רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לי יש אינטרנט של 12 מגה כבלים בבית לחברה שלי יש אינטרנט 2.5 אני עובר אליה לתקופה של חודש האם אני יכול להעביר את המודם מהדירה שלי לדירה שלה ואז לגלוש עליו ויהיה לו מהירות של 12 מגה? אנחנו גרים באותה עיר
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם המצב הוא כזה: כרגע בבית יש 3 מחשבים שמחוברים בחיבור רשת קווי. באלחוטי יש אייפון + 2 מחשבים ניידים (ועוד אורחים שבאים מידי פעם עם מכשירים ניידים). החדר שלי הוא ממ"ד, כל הכבלי רשת מגיעים לממ"ד וכאן יושב הראוטר האלחוטי והמודם לצידו. התוצאה צפויה, מחוץ לממ"ד כמעט ואין קליטה, שלא לדבר על קליטה בגינה שזה בכלל אבוד מראש. בסלון יש נקודת רשת, אז חשבתי להעביר את המודם והראוטר לשם, ולחבר בחדר מפצל רשת (מפצל ל8 יציאות של gigabyte gn-sw008). אז בעצם אני יחבר את המודם והראוטר בסלון ימקם אותם במקום נוח, אני יחבר את הראוטר למפצל שבחדר באמצעות השקע שמגיע לחדר. מה אתם אומרים? (אם לא ברור אני יעשה שרטוט). האם תהיה פגיעה במהירות האינטרנט? ועוד שאלה, הראוטר הוא LinkSys WRT54GL, כשא…
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
-
הדגמה קצרה ודי מרתקת אני חייב לומר: http://www.businessinsider.com/harald-haas-light-bulb-2011-8
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כמה קצבים די גדולים למחשב של אחותי בת"א. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה ? זה הרבה קבצים שכל אחד מהם שוקל 350MB (פרקים של סדרה כלשהי). אני לא רוצה להעלות אותם או משהו כזה.שאני יוגל פשוט לשלוח לה אותם. אני לא יודע איזה אפשרויות יש, אולי לשתף את המחשב שלי ולהפוך אותו לשרת FTP נגיש באמצעות סיסמה ? או שרת HTTP ? איך עושים את זה ומה יהיה הכי מהיר ?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. יש לי נתב בתקן N המחובר למחשב בכבל RJ45 במהירות 100MB יחד עם זה יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד במהירות 300MB כשאני מעביר מידע בין שני המחשבים, קצב העברה הוא בסביבות ה2-2.5 MB תקנו אותי אם אני טועה אבל אם אני מעביר משהו דרך הכרטיס רשת האלחוטי כשמופיע לי בחיבור שזה עובד על 300MBPS זה צריך להעביר בסיבות ה 35MB וגם אם זה עובד על 100MBPS זה אמור להעביר בסיבות ה10-11 אז למה אני לא מצליח לעבור את הקצבים של 2MB? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים, 1 מהם מחובר בוייפי לראוטר של TP LINK ואחד מחובר אליו קווית, איך אני יוצר רשת שתאפשר לי להעביר קבצים בין שני המחשבים? תודה מחשב אחד מריץ וינ 7 ואחד XP
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי חברים יש לי 2 נתבים בבית, נתב 1 של בזק (BCYBER שאני מקנפג ללא חיבור DSL) ונתב של HOTBOX4. שניהם בבית 1 לצד השני ומספקים לי גיבוי למקרה ותשתית 1 נופלת. אני מעוניין להעביר ביניהם מידע ללא חיבור חיצוני במהירות ה LAN, האם זה אפשרי, ואם כן מה דרוש מבחינת קונפיגורציה או ציוד קצה אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אודה לכל מי שמתמצא להסביר לי בלשון קלה, [איני מתמצא במיוחד] כיצד הדרך הקלה להעביר מידע בין מחשבים. עד היום היו לי שני מחשבים נייחים שהיו מחוברים בכבל רשת ובשניהם היתה מותקנת תוכנת WIN-XP שבה יש את "מיקומי הרשת שלי" שהעברתי דרכם. חיברתי היום מחשב נייח שבו WIN-7 ואיני מצליח למצוא הגדרה להעברת נתונים לתיקיות ודיסקים המשותפים ברשת, וכמו כן לא ניתן להדפיס ברשת כי המדפסת מחוברת למחשב נייח, מה עלי לעשות? אם אני מחבר את המחשב לכבל גם כן הוא מתחבר לרשת, אולם אני לא מוצא בWIN-7 את המקבילה ל"מיקומי הרשת שלי" שבXP אציין, שהחיבור לרשת האלחוטית עובד וניתן לגלוש בנייד מהרשת, כך שכנראה הוא מזהה את הראוטר והרשת הביתית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה, האם יש אפשרות לחבר כבל USB בין שני מחשבים, ואז לראות ולהעביר תכולה ממחשב אחד לשני ? (ז"א כמו כל חיבור של USB למחשב,נניח HD חיצוני, או כל מכשיר אחר, המחשב מזהה את החיבור לרוב ככונן חדש, האם אפשר לעשות זאת בין שני מחשבים וכך להעביר מידע בינהם ?)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד שולחני ואני צריך להעביר שירים וקבצי וורד בנפח של 1GB. איך אני יכול לעשות זאת עם כבלים, איזה כבלים יעשו את העבודה והאם צריך תוכנה? בתודה מראש...........קובי
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת חדש ואני צריך עזרה שהיא מאוד חשובה לי יש לי מחשב נייח שיש עליו ווינדוס XP ואליו מחובר ראוטר של בזק ע"י כבלים עכשיו מעבר לזה יש לי מחשב נייד שעליו יש ווינדוס ויסטה ואני רוצה להעביר קבצים בין המחשב הנייח לנייד כיצד אפשר לעשות את זה?? הבנתי שיש אפשרות לעשות את זה ע"י הקמת רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יודע כיצד אשמח לעזרה. בתודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך ראוטור LEVEL1 שקניתי פעם מנטוויזן אין לשניהם בעייה בגלישה עצמה אבל שאני מעתיק מידע בין שני המחשבים זה לוקח המון זמן (6 גיגה לקח 7 שעות כמעט! ) רציתי לדעת מה אפשר לעשות להגביר את המהירות .....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי רשת ביתית בין המחשב השולחני שלי לבין הלפטופ, ואני מנסה להזרים מידע דרך כונן חיצוני שמחובר למחשב השולחני ללפטופ. אתמול בלילה כשהקמתי את הרשת, ניסיתי להפעיל סרט דרך נגן BS PLAYER במחשב הנייד, כשהסרט היה על הדיסק החיצוני שמחובר למחשב השולחני - הכל עבד בלי בעיה, זה נפתח תוך כמה שניות והשידור היה חלק לחלוטין. היום שניסיתי לחזור על התהליך - ל-BS PLAYER לוקח לפחות 3 דקות לפתוח את הסרט והסרט לא ניתן לצפייה. שום דבר לא עזר, אפילו עשיתי Format למחשב נייד (תכננתי לעשות את זה בלי קשר) ועדיין השידורים איטיים מאד. המהירות של החיבור (בתקן N) נע בין 52 ל-65 Mbps ולא שיניתי שום הגדרות ושום דבר שיכולים היו לגרום לאיטיות הפתאומית הזו. הנתב הוא של TP Link, המחשב הנייד לנובו…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי מחשב נישא די ישן, ואין לו סידירום, מכיוון שאני לא מתכוון להשקיע עליו כסף לכרטיס רשת PCMCIA שהוא די יקר, חשבתי על העברת מידע "מהדור הישן". אני זוכר שקראתי פעם על העברת מידע בעזרת כבל פרללי, או דרך יציאת הCOM (אני לא בטוח איזו מהם), בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איך אני יכול להעביר מידע בלי לקנות כ. רשת, אלא פתרון יותר זול. (אין בו USB ככה שכבל USB להעברת מידע הוא גם לא בחשבון...) מערכת ההפעלה במחשב הנישא: Win98, מתכנן להתקין 95 בגלל ש98 רק איטי. (אני צריך שזה יתאים לשניהם) מערכת ההפעלה אצלי במחשב: WinXP, אם ממש אין ברירה אני יכול להסתנכרן עם המחשב של אבא שלי שיש לו 98SE. אבל הכי טוב, אם יש איזושהי תוכנה חיצונית שאפשר איתה להעביר מידע דרך כבל COM…
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לטופיק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466340.0 התייאשתי מהמייל של בזק. משום מה הוא הפסיק לשלוח לאחרונה מיילים דרך POP3. קיצור אני מעוניין לעשות העברת מיילים מבזק לג'מייל (משם אני אגדיר POP3 לאטלוק שוב), אני חיפשתי ולא מצאתי את האפשרות הזאת. מישהו יודע אם האפשרות הזאת בכלל קיימת? שוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר להקפיץ הודעות דרך רשת של שני מחשבים באחד, XP PRO בשני 98 enable. אני יודע שאפשר עם תוכנות מסרים מידיים נפוצות אבל אני מחפש דרך להעביר מסר של שורה אחת פעם ביום וזהו אני לא רוצה תוכנה כבידה שתעיק על המחשב כל היום רק בשביל הודעה אחת הבנתי שיש מנגנון מובנה בווינדוס, ראיתי אותו ב-98, (win pop up) אבל לא מצאתי ב-XP PRO שום דבר כזה יש לכם רעיון איך לסדר את זה או תוכנה קטנה אחרת ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה , יש לי שקע של אינטרנט בחדר ואני רוצה להעביר אותו, כמובן שהוט רוצים 200 שקלים חדשים(aint gonna happen) האם אני יכול פשוט להוריד את השקע האינטרנט ולהעביר אותו לשקע אחר גם נקודת כבלים, פשוט עם חיבור ישן בבית בלי שום בעיות מיוחדות? תודה
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם בשביל להעביר נתונים בין מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב , צריך איזה תוכנה או להגדיר משו מסויים?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא מצליח\לא ממש יודע איך מגדירים את הרשת הזאת בין שני המחשבים, אני מדבר על חיבור עם כבל שהיה מחבר בין המחשב למודם(זה כבל מוצלב?) הגדרת רשת ושיתוף קבצים.. בנייח כשאני מנתק את הכבל מהמודם ומחבר אותו לנייד מופיע לי משולש על שני המחשבים למטה.. אודה אם תוכלו לעזור לי..
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להעביר 40 ג'יגה מהמחשב השולחני שלי ללאפטופ של העבודה. אני לא כל כך נלהב מהרעיון של יצירת כמויות של דיסקים... איך אני מחבר בינהם? אני זקוק לכבל כלשהו? איזה הגדרות? אם מישהו ישפוך לי טיפת אור בנושא אני אודה לו. תודה לכל העוזר או מנסה לפחות!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפאק . הוא רוצה להעביר את כל הקבצים החשובים שלו אל המחשב הביתי שלי , על מנת לצרוב את אותם יותר מאוחר . עכשיו שאלתי היא כזאת : מה הדרך הכי בטוחה פשוטה ומהירה לעשות זאת ?! יש לי כמה אפשרויות, כמו USB , דרך הכרטיס רשת ,אבל אני לא יודע מה עדיף , כי גם יש את הקטע של הזיהוי של המחשב הנייד במחשב הביתי . אשמח אם תתנו לי כל מידע אפשרי בנושא. תודה עריכה : יש לי וינדוס 98SE ולחבר יש XP .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. אז ככה רציתי לדעת איך להוציא את המירב מהחומרה שיש לי... אני עובד עם ראוטר NETGEAR תקן N של בזק. עכשיו שאני רוצה להעביר מידע דרך הראוטר כביכול הרשת הביתית, שהאקסטרימר מחובר לראוטר ישירות ולא WIFI אני מקבל קצב העברה של 5MB... איך אפשר לנצל את הראוטר כמו שצריך ?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר קבצים בין שתי המחשבים שלי בצורה המהירה ביותר והנוחה ביותר. אשמח לרעיוניות (מדובר על 4 גיגה)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחברתי לאקספון וקניתי את הנתב. רציתי לשאול איך אני מעביר פורטים בשביל השירות duckdns.org? מכירים איזשהו מדריך שמסביר איך עושים את זה? כי על פנב זה נראה מסובך בנתב הזה. האם צריך להגדיר לפני זה דברים אחרים? איזה סיבוך.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-