עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי (לא שהאינטרנט איטי או שהדפדפן לא עובד,פשוט האינטרנט עצמו נופל)ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dmaster1984,

חברה מה שלומכם יש לי ראוטר של חברת BELKIN דגם F5D7230-4 אני מנסה להבין למה הראוטר שלי קורס כאשר אני משתמש בתכונות שיתוף קבצים (ABC בעיקר) אני מנסה להבין למה זה קורה, כי כולם אומרים לי שפשוט הראוטר שלי לא יכול להתמודד עם יותר מ 25 PEERS (חיבורים) בכל רגע אני אשמח לשמוע הצעות, תודה!!! ואם אפשר מה אני יכול לעשות ראוטר בשביל להפסיק את הניתוקים (חוץ מי לדפוק לו מכות ולזורק אותו לזבל)

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  3. שלום, עקב קפיצת מתח כנראה נשרף נשרפו בראוטר הפורטים של האינטרנט והפפורט הצמוד אליו (כל שלושת הפורטים האחרים תקינים) כרגע אני במצב שיש מחשב אחד שמחובר לרשת דרך חייגן וראוטר עם שלוש פורטים תקינים (wrt54gl עם tomato) האם יש לי דרך לשתף את כל המחשבים באינטרנט (אין לי בעיה להשאיר את המחשב שלי פתוח) ואיך? האם זה יעבוד לחיבורים אלחוטיים? ולסיום אני מבקש המלצה לראוטר חדש באזור ה300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כשאני מנסה להתחבר לרשת שלי. דרך הפלאפון למשל. הוא מתחבר לי לאינטרנט. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך המחשב עצמו הוא מביא לי שגיאה 105 err_name_not_resolved. כל הנורות בראוטר ובמודם עובדות. מישהו יכול לעזור..?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי! כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם הראוטר שקיבלתי מהוט, TP LINK tl-wr841n, משום מה כאשר אני מחובר עם חייגן (משהו רצוי שכן אני מתכנן לעבור למסלול גיימר עם בב"ל) הוא מתנתק כמה פעמים ביום והדבר היחיד שעוזר הוא reboot של הראוטר. ניסיתי חיבוא ללא חייגן בתקווה שזה ייתפור את הבעיה (כבא הייתי מוכן להתפשר) אך עדיין היו ניתוקים בראוטר והיה צורך לאתחל שלום. עדכון קושחה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by biodome,

היי חבר'ס.. אנחנו בעבודה כרגע עם מודם של בזק שהוסב לראוטר ומחובר אליו switch עם 7 מחשבים (5 באמת משתמשים בנט). המודם נתקע מדי פעם, לפחות פעם ביום אם לא יותר צריך להוריד את הסוויטצ'. זה בעיה כי אז בלתי ניתן לגשת למצלמות האבטחה דרך הרשת. אני צריך המלצה לראוטר אמין, כזה שידוע שהוא לא נוטה להתקע. אין צורך באלחוטי, אבל אם הוא עדיף אז סבבה. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yakirsh4,

שלום, עברתי אתמול לדירה חדשה והתחברתי לאיינטרנט של הוט עם ראוטר של הוט החלטתי לשים את הראוטר בממד (כי אני רוצה לחבר אותו ישירות לPS3 שלי שיהיה בממד) וכשאני יושב בסלון עם המחשב הנייד שלי הסיגנל חלש שאלתי את הוט והם אומרים שחוץ מלהוצי את הראוטר מהממד אין שום דבר לעשות אני חשבתי על שתי אופציות 1.לקנות ראוטר חדש שיביא לי סיגנל חזק בסלון גם אם הוא בממד (המרחק מהממד לסלון זה 5-5.5 מטר) הבעיה פה הוא שאני לא יודע איזה ראוטר יעמוד בזה אז אם אתם יכולים בבקשה להביא לי ראוטר איכותי וחזק שיוכל לעמוד בזה 2.לקנות את המוצר הבא:http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/powerline/dhp-500av-powerline-av-500-adapter השאלה שלי היא אם אני יקנה זוג כאלא וישים את הראוטר מחוץ לסלוןויחב…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. בבדיקת מהירות אני לא עובר את ה-70Mb/s. בחיבור ישירות למודם ללא הראוטר אני מגיע בקלות ל-100Mb/s. לפי הנתונים שלו הוא אומר לתמוך עד 300Mb/s.. מצד שני, חיבור הרשת במחשב מציג דרכו חיבור במהירות 100Mbps, ובחיבור ישירות למודם הוא מציג חיבור במהירות 1Gbps. יש מה לעשות או שזאת מגבלה פיזית של הראוטר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ofekd23,

שלום יש לי הראוטר של בזק D-LINK בכל פעם שאני מחבר אליו את הטלפון שלי אחרי כמה דקות הוא לא מזהה את הרשת שלי בטלפון וחוזר לאחר כמה דקות אבל טלפונים אחרים הוא לא זורק מה ניתן לעשות בכדי שלא יזרוק ויחזיר אותי כל פעם מהחדש תודה למי שעזוזר

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  10. יש לי ALCATEL SPEEDTUCH אני אוהב לשחק בW3 ולהיות ההוסט ובשביל זה אני צריך את פורט 6112 פתוח,עד עכשיו לפני חודש וחצי ,שעוד היה לי את המחשב הישן והמחורבן שלי,הכל עבד טוב ויפה(היה פיירוול של XP SP2)גם עכשיו יש אותו דבר,הפורטים היו פתוחים לכתובת המקומית שלי (10.0.0.1) ולoutside adress (0.0.0.0( ועכשיו זה פשוט לא עובד.....ניסיתי הכל....(זה NAPT) למישהו יש הסבר/משהו לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לי ראוטר מסוג Siemens SL2-141, וכאשר אני מנתק אותו מהרשת באמצעות תוכנה הוא לא מתחבר מחדש לבד, אלא אני צריך להיכנס אליו, וללחוץ "התחבר". לפני כמה זמן זה כן היה טוב, ואני לא מבין למה זה לא טוב עכשיו!!! תודה רבה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  12. היי כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים מסוימים ובפרט לאתר e.walla.co.il הראוטר שלי מפנה אותי לתפריט של הראוטר במקום להיכנס לאתר. ניסיתי לבצע פינג לכתובת הנ"ל ואני רואה שהוא מנסה לעשות פינג לכתובת 10.0.0.1 – שאני לא רואה שכתובת זו כלל מוגדרת ברשת הפנימית (הטווח הוא 192.168.2.1-10), אבל לדעתי היא הוגדרה בו בעבר. ריסט לראוטר לא עזר. יש לכם רעיונות איך לטפל בבעיה המוזרה?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. היי חבר'ה, פעם ראשונה שאני בפורום היות והאינטרנט שלי מתנתק בדרך קבע (למשל אחרי שעתיים שהמחשב היה כבוי או שהאינטרנט לא היה בשימוש), אני צריך לתכנת את הראוטר שלי (כנראה הגדרות בעייתיות בקונפיגורציה של החייגן, מנסיון עבר). עכשיו אני זוכר שפעם נכנסתי להגדרות הראוטר שלי דרך כתובת ה-IP שלו (חברת Linksys, הכתובת 192.168.1.1). עכשיו משום מה זה פשוט לא פועל. ניסיתי בהתחלה מ-FIREFOX, אח"כ מהאקספלורר (גרסא 8), אח"כ ריסטרט, ושוב מהאקספלורר, ובסוף פשוט שלחתי פינג דרך ה-CMD, והשרת פשוט לא מגיב. עכשיו זה מוזר כי כן יש לי אינטרנט מחובר, אז מה הבעיה שלו? תודה מראש לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by achiya1,

שלום :] אני מחזיק בראוטר סימנס SL2-141 (צבע שחור) הוא כל הזמן חם מאוד .האם זה נורמלי ? אפשר לעשות משהו כדי לקרר אותו? זה פוגע לי בביצועים ?

15. אהלן, יש לי את הראוטר האלחוטי WRTL54GL של Linksys כמה שנים טובות. (הוא מחובר לראוטר של בזק שמשמש גם כמודם ADSL) עד לאחרונה הוא עבד מצויין. בחודש-חודשיים האחרונים החלו להופיע ניתוקים \ בעיות ברשת האלחוטית שלו, וכל כמה שעות (5 - 20) לא הייתה לי גישה לאינטרנט ממכשיר אלחוטי (לפטופ \ אייפון וכו'). הרשת האלחוטית הופיעה במחשב אך לא היה ניתן לגלוש לאתרים. ולפעמים האייפון ביקש להכניס שוב את הסיסמא (הכנסה נוספת של הסיסמא לא עזרה). הפתרון היחידי היה להוציא מהחשמל (את ה-linksys) ולהחזיר והכל היה מסתדר תוך רגע. יש לציין שבאותו זמן היה לי גישה לאינטרנט ממחשב נייח שחובר ישירות לראוטר של בזק. אשמח לפתרון לבעיה, האם מדובר בהגדרות? במכשיר שמעמיס של האינטרנט האלחוטי? או סתם בבלאי של הראוטר…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  16. Started by wooper,

היי לאחרונה יש לי מלא התנתקויות מהאינטרנט סתם שאני גולש.איפסתי את הראוטר וזה עדיין ממשיך מה יכול לגרום לניתוקים האלה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by VegansXe,

שלום חברים, אני חווה הרבה ניתוקים מהראוטר שלי לפחות פעם ביום או יומיים אני חייב לכבות ולהדליק אותו מחדש על מנת שיסתדר ויקבל IP מחדש אני מחובר דרך בזק+בזק בינלאומי על 15MB PPPOE בזק אמרו שהכל תקין לפי מה שהם רואים, וזה גם נשמע כמו בעייה מהראוטר (הרי שיש בעייה אני לא מבצע הפעלה מחדש לנתב של בזק) חבל שלא רכשתי את הראוטר מהם ,הרי זה אותו סכום גם ככה מה ניתן לעשות? תודה עריכה: כרגע הלכתי לאתר של tp-link, ביצעתי צריבת גירסה לגירסה האחרונה, ביצעתי שחזור הגדרות יצרן - אולי משם תבוא הישועה

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by RonCohen,

טוב אז אחרי הרבה חקירה אני מבולבל אז ככה יש הרבה שאלות 1.מזה L2TP??? 2. מזה MPLS אני יודע שהם קשורים אחד לשני אבל מהם ;?D 3.אני צריך הגדרות מומלצות לראוטר שלי Tp-link WN841ND 4.ראיתי בתוך ההגדרות ראוטר שהסוג חיבור שלי הוא DYNAMIC IP מומלץ לשנות את זה L2TP?? 5.כמה זמן מומלץ עד להגדיר עד שהDHCP מחליף IP?? 6.מזה DDWRT ?? אחרון חביב אני צריך המלצה לכרטיס רשת שיתאים לראוטר שלי שצויין+שיקלוט ממש טוב יתמוך בתקן N ויעבוד טוב עם ווינדוס 7

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by qwerty1987,

אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים(ללא נתב). משתמש בפיירול - ZA Pro. בימים האחרונים התחילה בעייה ב- utorrent בהורדה מ-TL(תכנים חוקיים בלבד),הופיעה הודעה unable to map Upnp port, לא שיניתי שום הגדרות בפירוול או בUTORRENT מאז שזה עבד באופן תקין. יש לציין שמאתרי טורנט חופשיים אין בעיה להוריד. ב-UTORRENT ניתן לבדוק אם פורטים מנותבים(באשף המהירות), להפתעתי גילית שרק פורטים באזור ה-6881 מנותבים והפורט שהשתמשתי עד עכשיו ואלה בסביבת ה-20 אלף אינם מנותבים. כאשר עברתי להשתמש בפורט מנותב הבעיה השתפרה מעט אך עדיין מדי פעם מופיעה הודעת השגיאה, והמהירות די נמוכה (אבל הוא מתחבר למקורות בטורנט בניגוד לקודם). יש לציין שאם מכבים את ה-ZA אין שום שינוי והפיירוול של הXP כבוי. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  20. שלום, כרגע יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים בתצורה כזאת: שני המחשבים מחוברים להאב שמחובר בתורו לראוטר, ומשם היציאה לאינטרנט (ADSL). פיזית, מחשב אחד נמצא צמוד להאב וראוטר ואילו המחשב השני בחדר אחר (החיבור באמצעות כבל פנימי שרץ על הקיר). כעת, אנחנו מתרחבים, וברצוני לחבר לרשת מחשב שלישי, שיהיה מרוחק כ-15 מ' מרחק כבל או כ-12 מ' מרחק אוויר מכל אחד מהמחשבים הקיימים. הנה השאלות שמטרידות אותי: 1. האם המרחק הנ"ל רלוונטי לחיבור כבלי סטנדרטי, או שהוא גדול מדי? איזה סוג כבל דרוש, ומהי העלות המשוערת? 2. חיבור אלחוטי עבור המחשב השלישי בלבד - האם רלוונטי בהתחשב במרחק, ובעובדה כי קימים מספר קירות מפרידים? כמו-כן, איזה רכיב נדרש להוסיף למחשב השלישי כדי שידע "לדבר" עם החיבור האלחוטי (יצוין כ…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. Started by shlomo_l,

אני קורא את הנל: http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS הגעתי לשורה הנל: The customer PC and associated peripherals are termed Customer-premises equipment (CPE). The CPE are connected to the cable modem, which is in turn connected through the HFC network to the CMTS. The CMTS then routes traffic between the HFC and the Internet. Using the CMTS, the cable operator (or Multiple Service Operators - MSO) exercises full control over the cable modem's configuration; the CM configuration is changed to adjust for varying line conditions and customer service requirements. מישהו יכול יותר להרחיב על המערכות הללו? ולהסביר לי את הטופולוגיה של הCMTS ביחד עם הHFC והCPE?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי אינטרנט של הוט בבית וקיימת יחידה נוספת לבית עם ממד שרציתי להגדיל בא תקליטה. חשוב לי לשמור על המהירות יותר מהטווח היחידה יחסית קטנה . אני נמצא כרגע בחול והידע שלי בנושא מאוד לוקה בחסר . רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איזה מכשיר לקנות ואם כל מכשיר שאני אקנה פה יעבוד כמו שצריך גם בארץ (כמו שאמרתי הכי חשוב זה לשמור על המהירות) תודה על העזרה ויום טוב

23. שלום ח'ברה, יש לי כיום 100mb דרך הוט+הוט.נט, המודם/ראוטר הוא כצפוי HOTBOX. הקופסה לא משדרת אות Wi-Fi מספיק חזק לכול הבית, לכן חשבתי על הוספת ראטורים נוספים. הרשת הביתית כזאת: מחשב נייח שמחובר ישירות להוטבוקס (מקבל 100mb), ולפטוף/iOS'ים למיניהם באלחוטי (לא מקבלים 100mb עקב הגבלת הטכנולוגיה..). בגלל שההוטבוקס לא תומך ‎ WDS אז אני חייב להוסיף 2 ראוטרים, האחד בצמוד להוטבוקס, השני במרכז הבית שירחיב את ההאות האלחוטי. מכיוון שאני לא צריך את הסוויצ'ים של 1GB (בגלל שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר להוטבוקס), חשבתי לקנות שתי TP-Link TLWR841N שזולים יותר מאשר TL-WR1043N המומלץ, כי למיטב הבנתי לא יהיה הבדל ביניהם לגולשים ברשת אלחוטית. אני צודק? אפשרי לחבר את המחשב נייח ישירות להוט בו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zuk666,

שלום. המצב הקיים שלי הוא שיש לי רשת של 3 מחשבים בבית שגולשים על נתב אחד בעל יציאות RJ45 בלבד. החייגן לאינטרנט מופעל בנתב. עכשיו, קניתי PSP ואני רוצה לחבר אותו לרשת. לכן, קניתי כרטיס רשת אלחוטי (USB), חיברתי אותו לאחד המחשבים ושיתפתי את ההתחברות לאינטרנט. עד פה הכל טוב ועובד, העניין הוא שמשום מה אני מאבד סינכרון ומתנתק כל כמה דקות (זמן לא קבוע! -יכול להיות גם 5 שניות). האם יש איזו הצפנה או איזה פרוטוקול מיוחדים שצריך להתקין בשביל ה PSP??? אני אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את השיתוף הזה מחדש כי אולי יש לי איזו טעות בדרך.. תודה,

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  25. אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם. בבית של אח שלי, יש 2 קומות. בקומה השנייה יש ראוטר של רשת אלחוטית ובקומה הראשונה לא קולטים את הרשת, ואח שלי צריך לקלוט בקומה הראשונה את הרשת בשביל הלימודים.(בין הקומה הראשונה לשנייה יש מדרגות) אז אח שלי ניגש לבאג והציעו לו לקנות edimax range extender access point באיזור ה200-300 שקל. רציתי לשאול אתכם, מה אתם ממליצים לעשות? יש פתרון אחר אולי? יש רכיב שכדאי לקנות והוא יותר זול? הפתרון של העברת כבל מהראוטר עד ללאפטופ לא פרקטי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.