עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Uzan,

יש ברשותי כרגע AP של חברת Planet....אחד המכשירים היותר גרועים שהיו לי (בעיות קליטה). אני מעוניין להחליף אותו ולקנות ראוטר אלחוטי בתקן N שישמש לי כAP. העניין הוא שיש לי 2 מחשבים ניידים - אחד תומך בתקן N והשני לא. האם זה אומר שאני לא יכול לעבוד בתקן N בכלל, או שפשוט המחשב שלא תומך בו יעבוד בתקן הפחות מהיר? ועניין נוסף: איך אני בודק אם הרשת שלי עובדת במהירות של 10 או 100? תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. מקור - http://news.cnet.com/8301-1035_3-10351215-94.html?part=rss&subj=news&tag=2547-1_3-0-20 עכשיו נמתין ונראה אם זה אפשרי רק לעדכן קשוחה (Firmware) לציוד התקשורת שבתקן N Draft לתקן N הסופי או שמדובר בשינוי פיזי של החומרה...

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אז ככה אח שלי עבר לדירה לא גדולה בבניין קומות בגדול הדרישות מהנתב שיהיה אלחוטי ושיתמוך בכל האבטחות של הרשת אין לו מה להשקיע בלינקסיס בגלל שיתחבר אליו מחשב אחד ועוד מחשב נייד לפעמים אז התקציב הוא עד 200 שקל עם אפשרות לחריגה ל 250 שקל אם זה באמת שווה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת ביתית של אורנג', אחד נייד (אלחוטי) והשני נייח, בו אני משתמש. בחודש האחרון שמתי לב שמהירות ההורדה של קבצים מאוד איטית (בערך 20 דקות לקובץ של 60 מגה, כשבד"כ זה הרבה פחות מזה). הקו שלי הוא של 5 מגה, ובדקתי אם אורנג' ובזק ומבחינתם הכל תקין. הם אמרו שיכול להיות שיש אצלי תוכנה שמאטה את מהירות הגלישה. יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן, יש לי מודם נתב אלחוטי מדגם Rotal - RTA 1025W שנמצא בתוך ממ"ד (כרגע האופציה היחידה). לצערי הוא משדר מאוד חלש למי שנמצא מחוץ לממ"ד. מחפש פיתרון זול ויעיל... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ross,

יש לי נתב siemens sl2-141 הורדתי את הקושחה "cfe-sl2141i-v363w_b2pb023k.dat" וניסיתי לעדכן וקיבלתי שגיאה "image uploading failed' the selected file contains an illegal image. " עשיתי reset עם שחזור להגרות יצרן, עדכנתי את הקושחה שבאתר של בזק "cfe-sl2141_is-vsl2-141-3102x_a2pb021g" (זה עדכן את הקושחה אבל ישנו דבר מוזר הגרסה עכשיו היא 3.103q2 כשהגרסה באתר של בזק היא 3.102x ) ואני עדיין מקבל את השגיאה כשאני מנסה לעדכן לגרסה 3.63w . למישהו יש פתרון.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by shaithebest,

שלום חברים תופעה מאוד מוזרה אבל מאוד טובה ואין לי טענות אני רק לא מבין את ההגיון מאחורי זה קודם כל, כל הכבוד לתשתית המאוד תקינה ומאוד יציבה של הוט אינטרנט בכבלים אפס תקלות תראו את הסקרין שוט הבא ותבינו על מה אני מדבר אשמח לשמוע הסברים איך הגעתי למצב כזה כמובן שמדובר במחשב שולחני עם מעבד מרובע ליבות וכדומה וכדומה אבל לא נראה לי שההורדה הגיעה למימדים כאלה בגלל מחשב משוכלל חשוב להוסיף שקצב הורדה זה נשאר כך ולא יורד ואין ניתוקים חשוב לציין מדובר בכבלים ללא חייגן ללא ראוטר חשוב לציין שבבדיקה עם task manager משאבי המערכת לא מתאמצים,מהירות הגלישה במקביל מאוד תקינה חשוב לציין שמבירות ההורדה משרתי FTP לא נופלת ממהירות ההורדה שאתם תראו וחשוב לציין שאני משלם לתשתית כל חודש…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. הגדרתי את חשבון ההוטמייל שלי, כך שאוכל לשלוח ולקבל את ההודעות, מחשבון 013, אולם אני מצליח רק לשלוח מחשבון ההוטמייל (כמשתמש בחשבון של 013), ולא מצליח לקבל הודעות לחשבון ההוטמייל (הודעות שנשלחו לחשבון 013) מה הפתרון לכך?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  9. שלום לכולם. בשבוע הקרוב כנראה שנעבור בתשתית מהוט לבזק מ2.5 מגה ל-8 מגה. והספק יהיה כנראה בזק בינלאומי. קיבלנו מחירים די טובים האמת ולכן החלטנו כן ללכת על המהירות הזאת. בכל מקרה, למרות כל הטפיחות העצמיות על השכם של הנציגים שאיתם דיברתי שאמרו שבזק בינלאומי הם הספק הכי גדול וטוב בארץ ושהם לא חוסמים שום דבר ושאני אקבל את המהירות המקסימלית, אני רוצה לשאול אתכם כמה שאלות: האם יש פה אנשים שיש להם את השילוב הזה (בזק + בב"ל) במהירות 8 מגה, ומה יש להם להגיד על הספק ועל התשתית, האם הם באמת מצליחים לספק את המהירות הזאת? כי עד היום הייתי ב013 נטוויז'ן וקיבלתי מהם באמת את המקסימום ב2.5 מגה (בסביבות ה300-310 כמעט כל היום). אני מפחד שעם מהירות גדולה יותר אני לא אקבל את המהירות המקסימלית …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ravehe,

שלום לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש. בגדול הכל עובד טוב וחלק. לפני שזרקתי את הקודם, גיביתי הרבה מאוד דברים (עשרות GBים) במחשב אחר שמחובר ב-LAN. עכשיו אני רוצה לקחת חזרה את כל הדברים הללו למחשב החדש. הקישור אמנם נוצר, אבל ההעברה של הקבצים היא מאוד איטית. בדקתי במאפיינים של הקישור LAN וראיתי שכתוב שהוא עובד במהירות 10Mb במקום 100Mb. חיפשתי דרייבים או כל מיני הגדרות שאפשר לשנות ולא מצאתי שום דבר מועיל. החיבור רשת שלי הוא Realtek RTAL6168C והוא בא מובנה על לוח האם. רעיונות מישהו? תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב נייד (אם המפרט משנה אז אני אעדכן, אבל מיותר לציין שהוא כולל כרטיס רשת כנדרש לחיבור אלחוטי) וייעדתי אותו בעיקר לעבודה ולהתחברות לאינטרנט באופן אלחוטי. היום לראשונה ניסיתי לבחון את החיבור ברשת אלחוטית ציבורית (הוטספוט) ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהלפטופ זיהה את הרשת והצליח להתחבר אליה, הוא לא הצליח להתחבר לאינטרנט, ולאחר הערה לגבי האבטחה שבעקבותיה כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, הוא כתב משהו על DNS, והותיר אותי חסר תגובה. האמת שחשבתי שזה יהיה פשוט יותר, משהו בסגנון של להתחבר ולגלוש, האם יש צורך באיזושהי עבודת הגדרה כלשהי לפני כל התחברות לאינטרנט? כי אם כן, לצערי הרב, הידע שלי בנושא מוגבל ביותר. בכל אופן, האם הבעיה מוכרת או שמדובר במשהו חריג ופרטני שאמור …

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ronkeren,

מחובר דרך הכבלים ללא חייגן ישירות לראוטר (חוטי) מנסה לפתוח את הפורט ל Utorrent ב Port Forwarding אשמח לקבל עצה מה לעשות

• 12 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. Started by kira,

שמעתי מחבר שמוע שהנתב של הוט לא מגיע עם הגדרות של האדמין ואם כם משנים אז האחריות שלו מתבטלת מישהוא יכול לאמת את זה תודה ויום טוב

14. Started by efod26,

שלום, התקנתי ראוטר בבית והכל עבד כמו שצריך, אני רואה את המחשב כשאני מנסה להעביר קצבים ממנו לנייד אבל הוא נותן לי הוראת שגיאה שכביכול הגישה נדחית בלפטופ רץ על XP והמחשב על וינ' 7 מי יוכל לעזור בזה?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by arik_bulldog,

הכבל המחבר בין המחשב לראוטר (כמו חוט טלפון, רק יותר עבה) אני הצריך כזה רק ממש ארוך, 6-7 מטרים ויותר, האם קיים דבר כזה?

16. יש לי בבית רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברת דרך נתב Microsoft MN-700 (נתב אלחוטי שעובד במהירות 54MBPS)לאינטרנט (בזק). מחשב אחד מחובר לנתב בכבל, והשניים האחרים דרך כרטיסי רשת אלחוטיים. בעיה שחוזרת בשנה האחרונה היא התנתקויות חוזרות ונשנות של הנתב, כלומר נפילה של הרשת. הבעיה היא לא במודם או בחיבור לספקית האינטרנט, שנשאר יציב ולא דורש אתחול, אלא בנתב עצמו. מדי כמה שעות הרשת פשוט נופלת (אם כי שלושת נוריות החיוי שעל הנתב נשארות ירוקות - כח, מודם ואלחוטי), לא ניתן לגשת לנתב עצמו (כשהחיבור לאינטרנט נופל, אני פשוט ניגש לכלי הניהול של המודם דרך ה-IP שלו), והדרך היחידה להחזיר את הרשת לפעולה הוא לנתק ולחבר את הנתב. ניסיתי בין השאר להוריד את ההצפנה מהרשת, אבל זה לא שינה דבר. בנוסף, ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by myjunkmail0000,

הם האינטרנט האלחוטי של אורנג עובד ברכבת? אני נוסע כל יום 40 דקות לכל כיוון וחשבתי על הצטרפות לחבילה אבל לא יודע אם תיהיה ברכבת המהירה קליטה???

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. יש לי משרד שמתעסק בהנהלת חשבונות וראיית חשבון. במשרד שישה מחשבים שמחוברים לרשת ללא שרת (תשתית קווית שמחוברת לרכזת ולראוטר) שמשתפים קבצים ביניהם לאחרונה הוחלט לעשות שינוי במשרד לעבור לתוכנות יותר חדשות שיעבדו ברשת להוציא את כל הניירת מהמשרד ולהפוך הכל למדיה דיגיטלים( לקנות סורקים גדולים וכ"ו) הדרישות הם שרת חיצוני שיוכל לתת לי שיתוף תוכנות ודטה בייס וגישה מרחוק לנתונים -ממחשב נייד או מהמחשב בבית(התשתית כבר קיימת) שאלתי היא איזה חומרה אני צריך כדי לבצע את זה. איזה שרת? איזה תוכנה? ומה העלויות.

19. היי הגיע ראוטר חדש של DLINK בתקן N אני רוצה לקנות כרטיס פנימי (PCI) למישהו יש ניסיון עם NIC בתקן הזה? מה עם הכרטיס הזה dwa-542 של Dlink אני מתקשה למצוא עליו מידע וביקורת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601 ויש את זה מהסידרה היותר חזקה שלהם אמור להיות עם איכות קליטה עדיפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5744 המלצות יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by lior0,

שלום לכולם, בעקבות מעבר לדירה חדשה שעדיין נמצאת בבנייה יש לי מס' שאלות לגבי נקודות חיבור/תקשורת - במפרט שהועבר לידי ראיתי שכל חדר שינה/ממ"ד/סלון/פינת אוכל יצויד בחיבורים ואני מצטט מהמפרט: TV,LV,ט' (טלפון),מ' (ככל הנראה מחשב) ונקודות הכנה למערכת קולנוע ביתית בסלון. TV זה החיבור לכבלים/לווין. ט' חיבור לקו טלפון. זה ברור לי. השאלה שלי מזה LV ומ'? מה זה אומר חיבור למחשב? אני חייב להוסיף שמדובר בדירה מתוך פרויקט יוקרתי בת"א. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. מתאם הטלפון של נטויזין הוא מודם המחובר בין המודם של הכבלים לראוטר, וחיבור נוסף לקו הטלפון הביתי. שינוי IP כאשר מחובר ראוטר של Linksys (ואולי גם באחרים) יכול להעשות על ידי שינוי ה MAC number ב Setup -> MAC Address Clone. מה יקרה אם משנים את MAC number כאשר מחובר גם המודם של הנטויזין ? האם תהיה השפעה על קו הטלפון ? והאם ה IP אכן ישתנה ? (הציוד לא לידי ולכן אני לא יכול לנסות, שאלו אותי על הנושא ולא ידעתי מה לענות).

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by jorylit,

אפשר בבקשה המלצה לראוטר אלחוטי טוב, אני רוצה להחליף את הראוטר הישן החוטי מכיוון שיש בעייה של ניתוקים של האינטרנט כל הזמן ואני מעדיף להיפטר מכל הכבלים. תודה.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by Oranili,

שלום לכולם שאני מפעיל תUTORRENT הגלישה לא זזזה בכל המחשבים.... האם זה צריך להיות ככה ? ואין פיתרון?

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים, שניהם של אדימקס. אחד Edimax BR6204WG והשני נראה אותו דבר רק לא אלחוטי, אין עליו שום אזכור לדגם. החדר שלי הוא ממד, כל המודמים של האינטרנט טלפון וכו' נמצאים בחדר. לאחרונה הוספתי את הראוטר האלחוטי בסלון וחיברתי אותו לראוטר הקיים אצלי בחדר כדי שתיהיה רשת אלחוטית בכל הבית. הראוטר האלחוטי מחובר לקווי בתור עוד מחשב. עד כאן הכל בסדר, הרשת פועלת כמו שצריך, רק בעיה אחת. כשמנסים להתחבר לאינטרנט דרך האלחוטי פעם הוא פועל פעם לא, פשוט מאוד. אפשר לעשות 20- 30 ריפרשים אין כלום. אחרי עוד ריפרש פתאום האינטרנט פועל רגיל. [שימו לב השיתוף קבצים בין המחשבים פועל חלק וללא בעיות]. מישהו אולי יכול להאיר את עייני ולכוון אותי לבעיה? אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by reem,

שלום , יש לנו בבית ראוטר וכמעט כל המחשבים פרט לאחד שהוא אלחוטי מחוברים עם כבל לראוטר . שאני הולך ל "מקומי ברשת" ולחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" הוא מראה לי את המחשבים שמחוברים . כשאני רוצה להכנס לאחד המחשבים כידי לראות את הקבצים שהוא משתף , קופץ חלון שרשום את שם המחשב שאני רוצה להכנס אליו והוא מבקש ממני סיסמא . עכשיו השאלה שלי איך אני מוצא את הסיסמא הזאת ? מפני שאחי לא עשה שום סיסמא והוא לא יודע איך אפשר למצוא אותה . תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים