עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני - ויסטה אולט' מחשב CLIENT ברשת הביתית - xp pro sp3 אני מחפייש איזו תוכנה שבעזרת אני יוכל לשלוט במחשב השני (לא remote desktop, למרות שגם זו אופציה נחמדה) אלא מבחינת קבצים, להריץ CMD, תיעוד של פתיחת תוכנות רישום סטט' תעבורת רשת והתקנה/מחיקת תוכנות "מאחורי הקלעים".. יש חיה כזו? :-X

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום, אני ישראלי שחי באיסטנבול ומרבה לגלוש לאתרים ישראלים גם מפה, יש לי בעיה ב-להתחבר לכמה אתרים ישראלים מפה, שאני מנסה להיכנס לאתר ASOCCER.co.il למשל אני מקבל את ההודעה "PAGE LOAD ERROR" ואני נאלץ להיכנס לאתר הזה בדרך חילופית כמו האתר VTUNNEL.COM ששם יש חלל שאני רושם את כתובת האתר שאני רוצה להיכנס אליו ופשוט ישר נכנס. אני רוצה לציין שמאותו מחשב שאני מתשמש בו כרגע הייתי נכנס חופשי בלי שום בעיות שהייתי בארץ.. ככה שאין בעיה כלשהיית הקשורה למחשב. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי..

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. Started by chilik,

שלום שלום! אני עומד בפני קניה של מחשב נייד ואני מתלבט לגבי שני דגמים, שההבדל ביניהם הוא בכרטיס הרשת האלחוטית. יש לי נתב Smart Box של אורנג' שעובד גם בתקן N. המחשב הנייד ימוצב בתוך חדר ממ"ד. השאלה היא האם הסמרט בוקס הנ"ל מסוגל לחדור קירות בטון. אם כן, האם זה קשור לתקן N. ואם כן האם זה קריטי שגם כרטיס הרשת שאקנה יהיה בתקן הזה. שלוש שאלות, אם המידע לגבי הסמרט בוקס חסר אז לפחות אם מישהו יודע אם לתקן N יש השפעה על חדירת ממ"ד, וכמה זה תלוי בכרטיס שקולט את האותות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום! יש לי כונן חיצוני חדש של טרה וחצי של סגייט שתומך ב_ESATA. כאשר אני מחבר אותו בכבל USB רגיל הוא מזוהה על ידי המחשב ופועל האופן תקין. כאשר אני מחבר אותו בכבל ESATA כאשר הביוס עולה הוא מזהה אותו ככונן אבל הוינדווס לא מצליח לזהות אותו משום מה. עוד קצת פרטים: הארד דיסק כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Go Extreme 1500GB ST315005FPA2E3RK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=730226 מערכת הפעלה ויסטה הום פרופשיונל תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  5. שלום קניתי לפטופ HP עם ויסטה ואני לא מכיר את מערכת ההפעלה הזו ? איך אני גורם לו לחפש איטרנט אלחוטי ? תודה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  6. שלום רב יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי WINDOS XP PRO SP3 הנתב הינו SIMENS SL2 141 לנתב מחוברים מחשב נייח (חוטי) ושני לפטופים אלחוטי הבעיה היא שהלפטופים מתחברים לנתב, ולאחר זמן מה מתנתקים ממנו אוטמטית כשאני מחבר אותם שוב ההתחברות איטית נתקע הרבה זמן על AQUIRING NETWORK ADRESS בסוף או שמצליח להתחבר או שלא וגם כשאני מחובר, לפעמים האקספלורר נתקע ומראה הודעה THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED בד"כ הבעיה מסתדרת רק כשאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר אותו וגם אז זה קורה אין ספור פעמים במשך היום דיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכך תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Bios-Phere,

