עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by רומן גרוס,

מה המשמעות של פינגים גבוהים ? 100MS עד 400 .

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  2. שלום אני צריך להקים רשת על פי הטופולוגיה הבאה: 1. רשת LAN קווית המחוברת לנתב עם יציאה לאינטרנט באמצעות ADSL 2. רשת לוגית נפרדת אלחוטית שאינה יכולה לגשת לרשת ה - LAN אלא רק לגלוש החוצה לאינטרנט באמצעות אותו נתב. 3. עלי לבצע QOS על מצלמות. 4. לנתב צריך להיות Firewall טוב לשליטה על תעבורה נכנסת ויוצאת. המטרה להשתמש בנתב אחד בעל יכולות VLAN \ WIFI \ HOTSPOT \ QOS \ FIREWALL ההשקעה חייבת להיות מינימלית ככל האפשר ובאמצעות נתב אחד בלבד. איזה נתב מתאים למטרה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Shino,

שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה יש ברשותי נתב של Linksys wrt54gs V7 עליו מותקנת קושחה של DDWRT ועד לפני כמה ימים לא היו לי בעיות איתו. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שאחריה הראטור הפסיק לתת לי חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז אין שום בעייה אני גולש והכל עובד נהדר, אבל אם אני מחבר לראוטר אז אין לי חיבור. לא משנה מה ניסיתי עדיין אין לי חיבור לאינטרנט, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ללא חייגן כי אי אפשר להגדיר חייגן עם הראטור הזה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  4. אני צריך דרייבר שמתאים ל Santana 3887 rev1 ל XP .. תודה לעוזרים D:

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  5. Started by Nirer,

1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 300, חריגה ל350 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת: 3 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד: כן 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות: כן (לא חייב) 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר: לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב: הורדה רבה (הרבה מאוד מאוד), שירותי GAMER- משחקי אונליין ושרתים וכו'... 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי): אחד קווי, 2 אל-חוטי 8.תשתית: הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת: TERYAON כחול, לא רשום אליו דגם 10.חברת נתבים מועדפת: D-LINK 11.מה הציפיות שלך מהראוטר: שיגיע מאוד רחוק 12.הערות נוספות-אם יש: אני מבקש שהראוטר יהיה על תקן N ולא על תקן G, שיגיע כ15 מטר אבל עם איכות טובה למחשב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. עברתי לנתב ROTAL - RTA 1025W שכמובן מחובר כל הזמן לרשת, דפדפן - 7 Internet Explorer אם אני לא נוגע בדפדפן מעל 6 דקות, כשאני מנסה להתחבר, נפתח חלון: Work Offline No connection to the Internet available click Work Offline or click Try Again לחיצה על Try Again מחברת את הרשת. זה נראה כמו Power Saving או משהו דומה. ניתקתי את כל האופציות הנל בכרטיס הרשת ובנתב. עצות מעשיות תתקבלנה בברכה. תודה. יוסי

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  7. טוב אז. זה התחיל מלפני הרבה זמן יחסית בסביבות לפני חצי שנה אבל בחודשיים האחרוניים זה נעשה בלתי ניסבל כול פעם שאני ניכנס אם האקספלורר זה נותן את החלון של החייגן ולא נותן לצאת ובכלל האיטרנט שלי ללא חייגן \ וכול פעם שאני מצליח לצאת מהחלון אני עושה אתר מסויים וזה נותן לי שמצב האיטרנט שלי לא מקוון וכשאני מחליף אותו למקוון עוד פעם אני מקבל את החלון של החייגן אני לא יודע מה לעשות אז תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by cms,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ImFondOfComputers,

לפני מספר ימים התקנתי Windows 7, ובגלל אירועים בלתי צצפויים עברתי אליו באופן קבוע. כבר מההתקנה האינטרנט עבד מאוד לאט, ולאחר בדיקות שונות בהם בין היתר חיברתי את הכבל רשת ישירות למודם, גיליתי שהראוטר גורם לבעיה. לאחר שלא מצאתי דרך לפתור את הבעיה התייעצתי עם חבר שהציע לי לאפס את הראוטר, וכך עשיתי, אך נאלצתי להתקשר לבזק כדי שיעזרו לי להגדיר מחדש את הראוטר, ומאז האינטרנט הרבה יותר איטי מכפי שהיה קודם לכן. איך אני יכול לפתור את בעיית הראוטר שמאט את האינטרנט? ואיך אני יכול לפתור את בעיית המהירות האיטית של האינטרנט ב-Windows 7 (בגרסת XP לא הייתה כלל בעיה)? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by lol_minbet,

אין בשום מקום, מחפש את הגרסה הכי עדכנית תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by bronco,

אני זקוק לאקסס פוינט איזה חברה מומלצת לעניין? ראיתי בחנויות את ה ADMAX אבל לא התרשמתי שהוא איכותי ומקצועי מה מומלץ לרכוש שיהיה יציב ואיכותי תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yeche,

שלום, רכשתי ראוטר של Belkin מסוג N+ ואני מנסה לחבר אותו. אני מנוי של נטויזן עם תשתית של HOT - מודם מסוג Thomson כשאני מבצע איתחול להגדרות יצרן הראוטר מקבל כתובת IP מהמודם 172.29.63.0 אולם כאשר אני מנסה להגדיר חיבור מסוג PPTP או L2TP הוא מאבד קשר עם המודם לחלוטין מישהוא הצליח לחבר ראוטר כזה לתשתית? הראוטר הקודם שלי 3COM עובד ללא בעיה ב PPTP אשמח לכול עזרה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by alex15,

יש לי שני מחשבים .הראשון מחובר בראוטר באמצעות קוו והשני נורא רחוק שמתי לו אקסס פוינט . בשני שיש לו אקסס פוינט אני לא יכול להתחבר לאינטרנט כל פעם .אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולכבות את האקסס פוינט ולהחזירו לפעולה ואחרי זה הוא יעבוד 50% אחוז ו 50% לא יעבוד . הספק הוא בזק . במחשב השני האקסס פוינט הוא TRENDnet TEW-430APB והראוטר הוא EDIMAX BR-6524N מה אפשר לעשות כי זה מעצבן . ראיתי באינטרנט לא יודע אם זה נכון או לא אבל אם זה עושה לך ככה צריך להגדיר את DHCP .

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם... אני יסביר את המצב כמה שיותר מפורט... במחשב הראשי שלי יש כרטיס רשת מובנה בלוח בנוסף אליו הוספתי כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX אני מחובר לתשתית של HOT וספק של בזק בינלאומי...אני מתחבר דרך חייגן VPN (עקב חבילת גיימר) יש לי מחשב נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה....אני מעוניין לשתף אינטרנט מהמחשב הראשי (כשהוא מחובר בVPN רגיל לאינטרנט) לבין המחשב הנייד שלי אלחוטית*... זאת אומרת כמובן רק כשהמחשב הראשי באניטרנט אני יוכל למצוא את הרשת האלחוטית שלי במחשב הראשי (AP) בנייד שלי... האם זה אפשרי?? איך אני עושה את זה?!? ניסיתי לעשות ICS וזה מצליח...אני מוצא את הרשת AP שלי בנייד אבל כשאני מתחבר אני לא יכול לגלוש בנייד....אני בודק מה האייפי שאני מקבל מהמחשב שלי (ראשי) 192.168…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  15. אז ככה, יש לי אנטנה שמחוברת למחשב של חברת tp-link, דגם :TL-ANT2405C. אחרי שפירמטתי את המחשב, האנטנה לא קלטה לי יותר, האם אני צריך איזשהו דרייבר או משהו כזה? אם יש לכם אפשרות להעלות לי את הדרייבר אני אשמח, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by GamePad,

אהלן אני רוצה לעבור לראוטר מהיר, בעיקר בשביל סרטים לנייד. ראיתי את שני הדגמים האלה בתקן N, בהבדל של 100 ש"ח במחיר. עברתי על המפרט ולא הבנתי למה, (אולי חוץ מהאנטנה השלישית?). האם מישהו מכיר אותם, האם בכלל כדאי ללכת על הדגמים האלה לצורך המשימה הנ"ל? ואם כן אז מה ההבדל?? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by bob987,

שלום, ניסיתי לברר אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין wrt54gl V1.0 ל wrt54gl V1.1? תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום לכם שאני עושה פינג ל192.168.1.1 אני מקבל MAX 65 הרוב 1 1 1 1 אבל באמצע יש קפיצות ל65 ו20 ... זה תקין? אני מחובר באלחוטי קליטה מקסמילית... זה יכול לגרום לקיטוע בסקייפ או לאג? תודה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  19. היי, קצת רקע: רכשתי לאחרונה סטרימר שמגיע עם דונגל WiFi בתקן N - כעקרון לי יש מודם-נתב אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141) שתומך בתקן G ו ethernet 10/100. לכן אני כנראה צריך לשדרג את הנתב שלי - ראיתי את הDIR-615 של D-Link שתומך בתקן N וגם עם ethernet 10/100. ועכשיו לחוסר הבנתי: ??? האם אני צריך לחבר את הנתב DIR-615 לנתב-מודם האלחוטי שלי מאחר והDIR615 לא מכיל מודם ADSL? זה לא יפגע באיכות השידור לסטרימר אם השידור צריך לעבור 2 נתבים בדרך (חוטי ואלחוטי)? אם אני ארכוש נתב שתומך בתקן N וגם ב ethernet 1000 זה ישפר את קצב העברת הנתונים? אני מחובר ל2.5 מגה באינטרנט כך שמודם ADSL שתומך ב ethernet 1000 לא ישפר את הגלישה שלי באינטרנט כי ethernet 100 גם מספיק רחב לחבילת אינטרנט שלי,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by vic1234,

המחיר יוצא משתלם או לא? לא הצלחתי למצוא את הדגם שהם מביאים בzap אז אני לא יודע מה המחיר שלו אז מה אתם אומרים כדאי לא כדאי מחשב טוב לא טוב http://www.orange.net.il/isp/19352.html

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  21. לפני שאני קונה את ה- Edimax EW-7128 אני רוצה לדעת האם קיימים כרטיסים אחרים עם כבל ארוך יותר (2M או 3M)? במידה ולא איך ניתן להאריך את הכבל הקיים בכרטיס הנתון? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by moadim,

שלום, בשלב הראשוני אחרי התקנת הראוטר אני אמור להכנס לאתר הבא בדפדפן את כתובת 192.168.2.1 לאחר מכן אני מנסה להכניס את השם משתמש Admin והסיסמא 1234 הוא לא נותן לי להכנס... זאת לא הפעם הראשונה שניסיתי להכנס, מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בזמן האחרון אני נתקל בתפעה הזאת הרבה, אתרים שאני גולש אליהם בדרך כלל פתאום נראים לי כ"אתר תקיפה" ע"י פיירפוקס מישהו ניתקל בזה גם או מכיר איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחובר דרך HOT כתשתית ודרך בזק כספקית, היום החלו בעיות ניתוקים בלתי פוסקים - בכל כדקה האינטרנט מתנתק לשניה... אני אפילו לא יכול להכנס לשרתים של BATTLE.NET, תוך 5 שניות אני מנותק ממנו :\ ההורדות איטיות בטירוף (מקס' זה 100KB\S משירות הבדיקה של HOT ובד"כ אני מוריד במקס' שזה 280), וחוץ מזה - הניתוקים - באמצע ההורדה היא נעצרת !! נניח ואני מוריד את קובץ בדיקת ה-50MB, הוא מוריד 2-3MB ואז מתנתק ("ההורדה הושלמה"). הקונפיגורציה של האינטרנט שלי היא ככה: יש לי מודם של מוטורולה SB4200 שמתחבר לסוויטצ' (מעין נתב לא אלחוטי ללא FIREWALL), משם הולך חיבור למחשב שלי (חשוב שלא יהיה לנתב FIREWALL אחרת אצטרך להתעסק כל פעם עם פתיחת פורטים) וחיבור לנתב אלחוטי שדרכו אני משתמש למחשב הנייד. ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gtabak_37,

שלום! ברשותי ראוטר 3COM מדגם 3RWER100-75 ואני צריך לגרום שהDHCP לא יעבוד. אשמח אם תסבירו לי איך עושים זאת, תודה מראש, גל

• 4 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.