עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מסתבר כי משתמשי בזק בינלאומי המנויים בחבילת הגיימרים או בחבילת הגלישה הבטוחה מקבלים כתובות IP המופיעות כחסומות ברשימת הכתובות של peerguardian ישנה תכתובת ובה פונה נציג בזק בינלאומי בבקשה להסיר את החסימה אך ללא הועיל המשמעות היא שאפליקציות p2p נחסמות אפקטיבית למנויי החבילות הנ"ל מאחר ש peerguardian מאד פופולרית http://www.bluetack.co.uk/forums/index.php?showtopic=17294 האם למישהו רעיון קונסטרוקטיבי ? נראה שמתחזק הרשימה השחורה מסרב לבקשת ההסרה מנמוקים בלתי הגיוניים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Yuval Perlmutter,

מומחים יקרים, ברשותי חצר בת כדונם וחצי ובה שני בתים. הראוטר שלי נמצא באחד הבתים בקצה השטח. אני רוצה קליטת Wifi בכל רחבי השטח ובבתים. מה האפשרות הטובה ביותר שלי? תודה מראש

3. Started by alon_s,

שלום. רציתי לשאול לגבי משהו שלא כל כך הבנתי.. מה ההבדל בדיוק בין broadband לבין baseband מה היתרונות תודה לכולם..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by deso,

היי, אני עומד לקנות מחשב, אז תהיתי בקשר למפצל אנטרנט הקרוי: ראוטר אני לא יודע עליו כלום, חוץ מזה שהוא מפצל את האנטרנט שבבית ממחשב אחד לשני דרך המודם... אני רוצה לדעת איזו חברה מובילה כיום, איזה מפצל כדאי לי לקנות, כמה עולה חוטי ואלחוטי, איך משתמשים, בעיות נפוצות בקיצר הכול אה, וגם רציתי לדעם אם יש סיכוי שמפצל אלחוטי מזיק לגוף.. (אלחוטי... קרינה?).. ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 0xIDE,

אני צריך ראווטר שיקשר בין מחשב שנמצא בחדר רגיל בקומה ב' וממ"ד שנמצא בקומה א' לא יודע אם הזה משנה אבל הראווטר מתוכנן להיות בקומה ב' (לא בממ"ד) [:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by roei88,

1.מה אני צריך בדיוק כדי לעשות אלחוטית בין 2 מחשבים? חייב נתב או שמספיק לחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב? 2.ירגישו הבדל בין 802.11b ל-802.11g? או שזה לא ממש משנה? 3.אם יש לי פיירוול בכל מחשב זה יספק מספיק הגנה? 4.יהיה אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב במהירות סבירה? 5.מחשב אחד נמצא בממ"ד זה בעיה? סליחה על כל השאלות אני לא ממש מבין בזה, ותודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by elias710,

היי לכולם אחרי כמה חודשים של עצבים , ונסיעות לבזקסטור להחלפת ראוטרים וצעקות בטלפון . סוף סוף הצלחתי לשים את ידי על מודם vdsl עכשו אני צריך את עזרתכם בבחירת ראוטר שיחזיק את הרשת בלי בעיות . נסיתי את הdlinkים של בזק וגם הנטגירים למיניהם אבל ללא הצלחה כל יום הייתי צריך לאפס אותם ולהגדיר אותם מחדש או בגלל תקיעות ( נורות דולקות אך אין גלישה ) או בגלל איטיות מטורפת בגלישה. טוב אז ככה : תשתית - בזק מהירות - משלם על 100 מקבל 55 בגלל התשתית ( אבל לא נורא ) ספק - בזק בינלאומי רשת - 6 סלולארים + ipad + ps4 ועוד שני מחשבים אחד כל הזמן מוריד טורנט ו popcorntime והשני משחקי אונליין ובנוסף לעוד כמה סלולארים שמתחברים בשעות הערב ( חברים ) והכל מחובר ב wifi . ציוד עזר - שני…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם. כרגע יש לי בקומה השניה של הבית מודם אלחוטי של בזק ואני צריך קליטה טובה גם בקומה הראשונה (מה שכרגע אין) מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? מגדיל טווח? אני יכול להוריד כבל רשת מהמודם לקומה הראשונה אם צריך (אבל מעדיף שלא) וממנו לחבר משהו שישדר את הוויפיי מה לגבי מתאם רשת\חשמל? נשמע כמו פיתרון טוב אבל אני לא יודע עד כמה טוב זה עובד.. בקיצור זקוק להמלצה איך לעשות זאת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. לפני כמה ימים החלטתי לעשות תחזוקה למחשב של תיקון וניקוי כל מיני "זבל" שכביכול אמור לשפר ביצועי המחשב כולל איחוי ,על הדרך בתוכנות האחזקה שהתשמשתי היו אופציות ל-Internet speed optimization ביצעתי את בהתחלה לא ממש שמתי לב לזה אך לאחר כמה זמן שמתי לב שהגלישה באינטרנט התחילה להיות ואיטית עם טעינות איטיות יותר ממה שאני הייתי רגיל ואחד האתרים שבהם אני מרגיש את הבעיה הפורום הזה של HWZONE ,אולי אני אוכל סרטים סתם על הפורום והוא באמת נהיה איטי יותר מאז השינוי שעשו פה? - אם אני לא אוכל סרטים ואכן הגלישה פה צריכה להיות מהירה איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? *ניסיתי לבדוק עכשיו ב BACKUP &RESTORE של המחשב אבל כבר אין לי את נקודת השיחזור האחרונה ששם ביצעתי אופטימיזציה נקודה אחרו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by davidel97,

שלום, אני גר בבית עם 2 קומות , המודם והראוטר נמצאים בקומה העליונה ושם הקליטה טובה. הבעיה אצלי היא למטה, הקליטה שם גרועה לפעמים איטית לפעמים מתנתק סתם, בקיצור - מעצבן. היום הגדלתי תשתית וספק ל12MB ועדין הקליטה למטה מעצבנת. זה המערך שלי : ראוטר TP LINK דגם : TL-WR641G כרטיס אלחוטי(למעלה) : TL-WN321G אקסס פוינט (נמצא למטה אמרו לי שזה יעזור לבעיות קליטה) : TL-WA501G כרטיס אלחוטי (למטה) : TL-WN620G מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו לי בעיות קליטה והתנתקיות (של שתי הכרטיסים) ? לקנות נתב וכרטיסים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני כרגע מחובר לבזק במהירות TOP100 ע״י מודם D-Link VDSL Router DSL-6740U בנוסף במרכז הבית יש נתב אלחוטי Edimax br-6524n 802.11n שמספק את ה-WiFi. (מחוברים בכבל רשת) הביצועים של האינטרנט לא כ״כ טובים, במיוחד במרתף. חשבתי לקנות 2 נתבים אלחוטיים כדי לפתור את הבעיות: 1) אחד חזק ומהיר בתקציב של עד 400 ש״ח (במידת הצורך) שישמש למרכז הבית (עדיף עם טווח קליטה רחוק) אין צורך ב-USB אבל לפחות ב-4 כניסות רשת. 2) נתב פשוט יותר שימוקם במרתף ויחובר בכבל (קיים כבר) רק כדי לספק WiFi למרתף, כנראה כ-AP. אשמח לקבל את דעתכם לגבי כמה שאלות: 1. על איזה Router אתם ממליצים? 2. האם ה-D-Link של בזק מסוגל לעמוד בקצבים של 100MB ? בבדיקת מהירות באתר בזק אני מקבל 18 בקצב הורדה. 3. מה הדרך הכי …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ShadowFighter,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי לבאנדל של טריפל סי (הייתי בתשתית וספק של בזק). גיליתי שטריפל סי מספקים ראוטר של Dlink מדגם DSL 6740u, ושהוא לא תומך ב5GHZ. קניתי במיוחד כרטיס רשת חיצוני כדי להתחבר ל5Ghz שהיה מסופק בראוטר של בזק, אחרי שהיו לי לא פעם קפיצות בפינג בזמן משחק, בתדר הרגיל 2.4. אז אני מחפש ראוטר חדש, לא אכפת לי לקנות מEbay גם - מה דעתכם על זה? http://www.ebay.com/itm/D-Link-Xtreme-N-DIR-815-600Mbps-Wireless-N-Dual-Band-4-Port-Router-w-Firewall-/191573095885?hash=item2c9aa575cd אשמח לחוות דעת על ראוטרים נוספים, משתלמים במחיר. אני מחפש עד ה300 ש"ח בערך. תודה!

13. שוחחתי עם הנציג, הבנתי ממנו שהם מספקים ראוטר בעלות של 25 שח לחודש, ראוטר של חברה ממש עלומת שם. אני צריך ראוטר טוב. אין לי גישה מהמחשבים בבית לכבל רשת. שאלותי הן כאלה: 1. האם משתלם לי לעשות 1 גיגה מהירות כשאני מחובר דרך WIFI (לא חשוב כרגע מחיר החבילה)? 2. האם זה נכון מה שאמר לי הנציג שאם אני לא רוצה את הראוטר שלהם, אני צריך רק ראוטר ולא מודם ראוטר? 3. האם אפשר לקבל המלצה על ראוטר כזה? עד סביבות 400-500 שח. או שאפשר להסתפק במה שסלקום נותנים. 4. אינני איש רשתות מקצועי אבל לא ידיים שמאליות, האם אסתדר בהתקנה של הראוטר? 5. אם אני לוקח את הציוד של סלקום. כדאי להוסיף 10 שח עבור mesh? תודה רבה מאוד לכל העוזרים!

14. Started by lsoul100,

ניסיתי 012. על הפנים. 013 נטוויזן - עושים TRAFFIC SHAPING 014 בזב"ל. כשמם כן הוא - השירות והמהירות בזבל. CCC - אמנם מהירים, אבל בין 01:00 ל-04:00 הם פתאום מנתקים את האינטרנט בלי סיבה. לפחות פעמיים בשבוע. כל פעם בתמיכה הטכנית אומרים לי שמטפלים במערכת. איזה מין תשובה זו? 018- מהירות גלישה מחורבנת. אני לקוח כבר שבוע ואפילו דפים בדפדפן הרגיל לא זזים. לא ייתכן שאני מנסה להוריד את הפרק האחרון של המפץ הגדול THE BIG BANG THEORY ואני לא מוצא ספק נורמלי. איך זה שאני מוריד ב-10 K/S ? אני צריך ספק אינטרנט שאפשר להוריד איתו. כבר לא אכפת לי המחיר. המהירות אגב, היא רק 2.5 מגה. הצעות?

15. יש לי בעיה : לא תמיד שולטת במהירות המצביע . זה ממש מפריע כי כל דבר שפותחת במחשב (עם או בלי חיבור לאינטרנט ),עמוד כלשהו ,תיקיית קבצים ,וידאוו , הבחירה לא בידי . בכל אחד מהקרים האלה הבחירה אוטומטית ,האחרון (או העמוד רצה למטה). גם בכתיבה ,לא יכולה להזיז את הסמן ,ממקומו שבסוף השורה. בגלל שזה לא קורה תמיד ,קראתי שאפשר להגדיר ניתוק משתמשים ברשת הפנימית דרך הראוטר .רק שלא יודעת איך. אודה לכל עזרה כדי לפתור את בעיה.אין שליטה על המצביע

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אם למישהו יש מידע מי מוכר את המודם של DrayTek מדגם ה-Vigor2600 אשמח מאד.. או בכל פרט בנושא היבואן הרשמי של חברת DrayTek, שלפי מה שאני יודע ניתן למצוא מודמי ISDN שלה בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DoR,

האם יש למודם ADSL בחיבור USB חיסרון לעומת מודם בחיבור לכרטיס רשת? משהו כמו שימוש מוגבר במעבד או מהירות מוגבלת? או שזה מגביל את השימוש התקני USB אחרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by LRa,

חג שמח, הייתי שנתיים עם 014. הייתי מאוד מרוצה אבל אתרים כמו יו-טיוב זחלו. לפני שבוע עברתי ל-012 ויו-טיוב טס וגם האינטרנט מאוד מהיר. הבעיה היא ש-utorrent הפסיק לעבוד כמו שצריך. למי אתם ממליצים לעבור?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Cheif,

בחודש יולי השנה פרסמתי סקירה מקיפה לגבי נתב ה-AC החדש של חברת D-Link דגם DIR-825/AC. בדיקת הביצועים של נתב זה בתקן AC העלתה תוצאות נמוכות מהצפוי ומידע על כך הועבר לחברה. לאחר שחקרה את הנושא הוציאה D-Link קושחה מעודכנת הפותרת את הבעיה. הקושחה החדשה הועברה אלי ולאחר שעדכנתי את הנתב, בצעתי בדיקת ביצועים מחודשת. בדיקה זו העלתה שאכן הבעיה נפתרה והתוצאות המתקבלות אכן עולות בקנה אחד עם המצופה. בסקירה המצ"ב מופיעה טבלת ביצועים מעודכנת. במקביל בוצעה אותה בדיקה ביצועים מול נתב AC1200 אחר (של חברת Edimax) והביצועים של שני הנתבים (המובססים על אותו SOC) נמצאו דומים מאוד. http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי רטואר של בזק DSL-6740U הוא כל הזמן מתנתק לי הרבה פעמים ביום אני רוצה לקנות משהו אחר אבל אני לא מבין מה יעבוד ומה לא בדיוק עכשיו התפרסמה כתבה על ראטורים פה http://www.techspot.com/bestof/routers/ חשבתי ללכת על TP-Link Archer C7 AC1750 Dual Band Gigabit 1750Mbps שאני רואה שקיים גם ב KSP ב 500 שקל עכשיו שאני מסתכל בגב של המכשיר אני רואה כניסה כחולה https://www.amazon.com/TP-LINK-Archer-C7-Wireless-1300Mbps/dp/B00BUSDVBQ GIGABIT WAN PORT אבל אצלי במכשיר של בזק יש כניסה שנראת שונה שנכנס לשם הקו טלפון ורשום VDSL מדובר בדברים שונים? הראוטר הזה יהיה יכול…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי ראוטר מסוג WBR-3406TX, אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל לא מצילח מה עושים? איפה אני צריך להכניס את הפורטים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן אני נמצא כרגע בתשתית של HOT וספק HOTnet חיבור אוטומטית ללא חייגן אני מעוניין להחליף את איפי של בגלל שחסמו אותי באיזה משחק רשת עכשיו קראתי קצת בגוגל על בקשת הרענון דרך התשתית התקשרתי לתשתית הוט בקשתי מהם רענון ועדיין האיפי שלי לא השתנה משהו יכול להמליץ לי מה אפשר לעשות בשביל לשנות איפי? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי קצת בלאגן בראש ואני צריך עזרה מחברה שמבינים. יש לי בבית 3 מחשבים: - מחשב נייד ביתי(לשימוש ההורים ואחותי). - המחשב הנייד שלי(אני חייל, חוזר בסופ"שים). - מחשב מדיה בסלון. מה שהיה זה ככה: - ראוטר אלחוטי(אשר הוא מחובר ישירות למודם של הוט שעובד ללא חייגן), אשר אליו היו מתחברים כל המחשבים אלחוטית והמחשב בסלון חוטית. עברנו דירה וכרגע הקליטה בחדרים הייתה בערך על 50% שזה לא רע, אבל רציתי יותר. קניתי AP כדי להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. שברתי את הראש ערב שלם כדי להגדיר אותו כדי שיפעל בצורה מאובטחת עם הראוטר. כעת הכל טוב ויפה, אבל יש כמה בעיות. הגדרתי את הIP של הראוטר שיהיה סטטי: 10.ססס.ססס.192(העיגולים זה לצנזור). ואת הAP הגדרתי ל:1.ססס.ססס.192. כעת אין לי אי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hagay21,

יש לי רואטר של 2wire דגם sw1000 ויש בו פיירוול פנימי למישהוא יש מושג איך מבטלים אותו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אתמול באזור השעה 23:00 האינטרנט הפסיק לעבוד. לאחר שוידאתי כי הבעיה היא אכן בספק התקשרי אליהםת הנציג ,טען שיש שידרוגים וביקש ממני לנסות להתחבר עוד כמה דקות. עד היום בבוקר התקלה לא סודרה. מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שהתקשרתי במהלך הלילה 3 פעמים, בכל פעם ענה לי אותו נציג. בפעם השלישית שדיברתי איתו הוא הודע שמודבר בתקלה כללית שתסודר רק בבוקר. שירות ביזיוני, החברה החזיקה שני נציגים בהלך תקלה כללית (שלפי הנציג מדובר בכל לקוחות הוטנט עם תשתית בזק!). התקלה נמשכת כבר מעל 10 שעות, וכל תפקידם של הנציגים הוא ל"ערבב" את הלקוחות כדי שיתיאשו ויחכו לבוקר. מעולם לא שמעתי על תקלת ספק שנמשכת כ"כ הרבה זמן ולא מטופלת מיידית. לאור המצב כבר ב8:00 התקשרי ל014 והתחברתי אליהם בחזרה. הדבר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים