עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לךי אינטרנט 1.5 של בזק.. יש לי מודם USB.. אז לבעיה: האיטרנט מתנק כל כמה זמן.. לפעמים 1 לאחר שהתחברתי אליו ולפעמים שעה.. אבל הוא כל הזמן מתנתק.. וגם.. שמתי לב כשהוא מתנתק החצים למטה (שבדרך כלל ירוקים) הופכים לצהובים.. (יאנו training)

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by rotemit,

שלום. הגדרתי ראוטר של TRENDNET לשני מחשבים. על מחשב אחד הוא עובד יופי ועל המחשב השני ה-wireless עושה בעיות מאז הגדרת הראוטר. מדובר במחשב ASUS F82Q. ה-wireless עבד בסדר גמור לפני זה ועכשיו ברגע שהמחשב נכנס למצב של "שינה" ה-wireless מתנתק ולא מתחבר עד שאני לא נכנסת ל-HARDWARE MANEGER ועושה לו "הסרה" ואז "התקנה". האם הבעיה היא ב-wireless? בהגדרות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by oded6188,

התקנתי ראוטר אצל מישהו האינטרנט עובד, רק יש בעיה עם DNS. אני לא מצליח להתחבר לשום אתר דרך כתובת - רק דרך IP... איפה בידיקו אני אמור להכניס את כתובת ה DNS? ניסיתי להכניס במאפיינים של כרטיס הרשת, ניסיתי להכניס בהגדרות של הראוטר עצמו אבל כלום לא עוזר... מה עוד אפשר לנסות?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by syntax2007,

קניתי סידבוקס מ seedboxes.cc לפני יומיים על מנת לשפר את הרטיו שלי בחשבון TL - קניתי סידבוקס עם : 333 GB 2 TB upload link 500mb בנתיים לא ממש עובד לי טוב..העליתי רק 40 גיגה עד עכשיו , הבנתי שבמצב טוב זה אמור לעלות על כמה mb לשנייה אבל אני אפילו לא מגיע למגה. הבנתי כבר שצריך לבחור בטורנטים חדשים על מנת לקבל את הביצועים הכי טובים אבל כרגע זה לא אפשרי בגלל שהרטיו שלי נמוך בשביל זה...הוספתי 35 טורנטים עד עכשיו - האם זה מעט מדי או שכדאי להוסיף עוד? ואם כן כמה מומלץ לשים ? אשמח אם מישהו שיש לו קצת ניסיון בזה(בכללי ובסידבוקס הספציפי הזה) יוכל לעזור לי ולתת לי טיפים ועצות מה לעשות כי אני באמת רוצה שזה יעבוד כמו שצריך תודה מראש , ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, יש לי בעיה עם לפטופ חדש, lenovo u310. הקליטה ברשת הביתית האלחוטית שלו גרועה. הוא תומך בתקן N אבל גם כשהוא יושב ליד הראוטר והחוזק אות excellent, המהירות עומדת על 39Mbps. הראוטר תומך N במהירות של עד 300Mbps ואכן הhtpc בסלון (חדר אחר) קולט את המקסימום של 300Mbps עם איכות אות good. אני מבין שכנראה הכרטיס בלפטופ לא אמור לתמוך ולהגיע למהירויות כאלה אבל עדיין המהירות נמוכה בצורה יוצאת דופן. הראוטר - tp-link wr841n הכרטיס רשת של הלפטופ - broadcom 802.11n network adapter (לא מצאתי מספר דגם, כנראה צ'יפ ג'נרי ללפטופים) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by EroSenin,

אני פרמטתי את המחשב והגדרתי את הראוטר והוא רושם לי שזה יתחבר אבל משום מה אין אינטרנט במחשב השני והתקנתי כרטיס רשת מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  7. אומנם יש אתרים שמאפשרים הורדה מאתרים כמו youtuble ,google video וכיוצא בזה ,אבל כשמנסים להשתמש בהם לצורך הורדה מאתרי תוכן בארץ זה בדרך כלל לא עובד . האם יש פיתרון או אתר שנותן פיתרון כולל לבעייה ?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by chris_u16,

נכון לעכשיו אתר הבית שלהם וכל התמונות המאוכסנות אצליהם לא עולים! כבר שעה אני מנסה להכנס http://www.imageshack.us

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by lol_minbet,

אין בשום מקום, מחפש את הגרסה הכי עדכנית תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Burkey,

כבר זמן רב שיש לי בעיות עם SKYPE, כשאני מדבר עם מישהו שגר בארץ זה עובד חלק, אבל עם חו"ל אז אף פעם לא עובד טוב. בעבר היתה בעיה ששמעו אותי ואני לא הצלחתי לשמוע כלום ( זה היה מקוטע ) ועכשיו זה הפוך, אני מדבר עם מישהו בבריטניה, אני שומע אותו יחסית בסדר ( לא באיכות של טלפון ) אבל הוא מתקשה לשמוע אותי, זה מקוטע ואני צריך לדבר מאוד מאוד לאט, משהו כמו מילה מילה, כדי שהוא יבין מה אני אומר. מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה האינטרנט שלי איטי מדי ? אולי שלו ? אולי קצב ה - Upload שלי לא מספיק טוב ? אני גולש עם ADSL ועם 012, במהירות של 1.5 מגה. באופן כללי, מה יותר טוב, ADSL או כבלים ?