שלום, יש לי את הראוטר של בזק, רוטל כמדומני, שמחובר קוית למחשב בפינת עבודה באזור המטבח. יש עוד מחשב, בחדר של הילד עם כרטיס רשת USB שגם נרכש מבזק, שם הקליטה מאוד נמוכה והגלישה מאוד איטית. יש לציין שיש 2-3 קירות בין שני המחשבים, אבל מדובר בדירה ממש לא גדולה. מה האופציה הכי טובה ולא יקרה לשיפור הקליטה במחשב של הילד? להתקין access point נוסף בחדר של הילד, או אולי עוד ראוטר? האם ניתן להתקין עוד ראוטר שיחובר קווית אל המחשב השני על אותו חשבון ADSL? תודה....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי אני מנסה לשמוע 102 FM דרך הדפדפן (FF/IE) (בכל מיני אתרים שונים) והרבה פעמים יש השידור נקטע, למרות שאין לי שום הורדה ברקע או משהו בסיגנון (חיבור 1.5 מגה) למה זה יכול להיות קשור ?? ***אני לא בטוח שזה קשור לפה, אז בבקשה להעביר אם לא*** תודה נתי

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני רוצה לקנות דומיין, למישהו יש המלצה על חברה טובה עם שרתים מהירים?? תודהה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

אז ככה, אני אספר את הסיפור בקצרה: הייתי צריך לנתק את המחשב (וביחד את הכבלים של האינטרנט) וחיברתי אותם מחדש. שחיברתי, האינטרנט לא עבד, כל הנורות שצריכות לדלוק, דולקות (בראוטר ובמודם). והוא רושם שהאינטרנט מחובר במחשב. אבל לא ניתן לגשת ל192.168.1.1 - default gateway של הראוטר. המודם שאני משתמש בו הוא: Aztech DSL-600E (מבזק). חיברתי בהתחלה לראוטר בטעות power של 7.5 output, במקום 12V שיש לחשמל המקורי שלו, אבל הוא נראה עובד תקין (מבחינת נורות) והזיהוי במחשב. אני כרגע מחובר דרך המודם בלבד (ישירות למחשב), ככה שיש לי אינטרנט אצלי במחשב, אבל לכל שאר הבית אין אינטרנט (כי הראוטר לא משחק תפקיד בעצם). זה פוסל כמה אפשרויות, המודם לא הבעיה לדעתי, מה אני יכול לעשות? תודה מראש. אני מצרף תמ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tomchook,

שלום יש לנו כמה מחשבים בבית, כולם עם ווינדוז XP, ורובם עם כרטיסי רשת אלחוטיים 802.11 a/b ואנחנו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר ASUS של בזק כל המחשבים נמצאים תחת הרשת WORKGROUP ב-wireless network connection הגדרתי בTCP/IP של כל מחשב IP סטטי שונה באופן הזה לדוגמא: ip address: 10.0.0.2 subnet mask: 255.0.0.0 default gateway: 10.0.0.138 preferred DNS server: 10.0.0.138 בכל מחשב שיתפתי את כונן C, ויש לנו 2 מדפסות בבית שמחוברות בUSB, וגם אותם שיתפתי יש בעיה קטנה שאולי לא קשורה, אבל במחשב הראשי שמחובר בכבל לראוטר, אין אפשרות לשנות את הIP, ואחרי שאני משנה את ההגדרות של ה-local area connection ונותן IP ייחודי, אני לוחץ על OK, וכשאני שוב נכנס להגדרות, ההגדרות חזרות למצב של obtain an IP…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by ravid,

שלום לא מזמן בן דוד שלי התלהב מהמשחק Battleforge והוריד אותו (אל תדאגו זה חוקי) אך כאשר הוא מנסה להתחבר אל שרתי המשחק, הוא אינו מצליח להתחבר לאף אחד מהם. הוא לא מחובר עם ראוטר, הוא מחובר ישירות למודם של הוט Thomson 425 עם ספקית 012. חומת האש מכובת ואין כל אנטיוירוס\תוכנת הגנה. אם זה עוזר פורט שרתי המשחק הוא 7399. אשמח לדעת אילו פתרונות יש. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omri011,

היי. לפני קצת יותר מחודש שאלתי כאן על אורנג', ובסוף החלטתי להתחבר אליהם. אני ממש מרוצה ממהירות הגלישה, וההורדות בBT פשוט טסות. אבל מצד שני, בבזק עם חבילת גיימר משחקי רשת עובדים לי בצורה הרבה יותר חלקה. רציתי לדעת מה אתם אומרים, ללכת על חברה נקייה מחניקת מהירות ולקבל יותר לאגים, או להיפך?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by Cheif,

לפני קצת יותר מ-10 שנים הצליח ה-Internet Explorer (להלן IE) של חברת מיקרוסופט למחוק את חברת Netscape והדפדפן שלה מעל פני האדמה. על החוקיות על המהלך הזה נרשמו מילים רבות וחברת מיקרוסופט בילתה בבתי המשפט לא מעט עקב כך. אך למרות הכל, מאז העלמותה של Netscape הפך ה-IE, ש-"הולחם" לתוך Windows, לדפדפן הפופולרי ביותר. בהעדר תחרות רצינית, נתח השוק של IE היה בתקופות מסוימות קרוב מאוד ל-100%. ההתאוששות של שוק הדפדפנים היתה מאוד איטית, אך עקב בצד אגודל צמחו להם דפדפנים אחרים ששמו להם למטרה להתחרות בדומיננטיות המוחלטת של IE. הראשון שקרה תיגר על IE היה Firefox. העובדה שהוא מבוסס על קוד פתוח ומפותח על ידי קהילה של מתנדבים לא הקלה עליו. אולם הנחישות של מפתחיו והמשתמשים הראשונים בו היתה …

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום, האם ההצפנה ששמתי היא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  17. אני צריך נתב שאני אוכל לחבר אליו הארדדיסק 750GB בUSB כדי להפוך אותו לכונן רשת. שיהיה אלחוטי משולב חוטי, יתמוך בכבלים(עדיף גם בADSL). חשוב שיהיה איכותי ויהיה מסוגל להתמודד עם 6-7 מכשירים מחוברים אליו במקביל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Checking port 27015 on 82.81.XX.XXX... An error has occurred! An error has occurred! Port 27015 does not appear to be open. FOR FUCK SAKES ITS FUCKING OPENED WHAT THE HELL IS WRONG WITH THIS

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  19. שאלה בכותרת , אני עובר לויסטה ומעניין אותי עם התוכנה תומכת , במידה ולא איזה אלטרנטיבות יש?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by mikko,

מישהו מכיר נתב כזה כמו ה WRT54GL האגדי רק בתקן N כלומר שיהיה פתוח ולא צריך "לפרוץ" אני מעדיף tomato יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  21. היה לי עם XP יוטורנט מוגבל על העלאה 48KB/S (5MB) והאינטרנט היה במהירות סבבה... עכשיו אני במחשב חדש עם VISTA ואני מגביל גם על 48KB/S אבל אני מרגיש האטה משמעותית בגלישה.. יש משהו שאני יכול להגדיר/לשנות בשביל לשפר את המצב חוץ מלהגביל למהירות נמוכה יותר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kolshamen,

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=122&pd_id=248 http://www.dlink.co.il/il/products/2/704_b.html http://www.dlink.com/products/?pid=530 המרחק הוא בסביבות 20 מטר וממ"ד אם יש לכם המלצות אז בבקשה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  23. שלום, אני מחזיק בימים אלו ראוטר מתוצרת Rotal, אלה שבזק נוהגת נותנת. דגם [מודל] מדויק: RTA1025W רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בראוטר בתור אנטנה, כלומר, שאני יוכל להתחבר לרשתות סמוכות דרך הראוטר עצמו ולא דרך כרטיס רשת אלחוטית. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל כל מידע שיש ברשותכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by pappapisshu,

שלום. נתקלתי בהרבה בעיות עם הראוטר שלי, 3com מאז שעברתי לתשתית HOT. אני בספקית 012. אני מתכוון להחליף ראוטר ל LinkSys WRT54GL. האם הוא טוב ויספק את צרכיי? או אולי תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב יותר שיתאים ל HOT ו 012? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by kobipk,

שלום לכלולם ברצוני לדעת איך אוכל להפעיל 2 כרטיסי רשת בו זמנית על אותה מערכת הפעלה יש לי לוח אם מדגם asus striker II extreme יש בו onboard של 2 כרטיסי רשת (לפי ידעתי ASUS השיקה את זה לגיימרים על מנת להפחית את הping) למשחקי רשת. כאשר אני מחבר 2 כבלים לחיבור לראוטר אחד מבטל את השני כלומר רק אחד פעיל.. רציתי לדעת מה לעשות על מנת לקבל פול power במשחקי רשת ובכללי הינה תמונה של הלוח שבו יש את הכניסות של הLAN http://img219.imageshack.us/i/010fkn.jpg/ תודדה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים