רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ב gmail שלי מידי פעם מופיע כניסה מאפליקציה וזה מופיע לי ברוב המיילים שלי מידי פעם למרות שאני לא ניכנס משום אפליקציה ומהמחשב האישי בלבד ושום דבר לא מקושר לא בחשבונות וגם לא במשהו אחר אבל רשום שזה מאותה כתובת IP של המחשב שלי כביכול האפליקציה גם מותקן אנטי וירוס אבל רשום שעות שונות שהיא נכנסת ולא תמיד מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
מי שמתמצא יודע שבארץ יש שתי אפשרויות חיבור בכבלים - חיבור אוטומטי בשיטת DHCP/DYNAMIC IP הנקראת בארץ "MPLS", שבה המודם מושך IP באופן מיידי ברגע החיבור לתשתית, וחיבור עם חייגן בשיטת PPTP/L2TP. באופן עקרוני אין מניעה להתחבר ב-PPTP/L2TP מעל חיבור MPLS, שכן מדובר בסה"כ בסוג של VPN. יש כמה שימושים לחיבור כזה - אחד מהם הוא האפשרות להחליף IP באופן יזום (שכן חיבור MPLS בארץ נותן IP עם LEASE ארוך מאוד שכמעט לעולם אינו משתנה). בעבר (עד לפני כמה שבועות) היה אפשר להתחבר כך בלי שום בעיה ב-014, אבל לפני מספר ימים גיליתי שכבר לא ניתן - שרתי היעד matav/gch/tevelbi.bezeqint.net פשוט לא מגיבים. בשיחת טלפון עם נציג תמיכה העליתי את הסוגיה. ההסבר הראשון שקיבלתי הוא שככה זה תמיד, כי או שמחוברים…
-
- 29 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כרגע גם יש לי מנוי בנטוויזן - 20/1 מגה גיימר תשתית הוט. פשוט אכזבה גם עם גיימר בהורדות P2P... על כל פנים הצטרפתי למבצע החדש של 35 ש"ח לחודש עד 100 מגה. העלתי גם כרגע ל-30 מגה תשתית, אני אידע איך הם בהמשך נראה שמהירות ה-P2P בנתיים הרבה יותר טובה...
-
- 18 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אתמול התקשרתי ל014 לחדש חבילה ואמרו לי שאי אפשר לעשות לי מחיר טוב בלי שידרוג אז מכרו לי 20 מגה באיזה 240 שקל כולל תשתית וגיימר בלי התחיבות. בשביל ה20 מגה צריך לשדרג לVDSL וחשבתי שאפשר להינות מהשיפור קטן בפינג . אני התקשרתי כבר לכמה חנויות בזק ולכולם יש את הnetgear ששמעתי שהוא בעיתי. כבר חשבתי להתקשר לבאר שבע או ירושליים. עם פינג זהה למה שיש לי עכשיו אני יכול לחיות אבל חוסר יציבות זה בעיה אחרת. יש למישהו את הנתב VVG2000 netgear שיכול לשפוך קצת אור על הנושא? אני גם ככה לא צריך את הגיימר כלכך ואני יכול לרדת בשקט ל10 מגה ואם 014 לא ירצו אותי כנראה שהגיע הזמן לנסות ספקיות אחרות... בחנות בזק אמרו לי שאני יכול לקחת אותו לניסיון וכשהnetgear יגיע משהו אחר אני יכול להחליף אותו. זה…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן אני תמיד היסטרי בכל הנוגע לעידכונים אולם שמעתי שעדכון הנתב יכול ליצור בעיה? אם לא היכן אוכל להוריד את העדכון?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם.. כניראה שבקרוב אחליף את ה2Wire HW1800 המזדקן שלי בLinksys WRT350N. לפי מה שהבנתי הראוטר שלי הוא משולב מודם (הוא מתחבר ישירות לקו בזק) והראוטר החדש הוא לא. כלומר אני צריך לרכוש בנוסף עוד מודם. יש למישהו המלצה למודם? ואולי למישהו יש המלצה לראוטר אחר? חשוב שיהיה קווי+אלחוטי. וכאשר אחבר את הראוטר החדש, חוץ משם משתמש+סיסמא, אני אצטרך להגדיר עוד דברים? תודה מראש Install
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי רשת ביתית של בזק ויש לי נתב: נתב אלחוטי AZTECH 600EW ןמתאם USB לרשת אלחוטית.. עכשיו איפה שיש לי נתב הכל בסדר במחשב הזה אבל איפה שהמתאם נמצא (במחשב ה2) יש בעיה רצינית... כל הזמן שאני מדליק את המחשב עולה לי הדבר הזה: איך אני מבטל את זה שלא יעלה אם הwindows ? בעיה 2 : האינטרנט איטי בטירוף עד שהוא נכנס לאתר אחד לוקח לפחות 2 דקות.. התקשרתי לבזק והם רוצים 300 שקל למשך שנתיים בישביל התמיכה...מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי מנוי פרימיום לחודש. עובד ממש טוב על המקסימום היום הורדתי והורדתי ופתאום זה נגמר בדקתי וראיתי שיתרת מכסת ההורדה שלי קרובה לאפס מישהו יודע איך בנוייה השיטה של מכסת ההורדות ?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אתמול עברתי מHOT לYES (עם VOD), ולאינטרנט של בזק. לצערי אין לי בבית שום נקודה של בזק שצמודה לנקודה של טלויזיה, מה שהביא את הטכנאי להעביר כבל רשת באמצע הסלון מהראוטר עד לממיר - כדי לאפשר לVOD ולכל מה שקשור אליו לעבוד. אני כרגע מחפש רעיונות להפוך את החיבור בין הראוטר לממיר לאלחוטי ולא לקווי (הממיר לא תומך בחיבורים אלחוטיים). הראוטר שאני משתמש בו כרגע הוא ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק d-link n2760u e1 ויש לי ראוטר נוסף יחסית ישן edimax br6204wg שכרגע לא בשימוש. אני רוצה לחבר את הedimax לd-link בצורה אלחוטית (כדי לחסוך את הכבל בסלון) , ומהedimax להוציא חיבורים קוויים רגילים לממיר, למחשב נוסף שיש שם (ואולי לטלויזיה שתגיע בהמשך). אולי הסברתי את עצמי לא כל כך טוב, צ…
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מקבל הרבה את השגיאה הבאה בזמן גלישה (לא כל הזמן) ורענון הדף אחרי הצגת השגיאה פותח את האתר: DNS Lookup for WEBSITE NAME failed. This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? גם הרבה פעמים הוא זורק אותי למנוע חיפוש של יאהו כשאני מכניס כתובות מלאות בשורת הכתובות. אני משתמש בכרום במחשב.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהאלקטל 570 החל לעשות בעיות, החלטנו לקחת את אחד הנתבים המוצעים בחינם בבזק (עם התחייבות לשנתיים). לקחתי מהם את האסוס AM-604G, שהתברר כקוץ בתחת... יש להם מתבים של סימנס שקראתי פה שהם בסדר ויש גם LEVEL1. השאלות שלי: 1. מה עדיף - הסימנס או LEVEL1? 2. אם בעתיד אביא עוד נתב שתומך בWDS (אם אני לא טועה, להרחבת טווח קליטה), מי מהם מתאים יותר? תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בזק החליטה לא לוותר והגישה בג"צ כנגד החלטתו של שר התקשורת לשעבר - גלעד ארדן - שדקה לפני שעזב את המשרד, ביצע מחטף ואישר את תוכנית השוק הסיטונאי. הבג"צ הזה עתיד לתקוע לעוד חודשים ארוכים את הסיכוי היחידי שהיה כאן להורדה כלשהי במחירי התשתית. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000996712
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3562942,00.html זה הזמן להנות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם ניתוק פתאומי של הראוטר באמצע תהליך הורדה בתוכנת יוטה טורנט פוגם בשלמות הקובץ או שהתוכנה מסוגלת להשלים את המידע החסר בעצמה? ברשותי כמה קבצים שהורדו באמצעות התוכנה ובהפעלתן מידי פעם משתבשת התמונה לכמה שניות ובמקומה מופיעים פיקסלים גדולים בכל מיני צבעים. האם יכול להיות שהתופעה הזו נגרמת עקב הניתוקים? אם כן, האם יש תוכנה שיכולה לזהות את הקבצים הפגומים האלה כדי שאוריד אותם שוב? *השאלה לא עוסקת בקבצים פיראטיים או לא חוקיים אלא מכוונת להיות שאלה תאורטית. * כולי תקווה שהגעתי לפורום הנכון, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לשאלה. * אני יודע שהשאלה מוזרה וחסרת פשר אך אעריך מאוד תשובה עניינית בהתאם לידע שלכם. תודה רבה. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
עוד מישהו חווה בעיות עם Rapidshare בימים האחרונים ? יש לי משתמש Premium. זה בקושי מוריד... לפעמים אני מקבל לינק והכל בסדר מוריד מעולה... אבל רוב הלינקים בקושי זזים. לפעמים לא מקבלים מהירות בכלל. אני בבזק ב"ל. NGN 10MB[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 14:00:27 Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Daniel>tracert rapidshare.com Tracing route to rapidshare.com [195.122.131.7] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 * 17 ms 17 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * * * Request timed out. 4 18 ms 17 ms * bzq-179-80-241.static.bezeqint.net [212.179.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ לנובו G580. קבוע במקומו. אני מוריד דברים כל הזמן / רדיו אינטרנטי. רכיב הוויפי בשימוש 24/7. האם זה יכול להזיק לו שהוא בשימוש כל הזמן? או שאין בעיה? האם יש עדיפות אולי לחיבור קווי דרך המתאם חשמל (כניסה לכרטיס רשת) ולתת לוויפי לנוח כל עוד אפשר? או שזה ממש לא משנה ושתיהם בסדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כל הזמן כותבים ואומרים בפורום הזה שחיבור פרללי איטי יותר מסריאלי, אבל איך?? אני זוכר שלפני כמה שנים, עוד לפני שלכולם היה כרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים היה צריך כבל לפלינק, פרללי או סריאלי מדדנו אז את ההבדלים בהעברת המידע בין הפרללי לסריאלי והפרללי היה מהיר בערך פי 10! עכשיו, איך אומרים שסריאלי יותר מהיר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אני צריך ייעוץ ועזרה בקניית ראוטר חדש. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, וחשוב לי שהוא יהיה חזק ובעל טווח קליטה טוב כי הוא הולך לשבת בממ"ד. אשמח להצעות (חברות, דגמים ספציפיים, וכו'...) חשובה לי העזרה שלכם והערכתי הרבה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר שני מחשבים בביתי ברשת על אחד מותקן Windows XP Pro והוא גם המחשב שמחובר לאינטרנט (כבלים) על השני מותקן Windows 98 התקנתי כרטיס רשת על כל אחד מהמחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב עשיתי את ההגדרות ידנית המחשב של XP בעל האיי פי 192.168.0.1 והמחשב עם ה 98 בעל האיי פי 192.168.0.2 כל מחשב רואה את עצמו אבל לא את המחשב השני הנה ה ipconfig / all של ה XP Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : vorlon-k0ol446n Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי נתן SMARBOX של אורנג' אבא שלי התקשר אליהם להתלונן שיש נפילות והם שינו משהוא בהגדרות. בT43 יש בעיה, הוא מתחבר לרשת, גולש כמה דקות ואז מראה כאילו הוא מקושר לנתב ואין אינטרנט ספציפית במחשב. אפילו לא נכנס לממשק של הנתב. עכשיו הנתב מוגדר לשדר בB/G ובתקן N הלא רשמי 130Mb/s. מה שכן המחשב מתחבר לנתב של השכנים ושם אין בעיה. עכשיו אני לא יודע איפו הבעיה כי IBM פשוט מעמיסים על המחשב תוכנות. יש תוכנה כזאת שלהם ששולטת על כל המחשב ובנוסף תוכנה של אינטל לכרטיס אלחוטי ולא כולל התוכנה של חלונות. בסוף הגדרתי לו לעבוד על הממשק הפשוט והטוב של XP. מה שכן פעם בראוטר LINKSYS הקודם שיניתי פעם לCH11 או משהוא כזה והכרטיס רשת לא קלט בכלל. הCH מוגדר 6 עם זה משנה. למישהוא יש מושג מה הבעיה…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש פייר-וול חדש ה sygate firewall שלי ממש מאט את האינטרנט בטירוף אני מחפש פיירוול חדש אנא עזרו לי ובבקשה אמרו לי גם מהם היתרונות של הפיירוול שעליו אתם ממליצים תודה רבה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני גולש במחשב על מודם מהאייפון, בכל פעם שאני מחבר את האייפון המחשב "מייצר" רשת ומבקש ממני להגדיר איזו רשת זו: ציבורית פרטית וכו'. זה התחיל מרשת מס' 1 וכיום כשאני מחבר הוא כבר עומד על רשת מס'150 אני משער שזה תופס מקום או משהו כזה כי מהירות הגלישה שלי ירדה ממש! (וזה לא בעיה בחבילת הגלישה בדקתי את זה במחשבים אחרים) אם מישהו יודע איפה נמצאת רשימת הרשתות הזו או איך מאפסים אותה וגורמים למחשב להישאר על רשת אחת כל הזמן אני יודה לכם! ???
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי שאלה היום קראתי בנענע או ב ynet אני כבר לא זוכר כתבה כזאת על פרויקט של תרימת "כוח החישוב המבוזבז שלך למיזם כזה שאולי בעתיד יעזור לדלות עוד מידע על המחשלות השונות מה זה בעצם עושה? והאם זה יצור לי בעיות עם האינטרנט והאם אני יוכל להפסיק את זה בכל רגע זהו נושא חדש אך אני בטוח שיש לכם ניסיון אישי בדברים האלה אנא עזרו לי נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים מותר לכתוב את אותה הודעה פעמיים בשני פורומים שונים?או ש...
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב אני עוד מעט קונה עוד מחשב ואני צריך המלצה לראוטר טוב עד 350 שקל.. הוא צריך: לעבוד טוב עם שני מחשבים גולשים להתאים טוב לPS3 וגם שיהיה קל לשנות IP תודה לעזורים
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חוץ מהאיטיות הבלתי נסבלת הגלישה ובהורדה, יש לי גם בעיה שחיבור נתקע כל הזמן. מישהו נתקל באותה בעיה בחיבור הADSL של זהב. אני כרגע כבר קרוב ל50 דקות על הקו מחכה בתמיכה, ועדיין לא ענו לי. מישהו הצליח לתפוס את התמיכה?
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-