רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו הקמתי לי דומיין בבית שלי ואני רוצה להגיד לו DNS לפי מה שאני יודע גם הראוטר שלי הוא DNS (יש לי של ONE) האם צריך לעבוד עם שני DNSים או שצריך לבטל את הראוטר ? איזה פרטים אני צריך לקחת מספקית האינטרנט שלי ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רשת ביתית עם שלושה מחשבים. שני CLIENTS וSERVER אחד שהוא מחובר לאינטרנט ע"י ADSL. לCLIENT הבעייתי נקרא מעכשיו הקליינט. הקליינט עבד נאמנה עד הימים האחרונים, כשהיום/אתמול החליט לשבות מלהתחבר לרשת. הוא מחובר לHUB בעזרת כבל RJ45 ארוך כשהHUB והכרטיס קבריים במקצת (EDIMAX וREALTEK בהתאמה) גם בHUB וגם בכרטיס רשת יש נורה ירוקה עובדת שמסמנת שיש קשר, אך היא מהבהבת בכרטיס רשת, ויכול להיות שגם בHUB, אני חושב שבHUB רק לעיתים. (יכול להיות שאני טועה פה, פשוט יש לי עוד בעיה במחשב אחר ואני עובד סימולטנית, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה, לעיתים הווינדוס (XP, בכל המחשבים XP) אומר שאין כבל מחובר (למרות שהכרטיס רשת והHUB מזהים, כנראה) למרות שבד"כ כן מזהה. כשלא מזהה אז בד"כ אם אני ע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משהו שהוא קצת מוזר - יש לי ראוטר WR841N אבל התופעה לא היתה רק בו (היה גם בראוטר הקודם שלי - DLINK כלשהו, הזה שמסופק עם בזק) כשאני מפעיל את המחשב, והWindows נדלק - זה כאילו מזהה 2 רשתות, אחת אמיתית ואחת Undenfied ואין חיבור לרשת - בשביל לאפשר חיבור לרשת אני צריך להיכנס ללוח בקרה>רשת ביתית> שם ללחוץ על הLocal Area Connection ואז לעשות Disable ואז לגשת למנהל ההתקנים ולעשות Enable מחדש לכרטיס רשת שלי.. ניסיתי כלכך הרבה פתרונות שאני כבר אובד עצות... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא מצ"ב צילום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רכשתי - לפי המלצה שקיבלתי פה - מודם זה: TOTOLINK A3002RU AC1200 Wireless Router https://goo.gl/9DYgvy חיברתי אותו לקופסת HOT FIBER בחיבור כבל רשת ישיר. יש לו אפשרות (תחת Operational Mode) לבחירת AP MODE. עבד! אבל הבוקר הכל "התחרבש", והסטאפ הזה כבר לא עבד. שאלה: 1. האם בכלל הגדרתי אותו נכון? או שהתמזל מזלי והוא עבד "בפוקס"? 2. האם יש דרך טובה יותר להגדיר אותו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הסקירה על מצלמת ה-IP מדגם IC502w שפרסמתי לפני מספר ימים (LINK לסקירה יש למטה), מוזילה חברת בנדא-מגנטיק את מחיר המצלמה ב-50%. במקום מחיר של 1,000 שקל תעלה המצלמה לגולשי הפורום 500 שקל בלבד! מחיר זה כוללת את עלויות המשלוח של המצלמה לכתובת בישראל. המבצע תקף בחנות edigital ב-LINK הזה - http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=5281 עד סוף השנה! את הסקירה המלאה אפשר לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/IC502w/IC502w.htm
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני הבעלים הלא גאה של ADSL במהירות הורדה של 60 קילובייט לשניה. ראיתי באתר של מתב אינטרנט בכבלים חבילה של 750kbps , האם מהירות ההורדה היא 750 קילובייט לשניה? שהתקשרתי לשאול לא הצלחתי לקבל תשובה, אולי תוכלו לענות לי בבקשה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים יש לי התנתקויות לפרקי זמן קצרים של מספר שניות בכל פעם. הספק בהתחלה ניסה לאתחל את הראוטר והגדרות שונות אבל זה לא עזר. אחרי זה אמרו לי להחליף כבל פילטר אבל גם זה לא עזר. הם אומרים שהבעיה בתשתית אצלי ויש לי תחושה שהם צודקים כי לא יכול להיות שכל הלקוחות סובלים מניתוקים ולא עושים בלגאן. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? כי אני לא רוצה להזמין טכנאי שיגיד לי דברים טריוויאלים. אני גולש בבזק עם ראוטר שמחובר בכבל רשת ישירות למחשב. אין טלפונים שמחוברים לקו טלפון ובכל מקרה החלפתי פילטר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לWIFI זה מתחבר אבל משום מה אין אנטרנט. וזה קורה עם כל רשת שאני מנסה להתחבר אליה כתבתי בCMD IPCONFIG וזה מה שזה רשם לי: בנוסף כשאני מנסה להיכנס להגדרות הפיירוול זה רושם לי את הודעה הזאת: זה מחשב נייד ומותקן בו XPויש לי עוד בעיה עם מחשב אחר, אני מתחבר ממנו לאנטרנט גם דרך WIFI וכל פעם שאני מחבר את הפלאפון למחשב, האנטרנט מתנתק למרות שהפלאפון לא מוגדר כמודם (וינדוס 7) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שהגלישה בערב\לילה אטית יותר ואני מבין שיש להם עומס על השרתים אבל ביומים האחרונים זה כבר היה מוגזם כשלא הצלחתי לראות סרטון ביוטויב של 360dpi. התקשרתי להוט והנציג עשה איתי את הבדיקה (באתר שלהם) ובאמת הוא ראה שיש בעיה ומהירות ההורדההייתה 1MBPS במקום 2.5 והוא אמר לי שבכיר ידבר איתי בבוקר ובאמת התקשרה בכירה שלהם ואמרה לי שאין שום בעיה שהיא בדקה מול מחלקת הנדסה. טוב המשכתי מול בזק בין לאומי זה היה בשעות הבוקר אז לא הייתה בעיה במהירות ואז הנציג אמר לי לבדוק במנהל המשימות "בתים שנשלחו לפי מרווח זמן) שראינו שהבתים קופצים מ0-100 הוא טען שזה מה שמאט לי את הקצב שיש לי ווירוס במחשב. ואני צריך לקנות אנטי ווירוס. עכשיו איך יכול להיות שתעבורה של 100 בתים מדיי פעם מא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהיה מחובר עד היום בכבל רשת. אני רוצה לעבור לשימוש ב-WIFI. הבנתי שתקן-AC הוא הממולץ ביותר ראיתי כמה מתאמים ב-IVORY/KSP אבל אני לא ממש יודע מה ההבדלים בינהם האם יש לכם איזה שהיא המלצה? חשבתי להשקיע עד 150ש"חת פה יש לינקים לדגנים שראיתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21029 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21360 NETFLIX: אני כרגע מחובר לרשת עם הוט כתשתית ובזק בינלאומי כספק. כל ההתקנים בבית מחוברים ב-WIFI לנתב ובבדיקת מהירות אני מקבל 50-60 DOWNLOAD SPEED. כל האתרים שאני משתמש בהם עובדים יחסית חלק ולא הבחנתי בשום בעיה ( כולל YOUTUBE ) למעט NEXTFLIX הזמני BUFFERING עומדים על 8 שניות לפחות לא משנ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב האם אתרים יכולים לדעת מי נכנס אליהם ומאיזה אייפי ובאיזה מידע הוא צפה באתר? לאחרונה בעת שיטוט ברשת נכנסתי דרך וויקיפדיה לאתר המזוהה עם חברת האקרים ובכן נבהלתי שכן יש לי אייפי קבוע תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם siemens sl2-141 שמחובר לראוטר של linksys WRT54GL. בזמן האחרון יש בעיות עם המודם , האינטרנט מתנתק כל הזמן ולפעמים עמודים לא עולים או שעולים אבל רק חצי. כשאני גולש באלחוטי דרך האייפוד הבעיה עוד יותר חמורה. נכנסתי לשורת הפקודה וכתבתי ping google.com -t שיעשה הרבה פינגים עד שאני לא העצור אותו . עצרתי אותו בדיוק כשזה הגיע ל 201 נסיונות , ונדהמתי - מתוך ה 201 פאקטים 18 נאבדו , 8% lost. מה כדאי לי לעשות? לפי מה שידוע לי האחוז לא אמור להיות מעל ל 1%
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה מעניין אותי לשמוע את דעתכם, בנאדם לא יכול להתחבר לאינטרנט כי יש לו קישורית מוגבלת או חסרה, או כתובת IP לא תקינה, 169.254. כאשר הוא מנתק את קבל ההברגה מהמודם עדיין מקבל אותה כתובת IP, מה שמצביע על בעיה או ב-SP2 או אנטי וירוס או פיירוול ועוד כל מני סיבות... אבל מה כאשר מחברים למחשב מודם של בזק, הוא גולש. 169.254 זו בעיה במחשב לא במודם של הוט. אז איך עם מודם של בזק יש אינטרנט. נשאלת השאלה, למה יש אינטרנט עם המודם של בזק?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדות בטורנט מושפעות מכל כך הרבה פרמטרים שקשה לדעת מה הסיבה למהירות/איטיות. לא פעם אני מוריד קובץ (לא שרת פרטי) ולמרות שיש משתפים רבים המהירויות מזעזעות. לפעמים (וזה לא תמיד עובד) אני מתחבר לשרת VPN בחו"ל תוך כדי ההורדה ואז פתאום העניינים זזים. נראה אם תוכלו לנחש מתי התחברתי ל VPN בגרף המצורף אז מה הסיפור פה? הספק חונק? מגבלה בחיבור המשתפים אלי? ההצפנה (VPN) שלא מאפשרת זיהוי תעבורת טורנט? כמו שאמרתי, זה לא תמיד קורה אבל כשזה קורה זה מאוד בולט. אז, מה ההסבר ההגיוני לתופעה הזאת? *אגב סימנתי להורדה רק קובץ בודד מהטורנט וזה מסביר את ה ETA.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אפשר לפתוח שרת FTP בלינוקס? ניסיתי כבר כמה תוכנות ואנלא מצליח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מס' 1 שאני מרחיב את הטווח שלו עם ראוטר מס' 2, יש אינטרנט בשניהם. אני מחפש ליצור רשת נוספת למצלמות אבטחה על ראוטר מס' 2 ושם בעצם נוצרת הבעיה. בקושחה המקורית אין מה לדבר, בקושחות צד שלישי יש אבל יש באגים שאינם מוסברים כמו בopenwrt שאם אני מגדיר רשת wifi שנייה פתאום כל מה שמחובר לראוטר מס' הופך לחיבור מקומי והרשת החיצונית לא עובדת יש פיתרונות? קונפיגים? סקריפטים? אני כן רוצה להישאר על openwrt
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת, אם מישהו כאן יכול לתת לי הסבר או להפנות אותי למדריך, אייך לחבר 2 מחשבים בעזרת הוטבוקס 2, שיוכלו לשתף בינהם קבצים, כרגע המחשבים מחוברים בכבל להוטבוקס. מה הלאה? מקווה שאני לא צריך ציוד נוסף. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול באזור השעה 23:00 האינטרנט הפסיק לעבוד. לאחר שוידאתי כי הבעיה היא אכן בספק התקשרי אליהםת הנציג ,טען שיש שידרוגים וביקש ממני לנסות להתחבר עוד כמה דקות. עד היום בבוקר התקלה לא סודרה. מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שהתקשרתי במהלך הלילה 3 פעמים, בכל פעם ענה לי אותו נציג. בפעם השלישית שדיברתי איתו הוא הודע שמודבר בתקלה כללית שתסודר רק בבוקר. שירות ביזיוני, החברה החזיקה שני נציגים בהלך תקלה כללית (שלפי הנציג מדובר בכל לקוחות הוטנט עם תשתית בזק!). התקלה נמשכת כבר מעל 10 שעות, וכל תפקידם של הנציגים הוא ל"ערבב" את הלקוחות כדי שיתיאשו ויחכו לבוקר. מעולם לא שמעתי על תקלת ספק שנמשכת כ"כ הרבה זמן ולא מטופלת מיידית. לאור המצב כבר ב8:00 התקשרי ל014 והתחברתי אליהם בחזרה. הדבר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי במזל טוב ראוטר חדש ונוצץ של Linksys שמאפשר גם גישה אלחוטית. החיבור אל הראוטר הוא מצויין, והחיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם אלקטל (לא משודרג). אני מצליח להתחבר לאינטרנט, אבל אחרי דקה שתיים של עבודה על האינטרנט הוא מתנתק לחלוטין (בלי הודעה) ואין גישה פנימה או החוצה. מבחינת הראוטר הוא נראה מחובר לאינטרנט, אבל עד שלא עושים Disconnect ואז Connect, האינטרנט לא פועל. החיבור לראוטר עצמו מהמחשבים שברשת נשאר קיים. מה הבעייה? אולי תוכלו להגיד לי איך בדיוק לקנפג את הראוטר להתחברות לאינטרנט? אולי פיספסתי משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום יש לי שני מחשבים שולחניים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת בלבד. זה יוצר בעיה משום שכשהמחשב ה"ראשי" לא מחובר לאינטרנט אז גם השני לא יכול להחבר... לכן החלטתי לקנות נתב ואני צריך המלצה לנתב טוב ואמין אבל גם שלא יהיה יקר ויהיו לו את האופציות הבאות: 1. שרת מדפסת USB - כדי שיהיה אפשר לחבר את המדפסת לנתב ולא למחשב וככה כל אחד יוכל להדפיס. (האם זה קשה להגדיר מדפסת בנתב?) 2. מודם ADSL מובנה - כרגע יש לי מודם ADSL USB מגעיל שעושה לי מלא בעיות אז אני רוצה נתב שיהיה בו מודם מובנה. 3. לא נראה לי שאני צריך נתב עם אופציות לחיבור אלחוטי כי כרגע אין לי שום מחש עם חיבור כזה, אבל אם ניתן לקנות אחד כזה עם תוספת לא גדולה מידי במחיר אז זה יהיה טוב כאופציה לעתיד...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש בעניין הזה של אינטרנט. לאמא שלי בבית יש מנוי אינטרנט [בזק בינלאומי] בו היא למעשה כמעט לא משתמשת [בערך פעם בשבוע]. האם אני יכול להתחבר למנוי האינטרנטשלה ולגלוש במסגרת שלו מהבית [הנפרד] של אבא שלי שיש לו גם קו טלפון נפרד, מבלי שאבא שלי ישלם על כך מנוי נוסף או כל חיוב כלשהו? אם כן, איך עושים את זה? [כמובן שצריך לקנות מודם, ומה עוד עושים?] תודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"סצינת תוכנות הכופר" ממשיכה להתחזק ולהשתכלל. 34% מהאיומים המכוונים כלפי ישראל הם מסוגים שונים של תוכנות כופר, כאשר גירסאות חדשות מסוגלות לפעול גם ללא חיבור לאינטרנט, ואחרות לא מסתפקות בהצפנת הקבצים אלא מוחקות אותם לחלוטין להמשך: https://hwzone.co.il/איום-תוכנות-הכופר-מתרחב-40-מהשוק-בישראל/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדירה שלי יש לי אינטרנט זהב 1.5 /כבלים , עד לפני חצי שעה הייתי בדירה שלי , וכהרגלי בקודש בעיקר גלשתי ב hwzone . ולא הבנתי מה קורה ? איטי בטרוף ! לא זז! (לא הפעלתי אימיול כבר חודש ) חשבתי כבר ליצור קשר עם מנהלי hwzone שידאגו לסדר את זה . עכשיו אני בבית של ההורים שלי ולהם יש בזק בנלאומי adsl 1.5 וכהרגלי אני הולך ל hwzone ואין שום איטיות הכל זורם חלק ! מה קורה פה ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב מTMS וצריך גם כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר ממנו לאינטרנט. הראוטר שלי הוא siemens SL2-141 והמהירות אינטרנט 4 מגה עם כוונה לעלות ל10/12 מגה כשתהיה תשתית NGN באיזור. הסתכלתי במבחר כרטיסי רשת אלחוטיים של TMS כאן http://tms.co.il/cat/61/570:572 והשאלה היא אם כרטיס פשוט כמו D-Link Wireless N Adapter USB 150Mbps DWA-125 יתאים לי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-