עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני שמעתי שאפשר להתחבר לאינטרנט בלי שיהיה לי מנוי. לדוגמה - הוט ו- 013 נטוויז'ן למי שמבין בזה ויודע איך בדיוק אפשר לעשות את זה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. כזה עוד לא ראינו - רמקול חכם הכולל תמיכה ב-Alexa - מסייעת הקולית של אמאזון - המשולב עם נתב אלחוטי התומך ב-MESH. פרט לכך, Asus מפתיעה עם עדכון קושחה מעניין. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7065

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  3. כרגע אני על WEP-64BIT אני כמובן רוצה משהו כמה שיותר חזק..

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by shabo,

מישהו יכול לתת לי המלצה והאם תוכנה כזו בכלל עוזרת?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  5. תמיד שאני מוריד דברים והם מגיעים ל98% - 99% פתאום המהירות הורדה יורדת לאיזה 50kbps פתאום. למה זה תמיד קורה בסוף ההורדה? והאם אפשר לתקן את זה על ידי איזשהו אפשרות? קורה לי בfirefox, IE, chrome גירסאות הכי חדשות כולם.. קורה לי גם בdownload accleator plus. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוצה לשתף אינטרנט מהיר ומדפסת בין 3 מחשבים כמו כן המחשבים נמצאים בשתי קומות בחדרים עם דלתות אז צריך יכולת שידור גבוהה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by ToM_cm,

אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by Aloha-Boy,

אני מחפש אתר איכסון שיתן לי בין 5 ל10 מגה (כמובן שיותר מזה לא יזיק אלא רק יטיב ..) ושתיהיה לי גישה להעלאת קבצים דרך פרוטוקול FTP. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום יש לי שתי קומות בבית רציתי לעשות רשת ביתית כמו שצריך דרך חיבור נורמלי בקיר עם שקעים בקיר והכל רציתי לדעת איך אני עושה את זה בדרך הכי פשוטה יש לי מודם alcatel שחור של בזק ורציתי לדעת גם אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג לוחץ במחיר זול או מישהו נורמלי שעושה את זה במחיר סביר... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר בעל תקן N, על הראוטר להיות בעל האפשרות לWDS ע"מ שראוטר הG שלי של EDIMAX (אשר גם לו יש WDS) יוכל להגביר את האות שלו לשאר הבית (אני יודע שהוא יעביר רק בG...). השאלה שלי היא קודם כל, האם אפשר לחבר AP WDS של G לראוטר N ושזה באמת יעבוד, והשאלה השנייה היא איזו ראטור כמובן? אני בנתיים חושב על ה6424n, אבל אני לא מצאתי שום סיקור או חוות דעת עליו (חדש למדי נראה לי). אשר אם תוכל לומר לי את דעתכם עליו (בעיקר מהירות וטווח - חדירות דרך קירות וכו' - בעיקר כאשר בצד השני יהיה G). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אז ככה, שאלה שלא הצלחתי לענות כבר הרבה זמן. כידוע הראוטרים שנמכרים סובלים מבעית איטיות האינטרנט בזמן שתוכנות ה P2P פתוחות. לדוגמא ה Linksys WRT54GL שלמרות הגדלתי לו החיבורים (עם קושחה של TOMATO) עדיין הוא סובל מבעיות, לדוגמא כשאני נותן אפלוד מקסימלי שאר האינטרנט מנוטרל .(ללא התערבות QOS) כל הבעיות שיש בראוטרים האלה לא קיימות עם האלקטל 510 בתצורת נתב. אני נותן אפלוד מקסימלי ואני יכול לגלוש באינטרנט ואני לא מרגיש שום איטיות. רציתי לקבל הסבר למה האלקטל 510 יותר טוב ל P2P? תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. היי, אני עם הוט ובזק בינ"ל בחבילה של 12MB, מודם TERAYON TJ 715 ונתב EDIMAX 6104K עד אתמול הייתי ללא חייגן, וכעת אני עם חייגן בגלל בעיות ניתוב ("גיימר") בחיבור L2TP מאז המעבר יש לי מספר בעיות: 1. שאני עובד עם נתב, המהירות המקסימלית שאני מקבל היא 7MB ולא 12MB (בחיבור ישיר של המודם למחשב אני מקבל 12MB) - האם הנתב שלי בעייתי? אם כן איזה נתב מומלץ? האם המודם (הישן של TERAYON) בעייתי? 2. בעיות ניתוקים, אני רואה שה IP שלי משתנה הרבה פעמים בגלל ניתוקים (נראה לי שזה קורה יותר דרך הנתב, אבל עכשיו אני ללא נתב ועדיין ראיתי ניתוק) - מה יכול להיות הגורם? האם חבילה של 12MB בעייתית ללא חייגן? עדיף 5MB? (אני עובד מול התמיכה של הוט ובזק בינ"ל - בינתיים ללא תוצאות) אודה לכל רעיון או עצה ממי…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by DiSc@MaN,

מצאתי גרסת firmware חדשה לאלקטל 510 שברשותי. ראיתי שברשימת הדברים החדשים IPQoS אבל לא הבנתי בדיוק מהו (אני חושב שזה משו שמאפשר לי להגביל רוחב פס לכל מחשב. אני צודק?) הבעיה היא שלא מצאתי שום חומר באנגלית על הפירמוור הזה אלא רק בהולנדית. העידכון הוא רישימי והוא יושב על אתר החברה בהולנד. קישור לעידכון למי שרוצה : http://www.speedtouch.nl/downloads/510_Upgrade_427.exe

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית בין שני מחשבים בבית, אני גולש דרך הספקית ברק013. באתר שלהם יש חבילת רשת ביתית, אך אני שואל את עצמי האם בכלל אני צריך לקנות את החבילה הזאת ? אני כרגע מתחבר דרך חייגן עם אינטרנט 1.5 מגה ביט. האם יש לי אפשרות לקנות נתב, כרטיס רשת למחשב השני ופשוט לחבר את שניהם דרך תשתית קווית ? אם כן אתם יכולים להגיד לי איזה כלים אני צריך ? נתב, כבל רשת, כרטיס רשת וכו'... מאוד יעזור לי :] ואם יש לכם המלצות לנתב שתומך בחייגן :] ( כניסה מחודשת עם איפי דינמי בכל התחברות לאינטרנט )

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by BlackVenom,

אתמול עשיתי רשת אלחוטית עם ראוטר. לפני זה יכולתי להוריד מהביטורנט בצורה נורמלית ומאז שעשיתי את הרשת המהירות ירדה לי ל1...גם באיי סי קיו אני לא יכול לקבל קבצים. אני מניח שכל זה בגלל הראוטר...ואני חושב שבראוטר יש פיירוול שמונע...מישהו יכול להסביר לי איך לבטל את כל זה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eegg,

יש לי מחשב ישן שאני רוצה להפוך אותו לשרת שאני יוכל להיכנס אליו לא דרך הרשת אלא דרך האינטרנט יש דרך זאת?

17. Started by frogface,

אז כך יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים עיי כבל רשת מהראוטר כשאני רוצה לשתף קבצים בינהם אני לא מצליח לשתף את אחד המחשבים במחשב שאני לא מצליח מותקנת ויסטה ואילו במחשב השני יש XP המחשב עם הויסטה יכול לראות לקרוא את הקבצים של ה XP אבל ה XP לא יכול לראות את הקבצים של הוסטה ולמעשה מהמחשב של XP בכלל לא רואים את המחשב של הויסטה ברשת. מקווה שיש מישהו שיכול לעזור כי אני על סף יאוש בברכת שבוע טוב ארז

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. Started by eshtul,

אני צריך להתחבר לאנטרנט דרך פרוקסי ואין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- שלחו לי אתר בו יש כתובת לפרוקסי ישראלי אבל אין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומה זה אומר בדיוק- תודה רבה אלקנה

