רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הוא עבד בסדר עד עכשיו . בשבוע הזה היו כל מיני ניתוקים . כל יום הוא מתנתק .אני חייב לעשות לו ריסטרט אחרת אין אינטרנט . אני חושב שיש משהו בהגדרות שלא מכון כמו שצריך אבל באמת בשבוע הזה הוא השתגע כל יום אני צריך לעשות לו ריסטרט . זה מכעיס אותי ומרגיז כל פעם לעשות ריסטרט .
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קצר ולעניין.. רוצה שיהיה שיתוף (קבצים והכי חשוב - שער אינטרנט) בין 2 מחשבים בעזרת כבל מוצלב. המצב כיום.. מחשב נייח עם 2 כרטיסי רשת תקינים, אחד מתחבר לאינטרנט ישירות (ראוטר) והשני מתחבר בעזרת כבל מוצלב למחשב נייד. למחשב הנייד כרטיס רשת אחד שמקבל את הרשת מהמוצלב. מה עליי לרשום בכל אחד מהסעיפים (מאפיינים) הבאים עבור כל שלושת חיבורי הרשת?? (2 הכרטיסי רשת בנייח + האחד בנייד) - כתובת IP -מסכת רשת משנה -שער ברירת מחדל -כתובת DNS (אם יש צורך..) אם אוטומטי אנא ציינו שיש להגדירו כאוטומטי..
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה רק אני, אבל לפני כמה זמן השתדרגתי ל 5 MB (בזק ובזק בינלאומי),מאותו יום יש לי בעיות עם האינטרנט כל הזמן גלישה איטית... ניסיתי לברר עם הספקית ועם התשתית והכל בסדר גמור אצליהם, אין לי בעיה של התנתקויות וכדומה (ביטלתי את שירות ה SAFE NET שככל הנראה גם גורם להפרעה בגלישה). כמובן שקיבלתי ראוטר של SIEMENSE ולפי מה שהבנתי הוא די גרוע ביחס למה שהיה לי לפני שאיתו לא היו בעיות.. לכן אני שואל האם כנראה הראוטר הזה דפוק ולכן יש לי בעיות בגלישה, אם כן יש אפשרות לבקש מבזק ראוטר אחר מהדגמים שיש להם שהוא יותר טוב ממה שיש לי? ואם בכלל לבזק יש ראוטרים אלחוטיים גרועיים אז כבר עדיף להשקיע ולקנות ראוטר אלחוטי איכותי? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם אלקטל שהתגלה כתקין אחרי ששמרתי אותו כמה שנים בארכיון שלי.הוא הוגדר כנתב בזמנו והיום אני רוצה להחזיר אותו למצב מודם. יש לי כמה ROMים שלו מדגמים חלשים יותר אם צריך אבל אני לא ממש זוכר איך מאפסים אותו כי הגרסה שיש עליו היא ה 510 שהקבילה לטומסון 510 הוא גולש נהדר - אני כרגע כותב ממנו ואני אשמח להעיף את המודם שיש לי ולשים אותו. הגרסת רום שיושבת עליו עכשיו היא כזו GV8BAA3.721 לי יש גרסאות עם סיומות נמוכות יותר במקום ה 721 כמו 253 או 280.בהנחה שאם אני אתקין אותן הן יורידו את ההרחבות של המודם\נתב ויחזירו אותו למצב מודם רגיל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את ההארדיסק של ווסטרןדיגיטל MY BOOK WORLD EDITION 2 1TB זה הארדיסק חיצוני שמתחבר בחיבור רשת לראוטר(EDIMAX 6504N),ואז בעצם יש אליו גישה דרך האתר של MIONET (תוכנה שכנראה בשיתוף עם WESTERNDIGITAL) אפילו עם המחשב מכובה,יש גישה לקבצים שלו,זה ממש מציג דרך שם את הכל תיקיות ואפשרות להכנס ולהוריד את הקבצים. הבעיוצ עם האתר שלהם הזה1.,שבהרבה מחשבים הוא לא פועל בגלל ג'אווה או בגלל לא'דע פקין מה, 2.גם באלה שהוא פועל-יש חסימה של הקבצים הכי פופולריים של מוזיקה,וידאו,תמונות...שזה בעצם מה שאני רוצה גישה אליו! 3.התיקיות אצלי בהארדיסק הם בעברית וכנראה בגלל שאין להם פונט עברי באתר זה פשוט מראלי את הכל בג'יבריש.ואני לא יודע לאיזה תיקיה להכנס. לכן..