עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by fog87,

אני רוצה לשתף אינטרנט אלחוטי בין 2 מחשבים שנמצאים במרחק של בערך 25 מ' קו אווירי בקומות שונות ושניהם עם דלתות סגורות האם זה אפשרי עם הנתב הנ"ל??

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  2. התמיכה שלהם גם לא הצליחה להכנס לאתר עם היוזר שלי, ועושה רושם שאין להם מושג מה הבעיה. זה ה-tracert שאני מקבל: tracert www.zigzag2000.co.il Tracing route to www.zigzag2000.co.il [62.219.11.153] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.168.1 2 34 ms 34 ms 34 ms lns.018.net.il [91.205.152.60] 3 33 ms 34 ms 35 ms BB-152-65.018.net.il [91.205.152.65] 4 27 ms 27 ms 27 ms bzq-179-4-113.static.bezeqint.net [212.179.4.113 ] 5 37 ms 39 ms 37 ms bzq-25-99-38.static.bezeqint.net [212.25.99.38] 6 33 ms 36 ms 33 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 7 36 ms 41 ms 39 ms bzq-219-189-186.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 186…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

ידוע לי שכתובת ip אסור לה להסתיים 000 או 255 שזה בבינארי הכל 0 או הכל 1 עכשיו השאלה שלי האם יכולה להיות כתובת כזאת : 125.0.15.18 או 187.230.0.17 או 0.158.16.178 כלומר שב network id יהיה אוקטקט אחד שיהיה 0 או 255 ?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by User_Name,

עד עכשיו היה לי ADSL במהירות של 500KBS ,עברתי לכבלים, כי שם החבילה של 750KBS עולה בדיוק כמו מה שאני משלם עכשיו לADSL. האם עשיתי טעות שעברתי לכבלים? בנתיים זה רק אני ועוד מישהו בשכונה עם כבלים....

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by azrlec,

בעוד מספר ימים אני אמור לקבל HOTBOX במקום המודם THOMSON שיש לי עכשיו. מכיוון שאני רוצה להמשיך להשתמש בראוטר הנוכחי שלי הבנתי שאפשר להפוך את הHOTBOX לBridge (מודם אינטרנט בלבד) בעזרת התפריט של המכשיר או בשיחת טלפון להוט. השאלה שלי היא אם המצב הפיך ואני יוכל להחזיר את הHOTBOX לתפקד כראוטר בחזרה או שהמכשיר הלך ? זאת במקרה שהראוטר הנוכחי שלי לא יתפקד בצורה טובה עם חיבור 100MB שאת זה אני לא יודע עד שאנסה זאת... תודה

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by supercars,

אהלן, יש לי ראוטר Dlink -604+ אני רוצה לשחק במשחק בשם Total Annihilation ברשת אך יש בעיה: אשמח לדעת כיצד אפשר לפתור את הבעיה מבלי להחליף ראוטר. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  7. שלום לכולם, אני אנסה להיות מפורט ככל האפשר בשביל לא לקבל תשובות שיטחיות: העניין הוא כזה, יש לי ראוטר של אדימקס - BR6204WG, יש לי נייח שבו המודם מחובר וגם הראוטר ויש לי גם נייד (שאותו נעזוב לבנתיים). אתמול גלשתי והכל היה יפה מאוד... פתאום (איזו דרמטיות), הגלישה הפסיקה לי ולא הצלחתי להיכנס לשום אתר. (בנייד הכל עדיין הצלחתי לגלוש יופי). התקשרתי לכל התמיכה שרק יכלתי לקבל (ברק + כבלים) ושניהם לא ידעו פיתרון. אמרו לי לבצע התקנה מחדש לו כי יש לי בתיקיית חיבורי רשת 2 חיבורים: LOCAL ... רגיל וLOCAL..3 והחשב לא יודע לפי מה להתחבר. טוב אמרתי (אני מתקדם לכיוון הבעייה)... ניתקתי את הראוטר והתחברתי דרך המודם - הכל טוב. הבעייה היא: כאשר אני מנסה להתקין את הראוטר דרך האתר 192.168.2.1 אנ…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  8. נגיד יש לי 2 מחשבים + נייד אחד + פלאפון עם תמיכה לWIFI. עכשיו, המטרה היא לרשת את כולם, אז מה אני צריך לעשות? לקנות ראוטר אלחוטי (נגיד GL של לינקסיס אשר כולל תמיכה בכבלים) לחבר את המודם לראוטר, מחשב 1 או 2 לחבר באופן חוטי לראוטר והאחרים באלחוטי? זה אפשרי לחבר חוטי לראוטר אלחוטי? (good enough? )

