עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pxst17,
    • 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by king_mike,

אנא הצביעו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אלה שיש להם רשת ביתית עם 3 מחשבים ומעלה בבית בוודאי יבינו על מה אני מדבר. הסיטואציה היא כזאת: האינטרנט במחשב מסוים מגיב באיטיות רבה (למרות שמהירותו המרבית גבוהה בהרבה), ובסופו של דבר מתברר, שבאחד המחשבים ברשת פועלת תוכנת שיתוף (לדוגמה), ש"זוללת" את רוב רוחב הפס של האינטרנט. השאלה שלי היא האם יש תוכנה, שיכולה להראות לי בזמן אמת את ניצולת רוחב הפס או הספק המודם על ידי כל מחשב ברשת.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. איך אני פותח פורטים במודם ראוטר של בזק b focus router 312+ לא מצליח להתחבר יותר לאמיול

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך נתב שאני אוכל לחבר אליו הארדדיסק 750GB בUSB כדי להפוך אותו לכונן רשת. שיהיה אלחוטי משולב חוטי, יתמוך בכבלים(עדיף גם בADSL). חשוב שיהיה איכותי ויהיה מסוגל להתמודד עם 6-7 מכשירים מחוברים אליו במקביל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב אני מחפש תחליף למודם אלקטל (די התרגלתי אליו בכמה רשתות שברשותי ולכן נוח לי לעבוד איתו) לרשת עסקית שאני מארגן (לא משחקים וכ"ו) ... אני צריך משהו במחיר לא יקר שיספק לי את הפונקציות שסיפק האלקטל בגרסאת הפרו שלו - ואחרי זה גרסאת 510 ... פייר וול, dhcp, והכי חשוב .... אני לא יודע (לא בדקתי אף פעם), אני צריך שהנ"ל יתמוך באיי פי קבוע אחד לפחות ... שימוש של מערכת מסויימת שלי... . אז הייתי מודה לכם אם מישהו יאיר את עיניי קצת בעניין ... תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב, ברצוני לקבל המלצה לנתב וכרטיסי רשת חזקים מספיק ע"מ לתקשר בבניין שלוש קומות. יש לציין שהראוטר אמור להיות ממוקם בקומה האמצעית, כך שלמעשה מדובר במרחק של קומה אחת לכל כיוון. כמו כן, אני מניח שאני לא האדם הראשון שמעוניין בנתב שמסוגל לתקשר בין קומות. האם יש מישהו שיכול להעיד מניסיונו האישי כי נתב מסוים מסוגל לעשות זאת באופן שוטף ללא בעיות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by alexkid,

שלום לכולם : ) יש לי נתב עם מודם של בזק D-LINK DSL6740U (פח) מעוניין להחליף לפי מה שכולם אומרים פה C7 זה מה שצריך לעשות ? יש עכשיו אטרקציות בלק פריידי אז לטפס ל C9 לא דרמתי ו/או נגיד בכלל C3200 ? כשאני משווה ליד ה VR600 עושה רושם שיש לו תמיכה ביותר סוגי רשתות ??? אובד עצות לא יודע מה לבחור.... אולי בכלל את XIAOMI MI 3 ב 25$ וזהו? https://ksp.co.il/?list_compare=.35747..28428..37339. נתונים אם צריך-דירה 120מ' 2 טלויזיות עם סטרימר (תמיד רץ) 2 לפטופים 3 ניידים דיסק קשיח לנתב מלא שטויות שמחובר קוי לנתב-מערכת סאונד בקרת שליטה של לוג'ייטק וכאלו שטויות (לא נראה שמשנה) חשוב שיהיה מהיר מעודכן טכנו…

9. שלום לכולם, יש בבעלותי מודם משולב עם נתב אלחוטי DSL-2760U של חברת D-LINK. כיוון שאני רוצה לשדרג את מהירות האינטרנט בביתי ל- 100 מגה והבנתי שהמודם שיש לי מוגבל למהירות של 15 MBPs, אני צריך לקנות מודם + נתב חדשים. אודה להמלצה למודם משולב ראוטר שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר, אמין, פשוט, עם WIFI יציב ותומך בכל מה שצריך (יש לי תשתית בזק). אני מניח שיש אפשרות לרכוש מודם חדש ולהשתמש במכשיר שקיים ברשותי כראוטר, אבל המכשיר שקיים ברשותי כבר די ישן ומתנתק כשמזיזים אותו, כך שזו לא אפשרות טובה מבחינתי. קיבלתי הצעה מפרטנר לרכוש דרכם מודם+ראוטר מסוג D-LINK256 במחיר של 575 ש"ח אבל אני לא מוצא את המחיר שלו בחנויות באינטרנט, כך שאני לא יודע אם זו הצעה כדאית (מניח שלא..). אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחובר לכבלים @ בזק בינלאומי כבר כמה שנים טובות.. ועד לשנה האחרונה [והלפני אחרונה : ) הכל היה טוב, פינגים מצויינים, מהירות הורדה טובה.. אבל זה כבר דיי הרבה זמן שהפינגים לחו"ל כבר בלתי נסבלים... במקום שיהיה לי 80 לאירופה יש לי 400.. השאלה היא האם בADSL המצב טוב יותר מבחינת הפינגים? וכמובן שהמהירות הורדה תשאר גבוהה מה גם שהמחירים בבזק זולים יותר וה5 מגה של בזק לא יוצא יקר בהרבה מהאינטרנט 3 מגה בהוט.. בערך 90 שקל יותר לשנה יש המלצות? וכמובן שיהיה אפשר להוריד מהטורנט בלי בעיה :] אגב אין לי פה שום עניין בוויכוחים מי יותר טוב ושאר השטויות פשוט חוות דעת מאנשים שמחוברים לבזק בADSL תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by TOMER20,

