רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בבית את הנתב DYNALINK 1025W של חברת ROTAL שקיבלתי במתנה מחבר... והוא עושה לי בעיות וכל הזמן הוא מתנתק ויש לי הודעה של בזק שהשם משתמש וסיסמה לא טובים, ואני מתקן ואז זה עובד ושוב פעם זה לא בסדר... ואני כתבתי את הפרטים נכון, אבל כל הזמן זה מופיע ואז אני צריך להתחבר שוב וכל פעם להגדיר הגדרות מחדש... רציתי לבקש כמה דברים: 1. מה דעתכם על הנתב הזה? 2. אם מישהו יודע, כמה הוא עולה? 3. ואיזה נתב אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי? (אם אפשר אחד אלחוטי ואחד לא אלחוטי) 4. במה הוא יותר טוב ממה שיש לי? 5. והאם יש לראוטר שאתם ממליצים לי מדריך איך לעשות אותו מאובטח שאף אחד לא יוכל להתחבר אליו? זה דחוף!!! תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים: 1) ביתי- מחובר ישירות לראוטר עם כבל, winxp pro sp3, עם sql client 2005. 2) נייד - מחובר באלחוט, winxp pro sp2, עליו מותקן שרת SQL 2005 developer edition. בהגדרות השרת אפשרתי את אפשרויות הגישה דרך tcp\ip ו-named pipes שחסומות כברירת מחדל. למרות זאת אני לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לשרת הSQL בנייד. אני חושב שהבעייה ברשת כי: - אני גם לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לתיקיות השיתוף על הנייד (מהנייד לביתי אני כן מצליח) - אני מצליח להשתלט על הנייד דרך mstsc וההיפך. - יש פינג בין שני המחשבים. כמו כן שני המחשבים נמצאים תחת אותו workgroup ואין חסימת פורטים בכלל בראוטר. צריך את עזרתכם בגישה לשרת הSQL (ואם על הדרך נפתור את בעיית השיתוף, גם סבבה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עקב רכישתו של מחשב נייד, אשמח לקבל המלצה על נתב אלחוטי שיחובר מהמודם של הכבלים. לראוטר יחובר מחשב נייח ע"י חיבור קווי (כבל) ומחשב נייד ע"י חיבור אלחוטי (טווח של עד 7 מטר עם קיר 1 חוצץ). יש לי חבילה של הכבלים 7 מגה עם 014. אני רוצה לעבוד ללא פיירוול, המחשב הנייח הוא יהיה לגלישה ותוכנות P2P, והמחשב הנייד רק לגלישה. בשני המחשבים ישנם תוכנות הגנה טובות, לכן אני לא רוצה פיירוול. אשמח לדגמים הכי טובים עד 500 ש"ח, ומכשיר עם התקנה קלה וללא בעיות תאימות של הכבלים ולתוכנות P2P האם ה-sweex LW906 מכשיר טוב, יש עליו מבצע של 499 ש"ח 3 שנות אחריות החלפה בחדש עם כרטיס USB אלחוטי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר ב Adsl דרך בזק בינלאומי 750k לאחרונה שמתי לב כי מהירות ההורדה מאתרים ירדה לכ 40k-50k בשנייה מקודם זה היה בסביבות ה 80-90, מאתרים כמו מייקרוסופוט. כשהתקשרתי לתמיכה הטכנית, ביקשו שאני אוריד קובץ מאתר של בזק בינלאומי הורדתי על מהירות של 90k, אך מאתר של מייקרוסופט לאחר כדקה הורדתי בסביבות ה 40-50 מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי תחנה עם 2 כרטיסי רשת. אחת מוגדר לקבל כתובת של הרשת מהDHCP. כתובת שקיבל 10.0.0.11 ומשנה 255.255.255.0 והשני מוגדר כ192.168.1.1 משנה 255.255.255.0 - כרטיס זה משמש להתקשרות לאינטרנט מהמחשב הזה בלבד. כשאני כותב בtelnet את הפקודה o 10.0.0.14 475 עובד מצויין. כשאני מריץ את התוכנה עם ההגנה - לא עובד הוא לא מצליח לקרוא. האם יש דרך להגדיר באיזו שהיא צורה שפורט 475 נשאל ונענה רק מ10.0.0.14? (בלי קשר לכרטיס השני). תודה שלמה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ומודם אחד אז מה אני צריך לעשות כי ששניהם יתחברו לאינטרנט מה אני צריך router, hub, switch בבקשה עזרה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלן, אני מעוניין להחליף את הגרסה של הנתב שלי - WRT54G ל DD-WRT. על הנתב עצמו מופיע V2.2 אבל מכיוון שעדכנתי לו גרסה בעבר הוא עכשיו V4.21. איזה גירסה שלהם להוריד? גם מכיוון שאין לי כל כך עצבים להתעסק עם כל ההגדרות של התשתית, הספק, פורטים וכו' - האם קובץ גיבויי שאני עושה לפני העדכון יוכל להיטען אחריו? המערכת של DD-WRT תזהה אותו? ומה עליי לשנות בהגדרות על מנת לסחוט עוד קצת מהראוטר שלי? ראיתי גם שהרבה אנשים ממליצים ליצור מגבר אנטנות כזה... האם זה באמת מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בהמשך לדיונינו הקודם, עזרתם לי להגדיר אייפי קבוע (פה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437261.msg3750447#msg3750447 עכשיו מה שקורה זה שאני לא מצליח לפתוח פורטים, מה הכוונה לא מצליח? זה נראה כך: לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בחו"ל ומנוי על SKYPE PRO מה שאומר שאם הייתי כרגע בישראל התשלום שלי לשיחות בישראל היה מאוד מאוד נמוך. הבנתי שאם אני משנה את הIP שלי לישראלי המחשב חושב שאני נמצא בישראל, בעיה קטנה אין לי מושג איך עושים את זה והידע שלי במחשבים לא מספק כדי לעשות את הענין. אשמח מאוד אם מישהו ישלח לי בפירוט איך לעשות את זה. ממש ממש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן . בדיוק קניתי מחשב חדש , הייתי בטוח שאני פשוט אוכל להתחבר לראוטר של המחשב הישן אבל פתאום הבנתי שאני צריך כרטיס רשת , משהו שלא הייתי מודע אליו עד עכשיו. הסתכלתי קצת על דפים קודמים וראיתי המלצה ל Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card אבל 225 זה קצת יקר לי . מה שאני צריך זה כרטיס רשת נורמלי שפוט יעשה את העבודה בסדר . לרוב אני רק גולש רגיל ואם אני אצטרך להוריד משהו אני יעשה את זה כבר במחשב השני. דרך אגב , יש לי לוח אם MA785GMT UD2H של ג'יגהבייט אין מצב שיש עליו כבר כרטיס רשת אלחוטית , נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, כבר זמן רב שיש לי בעיה באינטרנט - הוא פשוט עובד ON & OFF ללא שום סיבה מיוחדת לאחרונה התחלתי לחקור את הנושא ומתברר שבחיבור ישיר למודם ו/או עם משתמש יחיד (רק מחשב אחד מחובר אחרי ריסט למודם ולראוטר) האינטרנט עובד תקין לחלוטין. הבעיה מתחילה בריבוי משתמשים. יש לי ראוטר של סוויקס מדגם W300 שעובד בתדר N אולי הבעיה בו ומצד שני יש לו מודם של מוטורולה (סרףבורד) ובתוכו יש בהגדרות תחת ADDRESS שורה שכותבת שהוא יודע לעשות CLONE ל-3 כתובות MAC האם ישנה בעיה ידועה עם CLONE מרובה משתמשים במודם SURFBOARD או שהבעיה היא בנתב? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה : לא תמיד שולטת במהירות המצביע . זה ממש מפריע כי כל דבר שפותחת במחשב (עם או בלי חיבור לאינטרנט ),עמוד כלשהו ,תיקיית קבצים ,וידאוו , הבחירה לא בידי . בכל אחד מהקרים האלה הבחירה אוטומטית ,האחרון (או העמוד רצה למטה). גם בכתיבה ,לא יכולה להזיז את הסמן ,ממקומו שבסוף השורה. בגלל שזה לא קורה תמיד ,קראתי שאפשר להגדיר ניתוק משתמשים ברשת הפנימית דרך הראוטר .רק שלא יודעת איך. אודה לכל עזרה כדי לפתור את בעיה.אין שליטה על המצביע
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית אבל עוצמת הקליטה שלה היא רק לחצי מהבית. הראוטר יושב בממד ולכן קשה לו לשדר בעוצמה טובה. יש לי כבל רשת שמושכל מהקיר , ואני מעוניין למצוא פתרון שיתן לי עוצמת קליטה מירבית ותנצל את כל מהירות האיטרנט. אני יודע שיש טכנולוגיה שפועלת עם רשת על גבי חשמל חיפשתי פתרון וראיתי את המעביר הזה: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=13630 הוא יתאים לפתרון הבעיה שלי? יש לי ראוטר של TP-LINK , אגב יש לי בחדר שקע של כבל רשת שהשכלתי מהקיר, אם אני יקנה את המוצר אני יכול לחבר אותו עם כבל רשת לשקע שלי ? תודה ,
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. התחברתי לאינטרנט של הוט לחבילה של 100 מגה בתשתית הוט וספק הוטנט. במעקב שעשיתי למשך השבוע בבדיקת מהירות דרך האתר של הוט speed.hot.net.il אני מקבל לרוב מהירויות של 60-80 מגה ומקבל 100 מגה רק בשעות הלילה המאוחרות. דרך אגב העוצמות שלי זה בין 10-12 ו SNR 35DB ויש לי 4 ערוצים פתוחים ולא 8. כל הבדיקות בוצעו בחיבור קווי במחשב נייח. האם יש עילה לפנות עם זה להוט ? כי הם החבילה מוגדרת עד ל 100 מגה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי להגדרות של הראוטר ויש כזאת שגיאה האינטרנט עובד הכל אבל יש שמהו שגיאה בבקשה תעזרו לי..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב באיזור התקציב הנ"ל. לנתב יתחברו 3 מחשבים - 1 חוטי, 2 אלחוטי. חשוב ביותר - אחד המחשבים האלחוטיים נמצאים בכלל ביחידת דיור נפרדת מהבית, ככה שהמרחק הוא באיזור 50 מטר אני מניח, אולי קצת יותר. הבנתי שעליי לקנות נתב MIMO?!?! אגב אישית אעדיף המלצות על EDIMAX, פשוט כי יש לי ניסיון מוצלח איתם... כמו-כן בבקשה המליצו לי על כרטיס אלחוטי אחד, לטווח בתוך הבית. תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב האורח ברשת האלחוטית עד לפני כן הכל עבד חלק. כרגע אני מנסה במחשב לאתר את הרשת האלחוטית דרך Wireless Network Connection במערכת הפעלה XP ולא מצליח. דרך התוכנה של הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הוא מאתר את הרשת ואף מבקש סיסמא ומצליח להתחבר. אך דרך הממשק של מערכת ההפעלה הוא לא מוצא את הרשת האלחוטית. מה צריך להגדיר במחשב על מנת שיזהה את הרשת אומטימית כשהמחשב עולה? צריך להגדיר על הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הגדרות כלשהן? אם כן אשמח להגדרות ומה עוד צריך. תודה רבה וערב מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע ששאלו את זה כבר מלא אבל חיפוש יסודי בפורום החזיר רק מה לעשות כשאני כבר בתוך האקךמקא מישהו יכול להסביר את התהליך מההתחלה ועד הסוף כולל כניסה לקונפיגורציה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לבטל את החוזה לשנה שיש לי עם בזק, אך זה כרוך בעלות של 199 ש"ח. האם קיימת אפשרות לבטל או לצמצם את הסכום? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה מהנתבים הביתיים הנתב יכול לשמש גם כשרת DNS פנימי. כלומר עם הקצאת DHCP יהיה ניתן לפנות למחשבים ברשת הפנימית בשמם ולא רק ע"י כתובת IP. יש שם לתכונה הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לאינטרנט 4/5M ואני צריך ראוטר שיעבוד חלק בלי ניתוקים בתקציב של עד 500 ש"ח ולכרטיס רשת שלא קשור לתקציב. הראוטר יחובר למחשב לעוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית שתעבור דרך שתי קירות בטון, שאחד מהם מאוד עבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כלשהי שצריכה פורט מסויים פנוי, הפיירוול של הוינדוס סגור. בהתחלה הבעיה הייתה הנתב, אבל אחרי שפתחתי את הפורטים דרכו זה הסתדר למשך כמה חודשים. לפני מספר ימים הבעיה חזרה בלי שנגעתי בכלום ואני שוב מקבל שגיאה שהפיירוול חוסם את התוכנה. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש לעוזרים, ברק
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[tr][/tr] שלום חברים יש לי רשת ביתית של 4 מחשבים המחוברים בHUB הכל עובד, הכל אחלה. כל המחשבים מבוססים על מערכת הפעלה XP. לאחרונה חיברתי מודם כבלים (מוטורולה) בחיבור USB לאחד המחשבים ושיתפתי אותו. כעת כל המחשבים יכולים להתחבר לאינטרנט ללא שום בעייה. הבעיה שישנה היא: חובה להשאיר את המחשב בחיבור USB תמיד פתוח !!! מחפש פתרון לחיבור המודם לHUB כך שכל המחשבים יוכלו להשתמש בו זמנית מבלי להיות תלויים במחשב זה או אחר מניסיון של חיבור המודם לHUB רק מחשב 1 רואה אותו בו זמנית מה עושים?????????
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שלא יהיה אכפת לכם שמישהו פותח נושא שלא קשור ל100מגה, הוט, חייגנים והוטבוקס או כמה אגורות ליום עולה אינטרנט בישראל בימנו : הרשת בבית שלי מורכבת כרגע מהוטבוקס שיושב באמצע הבית בקומה עליונה ומספק אינטרנט חוטי למספר חדרים בבית וגם כן אינטרנט אלחוטי. אחד מהחדרים האלה נמצא בקומת הקרקע, במרחק אשר לא מאפשר קליטת אינטרנט אלחוטי. המחשב שנמצא שם מחובר קווית ואין לו כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה שאני מנסה לפתור כרגע היא שהזמנו מדפסת מסוג HP Officejet 6500A Plus אשר מסוגלת לתפקד כמדפסת רשת עם חיבור אלחוטי והיא צריכה להיות ממוקמת באותו חדר רחוק בקומה הקרקע. ברשותי נתב מסוג WRT54GL אשר לצערי הפסקתי להשתמש בו בעבר בגלל הוטבוקס, חייגנים ושאר ירקות. (אם כבר מדברים על ירקות, מו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-