עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by XCG120,

יש לי בבית שתי נקודות אינטרנט של 1.5 מגה של בזק בנלאומי ותשתית הוט...... ואני משלם ככה 130 על תשתית ועוד 60 בזק בן לאומי לשתי נקודות אינטרנט...... וזה היה לי במבצע שמתסיים לי עוד מעט ואני מעוניין לעבור למהירות של 5 מגה מה אתם ממליצים לי לעשות ואיזה מחיר אני אמור לשלם.....כעקרונית איני מעוניין בראוטר מטעמי אבטחה, אשמח לייעוץ מה עלי לעשות אפשרי גם שאחד הנקודות אהיה יותר איטי מ5 מגה אשמח לייעוץ מבחינת מחיר ואיזה תוכנית?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מודם B-Focus 312, הפכתי אותו לנתב ויש לי גם סויץ' הגדרתי הכל לפי המדריך הכל עבד לי טוב, בלי שום בעיות בלי כלום, בזמן האחרון אחרי כמה זמן של גלישה (אימיול, DC++ או אפילו סתם אינטרנט ואייסיקיו) אני כבר לא יכול לגלוש באינטרנט אקספלורר הוא מתנהג כאילו אין אינטרנט לעומת זאת כל שאר הדברים שצורכים אינטרנט עובדים בסדר גמור. בשביל לסדר את זה אני צריך לעשות ריסט למודם כל פעם שזה קורה, כמו שאתם יכולים להבין זה לא נוח במיוחד אחרי שצברתי מהירות באימיול למשל. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? אני משתמש גם ב ZONE ALARM אם זה משנה ככה שיש לי 2 פיירוולים, אבל זה לא משהו שאמור להשפיע כי גם לפני זה היה לי את הZONE ALARM ולא היו בעיות...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Zadu,

קיבלתי אותו סוף סוף! כמה שאלות: 1. איך אני יודע שהאנטנות באמת עובדות? כי האלחוטי לא מספיק חזק 2. לחבר אותו לפילטר של בזק בקיר או לפילטר שבא יחד איתו? בינתיים הוא מחובר לפילטר שלו השאלה האם זה טוב לעשות את זה ככה מאשר רק לפילטר של בזק 3. למה למשל הGoogle chromecast לא מזהה את הרשת 5GHz ורק את ה2.4? (למרות שהראוטר והgoogle chromecast באותו חדר)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by marmark,

שלום,יש לי ראוטר אלחוטי מבזק ( siemens sl2-141)עכשיו עלי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני השני ( פנטיום 4 2.6). איזה כרטיס מומלץ לרכוש ? המרחק בין המחשבים הוא 15 מ'. תודה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by zeroone,

שלום אני גולש דרך אלקטל פרו לאינטרנט ברשת ביתית 4 מחשבים ומשתף בוורקגרופ אותם. יש לי האב 10 מגה עם כרטיסי רשת מובנים רילטק 10/100 על הלוח במחשבים. הכבלים של 4 גידים (קטגוריה 5). שאלתי האם מעבר להאב או סוויטץ' 10/100 תשפר העברת קבצים ואת מהירות הרשת בכלל. צורב נצמא בתחנה אחת וקבצים גדולים של ISO בגודל של סידי שלם מועברים דרך הרשת לצורב במשך כ- 20 דקות. מה להעדיף האב או סוויטץ'? דרוש שינוי בתשתית הכבלים? העיקר להגביר מהירות בתוך הרשת. לא נראה לי כי יהיה שינוי בענייני גלישה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום!!! לאחרונה האימיול עושה לי בעיה בסיום ההורדה של קבצים... האמיול מסמן כי הושלם 100% ההורדה וכי הוא "מבצע סיום (מבצע האשינג) וזה כבר ככה כמה ימים ואין כלום... מישהו יודע לפתור את הבעיה המוזרה הזאת??? תודה!

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by Lahav123,

שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  8. היי, סתם שאלה קטנה שמציקה לי, במקרה שמחשב מחובר לראוטר קווית ומחובר גם לרשת אלחוטית אחרת כלשהי במקביל, דרך איזו מהרשתות המחשב יגלוש? תמונה שממחישה את המצב: (נא להתעלם משמות הרשתות, לא היה לי כוח לשנות אותן בשביל הפוסט ) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום עד עכשיו היה לי את הראוטר EDIMAX 6104P עכשיו הוא עושה לי רעשים ואני רוצה להחליף אותו אני צריך ראוטר מהיר מאוד מקצועי וטוב עם DMZ ו PORT FOWARDING ו FW\ תודה לעוזרים אני בכבלים אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by esaly,

היי! אני יודע שמפסיקים משום מה לייבא את הנתב המעולה הזה... לי הספיקו החוויות עם אדימקס ואני מעוניין לקנות אחד כזה... מישהו יודע איפה ניתן למצוא אותו זמין במלאי? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gabrielf,

אני לא יכול להתחבר עם 16 מגה חייגן בחיבור L2TP עם הקושחה האחרונה הקיימת, הבנתי שיש סקריפט כאן שיכול לפתור את הבעיה? אם כן מה עלי לעשות? ואיפה להכניס אותו?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אני מחפש שרת קבצים שיוכל להכיל לפחות 6TB עם חיבור רשת כדי לחבר לרשת הביתית אני מחפש את הכי זול שאפשר..

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שחכתי את הסיסמה לדף האפשרויות של הROUTER מה אני עושה?!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  14. הסתכלתי במדריך ופתחתי פורטים והכל טוב ויפה אך כשאני עושה RESET למודם אז שוב הפורטים סגורים. ניסיתי לעשות STATIC IP לפי הספר של בזק למודם זה אך שוב אותה בעיה. יש למישהו עצה. תודה.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  15. היום לאחר מלחמת התשה עם בב"ל, קיבלתי מהם חבילת גיימר 5M ליתרת תקופת ההתחייבות שלי (חודשיים), במחיר ממוצע זול יותר ממה ששילמתי על החבילה הרגילה. אני רק מקווה שבחבילה הזו אין את הבעיות שבחבילה הרגילה. אז איך עושים את זה? קודם כול, פונים עליהם בכתב בלבד. אין סיבה שתבזבזו זמן על המתנה ועל ויכוחים עם נציגים חסרי סמכות כלשהי. שולחים מייל ל-cservice@bezeqint.net בו מפרטים את כל הבעיות שקיימות, והדרך בה בדקתם שמדובר בבעיה בבב"ל (לדוגמא - עם משתמש מספקית אחרת הכל תקין). תציינו כי מדובר בהפרה מצידם של הסכם ההתקשרות בינכם ותדרשו להתנתק לאלתר ללא קנס. תציינו שאתם שומרים לעצמכם את הזכות לבטל את ההרשאה לחיוב כרטיס והאשראי, וכי אתם דורשים תשובה בכתב לעניין. בשלב הבא יתקשר אליכם נציג וית…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי,אבא שלי התעניין בלהקים רשת אלחוטית בשביל הלפטופ שלו,הוא התקשר לבזק ונתנו לו הצעה ל10 שקלים בחודש למשך שנתיים. יש למישהו דעה על העיסקה איתם? המודמים הללו פועלים על WIFI או על משו אחר? יש אפשרות לחבר למוד כזה חיבור של כבל רשת למחשב אחד ואלחוטי לשני? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  17. יש לי אפשרות ל4 מגה, תשתית+ספק 130 שקלים לחודש עם התחייבות לשנה. האם זה מחיר טוב??

18. אני צריך עזרה בתקנת הרשת מכיןן שעשיתי כבר את כל החיבורים שצריך ובמחשב השני שאמור להיות בו אנינטרנט אני לא מצליח להתחבר מכיוון שהחייגן מראה לי שגיאה של סיסמא. שאלתי את הוט ואמרו לי שאי אפשר להתחבר משני מחשבים עם אותו שם משתמש וסיסמא אבל אני סוכר שהצלחתי איכשהו לעשות אינטרנט בין שני המחשבים בעזרת המודם והנתב הלא אלחוטי (D-Link des-1008d אם זה עוזר) תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by psybrain,

שלום יש לי נתב מבזק של DLINK 6740U G2 יש בהגדרות שלו אופציה ENABLE FIREWALL הסרתי את הסימן שלא יהיה לי פיירוול , עכשיו השאלה שלי אם הפיירוול לא פעיל אני אמור עדיין לפתוח פורטים לתוכנות משחקים וכו' או שלא צריך כבר ?

20. Started by evy,

אהלן חברים, בדירה שלי יש רק חיבור של בזק (אין תשתית להוט) אז אני נאלץ לעשות תשתית של בזק. האם מישהו מכיר דיל טוב של אינטרנט 40 מגה תשתית (בזק)+ספק כלשהו? כשפנתה אלי נציגה היא הציעה תשתית 40 מגה+ ספק של בזק בינלאומי ב 117 ש"ח, מה גם שדורשת גם 100 ש"ח על התקנה, שזה נראה לי מוגזם כי בהוט לא דורשים עלות התקנה. נראה לי מחיר יחסית גבוה ל 40 מגה. אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by X7-007,

מעניין אותי לדעת כי הוט לא מספקת את זה ואם אני יגיד להם שיש אנשים אחרים שעשו 32 מגה אז הם יעשו לי גם.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by BAR - moah,

שלום חברים, ברצוני להחליף את השילוב של BaudTec + TP-Link WR741ND במודם שהוא גם ראוטר (קופסא אחת) שיתאים לתשתית של בזק, ושלא יהיה בהתחייבות שנתיים לבזק. אליו יחוברו: נייח, נייד ומדפסת אלחוטית. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים העונים על הדרישות בתקציב של עד 300 ש"ח. תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. תודה רבה נעם

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by PokeKiNg,

היי לכולם, יש לי מחשב שרץ על מערכת הפעלה לינוקס. כשאני במחשב שלי, בCMD, יש לי את הפקודה arp ואני למעשה יכול לראות את טבלת הarp של המחשב. השאלה שלי היא כזאת, כשאני נכנס לראוטר שלי דרך האינטרנט (10.0.0.138), יש לי פנל ניהול אבל בלי שום אפשרות לראות את טבלת הarp ניסיתי למצוא דרך להשתלט על הנתב בssh או telnet אבל גם זה לא מצליח לי יש לי נתב מסוג NETGEAR VEPN2610, יש איזו שהיא דרך לראות את טבלת הarp בנתב? או להריץ פקודה בתור מנהל ולא רק דרך הפנל ניהול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by LQDForce,

שלום לכולם. כרגע יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME ויש לי המון בעיות ניתוקים, לפעמים המהירות קישור שלו יורדת כמעט לאפס והאתרים נתקעים באמצע, או שהמודם נתקע במצב מסויים ולא מסתדר עד שמנתקים אותו מהחשמל. אני מחפש המלצות על מודם ADSL מבזק, אני לא רוצה מודם USB, מפני שאני מתכוון לחבר אותו ישירות לראוטר זול D-LINK DI-604 ולא רוצה כאבי ראש עם מחשב מארח. אז מה שאני בעצם שואל - איזה מודם הכי כדאי ל ADSL ?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.