רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי נתב שקיבלתי מזמן מבזק. זה נתב של סימנס. כבר לא מעט זמן יש תמיד ניתוקים ותמיד אני צריך להוציא לו את הכבל חשמל ולחכות כמה שניות ואז להחזיר כדי שיחזור לעבוד וזה מטריף אותי וגם האיכות שידור חלשה באלחוטי כשיוצאים מהחדר (וזה לא בית עם קומות). אני מאמין שהניתוקים הם בגלל איכות הנתב ולכן הייתי רוצה משהו אחר. אני רוצה משהו שיהיה אמין וידידותי להתקנה/הגדרות עם איכות קליטה טובה גם מרחוק והכי חשוב בלי ניתוקים מרגיזים גם כשמעמיסים עליו ביטורנט ושאר הורדות. אני לא צריך משהו בומבסטי ומתוחכם מדי מבחינת אפשרויות קינפוג וכל מני כאלה. סה"כ לגלישה פשוטה לנתב יהיה מחובר בחיבור קווי המחשב הנייח ועוד 2 מחשבים בחיבור אלחוטי. לגבי מחיר, באמת שאין לי מושג מה הטווח. ראיתי בזאפ נתב של לינקסיס …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר בתשתית לבזק ובספק לבזק בינ"ל. איך אפשר לדעת אם אני מחובר לכבל התת-ימי של בזק בינ"ל? אני גולש במהירות 15 מגה עם ראוטר של בזק (D-LINK אם זה משנה). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי רשת ביתית אלחוטית והכל תקין (כמעט). ברשת שני מחשבים, אחד המחובר ישירות לנתב ואחד שמוחבר אליו דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו, יש שיתוף אינטרנט בהם, אך איך אני עושה שגם יוכלו לשתף את הקבצים, אך ורק הם? ממה שהבנתי פותחים תיקיה, מבטלים את "השיתוף הפשוט" ונכנסים עוד פעם למאפיינים אבל מה עכשיו אני עושה בהרשאות ואיך אני מוצא ת'מחשב השני ברשת? ואם זה לא ככה בבקשה תסבירו לי איך זה. שאלות נוספות והן: - האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס רשת עם כניסת USB לבין כרטיס מובנה? - ברשת שלי, כששני המחשבים משתמשים במשאבי הפס הרחב הן זה במשחק רשת או בגלישה יש איטיות וקטיעות רבים.. איך אני מונע את זה? - האם יש השפעה שכרטיס הרשת והנתב אינם מאותו ייצור חברה? תודה לעונים והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור בין שני נתבים 3 קום באלחוטי בינהם בפקודת ה WDS לפי מה שהוסבר לי שבנתב המישני צריך לבטל את ה DHCP ומה קורה אם כן יפעל ה DHCP במישני, כי כרגע במחשב הנייד מגודר כתובת סטטית ולא אוטומט
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נתב BR-6104K הנפוץ של edimax, ומודם של הכבלים Terayon TJ715. בזמן האחרון אני נוכח לדעת כי לאחר כ18 שעות שהנ"ל עובדים רצוף מתחילה האטה מסויימת ולפעמים גם ניתוק התקשורת, אני חושב שהנתב מתחיל לזייף. כשיש האטה כזו גם נהיה איטי מאוד להכנס לקונסול שליטה בנתב ולפעמים בכלל בלתי אפשרי. עכשיו אני מחובר ישירות מול המודם וזה נראה כי התקשורת מעט יותר מהירה, ניסיתי לעשות reset , וגם מדי פעם אני נאלץ פשוט להוציא את הנתב מהחשמל ולחברו שוב, האם זה הזמן לקנות נתב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי ראוטר של נט גיר עכשיו זה מחובר ככה המודם לראוטר (לחיבור של המודם) *ומוגדר כבר על השם מישתמש וסיסמה המחשב מחובר לSWITCH של הראוטר והמחשב עובד עם XP עכשיו כאשר מחברים נגיד מחשב נייד עם XP זה גם עובד אבל הבעיה היא כשאני מחבר מחשב עם ווינדוס 98 אני לא מצליח להיתחבר. מהיא הסיבה?? האם זה ביגלל המערכת ההפעלה אם לא אז איזה כבר צריך לחבר מחשב לסוויצ' ישר או מוצלב. בתודה דניאל נורמן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני משלם סביבות 110 ש"ח לחודש ל10 מגה אבל לפי זה זה אמור לעלות 45 : http://kamaze.zap.co.il/internet/default.aspx איך הם תקעו 110? א' יש כאן עוד לקוחות 014 עם חבילת 10מגה? ב' יש כאן לקוחות חברות אחרות? כמה אתם משלמים לספק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המודם של אורנג' http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ אני צריך