אהלן, יש לי בית פרטי עם שני מחשבים במרתף ונתב של EDIMAX (לא אלחוטי). אני רוצה מחשב עם אינטרנט בחדר, שנמצא שתי קומות מעל, מישהו יודע כמה עולה להעביר כבל כזה? האם ניתן איכשהו להשתמש בתשתית קיימת של המרכזייה? (סליחה על הבורות) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by צבי יהודה,

האם זה נכון שיש קרינה מסוכנת בראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית שמחוברת למודם כבלים, שתוכל לעבור מרחק של כ 15 מטר כולל קירות(וגם לגובה). רציתי לבקש המלצות לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אשר יוכל לבצע זאת, בתקציב סביר. כמו כן הייתי מעדיף(אם בכלל יש כזה דבר) שמחשב אחר יוכל להתחבר לראוטר דרך חיבור USB, זה יחסוך רכישת כרטיס רשת חוטי. תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by פינגרס,

איך אפשר לברר אם קישור שנשלח אלי מכיל ווירוס או Torjan למען פריצה למחשב? ( חוץ מאנטי ווירוס ) , לבדוק את הקישור מבחוץ מבלי להיכנס

15. שלום, חיפשתי בפורום המלצות קודמות ומצאתי רק את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314112.0 שבו המליצו על ראוטר שמעט יקר לי מדי. אני מחפש יותר באיזור של 200 ש"ח, אלא אם לדעתכם יש סיבה לשלם יותר. אני צריך ראוטר אלחוטי שידע לחייג אוטומטית בL2TP (לנטויזון, תשתית של HOT) ויגיע לטווח של של כ12 מטר בתוך בית. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 28.01.2009 בשעה 13:57:40 שאלה נוספת: האם אתם רואים סיבה לא לקנות ראוטר (נניח את זה שהומלץ בדיון שקישרתי אליו, WRT54GL של LinkSys) יד שנייה?אני מתבלט בין הWRT יד שנייה (שזה גם בעייתי כי צריך למצוא) לבין DIR-300 של D-Link. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Guy950,

היי, אני רכשתי לפני כמה ימים את המחשב שנמצא בדף המפרטים האישי, הוא כולל את הכרטיס רשת הבא: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084 ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64bit. עכשיו, המחשב קצת עשה בעיות בהתחלה בהתחברות לרשת האל-חוטית אבל בסוף הסתדר, האינטרנט עובד מהר ויציב, רק מה הבעיה? המחשב לא מפסיק להיתקע ופשוט לקפוא שאני נאלץ להדליק את המחשב מחדש ע"י ריסטרט. אני אמרתי שהויסטה אשמה, אך הטכנאי שלי אומר שהחיבור לא יציב לאינטרנט יכול לגרום לתקיעות ורציתי לוודא האם זה נכון? (הוא לקח את המחשב למעבדה שלו לבדיקות עומס והמחשב לא נתקע אצלו אפילו לא פעם אחת, אפילו כשהוא התחבר לאינטרנט) ונניח אם זה נכון, יש בבית עוד 3 מחשבים (2 ניידים מחוברים אל-חוטית, ונייח שמחובר ישירות לראוטר) …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by נעם מרציאנו,

שלום, אני מעוניין למקם את הראוטר שלי בארון התקשורת. יש לי שם נקודת חשמל, אבל לא נקודת בזק. איך אני מחבר את הראוטר לקו הבזק? בתמונה מה שרואים זה כבל של קו טלפון פתוח (האדום-ירוק) וברקע את הלוח KRONE. יש לי טיפה רקע בעבודה עם תקשורת בעזרת מדריכים, יש לי מלחץ KRONE. בעיקר מה שאני זקוק פה זה להסבר מדויק מה לחבר ולאיפה. תודה מראש למסייעים! https://drive.google.com/file/d/1EVavmPNaBXzC4rATDFv5qlQdpwb7mDvy/view?usp=sharing

