עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שוחחתי עם הנציג, הבנתי ממנו שהם מספקים ראוטר בעלות של 25 שח לחודש, ראוטר של חברה ממש עלומת שם. אני צריך ראוטר טוב. אין לי גישה מהמחשבים בבית לכבל רשת. שאלותי הן כאלה: 1. האם משתלם לי לעשות 1 גיגה מהירות כשאני מחובר דרך WIFI (לא חשוב כרגע מחיר החבילה)? 2. האם זה נכון מה שאמר לי הנציג שאם אני לא רוצה את הראוטר שלהם, אני צריך רק ראוטר ולא מודם ראוטר? 3. האם אפשר לקבל המלצה על ראוטר כזה? עד סביבות 400-500 שח. או שאפשר להסתפק במה שסלקום נותנים. 4. אינני איש רשתות מקצועי אבל לא ידיים שמאליות, האם אסתדר בהתקנה של הראוטר? 5. אם אני לוקח את הציוד של סלקום. כדאי להוסיף 10 שח עבור mesh? תודה רבה מאוד לכל העוזרים!

2. בימים האחרונים יש לי בעייה של פינג גבוה ולאג בכל משחק רשת שאני משחק.. לדוגמא בשרתים ישראלים שהפינג שלי אמור להיות בין 40 ל 60 אני מקבל פינג של 120+ יש לי כבלים 750 של נטוויז'ן... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הזוי לגמרי. יש לנו חבילת 12 מגה בבזק בינלאומי, והתשתית היא HOT. החל מאתמול בערב, האינטרנט נכנס לאיטיות מוחלטת. לאתרי אינטרנט לוקח הרבה זמן לעלות, גם כשאני מחבר עם כבל ישירות למודם. אני נמצא עם המחשב הנייד ליד הראוטר, מבצע הרבה בדיקות מהירות ומקבל 1.5, 3... יש תקלה אצלהם או משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Big_White,

האם כדאי לעדכן את הפירמימוויר של הנתב? הוא לא עודכן שנתיים בערך או אולי יותר? עכשיו הכל עובד מצויין האם זה ישפר משהו? האם אחרי העדכון אני יצטרך להגדיר אותו מחדש? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך המסנג'ר (לא מכיר עוד דרך) וזה מתנתק לי לקראת הסוף וזה ממש מייאש האם יש עוד דרכים להעביר קבצים דרך רשת אלחוטית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Pingi,

קיבלתי ראוטר חדש Linksys WRT54G ואני מחובר לכבלים בחיבור L2TP. הגדרתי את החייגן עם ה-IP של שרת ה-L2TP של ברק ואני מצליח להתחבר (הראוטר מקבל כתובת IP של ברק, לא 172). אבל אני לא מצליח לגלוש באף מחשב. אין פינג לאף שרת, אפילו לא ל-DNS של ברק. אני רואה רק את הרשת הפנימית. ניסיתי לעדכן את ה-firmware לגרסה הכי עדכנית שיש באתר של linksys אבל עדיין. כלום. מישהו נתקל בבעיה דומה או הצליח לפתור אותה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

מה יותר מהיר וטוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחר כמעט עשור עם האלקטל הישן ש'הפכתי' לנתב בנעוריי, ושימוש בנתב חצי מת של נטגיר כהאב + AP, ובפרט בגלל שהאחרון התחיל לעשות בעיות והאינטרנט כבר לא אינטרנט אצל ההורים, הגיע הזמן לרכוש משהו חדש. הצרכים: נתב עם 4 יציאות פיזיות, וכמובן אלחוטי (מחזיק שני לפטופים). חשוב לי שהנתב יהיה חזק מספיק בשביל לעמוד גם בעומסי הורדות העלאות של ביטורנט וכדומה, ובכלל שיעמוד בעומסים לאורך זמן ולא ידרוש אתחול כל שעתיים על מנת שה-DNS יחזור לעבודה. בקיצור, נתב חזק. יעלה כמה שיעלה (אך בגבולות הסביר. אני לא צריך נתב לרשת מחשבים בעבודה, אלא נתב ביתי ל3-4 מחשבים).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי את החבילה של ה 750 ובמחשב במרכזי איפה שהמודם של הכבלים מחובר הכל עובד טוב קיצר התקנתי בשני המחשבים כרטיסי רשת בשוטים 100\10 וחיברתי בינהם כבל רשת והכבל רשת בסדר גמור אני מקבל אור ירוק בשני הכרטיסי רשת אבל משום מה במחשב הלא מרכזי זה עדיין לא מצליח להתחבר הוא רושם STAY OFFLINE או CONNECTED ושניהם לא נותנים לי כלום עכשיו אני מניח שזה משהו בהגדרות אז רציתי לשאול אותכם מה אני יכון לשנות בהגדרות כדי שהכרטיס רשת למעטה ישנה את האי פי אדרס שלו ויתחבר לאינטרנט נורמלי שאני מנסה לעשות REPAIR הוא רושם שהוא לא מצליח לתקן וקיצר המחשב למעטה לא מצליח לקבל את המידע מהכרטיס רשת שלמעלה למישהו יש פיתרון????? נ.ב לשני המחשבים יש מערכת הפעלה של XP. <אין צורך להתחנן. זה לא עושה רוש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by apelt,

