רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מה זאת אומרת הפיכת מודם לנתב? מה הוא יכול לעשות לאחר מיכן???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מודם מסוג AZTECH 600E. חבר הציע לי בחום לשנות אותו לנתב, אבל נבצר ממנו להסביר את עצמו. הוא רק אמר שיש המלצות חמות לשינוי כזה, אפילו על מחשב אחד. האם יש דברים בגו?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך הופכים מודם מסוג אלקטל (השחור) ל-ראוטר?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מודם שקיבלתי מבזק שהוא Aztech ADSL2+ ethernet bridge router DSL-600E אז כמו שהבנתי אפשר להפוך אותו לראוטר אבל מה שלא הבנתי זה שהראוטר הזה בעצם יכול לעבוד כמו ראוטר חיצוני ? (כרגע אני מחובר שמחשב אחד מתחבר למודם ואחד למחשב הראשון ככה שחייב שהראשון יעבוד בשביל שיהיה בשני אינטרנט) כאילו לחבר 2 מחשבים ושגם אם המחשב שאליו מתחבר המודם כבוי אז בשני יעבוד האינטרנט (גם אם זה כרוך באיזשהו מפצל מהמודם)
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום ובכן אחרי שיטוט בארכיון הפורום לא מצאתי תשובה ואשמח לקבל סיוע בעייתי היא כזו.המודם שלי עומד כרגע על מערכת הפעלה 510.כדי להחזיר אותו למצב מודם בלבד אני צריך להוריד אותו למערכת ההפעלה הקודמת שלו שמתי לב שהיו שני קבצים ואלה הקבצים GV8AA3.253 וזו המערכת שלפי המדריך אפשר להחזיר אותו למצב מודם.ואותה מחקתי בטעות GV8AA3.721 זו המערכת שיש עליו נכון לעכשיו. מדובר על מחיקה שגויה של קובץ ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו על מנת לבצע את שני השלבים אחורה. אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנוי של נטויז'ן ואני לא מרוצה מהמודם ראוטר שהם סיפקו לי. הטווח WIFI שלו לא מספק וגם החיבורים הקווים שלו הם רק 100 מגה ביט (לעומת 1Gbit בנתב הרגיל שלי). אני רוצה להפוך אותו ל BRIDGE כך שיספק אינטרנט לנתב וגם יהיה אחראי על קו הטלפון (המכשיר הוא גם מתאם שיחות). האם זהניתן לביצוע? אני רוצה שהנתב האלחוטי שלי יספק אינטרנט קווי ואלחוטי לכל המחשבים הפזורים בבית, הוא יותר טוב וגם הטווח האלחוטי שלו טוב יותר בהרבה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה שאלות יש לי מחשב בבית ואני לא משתמש בו ואני רוצה להפוך אותו למחשב שרת ? האם זה אפשרי?? ומה אני צריך לעשות ? ואם יש מדריך לזה ??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני שואל כאן בכל זאת: איך אפשר להפוך מחשב אישי בבית לשרת? האם זה אפשרי? האם יש תוכנות שמונעות שינוי IP כל כיבוי והדלקה? אני מבקש שמי שעונה יהיה בעל בקיאות בתחום ואם אפשר תשובה מובנת עם הסבר שלב אחר שלב תודה
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית ( P2 128 MB ) ואני מחפש איזו תוכנה חינמית וטובה שתהפוך אותו לראוטר כך ששאר המחשבים יגלשו דרכו . אם ישנה תוכנה כזו שכוללת גם firewall זה יותר טוב ! אשמח לסיוע מהפורום . תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן שאני יכול להרכיב עליו מעבד פנטיום 3 450 או סלרון 466 OC ל 525 בכל מקרה אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי שהוא יתפקד כנתב או שרת - לא משנה מה - אני רוצה שהוא יהיה מחובר לאינטרנט ואליו יחוברו שלושה מחשבים שיגלשו וגם יהיה ביניהם קשר דרך הרשת להעברת קבצים ביניהם. איזה לינוקס אני צריך להוריד ומהן ההגדרות שאני צריך להגדיר בכדי שמה שציינתי יעבוד, והאם שרת לינוקס שכזה יעשה את העבודה יותר טוב מנתב רגיל? ובנוסף איזה מעבד כדאי לי לשים פנטיום 3 450 או סלרון 466 מומהר ל 525? בברכה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דרך להפוך מחשב ביתי לשרת כך שאוכל לגשת אליו ממחשבים אחרים כל גבי רשת האינטרנט. קצת רקע : יש לי אפליקציה שמתקשרת עם וובסרביס שכתוב ב#C ובוובסרביס יש גישה למס"ד נתונים שכתוב בSQL. אני רוצה לדעת האם אני יכול להפוך מחשב ביתי שישמש אותי להפעלת הוובסרביס מכל מחשב שהוא. האם יש למישהו מדריך בעניין?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 1.4 ג'יגה הרץ לא בשימוש ורציתי לדעת איך אפשר אם אפשר להפוך אותו לשרת, שרת קבצים או שרת למשחק. רציתי לדעת בדיוק מה צריך לעשות והאם יש מדריך כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ??? יש לי מצלמה אלחוטית ועל מנת לחבר אותה אני צריך ראוטר שאין לי....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים, האחד נייח עם XP ומחובר קבוע לאינטרנט ויש לו כרטיס Wireless, והשני נייד עם XP אבל אין ברשותי נתב אל-חוטי. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את החשב הנייד דרך המחשב הנייח לאיטרנט. תודה, אלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, אני מחובר כיום דרך חברת נטוויזן עם מודם ראוטר שהם סיפקו לי (adb v2200). המודם ראוטר הזה עושה לי המון בעיות ב WIFI (המון ניתוקים והאטות) ולמרות שניסיתי לדבר עם החברה כמה פעמים ואף החלפתי לאותו דגם , עדיין לא נפתרו הניתוקים וההאטות, לכן החלטתי לקנות ראוטר נפרד. הזמנתי בסייבר מונדיי ראוטר של נטגיר באמזון https://www.amazon.com/NETGEAR-Nighthawk-Ultimate-Gaming-Router/dp/B01GPAOJJG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480755013&sr=8-1&keywords=nighthawk+x4. הראוטר יגיע רק עוד שבוע וחצי , אך אני רוצה להיות מוכן. השאלה שלי היא : מה לעשות ע"מ להפוך את הנטבוקס למודם בלבד ולהשתמש בנטגיר בתור הראוטר הראשי ? לידור
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום כלום וחג שמח, ברשותי 2 נתבים של D-LINK ( בזק ) , הראשון מדגם D-Link 6740U-H1 אשר מחובר לקו הטלפון וכל המכשירים מחוברים אליו אלחוטית. בגלל שבקומה העליונה של האות של הקליטה חלשה, חשבתי להשתמש בנתב השני שברשותי D-Link 2760U-E1 כמגבר אות - רפיטר . אשמח לעזרה והדרכה איך אני מבצע זאת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.יש לי בבית בעיות של קליטה בקומות התחתונות והבנתי שאפשר להפוך נתב לסוויץ'.יש ברשותי נתב נוסף של D-link דגם DSL-6740U איך אני יכול לחבר אותו לנתב הראשי בקומה העליונה בכדי שתיהיה לי קליטה בקומה התחתונה?תודה לכל העוזרים בנוסף אני קצת חלוד/חלש בנושא בנתבים אז אני אשמח אם ההסבר יהיה מפורט כמו לילד קטן ** ובנוסף רציתי לדעת אם כבל רשת רגיל בין שני הנתבים יעשה את העבודה או שצריך את הכבל מצליב תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך נתב אלחוטי )dlink) לנקודת גישה. אני אפרט. אני גר בבית דו מפלסי. למטה נמצא הראוטר דילינק 6740. אני רוצה לשים בקומה למעלה ראוטר אחר שיהווה כמקלט אלחוטי. ויתחברו אליו בכבל התוצאה הסופית הרצויה: קומה תחתונה ראוטר אלחוטי משדר. קומה עליונה ראוטר אלחוטי מקלט. האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי כרטיס רשת אלחוטי כרגע וגם לא אינטרנט (אני משתמש בפלאפון כרגע לאינטרנט), ויש לי פה נתב אלחוטי של LINKSYS WRT54G (שימש אותי למשחקי רשת עם השכן) ותהיתי אם אפשרי להפוך את הנתב שיתנהג כמו כרטיס רשת אלחוטי ויחפש לי רשתות חופשיות לא מאובטחות ויתחבר אליהם לצורך התחברות לאינטרנט (אל תדאגו מיום ראשון יהיה לי אינטרנט אני רוצה לנסות את זה רק מתוך סקרנות ותו לא, מה עושים שמשעמם), בחיפוש בגוגל מצאתי את DD-WRT שיכול להחליף את כל הקושחה של הנתב ובכך לתת לו עוד מלא אופציות שאולי יעזרו בנושא, אבל אני לא חושב שאני מבין בזה מספיק, אז אולי אם יש פה מישהו שיש לו תשובה לנושא אני אשמח, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אחרי ש"שידרגו" אותי בבזק ל-40 מגה וקיבלתי נתב חדש (DLINK 6850U) המהירות של החיבור ירדה בפועל, להערכתי בגלל הקליטה הפחות טובה של הנתב החדש. אני רוצה לחבר את הנתב הישן שלי (Edimax 6524n) עם כבל לנתב החדש ולהשתמש בו כ-AP. ניסיתי להיעזר במדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל...איך אני מוצא את תחומי הסגמנט של הנתב החדש ? נכנסתי לתפריט ולא ממש הצלחתי למצוא את עצמי שם (IP 10.0.0.138) עריכה : שאלתי בבזק ונאמר לי שהטווח זה 10.0.0.1-32 האם להגדיר את הנתב הישן ל-10.0.0.33 זה בסדר ? האם צריך לעשות את זה בהגדרות ה-LAN של הנתב הישן ? ניסיתי לשנות אך הוא דרש גם שינוי של טווח ה-DHCP
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא מזמן נשאלתי שאלה האם אפשר להפוך נתב ביתי של 3com לכרטיס רשת... מישהו נתקל בזה בעבר מכיר יודע ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נתב שהוא גם ראוטר של חברת בזק מדגם d link n 2760u (זכיתי בו באינטרנט והוא לא מחובר לי למחשב אלא סתם יושב בקופסא). ברצוני לדעת האם אני יכול להפוף את המכשיר הזה לכרטס רשת אלחוטי ובאמצעותו להתחבר לרשתות של מסעדות/קניונים/שכנים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מאלי את הנתב זה. יש לי נתב של TP LINK שמשמש אותי בהתחברות ושיתוף של אינטנט. הוא מחובר כרגע למודם של בזק . מהירות 100M. עברתי ב018 למסלול משולב לפני כמה שבועות וחייב להחזיר את המודם של בזק. לפני אחזרה של ישן צריך לחבר מודם חדש. נתקעתי לא מצליח לפעל BRIDGE ב HG655D. HELP!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הותקן לי לאחרונה סלקום TV בבית ונתב אלחוטי שלהם דגם VV5823. הקליטה בחדרים היתה גרועה - נע בין קו 1 ל 3 ב 2 מחשבים שונים + טלוויזיה. (יש לציין שהדירה די קטנה 90 מ"ר) התקשרתי לסלקום והומלץ לי לשים מגביר טווח \ לקנות נתב חזק יותר \ לשלם 15 שקל לחודש על mesh שלהם. החלטתי ללכת לקנות נתב C7 של tp-link. חיברתי את הנתב לנתב שלהם ורציתי להפוך את הנתב שלהם למודם בלבד. התקשרתי לסלקום והם אמרו שהם לא יכולים לעשות את זה, ראיתי בפורומים שאפשר להגדיר את הנתב tp-link להתחבר ב PPPOE ואז זה יפתור את הבעיה. הלכתי וניסיתי להגדיר כ PPPOE שמתי שם משתמש וסיסמה שקיבלתי מסלקום ולחצתי connect, אבל משום מה זה לא מתחבר אליו בשום צורה. …
-
- 2 תגובות
- 10.6k צפיות
-