18. Started by some1s2,

שלום, יש לי בעיה ייחודית (לדעתי), ואני מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי ולפתור אותה. לצורך הבנת הבעיה, צירפתי תרשים, אולם אני אנסה להסביר גם במילים. נכון להיום, כל מחשב מחובר (מטעמים טכניים) ישירות למחשב אחר באמצעות כבל רשת. בשל בעית תשתית צנרת וצורך בתוספת מחשבים נוספים שמחוברים באופן זהה, אני נאלץ לחפש פיתרון כך שאוכל להשתמש בכבל אחד כדי לאחד את כל החיבורים אולם אחר כך אני צריך למצוא דרך לפצל את החיבור המאוחד בחזרה למצבם המקורי כך שבסופו של דבר המצב יישאר זהה וכל מחשב יחובר ישירות למחשב אחר. האיחוד והפיצול יכול להיות על ידי כל מה שצריך - ראוטר/מחשב/מה שיעלה על דעתכם. מתנצל על השאלה המוזרה, ותודה רבה לכל מי שיוכל לסייע! חג שמח. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, כבר שלושה ימים שאני לא מצליח להיכנס לדף של פיירטביי, אני מחובר בתשתית הוט וספקית הוטנט הבנתי שהם שינו דומיין לgl האם זה יכול להיות קשור ? יכול להיות שהספקית שלי חוסמת את האתר? אני מניח שהאתר לא נפל בדקתי כאן http://www.downforeveryoneorjustme.com והבעיה היא אכן אצלי. ניסיתי גם thepiratebay.org זה ישר מפנה אותי לgl ואז אני מקבל הודעה Oops! Google Chrome could not find thepiratebay.gl למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nexson568,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום , לאחרונה ביצעתי שידרוג של מהירות האינטרנט שלי מ-5M ל-12M ספק האינטרנט שלי הוא 012 והתשתית היא HOT ויש לי כרטיס רשת מובנה במחשב. כאשר בצעתי בדיקת מהירות באתר SPEEDTEST.NET מצאתי כי חסרים לי 2M וכי אני מקבל רק בממוצע 10.34M מהירות הורדה ומהירות העלה תקינה (לפי החבילה) של 1.02M עכשיו בעבר כשהייתי עם 5M כל פעם שביצעתי בדיקת מהירות אז זה הראה לי 5.12M ישר קפץ למעלה והיה תמיד יציב ופה ב-12M זה מתחיל מ-8M וזוחל לאט לאט אל עבר ה-10M עכשיו את הבדיקות שלי בצעתי גם באתרים כמו HOT,נטוויז'ן,012 וכולם הראו לי תוצאה דומה.. (כמובן שבעת ביצוע הבדיקה כיבתי את הטורנט וכל מה שעלול לתפוס רוחב פס) השאלה היא האם זה תקין שב-12M יווצר מצב כזה שאני לא ממצא את מק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה אני צריך בשביל לגלוש עם מחשב נייד מכל מקום באינטרנט..? אם אפשר להרחיב את ההסבר..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בעקבות מספר שאלות שקבלתי לגבי השדרוג של לקוחות הטריפל של HOT. בדקתי מול הדוברת של HOT והופתעתי - השדרוג אינו מתבצע באופן אוטומטי! לקוח טריפל שרוצה להנות מהשידרוג צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש את השדרוג - לא תתקשר - לא תשודרג! לדעתי - סתם טרטור של הלקוחות. ל-HOT יש עשרות אלפי לקוחות טריפל (אם לא יותר מכך) וכולם צריכים ליצור קשר עם שירות הלקוחות. מיותר ומעצבן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ory25,

שלום לכולם! יש לי נתב אלחוטי (HOT BOX) שנמצא במרחק של כ 10-15 מטרים מהמחשב ורציתי לשאול באיזה אופן כדאי מבחינת יציבות/ביצועים ומבחינת עלות להתחבר לנתב - האם באמצעות כבל רשת או מתאם חשמלי או באופן אחר (חוץ מכרטיס רשת אלחוטי)? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שכחתי את הסיסמא שלי לחיבור האינטרנט ישנה אפשרות למצוא אותה או שבעזרת תוכנה כלשהי כל זאת מבלי להתקשר לספק אינטרנט תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש פה מישהו שהצליח לבטל את דמי אחזקת הקו בבזק אחרי הכנסת החוק הזה? אם כן, מה אמרתם ששכנע אותם? לי אומרים שהמסלול הזה של קו למטרת DSL בלבד כבר לא קיים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים