פעם לבדוק דרך המחשב או הסמארפון את מצבו. בבית שלו יש מחשב וראוטר אלחוטי שפעיל כל הזמן. כמובן שהפיתרון צריך להיות זול. כל רעיון או הצעה יתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי 3Com 3CRWER100-75 ויש בעיות בלתי פוסקות ושונות... *החיבור אינטרנט נעלם פתאום בלי שום סיבה... סתם ככה פתאום לכל המחשבים אין אינטרנט אחרי כמה דקות הוא חוזר בלי שאני יעשה כלום... זה משגע אותי כי אין שום סיבה שזה יקרה... אני מחובר לאינטרנט בכבלים והמודם לא מראה שום סימן של בעיות. *אני מחובר לראוטר בכבל אבל המחשב השני מחובר באלחוטי, הוא מאבד את הרשת בצורה קבועה בלי שום קשר לכלום וזאת למרות שהאות חזק! שוב אין שום סיבה נראית לעין ובכל זאת זה ממשיך לקרות, בנוסף במחשב שמחובר באלחוטי האינטרנט יותר איטי כעובדה. לפני זה היה לי ראוטר של אדימקס שהיה עושה את אותם דברים בדיוק! חשבתי שהוא חרא של ראוטר ולכן החלפתי והבעיה נשארת! מה אני יכול לעשות כבר? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by izikd,

איך אני עושה רשת בין מחשב עם Windows XP ובין מחשב עם Linux RedHat 7.2 ? ??? 8) ??? ;D :-X

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט). למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים. או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. או שכל ראוטר מתאים? כרגע אין לי חיבור כזה,אבל מעניין אותי לדעת לידע כללי. נגיד,ראוטרים ישנים קוויים יעבדו טוב? ומה עם כל הדגמים האלחוטיים החדשים?(אישית,יש לי את ה-Edimax BR-6424n) בתודה מראש, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alias,

יש לנו בביצפר חסימת אתרים כדי שלא יכנסו לכל ה.... הקיצר הביצפר די דפוק אז הוא חסם כמעט את כל האתרים (כולל ואאלה וכד') הקיצר רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה?? קוראים לתוכנה מורשת זה לא תוכנה שמותקנת על המחשב זה פשוט (אין לי מושג) הנה האתר שלהם http://www.moreshet.co.il/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Boris_yo,

במספר חודשים אחרונים יש תופעה של תמונות שמופיעות בתור שבורות, כלומר יש במקום תמונות אייקונים של שבר. זה לא קורה בצורה עיקבית אבל עכשיו ניסיתי לבדוק וזה קרה שוב. תמונות שכבר נטענו בעבר מופיעות אבל לא תמונות חדשות שלא. בדקתי בדפדפנים שונים אחרי שניקיתי מטמון, בדקתי גם בסמארטפון, ניקיתי DNS מטמון גם (FLUSHDNS) וזה לא עזר. אני מחובר ל-HOT כבלים וספקית שלי HOTNET. האם מישהו חווה בדומה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם אני חייב ראוטר משלי כדי להתחבר לאינטרנט של השכנים? אילו מכשירים אני צריך כדי לקלוט WIFI בסביבה שלי? כגון: אנטנה חזקה? מגבר לWIFI? תקנו אותי עם אני טועה אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס רשת מובנה וWIFI בגדול אני רוצה לנתק תאינטרנט מהוט בגלל זה אני שואל עם צריך ראוטר או לא. בלי קשר יש לי עוד שאלה לגבי הראוטר שלי של חברת הוט AMBIT u10c019 , הצפנתי את הראוטר בWEP, הוא גם תומך WPA וWPA2 ,ניסיתי להצפין אותו דרך WPA2 ומשום מה הראוטר לא מצליח לקבל כתובת אייפי משרת DHCP אלא רק דרך הצפנת WEP. אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, לאחרונה "השתדרגנו" חיברנו ממוקם רגיל של הוט ל fiberbox, ישנו מחשב שנמצא בממד, והפתרון לחיבור שלו לרשת הוא מכשיר של הוט שנקרא moca, אשר מעביר את הרשת מהfiberbox אל המחשב דרך הכבלים בעזרת שני מתאמים, אבל כאשר המחשב המחובר דרכו מוריד, כלומר מכביד על ברוחב פס, ההורדה במהירות של בערך 10mbps (מחוברים ל100mb) לאחר כמה דקות, המכשיר פשוט מנתק את הרשת, עד שמכבים ומדליקים אותו שוב, זה מצב דיי נוראי... כבר החליפו לי את המכשיר הזה, האם יש פתרון? או שזה פשוט מכשיר גרוע כמו החברה הזאת ועלי לרכוש מתאמים אחרים? http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/internet/moca

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אני מנסה לשתף בין המחשב בבית שלי לבין הלפטופ (ואל תגידו "אז תקנה ראוטר" ) אני יודע שניתן לעשות את זה דרך BLUETOOTH, אני מצליח לאתר את שני המחשבים ולחבר ביניהם אבל לא מצליח לקבל IP נורמלי משום מה.... המחשב בבית הוא עם XP והנייד עם ויסטה - שניהם מאתרים אחד את השני ומחוברים אבל שאני מריץ דפדפן הוא מבקש לתקן בעיות בחיבור וכמובן שלא מצליח... הוא אומר שההתחברות הצליחה ואפילו משתנה מ"כבל רשת לא מחובר" ל "מחובר" אבל משום מה לא עובד... הנה העתקה של ה IPCONFIG למי שיכול לעזור... Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BAD-SECTOR Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . .…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ferrari,

עד היום השתמשתי בתוכנה אי-מיול של ליונטוורק, עד ששמעתי שהם מפרים את רשיון הGPL של התוכנה, החלטתי לעבור לגרסה הרשמית, והיא ה 0.42E ומהרגע שעברתי אל הגרסה הזו, החלו הבעיות. אני תמיד משום מה מקבל LOWID, חוץ מהמקרים שבהם אני מכבה את הפירוול של נורטון, כלומר כאשר הפירוול דולק, אני מקבל LOWID וכאשר אני מכבה את הפירוול, יש לי HIGH ID עכשיו, הבעיה היא שאני חייב שהפיירוול יעבוד, למען הבטחון, אגב במיול הקודם, הפיירוול עבד והיה לי HIGH ID, עשיתי את כל הכוונונים בפיירוול, (NORTON PERSONAL FIREWALL--->CONFIGURE---->PROGRAM CONTROL----->EMULE---->PERMIT ALL) וזה עדיין נותן לי LOWID כאשר הפירוול דולק... יש למישהו איזהשהי הצעה לפיתרון? ניסיתי את כל מה שידעתי.. וזה לא עזר...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כיום אני גולש במהירות 1.5/128. אני גולש ללא חייגן ועם ip קבוע. והייתי רוצה לדעת אם אני מעדכן את מהירות ה-upload רק אצל בעל התשתית האם זה מספיק?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בימים האחרונים הושקו שתי מערכות mesh אלחוטיות שנועדו לפתור בעיות כיסוי בסביבה ביתית. מערכות אלה מצטרפות לשתיים נוספות שהושקו יותר מוקדם השנה. האם למוצרים אלה יש סיכוי מול שילוב סטנדרטי של נתב ונקודת גישה אלחוטית? מה היתרונות והחסרונות של מערכות אלה? והאם צפוי שנראה אותן בקרוב בשוק הישראלי? את התשובות לשאלות אלה תוכלו לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=6490