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  19. יש לי את DYNAMODE דגם BR-6004 ומודם של ECI b-focus router 270pr ונהיה לי בנדנה על האימיול והפיירוול לא מופעל , בדקתי בדף הקינפוד והוא על DISABLED למה זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הי, אני מחובר לאינטרנט דרך הסיבים של פרטנר לצערי פרטנר חוסמים את התכונה של הגדרת הורים בראוטר שלהם (אינטרנט + טלפון). רציתי לדעת אם יש מכשיר שאני יכול לשים בין הראוטר לרשת הביתית שלי שייתן תמיכה ב: 1. ניתוק מחשב מסויים 2. הורדת מהירות גלישה למחשב מסויים - מניעת משחקים. 3. גישה מרחוק. תודה, זוהר

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by buuhaa,

אהלן. הסיפור הוא כזה: מחשב נייד די ישן, AMD אין לו אפילו USB מקביל לפנטיום 2 333 MHZ. אחרי פירמוט עם 98SE . התקנתי PCMCIA כרטיס רשת של REALTEK שעובד ומוכר ללא בעיה. אני והתומך של בזק עבדנו שעות עם הדיסק של WOW ואי אפשר פשוט להתקין PPPOE . אני מקבלת הודעה שהפרוטוקול מותקן, מבצעת ריסטרט, ו-כלום. ניסינו דרכים שונות גם ע"י התקנה ידנית של הפרוטוקול אבל כשבאים להגדיר חייגן - מוכר רק המודם הישן. הבחור אמר לי שמעולם לא נתקל בתופעה כזו - והציע לי לוותר !!! אשמח לכל עצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. Started by yeskim,

אני מעוניין להרחיב את הרשת הביתית שלי לעוד 2 מחשבים (נייד ונייח). מכיוון שאני כבר מבצע קנייה גדולה מTMS אשמח לקבל המלצות ל2 כרטיסי רשת אלחוטיים: * האחד לנייח ביבור PCI * השני לנייד (ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי). בנוגע לכרטיס רשת של הנייד, ראיתי שקיימים בחנות שני סוגי כרטיסים, חלקם בחיבור MINI PCI והשני בחיבור PCMCIA. השאלה שלי היא האם יש סיבה להעדיף את הכרטיס הבולט (PCMCIA) מהשני?? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום, ברשותי מחשב אשר מותקן עליו ראוטר שבזק סיפקה http://w5.siemens.ch/eip/public/QsG/QsG_SL2-141-I_ENG.pdf אגב, כיצד אתם מעריכים אותו ביחס לראוטרים הזמינים היום בשוק? בכל אופן, הרבה מאוד קבצים שחבל להתחיל לצרוב, נותרו במחשב הישן, שגם הוא מחובר על הרשת. כיצד ניתן לשתף את הקבצים שמחשב הישן למחשב החדש? החדש מריץ Vista והישן XP. אשמח לעזרה זריזה או הפניה למדריך.. הרבה תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 13:24:13 חיפוש נחוש בגוגל הצליח לעזור לי.למי שתהה כמוני "הכיצד?!" להלן שני מדריכים טובים. (אישית העדפתי את של בזק) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3534149,00.html http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020402 חג שמח.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  24. שלום, יש לי 2 מחשבים. מחשב 1 הוא משמש כשרת והוא עובד תמיד כ AP MODE. מחשב 2 מתחבר למחשב 1 דרך רשת אלחוטית. איזו פקודה ניתן להריץ בכדי לראות את האיי פי של המחשב המתחבר או פרטים נוספים עליו? ניסיתי NETSTAT -AN אבל יש שם המון. ניסיתי IPCONFIG אבל לא ממש מצאתי את המידע... ניסיתי גם ARP -A... נראה לי ששם אני רואה את האייפי של מחשב 2. נכון? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by LRa,

אני משלם עבור חבילת 750K : 110 ש"ח לבזק כל חודש ועוד 50 ש"ח לספקית. זה נראה לי מאוד יקר(התשלום לבזק), יש משהו יותר כדאי? או משהו יותר זול אצל בזק? תודה

• 60 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.