עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RS4,

יש לי רשת ביתית אחלחוטיתשל בזק עכשיו יש לי מחשב ברשת שכבר לא עובד והוא בעייתי רציתי לבטל את הרשת בין המחשבים ושיהיה לי חיבור רגיל על ידי מחשב אחד עם חייגן... איך אני אמרו לעשות תזה? דרך אגב המחשב ההרוס לא ניתן להשתמש בו בכלל ולא להכנס לאקספלורר כך שאם אני צריך להכנס מהמחשב הזה לIP 10.0.0.138 לא ניתן לעשותתזה אז איך אני אמור לסדר תזה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by Guy950,

אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי חזק בתקציב עד 150 שקל.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by ExsoTic Cop,

האינטרנט מהבוקר לא זז הורדות במקרה הטוב על 5KB ואתרים בקושי זזים לקח כמה דקות עד שהצלחתי לשלוח פה הודעה. השאלה שלי אם זה רק אצלי או גם אתם מרגישים איטיות בלתי מוסברת.. ואיך אפשר לפתור תבעיה?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לחבר את ה-CuBox (סטרימר) שלי לראוטר של netvision netbox באמצעות כבל רשת. איזה כבל 5 מטרים מומלץ לי לרכוש? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by KOBI777,

שלום אני משתמש חדש ואני מקוה שהגעתי למקום הנכון. אני מחפש הגדרה ברורה ומדוייקת למונח טרנסיבר. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  6. Started by musari,

אחי החליף את השרתים במיפעל שלו וכולם שודרגו ל OPENPOWER 720 http://www.spec.org/jAppServer2004/results/res2005q1/jAppServer2004-20041219-00007.jpg מה ניתן לעשות עם שרת כזה מה הוא נותם ולמה המחיר 56000 דולר על קופסה כזו? שאפשר להביא מחשב סופר על במחיר הזה ?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by Demagh,

אז ככה, ברגע שאני מגדיר חיבור L2TP ל-018 בראוטר - הוא מראה שהוא מחובר. אני יכול לשלוח פינגים מהממשק שלו עצמו והכל טוב ויפה. אבל - הוא לא מעביר אינטרנט. המחשבים מראים שהם מחוברים לראוטר (מחשב אחד חוטי ואחד אלחוטי), אבל אף אחד מהם לא מקבל רשת. שוב, הראוטר עצמו כל מחובר לאינטרנט. אם אני מנתק את כבל הרשת הפיזי בין הראוטר למחשב ומחשב שוב - באורח פלא אותו מחשב מקבל חיבור. הבעייה היא שאי אפשר "לנתק" את ה-wifi מבלי לאתחל את הראוטר כולו. לקחתי את הראוטר לחבר, הוא מחובר דרך בזק ו-014 (PPPOE), הראוטר התחבר וה-wifi עבד. שום הגדרה לא שונתה פרט לשיטת החיבור. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כרגע אני ב HOT אני רוצה לעבור ל NGN

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by hakotea,

מישהו ניסה לעשות בית חכם? בית שלא רק הרשת בכל הבית אלא שהשרת שולט גם במוזיקה ובתאורה, טלויזיה, וידאו, במיזוג וכו' יש הרבה אתרים שמוכרים ציוד אבל רובם משרתים את השוק האמריקאי (עובדים על חשמל אחר 110) והאחרים שמצאתי פשוט יקרים מאוד... התקנה נכונה של ציוד כזה (בצירוף תוכנה מתאימה) מאפשרת שליטה בכל הרכיבים הללו באמצעות המחשב, דיבור, או מרחוק בטלפון או בשלט... האם למישהו יש נסיון בזה? יודע איפה להשיג ציוד שמתאים לארץ? תודה, משה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by itaysk,

שלום, יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן.. יש לי ידע בתקשורת וניהול רשתות\דומיינים\שרתים ברמה ארגונית אבל תמיד עניין אותי איך מורכב האינטרנט מבחינת טופולוגיה ושרתים כלומר לאן בהכבל שיוצא לי מהמחשב מחובר ואיך אני מקבל אינטרנט? במקרה שלי יש לי כבלים אבל נאני אסתפק בתיאור כללי גם תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by badmama,

שלום לכולם, ההקדמה: יש לי 2 מחשבים. אחד עתיק (פנטיום 3, 800 עם XP), השני חדש יותר (4 עם XP). החדש יותר מחובר לאינטרנט דרך מודם BFOCUS של בזק (ודרך כרטיס רשת נפרד). הישן מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב מכרטיס הרשת שלו, לכרטיס הרשת ה ONBOARD שיש על הלוח של החדש. בהגדרות הרשת, זה נראה כך: לפני כשבועיים פתרתי בעייה באמצעותכם לגבי המחשב הנתמך באמצעות הגדרת IP ידני אליו. היום פירטמתי את המחשב החדש (צריך לרענן מדי כמה זמן), הגדרות הרשת נשארו אותו הדבר בחדש (אני חושב), אך לא קיים חיבור אינטרנט בין המחשבים, שלא לדבר על שיתוף מדפסות וקבצים. בשני החיבורים (גם בישן, גם בחדש), המחשב אינו מתריע על בעייה בחיבור, אלא פשוט לא גולש מהמחשב הישן. חשוב לציין, בישן כעת הוא גם לא מציג שום סטטו…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by Adun,

הי, הייתי רוצה לשתף אותכם בבעיה שיש לי ולדעת אם זה נורמאלי או לא, אולי מישהו אחר חווה אותה ויכול לעזור לי.. הספק אינטרנט שלי הוא 014 בזק, תשתית הוט. המודם שלי הוא ת'ומסון והראוטר netgeat wnr3500. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט שלי הייתה 12 מגה, והכל היה בסדר. מידי פעם אני עושה בדיקת מהירות והכל תקין. אז החלטתי להעלות את המהירות ל 30 מגה. כאן התחילו הבעיות... בזמן שהמחשב שמחובר ישירות למודם מראה בבדיקות 30 מגה רוב הזמן, אבל לפעמים גם פחות, והעלאה של 1.5, כל מחשב נייד שעבר בדיקת מהירות מראה מהירות הורדה ממוצעת של 16-18 מגה והעלאה של 1.5... הבדיקות נעשו כשאף מכשיר אחר מחובר או מוריד משהו, כך שכל רוחה הפס הוקדש לבדיקות האלו... כשדיברתי עם התמיכה של החברות, הנציגים טענו שככה זה,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי! יש לי מחשב שמחובר למודם ADSL שמקונפג כראוטר (סוג מודם: ECI 312) אני מעוניין להתחבר למודם דרך Remote Control של XP או דרך VNC, אבל זה בעייתי כי למחשב אין כתובת IP חיצונית. למישהו יש מושג איך בכל זאת ניתן להתחבר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nas,

שלום, נתחיל בתיאור הבעיה .. יש לי בבית שני מחשבים וכבר ממזמן עשיתי רשת לי ולאחותי, בעזרת שני כרטיסי רשת אצלי ואצלה אחד, הבעיה היא שהיא כל היום בקאזה והיא שואבת לי את כל הרוחב פס.. ושלא נדבר על זה שהיא מעלה דברים.. השאלה שלי , היא כיצד אני יכול לעשות לה הגבלה מסויימת.. נגיד עד 40K הורדה ו3 K העלה.. אני משתמש ב windows XP pro דרך אגב..

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by EG,

שנים שלא הייתי קשור לכלום (באינטרנט). עכשיו אני נכנס ל"ליון נטוורק" ואין שם אפשרויות הורדה, זה בכוונה או רק אצלי? איך אני מוריד משחקים? אם זה בכוונה אז מאיפה אפש להוריד משחקים? ישנו איזשהו אתר שהחליף את זה שאני מכיר?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  16. במידה ויש לי אינטרנט מהיר 1.5 mb יש לי שנים מחשבים 2 כ.רשת מודם ונתב ואני מחבר את המחשבים דרך כ. רשת סטנדרטיים מה המהירות שתיהיה בהעברת התנתונים בין 2 המחשבים ??? 2. האם מהירות הגלישה תרד משמעותית כאשר שני המחשבים גולשים באינטרנט ומורדים קבצים או שהנתב "מתקן" את זה תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  17. כי אני מוריד רק על 60 זה כאילו נתקע שם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. האם יש יתרון כלשהו לראוטר vdsl של בזק על פני מודם vdsl וראוטר סטנדרטי? מה הפתרון העדיף?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by doker,

יש לי מחשב ישן (20 giga P2)וחשבתי לעשות אותו ראוטר ושאני יוכל להשתמש בוא גם כמחשב שמוריד רציתי לדעת במה להשתמש בלינוקס או ווינדוס ורציתי גם שאני יוכל לשלוט עליו בעזרת מחשב שנמצא איתו ברשת יש לי כמה כרטיסי רשת בו אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני יודה לו תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by bronco,

הבאתי סטרימר (מזרים מדיה ) וחיברתי אותו עם כבל רשת מוצלבאל המחשבבכרטיס רשת נפרד מכרטיס האינטרנט הגדרתי במידת הבנתי את שיתוף הקבצים במערכת הפעלה אבל עדיין אני לא מצליח לראות את הכונן דרך מזרים המדיה פשוט התחלתי להיסתבך בהגדרות ואנני יודע עם הIP שרשמתי בסטרימר הוא קבוע או לא (ציבורי) נאמר לי שאני צריך להגדיר את כתובת עבור הכרטיס במחשב אבל אני לא יודע הייכן מגדירים זאת במחשב אני פשוט אובד עיצות בכול הקשור להגדרות הרשת בויסטה ולא יודע איך להתחבר אני עובד תחת ויסטה בעיברית זקוק לעזרה בהגדרות יש לציין שאני דיי ירוק בכול מה שקשור לרשתות כך שצריך להתחיל איתי מהבסיס תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן כמו שכתבתי בכותרת, אני רוצה להפוך נתב מסוג "Asus AM604G" שישמש בתור "מגבר"(AP) אלחוטי לנתב הראשי של הבית (שהוא בעצם מחובר לאינטרנט), הנתב הראשי הוא מסוג "D-Link dsl 2650U". להפוך את הAsus להיות AP לא הייתה בעיה, עשיתי זאת תיק-תק עם רשת לא מאובטחת (בלי סיסמת כניסה לרשת). גם עם הצפנת WEP הכל עובד חלק, הבעיה היא לעבוד עם הצפנה WPA. קראתי כל מיני תגובות בפורום הזה ובפורומים אחרים לשאלות דומות ולמיטב הבנתי רצוי(ואולי חובה) ששני הראוטרים (הן הראוטר הראשי והן הAP) יהיו אותו דגם בדיוק (או לפחות של אותה חברה), האם זה נכון? האם זה באמת חובה או שישנה דרך לסנכרן בין השניים גם כשאינם מאותה חברה\דגם? המצב הוא כזה שאין שום דרך אחרת לחבר בין הנתבים עם כבל, וכל פתרון אחר שהוא אי…

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by gil2518,

שלום. לאחרונה חלה אצלי בעיה , שהיוטורנט מופעל ומתחיל להוריד כעבור כמה דקות ספורות האינטרנט מתנתק . תמיד הייתי משאיר את היוטורנט פתוח בלילה והכל היה תקין ! איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  23. אין לי בעיה מיוחדת עם ה WIFI בלפטופ, רק מסקרן אותי לדעת למה אם הנתב שיש לי תומך עד 300mbps הכרטיס רשת שלי כל הזמן עובד במהירות של 65mbps ולא משנה איזה הגדרות אני עושה בנתב ובלפטופ, המהירות הזו לא משתנה כלל. בנתב DIR-655 D-LINK הגדרתי לו auto 20/40Mhz ובחרתי את הערוץ עם הכי פחות הפרעות באלחוט שזה מס' 2 לפי inssid (התוכנה), והגדרתי לו מצב N בלבד, ניסיתי גם מעורב. בלפטופ עצמו של ASUS X54HY (או LY) ההגדרות הן על חיבור לתקן N ולא שיניתי שום אופציה בכרטיס האלחוטי. האם יש דרך כלשהי לגרום לכרטיס הרשת בלפטופ לעבוד על יותר מ 65mbps ב LAN? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בדקתי הצעה מפלאפון לחבילת גלישה ללא הגבלה עם netstick במחשב הנייד בהתחייבות ל-18 חודשים, והכל ביחד 149 שקלים. המהירות מעולה, בערך 7MB הורדה ו-3MB העלאה, והעובדה שאין הגבלת נפח הופכת את כל העניין לשווה ביותר. רק לפני שאני ממהר לחתום על חוזה, למישהו כאן היה נסיון עם הנטסטיק והאינטרנט של פלאפון בנייד ויכול לתת חוות דעת על האיכות? המהירות באמת כזו גבוהה? סובלים מניתוקים? יש חסימות לטורנטים? תודה . אני צריך את זה ללימודים דרך המחשב הנייד, כשבהרבה פעמים לא תהיה רשת אלחוטית זמינה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד ואני צריך לקלוט איתו WIFI מרשת ציבורית פתוחה איזה מוצר הכי מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.