עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מאכסן אצלי Server של משחק ויש צורך בקצב העברת נתונים גבוהה , ישלי Download די והותר - 5MB אך מהירות הUpload שלי נמוכה מדי כ50KBPS , חיפשתי בספקיות השונות וראיתי הכי הרבה 1MB בבזק, האם הספקיות עד כדי כך מוגבלות ? האם הרוחב פס עד כדי כך קטן? האם הספקיות מסתירות חבילות עם UPLOAD גבוהה כי לא הרבה צריכים אותם?? לפני שאני מתקשר הייתי רוצה לשמוע חוות דעת בנושא איזה חברה מומלצת? מחיר טוב ותמורה טובה כי איני רוצה לשכור שרת חיצוני במחיר 130 שקל לחודש.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום... כפי שהכותרת אומרת, אני לא מצליח לפתוח (Forward) שום פורט, וזה מוביל לכך שאני לא יכול לארח שום משחק רשת, יש לי מהירויות הורדה גרועות (למרות קו של 5 מגה) ו- LowID באי-מיול. המערכת הפעלה שלי היא WinXP Pro SP2 עם פיירוול של הווינדוס. הראוטר הוא BEFSR41 והמודם הוא Alcatel SpeedTouch Home השחור. הראוטר מחבר 4 מחשבים, והבעיה לא קשורה אליהם. הנה למה הגעתי למסקנה שהמודם הוא האשם: בראוטר פתחתי את הפורטים בלי בעיות, לפי הספר, לתוכנות ולפורטים שאני רוצה, שיחקתי עם כל ההגדרות אלף פעמים ולא היו שום תוצאות. זה גם לא הפיירוול (או האנטיוירוס), כי סידרתי בו את ההתרות לתוכנות שאני צריך, וגם כשהוא כבוי הפורטים עדיין סגורים. לאחר התייעצות עם מכר הבנתי שכנראה שהמודם גורם לבעיה. ואחרי…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  3. שלום. ברשותי ראוטר\מודם אלחוטי 2LINE וכרטיס רשת אלחוטי של דילינק.. בקיצור,עשיתי רשת מהאשף של וינדוס,הכול טוב ויפה,כאשר אני מצליח להיכנס לקבצים המשותפים של המחשב השני..א-ב-ל המחשב השני לא יכול להיכנס אליי..אומר ש Access is denied ועוד כמה שטויות מעל שאין לי כניסה ואני צריך לבקש ממנהל הרשת רשות ובלע בלע בלע. בקיצור,אני ממש צריך את זה דחוף.אשמח אם מישהו יעזור לי. תודה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  4. שלום לכולם. הוצא לי העסקה הבאה: אינטרנט 2.5 מגה ב86 ש"ח כולל מעמ וכולל ראוטר בתקן N של D-LINK 2760U האם העסקה כדאית? כמו כן האם המחיר המוצע לי הוא לא מוגזם מדי? בכל זאת התשתית די יקרה. (בכל אופן, כיום אני משלם 80 ש"ח עבור 1.5MB )

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bla7,

יש לי חיבור אינטרנט מהיר עם מודם חיצוני של מוטורולה (אס בי 4101). יש לי גם ווינדוס אקס פי (נכון, נכון... :-\ ) כל פעם שאני עושה לוג אוף, וגם כשאני מכבה את המחשב יש פעילות במודם. אני חושב שאיזה וירוס או טרויאני (שאני יודע שהיו לי) שינו רכיב כלשהוא בווינדוס כך שהוא שולח אינפורמציה (בתקווה שרק זה) בכל פעם שפונקציות מסוימות של הווינדוס נקראות... אבל אולי מישהו מכיר את זה ויודע שככה זה צריך להיות במקרה? אגב, בלי קשר, הווינדוס שלי במצב התפוררות מתקדם, אליו אמורה להגיע כל מערכת מבוססת חלונות בשלב זה או אחר. יש סיכוי שגם זה קשור? אני לא שולל אפשרות שעדכונים שהורדתי אחראים לזה, או תוכנות אחרות... למישהו יש רעיון? כמובן שככל הנראה הפתרון היחיד לבעיה הוא להתקין מחדש את הווינדוס - מה…

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by אל-מוהנדס,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מדגם ZyAIR B-2000 v.2, והוא חוסם לי את הפורטים לאימיול. הורדתי לו את הפיירוול, הפסקתי כל פעולה של פיירוול אצלי, ועדיין - פורטים חסומים. יש לציין שפורט כמו 80, לצורך העניין, עובד. האם יש איזה קינפוג או עידכון מיוחד לבעייה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  7. אני גר בבית פרטי בעל שלושה מפלסים. אני רוצה לפרוס רשת אינטרנט בכל שלושת המפלסים. לצערי ההשחלות של החוטים נעשו בצורה לא טובה ולכן אני נאלץ לאלתר איזשהו פתרון. המהירות אינטרנט היא 30 מגה+(כמה שיתאפשר מבזק באזור), כאשר רק באחד החדרים יש חשיבות גדולה לאינטרנט מהיר מאוד ויציב מאוד(כמובן שגם בשאר החדרים יש צורך באינטרנט סביר++). מכיוון שזהו בית פרטי אז בין המודם/נתב לבין המחשבים מפרידים קירות. מדובר סה"כ בחמישה או שישה מחשבים בכל הבית. הפתרון שעליו חשבתי הוא לשים מודם/נתב אלחוטי בקומה האמצעית לשרשר אליו נתב אלחוטי מהקומה העליונה(שרשור בחיבור קוי כמובן - זה אפשרי), ובמידת הצורך להוסיף שרשור חוטי או מגבר בקומה התחתונה. החדר בעל החשיבות הוא בקומה העליונה ולכן חשבתי לחבר את הנתב ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי מחשב ישן celeron 800 mhz עם 160M של זיכרון 2 כרטיסי רשת כמו כן יש לי hub הייתי רוצה שזה יהיה מחשב שתמיד יהיה מחובר לאינטרנט, וששאר המחשבים שבבית יתחברו דרכו לאינטרנט הכוונה שלי היא שכרטיס רשת אחד של המחשב יהיה מחובר ל מודם של הכבלים והכרטיס השני יהיה מחובר ל hub אל ה hub אני רוצה לחבר מחשבים אחרים כדי להעביר מידע בינהם ולגלוש באינטרנט האם זה אפשרי? ואם כן איך ובאיזה תוכנה לעשות זאת? אני מקווה גם ללמוד קצת על רשתות דרך התהליך

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by noam12,

וברצוני לעדכן את הקושחה .מקריאה בשירשורים עולה כי "DD-WRT עכשיו תומך גם בWRT54G V5 & V6 - בהפלשה ללא חיבור כבל JTAG, אבל רק קושחת המיני יכולה להיכנס אליהם" נכסתי לאתר המדובר אבל אנני יודע איזה קובץ אני צריך להוריד באתר זה http://www.wrtrouters.com/router/wrt54g/ מופיע בתחתית Version 5+: DD-WRT Micro Only אבל זה לא הועיל לי אשמח אם מישהו יכוון אותי לקובץ הנכון ולעמוד בו קיים הסבר כיצד להפליש (כך אומרים?) תודה רבה נעם

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שתיגרום נגיד אני נכנס ל שרת FTP רשום שם את ה IP האמיתי שלי אני רוצה להיכנס ושהיה רשום שם IP אחר איך אני עושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yoavbd123,

הי, התקלקל לי הראוטר לא מזמן אז החלפתי ל EDIMAX של בזק, עכשיו הגדרתי את הרשת והכל מעולה, רק בעיה אחת והיא דיי גדולה, הרשת לא מוגנת איך אני מוסיף הגנה לרשת ? אני רוצה פשוט שכשאני מנסה להכנס לרשת דרך מכשיר חיצוני, זאת אומרת בצורה אלחוטית שהוא פשוט יבקש את השם משתמש והססמה שהגדרתי עם בזק... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by GENERAL,

שלום רציתי להתייעץ קיום יש לי רשת ביתית המורכבת בצורה כזאת מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם פנימי יש בו כרטיס רשת שמחובר למחשב אחר האם כדאי לקפוץ ל בזק להשאיל מהם מודם חיצוני ולחבר בעזרת רווטר את שני המחשבים או להשאר אם הרשת הקיימת הנוכחית

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by uziliv,

יש לי תקלה מוזרה למדי. לאחר שהוספתי זיכרון ram למחשב הרשת הביתית שלי (עם מחשב אחד נוסף) הפסיקה לעבוד. לאחר שהוצאתי את הזיכרון והתקנתי מחדש את הרשת - היא חזרה לעבוד. כיצד יכולה תוספת הזיכרון לפגוע ברשת?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  14. כבר נסיתי לחפש בגוגל "TL-WR841N" ,"TL-WR841N User Opinion", "TL-WR841N Review ביקורת" ו"TL-WR841N חוות דעת" אבל סך הכל מצאתי ביקורות על דגם דומה (TL-WR841ND) שנמצא ברשימת הנתבים המומלצים .

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. היי חבר'ה, יש לי שאלה קצת מעניינת קצת מוזרה. אני מחובר בבית לתשתית וספקית אינטרנט במהירות 10 מגה. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 עם WIN7. ביומיים האחרונים התעניינתי לגבי ביצועי מהירות האינטרנט ולהפתעתי הגדולה הבדיקות מהירות של בזק ושל SPEED_TEST מניבות לי 7MB! התקשרתי כמובן לספקתי עשינו בדיקות והופנתי לבזק, עשינו מספר בדיקות גם כן ובאחת הבדיקות נדרשתי לבדוק את המהירות עם מחשב אחר. לקחתי את המחשב הישן שלי והרצתי את אותה בדיקה באתר של בזק ו..הופ - אני מקבל 10MB. זה מאוד מוזר ומטריד. למה המחשב החדש מגיע בבדיקה המקוונת ל7MB ואילו המחשב הישן מגיע קבוע ל10MB? מכאן נשאר לי רק להסיק שיש איזשהיא חסימה או איטיות בWIN7 או בתוכנה שאני מפעיל או במערכת עצמה של המחשב החדש. כמובן, חשוב לצי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by KF,

אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  17. אוקי אני צריך לעשות רשת אלוחטית בין המחשב שלי למחשב של אחי שיטטתי באתרי מכירות וראיתי את זה: D-link DI-614+ & DWL-520 ב650 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761&products_id=6465 עכשיו איך המוצר הזה האם הוא טוב יש לו בעיות התנתקיות וכדומה יאללה מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  18. שלום, יש כאן קישור לתמונה שתצייר באופן כללי את הבית שלי : http://imageshack.us/photo/my-images/31/21961436.jpg/ בין הארון הראשי לכל חדר יש כבל שמשמש לטובת בזק , כבל של 4 זוגות כאשר לכל חדר השימוש הוא בזוג אחד בלבד מה שאומר שנשארו לי 3 זוגות פנויים לכל חדר. לפני הכל רציתי לשאול באופן עקרוני האם הדבר אפשרי? ברור לי שזה לא אידיאלי אבל האם זה יעבוד? השחלה של כבלים לא נראה לי שתיהיה אפשרית. תודה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by Psy,

רציתי לשאול למה החיבור שלי (Wireless) הוא על 65Mbit ולא על 100Mbit שנתמך בראוטר (D-LINK 2760U, התומך כמובן בתקן N). אציין שהכרטיס רשת תומך עד 150Mbit והקליטה מלאה. (מערכת Windows XP). האם זה נעוץ בעובדה שהראוטר מאובטח ב WPA2 ? קראתי איפשהו שאבטחת WEP/WPA וכו' גורמת לזה, אבל זה נשמע לי די תמוהה... אשמח לתשובה או פתרון אם יש... תודה! \\ עכשיו שמתי לב שבהגדרות הראוטר תחת Wireless -- Advanced הוא מוגדר כ AUTO ב802.11n Rate האם להגדיר אותו על 104Mbps או 117Mbps או 130Mbps ? (אלה האופציות האחרונות שניתן לבחור בקטגוריה הזאת)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כרגע אני גולש עם מודם 56K והגיע הזמן להתקדם אני יודע שיש לי 2 אפשרויות: 1.אינטרנט בכבלים 2.ADSL אני כרגע מחובר לכבלים אבל עוד שבועיים אנחנו עוברים לYES למה אתם ממליצים לי להתחבר לאינטרנט בכבלים או ל ADSL ? יש עכשיו איזה מבצע התחברות שווה? איזה ספק לבחור?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  21. ה6 חיבורים זה לא כולל חיבורים אחרים של מודם וכו' .. אני צריך ש6 מחשבים יוכלו להתחבר אליו בצורה חוטית מבחינה אלחוטית מצידי שתהיה הגבלה לאחד. כרגע האינטרנט עובד בכבלים דרך IP קבוע (עם פרוטוקול PPE אם אני זוכר נכון) חיפשתי בגוגל \זאפ אבל המפרט של המוצר של הוא זוועה קשה להבין מה יש שם... ככה שאפילו אין לי כיוון. חשוב שתהיה תמיכה בכבלים בפרוטוקול גם ללא IP קבוע ( ובכלל שאני לא אמצא את עצמי עם נתב ללא שימוש כי הוא לא תומך בפרוטוקול ) שיניתי את דעתי קווי בלבד איזה נתב יציב ותומך בפרוטוקולים בכבלים וADSL?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  22. אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by netanel,

ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת יש לי מודם USB של הכבלים. ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת! אבל הינני יודע כיצד להרכיב אותם במחשב! מקווה של מי שיודע שיעזור לי בבקשה! מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition

24. Started by ItachiSan,

היי, יש לי נתב של בזק מדגם Netgear DGN 2200. אני מעוניין להגדיל את הטווח של ה- Wireless שלו ע"י שימוש ב- AP שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. הבנתי שהפתרון הזה (WDS) לא עובד טוב בנתב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508722.0 אפשר המלצה על נתב אחר שכן תומך בפונקציה הזו בצורה נורמאלית (בלי לרדת לתקן G או לבטל הצפנה)? התקציב הוא 300 ש"ח. תודה רבה. עריכה: נכון לעכשיו ירדתי מהרעיון כי הבנתי שזה ניתן לביצוע רק עם אבטחת WEP או ללא אבטחה בכלל. מה דעתכם על PLC של הוט? (זה כמו HomePlug של בזק).

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אהלן חברים ולילה טוב.... ישש לי מודם לנתב רשת אלחוטית מדגם TNN - SIEMENS SL2-141 עכשיו ניסיתי לשחק עם כמה חברים את המשחק מנג'ר (כםםאנשךך צשמשעקר 2008) אם מישו מכיר ורציתי לארח אצלי כייש לי גם חבילה וגם מחשב דיי טוב לעומת האחרים... הבעיה שלא הצלחנו להתחבר אלי יש לי איי פי מוזר 10.0.0.2 וגם כשהלכתי לאתר שבודקים מה האיי פי ונתתי להם לא הצליח להתחבר... בכל משחק אני לא יכול לפתוח ולארח משחקים...זה באסה... מישו מכיר פתרון לזה? תודה רבה לעוזרים ולילה טובבב

• 4 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.