רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יהיה נחמד גם אם תהיה לו עוצמה חזקה. האם לדעתכם הEdimax EW7128G יעשה את העבודה?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם חבר לגבי הקמה של רשת ביתית כך שאני צריך את עזרתכם. יש לי מספר מחשבים שכרגע מחוברים לראוטר של Linksys WRT54GL. אני רוצה שתהיה תקשורת פנימית בין המחשבים של 1GB ולכן אני מתכוון לקנות Switch של LevelOne שתומך ב- 1GB. הטענה שלו, וכאן הויכוח, היא שבגלל שהראוטר הוא רק 100MB כל התקשורת הפנימית תיהיה ב-100MB ואין משמעות ל-1GB של ה- Switch. אני טוען שזה ל נכון. מי צודק?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, מעוניין לדעת האם נתב Edimax BR-6204WG יכול לשמש כ-AP עבור נתב 3COM מסוג 3CRWE554G72T בעל אופציית WDS? תודה, איציק.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי חיבור 5 מגה, הוט + 012. יש לי נייד ונייח. כשכל אחד מהם מחובר ישירות למודם ומתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן אני מקבל מהירות מלאה בשניהם. אבל כשאני מתחבר דרך הראוטר, הנייד ממשיך לעבוד כרגיל, אבל בנייח מהירות ההורדה היא 2.5-3.5 מגה, לא מגיע ל-5, אפילו לא ל-4. הנייד עובד תקין גם עם חיבור חוטי וגם עם wifi והנייח מחובר חוטי. הבעיה היא לא בכבל רשת - אותו כבל שנותן מהירות איטית בנייח עובד מעולה בנייד. בשני המחשבים מותקנת אותה מערכת הפעלה - ווינדוס 7. הגדרות דומות סה"כ באף אחד מהם אין איזה משהו מיוחד למיטב ידיעתי. והתוצאות זהות בפיירפוקס ובאקפסלורר. למישהו יש מושג איך אני מוצא לזה פתרון?? אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו. הראוטר הוא DLink DIR300 ובדיקות המהירות נעשו דרך speedtes…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כיום סטרימר שיושב בסלון ומחובר ישירות לראוטר 3COM המחשב שלי ישן ויש לו יציאת כרטיס רשת 10/100 מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש כמובן עם יציאה 10/100/1000 הנה מס' שאלות: 1.לסטרימר שי תמיכה ברשת גיגה מה עליי לעשות על מנת שהמחשב יחובר לסטרימר ויקבל רשת גיגה האם להחליף ראוטר שתומך ב- 1000 או מישהו זרק ואמר לי שאפשר לקנות SWITCH וזה בכלל לא קשור לראוטר אשמח להבהרות מה לקנות והיכן ומה הפיתרון
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית בבית,אין לי מושג איך לאבטח אותה וכל אחד יכול להתחבר אליה כנראה. השאלה היא,אם מישהו מתחבר אלי,הוא יכול לחטט לי במחשב?לפרוץ למסנגר וכאלה? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי את המחבר שממיר מחיבור רשת בקיר לחיבור USB למחשב מכיוון שהלך לי כנראה החיבור רשת המובנה במחשב הנייד. הבעיה שתתואר באמת באמת סבוכה ולא הצליחו למצוא לה בעיה באוניברסיטה שאני לומד בה. אני אשמח אם מישהו יוכל להעיר עיניי כיצד לפתור הבעיה.. אז ככה... לקחתי את המחבר בפעם הראשונה אלי הביתה והתקנתי לו את הדרייבר שהגיע איתו וחיברתי אותו לראשונה דרך סוויץ (בלבד) לאינטרנט HOT ישירות למודם. המחבר עבד כמו קסם המנורה עליו הבהבה והחיבור היה מעולה ולא התנתק לרגע. לקחתי את המחשב הנייד (איתו עבדתי בבית דרך הסוויץ) ובדקתי אותו במעונות, אז אמנם הוא מזהה אותו במעונות מחובר ב-USB אבל החיבור רשת עם איקס אדום, כאילו ולא מקבל אינטרנט בכלל אבל יש אינטרנט כי לקחתי מחשב של חבר וחיברתי אותו לש…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שאני קונה את ה- Edimax EW-7128 אני רוצה לדעת האם קיימים כרטיסים אחרים עם כבל ארוך יותר (2M או 3M)? במידה ולא איך ניתן להאריך את הכבל הקיים בכרטיס הנתון? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
עקב קניית מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP-64bit גיליתי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי קשה להשיג דרייבר שתומך במערכת הפעלה זו - מישהו כבר נתקל בבעיה זו ? הצליח לפתור אותה ? (באתר של EDIMAX כתוב במפרט שהכרטיס אמור לתמוך במערכת הפעלה זו, אולם משום מה הם מספקים דרייבר רק לגרסת ה-32bit)
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי שאלה: יש לי אינטרנט במהירות 2.5 ואני כן מצליח להוריד במהירות המקסימאלית אבל משום מה, כשאני מוריד מאתרי FTP, ההורדה איטית כל כך שאני מגיע לtimeout וההורדה נפסקת.... מה יכולה להיות הבעיה? אני מחובר עם router. צריך עוד פרטים?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
המחיר יוצא משתלם או לא? לא הצלחתי למצוא את הדגם שהם מביאים בzap אז אני לא יודע מה המחיר שלו אז מה אתם אומרים כדאי לא כדאי מחשב טוב לא טוב http://www.orange.net.il/isp/19352.html
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, קצת רקע: רכשתי לאחרונה סטרימר שמגיע עם דונגל WiFi בתקן N - כעקרון לי יש מודם-נתב אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141) שתומך בתקן G ו ethernet 10/100. לכן אני כנראה צריך לשדרג את הנתב שלי - ראיתי את הDIR-615 של D-Link שתומך בתקן N וגם עם ethernet 10/100. ועכשיו לחוסר הבנתי: ??? האם אני צריך לחבר את הנתב DIR-615 לנתב-מודם האלחוטי שלי מאחר והDIR615 לא מכיל מודם ADSL? זה לא יפגע באיכות השידור לסטרימר אם השידור צריך לעבור 2 נתבים בדרך (חוטי ואלחוטי)? אם אני ארכוש נתב שתומך בתקן N וגם ב ethernet 1000 זה ישפר את קצב העברת הנתונים? אני מחובר ל2.5 מגה באינטרנט כך שמודם ADSL שתומך ב ethernet 1000 לא ישפר את הגלישה שלי באינטרנט כי ethernet 100 גם מספיק רחב לחבילת אינטרנט שלי,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנוי של בזק כמה שנים ותמיד יש לי בעיה מוזרה של מהירות עולה ויורדת ... אני גר בעיר גדולה ולא בישוב מרוחק החלפתי ראוטרים , החלפתי ספקיות אינטרנט , החלפתי מחשבים מה לא עשיתי ? תמיד המהירות בתשתית משחקת באו טכנאים של בזק ולא הצליחו לפתור את התקלה יש לבזק בעיה מהמרכזיה עד הבית התשתית היא על בסיס " נחושת " לא אמינה במיוחד , בניגוד ל HOT שזה כבל קוקסיאלי שההולכה בו טובה יותר . גם שתיכנס הטכנולוגיה של בזק NGN עדיין מהמרכזיה תהיה " נחושת " הטכנולוגיה של ה NGN מחליפה את הנחושת שעד המרכזיה בכבל אופטי אבל מהמרכזיה עד הבתים ובבתים זה " נחושת " עלובה לא יציבה שעושה בעיות ובהוט הייתי בשנת 2002 וב 2008 בתור שכיר שם " טכנאי שירות " והיה מזעזע הבעיה שהייתי טכנאי לא באיזור שלי …
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קודם כל, יש לי שלושה מחשבים בבית - המחשב שלי (מחובר ישירות לאינטרנט) ושני מחשבים של האחרים שלי המחוברים לרשת ע"י מתאם אלחוטי. המודם: EDIMAX 6216MG חשוב לציין, אפשר לגלוש באינטרנט בכל המחשבים. הבעיה היא בשיתוף הקבצים, ובכלל - בהקמת הרשת הביתית. הכוונה, אני יכול לגלוש באינטרנט בכל מחשב, אך אם אני רוצה לשתף קבצים ו/או לשחק במשחק רשת כנגד אחד האחים שלי - אני לא יכול. בשני המחשבים המחוברים לנתב דרך מתאם על חוטי (לא ישירות לראוטר) אפשר לשחק אחד נגד השני/לשתף תיקיות, אך כשאני מנסה לשתף/לשחק ברשת עם המחשב שלי - איני יכול. ניסיתי להיכנס 'ללוח הבקרה' ול'חיבורי רשת' ולהגדיר את הרשת הביתית. לחצתי על האפשרות 'הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה' ולחתי לאחר מכן על אפשרות הראשונה, אך קיבל…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, מבב"ל עברתי ל013 בגלל בעיות ביוזנט, מ013 אני לא מרוצה בכללי (מעבר לזה שאני לא מרוצה מיוזנט). אורנג' לא באים בחשבון בגלל התחייבות והחלפת ראוטר (הם דורשים שאני אקנה מהם ראוטר שלהם). מה נשאר? :-\
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (HOT) עם נתב של level1; מחשב אחד כביל ומחשב נייד. לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט לפעול במחשב הנייד - כל פעם שהוא מתחבר הוא מוכן להתחבר רק לרשת מקומית. ניסיתי כבר את הדברים הבאים: לנתק נתב ומודם מהחשמל, בדיקת הגדרות בנתב, שחזור מערכת ובדיקת הגדרות שונות. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעייה?? -תודה מראש!!-
