רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ethernet בבית, מחובר לHOT 500 MB, האינטרנט האלחוטי עובד ללא כל בעיה בכל הבית , בעיה אחת (שפחות מפריעה לי) היא שהמחשב שמחובר בethernet מגיע רק ל 80-85 MB ,מניח שהכבל ישן ולא תומך במהירות גבוהה יותר (תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול לבדוק את זה) בעיה חמורה יותר היא שברגע שאני מנסה להוריד קובץ גדול או לגלוש בהרבה אתרים יחד החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני מנתק את הmoca מהחשמל ומחזיר אותו בגלישה רגילה או כשאני מגביל את מהירות ההורדה הכל עובד ללא ניתוקים, טכנאי הוט בדק אמר הכל תקין בציוד ולראיה שהחיבור האלחוטי תמיד עובד כרגיל ובמהירות מלאה, יש למישהו רעיון איך לפתור את הניתוקים?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כבר איזה חודש בעיה שהפינג שלי גבוה מאוד ממה שהוא צריך להיות והיה..... לפי בדיקות שלי ואם החברה שמתי לב שהבעיה אצלי בנתב יש לי אימקס ואני לא ממש מרוצה ממנו גם ככה....... איזה נתבים אתה ממליצים לי לקנות יש לי שני מחשבים בבית ואולי יהיה לי עוד מחשב כך שאופציה למקסימום 4 מחשבים, העדפה לקווי ולא אלחוטי (אני רוצה תוצאות של זמן אמת) אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי את המחיר שלהםת ואתר שאני הוכל לראות פרטים עליו בעברית!!! יש לי מהירות 1.5 adsl נטוויזיון תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כפי שנאמר בכותרת, אני מעוניין בנתב [Router] אלחוטי חדש שיספיק לתקשורות בבית בין 2 קומות. כרגע יש ברשותי נתב אלחוטי של Edimax שאינו יציב. הנתב עם המודם ממוקמים בקומה השניה בעמדת המחשב השולחני. בקומה הראשונה התקשורת אינה יציבה, לעיתים יש תקשורת לעיתים אין תקשורת. הייתי מעוניין בהמלצה לנתב טוב שיתחבר למודם של HOT ויספק תקשורת יציבה ואמינה בכל רחבי הבית. או שאולי כדאי מגבר לנתב ?? אני אישית מעדיף נתב טוב במקום נתב בינוני עם מגבר... תודה למסייעים!
-
לאחרונה שמתי לב שהיאנטרנט בשני המחשב שלי נהיה ממש איטי... בדקתי את זה בהגדרות הראוטר, ומסתבר שמישהו אחד התחבר לי לרשת כולל המחשב השני בחדר שלי שכבר היה מחובר... אני קראתי את המדריך פה לאבחטת הרשת, ניסיתי את ה- MAC, ואז את ה WPA , ונראה היה שהמחשב השילשי לא הצליח להתחבר... אבל צצה בעיה נוספת, המחשב השני לא הצליח להתחבר לי לרשת, הוא בכלל לא הופיע לי ברשת ה STATIONS בהגדרות הראוטר... אבל המחשב השלישי שגלש לי על הרשת בחינם כן מופיעה.. המחשב הזה, המחשב הראשי שעליו מחובר הראוטר כן פועלת האינטרנט בסדר, אבל אף מחשב לא מצליח להתחבר לרשת, גם לא שלי וגם לא של השכן או מי שזה לא יהיה... לפני שניסיתי לאבטח את הרשת הכול פעל מצויין, רק האיטיות הייתה הבעיה.. עכשיו , אחרי שקבעתי את ה…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיצד אני מקנפג את המודם הזה תחת מערכת windows xp pro הגדרות+חייגן?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני שאני אתאר את הבעיה אני ארשום קודם את הנתונים הטכניים: נתב חדש מדגם BR6504n של Edimax, מחשב נייד עם ויסטה 64 מותקנת עליו שמחובר אלחוטית ומוגדרת לו כתובת IP קבועה מהנתב. הבעיה, אני חושב שזה התחיל מהרגע שהגדרתי בנתב את הכתובת MAC של המחשב שלי להיות בעלת כתובת IP סטטית. כל כמה עשרות דקות, או בין שעה לשעתיים אני שם לב לנתק בחיבור של המחשב נייד לנתב. כאילו כיבתי והפעלתי מחדש את החיבור אלחוטי במחשב והוא מזהה מחדש את החיבור ואוסף נתונים. זה בלתי נסבל ובשימושים מסויים, הורדות ןמשחקי רשת זה פשוט מתסכל. אני לא יודע מה לעשות, אין לי אפשרות להבין אם הבעיה נובעת בהגדרות של הרשת במערכת הפעלה או בנתב עצמו שמשום מה מחליט כל כמה זמן להתנתק ולהתחבר מחדש. יכול להיות שבכלל הבעי…
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
התחדשתי בראוטר WRT54GL וגם ב-XTREAMER אבל יש לי בעיה בהגדרות שלו - הוא לא עובד ברשת (לא רואה מחשבים/קבצים/אינטרנט). אגב, הידע שלי ברשתות שואף ל-0. הסיפור בקצרה: הבית הוא 2 קומות. יש לי 2 מחשבים + הראוטר שנמצאים למעלה וה-XTREAMER בסלון שלמטה. הכל מחובר עם כבל רשת ב-LAN. שני המחשבים עובדים יפה ואין בעיה. החוט שהולך מהראוטר ל-XTREAMER מחולק ל-3 חלקים: 1. מהראוטר לקיר שבקומה 2. 2. מהקיר בקומה 2 לסלון שבקומה 1. 3. מהקיר בסלון ל-XTREAMER עצמו. אני מאד מקווה שעצם זה שיש 3 "חלקים" לא מהווה בעיה (מישהו יכול לאשר?) כרגע אי אפשר לגשת לרשת או לאינטרנט. מתקבלת הודעה ON:DHCP NOT READY ניסיתי גם לרשום ידנית את הנתונים אבל אני לא יודע מה כותבים ואיפה, בכל מקרה זה לא הצליח כשאני עושה IPC…
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה עם האתר של בזק? אני מקבל Service Unavailable ולפעמים שום אתר לא עולה לכמה שניות ארוכות. מישהו הבחין במשהו או יודע במה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות בנושא לפני הקמת רשת חוטית ביתית. הרשת תהיה בחיבור 1GB , מתכנן לקחת את זה: 100 מטר כבל רשת CAT6 גמיש מסוכך FTPhttp://www.mediagalaxy.co.il/rec/759-100-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-CAT6-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-FTP- עם שקעים לקיר של GEWISS שקע גוויס עם חיבור RJ45 מסוכך CAT6http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6 וסטלבנד באורך המתאים , עכשיו אני מתכנן להעביר את הכבלים בתעלות של הRJ11 שזה בעצם הכבילה של הטלפוניה בבית. לא תהיה עם זה שום בעיה והפרעות נכון? אשמח לקבל הערות…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
השאלה הכללית: - כמה זמן בד"כ לקח לטכנאי להגיע עם המודם USB ולחבר אתכם לADSL בבזק בינלאומי מהיום שהזמנתם ? (למי שהיתחבר דרכם) (והאם משלמים לבזק ביןלאומי על הימים לפני שהטכנאי הגיע? האם גם לבזק ?) בנוסף: -בזק בינלאומי מאוד מעצבנים אותי ממה ששאלתי בטלפון, אני חושב על החבילה של ה 256, ובנוסף למה שרשום באתר - הם דורשים 39 ש"ח על הדמי משלוח של המודם עם הטכנאי, הם אומרים שהטכנאי יגיע עד 14 ימי עבודה (ז"א 18 ימים), ומה שמוזר לי שנראה לי שאני צריך לשלם לבזק על הכמעט חודש הזה וגם להם, הם אומרים שהם מביאים רק שני פילטרים למרות שבזק אמרו שהם מביאים עד חמישה דרך הספק גם אם אני לא קונה מהם מודם. זה יוצא עוד המון כסף (והם קצת שינו את המחירים ממה שרשום באתר ככה ששזה יוצא עוד איזה 20 שקל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לבטל שמירת היטוריית אתרים ב אקספלורר . שמתי את מספר הימים ל 0 . אבל הוא בכל זאת שומר היסטוריה ש יום אחד .
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת של עד 5 מחשבים עם תעבורה גבוהה של נתונים של קבצים בגודל 5/100 MB בממוצע. אני רוצה שכול החומר/תיקיות ישבו במקום אחד. העבודה תתבצע בכול עמדת מחשב אך הקבצים ישבו במחשב ראשי לדוגמא: אני עובד בתוכנת מסוימת, מגיע בבוקר למחשב האישי שלי מתחבר לרשת פותח קובץ שיושב במחשב הראשי ועובד עליו, בסוף העבודה שומר את הקובץ באותה תיקיית יעד במחשב הראשי. העיבוד/תוכנות וכו' מתבצעות על המחשב האישי. הקבצים נמצאים ונשמרים במחשב הראשי,ממנו כל אחד יכול לעבוד . - ולגבות בסוף יום את הדיסק הקשיח. המערכת צריכה להיות מסוגלת להמשיך לעבוד במהירות גם כאשר אנשים נוספים מבצעים בה פעולות. חשבתי לקחת מחשב ישן בין 8 שנים עם מעבד+לוח אם+זכרון סטנדארטיים. לקנות דיסק קשיח מהיר בעל נפח גדול. ראו…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחוברת מאחורי ראוטר של אדימקס ניסיתי להוריד מהג'ימייל קבצי PPS שונים. ניסיתי בשני מחשבים שונים (באותה רשת ביתית) גם דרך האקספלורר וגם דרך הפירפוקס הקבצים מתחילים לרדת אבל לא מסיימים. ניסיתי להוריד קובץ דרך המסנג'ר הוא ירד ונפתח את הקובץ העברתי לגימייל. הוא עלה. כאשר ניסיתי להוריד את אותו קובץ, לא ירד במלואו (מתחיל ולא ממשיך) יכול להיות שצריך לשנות הגדרות בראוטר, ואם כן, מה בדיוק עלי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בדיוק נתב אלחוטי D-Link AirPlus DI-614. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3178604&g_kind=0 כתוב שיש לנתב firewall מובנה. האם אני עדיין אצטרך להתקין firewall במחשב (zonealarm, norton internet security וכו')?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה פשוטה יחסית לאחר שחיפשתי ברשת ולא הצלחתי להבין בצורה חד משמעית האם הראוטר מדגם Edimax BR-6216Mg עובד עם כבלים או רק אידיאסאל? מצטער אם בחרתי בפורום הלא נכון לנושא ותודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לתשתית של הוט עם מודם של מוטורול שאחריו עומד ראוטר של netgear דגם WGT624v4 המחשב שאני עובד עליו מחובר חוטית לראוטר. כאשר אני מפעיל יוטוררנט אי אפשר לגלוש בכלל (אפילו שקצב ההורדה עומד על 60K) הגבלתי מספר חיבורים כללי ביוטוררנט ל 100 ומספר חיבוריפ פר טוררנט ל 50 וזה לא עזר והקצב עדיין בקאנטים. מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התקנתי את הראווטר והכל עובד בסדר מבחינת גלישה עם המחשב שמחובר קווית לראוטר. אבל יש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לחבר 2 סמארטפונים במקביל לWIFI ושהם יעבדו ביחד, (לפעמים זה כן מצליח אבל רק לזמן קצר). ניסיתי לשנות דברים בהגדרות של הראוטר אבל זה לא עזר.. 2. יש לי sony ericsson arc שכנראה לא עובד טוב עם הראוטר ואחרי כמה זמן שהוא מחובר דרך הWIFI אני מקבל מן קריסה כזאת של האינטרנט ואז המכשיר אומר לי שיש שגיאה בWIFI ורק ע"י כיבוי והפעלה של הפלאפון זה מסתדר.. אני אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי את הציוד הפרטי הבא: ASUS RT-AX53U AX1800 D-Link Gigabit Media Converter DMC-G01LC ZXA10 F601 בעבר הייתי מחובר לסיבים דרך בזק עם הציווד הפרטי שלי (מתאם של DLINK, ראוטר של אסוס). עברתי לפרטנר במצבע דרך העבודה, שכולל ראוטר ללא עלות ובמחיר טוב יותר למהירות גבוהה יותר. קיבלתי מהם את הראוטר הזה: FGA2233PTN החיבור הוא GPON. רציתי לחבר את הראוטר הפרטי, דיברתי עם פרטנר, שלא כל כך ידעו מה לענות לי. הגדרתי את הראוטר (ASUS) עם שם המשתמש והסיסמא. חיברתי גם דרך המתאם של DLINK וגם של ZXA (שתומך GPON). בשני המקרים לא הצלחתי לקבל אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
זה סיוט! אני משאיר את התוכנת שיתוף פתוחה בלילה אני קם ומסתבר שאחרי 10 דקות שהלכתי לישון האינטרנט התנתק! הבעיה גם שהוא לא מתחבר שוב אוטומטית, אלא אני צריך לנתק ולחבר את הנתב האלחוטי. יש לי ראוטר 1025W RTA. ודבר אחד יש לי להגיד, התמיכה של בזק לא עוזרת בשיט! מה הסיבה? וכן, פתחתי את הפורטים כמו שצריך עם IP סטטי וכד' (בעזרתו של אחד מהתומכים).
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו ניסה? איך המהירות? ובפינגים? אודה על כל תגובה. מחירים: http://www.018.co.il/internet_service.asp מאוד זולים! חדשות מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3642380,00.html נראה טוב על הנייר אבל מה עם TORRENTS? משחקים כמו WoW? ברשתים כל ארה"ב? ולאירופה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בדירה תשתית בקירות להעברת חוטי תקשורת/אודיו. כרגע מועברים שם כבלי אודיו לרמקולים בלבד. אני רוצה להעביר באחד מהצינורות כבל רשת, שיעבור מהמחשב בחדר לטלויזיה בסלון, ויחובר לסטרימר. הבעיות: 1. אין לי את הכלי שמלביש ראש על כבלים חשופים 2. אני לא יודע בדיוק מה אורך החוט בקיר (אין לי מושג איפה הוא עובר) אז הכי טוב זה יהיה גלגלת עם חוט רציף ארוך (מסוכך) - אין לי. 3. נראה לי די פשוט להעביר את הכבל החדש בתוך הצינור הקיים (צריך רק לקשור בין החוט החדש לישן, ולמשוך) - אבל אף פעם לא עשיתי דבר כזה, ואני מפחד שהחוט יקרע באמצע - לא רוצה לבדוק את העצבים של הבעל בית... בקיצר - אם מישהו כאן טכנאי רשת ויש לו את כל החומרים+כלים ורוצה לבוא לעזור לי עם העניין הזה (תמורת תשלום כמובן), שיצור…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
ובכן חשוב להקפיד על מספר כללים חשובים ! לדוגמא המקרה שקרה לי לא מזמן ... חברי רכש מחשב , כמובן עם מערכת הפעלה של Windows2000 והחל גולש באינטרנט. כאדם שלא מבין עיניין, לא התקין Firewall וכמובן לא נתן סיסמאות לAdministrator. בעודי מסביר לו איך לסדר תוכנות שונות , ביקשתי ממנו את כתובת ה-IP של המחשב . שנינו מחוברים לבזק בינלאומי ולכן החלטתי לנסות להכנס אליו. איך בדיוק ? פשוט, בעזרת כתיבת כתובת UNC של Windows עם כתובת ה-IP ושם השיתוף , כאשר שם השיתוף ברירת המחדל הוא C$ . ללא סיסמה אדמיניסטרטיבית הצלחתי בקלות לשנות , למחוק , ולעשות כרצוני. ולכן יעצתי לו אוטומטית להתקין תוכנת Firewall ולשנות את סיסמת האדמיניסטרציה של המחשב. חשוב שמשתמשים חדשים שאין להם מושג במחשבים יבינו כי הם …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אז ככה...אני משחק..קאונטר סטריק...עכשיו...אני משחק גם בסורס וגם ב1.6...(בשתיהם הבעיה!!!) אז הבעיה היא.. אני משחק....ופתאום..קופא לי המסך...כילאו ניתקעה התמונה ואז זה חוזר....ואני ממשיך ללחוץ.. יאני על הלחצנים..ואז אני פשוט טס על המסך וחושבים שאני ציטר..!!!!! הבאתי את המחשב של חבר שלי והתקנתי את האינטרנט שלי על שלו...וזה לא עזרר....ואני מקבל את הרשת...דרך usb ממודם אלחוטי....(אני מקבל את האינטרנט דרך מקלט..שמחובר ל usb שלי....) בבקשה תעזרו לי!!.. אני לא סובל את זה!!!.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!!!
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב זה קצת מורחב אני יסביר לכם מה הבעייה. לי יש את המחשב הראשי בחדר.. בחדר של אח שלי יש לו גם מחשב ובחדר של אחותי יש לה גם מחשב. יש כבל רשת שמחובר בין שלושתם וכרגע יש לכולם אינטרנט הכל טוב ויפה. הזמנתי מחשב חדש שצריך להגיע יום ראשון-שני עכשיו כמה שאלות: כשאני אקבל תמחשב החדש אני יתקין את ה ווינדוס (XP) האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד כדיי שיהיה להם אינטרנט או שפשוט לחבר תכניסה למחשב וזהו יהיה להם אינרטנט? תודה.. נ.ב : אם יש פה איזה מדריך להתקנת הווינדוס אני מאוד ישמח
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני משתמש בבית בJDOWNLAODER שלא מפסיקה להיתקע ולעשות צרות גם עם העדכונים של הג'אווה שנראה לי שהיא זו שעושה את הבעיות האם יש תוכנות אחרות ממלצות שמעתי על FLASHGET ו IDM אבל לא התנסתי בהם יש למשהו המלצות אני מוריד הרבה וצריך משהו שאני לא אצטרך לאפס ולסדר כל פעם מחדש בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-