רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
האם צריך לקנות נתב "מיוחד" למהירות זו, או שכל נתב שנמכר כיום יתאים? (אני שוקל שדרוג.) מאיזו מהירות צריך להחליף לנתב בתקן אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ואם אני מאפס אותו אז הכול חוזר כפי שקיבלתי אותו מבזק? או שפשוט הוא יוצר מחדש גיבוי של הpassive? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברים? ברשותי הראוטר wrt54gl של חברת linksys גרסא 1.1 עם קשוחה דכנית אבל מקורית. גם אני כמו רבים סובל מבעיית ה P2P, כלומר כאשר יש עומס ואני מוריד דברים בקליינט של P2P לפתע אי אפשר לגלוש לאתרים והראוטר מחזיר פינג צולע וכל זה נפתר רק כאשר מאתחלים את הנתב. לאחר חקירה קצרה באינטרנט גיליתי שהבעיה ככה הנראה היא בטבלאת הניתוב (NAT), הבנתי שיש קשוחות טובות יותר ממה שיש לי בהן האופציה הזאת מוגדרת טוב יותר ואף אפשר לשנות אותה, נתקלתי ב 2 האחת TOMATO והשניה DD-WRT, רציתי לשאול האם שתיהן מתיימרות לטפל בבעיה? נתקלתי באנשים שטוענים שעם tomato הם לא עשו כלום והכל פעל בלי צורך להגדיר כלום, אבל באינטרנט מצאתי יותר חומר על DD-WRT אפילו מאמרים ספציפיים על איך להגדיר אותו http://tech…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי מבזק את הראטור siemens sl2-141. חיברתי אותו וסך הכל הוא נחמד, הפינגים ברשת קטנו ונשארים קבוע על 1-2 [לעומת הedimax שהיו לו 4-5 אבל לא משנה חח] אבל עכשיו האינטרנט נעשה איטי יותר ולא מוריד מעל 280 ק"ב... האם זה תלוי בראוטר? בעיקרון יש לי אינטרנט של 4 מגה. הוא אמור להוריד על 512. אז מהיא הסיבה שאני מוריד לאט יותר? האם זה בגלל הראוטר? [שכולל בתוכו גם מודם] תודה נ.ב האתרים עולים מהר יותר אבל ההורדות איטיות ושאני עושה פינג נגיד על וואלה אני מקבל פינגים של 15
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בנתב אפשריות לבחור את התקן הקרינה מה הוא נמוך ביותר? יש שם FCC IC ETSI SPAIN FRANCE MKK ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי נתב חדש WRT54GL מאז יש לי בעיות התנתקות מהאינטרנט יש לי קשוחת TOMATO המעודכנת מותקנת והראוטר מוגדר דרך חיוג L2TP האם יש פתרון לבעיה של ההתנתקויות ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני די חדש בעניין הזה של אינטרנט. לאמא שלי בבית יש מנוי אינטרנט [בזק בינלאומי] בו היא למעשה כמעט לא משתמשת [בערך פעם בשבוע]. האם אני יכול להתחבר למנוי האינטרנטשלה ולגלוש במסגרת שלו מהבית [הנפרד] של אבא שלי שיש לו גם קו טלפון נפרד, מבלי שאבא שלי ישלם על כך מנוי נוסף או כל חיוב כלשהו? אם כן, איך עושים את זה? [כמובן שצריך לקנות מודם, ומה עוד עושים?] תודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה מהנתבים הביתיים הנתב יכול לשמש גם כשרת DNS פנימי. כלומר עם הקצאת DHCP יהיה ניתן לפנות למחשבים ברשת הפנימית בשמם ולא רק ע"י כתובת IP. יש שם לתכונה הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת, אם מישהו כאן יכול לתת לי הסבר או להפנות אותי למדריך, אייך לחבר 2 מחשבים בעזרת הוטבוקס 2, שיוכלו לשתף בינהם קבצים, כרגע המחשבים מחוברים בכבל להוטבוקס. מה הלאה? מקווה שאני לא צריך ציוד נוסף. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למרות ריבוי ההודעות באתר בנושא לא הצלחתי להבין חד משמעית האם הרואטר הנ"ל תומך בכבלים? והיכן אפשר להשיג את גרסת הקושחה המתאימה לכך (לגירסהV5) שאלה נוספת עשיתי sharing לכמה ספריות (בעיקר תמונות) והתקשורת נורא איטית מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלשום בערב התנתק לי הנתב, ולא הצלחתי להתחבר שוב. מכיוון שיש לי כמה שכנים שלא טורחים לאבטח את הWIRELESS שלהם, גלשתי דרכם ואמרתי - נחכה קצת, זה יסתדר בטח. אתמול בלילה באזור 23:00 ראיתי שזה לא הסתדר, אז התקשרתי לתמיכה שלהם - תוך 2 דקות הנציגה הודיעה לי שיש בעיה, ככל הנראה בצד של בזק, ושהם יצרו קשר עם בזק בשבילי ויחזרו אלי עם תשובה למחרת בבוקר. הייתי די סקפטי, כי דברים כאלה לא קורים. לפני כמה דקות, 12 שעות אחרי שהתקשרתי (!), התקשרה אלי נציגה מהתמיכה, להודיע לי שהם דיברו עם בזק, שאכן הייתי תקלה בקו שלי, ושזה סודר בלא צורך בהתערבות מצדי! בכמעט 10 שנים של התעסקות עם חברות אינטרנט (כולל שנה עבודה בתמיכה של אחת מהן) ומעולם לא נתקלתי בשירות כ"כ מהיר ויעיל (זמן ההמתנה עמד על 0 שניות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מבקש חיבור ללא חייגן אז הוט רושמים שפשוט מהבית הזה יש חיבור ללא חייגן? או שזה לפי המודם המחובר? כלומר אם אני מחליף את המודם שלי באחד אחר (יש לי שניים... אחד מחובר לממיר ואני יכול לנתק אותו) ואני מחבר את השני למחשב אז אני לא יכול לגלוש בלי חייגן ואם אני מנסה ליצור חייגן אז זה נותן לי שגיאה 769 כלומר זה לא מצליח ליצור קשר.... פשוט לפעמים אני צריך IP קבוע בלי חייגן ולפעמים אני צריך IP משתנה... אז חשבתי אולי אם אני אחליף בין המודמים אז מהמודם שמחובר לממיר אני אקבל חיבור עם חייגן ומהרגיל אני אקבל חיבור בלי חייגן...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמיכה שלהם גם לא הצליחה להכנס לאתר עם היוזר שלי, ועושה רושם שאין להם מושג מה הבעיה. זה ה-tracert שאני מקבל: tracert www.zigzag2000.co.il Tracing route to www.zigzag2000.co.il [62.219.11.153] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.168.1 2 34 ms 34 ms 34 ms lns.018.net.il [91.205.152.60] 3 33 ms 34 ms 35 ms BB-152-65.018.net.il [91.205.152.65] 4 27 ms 27 ms 27 ms bzq-179-4-113.static.bezeqint.net [212.179.4.113 ] 5 37 ms 39 ms 37 ms bzq-25-99-38.static.bezeqint.net [212.25.99.38] 6 33 ms 36 ms 33 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 7 36 ms 41 ms 39 ms bzq-219-189-186.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 186…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי נתב+מודם ישן מאד של בזק (DSL-6740U-H1). לאחרונה קניתי נתב חדש ולכן, את הנתב+מודם של בזק הפכתי ל-Bridge כדי שישמש רק כמודם. הגדרתי את הנתב החדש, חיברתי אותו ל"מודם" והכל עובד פיקס. אבל מאז, אני לא מצליח להיכנס להגדרות של הנתב+מודם (שעכשיו משמש כמודם בלבד), לא מצליח להתחבר אליו בשום צורה. כשאני מריץ ipconfig לא רשום כלום תחת default gateway. אני יכול לנסות לעשות לו ריסט ידני בעזרת הכפתור שנמצא בגב המכשיר אבל לא בטוח שזה יפתור את הבעיה ואז בכלל לא יהיה לי אינטרנט. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי לברק היום אחה"צ. ב012 הורדתי ב 40k לפחות, עכשיו בקושי 10k מותר או אפשר בכלל לעשות דבר כזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מספר שבועות שאני סובל מתופעת ניתוקי תקשורת לאינטרנט כך שמדי פעם הקישור לאינטרנט מושבת למספר שניות או דקות באופן אקראי שללתי באופן מוחלט לאחר בדיקות מדוקדקות כל אפשרות של תקלה בציוד הביתי או בספק האינטרנט התופעה קיימת בעוד בתים של חברים באזור המגורים לאחר דו שיח מתמשך עם בזק בנושא הודו שם היום לראשונה שמדובר בתקלה מערכתית במרכזית ראש העין שמשפיעה על כלל הלקוחות המחוברים הבעיה היא שהמצב הזה נמשך כבר למעלה מחודש ואין שום פתרון באופק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שללפטופ שלי יש כרטיס רשת אלחוטי +D-Link DWL 650, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שגם הוא של D-LINK (למנוע בעיות תאימות). אך כמעט בכל חנות יש רק EDIMAX ושאר ירקות. 1. האם ידוע על בעיות בנתבים האלחוטיים של DLINK ? 2. האם למרות כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי, אתם ממליצים על נתב אלחוטי אחר ? (אשמח מאוד לדגם ספציפי). תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני מספר שבועות הופיעה תקלה מוזרה שלא הייתי מודע אליה-אין אפשרות להתחבר לרשת אלחוטית בבית. יש לנו מספר מחשבים בבית וכולם מחוברים קווית, אורחים המגיעים אלינו ,נהנים מחיבור אלחוטי (על הבעיה נודע לי בעזרת חבר משפחה שבא לבקר ) החשבון שלנו מופיע ברשימה כאשר מפעילים wifi במכשיר ,החשבון מאובטח ,נעול ורשום שאיכות האות מצוינת ,כמו כן,מופיע הכיתוב saved אך ניסיון להתחבר לחשבון לא מניב תוצאות. במידה ואני מנתק את הנתב מחשמל ומדליק אותו מחדש ,ניתן להתחבר לרשת האלחוטית אך כעבור כמה זמן התקלה חוזרת על עצמה. מבדיקה שעשיתי, התקלה חוזרת אחרי כמה ימים של חיבור תקין. האם מדובר בתקלה נפוצה בה ניתן לטפל בקלות יחסית ? תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מניח שנמאס לכם להמליץ על נתבים, אבל לא מצאתי בחיפוש מישהו עם בקשה כמו שלי עברתי דירה, ומחר באים להתקין אצלי אינטרנט 12 מגה של הוט, אני לא יודע עדיין איזה מודם יהיה לי במידה וזה רלוונטי.. הקריוטריונים ההכרחיים שאני מעוניין מהנתב הם: - יכולת אלחוטית בתקן N - יכולת ניטור (traffic בסיסי, אם יש יותר אפשרויות כמו איזה קליינט וכאלו מה טוב) דרך הgui של הנתב - חיבור חייגן שתואם לחיבור של הוט (dynamic IP אם הבנתי נכון?) - עבודה במהירות 1gb דברים שיכול להיות נחמד אם יכללו : - אפשרות הגבלת מהירות לקליינטים ספציפים אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה! מבדיקה שערכתי קצת פה ושם הנתב הזה עונה לי על כל הדרישות TL-WR1043ND, מוזר לי שהוא זול מאד בשביל נתב של 1G עם כל כך הרבה אפשרויות, מ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן . בדיוק קניתי מחשב חדש , הייתי בטוח שאני פשוט אוכל להתחבר לראוטר של המחשב הישן אבל פתאום הבנתי שאני צריך כרטיס רשת , משהו שלא הייתי מודע אליו עד עכשיו. הסתכלתי קצת על דפים קודמים וראיתי המלצה ל Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card אבל 225 זה קצת יקר לי . מה שאני צריך זה כרטיס רשת נורמלי שפוט יעשה את העבודה בסדר . לרוב אני רק גולש רגיל ואם אני אצטרך להוריד משהו אני יעשה את זה כבר במחשב השני. דרך אגב , יש לי לוח אם MA785GMT UD2H של ג'יגהבייט אין מצב שיש עליו כבר כרטיס רשת אלחוטית , נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ibook החדש. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר, אבל אני לא חושב שיש דריברים למק בשביל מודם ADSL?! עוד משהו עדיף USB כי זה מחשב נייד לא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-