עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, אני מנסה לפתוח פורטים ב RTA1320 קיבעתי אייפי סטטי בלפטופ רצתי על המדריך ה portforward בניסיון לפתוח פורט ליוטורנט ונאדה.. אין הצלחה... יש למישהו רעיונות למה לא עובד? שאלה נוספת האם יש אופציה ברשת שלי להשאיר את האיפי סטטי ובשאר שיקבל מDHCP?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. יש לי מחשב(WIN XP ) שקולט אינטרנט אלחוטי והכל טוב ויפה איתו. ישנה אפשרות שאני אוכל לחבר את הראוטר(EDIMAX BR620WG) אל המחשב ושהוא ישדר לי את את האינטרנט של המחשב לשאר הקומה ? בעיה נוספת , כל פעם שאני מחבר את הראוטר אל המחשב ( קווית) המחשב מנסה לצאת לאינטרנט דרכו למרות שהחיבור האלחוטי עובד ומחובר לאינטרנט .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LORIANTA,

שידרגתי את מהירות האינטרנט ל5 מגה והחלפתי את המודם הישן M-ADSL-USB-C50 למודם חדש AZTECH 600E המודם הישן הוא USB והחדש ETHERNET האם עדיף מודם USB או ETHERNET?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by Oranili,

שלום לכולם אם אני מקבל פינג לראוטר של 10 MS או לפעמים של 15MS? דרך כבל - זה תקין?? ואם אני מקבל פינג לראוטר דרך אלחוטי 80MS או לפעמים 200MS זה תקין? אם לא מה אפשר לעשות?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by menihen16,

חברה..יש לי שרת("קופסא")לינוקס... ויש לי גישת SSH אלייה.. אבל אין לי עלייה FTP ואני חייב FTP בכדי להריץ שרתים... מישהו יכול להסביר לי איך להריץ FTP על השרת שלי?.. זה חשוב לי מאד.. גם הבטחתי בת'ארד של Crysis Warhead שאני אריץ להם שרתי משחק אם אני אשיג FTP.. מישהו יכול להסביר לי? תודה, מני חן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי ראוטר מסוג DLINK DIR 615 והוא פשוט מסרב לחייג לספק, מה אני עושה בנידון? הגדרות מחדש לא עזר, ריסט לא עזר... הוא אצלי ככה כבר כמה חודשים טובים אבל לא היה לי זמן לטפל בתקלה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Bakshi1,

שלום, היום קיבלתי מבזק שי מתאמי hapna3 לצורך הקמת רשת ביתית. חיברתי את המתאם הראשון לנתב שלי RTOAL1025W ואת המתאם (של המחשב השני) לשקע הטלפון ולמחשב כמו שמצויין. הלכתי לפי ההוראות בדיוק. עכשיו, המחשב עם המתאם הקווי שמחובר ישירות לראוטר, מצליח להתחבר לאינטרנט ואפשר לגלוש, אך המחשב המרוחק שמחובר לשקע הטלפון לא מצליח להתחבר ואי אפשר לגלוש איתו. מה הבעייה? יכול להיות שהראוטר שלי לא מתאים? נ.ב, המחשב המרוחק פועל על מערכת הפעל windows 2000 יש קשר? אני רואה במחשב המרוחק את הסמל (שני מחשבים), אך אי אפשר לגלוש, מה זה אומר? אוד אם תענו במהירות.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. Started by mhnuemhnue,

היי וערב טוב. יש לי שאלה קצת אחרת (אני מניח) והנה הפרטים - יש לי בבית ראוטר שעובד בצורה אלחוטית באמצע הסלון(ראוטר של בזק - ROTAL RTA - 1025W) ספקית 014, עובד בצורה מצויינת. עכשיו - אני מתכוון בקרוב לעבור לממ"ד שלי עם המחשב ועם האקסבוקס 360 ואני מעוניין להשאיר את האינטרנט האלחוטי פועל באמצע הסלון ולעבור לממ"ד שלי, יש שם גם שקע טלפון של בזק 014 עם תשתיות של בזק ככה שכן יש שם נקודה של אינטרנט. אני מעוניין להתחבר לממ"ד בצורה חוטית (ההפך מאל-חוטית) - גם לאקסבוקס וגם למחשב שאלתי את בזק לגבי זה והם המליצו לי על דבר שנקרא HPNA, מה שכן, שמעתי שהדבר הזה דיי יקר ולא ממש מומלץ. אשמח לשמוע פתרונות אחרים או פתרונות של HPNA, לא באמת משנה לי... אם זה משנה אז יש לי עוד ראוטר של Intelline…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. בזמן האחרון אני נתקל בתפעה הזאת הרבה, אתרים שאני גולש אליהם בדרך כלל פתאום נראים לי כ"אתר תקיפה" ע"י פיירפוקס מישהו ניתקל בזה גם או מכיר איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב אני צריך את עזרתכם בחיבור 2 נתבים אלחוטיים. הראשון שהוא גם המודם הוא נתב אלחוטי של בזק מדגם powernet. השני הוא נתב אלחוטי של 3com. הנתב האלחוטי של בזק מחובר כמובן עם הכבל טלפון לתשתית של בזק והנתב האלחוטי של 3com מחובר עם כבל לפורט LAN 1 של הנתב של בזק ואני מחובר עם כבל לנתב של 3com האם זה נכון מבחינת החיבור הקוי ואיך להגדיר לכל אחד dhcp subnet וכדומה בעיקר כי אני לא בטוח באיך לעשות port forwording בתצורה כזו האם אני צריך לשרשר את הפורט לאייפי שלי בכל אחד? וכמובן עזרה בהגדרת dmz וfirewall. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  11. שלום לכולם בביתי יש שני מחשבים, אחד חובר לאינטרנט דרך מודם כאשר המחשב השני מחובר חוטית דרך ראוטר BR-6504N למודם. המחשב שעובר דרך הראוטר הייתה מותקנת בו מערכת הפעלה של ויסטה 64ביט ובחודשים האחרונים שמתי לב שאני מקבל את השגיאה connectin with the server was reset ברגע שאני מנסה להוריד קבצים בHTTP.. ניסיתי להוריד קבצים דרך פיירפוס ודרך אופרה ועדיין אותה שגיאה יש לציין שדרך טורנטים אין את הבעיה הזאת. חיברתי מחשב נייד דרך כבל הרשת של המחשב (בנייד מותקן אקספי 32 ביט) וזה עבד חלק דרך המחשב הנייד עשיתי פירמוט והתקנתי אקספי 64 ביט ועדיין יש אותה בעיה התנקתי 32 ביט אקספי והבעיה נפתרה עכשיו זה חשוב לי העניין של 64 ביט ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה עכשיו איפה הבעיה? בראוטר או בכרטיס רש…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by Lior10,

אני צריך ראוטר אלחוטי שיספק קליטה לשתי קומות. המטרה לחבר מחשב נייד לאינטרנט (למחשב יש כרטיס רשת מתקן G). אין צורך ביותר מדי, העיקר שתתקבל קליטה בשתי קומות הבית, כמובן במינימום מחיר. חשבתי על הBR6204WG, האם הוא יכול לספק את הסחורה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב נכנסתי לכל ההגדרות שיש בראוטר הזה דרך 10.0.0.138 לא מצאתי בשום מקום דרך לבטל את ה FIREWALL , אני לא רוצה אותו עובד...... למשיהו יש עצה , קראתי את הספרון שבא עם הראוטר ושם כתוב... 4.5.3 Firewall/NAT Services You can enable or disable Firewall and NAT by clicking on Setup and under LAN Setup, select Firewall/NAT Services. By unselecting the Enable Firewall and NAT Services button the firewall and NAT services is disabled for all WAN connections. The apply button will temporarily save this connection. To make the change permanent you need to click on Save Settings (at the side of the page). At the system commands page, click on Save All. הבעיה היא שאין תחת ה LA…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. הראוטר והכרטיס (ב USB) הם של LEVEL-ONE על המחשב עם הכרטיס אני יכול למצוא רשתות בתחום, כולל הרשת של הראוטר. כשאני מתחבר הכל נראה במבט ראשון בסדר - האייקונים משמאל למטה של תוכנת הכרטיס ושל חיבור האינטרנט של וינדוס מאשרים שיש חיבור, אבל כשאני מנסה לגלוש זה כאילו אין אינטרנט, וגם ב client list ב web interface של הראוטר אין את המחשב השני כשאני מתחבר לרשת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  15. אני מחפש נתב אלחוטי טוב, שישדר בדירה של 70 מ"ר בלי ממ"דים או איזהשהן חסימות(סה"כ 20 מטר מרחק בין המחשבים), ובנוסף לו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי USB שקולט כמו שצריך ולא יגרום לבעיה בקליטה. ניסיתי את הנתב של בזק עם מתאם USB של DLINK וזה היה קטסטרופה. אני מוכן להשקיע 500-700 ש"ח בציוד איכותי ולגמור עם הסיפור. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EagleXDR,

טוב, אז סוף סוף, אחרי דיונים והתלבטויות מיותרות, שידרגתי (שידרגנו) ל5 מגה, אבל כל הבעיות שהמודם/ראוטר הזה (הסימנס המקולל) גורמות עדיין קיימות. ולכן, ביום שישי, אלך לבקר בבזק סטור. השאלה היא כזאת: הפעם, אני בטוח קונה ראוטר בנפרד, ורק משתמש במודם שהם יתנו לי. האם בקונפיגורציה של מודם בלבד, הסימנס, במקרה והם יתנו לי אותו שוב, יעבוד כמו שצריך, או שגם בתור מודם הוא תקול? האם עדיין מחלקים את הaztech 600e? תודה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by רומן גרוס,

התקשרתי ל HOT והיא הסבירה לי שאני לא אמצא ראוטר עם מודם / מודם של HOT בחנויות זה נכון ? אני יודע שאם לוקחים מודם של HOT ולא עושים סיכרון דרך HOT זה לא יעבוד. יש סיריאל ודרך המכשיר טלפון או דרך השירות הם מכניסים את הפרטים ומרעננים .

• 17 תגובות
    • 7.4k צפיות
  18. Started by moadim,

שלום, בשלב הראשוני אחרי התקנת הראוטר אני אמור להכנס לאתר הבא בדפדפן את כתובת 192.168.2.1 לאחר מכן אני מנסה להכניס את השם משתמש Admin והסיסמא 1234 הוא לא נותן לי להכנס... זאת לא הפעם הראשונה שניסיתי להכנס, מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. אז ככה, הוגדרו שם כמה מושגים ככה במעורפל לדוגמא collision domain , מתחם התנגשות ו broadcast domain, כלומר מתחם שידור עכשיו אני רוצה שתעזרו לי לעשות סדר כי הספר מתחיל לשגע את אמו אני מבין ככה, אם יש מה לתקן תעזרו לי כאשר אני מחבר לדוגמא 10 מחשבים למתג-switch , מאחר וסוויץ' הוא אינו רכזת, נתווצרו לי 10 מתחמי התנגשות, מה שאומר שהם לא יכולים בעצם להתנגש אחד עם השני , או בקיצור יעיל כאשר אני מחבר 10 מחשבים לרכזת, אני יוצר מתחם התנגשות אחד, מה שמסכן את הפאקטים בהתנגשויות ובהעלמות של פאקטים וצורך לשלוח מחדש, לא יעיל. עכשיו אני צריך להבין מה זה פאקינג גשר כי הספר מבלבל אותי פה. אני מבין שגשר זה בעצם בדיוק כמו מתג רק שהוא מחבר בין 2 מחשבים בד"כ(יש גם כאלה של 4 ואפילו 16) והיתרון ש…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום לכם אני צריך ראוטר לצורך אינטרנט ביתי אלחוטי. טווח השידור שאני צריך הוא בקו אווירי של 4-5 מטר אבל הוא יעבור בתוך 4 קירות . אין לי ממ"ד בבית. הדרישות שלי הוא שהוא יהיה יציב וללא ניתוקים,שתהיה לו כמה שפחות קרינה. התקציב שלי הוא 150-250 ואם זה ממש חשוב אז חריגה של 50-70 שקל (עד ל-320 שקל) תודה רבה. ד"א מה אתם אומרים על הראוטר DLINK 2650U שבזק מציעה לי ב-120 שקל?

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  22. תבדקו בבקשה אם EBAY וPAYPAL עובדים לכם. הם החליטו למות לי, והם עובדים אצל אדם אחר שלא מחובר דרך בזק בינלאומי.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by death_star,

קניתי מחשב נייד של לנובו N500, הוא עובד מצויין אבל כשאני מתחבר ברשת האלחוטית אל המחשב הייח שלי יש תופעה מוזרה - אם אני מוריד ממנו קבצים גדולים (למשל רואה סרטים שיושבים על המחשב הנייח דרך המחשב הנייד) כעבור זמן מסויים הרשת פשוט מפסיקה להתחבר למחשב שלי, ואני מקבל הודעה של Windows אין גישה למחשב שלי (למרות שהייתו לו גישה עד לפני רגע). אחרי ריסטרט זה מסתדר (עד שזה קורה שוב). למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? שני המחשבים מריצים ויסטה אגב.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  24. יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט. האחד נייח ומחובר לאינטרנט דרך כבל בינו לבין הראוטר והשני נייד ומתחבר לראוטר בWIFI. במחשב הנייח יש אינטרנט, אבל במחשב הנייד אין אינטרנט(אי אפשר לגלוש), הוא מזוהה כ- unidentified network והaccess מוגדר כ- Local only. קבלו תמונה: ועוד תמונה: אין לי מושג מה לעשות, כבר כיביתי והדלקתי מחדש את המחשבים את הראוטר את המודם, ניתקתי את כל הכבלים והחזרתי שוב, אבל זה לא עזר, כבר ניסיתי להכניס מחדש את הסיסמא ולהתחבר שוב אבל זה לא עזר(הסיסמא לא הבעיה), ניסיתי להעזר ב-diagnose and repair של VISTA אבל אף אחת מהאפשרויות שמה לא פעלה ותיקנה את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד כמו סינוס בכל מה שקשור למהירות. כלומר מתחיל מאוד מהר יורד כמעט לאפס ועולה שוב כמעט למקסימום (סינוס עם פאזה למי שרוצה להתחכם) וכך זה ממשיך. אני בבזב"ל (בזק בין לאומי) עם חבילה של 5MB. אם יש הצעות לפיתרון אני אשמח. תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים