רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם .. אפשר לדעת למי שייך מספר של IP או מה המקור שלו ?? תודהה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עם הדריבר ל-98 אך אני לא מזהה שום רשת . שאר המשבים בביתי כן מזהים . מישהו יכול לתת לי כיוון ?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינרטנט ניסיתי לבדוק כרטיס רשת חיצוני לא עבד עשיתי איפוס ל winsock גם לא עבד... מה אפשר לנסות??
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד חדש לנובו T500 ויש בו כרטיס רשת אלחוטי INTEL 5100 AGN למיטב ידיעתי הוא תומך בתקן N ויש לי ראוטר שגם הוא תומך בN ובכל זאת אני רואה שהנייד מחובר בתקן G מישהו יודע למה זה או איך אני מתחבר בתקן N? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אז ככה יש לי נתב אלחוטי LINKSYS WRT 300N מחובר לאינטרנט דרך מודם של בזק ECI 270 אני קיבלתי מבזק נתב אלחוטי ROTAL בחינם ואני רוצה להגדיר את הנתב החדש בתור access point ולהגביר את האות לחדר מרוחק יותר מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך שיתאים לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... העלתי את הבקשה הזו בעבר אבל לא ניתן יותר להגיב עליה אז אני מעלה אותה שוב.... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
זה בית דירות באילת סוג של מלון שאני צריך לחבר אותו בצורה אלחוטית בעזרת הצייר עשיתי את המבנה איך שהוא נראה פחות או יותר אשמח לקבל המלצות איך לחבר את המקום על מנת שיהיה קליטה טובה בכל המבנה מה שאני חשבתי זה לשים בכל 3 כניסות אקקסס פואנט וזה ישב בקומה שלישית בתוך ארון תקשורת הבעיה שהמחשבה של הבעלים זה יהיה למכור אינטרנט לדיירים והוא ירצה להחליף סיסמא על בסיס קבוע ואני לא רוצה להתרוצץ לו שם כל שני וחמישי אשמח לקבל כל פתרון,תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתקנת הרשת מכיןן שעשיתי כבר את כל החיבורים שצריך ובמחשב השני שאמור להיות בו אנינטרנט אני לא מצליח להתחבר מכיוון שהחייגן מראה לי שגיאה של סיסמא. שאלתי את הוט ואמרו לי שאי אפשר להתחבר משני מחשבים עם אותו שם משתמש וסיסמא אבל אני סוכר שהצלחתי איכשהו לעשות אינטרנט בין שני המחשבים בעזרת המודם והנתב הלא אלחוטי (D-Link des-1008d אם זה עוזר) תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי בסטיקי שהכי כדאי לאבטח את הרשת בWPA, אבל ההוראות המדוייקות איך לא קיימות. רציתי לשאול מה להזין בכל שורה כאשר בוחרים בWPA בראוטר של סימנס, וכיצד שאני נכנס אליו מהקליינט. תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר siemnse sl2 141, אני מנסה לפתוח בו פורט של ה utorrent אבל אני לא מצליח.. בעיקרון רשום לי בראוטר שהפורט פתוח אבל התוכנה אומרת שלא...(תמונה מצורפת למטה) יש למשהו מושג למה הפורט לא נפתח בכל זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אתמול בתאריך 4/26/2009 אורנג' התחילה לחסום שיתוף קבצים. זה קרה ממש ברגע כשהייתי באמצע משחק היה לאג עצבני של קרוב ל20 שניות ומאז ההורדות לא זזות מטורנל*** וטורנבי** סינון שהספקיות המתחנגלות לא יידעו. אז בקיצור נשאר רק 018 העילגה שעל השרתים של נזק האיטית. לא יודע מה לעשות, 10 מגה זה לא צחוק, בטח אמרו זה מוריד 900TB בחודש חייבים להגביל אותו. אבל אני לא מוותר בקלות, דיברתי עם התמיכה ואני יגיד להם שיפצו אותי על זה שהם לוקחים ממני מה שאמור להגיע לי ועוד להגיד לי שאין בעייה כשהתמיכה לא מנסה לעזור ומשקרת בדעיבד. בקיצור על זה הם ישלמו ביוקר. על הסכום שאני משלם להם הם צריכים לשלם כן, כשלוקחים כסף צריך לדעת להחזיר משהו, אין כזה כסף חינם. זה TRACERT שאני ממש בטוח שלא היה נראה לפני ה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב שמחובר למודם ADSL שמקונפג כראוטר (סוג מודם: ECI 312) אני מעוניין להתחבר למודם דרך Remote Control של XP או דרך VNC, אבל זה בעייתי כי למחשב אין כתובת IP חיצונית. למישהו יש מושג איך בכל זאת ניתן להתחבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק ש"פרצתי" בזמנו (לפני כמה שנים) לראוטר + חיברתי אליו SWITCH. איך אני יודע אם הוא דפוק ואני צריך לקנות חדש ? כי האינטרנט שלי לא זז בגלישת אתריים, לפעמים הוא מעלה לי חצי אתרים ושלא נדבר על הבעיה הכי גדולה והבלתי נסבלת שכל פעם מחדש באמצע משחק בפוקר בפייסבוק הוא מתנתק לי מהשרת ואני מפסיד שם צ'יפים :-X אני ב-ADSL 5 MB + בזק. תודה רבה והמשך שבוע טבו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי בבזק בינלאומי שאם אני אקח חבילת גלישה במהירות נמוכה יותר מרוחב הפס של התשתית(יש לי תשתית של 4 מגה ורציתי לעשות חבילה של 1.5), זה יצור בעיות בגלישה. זה נשמע לי די מופרך. האם יש בזה אמת?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הנתב על מנת לשתף אינטרנט בין מחשב שולחני ומחשב נייד בבית הוריי. הם מחוברים על תשתית כבלים עם מודם תומסון והספק הוא 012. יש לי את שם הסרבר של 012 - cablelns.012.net.il וכתובות IP של שרתי ה - DNS שלהם, אני מגדיר בהגדרות של הראוטר L2TP עם שם משתמש וסיסמא ולא מצליח להתחבר! וכן, בדקתי את נכונות פרטי ההזדהות. בהגדרות LAN של המחשב השארתי "Obtain Automaticaly..." בשתי האופציות... בבדיקת הסטטוס של הראוטר, רשום L2TP Disconnected. התחברות לאינטרנט רק של המחשב הנייח ישירות דרך המודם מתבצעת ע"י חייגן של 012 וההתחברות תקינה. אצלי בבית יש גם מחשב נייד ושני מחשבי שולחן, כולם עובדים עם נתב 6204WG על אותה התשתית בדיוק, רק עם ספק 013, הכל עובד פיקס. אז מה חסר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, הזמנתי בשבילו מחו"ל מתאם רשת אלחוטי USB בתקן N (צ'יפסט של Ralink). בחדר שלי (מרחק בין 8 ל 10 מטר ישיר מהסלון) יש ראוטר אלחוטי של NetGear דגם WGR614. הבעיה היא - שלא משנה מה אני עושה, האות לא נקלטת כמו שצריך, כולל התנתקויות וגם כאשר הוא קולט, אז הוא מצליח לקבל רק "חלש מאוד" ואז כמובן שהאינטרנט לא זז. בעבודה יש לי ראוטר Edimax 6524 המפורסם בעל 3 אנטנות, תקן N וMIMO - הבאתי אותו לבית, חיברתי אותו ושוב, המצב לא השתנה - למרות הכל. חשבתי שהבעיה אולי טמונה במתאם אלחוטי שהזמנתי, אז הבאתי מהעבודה גם מתאם אלחוטי של Edimax (שגם לו יש צ'יפסט של Ralink אגב, ואחרי בדיקה מסתבר שזה צ'יפסט נפוץ מאוד) ושוב, המצב לא השתנה - אפילו החמיר. אפילו צילמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב !! אני מעוניין ליצור / לגרום למחשב שלי להתחבר ישירות לאינטרנט לאחר העלת המחשב.. המחשב לא מחובר דרך נתב אלא באופן ישיר למודם .. האם יש אפשרות לבצע זאת ? אם כן , איך ניתן לעשות זאת ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המודם/ראוטר הזה שקיבלתי מבזק. הוא מחובר רק למחשב אחד. אני משתמש בחייגן הפנימי שלו לטעמי זה יותר נוח הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לםתוח פורטים לאימיול עשיתי לפי מדריכים שמצאתי ברשת , אבל הוא עושה לי Error in this page או משהו כזה. הרצתי חיפוש בפרום ומצאתי שצריך לבדוק אם זה על הברידג' הנכון , שמתי על הנכון עדיין לא עזר. הפורטים לא נפתחים. ניסיתי לשים על UPNP שיפתח ת'פורטים אוטומטית הוא פשוט לא נותן. אני עושה Enable על Bridge1 דרכו אני מחובר לוחץ apply זה מרענן את הדף וה V פשוט נעלם.. למה? אשמחר לעזרה
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה להיות מסוגל לעבוד מהרכבת בדרך לעבודה ובשביל זה רציתי להשיג לי מודם סלולרי. חבילת גלישה בלי הגבלה עולה איזה מאה ומשהו לחודש שזה בסדר גמור (מישהו אמר אלטרנטיבה?). הדילמה היא אם לקחת מודם למחשב הנייד או שבאותו המחיר (קצת פחות בעצם) לקחת את חבילת הגלישה לסלולרי שלי ולהשתמש בו בתור מודם בחיבור bluetooth למחשב. האם חיבור כזה יפגע במהירות ובטיב החיבור? כמה זה יאכל לי את הבטריה של הנייד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים נייחים. המרחק בין המחשבים הוא פחות מ-10 מטר עם קיר אחד ביניהם. כרגע יש לי מודם של בזק ALE130 אני צריך להחליף אותו אצל בזק? משהו קטן שלא הבנתי, האם אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לשני המחשבים או שאת המחשב שיהיה ליד הראוטר יהיה אפשר לחבר עם כבל לראוטר? ואם אפשר בבקשה, אני אשמח לקבל המלצות לראוטר, כרטיסי רשת, או שאם אפשרי לחבר את המחשב שליד הראוטר עם כבל אז כרטיס רשת אחד. התקציב הוא בערך 300-350. תודה!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
זה אמין בכלל ? http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.html ובכלל מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המודם הנ"ל ואני לא מצליח להגדיר אותו. ע"פ המדריך של בזק, ניסיית להכנס ל-bnet.bezeq.co.il, אבל אני מקבל tha page cannot be displayed. אני מצליח להכנס לממשק שלו דרך 100.0.0.138 אז אפשר להגדיר אותו ידנית, ולגרום לו לעבוד ?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר פירמוט אין לי אפשרות להיכנס להגדרות הנתב האלחוטי. מדובר בסימנס ADSL SL2-141. כשאני רושם לו את סיסמת הזיהוי הראשונית (לא של חשבון האינטרנט), הוא פשוט "מדלג", מעלים את החלון ומופיע לי חלון זהה כשהנתונים בו ריקים (שם משתמש וסיסמא). אני זקוק לכניסה להגדרות לשם פתיחת פורטים. איך אני מאפס את המערכת או משהו כזה? תודה מראש, גיא.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מערכת הפעלה xp pro . למחשב יש שני כרטיסי רשת. אחד מחובר לראוטר אדימקס ודרכו גולש באינטרנט. השני מחובר למחשב מקינטוש(לא להיבהל - לא רלוונטי) ומשמש רק להעברת קבצים. הכרטיס הראשון מוגדר לקבל ip אוטומטי. לשני יש כתובת ip קבועה. כאשר שני הכרטיסים במצב enable , המחשב לא מצליח לגלוש. כאשר אני עושה disable לכרטיס השני - יש אינטרנט. כלומר כאשר שני הכרטיסים מאופשרים, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס השני.(ולכן לא מצליח). איך אני מגדיר לו להתחבר דרך הכרטיס הראשון ??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שתמיד מציקה לי.. האם ה-FIREWALL של ווינדוז מספיק טוב בשביל לאבטח את המחשב שלי או שכדי לי להתקין תוכנה אחרת שתעשה את הפעולה הזו?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-