כרטיס רשת שיתאים למודם הזה אחד שעולה 100-120 שקל ולא USB מאיפה אפשר להשיג? ועוד שאלה המודם הזה טוב? הוא שווה משהו? מה אפשר לעשות איתו מבחינת מודמים אחרים? הוא תומך qos ? אם לא ואני רוצה להגביל את אחי במהירות אני חייב netlimiter? ואני חייב להתקין אותה על המחשב שלו ? כי אני לא מוצא דרך לחבר את המחשב שלו לתוכנה שהתוכנה מותקנת במחשב שלי.. אני רושם את הIP שלו וזה נותן שגיאה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים באי מיול עבור התחברות דרך ראוטר d-link 2650U, תשתית של בזק, אך הפעולה לא עוזרת, אני עדיין מקבל LOWID או שהאי מיול לא מצליח להתחבר לשרת כלשהו. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מודם סלולארי למחשב הנייד. ממה שאני רואה החבילות הסלולר היעודיות ממש יקרות. האם ניתן להשתמש בסים רגיל ולהכניסו למודם סלולאר? אם כן, האם זה יעבוד טוב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לקראת סיום תעודת MCITP ואני מחפש עבודה, אבל אין לי נסיון בחברה כלשהי בתחום הסיסטם. באיזו משרת כניסה אפשר להתחיל להיכנס לתחום? המליצו לי על נציג תמיכה טכנית בספק אינטרנט ועל "טכנאי מחשבים" בחברה גדולה. מישהו יכול להמליץ לי עוד סוגי משרות כניסה שקיימות ב"שוק הדרושים" שיעזרו לי להתקדם בתחום הרשתות של מיקרוסופט?
-
ראיתי שרשמו פה ת'הבדלים אז אני רוצה לדעת משהו בHUB שאני שולח איזה שהוא נתון כול המחשבים יקבלו אותו ? וסויץ יודע לשלוח את הנתון למחשב המיועד לו? ואפשר דוגמא לHUB שכול המחשבים יקבלו מזתומרת?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר ל-Adsl ואני נמצא רחוק מהמרכזיה(יש לי פינג די גבוה),ואני רוצה לעבור לכבלים,שלפי דעתי הפינג ישתפר משמעותית.(כרגע יש לי פינג 100+ בחבילה של 512Kbps בAdsl) גם תמורת אותו כסף אני יקבל768kbps .אז לעבור או לא לעבור,מה דעתכם??? תודה.
-
אני מעוניין בראוטר טוב (בעיקר עם הרבה RAM) ועדיף שיהיה חוטי. אם אין ברירה, וחייבים לקנות אלחוטי, אפשר להוריד את האנטנה שלו? או לגרום לא שלא ישדר בכלל באנטנה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה הבאה נשאלת בשביל חבר, ניסיתי לעזור לו אך סוג של נתקענו במבוי סתום. אשמח לתשובה. הוא קנה לפטופ חדש, פרמט אותו אבל לאחר ההתקנה לא מופיע האות של WIFI למטה (איפה שהשעון) ובהגדרות הרשת הוא מתריע שאין זיהוי של רשת- הוא טוען שיש רשת אלחוטית באזור וניתן להתחבר אליה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הכי מתאים,אבל נראה לי שמכל הפורומים אז כן... אני כרגע חייל בן 20,עם רקע טוב במחשבים ואינטרנט, הייתי רוצה לעבוד בתחום וללמוד,משהו קצת יותר רציני מסתם טכנאי מחשבים,למרות שגם על זה הייתי חותם עכישו חח,אבל אני רוצה ללמוד למשהו קצת יותר גדול בקיצור, אני רואה את עצמי מתעסק בזה בשנים הקרובות בוא נגיד ככה... שמעתי מכמה אנשים וקראתי על המקצוע הזה שנקרא מהנדס רשתות,אני מדבר על התחום של מייקרוסופט כמובן לא של סיסקו,שהבנתי שהוא בעל ביקוש יותר גדול בשוק,אבל אני לא ממש מבין בזה באמת, ביררתי על ההכשרה בג'ון ברייס,וזה קורס רציני של באורך של שנה,מחיר ממש יקר בסביבות ה20 אלף, אני לא ממש יודע אם זה שווה את זה, אז רציתי לדעת אם יש אנשים שעברו את הקורס או שעוסקים בתחומ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בספטמבר 2003 (9/03) התחברתי לאינטרנט המהיר. בהתחלה במהירות של 750 ואז השתדרגתי ל 1.5 אתמול עברתי לחבילת ה2.5 אך אני עדיין עם המודם שקיבלתי ב2003! יש לציין שהמודם עובד רציף מ 2003 ולא היו לו שום בעיות. Alcatel Speed Touch Home - האם כדאי לפנות לבזק ולקבל מודם חדש? או שהמודם שלי מצויין?