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by shkaf,

הייתה לי רשת ביתית בין 2 מחשבים, המחשב שלי היה השרת שסיפק אינרטרנט למחשב השני, חיברתי את המחשבים באמצעות כרטיס רשת ללא נתב , חיבור ישיר... אני יודע שאנשים אומרים שזה בעיה ולרוב זה לא עובד... עובדה עבד... עד לרגע ששיחקתי קצת בתוכנה מעפנה בשם Elite Utilities 9.2.0 Professiona ומאז הלכה הרשת. ניסיתי להתקין את כול ההגדרות מחדש ... כלום לא עובד! יש הצעות מה אפשר לעשות במקרה הזה תודה מראש נ.ב חייב לציין כאשר אני מתחבר לאינטרנט מופיע לי הודעה מעניינת 733 Your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols. " בבקשה תעזרו לי ... אני יודע שהפתרון פשוט ואני סתם נתקע בגלל טיפשות הבעיה לא בFIREWALL אני מנתק אותו בזמן ההפעלה והבדיקה וואלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  10. משהו מוזר. עברנו דירה, עכשיו אני בחדר ממ"ד. בחדר אצלי נמצא נת"ב אלחוטי מסוג siemens sl2-141. לאחי יש מחשב נייח רגיל ואמא יש מחשב נייד. במחשב הנייד יש לה כרטיס רשת אלחוטי מובנה ופשוט שקולט נהדר רשת אלחוטית. בחדר של אחי יש מערכת home plug של בזק, שעלה איזה 300 שקל(פתרון לבעיית החדר ממ"ד, לטענתם). ומה אני אגיד לכם, הקליטה אצלו פשוט גרועה, וזה עוד במקרה הטוב כי ברוב הפעמים בכלל אין קליטה שם. בקיצור, נצטרך להחזיר את ה-HOME PLUG למקומו הטבעי-לחנות של בזק. השאלה שלי היא כזאת- איך במחשב הנייד יש כרטיס רשת מובנה ופשוט שקולט את הנת"ב בצורה כל כך מקסימלית גם ממרחקים ממש גדולים ואיך ב-HOME PLUG, שאמור להתמחות בזה, יש קליטה כל כך רעה גם ממרחק די קצר? השאלה השניה- כמה יעלה לי להביא כ…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by pc34,

שלום לכולם יש לי אנטרנט 12 מגה ועד עכשיו הייתי ללא אינטרנט אלחוטי עכשיו החלטתי לעבור לאינטרנט אלחוטי ואני מעדיף שלא לקנות מהוט כי פשוט אין לי כוח אליהם אז החלטתי להתייעץ איתכם אני צריך ראוטר במחיר 150שח בערך הוא הולך להתחבר ל2-3 מכשירים בנוסף הבית שלי גם לא יותר מדי גדול אז לא צריך משהו מיוחד מבחינת טווח הקליטה ושאלה אחת קטנה ,אני פשוט יצטרך לחבר אותו למודם שלי וזה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Dr. Computer,

