רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מדובר ברשת במשרד של אח שלי. הרשת מורכבת מראוטר אלחוטי עם שקע WAN ו-4 שקעי LAN. מודם ADSL מחובר לראוטר בשקע LAN (יפורט בהמשך מדוע... :-\) מחשב נייד מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. 2 מחשבים רגילים מחוברים דרך לראוטר לשקעי LAN עם כבל רשת רגיל. בכל מחשב מוגדר חייגן PPPOE. עד כמה שאני יודע, המודם אמור להיות מחובר לשקע WAN, אך כשאני מחבר אותו לשם אין אפשרות להתחבר לאינטרנט כלל - מכל אחד מהמחשבים. לעומת זאת, אם מחברים את המודם לשקע LAN אז אפשר להתחבר לאינטרנט מכל אחד מהמחשבים - אך לא בו זמנית. הכבל (שמחבר את המודם לראוטר) הגיע עם המודם ואין לי מושג אם הוא רגיל או מוצלב. כמובן שאני מעוניין בגישה לאינטרנט בו זמנית מכל המחשבים... רעיון למישהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל internet connection sharing ב-XP דרך ה-NETWORK CONNECTION->PROPERTIES->ADVANCED אני מקבל שגיאה cannot enabled shared access error 1058: the service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה הצילוני אנשים טובים!!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התחלת הבעיה: תקשיבו אסיתי מין חצי פרמוט(ביגלל בעיה במחשב) זה אומר מחקתי הכול ידנית . (יש מחשב אם XP) וביגלל זה כנירעה מחקתי משהו שקשור לאינטרנט אז התקנתי את הכול מחדש (את הדריברים של האינטרנט) והכול תקין המשדר של המחשב בסדר גמור. אני מחפס רשת על חותית הוא מוצה לי אני מיתחבר וכאן הבעיה בעמצה ההיתחברות הוא אומר לי שגיעה של ציטוט: קישור מוגבל או חסר. יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבים מסוימים . בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצב רשת למחשב. תודה לעוזרים זה מאוד מאוד חשוב . אם אתם צריכים לדעת משהו שלא אמרתי כאן אז תגידו
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר את זה.?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
זה מאז שעברתי לבזק. כל הפורטים פתוחים בוודאות ומהירות ההורדה בתוכנות שבודקות הורדה היא תקינה ועדיין אני מוריד מאוד לאט קבצים מTORRENTLEECH (שאני VIP שם ונהגתי תמיד להוריד עם כל הרוחב פס ללא המתנה) מה זה כבר יכול להיות? אנא עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ראוטר אלחוטי של אדימקס BR=6204WG לפי ההוראות הלכתי ומחקתי את כל הגדרות האינטרנט חייגן ועשיתי קבל IP אוטומטי (אני רוצה לציין שיש לי ADSL ALCATEL 5 נורות שחור "SPEED TOUCH HOME") חיברתי את הWAN לאלקטל ואת ואת כרטיס הרשת מחשב שלי לאדימקס לחיבור "1" חיברתי בנוסף את האנטנה עכשיו נורת PWR דולקת טוב WLAN מהבהבת כמו שאמור להיות LNK\ACT דולק טוב והבעיה שנראת לי היא הנורה 10\100MB שלא דלקה למרות שבמדריך הייתה אמורה להיות דולקת אמרתי אני ימשיך נכנסתי לאייפי שמאור לי שמתי הגדרות אינטרנט כמו שצריך והגעתי לדף שבודק אם החיבור טוב והיה רשום attain IP protocol : PPPOE DISCONNECTED מה שהיה אמור להיות רשום זה קונקטד אשמח אם מישהו יעזור לי תודה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי שרת של משחק על ממכונה וירטואלית ואני רוצה דומיין של no - ip השאלה היא איפה אני מפעיל את הקליינט שלהם במחשב הפיסי או במכונה? תודה ועשיתי port forwad
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי קניתי היום ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR -1418TX עכשיו יש לי מודם ADSL ,ALE130 עכשיו מה אני אמור לעשות? יש לי במודם רק יציאה של יואזבי וקו טלפון ,איך אני מחבר בין כל הדברים ? מה אני מחבר לאן ואיך? בבקשה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים(ללא נתב). משתמש בפיירול - ZA Pro. בימים האחרונים התחילה בעייה ב- utorrent בהורדה מ-TL(תכנים חוקיים בלבד),הופיעה הודעה unable to map Upnp port, לא שיניתי שום הגדרות בפירוול או בUTORRENT מאז שזה עבד באופן תקין. יש לציין שמאתרי טורנט חופשיים אין בעיה להוריד. ב-UTORRENT ניתן לבדוק אם פורטים מנותבים(באשף המהירות), להפתעתי גילית שרק פורטים באזור ה-6881 מנותבים והפורט שהשתמשתי עד עכשיו ואלה בסביבת ה-20 אלף אינם מנותבים. כאשר עברתי להשתמש בפורט מנותב הבעיה השתפרה מעט אך עדיין מדי פעם מופיעה הודעת השגיאה, והמהירות די נמוכה (אבל הוא מתחבר למקורות בטורנט בניגוד לקודם). יש לציין שאם מכבים את ה-ZA אין שום שינוי והפיירוול של הXP כבוי. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש ממש - אבל ממש מוזרה, אולי אתם תדעו איך להמשיך בטיפול בה. אתמול חיברתי עוד מחשב לרשת בצורה אלחוטית והפכתי את המודם-ראוטר לראוטר. הכל טוב ויפה, האלחוט והקווי פועלים במקביל שאותה הרשת כמו שצריך, יש אינטרנט והכל. עכשיו הקאטצ', ברגע שמנסים להעביר יותר מידי ...אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל זה מתי שזה קורה, יותר מידי נתונים בואת אחת ברשת האלחוטית, כמו למשל להעתיק משהו גדול מהמחשב השני ברשת (נגיד משהו בגודל 350 מגה), בערך אחרי 100 מגה נסגרת התקשורת לרשת אין PING לראוטר או לשאר הרשת, הדרך היחידה לחדש את התקשורת לראוטר היא לעשות RESET לכרטיס רשת האלחוטי ולהתחבר מחדש. הדבר קורה רק כאשר מעבירים כמויות גדולות של מידע, בגלישה באינטרנט הדבר לא קורה, גם ברגע זה אני משתמש ברש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . פתחתי פוסט לפני כמה זמן על ראוטר שברשותי , ביקשתי עזרה לגבי התקנת הראוטר והגדרתו - מאז הכל עבד פיקס ! עד הרגע והמצב הוא שיש בעיות ניתוקים חמורה !! . אני עובד כרגע עם לפטופ יחיד בבית ומתחבר גם לפעמים מהפלאפון לאינטרנט . המהירות של האינטרנט בגלישה ובהורדה מאוד איטית !!! - יש לי אינטרנט של 8MB ובמקום להוריד ב-שיא המהירות הוא נופל מ- 100KB ומוריד בדרכ על 40 - 50 או פחות מכך . ואז הגיעו סידרת הניתוקים הרצופה , לא ניתן לגלוש יותר מ- 5 דק' . כל פעם מתחבר ומתנתק . הראוטר נראה לי גוסס לו כרגע .. הוא אצלי חודש או קצת פחות וכבר עושה בעיות . אני לא יודע מה לבדוק בהגדרות של הראוטר ולא רוצה סתם לגעת . כרגע המחשב מחובר ישירות מהמודם והאינטרנט עובד פיקס ! מהירות הגלישה …
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך את הנתב הזה לכרטיס רשת אלחוטית , כלומר ללוט ממנו את הרשתות הפתוחות באזור במידה ואין קן אטנטרנט כלומר להפוך את הראוטר הזה לכרטיס רשת אלחוטי ללא חיבור למקור רשת . תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה נתב אדימקס N עולה 302 ש"ח ואילו נתב LINKSYS G עולה 335 ש"ח? האם אוכל להתחבר לראוטר לינקסיס N אם יש לי מחשב נייד עם משדר/מקלט G?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי אתמול להוט ואני מחובר במהירות 100 מגה ביט (אחרי שהייתי ב-15 מגה ביט בבזק) כרגע אני לא מצליח להגיע לקצבים גבוהים במחשב הנייח שלי. הוא בקומה אחרת ונראה שהגעתי לקצה גבול היכולת של ה-Homeplug (מתאם על רשת החשמל) של D-Link. לכן אני רוצה לרכוש כרטיס רשת שיתן לי את הביצועים הכי גבוהים שניתן. אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל: TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n N PCI 300Mbps TP-Link TL-WN951N Mimo nMax N PCI 300Mbps Edimax EW-7722IN nMax PCI 300Mbps Edimax EW-7711IN nLITE PCI 150Mbps איזה מבין הכרטיסים הוא המומלץ ביותר לדעתכם? עריכה: הכנסתי את האחרון כי חשבתי שאולי עדיף אנטנה אחת במקום טוב מאשר 2-3 אנטנות שיושבות נמוך ומאחורי המארז. מה דעתכם? נ.ב הראוטר שאני עובד איתו כרגע ז…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי ראוטר אדימקס בעל מודם אני ממש לא יודע איך להתקין אותו אשמח לקבל מידע על אופן מלא של התקנה + הגדרות לכל בעיה צפויה בהמשך כמו האימיול. והגדרות איך אני גולש עם המודם ללא adsl . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הודעות שגיאה כאלו בחלק מהאתרים. מה עושים כדי להוריד את זה ?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, מנסה לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים שמותקנים בו WIN 7 אך משום מה לאחר שהגדרתי את הרשת באותו שם במחשב לי ובמחשב השני אני מנסה להתחבר בינהים יש לי הודעה כזו.. http://ufu.co.il/files/rn8zxqe7eg78em0eaci2.jpg מבקש עזרה מה עושים? תודה...
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקל בתפעה הזאת הרבה, אתרים שאני גולש אליהם בדרך כלל פתאום נראים לי כ"אתר תקיפה" ע"י פיירפוקס מישהו ניתקל בזה גם או מכיר איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אנחנו רכגע מחוברים ל-30 מגה של בזק עם DSL-6740U_H1 DLINK סה"כ אנחנו כ -40 משתמשים, עם צפי לגדול ל -50. כחצי מהמשתמשים מחוברים לראוטר סיסקו שמחובר בכבל ל DLINK כחצי מהמשתמשים מחוברים ל DLINK ישירות או בכבל או ב WIRELESS. אנחנו סובלים מאיטיות וניתוקים רבים. אחרי שיחות רבות עם בזק ובזק בינלאומי, לא הצלחנו למצוא את הפתרון (כולל החלפת DSL-6740U_H1 לאחר.) האם צריך בשלב זה להחליף מודם ראוטר? האם יש דגם מומלץ? תודה, אוהד
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי נכון להיום יש לי מודם Siemens C2-010 מחובר לראוטר Netgear WGR614 v9 (מעודכן) שניהם נחים בכיף על פלטת קירור של לפטופ. המודם מתחמם מאוד למרות פלטת הקירור והראוטר מתאפס מעצמו מדי כמה שבועות. הגיע הזמן להחליף,רק שאינני בטוח מה הקומבינציה הכדאית : לקחת מבזק מודם D-Link 2500U ולרכוש נתב כגון : TP-Link TLWR841N TP-Link TLWR941ND Tenda W306R או לקחת מודם נתב 2760U-E1\Netgear DGN2200 במבצע עובדי בזק. הדירה אינה גדולה משתף 3 מחשבים ברשת,אך יש ירידה חדה בקליטה. חשבתי לקחת את ה-Netgear,לתקן אותו ולהפוך אותו ל-AP ולזרוק אותו איפשהו בדירה. עזרתכם נדרשת. שאלה נוספת : האם 5MB תשתית וספקית זה "מספיק"? יש האטה משו כאשר אני מחבר ממיר כבלים-רשת והתמונה נתקעת. אשמח
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של טרדנט ואני לא מצליח להתחבר אליו מהמחשב הנייד. ניסיתי להתחבר ע"י הכרטיס רשת אלחוטית של המחשב, על ידי חיבור פיזי ליציאה של הראוטר, ועל ידי חיבור כרטיס רשת חיצוני (USB) והוא לא מצליח להתחבר. בדקתי על ידי IPCONFIG/ALL את כל שלשת המרכיבים הנ"ל כל אחד בנפרד, ואלה התוצאות שקיבלתי. אודה למי שמבין ברשתות אם יוכל לעזור לי. להלן תוצאות הבדיקה: הרשת האלחוטית של המחשב Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\user>ipconfig/all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BOAZ Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Mixed IP Routing Enabled.…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש איך להגדיר את חיבור האינט' שלי כך שכשאני ידליק את המחשב הוא יתחבר אוטומתית או כשאני לוחץ פעמים עליו והוא נידלק אז הוא מיתחבר ישר וגם במקרה של התנתקות שלא בכוונה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי כולם נגמר לי התחייבות ל014 עכשיו אחרי מן"מ דיי ארוך המחיר של 014 ו013 כמעט זהה ולכן השאלה מי יותר טוב 014 או 013? האם כדיי לעבור ל013? (אני גולש בתשתית של בזק) תודה רבה לעונים יניב
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי רשת ביתית של שני מחשבים, שמחוברים לראוטר (ר' מפרט). משום מה, באחד המחשבים (השני) האינטרנט לא עובד כלל. מידי פעם הוא מגיע למצב של "מייבא נתוני רשת", אך מייד חוזר למצב של "לא מחובר". למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-