עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ofer,

כיצד מחלק נתב את רוחב הפס ? לדוגמה : נתב המחובר לשלשה מחשבים במהירות 1.5 מגה ? האם עליה ל 2 מגה משפיעה ? במה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Art Tatum,

כבר יומיים שחלק מלקוחות הוטנט לא יכולים לצפות בyoutube. ונראה שאפילו לתפוס אותם בטלפון אי אפשר. בושה וחרפה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Psychopath,

Wireless home lan problem! List of the components I posses: - Alcatel SpeedTouch Home modem (turned into a router) - TRENDnet 5 port switch - TRENDnet Wireless access point - TRENDnet PCMCIA wireless card - TRENDnet USB wireless lan card List of computers: - My comptuer /w onboard ethernet card - My dad's laptop /w TRENDnet PCMCIA - My mom's computer /w USB card This is a small diagram of the home lan I assembled: [Alcatel] -> [switch] -> [My computer] + [Access point] -> Two wireless cards. IP configs: My comp: 10.0.0.1 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My dad: 10.0.0.2 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My mom: 10.0.0.3 / 255.255.255.0 / 10.0.…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tal735,

שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה בבית, מוריד ומעלה על המקסימום. הבעיה היא שיש פינגים גבוהים, אם אני למשל עושה בדיקת מהירות מול שרתי בזק בינלאומי (אני לקוח שלהם), אני מקבל פינג של 100+ קבוע, ובמשחקי רשת מול שרתים בחו"ל הפינגים נעים באזור 180-250+ אני ציינתי בכוונה וינדוס 8 בכותרת כי עשיתי נסיון עם LIVE CD של לינוקס ושם הפינג היה בסדר (30) כל הזמן, כך שכנראה הבעיה היא בוינדוס. יש מה לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by izak.addes,

שלום יש לי מודם נתב של בזק מסוג TNN AZTECH 600E ונתב אלחוטי של EDIMAX מסוג BR 6204WG האם יש אפשרות להפכם לרשת ביתית ע"מ שאוכל שלתף קבצים בין המחשבים ולשתף מדפסת אחת לכל המחשבים. מדובר על מחשב אחד ראשי המחובר לקו ADSL בזק ואיליו מחוברים המודם והנתב מחשב נוסף המחובר לרשת באמצעות כרטיס אלחוטי ומחשב נייד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Omri643,

שלום יש לי מחשב עם VISTA ULTIMATE(לא יודע אם זה קשור...) עם מתאם USB ל WIFI של D-link דגם DWL G122 (זה לא נראה לי קשור כי יש לי גם אינטרנט עם כבל ואותה בעיה) בקיצור עד לפני זמן קצר הכל פעל לי טוב ומצויין הבעיה התחילה בערך לפני חודש, לאחר שאני מדליק את המחשב האינטרנט פועל מצויין וטוב הבעיה-אני גולש באינטרנט ופתאום משום מקום כאילו בלעה אותו האדמה-האינטרנט לא פועל לפעמים זה קורה אחרי דקה לפעמים אחרי 5 ולפעמים אחרי שעה אבל כשאני עושה Restart למחשב והוא עולה האינטרנט פועל לי שוב! אני לא יודע מה זה ניסיתי לשים כתובת אייפי קבועה וזה לא עזר ניסיתי לעסות ריסט למתאם ולא עזר אבא שלי(שהוא טכנאי מחשבים) אמר לי שזה משהו שקשור בחיסכון אנרגיה של המתאם או משו כזה אך בכל זאת לא הצליח לטפל …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום יש לי XBOX וגם מחשב אני רוצה לפתוח את שתיהם בDMZ יש אפשרות כזאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אודה על קבלת עזרה בבעיה הבאה: לאחר מעבר לסלקום פייבר במהירות 1000Mpbs אני חסום על 100Mpbs ולא מצליח לקבל את מלוא המהירות (תמונה) משתף בתצורה והגדרות שלי: תצורה - ממיר אופטי של סלקום יוצא לכניסת WAN על ה- VR600 - כל כבלי הרשת הם מסוג CAT5e הגדרות - Operation mode מוגדר ל- Wireless Router Mode (ברירת המחדל DSL Router Mode לא מניבה גישה לאינטרנט) (תמונה) - Network Internet Connection Type מוגדר כ- PPPoE בעזרת שימוש בשם משתמש וסיסמא שקיבלתי מסלקום (תמונה) ניסיתי להגדיר גם כ- Dynamic IP אבל אז אני לא מקבל גישה לאיטרנט בכלל. אציין כי עד לפני החיבור לסלקום הייתי מחובר לפרטנר וקיב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Cheif,

חברת HOT התחילה לשווק מודם כבלים משולב עם נתב אלחוטי של חברת AMBIT הטיוואנית. מדובר בדגם Ambit U10C019 וניתן מצוא מידע מפורט עליו כאן -- http://www.ambitmicro.com/U10C019.datasheet.pdf. מדובר בנתב אלחוטי בתקן G עם תכונות סטנדרטיות. מידע מאתר HOT יש כאן -- http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=8167&FolderID=2877〈=he

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני מחובר היום בתשתית הוט + הוטנט ב-200Mbps. רוב המכשירים בבית מקושרים לאינטרנט באמצעות WiFi. אני מתלבט האם לעבור לתשתית Bfiber. האם ארגיש בשינוי במהירות בעקבות מעבר כזה? האם כדאי לעבור ל-1Gbps או ישר ל-2.5? האם יש ספק מומלץ להתקשרות (שואל גם בדגש על חסימת אתרים שלא במסגרת שירות סינון תכנים) תודה, רוני

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by N0mad,

רציתי לדעת, אם מישהו כאן יכול לתת לי הסבר או להפנות אותי למדריך, אייך לחבר 2 מחשבים בעזרת הוטבוקס 2, שיוכלו לשתף בינהם קבצים, כרגע המחשבים מחוברים בכבל להוטבוקס. מה הלאה? מקווה שאני לא צריך ציוד נוסף. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם.לפני כשבוע נגמרה החבילה בבזק בינ"ל(+בזק) וכרגע אני צריך לחדש את החבילה. בבית יש 2 קומות ולכן רצוי ראוטר בתקן N. השאלה שלי היא על איזה חבילה אתם ממליצים שאשר תכלול ראוטר תקן N ? המהירות לא חייבת להיות מעל 5 MB זה מספיק אבל ביחס עלות+תועלת אפשר יותר תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by doraam,

אני רוצה לקנות ראוטר ולהפוך את הD LINK של בזק הVDSL הצעצוע המגעיל הזה למודם , איזה ראוטר אתם אומרים לקנות תמליצו משהוא טוב יש לי עכשיו 20MB אני רוצה משהוא טוב שיעמוד בטונה חיבורים ושלא יקפא באמצע טורנט כמו הדי לינק איזה אתם אומרים לקנות אני צריך לא יקר אבל משהוא טוב , מה אתם אומרים על זה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12698

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eid101,

שלום . ניסיתי לכבות תראוטיר וגם להתנתק מה WIRELESS אפילו הוצאתי מהשקע של HOT . איך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן אני נמצא כרגע בתשתית של HOT וספק HOTnet חיבור אוטומטית ללא חייגן אני מעוניין להחליף את איפי של בגלל שחסמו אותי באיזה משחק רשת עכשיו קראתי קצת בגוגל על בקשת הרענון דרך התשתית התקשרתי לתשתית הוט בקשתי מהם רענון ועדיין האיפי שלי לא השתנה משהו יכול להמליץ לי מה אפשר לעשות בשביל לשנות איפי? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בדירה שלי יש לי אינטרנט זהב 1.5 /כבלים , עד לפני חצי שעה הייתי בדירה שלי , וכהרגלי בקודש בעיקר גלשתי ב hwzone . ולא הבנתי מה קורה ? איטי בטרוף ! לא זז! (לא הפעלתי אימיול כבר חודש ) חשבתי כבר ליצור קשר עם מנהלי hwzone שידאגו לסדר את זה . עכשיו אני בבית של ההורים שלי ולהם יש בזק בנלאומי adsl 1.5 וכהרגלי אני הולך ל hwzone ואין שום איטיות הכל זורם חלק ! מה קורה פה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן חברים, סופ"ש נעים לכולם ותודה מראש על העזרה. לפני כמה ימי​ם חיברתי למודם העסק ראוטר של TP-LINK כדי שאוכל לשדר אינטרנט אלחוטי ובכללי, כדי שהאינטרנט יהיה מהיר יותר. לפני שחיברתי את הראוטר המודם היה מחובר לתיבה מפצלת של חברת level one דגם fsw-0909TX 8 port. ניתקתי את המודם מהתיבה וחיברתי אותו ישירות לראוטר, את הראוטר חיברתי במקום כמובן ישירות לתיבה על מנת שאוכל להריץ אינטרנט לכל מחשבי העסק. עד כאן הכל עובד נהדר, האינטרנט רץ מעולה בכל המחשבים ובאמת במהירות גבוהה בהרבה משהיה לפני כן. הבעיה שצצה לי היא שאני לא יכול להדפיס במדפסות רשת למרות שהרשת עובדת נהדר כולל כונן השיתוף של העסק. המדפסת העיקרית לשימוש היא HP color laserjet CM3530fs. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתשובה בהקדם הא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hadarK,

יש לי בחדר נתב של בזק וראוטר ואין לי WIFI בסלון רציתי אני רוצה לקנות ראוטר נוסף, אבל יש צורך בנתב נוסף? יותר ברור אני צריך שיהיה לי WIFI בסלון איך אפשר לעשות את זה בלי לקחת מהחדר את הכל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by adlanm,

לא ניתן לקיים שיחת קול נתב של אדימקס, קשוחה מעודכנת

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה שיש לי זה רשת חוטית ואלחוטית בבית, שני מחשבים, ראוטר והאב. מה שאני רוצה זה ממחשב מסויים אצלי לפתוח תוכנת סניפר ולהקלייט את כל מה שעובר בראוטר שלי. לקחתי האב וחיברתי אליו את המודם ואת הראוטר. שני המחשבים מחוברים להאב ובאחד מהם פתחתי את התוכנת סניפר. הראוטר מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כל מחשב שמחובר לא לא מקבל IP.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by elia_lan,

יש לי מחשב נייח בחדר ובהתחלה הוא היה מחובר ע"י מודם רגיל לאחר מכן נוסף לי בבית מחשב נייד ולכן קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם ולמחשב הנייח בחדר.. עכשיו אני רוצה להוציא את הראוטר מהחדר (אין לי עניין בקרינה בחדר 24/7) השאלה שלי האם יש דרך לעשות שבחדר שלי יהיה רק המודם ובחדר אחר יהיה הראוטר??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אם אין ברמת התוכנה אז ברמת החומרה, אם אין גם ברמת החומרה אז... באסה. (כמובן לא אכפת לי שהראוטר לא יוכל לשמש כראוטר שוב אלא רק כרטיס רשת אלחוטי) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BaR151,

בהגדרות של הראוטר יש מס' אפשרויות לבחירה שהם: Dynamic IP/Static IP/PPPoE/PPTP/L2TP/Telstra Big Pond. ההגדרה שבא אני נמצא כרגע היא Dynamic IP אך אני מנסה לשחק במחשב במשחק(Battlefield bad company 2) ויש לי בעיות התחברות למשתמש ואני חושב ששינוי ההגדרות בראוטר תביא לפתרון הבעיה. מישהו פה יכול להגיד לי איזה מין ההגדרות הללו המומלץ ביותר ואם שינוי ההגדרות תוכל לשנות דבר מה בנוגע למשחק? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי בעיה של גלישה איטית בכללי- בעיה בתשתית של הוט- זה בטיפול. (בעייה כבר שנתיים, תשתית ישנה). מחובר להוט + אינטרנט זהב- 1.5 מגה. במחשב הראשי- הגלישה איטית להחריד- בבדיקה זה 1.1-0.9 מגה, הורדה על 80-120 קילו בייט במקום 183. חיבור כבל LAN למחשב אחר- מראה מצב טוב הרבה יותר. המחשב עבר פירמוט לא מזמן, אני מריץ תוכנות סריקה ואין וירוסים ואין תולעים/סוסים. מה הבעיה? הגדרות ? כרטיס מסך? (הוא און בורד לוח P5B של אסוס). אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shlosi,

הי כולם, פרטנר מתכננים להתקין אצלנו סיבים בשבועות הקרובים. יש לי היום יחידות של Google Wifi שמחוברות ל מודם-ראוטר. הבנתי שכשמתחברים לסיב, אז כבר לא צריך ברידג' בעצם ואפשר להסתפק בראוטר בלבד. השאלה היא האם אני אוכל להשתמש בGW בלבד, והאם לא אהיה מוגבל מבחינת מהירות? אני מתכנן להתחבר ל1Gb.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.