אהלן. יש לי ראוטר של Edimax ומודם ADSL. כמו שכולנו יודעים, כתובת ה-IP החיצונית, זו שמתקבלת מספקית האינטרנט היא תמיד דינאמית, ומשתנה כל פעם כאשר מתחברים מחדש לאינטרנט. בשבועות האחרונים שמתי לב שהכתובת נשארת בול אותו דבר ובכלל לא משתנה. למשל כשאני גולש כאן באתר, אני רואה את כתובת הIP בהודעות שלי, והיא נשארת אותו הדבר) ניסתי גם להוציא את חיבור החשמל של הראוטר, אבל הכתובת לא השתנתה. איפה נמצאת הבעיה שהכתובת תמיד נשארת אותו הדבר? ושאלה- האם זה נכון שכל זמן שהראוטר והמודם תמיד מחוברים לחשמל זה אומר שהחיבור לאינטרנט מתמשך לעולם ולא נפסק, ולכן ה-IP החיצוני לא ישתנה אלא עד שנוציא אותם מהחיבור לחשמל?

13. הגודל לא משנה העיקר שיקלוט כמה שיותר רחוק ושתהיה לו מהירות טובה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. בשרת SERVER 2003 וראוטר שמחובר דרך כבל רשת כאשר כותבים IPCONFIG מופיע ip windows configuration תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by shimon23,

שלום אני משתמש ב- AVR NOD32 V4 אשר קניתי. משום מה לאחרונה האינטרנט שלי התחיל להיות מאוד איטי, בדגש על פינגים גבוהים (500MS ב-speedtest.net). דיברתי עם 013 והם אמרו לי לבטל את ה-AVR ולהפתעתי אכן הפינגים חזרו להיות נורמלים. זה נורא מוזר לי, כיוון שאני משתמש בו מעל לשנה ומעולם לא היו לי איתו בעיות. כמו כן, לא עשיתי בו שינוי כלשהו, כמובן פרט לעדכונים שוטפים אוטומטים. מישהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה? וכן איך לפתור אותו אולי?

16. Started by Shadowman,

שלום. כל פעם שאני מנסה לבדוק דואר אני מקבל רפשרשים אין סופיים, ובלתי אפשרי להיכנס לאתר!!!??? מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by לוח שנה,

שלום לכם, הסתיימה השנה שהתחייבתי בהוט, ואני כרגע מתלבט לאיזו חבילה לשדרג (חבילה קודמת 1.5Mb). אני מאמין שכעת 2.5 מספיק לי, אני לא מוריד קבצים גדולים שאני אצטרך את זה, אך השאלה היא, האם עם הזמן האינטרנט יהיה יותר כבד, ויהיו יותר סרטוני HD ביוטוב וכו'. מה דעתכם? אגב, הפרש המחירים בין החבילות (ספק+תשתית) 42 ש''ח (107 מול 149). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני לא יודע אם לגולשים בפורום זה זה חדש או לאו (לפחות לי זה חדש): אני יודע שיש אתר של netvision בו מורידים קובץ גדול לבדיקת המהירות. היום גיליתי שיש גם לבזק בינ"ל אתר כזה: http://speed.bezeqint.net/ אז לכל מי שצריך לבדוק מהירות. אני אשמח אם לקוחות של בזק בינ"ל שביניכם (בעיקר עם מהירות של 750K יכתבו בכמה הם מורידים משם) וזאת בכדי להשוות ולראות אם החיבור שלי (750 ממש חדש) בסדר.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by DXT,

שמתי בלילה את המחשב פתוח להוריד משהו ב DCC... ויש לי אלקטל משודרג לפרו. קיצר הבנתי בבוקר ששכחתי לפתוח את הפורטים המתאימים בשביל ה DCC recive. אז הלכתי ל Nubz AlcaTool בשביל לפתוח כמה פורטים. ומה אני מגלה? זה לא מתחבר, אני רושם את הכתובת 10.0.0.138 וזה לא מתחבר.. טוב הלכתי לטלנט עשיתי telnet 10.0.0.138 אני רואה User: כרגיל אני לוחץ אנטר ואז אני רואה wtf: User : SpeedTouch (XX-XX-XX-XX-XX-XX) Password : לא עוזר ללחוץ אנטר זה מתנתק. אז נכנסתי לאקספלורר שמתי 10.0.0.138 שוב אני רואה מסך עם שם משתמש וססמא! גם ב ftp://10.0.0.138 אותו הדבר. אין לי מושג מה קרה ואיך זה יכול לקרות, רק אולי איזה האקר משועמם נכנס לי למודם ושם בו ססמא. חוץ מזה אני לא מבין איך תוך לילה מצב של מודם יכ…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by XpHunTeR1,

נתנו לי היום מודם בחיבור לכרטיס רשת בחינם. כמו כן, מחר אני קונה את החלקים האלו: 3COM Wireless 11g Cable/DSL Router - 3CRWE554G72T EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps הראוטר לא מגיע עם מודם מובנה. סה''כ מה יש לנו? מודם ADSL המתחבר לכרטיס רשת ראוטר ללא מודם ADSL מובנה כרטיס רשת אלחוטי את הכרטיס הבנתי שמחברים בתוך המחשב, על הלוח אם ככל הנראה, ואת האנטנה מחברים אליו מבחוץ. איך מחברים את שאר הדברים? במודם: 1 ספק כוח 1 ETHERNET שזה החיבור לכרטית רשת 1 חיבור לקו טלפון מה מחברים למה? בבקשה תסבירו לי במונחים של "כבל של קו טלפון" , "כבל של רשת".. כי אני נוב בזה תודה רבה למי שיעזור לי. מצטער שלא הסברתי את עצמי: אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים הנמצאים במפלסים שונים…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by za-david,

מתאם USB אלחוטי - איזה דברים חשוב לבדוק לפני שקונים?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by The-Fox,

אני משחק BF2 כבר חודש בערך, הפינגים שלי לא משהו, הטובים ביותר מגרדים את ה 100, מעט על 125-150, וכל השאר 170 וצפונה. לפעמים זה גרוע יותר ואני לא מצליח לרדת מפינג של 200-300. שזה פשוט בלתי אפשרי וגם מנתקים אותי מרוב השרתים, הפינגים לא ממש יציבים בקיצור. אני לקוח של 012 בכבלים בחיבור 1.5/256 אני נמצא מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם הפירמוור המקורי והעדכני, לצערי לא יכולתי להשתמש בפירמוור של DD-WRT מכיוון ו012 דרשו כסף על שימוש בפרוטוקול של DHCP ולכן אני מחובר כרגע ב L2TP. צריך אולי לנתב פורטים למשחק ? הכרטיס רשת הוא כרטיס O/B בלוח DFI Lanparty UT 4 Ultra. יש 2 של Gigabit, אני כרגע משתמש בכרטיס של Marvell Yukon, לא נראה לי שזה משנה ממש לעומת הכרטיס של Nvidia. מה יכול…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by summer69,

מאז שהתחברתי לאינטרנט (בערך 7-8 חודשים) אני למצליח להתחבר לשרתי FTP, כשאני סורק שרתי משחקים (גם בxfire וגם דרך המשחק עצמו) זה מציג לי פינגים של 300 לפחות, אפילו בארץ(כשאני מתחבר למשחק הוא מראה את הפינג האמיתי...) חייגן איטי, וגם קורה לי ששעות רצופות האינטרנט לא זז..... ולא, אימיול לא פועל ;D זה דיל של 90 ש"ח ביחד ל015 ולHOT. למישהו יש גם ניסיון עם הבעיות האלה? (אגב, עד עכשיו זה לא הסתדר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני יודע שטחנו את הנושא הזה 20 אלף פעם אבל בכל זאת חיפשתי והלכתי לדפים האחרונים ולא מצאתי תשובות. יש לי מודם אלקטל ששודרג ל-PRO. אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים (בינהם הפורטים של ה-ICQ) ולהפנות אותם למחשב ספציפי ברשת (ישנם 5 מחשבים מחוברים). מישהו יכול לעזור לי עם זה ? תודה רבה מראש. The Doorman

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tzviki113,

יש לי בנתב יציאה אחת כבל רשת וכל השאר USB... אחד מהם לא תקין ואין יותר יציאות פנויות... וגם הכבל רשת תפוס... השאלה שלי האם יש אפשרות לפצל על ידי משהו חיצוני את הכבל רשת ?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.