רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
היי! התקנתי את e-mule ואני נתקל בתופעה מוזרה: התוכנה לא עולה. מה שקורה הוא: אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום. אותו דבר קורה כשאני לוחץ על קובץ ה-EXE עצמו. הורדתי את limewire ועכשיו קורה אותו דבר אבל לגבי קובץ ה-EXE של ההתקנה. (את emule הצלחתי להתקין. את limewire אני אפילו לא מצליח להתקין). מערכת ההפעלה היא XP home Edition עם SP3. היה מותקן Norton Internet Security 2009. הסרתי אותו, אבל התופעה נמשכת. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי ראוטר SWEEX LW050v2 הראוטר הזה מחובר למחשב אחד (במקרה המחשב הספיצפי הזה) בכבל ישירות ולעוד 3 מחשבים (2 ניידים ואחד נייח) בבית. עם שני הניידים אין שום הבעיה הם עובדים מעולה מכל מקום בבית. הבעיה היא עם המחשב הנייח לו יש כרטיס רשת PCI EW-7326Ig. הוא מתחבר בסדר יחסית לרשת עצמה , אבל אחרי שניות מתנתק ומתחבר שוב , האיכות של הקליטה היא בסדר גמור כי יש 3-4 קווים , אבל המהירות עומדת על 1 מגה ביט לשנייה. לעומת זאת שני המחשבים הניידים ניסיתי להפעיל אותם בחדר של המחשב הנייח הבעייתי והם עובדים בלי בעיה. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה יותר של דרייברים דרך האתר של EDIMAX אבל זה לא עזר ממש. מה הבעיה ? איך זה יכול להיות ששני מחשבים ניידים קולטים בלי בעיה באותו מקום והכרטיס קולט אבל עובד…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתלט מרחוק על מחשב שנמצא ברשת ביתית דרך MSTSC בעזרת הפקודה: mstsc /v:[ip_address] /f המערכות הפעלה הן XP, אין סיסמאות להתחברות במחשב, במחשב המקור והיעד מסומנת האפשרות להפעלת MSTSC במאפיינים. אני מקבל את השגיאה: "הלקוח לא הצליח להתחבר. יתכן שחיבורים מרוחקים אינם זמינים או שהמחשב עמוס מלקבל חיבורים חדשים. יתכן שגם בעיות רשת מונעות את ההתחברות." המחשבים מחוברים לראוטר, מחשב אחד מחובר אלחוטית. יש פינג בין המחשבים. מה לעשות? תודה, ויום טוב. * אני לא מצליח להתחבר דרך TELNET ממחשב אחד לשני, ניסיתי כמה פורטים, לא עזר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לפני זמן קצר קניתי מחשב נייד , אך עכשיו איני מצליח להתחבר לאינטרנט , מה אני צריך לעשות ? אמרו לי להפעיל משהו בכפתורים , ואז להתחבר לרשת האינטרנט . אבל אני לא יודע על מה ללחוץ בדיוק. דגם: HP Webcom . תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://www.itpro.co.uk/609932/website-danger-as-hacker-breaks-ssl-encryption http://www.norman.com/security_center/blog/righard_zwienenberg/67155/en http://mobile.slashdot.org/article.pl?sid=08/10/12/1724230 לידיעה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רציתי לשמוע מוזיקה ב DEEZER.COM , אבל חסמו גישה לישראל להרבה שירים שם, אח"כ ניסיתי בRAPHSODY , אבל שם זה רק לארה"ב ... =\ אפשר לשנות את האייפי שלי שיהיה כאילו אייפי ארה"ב או בריטניה למשל?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי מודם Aztech 600E של בזק וראוטר של MSI ,בדקתי והכל מחובר כמו שצריך. הכל פעל טוב פתאום האינטרנט לא עולה וככה כתוב במחשב עם הראוטר: http://i26.tinypic.com/o7sfvm.jpg בראוטר הDNS מוגדר כ 0.0.0.0 (תמיד היה ככה), כבר 3 ימים זה ככה (אתמול בלילה הוא עבד אבל כשקמתי בבוקר הוא שוב עשה בעיות). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר מסוג: Dynamode לא ידוע לי איזה דגם אך יש לו ממשק של Edimax (מהממשקים הסטנדרטיים שלהם). הייתי רוצה לדעת כיצד להגדיר לראוטר שיישנה באופן רציף / כמעט רציף / או בכל כמה דקות את כתובת ה IP החיצונית. תודה מראש, אורי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אאוטלוק של אופיס 2003. באאוטלוק אקספרס מוגדרים לי מספר חשבונות אימייל, אשר מתארחים אצל שרתי Godaddy באאוטלוק אקספרס אין כל בעיה, אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותם באאוטלוק, אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי של אדימקס, מעוניין לצרף לרשת האלחוטית מחשב נוסף, בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לפתוח את המחשב ולהתקין כרטיס רשת בסלוט הפנימי, אלא מעדיף את ההתקן החיצוני, שמתחבר ל USB, מהסוג הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037&DB221046=221049 1. האם יש בעיה כלשהי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB, במקום PCI פנימי ? 2. איזה חברה/דגם מומלצים מהרשימה, או שזה לא ממש משנה ? והאם יש עדיפות ל EDIMAX (אותה חברה של הראוטר) 3. מה לגבי מהירות חיבור ? הראשון ברשימה לדוגמא הוא עד מהירות 54Mbps, זה אומר שיתמוך עד מהירות של 54 מגה ביט ? (אם היום אני מחובר במהירות 10 מגה ביט, הכרטיס יתמוך גם עד פי חמש, אם וכאשר בזק יממשו את הפוטנציאל ?) תוד…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
במייל של הספקית 013. או GMAIL? או שיש אימיילים יותר מאובטחים? מוזר לי שהאתר של הספקית EBOX, לא מאובטח/מוצפן אין שם את המפתח הזה למטה. או שזה לא פרמטר לקבוע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעית קליטה חמורה אצלי בחדר בשל מרחק ומלא קירות מן הנתב שלי הראשי (של3COM) הנתב של3COM תומך בהתקנים G+B עכשיו ככה קניתי היום נתב חדש של אדימקס br-6542n שתומך בכל התקנים כולל התקן N החדש(יחסית) עכשיו לפי מה שהבנתי הנתבים יוכלו לעבוד ביחד וקניתי אותו את הטווח קליטה מיקמתי אותו ככה שיש קליטה טובה מאד בחדר שלי שלא יורדת מ 90% והוא מכסה את כל שאר הבית בקליטה טובה עכשיו אני רוצה להגדיר את הנתב של אדימקס שיהיה הAP שלי והנתב של3COM יהיה הראשי אני לא ממש מבין כל כך איך להגדיר כי לא עשיתי דבר כזה בעבר בחיים ככה שאני צריך את עזרתכם ולא רק שתגידו לי מה לעשות תאורתית כי אני יודע את אני צריך משהו שירד לפרטי פרטים כל פיפס קטן שצריך לעשות אז ככה הינה שתי הדגמים המלאים של הנתבים…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
012 בזק נטוויז'ן[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 00:31:45 לא בא לכם להגיב?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מקבל בטורנט לפעמים CONNECTION CLOSED BY PEER , אין תקשורת לTRACKER , אבל אני מצליח להתחבר לאתר מה אני יכול לעשות? האם HTTP PROXY יכול לעשות? מאיפה אני משיג ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום התחילה לי בעייה מוזרה בנתב של לינקסיס WRT54G מחשב ראשי מקבל איי פיי בסדר גמור מחשב שני מקבל 10.0.0.2 ובהגדרות של הנתב מופיע לי כאילו המחשב קיבל את האיי פיי הנכון כמו 192.168.1.101 מה שעוד מוזר הוא שגם האייפון מקבל איי פיי כזה 10.0.0.1 ואני עדיין יכול לגלוש והכל אבל אין לי יותר שיתוף בין 2 מחשבים כמו שהיה לי מקודם וגם גמובן מוגבליות של האייפון באינטרנט מה יכולה להיות הבעייה? האם הנתב נדפק? עשיתי לו ריסט כמה פעמים והגדרתי הכל מחדש....
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי רשת פשוטה ADSL 4 מגה באנדל 013 נטויזן AZTECH600E שמוגדר כראוטר עם חייגן PPOE משתף עם סוויטש EDIMAX 8 פורטים מחשב ראשי VISTA פרימיום [צירפתי תמונה של ה IPCONFIG ALL שלו] מחשב שני XP פרו מתחבר כבל ישירות לסוויטש, [ Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : winxpsp3 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Intel® PRO/100 VE Network Connecti on Physical Address. . . . . . . . . : Dhcp Enabled.…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נקודת אקסס פוינט. כרגע הקליטה עומדת על בין קו אחד לשתיים. המרחק בין הראוטר למשחב הוא 20 מטר ושני קירות (לא ממד). איזה אקסס פוינט כדאי? אני מתלבט בין אלה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4821 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4074 http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=623 http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=622 אני פתוח לעוד הצעות. אני רוצה את ההכי זול מבין אלו שיעשו את העבודה. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד טונטים מהתוכנה utorent ומהירות ההורדה היא 10 ק"ב פלוס מינוס. בSPEED TEST המהירות מגיעה ל5 מגה ובבדיקת מהירות הורדה של בזק בינלאומי המהירות מגיעה ל 500 ק"ב. אני לא יודע אם זה קשור אבל לצורך העניין אני אציין שיש לי מודם מהבזקסטור שמחובר לראוטר של TP-LINK שאליו מתחבר המחשב קווית. מה אפשר לעשות כדי להעלות את מהירות ההורדה??? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום שלום מנסה להקים רשת ביתית בין 3 מחשבים - 2 עם VISTA ULTIMATE ואחד עם XP PROFESSIONAL SP 3. קיימת רשת בין 2 המחשבים ב- VISTA ועכשיו הוספתי מחשב שלישי עם XP ואני לא מסתדר עם הפעלת הרשת עד היום המחשב שלי היה הראשי ועליו מרוכז כל המידע ששיתפתי עם המחשב השני בויסטה... מכיוון שהחלטתי לחסוך קצת בחשמל אני יהפוך את המחשב השלישי (XP) שבו ירוכז כל המידע (מחשב ATOM) וההורדות/העלאות. תודה רבה לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר כרגע במהירות של 1.5Mb\s ו 2.5Mb\s בשני מחשבים שונים. האחד תשתית HOT וספק 013 נטויזן והשני תשתית בזק עם 013 נטויזן כספק. אין לי כל בעיה בשימוש שתוכנות peer 2 peer והשכיחה ביותר אצלי היא uTorrent (טורנטים). אני מעוניין לעבור לחבילה של כ8\10\12 מגה ביט אינטרנט של bezeqint ובזק אך שמעתי כי הן חוסמות פורטים ומגבילות P2P בטורנטים בשעות היום. שמעתי גם כי 012 מבצעת דברים דומים. עכשיו הגלדת מהירות האינטרנט היא לשם הורדות ולכן חשוב שלא תהיה כל סוג של חסימה. יש לי משתמש באתר torrentleech.org שאותו כידוע חוסמים ISP (ספקים) רבים בשל מהירויות ההורדה העצומות הניתנות בו. אשמח לדעת אם מישהו חווה בעיה כלשהי ומעוניין לספר עליה כדי שלא אעבור לספק ההוא או לחילופין אם הכל…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שהגדרתי בו חייגן אוטמטי. יש אופציה להיכנס לראוטר כשאני רוצה לנתק את האינטרנט אז שיפסיק את החיוג לאינטרנט. וכשארצה להתחבר שוב אני אחייג דרכו שוב? אבל עדין להשאיר אותו על מצב אוטמטי של חיוג. הכוונה לכפתור Disconnect בראוטר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש להגביר את הטווח של הרשת שלי. אשמח אם המחיר יהיה עד 300 ש"ח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים והכל טוב.. והתוכנה מאשרת אבל כשאני מבצע את הבדיקה באתר שלהם בסביבות ה20%-30% של הבדיקות יוצאות שהפורטים שלי סגורים וכתוצאה זה גם מופיע בד"כ באתרי טורנט.. ממה זה נובע? עומס רגעי בספקית? אתמול בערב זה הגיע למצב שכל בדיקה שעשיתי הראתה שהפורטים שלי לא תקינים.. אני ב014, לעוד מישהו מוכרת הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקולט WIFI ולידו מחשב נייח שלא קולט. אפשר לחבר את הנייח לנייד ולקבל אינטרנט? עריכה: חיברתי אותם עם כבל מוצלב. המחשב הנייח הוא XP אז עשיתי רשת שמוגדרת על לקבל אינטרנט ממחשב אחר ובנייד שהוא VISTA עשיתי רשת פרטית. כתוב קישוריות מוגבלת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-