עשיתי תשתית+ספק של בזק במהירות 5 מגה. אני צריך ראוטר שהמחשב שלי יהיה מחובר אליו אלחוטי לטובת גלישה באינטרנט והזרמת מידע לסטרימר שיהיה מחובר אליו באופן חוטי. מעבר לזה, הוא יתמוך בלפטופ אחד או שניים. הדירה קטנה כ 60 מטר ללא ממד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by iveco,

התחברתי לא מזמן לסיבים של סלקום ואני ממש מאוכזב פינגים ממש גבוהים במשחקים למשל WOT בין 77-105 MS שבראוטר סלולארי 4G קיבלתי אותו דבר , שאני מוריד משחק ב STEAM / או עושה עידכונים ההורדות נמוכות בקושי מגיע ל 15 מגה בייט ויש לי 125 מגה בייט לשניה , כאילו הנטוויזן האלה לא בוניים למשחקים או שפשוט זה מסורס איכשהו , מתלבט אם לעבור לספק אחר גם הראוטר שלהם דיי בסיסי אבל הטכנאי שלהם אמר שאי אפשר עם הסיבים שלהם לשים למשל מתאם סיבים שלי רק שלהם כל מיני דברים מעצבנים

12. Started by צבי יהודה,

האם זה נכון שיש קרינה מסוכנת בראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by xDa,

היי, אז יש לי בעיה כל בערך 2-3 שעות הרשת קורסת. משהו מוזר ביותר. נניח אני רואה סדרה בפופקורן , ואני בא להעביר פרק אני כבר מרגיש שנפל האינטרנט. עכשיו הבעיה היא כזאת,הראוטר מראה כאילו הכל בסדר. (כל הנורות דולקות) אבל אי אפשר לגשת לשום אתר או לעשות שימוש כלשהוא באינטרנט. בהתחלתי חשבתי הוא מתנתק לי לבד מהספק , אז החלטתי לבדוק את זה. ניסיתי לגשת לאתר של הראוטר בכתובת 10.0.0.138 ואפילו לזה אי אפשר לגשת. משמע אין לי אפשרות לעשות כלום אלא אם אני מאתחל את המחשב. וזה לא פיתרון. פניתי לספק שלי- בזק בינלאומי והוא הפנה אותי לתשתית בטענה שהוא לא רואה שום בעיה. דיברתי עם התשתית - בזק, טען גם הוא שהוא לא רואה משהו מיוחד אבל אולי הפתר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. מה הדרך הכי קלה להיכנס למצלמת מחשב נייד מרחוק (בנסתר) בהנחה שיש לי את האפשרות להתקין איזה תכונה שאני רוצה על מחשב זה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Imtheman,

אני מחפש שרות שיאפשר לי לגבות באינטרנט ע"ב יומיומי נפח הגיבוי הוא 300MB וזה צריך להתעדכן כל יום .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by steelmanx,

התחלתי ללמוד במכללה קורס בWAN ואני צריך לכתוב דוחות מעבדה שבהם אני צריך חומר רקע כללי בנושא. מישהו מכיר אתר שמתעסק בנושאים כמו זמני תגובה טובים,תוצאות של ניצול גבוה של קו WAN וכו'?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מישהוא הצליח לחדור לרשת הביתית שלי :pissed: . הרשת מורכבת מ Router חוטי + access Point אלחוטי המוגן ע"י mac address enable . נכנסתי ל router וראיתי שיש מחשב חדש ולא מזוהה שקיבל IP . משהוא יכל להגיד לי איך דבר כזה יכל לקרות?? :s05: האם הוא נכנס דרך ה web או דרך ה Access point ? איך אפשר למנוע את זה ? אם הוא נכנס לרשת יש לו גישה לסיפריות פרטיות במחשבים - איך מגנים על זה (כרגע כל המחשבים בבית כבויים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. למי שקרא את הת'רד הקודם החילפו לי כבר את הכרטיס שלא עושה בעיות. המצב נורא פשוט..... רשת אלחוטית של שני כרטיסי רשת. אני עובד עם השיתוף של XP. בלי פירוול המהירות זהה אפילו במחשב המשני... אין לי טענות על מהירות הרשת האלחוטית. אבל עם פירוול, ולא מזה איזה, לא עולים אתרים. יש פינגים מצויינים שאני בודק (20ms) אבל האתרים פשוט לא עולים...... ניסיתי את NORTON PERSONAL FIREWALL, ZONE ALARM PRO, KERIO, SYGATE..... וגם ניסיתי בחלק מהם לעשות הגנה ממש ממש מינימלית וזה לא עזר. למה הפירוולים רעים אלי? אולי להסתפק בפיירוול של אקס פי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. החיבור שלי הוא דרך נטויז(יי)'ן ובזק ועומד על 5מגה ו512 UPLOAD. אני מעוניין להעלות את המהירות (לביצועים טובים יותר בONLINE FPS). נטויז'ן מציעים חיבור של 8 מגה - אבל בבזק אמרו לי שאני רחוק מידי מהמרכזת וזה לא יעבוד טוב (ציטוט). יש לי אפשרות להתחבר דרך HOT ונטויז'ן - חיבר של 7 מגה. האם חיבור דרך HOT הוא איכותי - ברמה של ADSL - יותר \ פחות? מה החיבור המהיר והטוב ביותר? תודה רבה. עריכה: אני מניח ששאלות כאלה נשאלו בעבר אבל הדברים האלה משתנים עם הזמן - אז אני רואה לנכון לשאול בכל זאת.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Bios-Phere,

שלום, יש לי את הראוטר של בזק, רוטל כמדומני, שמחובר קוית למחשב בפינת עבודה באזור המטבח. יש עוד מחשב, בחדר של הילד עם כרטיס רשת USB שגם נרכש מבזק, שם הקליטה מאוד נמוכה והגלישה מאוד איטית. יש לציין שיש 2-3 קירות בין שני המחשבים, אבל מדובר בדירה ממש לא גדולה. מה האופציה הכי טובה ולא יקרה לשיפור הקליטה במחשב של הילד? להתקין access point נוסף בחדר של הילד, או אולי עוד ראוטר? האם ניתן להתקין עוד ראוטר שיחובר קווית אל המחשב השני על אותו חשבון ADSL? תודה....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, כבר שלושה ימים שאני לא מצליח להיכנס לדף של פיירטביי, אני מחובר בתשתית הוט וספקית הוטנט הבנתי שהם שינו דומיין לgl האם זה יכול להיות קשור ? יכול להיות שהספקית שלי חוסמת את האתר? אני מניח שהאתר לא נפל בדקתי כאן http://www.downforeveryoneorjustme.com והבעיה היא אכן אצלי. ניסיתי גם thepiratebay.org זה ישר מפנה אותי לgl ואז אני מקבל הודעה Oops! Google Chrome could not find thepiratebay.gl למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by maverick,

האם ישנה תשובה למידת הקרינה הא"מ הנפלטת מראוטר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ScreameR,

אם אני כותב את האייפי החיצוני שלי בשורת הכתובת בדפדפן אני מגיע לעמוד הכניסה להגדרות הנתב, יש מצב שהוא פתוח לעולם? אם כן, איך אפשר לסגור את זה שהוא יהיה נגיש רק מבתוך הרשת?

24. Started by NoamG990,

אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש ראוטר משולב מודם שיתאים לתשתית של בזק עם מהירות של 15-40 Mbps (זה המקסימום שאני יכול לקבל באיזור שלי). הבעיה שאני לא כל כך מבין בזה והייתי רוצה לקבל חוות דעת והמלצות מאנשים שמבינים ויודעים דבר או שניים. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אני שמעתי שYES ובזק בינלאומי התחילו לשווק T1 בארץ אבל לא כתוב על זה כלום באתרים שלהם, יש את זה או לא?? (המהירות של T1 היא מגה וחצי לשנייה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים