רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי פועל על VISTA והשני עם XP; כשאני משתף משהו מהויסטה ל-XP ואני רוצה להיכנס אליו מהמחשב השני, הוא מבקש יוזר ניים וסיסמא, ולא הגדרתי לו שום דבר כזה. ניסיתי ביוזר ניים לשים Owner והוא כניראה קיבל את זה, אך כן יש סיסמא ואין לי מושג מה היא. למשתמש שלי עצמו אין סיסמא, לכלום במחשב שלי אין סיסמא... איך אני מגדיר שהוא לא ייבקש סיסמא ופשוט ייתן לי להיכנס מהמחשב השני לקבצים ששיתפתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבסיס מסויים בצבא , ואני אחראי על הרשת בבסיס הקמתי שרת ודרכו אני משדר רדיו. הכל עובד ואין לי בעיה אך הבעיה היא שיש מגבלה של 41 איש, לומרות שבהגדרות של הרדיו אין שום הגבלה ובמאפיינים קבעתי שלא תיהיה הגבלה מה יכולה להיות הבעיה? מה אוכל לעשות כדי שכולם יוכלו להתחבר? יש בבסיס מעל ל400+- תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השמח עם תביאו לי קישור או משהוא כי אני לא מוצא בגוגל...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי יש לי ראוטר של חברת Edimax מדגם BR-6216WG שמחובר קווית למודם. ספק האיטנרנט שלי הוא בזק והתשתית היא הוט. אין לי חייגן. אני התקנתי את הראוטר בהדרכה טלפונית של מוקד התמיכה שלהם (פיקוק). החיבור בין המחשבים לראוטר הוא אלחוטי, אין מחשב אחד שמחובר קווית. מערכת ההפעלה על כל המחשבים היא Windows XP. הבעיה: 1. בערך לפני חודש התחילה הבעיה שהאינטרנט היה פשוט לא עובד. הייתי ניגש להיכנס לגוגל ופשוט הוא לא היה עולה. ברגע זה האיכון של המחשבים שמראים שיש חיבור היה תקין, ואף כשניכנסתי לראוטר ללשונית Status => Internet Connection היה רשום Connected. למרות זאת האינטרנט לא העלה את google. בשלב זה הייתי מבצע ריסט לראוטר (ללא ניתוק) ולאחר סיום הריסט האינטרנט חזר. ממה נובעים הניתוקים<?…
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
איך פותחים "port forwarding" אני צריך את זה כדי לשחק UT3 באינטרנט המשחק רשם : your network configuration may not be compatible with hosting matches. please chek your routers' manual for instructions on setting up "port forwarding" or a "DMZ server " נ.ב תסבירו לי בסדר כי המדרכים לא כול כך מובנים .... עריכה : איך אני מגלה מה היא הסיסמה של הראוטר ? חדש : שום משחק רשת לא עובד כולם רושמים חיבור נחשל
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך שירות PROXY חינמי ויציב , HTTP PROXY, והכי טוב יהיה VPN תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין בעזרה לגביי שתי צורות של בנית רשת ביתית: 1. רשת קווית בלבד עם שני מחשבים ו- xBox אחד. האם לרשת קווית חשוב הנושא של תקן N או G , או שזה רק לרשת אלחוטית. על מה צריך לשים דגש כשקונים נתב לרשת כזאת. ואם יש משהו (דגם מסוים או חנות מסוימת) מומלצים. 2. רשת אלחוטית עם שני מחשבים, אחד במרתף והשני בקומה ראשונה בממ"ד, האם נראה לכם טכנית שניתן יהיה לעבוד עם רשת אלחוטית בתנאים כאלה (סיכוך וכו') ? ואם כן איזה ציוד מומלץ לקנות? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המצב הנוכחי: יש לי כרטיס רשת אלחוטי Edimax 7128g עם צ'יפסט של Ralink. מאז שהתקנתי אותו המחשב קופא ב-uTorrent או לפעמים בגלישה. עדכוני דרייבר לכרטיס וללוח האם לא עוזרים. עכשיו, קראתי שזו בעיה נפוצה, ככל הנראה מאשימים את הצ'יפסט של Ralink. הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. הבנתי שמבוססי הצ'יפסט של Atheros מומלצים, לכן מה דעתכם על הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3835 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2889&CatCode=60 המלצות נוספות, בכל תקציב- יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כמה הסברים על תוצאות שאני מקבל ולא בטוח אם אני קורא אותם נכון. הסבר קצר לפני דוגמא - אני עושה את הפקודה ל IP ולרוב אני מקבל כבר בשורה השנייה TIMED OUT מאיזה הפנייה מוזרה של 012 זה עושה את זה גם באתרים ראשיים לפעמים (GOOGLE). הכוונה שלי לראות אם יש איזושהי בעיה ואיפה ואני נוטה לחשוב בגלל הקריאה שהבעיה היא בהפניה המוזרה של 012.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעונין להקים רשת אלחוטית אני מתכוון לקנות את הנתב Edimax 6524N אני צריך המלצה על כרטיס רשת (pci) למחשב נייח וכמובן האם עדיף בתקן N או G
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום בעבר היתה לי בעיה של פינגים גבוהים בשעות הערב, מה שנפתר לאחר שנציג מהוט החליף לי מודם וסידר כמה דברים בתשתית. אני עדיין לא יודע אם זה היה קשור לתשתית, או שזה מהספק. מסדיקת tracert אמרו לי שהבעיה מהספק. בכל מקרה כרגע קיימת בעיה אחרת, אני מקבל פינגים גבוהים בכמה שרתים במשחק רב משתתפים, בשרתים שאני יודע שהפינגים שאני מקבל הם בסביבות 100. כעבור איפוס מודם והתחברות עם החייגן, אני יכול לקבל שוב פינגים נורמלים, כאמור כ 100 בשרתים. או שאני יכול לקבל פינגים גבוהים בהרבה, כ 300 בכל או בחלק מהשרתים בהם אני מקבל 1פינג בסביבות 100 במצב נורמלי. זה יכול לקחת כמה איפוסים וחיבור מחדש, אך בסופו של דבר אני אקבל פינגים נורמילם. הבעיה קיימת, אני רוצה לדעת למה זה קורה, ואם אני יכול לדעת א…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני חייל ואני מעוניין באינטרנט בין 2.5 מגה ל5 , מחיר מקסימלי כולל 2 הספקיות הוא 150 ש"ח בחודש , חשבתי אולי להצטרף למהירות 5 מגה בבזק ואקספון זה יוצא סה"כ 140 בחודש ביחד וזה מאוד זול נראה לי מה גם שיש 3 חודשים בחינם באקספון ככה שיוצא לי מעולה. בכל זאת, אני לא כ"כ מתמצא ולכן אני אשמח לקבל ממכם ייעוץ , תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לאתר הבית זה פועל אבל לApp כלשהו זה תוקע. אני מנסה למשל להיכנס לפוקר או סתם לApp מסויים והאינטרנט מעביר אותי לדף צהוב כאילו אין אתר כזה\שהאתר אינו זמין. אני במחשב אחרי פרמוט. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה D: ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלוםם.. אני רוצה להגדיר תמונת רקע קבוע לכל המחשבים ברשת שלי.. אני יודע שאפשר לעשות את זה באמצעות active directory עם active dektop אבל זה לא הצליח לי, ואני לא בטוח מה אני לא עושה נכון.. אז אם יש מישו שמכיר ויודע או אולי מכיר דרך אחרת לעשות את זה.. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחלק מעיתוני השבת צורפה היום חוברת פרסום של חברת באג. מי שידפדף בה עד עמוד 24, יראה פרסומת לנתב רשת אלחוטי של LINKSYS מדגם WRT120N. הפתיח לפרסומת הוא --"השקה בלעדית של הדגם החדש של LINKSYS BY CICSCO נתב אלחוטי בתקן N". זו הטעיה!! הנתב הזה אינו תומך בתקן N במלואו ובפועל לא קיבל תעודת אישור מה-WIFI ALLIANCE על תאימות לתקן זה. בפועל, LINKSYS אפילו לא שלחו את הנתב הזה לבדיקת תאימות כי ידעו שהוא לא יעבור את תהליך הבדיקה. מי שיעיין באותיות הקטנות של דף המידע של הנתב הזה (http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/WRT120N_DS_V10_A-WEB.pdf) יוכל לקרוא בעמוד 2 את התיאור הבא -- Complies with IEEE 802.11g and 802.11b standards, and compatible with some IEEE 802.11n draft 2.0 feat…
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
התמיכה שלהם גם לא הצליחה להכנס לאתר עם היוזר שלי, ועושה רושם שאין להם מושג מה הבעיה. זה ה-tracert שאני מקבל: tracert www.zigzag2000.co.il Tracing route to www.zigzag2000.co.il [62.219.11.153] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.168.1 2 34 ms 34 ms 34 ms lns.018.net.il [91.205.152.60] 3 33 ms 34 ms 35 ms BB-152-65.018.net.il [91.205.152.65] 4 27 ms 27 ms 27 ms bzq-179-4-113.static.bezeqint.net [212.179.4.113 ] 5 37 ms 39 ms 37 ms bzq-25-99-38.static.bezeqint.net [212.25.99.38] 6 33 ms 36 ms 33 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 7 36 ms 41 ms 39 ms bzq-219-189-186.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 186…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם! ברשותי מחשב וPS3 שמחוברים לרשת אלחוטית עם ראוטר br 6504n של edimax. שניהם מצליחים להתחבר לאינטרנט והכל, אני מצליח להוריד דברים לPS3, אבל אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשב לסוני. אני בטוח שמדובר רק בהגדרות של הראוטר, אותו התקנתי עצמאית.. ניסיתי להשתמש בtversity ובps3 media server ושניהם לא מוצאים את הסוני ולהיפך.. אשמח לעזרה או מדריך לגבי מה לשנות בהגדרת הראוטר על מנת שיאפשר שיתוף קבצים בין המכשיר למחשב ולהיפך.. תודה רבה! עריכה: אם יש הגדרות שהן בגדר מאסט לדוגמא צריך IP דינמי / סטטי, או כל מיני דברים כאלה שמישהו שיש לו סוני מחובר למחשב יכול להגיד לי אני אשמח, אולי זה יעזור אצלי..
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אפשר הוראות הפעלה לנתב d-link DES-1008D?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני צריך רווטר שיכסה בערך רדיוס של 15-20 מטר עם מהירות נמוכה מבחינתי (10 MBPS יספיקו בהחלט.) אבל חשוב לי שאני אוכל בצורה חוטית לחבר את הרווטר לרווטר חוטי אחר לשיתוף האנטרנט. הרעיון הוא להוציא רווטר לכל הבית מתוך חיבור שנימצא בחדר אטום שקצת בעייתי להתקין בו רווטר אלחוטי...
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבל אינטרנט חדש לחיבור מחשב לשקע אינטרנט שבקיר. איזה סוג מומלץ? CAT5, CAT6? מוצלב\לא מוצלב? מסוכך או לא? ועוד דבר - מה האורך הכי הקצר של הכבלים האלו שניתן לקנייה? האם זה 0.3 מ'? תודה
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות מחר את הLinkSys WRT54GL, ואני כמובן רוצה ליצור רשת אלחוטית אז אני רוצה גם לקנות 2 כרטיסי רשת USB אלחוטיים. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת USB אלחוטי? יש לי דיי ניסיון רע אם D-LINK שקניתי באופיס דיפו ( היה זול ).. אז אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב. אני חייל בצבא אז אין לי יותר מדיי זמן. אני חייב לקנות מחר ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי על מנת לחבר מחשב שאין מרושת לרשת הביתית. כרגע יש לי ראוטר קוי, ואני מעוניין להחליפו. אין לי אינטרנט סופר מהיר, אלא כבלים רגילים. אני מעוניין בראוטר אלחוטי עם 4 קוים חוטיים. המלצות? האם ללכת על תקן G או N? ומה זה draft N? כמו כן, איזו חברה? Dlink, 3Com, Edimax? אשמח להמלצה כלשהי לזוג מוצלח של ראוטר+כרטיס רשת תומך. אני לא מעוניין להוציא המון כסף על העיניין, אבל אם אתם ממליצים כן להשקיע עוד, אז אני זורם. מצטער על דחיפות הנושא, ותודה על העזרה! ;D[br]פורסם בתאריך: 1.10.2009 בשעה 18:38:41 נכון לעכשיו אני מתלבט בין שני הזוגות הבאים:D-LINK: D-Link דגם DIR-615 http://www.ivory.co.i…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, עברתי שלשום ל NGN של בזק עם 10MB ונראה לי שהראוטר שברשותי ישן מדי ולא עומד בעומס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק ישירות למחשב אני מקבל קצב הורדה עקבי של 1.2M וכאשר אני מחובר דרך הראוטר (של חברת sweex) הקצב יורד ל 840K. בדקתי מספר פעמים וזאת התוצאה. בעקבות זאת אני חושב לרכוש ראוטר חדש. הדגם שבזק סטור מציעים הוא d'link 2760U והוא גם אלחוטי בתקן N החדש. דגם נוסף שהוצע לי (לא דרך בזק סטור) הוא alcatel 546 שהבנתי שהוא מצוין אך ללא אלחוט. האם יש מישהו שמכיר את הדגמים ויכול להמליץ לי מה לרכוש בהנתן שהמחיר דומה? האם יש ראוטרים אחרים רלוונטים ששווים בדיקה? תודה מראש, אורן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר של אדימקס תקן N. אני קונה HTPC ורציתי לשים בו כרטיס רשת אלחוטי, תקן N. אני לא מחפש משהו מיוחד, פשוט שיעשה את העבודה. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
בתחילת יולי, עברנו מחיבור לאינטרנט על תשתית בזק, לחיבור על התשתית של הכבלים, ומאז התחילו כל הצרות... המודם הנחמד שלנו, Thomson TCM 425, מדי פעם מחליט שנמאס לו, שמשעמם לו, או מכל סיבה אחרת- ומאתחל את עצמו... היו אצלנו בבית טכנאים של הוט שטיפלו בתשתית בתוך הבית, טכנאים של בזק שטיפלו בתשתית מחוץ לבית (שמשום-מה היא תשתית של בזק), ופעם אחת גם החליפו את המודם (מאחד של מוטורולה לנוכחי), ועדיין- הניתוקים הלאו לא נפסקים. מישהו מכיר איזושהי סיבה, שיכולה לגרום למודם הזה לנתק את עצמו, ולהתחבר מחדש- סתם ככה? בתחילת השבוע התקנתי מחדש את מערכת-ההפעלה, ככה שהיא לא הבעיה, ואני מניח שזאת גם לא בעיה בתשתית של הכבלים. אם שי צורך בתצלום של מצב האסחון של המודם, אני אצרף תמונה. אולי הבעיה היא ב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-