עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת אלחוטית כאשר 2 מחשבים מחוברים בכבל ואחד אלחוטי. אני מנסה להתחבר ממחשב אחד שמחובר לראוטר בכבל לזה שמחובר באלחוטי עם ה-Radmin Viewer 3. לצורך זה התקנתי בשני המחשבים Radmin Viewer 3 (זה שאני מנסה לשלוט עליו הוא ויסטה 32 וזה שאני מנסה לשלוט ממנו הוא XP PRO). פתחתי לשני המחשבים בראוטר את הפורט שמוגדר בתוכנה . במחשב שאני מנסה לשלוט עליו מסומן ב-V האופציה של FULL CONTROL ועדיין אני לא מצליח להשתלט עליו וגם איפשרתי לו בפיירוואל של הוונדוס את התוכנה Radmin Viewer 3. אני פשוט נותן את הכתובת הפנימית וזה לא נכנס לי (לכל מחשב מוגדרת כתובת פנימית).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kintaro,

יש לי את ה 270, ואת השידרוג - האם יש טעם לשדרג? (טרם שדרגתי לPRO). מה נותן לי שדרוג התוכנה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ymac,

שלום. כחלק מתוכנית שדרוג התשתיות בבית שלנו (החלפת החיווט מ-CAT5 עתיק ל-CAT6, סוויצ'ים חדשים ומודם חדש שיחליף את ה-Aztech 600N העתיק) אני רוצה לרכוש ראוטר חדש. עד כה, הסתפקנו בראוטרים זולים, בטווח ה-100-150 ש"ח. אבל יש גבול למה שאנחנו יכולים לבקש מראוטר כזה. אני צריך ראוטר שיוכל להחזיק תעבורה של שלושה מחשבים חוטית (במינימום) ולפחות עשרה מכשירים באלחוטי. הבית הוא בית פרטי, ולכן צריך להיות דגש על טווח. לא הכל יהיה מחובר ישירות לראוטר כמובן, יש לנו בבית השחלות אל סוויץ' בארון תקשורת בנפרד וישירות לראוטר יחוברו הסוויץ' (דרך כבל בקיר) ואולי אפל TV הראוטר יהיה ממוקם בסלון, במרחק טוב מרוב הצרכנים, ככה שתדר 5 גה"צ יוכל להיות מנוצל (יש לנו מספר מכשירים תומכים) ויצטרך להגיע לקומה על…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by guyl3,

שלום , שמתי לב שלאחר שאני מתחיל לשחק בשמחק הרשת שלי (WOW -בתשלום) הרשת שלי מתנתקת יש לי מודם מסוג RTA1320A + ראוטר של בזק LEVEL 1 במחשב ,הטכנאי של בזק התקין לי מקלט USB ,ורק אחרי שסנכרון מחדש של כל רכיבי הרשת האינטרנט חוזר השאלות שלי הם : האם בגלל שהמשחק שלי דורש הרבה תעבורה ברשת UPLOAD +DOANLOD המקלט USB מתנתק ? כי בדקתי בניהול צריכת חשמל במנהל ההתקנים - ב USB ADAPTORs והורדתי את הסימון בכולם האם יש יכולת לשחק עם ה packet scheduler כדי לצמצם את הפאקטים - כי ה USB לא משמיע צליל של ניתוק כמו שמכניסים כל רכיב PLUG AND PLAY או שניתן לשחק עם 10HALP או FULL DUPLEX או שעלי להחליף ל מקלט PCI בנוסף ארצה לדעת ולקבל המלצות לגבי ראוטרים ומקלטים שנותנים סיגנל חזק ולא מתנתקים שמ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה להתקין רשת ביתית פשוטה, התקנתי הכל במחשב הראשי, ואני בא להתקין במחשב הנייד ואני מקבל הודעה כזאת: The wizard detected that this computer belobgs to a domain. ואי אפשר להמשיך. המחשב הזה באמת מתחבר לרשת בעבודה, אבל האם זה אומר שאני לא יכול להתקין בו גם רשת בבית? אגב, מדובר בwindows XP pro בשני המחשבים. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לפתור הבעיה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני חדש כאן ובתחום.. יש לי מודם Hotbox ונתב TPlink WR841ND . ניסיתי לחבר את הנתב כ AP באופן אלחוטי לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הבעייה היא שלא ניתן לקבל IP מהנתב TPlink . כנראה שיש בעייה עם ההגדרות. לא כל כך ברור לי היכן מגדירים את הנ"ל ב HotBox : ברשימת כתובות ה-MAC של אלמנטי ה-WDS, המופיעה במסך ההגדרות האלחוטיות של הנתב הקיים, יש לרשום את כתובת ה-MAC של הנתב החדש. באופן זה ייווצר קשר הדדי בין הנתבים באמצעות כתובות ה-MAC שלהם." אשמח לעזרה פרטי ה HotBox [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Standard Specification Compliant[/TD] [TD]DOCSIS 3.0[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Hardware Version[/TD] [TD]1.0[/TD] [/…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, כבר שלושה ימים שאני לא מצליח להיכנס לדף של פיירטביי, אני מחובר בתשתית הוט וספקית הוטנט הבנתי שהם שינו דומיין לgl האם זה יכול להיות קשור ? יכול להיות שהספקית שלי חוסמת את האתר? אני מניח שהאתר לא נפל בדקתי כאן http://www.downforeveryoneorjustme.com והבעיה היא אכן אצלי. ניסיתי גם thepiratebay.org זה ישר מפנה אותי לgl ואז אני מקבל הודעה Oops! Google Chrome could not find thepiratebay.gl למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by timac,

טוב אחרי כמה שעות נסיונות שום דבר לא עובד.. אז ככה יש לי ראוטר של smart com עם 4 יציאות ויש לי מודם נתב של בזק שפועל על כבל רשת למחשב וחיבור רגיל לחשמל. עכשיו יש לי 2 מחשבים בבית ואני מצליח לחבר ביניהם והמחשב השני רשום מקושר מחובר אבל אין אינטרנט כלום. אולי אני לא מחובר טוב? החיבורים שלי הולכים ככה: מודם של בזק למחשב הראשי לכרטיס רשת מובנה המחשב השני מחובר בכבל רשת על הראוטר. ניסיתי גם לחבר את הראוטר למודם של בזק ואת הכבל רשת אל הכרטיס רשת אצלי במחשב גם כלום. מישהו יכול לעזור אני יושב פה איזה 5 שעות כבר התיאשתי. תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אני שמעתי שYES ובזק בינלאומי התחילו לשווק T1 בארץ אבל לא כתוב על זה כלום באתרים שלהם, יש את זה או לא?? (המהירות של T1 היא מגה וחצי לשנייה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eliXir,

I had posted the same thread 2 monthes ago and none helped me, maybe this time you'll be so kind and help me. I got ADSL Alcatel 1.5 MBit with Onboard lan card / ABIT nf7 MOBO. I used to download on 200-210, and since the ADSL is connected to the new computer my max download speed is 90. I'm SURE I need to change something in the lan card's configurations, I had updated the mobo and everything, and the ADSL isn't the problem for 10000%. Please help me, thanks in advance!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי ראוטר : של טומסון (thomson) ואני רוצה שרת אפ טי פי במחשב שלי ואני צריך לפתוח פורטים בראוטר.. איך עושים את זה? אין לי פיירוול או משהו כזה ואני לא יכול להתחבר לשרת..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 69,

נתב אלחוטי Dlink DI +614 אני לא מעוניין שהשכנםים "יתלבשו" לי על הנתב האלחוטי, ויגלשו על חשבוני. (אם הם היו אנשים יותר נחמדים, לא היה מפריע לי :-)) שיניתי אתSSID שהגיע כברירת המחדל, וקבעתי מפתח WEP בנתב, והגדרתי אותו בכרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד שלי. האם הנ"ל מספיק ? שאלה נוספת (כדי לא לפתוח אשכול חדש) : כדאי להשתמש באפשרות ה FireWall של הנתב ? מה בדיוק זה חוסם, ואיך ? תודה !!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Bone-Breaker,

מה יותר מהיר וטוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי רשת של שני מחשבים שבאחד מהם (לפטופ) לפעמים עובדים ב-remote desktop על המחשב השני (שולחני). עובד טוב בדרך כלל, אבל בשבוע-שבועיים האחרונים כמות הניתוקים עלתה דרסטית כאשר בימים האחרונים מדובר על פעם-פעמיים בשעה לפחות, ולפעמים רצף של ניתוקים על פני מספר דקות. ברגע שיש ניתוק אפשר להתחבר מחדש, אבל זה מאוד מעצבן. פינג בין המחשבים ממשיך באופן רציף גם כשיש ניתוק ונדמה לי שגם גלישה באינטרנט אבל קשה לבדוק את זה מפאת קוצר הזמן של הניתוק. תופעה מקדימה לניתוק היא תגובה איטית יותר להקשות במקלדת ולתנועות עכבר. מדובר על שני מחשבים עם windows 7 pro, הנתב הוא netgear dgn2200v2 שמחובר ישירות אל המחשב שמשמש כשרת ל-RD, והמחשב השני מחובר דרך רשת home plug עם מתאמים d-link dhp-306av. מתאמי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 2 המחשבים עם ויסטה מחוברים ברשת ולא מוגדר באף אחד סיסמא בכניסה כשאני מנסה להכנס למחשב הוא מבקש סיסמא (בשני הכיוונים) במחשב אחר ברשת עם xp אין כל בעיה בשיתוף קבצים אודה על עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pure perfection,