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by barra8,

שאני מנסה להיכנס לתיקיה של אחי אז הוא מראה לי שגיאה : 0X80070035 אז הורדתי את התוכנה Network Magic ואני לא יודע מה לעשות זה עדיין לא עובד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה ליצור רשת שתאפשר חיבור של כל המחשבים שצריכים אינטרנט, לאינטרנט כרגע, יש מוקדם אלקטל וסוויצ' שאליו מחוברים 2 המחשבים פיזית ע"י כבלי רשת ושניהם מחוברים לאינטרנט. עכשיו, יש עוד 2 מחשבים שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית (אחד לאפטופ ואחד רגיל) ואני רוצה גם לקנות ראוטר. בעיקרון אני צריך המלצה על ראוטר ועל דרך החיבור הטובה ביותר לחבר 2 מחשבים בכבלי רשת לראוטר ולחבר גם 2 מחשבים בצורה אלחוטית לראוטר/לרכיב רשת אחר (כולל כמובן כרטיסי רשת אלחוטיים). אני לא רוצה להפוך את כל הרשת בבית לאלחוטית, אם הייתי יכול הייתי מחבר את כל המחשבים עם כבלי רשת אבל מאחר ואני לא יכול - אז אני אעשה את זה בצורה אלחוטית. יהיה עדיף גם אם מישהו יוכל לפרט לי איזה כבלים צריך, וכל שאר הדברים הנדרשים ב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. התחברתי לחבילה 5/500 ב-ADSL עם בב"ל (מודם AZTECH 600E). ה-UPLOAD בביטורנט מוגבל ל-50K. כאשר טורנטים עולים בקצב הנ"ל, קצב ההורדה נופל ומגיע עד 300K (גם אם זו הורדה בדפדפן). ברגע שעוצרים את הטורנטים העולים, קצב ההורדה קופץ חזרה לכ-630K. כאשר הייתי מחובר לכבלים עם בב"ל לחבילה של 1.5/512, בזמן העלאה של 50K, קצב ההורדה לא נפגע ועמד על כ-180K. בתמיכה של בב"ל לא ממש ידעו לעזור לי עם זה. למישהו יש הסבר לתופעה או שזהו מצב לא תקין? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by יואב שניר,

הוידאו הזה מסביר כיצד למפות כונן רשת. ... חיבור כונן חיצוני USB לנתב. מאוד יעיל. וידאו למיפוי כונן רשת

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם! היום יצרו איתי קשר מהוט והודיעו לי שמשדרגים לי את הקו מחמש מגה לשתים עשרה מגה. כמובן ששמחתי מאוד אבל נמסר לי שיש בעיות עם הראוטר הנוכחי שאני משתמש בו, שהוא לא תומך ב-L2TP בצורה טובה, הנתב הנוכחי שיש לי הוא 3COM OfficeConnect wireless-g. לכן אני מחפש לקנות נתב אלחוטי חדש שיתמוך בהעברת קצבים במהירות גבוהה, יש לציין שאני תמיד מחובר לאינטרנט ותמיד מוריד, בדר"כ אני מוריד בקצב של 10-12 גיגה ללילה. המחשב שמוריד מחובר לראוטר עם כבל רשת אבל יש לי 3 לפטופים שאני מתחבר איתם לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית. חשוב לי שהראוטר יהיה יציב ואמין, שלא יהיו ניתוקים, שהוא יתמוך במלואו בתקן N וב-L2TP, תוכלו בבקשה להמליץ לי על ראוטר טוב? אני מתכוון להוציא על הראוטר בין 300 ל-400 ש"ח. תודה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ygoldgold,

הייתי מחובר לתשתית הוט 12MB + בזק בינלאומי - ללא חייגן. והשתמשתי במודם של הוט שחובר לראוטר שלי Cisco WRT-120N הכל היה בסדר. עכשיו השתדרגתי להוט 100MB + הוטנט - ללא חייגן. בא הטכנאי. העיף לי את הראוטר. שם את ה-HOTBOX שמשמש כראוטר. נגיד שלא מעניין אותי חיבור אלחוטי כרגע. מה הקונפיגורציה הכי נכונה ? להתקשר להוט שיהפכו לי את HOTBOX למודם ? זה כדאי ? למה ? להישאר ככה ? הראוטר של הcisco בכלל תומך בקצבים הגבוהים ? ואם כן מעניין אותי חיבור אלחוטי. מה לעשות ? (תודה, וסליחה על החפירות בשאלות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

שלום אני כרגע משתמש בראוטר של לינקסיס מעל לשנה והוא סבבה לדעתי אני לא מרוצה עד הגג למה יש ניתוקים והוא לא עומד בעומס הכי טוב קיבלתי היום מבזק את האסוס רציתי לדעת אם שווה לי להחליף ביניהם תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים