רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי בבית 2 מחשבים שמחבורים בכבל שעובר דרך החדרים שהם כמובן מחוברים לראוטר חוטי. האינטרנט שיש לי כרגע הוא 1 מגה או 1.5. בקרוב יהיה בבית מחשב חדש נייד שכמובן יצטרך אינטרנט אל חוטי. מה הדרך הכי טובה בשביל שיהיה ל3 המחשבים אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, יש לי את הבעיה הזו כבר הרבה מאד זמן אבך עוד לא התפנתי לטפל בה, יש לי רשת בבית שמכילה 2 לפטופים ומחשב ראשי, כולם רואים את כולם חוץ מאחד הלפטופים שלי שממנו רק ניתן לראות את שאר הרשת ולא ניתן לראות אותו ממחשהים אחרים. על כולם מותקנת XP, וכולם עם אותו WORKGROUP... ניסיתי את הWIZARD של הגדרת הרשת מס פעמים כאשר כל פעם ניסיתי לשנות את השם של הנייד וזה לא עוזר... יש לציין עוד כי כל המחשבים בעלי אותה תצורת תוכנות (אנטיוירוס ופיירוואל של ווינדוס) אשמח מאד לעוזרים...
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל אשאל את השאלה החשובה בשבילי: המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך מודם וחיגן ככה שאני מקבל IP מתי שאני מתחבר דרך החייגן ואין בעיה לגשת למחשב שלי מרחוק עכשיו, יש לי במחשב תוכנה בשם VMware Workstation מקווה שאתם מכירים ושם יש שרת לינוקס, עליו אני רוצה להתחבר מרחוק דרך הכתובת האיפי שקיבלתי בזמן ההתחברות בעזרת החייגן השאלה היא איך אני עושה את זה? שאלה שנייה: דוד שלי מחובר לאינטרנט 24.7 בעזרת מודם ראוטר שעליו מחוברים עוד שני מחשבים אחד בכבל רשת והשני אלחוטי וכל 3 המחשבים מקבלים אינטרנט יפה עכשיו, באחד משלושת המחשבים פתחתי פאב FTP ואני רוצה להביא לאנשים מבחוץ לרשת להכנס עלי למחשב ולהוריד ממני את הקבצים המשותפים איך אני מביא להם את הכתובת של המחשב המשטף? כי כתובת ה IP …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי נתב WRT54GL LINKSYS הצלחתי לשתף את כל המחשבים באינטרנט אבל לא הצלחתי לעשות רשת לעברת קבצים בין כל המחשבים בנתב רק האינטרנט משותף בין כולם. מה לעשות ? נסיתי לעשות רשת דרך הXP אבל לא קרה כלום אחרי שהגדרתי בכל המחשבים . יש לי ביוס מקורי של WRT54GL הכי מעודכן
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה ואודה לכם אם תצליחו לעזור לי. אני נמצא בחחו"ל ורוצה שיהיה לי אייפי ישראלי. יש אפשרות כזאת? אם כן, איך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כל אחד מאיתנו שמחובר עכשיו לאינטרנט מחובר לרשת LAN שמכילה עוד מחוברים אחרים מהאזור? האם יש סכנה שמחובר אחד ישתמש בסניפר בתוך ה LAN? תודה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 3 מגה מהירות ואני שוקל להעלות ל 7 מגה. הבעיה היא שיש לי חשש שאני לא אראה שום טובת הנאה מההעלאה ואני אסביר למה. הסיבה שאני רוצה להעלות את המהירות היא אך ורק בגלל הטורנט. אבל כרגע מהירות ההורדה הכללית לא מתקרבת למהירות המקסימילת שיש לי (3 מגה). האם העלאת המהירות תוסיף לי מהירות בהורדות או שהמהירות תשאר כמו עכשיו? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב אז ככה קודם כל מזל טוב לי קניתי מחשב חדש החלטתי לשים אותו בסלון אליו חיברתי את הנתב של netgear WPN824v3 והנתב מחובר למודם אלקטל 600E אשר מחובר כברידג'לנתב שמחובר ב בPPPOE לרשת ADSL ובזק בינלאמי עם חבילה של 2.5 מגה וחיברתי ברשת את שני המחשבים הישן והחדש על שניהם מותקן וינדוס 7 אז ככה דבר ראשון המחשב שבחדר (הישן) האינטרנט אצלו ממש איטי הרבה יותר מרגיל דרך אגב גם לפני המחשב החדש הוא היה מחובר דרך מודם וראוטר המהירות הייתה בסדר גמור עכשיו אני בקושי יכול להוריד קובץ של 5 מגה המהירות לא עולה על 5K בעיה נוספרת שעלה היא שאייני יכול להתחבר למסנג'ר יותר במחשב הישן האם זאת בגלל ששניהם מחוברים למסנג'ר בו זמנית ? בעיה נוספת הפעם המחשב החדש הוא ש היוטורנט שלו ממש איטי למרות שפ…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם-ראוטר חדש מבזק שקיבלתי (DLINK 2650U) ואני מעוניין לחבר אותו למודם של הוט (מסוג מוטורולה, מהחדשים) האם יש אפשרות לעשות זאת עם הראוטר הזה? האם יש אפשרות לעשות זאת עם ראוטר DLINK DI-604+? (אני יכול להחליף אותו עם ה2650U) רמי
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. המצב הוא כזה שלא בזק ולא נטוויזין מוכנים לעזור (ממש תמיכה יש להם שם). יש לי ראוטר של סימנס (השחור מבזק) עד הים הוא היה מחובר למחשב השולחני עם כבל והכל היה בסדר. עברתי לבית גדול שלשום ואין לי אפשרות להתחבר חוטי יותר ולכן חיברתי במחשב קרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים הרצויים (אימיול). יש משהו שאני מפספס חוץ מלפתוח את הפורטים בראוטר (בדקתי שהIP הוא של המחשב שלי) ואת הפיירוול בויסטה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגדרתי שני ראוטרים של 3COM לעבוד בWDS, ומשום מה הראוטר השני כל הזמן הופך להיות לא זמין, או לא מעביר DHCP. לאחר RESTART הוא מסתדר. אני חושד שזה בגלל שמפעילים טלפון אלחוטי 2.4G בבית אבל לא בטוח. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום אני צריך להעביר כ80GB ממחשב למחשב בשבוע. אני לא רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני כי קצב ההעברה יהייה איטי. ואני לא רוצה להעביר הארד דיסיקים בין מחשב למחשב, כי זה עבודה מסורבלת מידי. מה הדרך הכי טובה ופשוטה להעביר מידע ממחשב למחשב? האם אפשר לעשות זאת ע"י חיבורי כבלים ממחשב למחשב? אני צריך ראוטר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חייב לקנות בבאג ראוטר (זיכוי..) ואני מתלבט בין האחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7654&perur=2&t=10&c=281 לבין השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281 השאלה למי יהיה טווח שידור יותר גדול ומי מהם יותר או פחות מומלץ? בנוסף, אני רוצה לקנות משם את המחשב הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 רשום תחת רשתות שהוא תומך DRAFT-N, מה המשמעות של אמירה זו? תודה
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש מספר מתגים להשוואה אשר דומים בתכונותיהם ל- 3Com® Switch 5500-EI 28-Port וזאת כדי לערוך השוואות מחירים. אודה לכם על כל עזרה שתתקבל. דף הבית של 3COM עם תכונות המוצר: http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CR17161-91
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האם קיים ראוטר חזק ויקר שמתחבר לכמה מחשבים ומסוגל לפעול עם משחקי רשת בלי פינגים/ניתוקים/בעיות כלשהן? או שפשוט עדיף מבחינת מהירות לקנות מספר מודמים למחשבים וזהו?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כחלק ממערכת Triple-boot, התקנתי דיסק ישן של XP 1a על מחיצה חדשה. ההתקנה רצה יפה וחלק, אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת כדי לבצע Activation וכדי להוריד תכנות ועדכונים. יש לציין שעל המחשב שאני עובד עליו כרגע יש לי Vista 64 ו-Win 7 64 שעובדים מושלם עם הראוטר, ומחשב שני שמחובר בבית ועליו Vista 32. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי אצלם ואני בדיוק מתכנן לקנות ראוטר חדש. מה מומלץ מבין אלו: http://skypc.co.il/pl_products~23~0~447.htm?OrderBy=3
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המשרד שבו אני עובד מקבל את חיבור האינטרנט מהבניין בו אנו שוכנים (מקבל מה"פארק"). הם טוענים שהם נותנים לנו קו של X מגה סימטרי. הבוס שלי ביקש שאבדוק את נכונות הדבר, כי הוא בעיקר חושש שאנחנו משלמים להם יותר מדי בשביל שירות לא משהו. השאלה שלי היא כיצד אני יכול לבדוק את מצב החיבור (שליחה+קבלה) במהלך יום עבודה? אני מכיר אתרי בדיקת מהירות (testmy.net שבו אני משתמש בבית לעיתים) אך אני מרגיש שזו לא הבדיקה שאני צריך לעשות. ואולי כן? יש למישהו רעיון? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוט על מחשב שנמצא מאחורי ראוטר אני משתמש ב VNC וב MSTSC אבל אני פתוח גם לתוכנות אחרות... חינמיות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. קיבלתי מייל שאומר שאני צריך לחדש את המנוי או לשלם 90 ש"ח לספקית בלבד ל4 מגה שילמתי 49 לספקיית עד עכשיו וכשתהקשרתי הציעו לי את ההצעה הזו במקום לשלם לבזק 80 על 4 מגה אני משלם 95 ל10 מגה ובזק בינלאומי הציעו לי 64 לחודש מה דעתכם? אפשר להשיג יותר טוב מזה ? מחיר סביר? תודה
-
- 54 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני חווה הרבה ניתוקים ופינג גבוה בזמן משחק ובזמן גלישה רגילה עם 012 איני מעוניין בנטוויז'ן. אני משחק בעיקר TF2 .. תודה עריכה: ראיתי שמשהו בפורופ ממליץ על החברה הזו- אקספון 018 האם כדאי לעבור אליה?[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 23:14:48 הקפצה כלאחר 24 שעות
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האם הסיסמה שלי למייל נשמרת גם בסרבר של האוניברסיטה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , יש לי שתי קומות בבית- בקומה העליונה אין קליטה אלחוטית ( יש לי נתב MIMO של EDIMAX) . אני רוצה לקנות נתב HPNA3 עם מתאם כך שיהיה לי גם למעלה אינטרנט , אבל אני רוצה שבשתי הקומות יהיה לי קליטה אלחוטית .. יש אפשרות לעשות זאת? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אפשרי? אני מחובר לראוטר של אורנג' שממנו אני מקבל גם אינטרנט. אבל אני רוצה להישאר עדיין ברשת אבל להשתמש באינטרנט מהאלחוטי ולא מהSMARTBOX. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-