עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lompy,

היום אני בתשתית בזק ומקבל מהם בחינם את הנתב Netgear VEGN2610 שהוא בסה"כ נתב לא רע בכלל. יש לי גם כבל באורך כמה עשרות מטרים (לא זוכר כמה) שאני מריץ ישירות מראוטר לקומה נוספת ,כנראה יש הנחתה בקו כי זה עובד רק כשאני מחבר בצידו השני SWITCH שאליו מחוברים כל המחשבים וראוטר האלחוטי בקומה השניה. היו לי לפני זה ראוטרים אחרים של בזק שלא הצליחו בכלל להעביר את התקשורת על הגבי הכבל לקומה השניה. אני חושב לעזוב את בזק לטובת חבילה משולבת של תשתית+ספק שיוצאת יותר זולה אבל בשביל זה אני אצטרך ראוטר-מודם טוב שיוכל גם להחזיק את הקו לקומה השניה. זה הרואטר הרציני היחידי שמצאתי שגם משלב מודם VDSL וגם נראה לי שיחזיק את את הקו שהרצתי לקומה השניה. רציתי לדעת א…

• 12 תגובות
    • 10.8k צפיות
  2. אהלן חברה , יש לי בבית 4 מחשבים שניים מהם לא מחוברים לרשת , והגיע הזמן להתחבר יש ברשותי שני אופציות , האחת היא לקנות ראוטר אלחוטי משולב מודם כדוגמא זה : http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm או לקנות ראוטר רגיל ולחבר למודם שלי (Alcatal Speed Touch home ) בתודה , infernO .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, אני רוצה להחליף ראוטר לראוטר שהLAN שלו הוא 10/100/1000GB שיעבוד כבלים L2TP (יש חייגן ) אין לי ממש הגדרת תקציב, אבל מעדיף כמה שפחות כמובן שיוכל לעמוד גם בעומס של P2P למינהם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני מחובר לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי במהירות 100mb. אני מעוניין להיות מחובר בחייגן כדי לקבל פינג נמוך במשחקים וחיבור מהיר לשרתים בחו"ל. למיטב הבנתי הבנתי רוב הראוטרים לא יתמכו במהירות הזו עם חייגן ואף יחוו ניתוקים תכופים. אני גר בוילה וצריך טווח שנחשב יחסית טוב (יש לי מגדיל טווח). אני די בור בכל הקשור לנושא וממש אשמח להמלצה על ראוטר שיתמוך בחייגן, ויספק לי את המהירות שאני מחובר אליה בלי ניתוקים אם קיים כזה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Kalen,

שלום חברים מיועד לחיבור 10 מחשבים לאינטרנט דרך קו NGN 10Mb אבל שיהיה אופציה להגדיל. אין צורך באלחוט. הדבר החשוב זה אמינות - שיחזיק בקלות 10 משתמשים במקביל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, בקרוב אני אתחבר לסיבים של פרטנר לקנות מהם נתב ב ₪700 כאשר הוא שווה באיזור ה-500-600₪ או שכירות עליו לא ממש נראה לי שווה ואני מעדיף לקנות להשקיע קצת כסף ולקבל משהו יותר טוב אז אשמח להמלצה על נתב טוב שישמש בעיקר בחיבור קווי ויחזיק כמו שצריך ב1000 מגה או קרוב לזה ככל שניתן וכמובן שחיבור וויפיי יציב וטוב אני מתלבט בין 1.LINKSYS WRT3200ACM 2.LINKSYS WRT1900ACS 3.ASUS BL-3000 RT-AC86U אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  7. היי יש לי מחשב אחד וסטרימר אחד שאפשר לחבר ביניהם כבל רשת. כרגע יש לי מודם נתב ECI BFOCUS 270 אבל החיבור לנטוויז'ן נעשה בעזרת חייגן. אני רוצה שיהיה מודם מובנה וחייגן בנתב כדי שהחיבור יהיה קבוע. תודה

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by MMi,

קראתי את הת'רדים השונים על הראוטרים הקוויים ויצאתי ממש מבולבל.. אני מחובר לADSL עם מודם Aztech DSL-600E ורוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים. איזה ראוטר קווי אתם ממליצים ? D-Link DI-604 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_814&products_id=3946 Edimax BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=7674 Level-One FBR-1418 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_2315&products_id=15502 Netgear RP-614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1704&products_id=10527 תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by BAR - moah,

שלום חברים, ברצוני להחליף את השילוב של BaudTec + TP-Link WR741ND במודם שהוא גם ראוטר (קופסא אחת) שיתאים לתשתית של בזק, ושלא יהיה בהתחייבות שנתיים לבזק. אליו יחוברו: נייח, נייד ומדפסת אלחוטית. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים העונים על הדרישות בתקציב של עד 300 ש"ח. תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, אני מחובר לאינטרנט של בזק באמצעות הנתב VTECH IAD604-IL, אני עובד מתוך חדר פנימי בבית שנמצא במרחק של 10-15 מטר מהנתב, לשם כך קניתי מגדיל טווח TP Link TL-RE200. לצערי לא מצאתי מיקום אידיאלי למגדיל הטווח שבו האינטרנט עובד בצורה חלקה ללא ניתונים. הנסיונות לשחק עם המיקומים כדי קבל חיבור יציב קצת הוציאו אותי מדעתי. אני מעוניין לדעת האם ישנו נתב ראוי במחיר סביר (עד 400 שקלים) שייספק את הסחורה או שכדאי לי להשקיע במגדיל טווח איכותי יותר? ואם יש לכם ניסיון עם נתב ספציפי, מה טוב תודה רבה על ההתייחסות

12. היי, החלטתי סוף סוף לשדרג את מהירות הגלישה ל20 מגה, עקב חוסר בתחרות, אני מתחבר לתשתית של הוט, דרך הוטבוקס שמוגדר כברידג'. כרגע בבעלותי ראוטר LINKSYS WRT54GL שלמיטב הבנתי לא יצליח להחזיק חיבור L2TP ב20 מגה. אנא תקנו אותי אם אני טועה. ואם יש קושחה מתאימה לראוטר שתעזור לו להחזיק חיבור שכזה. במידה ובאמת צריך לרכוש ראוטר חדש, הייתי רוצה המלצה לראוטר שיכול להחזיק חיבור של 20 בL2TP ואפילו שדרוג עתידי ל30. עדיפות לראוטר בעל 3 אנטנות, כמובן תקן N. ידוע לי שבחיבור ישיר הראוטר הקיים יצליח להחזיק את המהירות. אבל אני מעוניין להשאר בחיבור בחיוג.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי, ואין לי שמץ של מושג בראוטרים, אני רוצה לקנות ראוטר שיוכל להתמודד עם הרבה חיבורים בו זמנית, כי ראיתי פה בפורום שהרבה אנשים מתלוננים על ניתוקים כשהם משתמשים בתוכנות שיתוף למיניהן, ובכן אז גם אני אחד שמוריד הרבה דברים עם המון מקורות, אז אני זקוק למשהו שיוכל לעבוד בלחץ של ההורדות ולא ינתק אותי כל פעם מהאינטרנט, על מה אתם ממליצים? אני מתחבר דרך הכבלים, וכמובן אני רוצה שיהיה במחיר סביר

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  14. אני צריך לבית של ההורים שלי ראוטר , תקן N ממש לא חובה רק שיהיה יציב ללא ניתוקים , כי אני בא לשם רק פעם בשבוע או שבועיים . ושיהיה קליטה טובה לבית בן שתי קומות . אני קונה רק עם PAYPAL אז תביאו לי בבקשה המלצה מאיביי או DX וכולי . תודה לעונים .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by amitrotem,

שלום אני מחפש לקנות 2 ראוטרים, שאחד ישמש כראוטר והשני כאקסס פוינט המטרה לחברה אחד במרתף כראוטר ואת השני באופן קווי (לא אלחוטי) לקומה אחרת בבית כ AP (יש קו רשת שרץ בקירות). מעדיף ראוטרים של D-LINK, אבל אם יש המלצה אחרת גם יתקבל בברכה איזה ראוטרים טובים ולא יקרים מומלצים? וצריך שיהיו פשוטים להגדרה כ AP תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, מחפש המלצה לראוטר שאוכל לחבר כגשר למודם הנוראי של הוט (Hotbox). קליטת ה-WiFi בבית מאוד חלשה ואני מחפש דרך לשפר את המצב. תקציב - עד 400 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה אנשים.

• 11 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. מה-wrt54gl הוותיק, התחלתי לקבל לפתע מהירות איטית מאוד, למרות שהסיגנל לכאורה חזק (אם שמים את המחשב ליד הראוטר אז הכל בסדד). מצ"ב תמונה מ- inSSIDer. איזה ראוטר מומלץ? (עדיפות גבוהה לאחד שנמכר ב-IVORY, משיקולי זמן וגיאוגרפיה) יהיה נחמד אם ניתן יהיה להתקין DDWRT (או שזה לא נחוץ היום?) יש שימוש בטורנט. חיבור כבלים ללא חייגן. מחיר של כ-300 ש"ח נראה לי סביר, אלא אם כן ממש שווה לחרוג. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהתלבטות לגבי כמה דגמים של ראוטר של Asus: 1. ASUS RT - ACRH17 AC1700- מחיר 109$- יש לו את כל הפיצ'רים שאני צריך, USB 3.0 , LAN 1GB, רק שאין לו air protection כמו שני האחרים, כמה זה קריטי? אבל לפי הנתון יש לו מעבד qued core. 2. ASUS RT - AC66U B1 Wireless AC 1750Mbps- מחיר 128$- גם לו יש את כל הפיצ'רים שאני צריך, מעבד dual core 1GHZ (יותר חלש מהראשון, לא יודע כמה זה קריטי), אבל יש לו air protection וגם את הפיצ'רים שאני צריך. 3. ASUS RT - AC1900P ( לשים לב שזה דגם הP ולא הASUS RT - AC68U)- מחיר 151$- מעבד dual core אבל 1.4GHZ, גם לו יש air protection ושאר הפיצ'רים שאני צריך. אם למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים הספציפים האלה, אני אשמח לש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by RAND25,

הי שלום אני ביצעתי שידרוג ל100 מגה אצל בזק וצריך להחליף את הנתב יש לכם המלצה לנתב טוב שבזק נותנת הנתב משמש אותי מעבר למחשב נייד וניח גם לעבודה עם סטרימר שטח הבית לא גדול כ96 מטר רוצה לקחת את הנתב הכי טוב שאני יכול תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אז אחרי חווית המוות הקליני שהראוטר שלי עבר היום והחזרתי אותו מן המתים, התחלתי לחשוב בכיוון של ראוטר חדש. הראוטר הנוכחי הוא EDIMAX BR6204WG, יש לו בעיה ידועה בעבודה עם חייגן L2TP בקצבים של יותר מ7מ"ב (יש לי 12) בהוט+בזק בינלאומי. מה שאומר שאני תקוע בחיבור ללא חייגן, עם תופעות של פינגים גבוהים ומהירויות בקרשים בגישה לחו"ל. כמובן גם בשיתוף קבצים המצב לא מזהיר. אחרי נזיפה בבזק בינלאומי הם הציעו לי גיימר, אבל הראוטר שלי בכל מקרה לא יכול להחזיק חיבור כזה על חייגן ככה שאני עומד במקום. לכן אשמח להמלצה על ראוטר שמוכח שהוא יודע לעבוד עם חייגן L2TP במהירויות גבוהות (12 ואולי בעתיד גם 20-30). ובנוסף עוד כמה שאלות: א.יש לי ראוטר מסוג D-LINK DI-524, האם הוא סובל מאותן בעיות או שהוא יוד…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Maor.S,

שלום לכולם, אשמח להמלצה לגבי הראוטר הכי חזק ויציב שקיים היום שתומך בתשתית של בזק.

• 24 תגובות
    • 9.3k צפיות
  22. בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by YAHOOGEEK,

שלום אני מתכנן לעבור לתשתית VDSL של בזק בימים הקרובים, ביחד עם המודם שהם מספקים VVG2000 (כן המודם, לא הראוטר), הסיבה שאני לא לוקח מהם ראוטר היא כי לא בא לי להתחייב לשום דבר, אני מחפש המלצה לראוטר בסיסי שתומך VDSL, ושיכול לעבוד ביחד עם המודם הזה. אין שום דרישות אחרות... רכישה בארץ או ב- EBAY תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by MasterDK,

שלום, אני מחפש ראוטר תומך WDS עד 400 ש"ח, שישמש אותי כ AP אלחוטי (כלומר ללא צורך בחיבור קווי בין שתי הנתבים). תודה ראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sharon515,

מבקש המלצה לראוטר תומך כבלים + חייגן l2tp + תמיכה בריבוי חיבורים של תוכנות p2p האם האדימקס 6204wg יתמוך במה שביקשתי תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.