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום! אתמול כשנכנסתי לצ'ט של נענע היה רשום שהגישה שלי חסומה לחדר הלובי! עכשיו, אני לא עברתי על שום חוק/נוהל שלהם וזה מוזר לי שחסמו אותי. מישהו יודע אם אפשר לבטל את החסימה בדרך כזו או אחרת? - הם לא עונים לי בקשר לחסימה :-( הערות: יש לי ראוטר, התקשרתי לספק האינטרנט והוא אמר לי שהאיי פי שלי הוא דינמי! בבקשה תעזרו
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי מבזק את הראוטר D-LINK וגם מתאם רשת של בזק,אככה במחשב שאליו מחובר הראוטר אין ניתוקים ביכלל!! ובמחשב שאליו מחובר המתאם רשת אלחוטית קורה שפעם בחצי שעה שעה האינטרנט מיתנתק ומיתחבר אחרי 5 שניות,וזה בעיה כי עם מורידים משהוא ומפסיקים אז נידפקת ההורדה,מישהוא יודע למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז קודם כול שבת שלום לכולם התחדשתי באינטרנט מהיר של סלקום. חבילה ללא הגבלה קבלתי מודם של סלקום,בהתחלה הסים עשה קצת בעיות אבל לאחר מכן החליפו לי לסים חדש והכול יסתדר הקטע הוא שיש לי חבילה של אינטרנט של 5 מגה הישנה עובדת על שלושה מחשבים בבית על ידי ראוטר הפלוס של סלקום שזה מודם שיכול לעבוד בניפרד מול כול מחשב אשמח חברים לעזרה ממכם איך להוריד מהאינטרנט החדש ולהפוך אותו לבירת מחדל כמו כן אשמח עם תייאצו לי איך לנתקאת ה5 מגה מהמחשב הפרטי שלי,מבלי לפגוע בשאר המחשבים כמו כן מי שיודע להגדיר מודם כזה,כגון שם משתמש וסיסמא שיגיד לי ואני יגדיר כי באמת שלא אמרו לי כלום שבת שלום ותודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת גיגה בין הנייד שלי לנייח וזה לא מצליח נוצרת לי רק רשת 100mb מה יכולה להיות הבעיה שתיהם תומכים ברשת גיגה כרטיס הרשת בנייד: Broadcom NetLink Gigabit Ethernet בנייח: realtek RTK8168B\8111B FAMILY PCI-E GIGABIT ETHERNET
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, שלכל מחשב מחובר מודם. רציתי לדעת האם אני יכול ליצור ביניהם רשת ע"מ לשתם קבצים ומדפסת לדוגמא. האם זה אפשרי? יש לי כבל רשת מוצלב שעובר בינייהם, מהם ההגדרות? אין לי צורך בשיתוף אינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמו שחלקכם כבר יודעים, ה-D-Link DSL-2650U הוא מודם/נתב אלחוטי בתקן G שחברת בזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה בתחילת השבוע. זהו המכשיר המשולב המתקדם ביותר שבזק מספקת ללקוחותיה ובנוסף ל-4 כניסות ה-LAN והתמיכה ב-WiFi הנתב הזה כולל גם שתי כניסות USB המאפשרות לחבר אליו מדפסות ודיסקים חיצונים. בסקירה הראשונית שערכתי ניתן להתרשם מהתכונות העיקריות של מודם/נתב זה, מממשק המשתמש שלו ומהמבנה הפנימי שלו. http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm CHEIF
-
- 62 תגובות
- 21.3k צפיות
-
-
-
מעלל בזק. 1.בתאריך 22.12.08: התקשרתי למוקד שירותי האינטרנט של בזק על מנת לשדרג את חבילת הגלישה שלי מ 2.5MB ל 5MB, ענתה לי נציגת שירות, אמרתי לה שאני מעוניין לשדרג את חבילת הגלישה הקיימת שלי לחבילה מהירה יותר של 5MB , היא נתנה לי הצעת מחיר .כבר פה התחילה הבעיה, הסברתי לה שנאמר לי כמה ימים לפני השיחה ביני לבינה שמגיע לי מחיר טוב יותר מכיוון שאני לקוח קיים אצלם, היא אמרה לי שהיא בודקת וחוזרת אליי עם תשובה. היא חזרה אליי ואמרה לי שהיא תיתן לי את חבילת הגלישה כרצוני באותו מחיר שנאמר לי. אמרתי לה תודה, לאחר שהיא שידרגה לי היא אמרה לי שאני צריך להתקשר לספק האינטרנט שלי גם כן ולשדרג את המהירות גם ל 5MB אמרתי לה תודה רבה, ניתקתי ומיד התקשרתי לספק - 012 . הנציגה ב 012 הציעה לי עס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה µTorrent היא טובה מאוד עכשיו מי שמכיר את התוכנה הזאת אם יש פורט תקין הוא מראה סימן V ירוק אז אצלי הוא לא מראה ירוק יש תמונה: עכשיו בשביל ליבדוק את הפורט בעוד דרך לא רק דרך התוכנה יש האתר שהוא מראה לך אם זה תקין: צוות האתר תקשיבו יש לי בעיה ואני ממש תקוע ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי.... יש לי מחשב חזק.. אינטרנט בזק ספק 012 מהירות 2.5 WINDOUS VISTA מודם נתב אלחוטי RTA 1025W
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-