יש לי את הDLINK החדש של בזק .. עכשיו איך אני יכול לקבוע לו למשל שיתן למחשב מסויים את ה IP 10.0.0.1 ולמחשב אחר את ה 10.0.0.2 . יש לי שני מחשבים אחד מחובר קוית והשני אלחוטי . כשאני מפעיל את המחשב הראשי בלי שהמחשב השני יהיה מופעל הוא מקבל תמיד אל ה 10.0.0.2 למה?? אני רוצה שהוא יקבל את ה 1 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יום שבת אחה"צ - אין אינטרנט דרך הראוטר. 4 מחשבים מחוברים ואף אחד לא מצליח לגלוש. בחיבור המודם ישירות למחשב יש אינטרנט. בדרך כלל הייתי יכול להיכנס דרך דפדפן להגדרות של הראוטר מכל מחשב דרך הכתובת 192.168.0.1 קרה לי פעם שמשום מה ההגדרות של האינטרנט בראוטר "התחרבשו". ( אבל זה קרה רק פעם אחת וממזמן.....) עכשיו אני לא מצליח להיכנס לכתובת הזו משום מחשב. ומשום סוג של דפדפן. ולכן לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר. הראוטר כבר בן 4-5 שנים...... רשת בין המחשבים עדיין יש. מה נראה לכם הבעייה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by apelt,

עשיתי תשתית+ספק של בזק במהירות 5 מגה. אני צריך ראוטר שהמחשב שלי יהיה מחובר אליו אלחוטי לטובת גלישה באינטרנט והזרמת מידע לסטרימר שיהיה מחובר אליו באופן חוטי. מעבר לזה, הוא יתמוך בלפטופ אחד או שניים. הדירה קטנה כ 60 מטר ללא ממד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני בטוח שכבר דיברו על זה אבל : בידיעה שהתפרסמה יום חמישי 11 באפריל על כתבה שלמה על שיתוף אינטרנט עם Cable Modem . האם יש הבדל בפעולות אילו עם שיתוף בעזרת Adsl ? האם השוני הוא ב כתובת IP קבועה ? שיתוף מחשבים דרך Adsl לידיעתי כרוך בקניית Router קטן ופשוט , ואז בעזרת רשת מחשבים קטנה , עם Switch ניתן לחבר אותם . האם יש אפשרות דרך תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני משדרג למהירות 100MB תשתית וספק של HOT ,שמעתי שהמודם ראוטר שלהם על הפנים. יש אפשרות להשתמש במכשיר שלהם רק כמודם ולהוסיף את הראוטר linksys N כראוטר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי שאלה חשובה לי: ברשת הביתית אצלי מחוברים 5 רכיבים. א. נתב D-Link 2760U של בזק שעובד בתקן N ( כלומר 300Mbps ) ב. 2X מחשבים נייחים בעלי כרטיס רשת אלחוטית הפועלים בתקן G (כלומר 54Mbps ) ג. Xtreamer שעובד בתקן N כמו הראוטר. ד. מחשב נייד הפועל בתקן G נאמר לי ע"י חבר שבמידה וברשת יש רכיב המופעל בתקן האיטי יותר, כל הרשת מופעלת בקצב האיטי. כלומר גם התקשורת בין האקסטרימר והראוטר ששניהם בתקן N הגבוה פועלים לפי התקן הנמוך G. שאלתי האם זה נכון? או שהראוטר יודע לעבוד מול כל רכיב בהתאם לקצב שלו. כלומר בין האקסטרימר לראוטר קצב גבוה ובין הראוטר למחשבים בקצב נמוך. אודה מאד לכל העונים אלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Haflo,

ADSL מה עדיף מודם חיצוני או פנימי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, אני מחובר בתשתית לבזק ובספק לבזק בינ"ל. איך אפשר לדעת אם אני מחובר לכבל התת-ימי של בזק בינ"ל? אני גולש במהירות 15 מגה עם ראוטר של בזק (D-LINK אם זה משנה). תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היום אני מחובר לברק ואני די מרוצה . אבל יש לי אפשרות לעבור ל 012 בחצי מחיר , וזה די מפתה אותי רציתי לדעת איך הם , בעיקר מבחינת פינגים לחו"ל יש לציין שאני יכול להיות שם לקוח VIP (אם זה משנה משהו ) אשמח לקבל עצות תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך לרשת אלחוטית של 2 מחשבים ... בקיצור זקוק לראוטר טוב שיעשה את העבודה... אצלי בבית יש לינקסיס שהם ממש טובים ... אבל גם יקרים אני זקוק לראוטר זול יותר איך EDIMAX ? ואם הם איזה דגם כדאי ומאיזה דגמים בשוק בכלל כדאי להיזהר ...?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.