העזרה שרציתי מכם. זה איך אני בעצם ניגש …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי שני מיספרי טלפון שונים עם קידומת שונה אבל מנוי ADSL אחד...עם בזק + בזק בינלאומי האם אני יכול להיתחבר לחשבון האינטרנט שלי פעם מקו אחד...ופעם מהקו השני? ההיגיון שלי אומר לי בעיקרון כן...כי באותה מידה אני מצליח להתחבר עם המחשב הנייד במקומות שונים דרך הסלולארי או הרשת הזמינה במקום 1. האם אני צודק? 2. אם לא מה אני צריך לעשות בקו השני כדי שזה יתאפשר? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקנתי Windows 7, ובגלל אירועים בלתי צצפויים עברתי אליו באופן קבוע. כבר מההתקנה האינטרנט עבד מאוד לאט, ולאחר בדיקות שונות בהם בין היתר חיברתי את הכבל רשת ישירות למודם, גיליתי שהראוטר גורם לבעיה. לאחר שלא מצאתי דרך לפתור את הבעיה התייעצתי עם חבר שהציע לי לאפס את הראוטר, וכך עשיתי, אך נאלצתי להתקשר לבזק כדי שיעזרו לי להגדיר מחדש את הראוטר, ומאז האינטרנט הרבה יותר איטי מכפי שהיה קודם לכן. איך אני יכול לפתור את בעיית הראוטר שמאט את האינטרנט? ואיך אני יכול לפתור את בעיית המהירות האיטית של האינטרנט ב-Windows 7 (בגרסת XP לא הייתה כלל בעיה)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
או netgear wgt624v4 ראוי לציין שברשותי מזרים מדיה אלחוטי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים, אני מקבל פינגים מאוד גבוהים ולא יציבים בשרתים במשחק רב משתתפים Unreal Tournament 2004 אני מדבר על 300-400, כאשר באותם שרתים קיבלתי פינג של 100-150. בדקתי כמובן בשרתים שאני משחק בהם מדי שבוע, וגם ברשימה של עשרות שרתים של סוג משחק מסוים, וממש בכל השרתים, גם ישראלים, הפינגים ממש גהובים, 400 במקום 100-200... זה ברור שזו לא בעיה בשרתים, ואין שום שינוי במחשב שלי. גם בדקתי פינגים כאשר אין שום שימוש אחר ברוחב הפס שלי. גם לשחקנים אחרים אמנם מחול, אין אית הבעיה הזו. ומיותר להגיד שבמצב כזה, שום שרת לא שחיק. מכל מה שבדקתי, אני משער שהסיבה שנותרה היא הספק - אקספון. (אם יש לכם מושג אם משהו אחר יכול לגרום לתופעה, אנא הגיבו) מדי פעם הפינגים חוזרים למצב פחות או יותר נורמ…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה ראוטר WBR-6001 אחרי שמת לי ה netgear האהוב. ניסיתי להגדיר את הנתב להתחברות עצמאית דרך המודם אך אני לא יודע בדיוק מה הן ההגדרות שבהן אני מכניס את שם המשתמש והסיסמא. ישנן מספר אופציות: Static/Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP L2TP לא יודע בדיוק מי מהן צריך לבחור. יש ברשותי מודם B-FOCUS שיכול להתחבר עצמאית גם כן, אבל אני רוצה שהנתב יעשה זאת בעצמו. הסט-אפ כאמור: מחשב -> WBR-6001 -> מודם B-FOCUS דרך ADSL (בזק בינלאומי) אם מישהו יודע איך צריך להגדיר את הנתב בתצורה הנוכחית אני אשמח לדעת. (קריאת ה user manual לא עזרה לי הרבה אז אין צורך בקיצורי דרך לאתר היצרן)
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין בנושא כלום אך אני יוודע שיש לי ראוטר חדש שקניתי וחברתי והוא עובד מצוין edimax br6524n אבל הכרטיס שיש לי במחשב נייד לא תומך בתקן N שהראוטר שלי משדר בו.... תמליצו לי בבקשה אל כרטיס שתומך בראוטר הזה תודה ויום טוב....
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מודם DLINK DSL 2650U ובטעות שידרגתי קשוחה בקובץ שגוי ורציתי לדעת עם אפשר לחזור הוא לקבל גירסא קשוחה של בזק מספ הקשוחה הוא BZ_1.06 בבקשה תעזרו לי תודה :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים אחד שמחובר בראוטר ואחד במתאם אלחוטי. במחשב עם הראוטר אין בעיה של ניתוקים, אבל במחשב עם המתאם ההאלחוטי יש לי בעיה של ניתוקים, אבל, רק כשאף אחד לא משתמש במחשב עם הראוטר. זה נשמע לי ממש מוזר, כשמישהו משתמש במחשב עם הראוטר אין אצלי בעיית ניתוקים אבל כשהוא עומד דלוק ולא משתמשים בו מתנתק אצלי האינטרנט כל דקה. וכשאני אומר מתנתק הרשת עצמה מחוברת אבל אין אינטרנט. תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
dell 9400 laptop לא מצליח להתחבר לאינטרנט לא בצורה קווית ולא אלחוטית טוען שלא מוצא את ה IP. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס אך ללא הועיל.. יש למישהו מושג?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שאני מתחיל אני רוצה לומר כי כל מה שאני שואל כאן זה במטרה אחת, והיא - ללמוד. אין בכוונתי להשתמש בזה למעשים זדוניים האסורים על פי חוק. אני לא מזמן שאלתי כאן לגבי אבטחת רשתות אלחוטיות. אנשים הועילו בטובם להסביר לי על ההצפנות הידועות, ואיך אפשר לפרוץ אותם. במשך שלושה שבועות ישבתי ולמדתי אודות AIRCRACK SUITE, איך משתמשים בה, איך היא עובדת וכו'. עם הזמן כל הנושא הזה העביר אותי לתת נושאים הקשורים לכל ההתקנים האלחוטיים. עכשיו השאלה שלי היא כזו, כשאני משתמש ב AIRODUMP, ומופיע לי התקן אלחוטי בחלק התחתון של המסך, מופיעות לי שתי כתובות, האחת הכתובת של ה AP והשניה הכתובת של ה STATION. הנושא הזה סיקרן אותי, וחשבתי לעצמי נניח ואני מעמיד בחדר שלי מחשב נייד נוסף, ההתקן הא…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שמתי לב להאטה משמעותית במהירות הגלישה\הורדה.. רק לעיתים רחוקות אני מצליח לנצל את מלוא המהירות עליו אני משלם. בנוסף שמתי לב שב utorrent, פתאום מבלי שנגעתי באף הגדרה, מופיע לי שהפורט דרכו הוא עובר - חסום. ולאחר כמה שעות או יממה הוא נפתח שוב, מבלי שנגעתי באף הגדרה. אז יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת בוודאות שיש מגבלה כלשהי מצד הספק\תשתית ? במידה ויש, יש לכם המלצות איך לטפל בעניין ? תודה מראש ! *הספק הוא בזק בינלאומי, התשתית - בזק.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בכל התקן אלחוטי לדוגמת ראוטר וכרטיס רשת, יש תכונה שהיא המהירות האלחוטית, שנתוניה הם בין 54Mbps ל 300Mbps. שאלתי היא, מה מהירות זאת מבטאת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב אז. זה התחיל מלפני הרבה זמן יחסית בסביבות לפני חצי שנה אבל בחודשיים האחרוניים זה נעשה בלתי ניסבל כול פעם שאני ניכנס אם האקספלורר זה נותן את החלון של החייגן ולא נותן לצאת ובכלל האיטרנט שלי ללא חייגן \ וכול פעם שאני מצליח לצאת מהחלון אני עושה אתר מסויים וזה נותן לי שמצב האיטרנט שלי לא מקוון וכשאני מחליף אותו למקוון עוד פעם אני מקבל את החלון של החייגן אני לא יודע מה לעשות אז תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מגבר לראוטר אלחוטית - לעבודה מחוץ למשרד - ןלהלן הדרישות : 1. בעל טווח קליטה ו שידור למרחק גדול . 2.יש לי מודם בחיבור של ADSL ? נתב של COM3 3. שיהיה אמין מאוד ואכותי . 4.רצוי שיהיה לו אפשרות לנייד אותו למקומות התחברות שונים כמו מתנס'ים . תחנות דלק . אולמות של כנסים - כמובן במקומות שיש שם רשת אלחוטית פתוחה . 4.בתקן b/g 5. תקציב עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני גר בירושלים בבית פרטי 2 קומות. קומה ראשונה קולט אינטרנט וקומה שניה לא מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שיתוף אינטרנט באמצעות ICS של חברת מיקרוסופט...השרת מוגדר ,יש חיבור כבל מוצלב בין שני המחשבים. אבל לא היצלחתי לשתף את האינטנט.....המכסימום שהיצלחתי היה שיתוף קבצים. המחשב המישני עם ווינדוס 7 חוסם את האינטרנט . יש איזה רעיון או ניסיון עם ההגדרות?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וחיפשתי נושא דומה אך לא מצאתי. קניתי אתמול סטרימר של BUFFALO LINKTHEATER PC-4 ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. יש לי את הסיסמא מהרשת האלחוטית אך הסטרימר לא מצליח להתחבר בהגדרות הנוכחיות. הראוטר הינו של TP-LINK WR542G ובמחשב XP-HOME. יש למישהו אולי רעיון? בתודה מראש אלי
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לא מזמן הייתה לי בעיה בהתקנת הראוטר אבל הסתדרתי. עכשיו יש את המחשב שלי שמחובר לראוטר על כבל רשת ויש את של אחי(ויסטה) ושל אחותי(XP) שמחוברים על אלחוטי. אני רוצה לעשות ככה שאני יכול להעביר קבצים מאחד לשני ואם אפשר אז גם כניסה לתיקיות וכ"ו(כמו שליטה מרחוק) אבל לפחות שיהיה העברת קבצים... תודה מראש יוסי..
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בבית שאין בו בכלל קליטה. לא לאחרונה התקינו לי רפיטר (מגבר אות סלולרי) בבית וזה אכן הגביר לי את הקליטה יש לציין שאת הרפיטר קניתי מחברת סלקום והוא מגביר אך ורק את רשת סלקום שאלתי האם יש אפשרות להוסיף לרפיטר את התדר של אורנג' כדי שאוכל להגביר גם קליטה לפלאפונים מרשת אורנג' הרפיטר של חברת CELLVINE תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 5.3k צפיות
-