רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי ראוטר + מודם ADSL מסוג: cnet 804-NF מחובר לארבעה מחשבים, ספק 012. מישהו יודע איך מגדירים את ה ADSL שם? איך אני מחבר אותו לאינטרנט? יש שם יותר מדי הגדרות שאני לא מבין :-\ (וכמובן שבאתר של 012 אין שום הסבר על חיבור שכזה או אפילו כתובת של השרת שלהם...) בנוסף, עוד בעיה: 3 מחשבים מתחברים לרשת והרביעי מתחבר ומתנתק כל שניה. רואים את זה גם בראוטר שהמנורה שלו נדלקת ונכבית, וגם המחשב עצמו אומר כל רגע שהוא מחובר לרשת, ואח"כ לא מחובר וחוזר חלילה... למישהו יש רעיון?? המחשב מחובר בכבל שאורכו כ 30 מטר. זה לא אמור להשפיע, נכון? אם מישהו יוכל לעזור, הוא פשוט יציל אותי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום . עברתי למסלול בזק max100 יש לי לבחור ראוטר tp link n600 דואל או נאטגיר יש עדיפות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האתר לא עולה ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: There is a problem with this website's security certificate
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה צריך על מנת לפתוח שרת במשחק מרובה משתתפים זאת אומרת איזה מחשב צריך בשביל זה? ואיזה חיבור צריך בשביל זה? והאם המחשב שלי מתאים לפתיחת שרת? נ.ב אני מדבר על משחקים כמו ET או MOHHA. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת הביתית. יש לי ראוטר אלחוטי של d-link מדגם DI 624 והרשת כל הזמן נופלת בשני המחשבים שלנו. הספק אינטרנט שלי הוא אינטרנט זהב. מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
Well im using a sharing software called "bitcomet" and i want to learn from you guys how or if i can download faster (you know maybe guide of something...) and from where its best to download ohhh and i got a router thnx hope you guys help me up
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להיכנס {לפרוץ} למחשב הראשי{המרכזי} ברשת שלי {רשת מקומית} כלומר המחשב ששולט בכל מה שקשור לאינטרנט שלי כמו מהירות ועוד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כיום יש לי ראוטר שקיבלתי מ 012(מחובר במהירות 40 מגה) גם המיניקס וגם המחשב השולחני מחוברים אליו בחיבור קווי עם זאת, יש לי הרגשה שמדי פעם המהירות נופלת, ורק ניתוק וחיבור הראוטר מחזיר למהירות נורמלית. יש היגיון בדבר? ואם כן תוכלו להפנות אותי לרכישת ראוטר אמין ללא הנפילות?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא יכלתי למצוא מקום יותר מקצועי להתייעץ בו.. בכל מקרה רציתי להתייעץ בנוגע להרחבת טווח קליטה של WIFI, יש לי ראוטר בצד אחד של הבית, של בזק VDSL, שממנו יש לי שתי כבלים ארוכים לכמה חלקים בבית.. אני עובר לגור בדירה מחוץ לבית, שנמצאת בצד השני של הבית, ומעל הדירה נמצא חדר שבו כבר קיים כבל רשת שמגיע ישירות מהראוטר.. השאלה היא מה הדרך הכי טובה להגיע עם WIFI לשם, איזה אביזרים של הגדלת טווח קיימים, מה ההשפעה שלהם, ועד כמה הם כדאיים ? חשמל יש לי בסמוך לכבל רשת ככה שזה לא בעיה.. אני שקלתי לקנות את הראוטר החדש הזה של XIAMOI כי זה מה שהיה נראה זול וטוב, אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר רציני ומעמיק בנושא (קישורים לאייבי או חנויות ישראליות יתקבלו …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי המלצות בפורום קניתי לפני כשנתיים נתב EDIMAX 6524n. זה נתב שיודע לעבוד גם בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. חיברתי את המחשב הנייח בצורה חוטית והגדרתי לו (כבר לא זוכר איך) שיעבוד בצורה אלחוטית עם סיסמה. שנתיים עברו והכל היה בסדר בשני המצבים אבל לאחרונה אין אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית. למשל, כשהבן שלי מנסה להתחבר אליו עם הטאבלט (XOOM) או הנייד (Defy) אפשר לראות כי הוא "זוכר - מאובטח באמצעות WEP" אבל הוא פשוט לא מתחבר. הקטע הוא שאין שום הודעת שגיאה ולא עשיתי שום שינויים בהגדרות של הנתב אבל בפועל - הוא פשוט לא מתחבר. מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. שידרגתי בשעה טובה ל-12 מגה בהוט. אבל מאז המהירות שלי ירדה בצורה קיצונית, וכרגע האינטרנט, בצורה אבסורדית, מזכיר ימים אפלים של אינטרנט איטי מאוד. אני מרגיש שחזרתי כמה שנים אחורה. בעקבות פנייה לבזק בינלאומי על מהירות מחרידה לחו"ל (0.5 מגה-ביט במקרה הטוב) ופינג גבוה מאוד לארץ (כ-600 מילישניות לסרבר בתל אביב)(שלא לדבר על חו"ל...), ואחרי הרבה מאוד זמן עם כמה נציגים, נאמר לי שהסיבה למהירות הגרועה הזאת נובעת בגלל שאיני מחובר עם חייגן, וזוהי בעיה שלי מול הוט. לפני שאני רץ ומשנה את ההגדרות התקשרות שלי עם הוט, רציתי לדעת במה כרוך שינוי כזה. האם כל פעם שארצה להתחבר לאינטרנט יהיה עלי להפעיל חייגן דרך הווינדוס כמו פעם?, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?, האם זו בכלל בעיה של בזק בינ…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, היום עברתי מהכבלים לבזק... קודם כל סתם לדעת: נראה לכם שעשיתי צעד טוב? דבר שני: איזה מודם טוב יש לבזק? לא אכפת לי שהוא יהיה גם ראוטר, אבל אם הוא לא ראוטר שיהיה לו יכולת לעבוד עם ראוטר...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הנתב הזה מבזק ורציתי לשאול איך הוא?יש לי שני מחשבים בבית אחד יתחבר ישירות אליו והשני דרך מתאם רשת אלחוטי ואני משתף קבצים ביוטורנט לפעמים....הבנתי שהוא גם מודם בפני עצמו...אז רציתי לשאול איך הראוטר הזה..??
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן קראתי שאנשים שיש להם בבית ראוטר אלחוטי שתומך רק ב-WEP, ומשתמשים ב-WEP, לא מוגנים ממש, בגלל שניתן לפרוץ את WEP תוך זמן מאד קצר (אם אני זוכר נכון כתבו שאפשר להשיג את ה-KEY תוך כמה דקות בלבד). באותה כתבה, כתבו גם שאפילו WPA (הראשון) גם ניתן לפרוץ, מה שאומר שמי שהראוטר שלו תומך רק ב-WPA ולא ב-WPA2, גם כן לא ממש מוגן. השאלה שלי היא: לי אכן יש ראוטר אלחוטי ישן, שתומך רק עד WPA, בלי WPA2. תוך כמה זמן ניתן לפרוץ אותו? האם זה גם משהו קצר ומעשי כמו דקות/שעות או אפילו ימים, או שזה משהו כמו חודשים למשל? (דבר שמפחית את הבעיה) אודה למי שיש לינק למידע כמה שיותר עדכני בנושא.. תודה card
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים,2 מחשבים מחוברים כל אחד עם כבל ישירות לסוויץ', במחשב אחד הכל תקין אבל במחשב השני עם וינדוס 7 הרשת לא מזוההובפקודה ip config הכרטיס רשת לא מקבל ip מהסוויץ',זה נראה משהו שקשור להגדרות יש למישהו מושג מה לעשות/להגדיר כדי שזה יעבוד?(הערה: הכרטיס רשת והכבל רשת חדשים לחלוטין ותקינים הנורות דלוקות גם בכרטיס וגם בסוויץ')
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת WIFI: HotBox v2 או TP-Link TL-WR841ND v8 (הגרסה העגלגלה). בבית יש שתי קומות, בקומה הראשונה נמצא ההוטבוקס ואליו מחוברים ב-WIFI: מחשב נייד, 2 מחשבים ניידים, אייפד, שני טלפונים ו-כרומקאסט. בקומה העליונה ישנו ה-WR841N שמחובר בכבל להוטבוקס ומשמש אותנו לחדרי השנה. הראוטר משמש כאקסס פוינט ובעל SSID שונה מההוטבוקס, בעבר ה-SSID היה זהה אבל לפעמים המכשירים היו מתחברים אליו אוטומטית והעדפתי שזה לא יקרה. כרגע אני להשאיר את המצב הקיים או להפוך את ההוטבוקס למודם ו-WR841N יישמש כראוטר יחיד. מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מקור: http://realestate.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20080509_981817&layer=hp&layer2=&layer3=realEstate בזק תציע חיבור לאינטרנט על גבי NGN, רשת הדור הבא שלה, בעוד כשנה וחצי. הרשת תאפשר מהירות גלישה של יותר מ-20 מגה-ביט לשניה - יותר מפי שניים מהמהירות המרבית שבזק מציעה כיום (8 מגה-ביט לשניה). עלות השדרוג של בזק ל-NGN מוערכת בחברה ב-2 מיליארד שקל. במסגרת השדרוג לרשת המתקדמת תחליף בזק את תשתית התקשורת שלה, שמבוססת על כבלי נחושת, לתשתית של סיבים אופטיים. מהלך השדרוג אמור לקבל אישור סופי מדירקטוריון בזק בשבועות הקרובים. מועצת המנהלים כבר אישרה אבני דרך בפרויקט, אחת מהן היא מכרז להחלפת הציוד בארונות הסעף (MSAG) - שעליו פורסם לראשונה ב-TheMarker. ב…
-
- 42 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב DLINK 2650U אני מנסה לפתוח שרת למשחק אנריל טורנמנט 2004 כשאני פותח שרת, השרת שלי מופיע ברשימת השרתים במשחק אך יש לו פינג מאוד גבוה ואי אפשר להכנס (בערב שהיה לי מודם רגיל זה לא היה קורה) בהגדרות של הראוטר נכנסתי לאפשרות דיאגנוסטיקס ושמה ראיתי באחת השורות רשום : Ping primary Domain Name Server: FAIL כאשר שער הדברים על PASS יכול להיות שזאת הבעיה? איך ניתן לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש אייסיקיו ואני לא מצליח לשלוח לו קבצים...אחרי שאני שולח..הוא מאשר את השליחה הסטטוס נשאר ב-Listening עד שמופיעה הודעה "cant Establish connection" אין לו רשת... מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה? עשיתי חיפוש אבל כל הבעיות עוסקות במקרים שיש רשת..ואין לו..
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ניסיתי להתמודד עם ההגדרות שבהודעה המודבקת, אבל אצלי הרשת היא אלחוטית עם ראוטר וכנראה שיש הבדל בהגדרות. חוץ מזה במחשב השני (פנטיום 2 128) יש WIN 98 והכל שם נראה אחרת. אינטרנט כבר מוגדר לי על שני המחשבים כי את זה ערוצי זהב מחוייבים לתת. לרשת הם לא התחייבו ולזה אני צריך לדאוג בעצמי. אודה על הדרכתכם. ערן
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה מחר אני מתחבר לחבילה של 1.5 בברק ורציתי לדעת אם יש בפורום מישהו מהאיזור שלי (נתניה) שמחובר כבר לברק ויוכל לספר לי על טיב החיבור שלו כי זו פעם ראשונה שלי בברק ואני מפחד להתחייב ואז להיתקע עם פינגים גבוהים בCS ן SOF2 דבר שני מה לעזאזל מהירויות השליחה המגוחכות האלו בADSL גם בחבילה 1.5 המהירות היא 96Kb (כלומר 12KB) זה דבר מאוד מוזנח בארץ והגורם לזה הוא בזק שלא נותנת יותר מ96 בניגוד לכבלים (ויש לזה השפעה על הגלישה) או למשל מי שרוצה לפתוח FTP או שולח הרבה דואר נפוח והכי חשוב בתוכנות שיתוף תנסו להפעיל את האימיול או SHAREAZA שאלו תוכנות שמשתפות את הקבצים שלכם המון לא כמו קזה ובאותו זמן לגלוש נורמלי........בלתי אפשרי אבל אם תבטלו לדקה את השיתוף לאחרים תרא…
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב לפתוח אתר רציני (נושא: טרור) עם דומיין והכל...כולל תשלום למעצב וכל החרא הזה.. הבעייה כאן היא חברת האיכסון, אני מתלבט מאוד. אני צריך המלצה לחברת איכסון מישראל, שאמינה, זולה ויציבה. כמובן שבתשלום. חשבתי על Agate, אבל הם איטיים לפעמים. מה אתם אומרים? חשבתי גם על WebGate שמחזיקים באתר תפוז וגופ...אבל לא יודע אם הם באמת טובים..
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לראשו של משה כחלון, שר התקשורת, נקשרו כתרים רבים בעקבות המאבק המוצלח להורדת דמי הקישוריות. תהילה זו עומדת בסכנה אל מול עיסקת הרכישה של 012 בידי פרטנר. רוצים לדעת למה? http://www.netcheif.com/blog/?p=884
-
- 95 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מדפסת שמחשב אחד מחובר אלייה פיסית, ועד היום שני מחשבים נוספים עם XP היו מחוברים אלייה דרך הרשת הביתית. היום אחד המחשבים התחדש בויסטה, ומשום מה הוא לא מצליח להתחבר למדפסת דרך הרשת הביתית. השאלה שלי היא איך לחבר את המחשב (עם הויסטה) למדפסת דרך הרשת? מה לשחק בהגדרות? תודה מראש וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-