עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by okarmi,

שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. יש לי לפטופ ישן שכגע מחובר בכבל רשת אך אני מתכוון לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. לפעמים הלפטופ יהיה מחובר דרך הLAN ולפעמים דרך האלחוטי. לכל אחד מהכרטיסים יש כמובן MAC שונה. האם תהיה בעיה להגדיר IP סטטי זהה לשתי הכרטיסים? תודה.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by B.D.B,

לפי מידע שמצאתי באינטרנט האנטנות אמורות להיות ברות החלפה, אבל אני פשוט לא מצליח פרק אותן, מישהו הצליח? אני חושב שאולי ישנן מס' גרסאות, שרק בחלקן ניתן לפרק.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by TOMER20,

אהלן, יש לי בית פרטי עם שני מחשבים במרתף ונתב של EDIMAX (לא אלחוטי). אני רוצה מחשב עם אינטרנט בחדר, שנמצא שתי קומות מעל, מישהו יודע כמה עולה להעביר כבל כזה? האם ניתן איכשהו להשתמש בתשתית קיימת של המרכזייה? (סליחה על הבורות) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כרגע סגרתי את הטלפון אחרי שצצלתי לבזק בין לאומי כדי לנתק את השירות (ולעבור לישרסרב) זאת אחרי שהייתי מנוי אצלם במשך חודשיים (על חבילת ה 1.5) ב 9.9$ לחודש ללא התחיבות. כששאלו אותי את הסיבה לכך שאני רוצה להתנתק אמרתי שאני עובר לחברה אחרת במחיר יותר זול. ואז האיש הקטן מאפרכסת שאל אותי אם אני רוצה ליהיות עוד חודשיים ללא התחייבות ב-19$ לחודש! במקום 40$!!! ;D בקיצור, הסכמתי... ואעבור בעוד חודשיים .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cyron,

יש לי בעיה מתמשכת עם הרשת בבית במחשב שמחובר לנתב של 2wire אין שום בעיה, הכל עובד חלק והמהירות טובה במחשב השני שמוחבר עם מתאם קו טלפון-USB יש כל הזמן ניתוקים, הוא מתנתק וחוזר כל כמה דקות, לפעמים עובד שעה-שעתיים, לפעמים מתנתק 100 פעמים בשעה. עשיתי בדיקה קטנה, החלפתי בין המחשבים, חיברתי את הנתב למחשב הבעייתי ופתאום אין שום בעיה. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, התמיכה של בזק היו בבית מספר פעמים ולא מצאו שום בעיה בקו או בנתב והמתאם. יכול להיות שהבעיה מהמחשב עצמו... מישהו נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. Started by aron_l11,

:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: חייב אפ טי פי או פאבי למי שיודע מה זה והוא יכול להביא לי אני אודה לו מאוד זה ה אי סי קו שלי 153151351

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by udicol,

עלה בדעתי רעיון שבו אסקור את הדיירים בבניין שבו אני גר ואשאל לגבי צרכני אינטרנט בבניין . אם הדרישה לאינטרנט מהיר היא לפחות 4 אנשים , אפילו עד 8 אנשים אפשר לרכוש קו ADSL אחד (קו בינוני עד גבוה) ובנוסף לרכוש + HUB +Router adsl או מכשיר משולב - Router+HUB .את הכבלים אפשר להעביר בצורה כלשהיא (אפשר להשתמש עם חברה קבלנית ). כל השאר זה כבר לא בעיה - כרטיסי רשת ומחברים לקירות . אפשר אפילו לרכוש שרת ONLINE שיעבוד כל הזמן ויספק גם כתובת דואר אלקטרוני. האם כדי להגביל את השירות לשנה ? (התחייבות מצד הדיירים ). על איזה נקודות נוספות כדאי לשים לב ? בניין בינוני- 5 קומות + קרקע (בלי עמודים ) . 3 דיירים בכל קומה . בניין חדש (שנתיים ).

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. אם אני מתחבר לADSL למשל דרך בזק בינלאומי בחבילת הבסיס. כמה זה עולה לי בסה"כ ? והאם אני צריך גם לשלם לבזק???????? בקיצור הכככככככככככככככככככככככככככככככככול כמה עולה לי?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by TALIGAL5,

לצערי לא הצלחתי להבין למרות שהנושא נדון מספר פעמים רב בפורום איך אני מעביר קובץ או משתף כונן ברשת אלחוטית. הקונפגרציה אצלי היא כדלקמן מחשב בחדר אשר אחראי בין השאר על הורדת הקבצים מחובר בצורה ישירה\חוטית לראוטר LEVELONE מחשב מדיה סנטר בסלון אשר מחובר בצורה אלחוטית לראוטר בחדר איך אני מעביר באמצעות הראוטר קבצים אשר הורדתי במחשב אשר נמצא בחדר או לחילופין משתף תקיה בין שני המחשבים אשמח לתשובה פשוטה וענינית ע"מ שהצליח להבין כיצד לבצע את הדבר תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  10. Started by lompy,

יש לי מודם בזק ROTAL 1320A ואני משתמש בו כנתב למי שמכיר את JDOWNLOADER יש שם אופציה להתחבר לספק מחדש אוטומטית בסיום כל הורדה על מנת לקבל כתובת IP חדשה. בנתב הקודם שמת זה עבד מצויין. השתמשתי באופציה של LIVEHEADER/CRUL אבל בנתב הזה ,זה פשוט לא עובד.אני חושב שסיבה היא שאת הסיסמה מזינים בחלון POPUP ולא בעמוד רגיל ולכן הוא מתעלם מהחלק הזה מסיבה כל שהיא. חפרתי את גוגל ,ניסתי את להשתמש בשיטה של CLR SCRIPT,ניסתי להתחכם ולהשתמש בכתובת http://USER:PASS@10.0.0.138 אבל כלום לא עבד,אני ממש מתוסכל מזה . יש פה משהוא שאולי הצליח לעשות את זה עם הנתב הזה או מכיר דרך לגרום לנתב להתנתק והתחבר דרך ה COMMAND LINE.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום ! אני רוצה לעבור מבזק להוט עכשיו אני משלם לבזק משו כמו 125 שקל על 15 מגה וטלפון ובהוט הציעו לי 100 מגה ב100 שקל קבוע (ללא טלפון שגם ככה אין לי) כרגע שידרגתי את בז"בל ל100מגה ב50 שקל קבוע. האם להישאר בבז"בל או לעבור להוטנט ? תיהיה פגיעה בפינגים לאירופה (משחק BF4) ? לגבי החיבור עם או בלי חייגן חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משו שהבנתי אז מה הכוונה לחיבור עם חייגן לחיבור ללא חייגן ? מה עדיף לי לעשות עם או בלי ? ואיך אני עושה את זה ?

12. Started by cobmetal,

ברשותי חיבור של 100mb כאשר המודם מחובר ישירות למחשב המהירות בבדיקות קרובה ל100 . כאשר אני מחובר אלחוטית דרך ראוטר של לינקסיס e1000 המהיורת בסביבות 20mb . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה

14. Started by dimashk,

תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Vaz,

יש לי אינטרנט 014 תשתית של כבלים וחייגן l2tp לפני שבוע הבאתי ראוטר ובהגדרות שלו עשיתי שיתחבר דרך l2tp וככה האינטרנט שלי מחובר ישירות בלי להכנס לחייגן. אבל הראוטר הזה איטי ואין לו קליטה ואני מחליף אותו tp link wr541g עכשיו בכל מקרה ניתקתי את הראוטר מהחשמל הוצאתי את החיבור רשת שלו והחזרתי חזרה למודם , הראוטר לא מקושר למחשב בכלל. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב האינטרנט עדיין עובד לי בלי חייגן ! מה הראוטר גרם לכרטיס רשת שלי שיתחבר בלי חייגן קבוע ? זה לא טוב לי אני אוהב את החייגן ורוצה איי פי משתנה. איך יכול להיות שגם שהראוטר לא מקושר למחשב ולא לחשמל לא צריך חייגן ? איך אני גורם לאיטרנט לעבוד רק דרך החייגן ? או שזה לא משנה כי אפשר להשתמש בתוכנות שמזייפות MAC כדי לשנות איי פי ? אבל…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה השגתי את הנתב הזה ואני מנסה להתחבר דרכו (כאשר עד עכשיו התחברתי בלי נתב בכלל), ללא הצלחה. הבעיה היא מאוד בסיסית - אני אפילו לא מצליח לגרום לנתב עצמו להתחבר (לא מצליח לגרום לנורית של האינטרנט לדלוק) מילאתי את כל הנתונים בכל המסכים כמיטב ידיעתי (ויש לי קצת ניסיון בהתקנת רשת ביתית) וכלום. ניסיתי לשנות כל מיני פרמטרים ולא עוזר שום דבר. עברתי על המון הודעות בפורום ולא נתקלתי במשהו דומה. פרטים: הנתב הוא WRT54G גרסא 1.1 הקושחא היא Tomato האחרונה (1.27) החיבור הוא כבלים+נטויז'ן עם חייגן (ואני משתמש בפיירפוקס אם זה חשוב). המודם הוא של מוטורולה (אני יכול למצוא את הדגם אם זה חשוב) מערכת הפעלה: XP (בשלב זה) למי שיש ניסיון עם מערכת זהה או דומה ויכול להסביר לי מה הנת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום התקנתי wireless router modem של חברת Level 1. בהתחלה הכל עבד כמו שצריך, כאשר הלאפטופ מחובר בWIFI והמחשב השני (ישן יותר) מחובר ישירות. אחרי שעידכנתי את ה-DRIVER של WIFI בלאפטופ התחילו הבעיות, בינתיים החזרתי את מה שהיה קודם. בכל מקרה המצב הוא כזה, האינטרנט עובד אבל כל כך איטי שמשהו לא בסדר ולפעמים זה נראה כאילו הוא לא עובד בכלל, גם אם אני מחבר אותו בכבל, ישירות לROUTER, לכן אני מבין שזה משהו יותר כללי שנדפק בלאפטופ. המחשב השני עובד בסדר גמור, למרות שאין לו WIFI אז אני לא יכול לבדוק. יש למישהו רעיון מה לעשות??? מחשב: HP Pavilion ze2140ea עם חיבור Wireless 2200BG מובנה תודה אלון

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by aka_katz,

אני גולש על 10MB על ספק+תשתית של בזק ומוריד הרבה תכנים דרך טורנטים פרטיים ש99% מהזמן אני מקבל מקסימום בשבוע האחרון אני שם לב להאטה רצינית ברוחב פס שאני מקבל, במקום להוריד על 900-1000kbs אני מוריד על 150-300. יש למישהו פיתרון או שיש מצב שבזק גם התחילו לעשות traffic shape?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by טכנאי_ברזילאי,

איפה אני יכול להוריד את אינטרנט אקספלורר 6 שלם. ללא צורך להוריד קובץ קטן ואחרי זה להוריד את 28 מגה בייט ממייקרוסופ זה מחשב ללא כ. רשת . רוצה להתקין דרך סי די רום תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  20. Started by Itamar9,

שלום לכולם, יש לי ראוטר d link dsr 250 שאני לא מצליח לחבר. בראוטר החיבור WAN הוא RJ45 והחיבור מבזק הוא RJ11. לא בטוח מה אני צריך לעשות.. אשמח לעזרה

21. היי אנשים, לאחרונה אני חווה איטיות די מעצבנת בהורדה של קבצי טורנט בלבד. התשתית שלי היא בזק, ספק 014, 15 מגה. מבחינת גלישה, הורדות, סטרימינג הכל באמת בסדר גמור. כמובן שדבר ראשון בדקתי הפניית פורטים, הגדרות בתוכנה (אני משתמש ביוטורנט) וכו' והכל בסדר. יש לי גם יוזר של 012 אז ניסיתי להתחבר דרכו. אותם טורנטים שמורידים במקסימום 300 קילובייט לשנייה טסים עכשיו ב-1.5 מגה לשנייה. ברגע שאני מחזיר את היוזר של 014 חוזרת האיטיות (בכל שעות היום, דרך אגב). שני היוזרים הם לא עם חבילת גיימרס. עכשיו, ברור לי שמדובר באיזשהו traffic shaping עצבני שהולך ב-014, אבל השאלה שלי אם אני בכלל אוכל לקבל מענה או הכרה כלשהי של הבעיה מהם. התקשרתי היום והסברתי לתומך טכני שלהם שעם יוזר של חברה אחרת הכל בסד…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חיברתי שני נתבי בזק של D-LINK: 2650U, 2760U. ה 2650 הוא המאריך לנתב הראשי. הצלחתי ליצור מצב בו יש לי שתי רשתות באוויר ואני מחבר למתאימה לי לפי המרחק. יש לי אינטרנט 15 מגה בבית, והבעיה היא שמהנתב הראשי אני מצליח להגיע בבדיקת המהירות של בזק ל 15 ברשת האלחוטית, ואילו ב Repeater אני מצליח להגיע רק ל 1.5 הורדה. כלומר ממש 10% מהירות. עד כמה שאני יודע הנתב השני אינו תומך ב n (לא יודע אם זה קשור). מהו הגורם לכך ומה אפשר לעשות? כי מבחינת כיסוי, הצלחתי לכסות יפה את כל הבית.

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. שלום אני פונה לאתר אורט ומקבל בראוטר 2006/02/26 23:48:17 : Blocked access attempt : TCP from 62.189.XXX.XXX:80 to 199.203.XX.XX:5259 2006/02/26 23:54:14 : Blocked access attempt : TCP from 66.249.XX.XX:80 to 199.203.XX.XX:3574 אבל בראוטר אני מאפשר TCP אז מה עושים? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, יש לי שאלה שקיבלתי בנושא subnet. יש לי 6 שרתים. לכל שרת אני צריך לתת כתובת ולשמור עוד 2 כתובות לעתיד. באיזה subnet אני צריך להשתמש ולמה ? תדוה רבה !!!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by xtc,

שלום עדכנתי היום את חבילת האינטרנט שלי במקור הייתי על מהירות של עד 100 מגה ו3 מגה העלאה עכשיו אני על מהירות של עד 100 מגה ו10 מגה העלאה מאז העדכון הזה, מהירות ההורדה שלי ירדה מסביבות 65 מגה , ל17 מגה, בזמן שמהירות העלאה שלי עלתה ל7 מגה למרות שמבחינת הנתונים של הראוטר הוא מראה נתונים של 65 מגה הורדה האם זה הגיוני שבגלל אולי תשתית, השדרוג של ההעלאה פגע במהירות הורדה ? מחר בבוקר אדבר עם שירות הלקוחות שישנמכו אותי בחזרה ל3 מגה העלאה או 5 מגה העלאה ואז אדע בוודאות (למרות שעל פניו זאת האפשרות היחידה) פשוט רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.