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בשעה טובה חיברתי והגדרתי ראוטר (אדימקס 6524N) לרשת לאחר כמה נסיונות התחברות עם מחשב נייד, קצב העברת הנתונים מתחיל ב 54 ולאחר מס שניות יורד דרמטית ונעצר על 5.5 (תמיד) איכות האות גבוהה מאוד ואין השפעה על מהירות הורדה מהאינטרנט (3 מגה) זהה כמו במחשב שמחובר ב LAN למרות החיפושים בפורום עדיין לא הבנתי היכן הבעיה וכיצד זה משפיע בעצם על העבודה ברשת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשיש לי בעיות עם האינטרנט ואני פותר אותם לאחר מכן או במקרים אחרים ה- LOCAL AREA CONNECTION שלי גודל במספרים LOCAL AREA CONNECTION 2 OR 3 OR 4 OR 5 AND SO ON אני רוצה להחזיר את ערך המספר לנורמל - LOCAL AREA CONNECTION איך עושים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רכשתי לפני כמה ימים את המחשב שנמצא בדף המפרטים האישי, הוא כולל את הכרטיס רשת הבא: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084 ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64bit. עכשיו, המחשב קצת עשה בעיות בהתחלה בהתחברות לרשת האל-חוטית אבל בסוף הסתדר, האינטרנט עובד מהר ויציב, רק מה הבעיה? המחשב לא מפסיק להיתקע ופשוט לקפוא שאני נאלץ להדליק את המחשב מחדש ע"י ריסטרט. אני אמרתי שהויסטה אשמה, אך הטכנאי שלי אומר שהחיבור לא יציב לאינטרנט יכול לגרום לתקיעות ורציתי לוודא האם זה נכון? (הוא לקח את המחשב למעבדה שלו לבדיקות עומס והמחשב לא נתקע אצלו אפילו לא פעם אחת, אפילו כשהוא התחבר לאינטרנט) ונניח אם זה נכון, יש בבית עוד 3 מחשבים (2 ניידים מחוברים אל-חוטית, ונייח שמחובר ישירות לראוטר) …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, לא בטוח שזה המקום לשאול בו את השאלה הזו, מנסה בכל זאת. בודק הווי-פי של avast מזהה אצלי לאחרונה התקנים לא מזוהים: האחד - של חברת Murata Manufacturing co. LTD. השני - packetvideo (proxyserver). לשני ההתקנים יש כתובת IP ומספר mac. יש למישהו רעיון באילו התקנים אלחוטיים מדובר (האם מישהו רוכב לי על הרשת)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה שסכר מתאמי ה-HomePlug נפרץ לחלוטין ועוד דגמים מעניינים מגיעים וזמינים בארץ. לפני החג העלתי פוסט על הזמינות של ה-TL-PA7020 - קיט של שני מתאמים בתקן AV1000 של חברת TP-LINK. היום, החל לצוץ ברחבי חנויות בישראל קיט חדש המכונה TL-PA8010, אף הוא של TP-LINK, הכולל שני מתאמים בתקן AV1200! למתאמים בקיט זה יש רק יציאת LAN אחת, הפועלת במהירות של 1G ועלותו - קצת פחות מ-500 שקל. מתאם זה תומך גם הוא ברשת ביתית תלת-פאזית והמהירות שהוא יספק תהיה גבוהה בכ-20% מזו של ה-PA7020. מידע נוסף על המתאמים ניתן למצוא כאן - http://uk.tp-link.com/products/details/cat-18_TL-PA8010-KIT.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט... התקנתי מודם חדש של בזק (הוט כבלים) ואני רואה ש ה'local area connection' לא מצליח לקבל כתובת איפי חדשה... זה רושם 'קישורית מוגבל או חסרה'... אם למישהו יש מושג מה אני עושה פה שיעזוורררר לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , שמתי לב שלאחר שאני מתחיל לשחק בשמחק הרשת שלי (WOW -בתשלום) הרשת שלי מתנתקת יש לי מודם מסוג RTA1320A + ראוטר של בזק LEVEL 1 במחשב ,הטכנאי של בזק התקין לי מקלט USB ,ורק אחרי שסנכרון מחדש של כל רכיבי הרשת האינטרנט חוזר השאלות שלי הם : האם בגלל שהמשחק שלי דורש הרבה תעבורה ברשת UPLOAD +DOANLOD המקלט USB מתנתק ? כי בדקתי בניהול צריכת חשמל במנהל ההתקנים - ב USB ADAPTORs והורדתי את הסימון בכולם האם יש יכולת לשחק עם ה packet scheduler כדי לצמצם את הפאקטים - כי ה USB לא משמיע צליל של ניתוק כמו שמכניסים כל רכיב PLUG AND PLAY או שניתן לשחק עם 10HALP או FULL DUPLEX או שעלי להחליף ל מקלט PCI בנוסף ארצה לדעת ולקבל המלצות לגבי ראוטרים ומקלטים שנותנים סיגנל חזק ולא מתנתקים שמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-