11. יש עליו המלצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by theguy,

קיבלתי מחשב חדש לפני מספר ימים ושמתי עליו win 7 .לאחר כמה ימים משום מה לא יכולתי להיכנס לאתרים כמו:תיק דבקה,באתר של אגד תיכנון מסלול, בנק הפועלים והאתר של האונ' ... . התופעה היא כך אני מנסה לעלות את הדף אבל לאחר דקה שתיים של טעינה הדפדפן מפסיק ומודיע על שגיאה. ניסיתי להתקין עוד דפדפנים אבל זה לא עזר לחלוטין, כאשר אני מפעיל בopera את אפשרות הטורבו אני יכול להיכנס גם לדבקה ולאגד ללא שימושיות של תיכנון מסלול. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gal,

היי חברים, בגלל היותי בור קצת בנושא הגדרת מדפסת שמחוברת בTCP\IP אבקש הסבר או איזה מאמר שמסביר מהן צורות החיבור של המדפסת כלומר האם צריך לתת לה איפי קבוע או שאפשרי שהיא תקבל לבד כתובת (ואיך מוצאים איזה כתובת היא קיבלה אחר כך?).האם אפשר למשוך את המדפסת דרך אשף חיבור מדפסת רשת? האם צריך להגדיר אותה דרך מחשב מסויים או שאפשר למשוך אותה מכל מחשב שמחובר ברשת? ועוד מידע ככל שניתן להוסיף בנושא הנ"ל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 14.1k צפיות
  14. היי, יש לי רשת ביתית של שני מחשבים (נייח ונייד) ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר קבצים ממחשב אחד לשני? לא יודע אם רלוונטי אבל בכל זאת כמה פרטים: ראוטר: 3COM מודם: THOMSON חיבור: כבלים מערכת הפעלה: VISTA ULTIMATE תודה.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  15. אני מעוניין להריץ פקודות פשוטות בCommand Prompt במספר מחשבים וכדי לחסוך לי השתלטות מרחוק, האם יש אפשרות לשליטה מהCommand Prompt במחשב שלי על מחשב אחר ברשת? ראיתי את הפקודה הנ"ל: PsExec \\yourServerName -u yourUserName cmd.exe אך לא הצלחתי לגרום לזה לפעול וזה כי אני מניח שצריך את הPsExec tools אבל אין לי מושג איך להשתמש בדיוק והאם אני בכלל צודק?! אשמח להסבר/רעיון.

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by spider272,

שלום לכולם אתמול השתדרג לי האינטרנט ל40 מגה..בזק+בזק בין לאומי..מקבל 27 מגה הורדה אבל בסדר. מה שמציק לי שבבדיקת מהירות בפלאפון אני מקבל מהירות העלאה של 4500 קילובייט ושאני מבצע בדיקה במחשב לא עבר בחיים ת 3300. מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי יש לי מחשב נייח ומודם של בזק ADSL ואני מחפש נתב כדי לחבר אליו את הסמארט טיוי עם כבל - אני לא מעוניין בנתב אלחוטי יש למישהו המלצה על נתב קווי ? בקושי מצאתי כאלה בחיפוש באינטרנט קראתי שאפשר להפוך נתב אלחוטי שיהיה רק קווי אז אני מניח שחלק מהפרמטרים שנדונים בפורומים לא רלוונטיים אם אני הופך אותו לקווי, אז איזה נתב מומלץ ? ואיזה מהירות מינימום אני צריך אם אני רוצה להזרים סרטי HD מהמחשב לסמארט טיוי בעזרת DLNA ?

18. Started by Nirer,

1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 300, חריגה ל350 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת: 3 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד: כן 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות: כן (לא חייב) 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר: לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב: הורדה רבה (הרבה מאוד מאוד), שירותי GAMER- משחקי אונליין ושרתים וכו'... 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי): אחד קווי, 2 אל-חוטי 8.תשתית: הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת: TERYAON כחול, לא רשום אליו דגם 10.חברת נתבים מועדפת: D-LINK 11.מה הציפיות שלך מהראוטר: שיגיע מאוד רחוק 12.הערות נוספות-אם יש: אני מבקש שהראוטר יהיה על תקן N ולא על תקן G, שיגיע כ15 מטר אבל עם איכות טובה למחשב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by felb,

שלום מה המהירות המקסימלית של מודם aztech dsl 600e ? יכול להיות שהוא מוגבל עד 15mb? אם כן, באיזה מודם+ראוטר כדאי להחליף אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. יש לי את הBR6104K של אדימקס, בזמן האחרון הראוטר מתכבה ונדלק בפתאומיות... יוצא לראות את זה כשאני יושב במחשב תוך כדי שימוש בו או כשאני סתם ליד המחשב ופתאום רואה את כל נוריות הראוטר מתכבות ונדלקות שוב יחד והאינטרנט מתנתק ואחרי כמה זמן מתחבר שוב... לא הצלחתי להבין מה גורם לראוטר לעשות את הפעולה המציקה הזאת ותהיתי אם למישהו כאן יהיה רעיון... תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by simplest,

אהלן, יש ברשותי את הנתב-מודם של בזק שהם נותנים שהוא NetGear VVG2000, כרגע הוא מוגדר על מצב מודם ונתב. הקליטה? גרועה, יש מרחק בין הראוטר לבין המחשב של 10 מטר פחות או יותר והקליטה דיי גרועה. בנוסף, בגלל שאני מרבה לשחק במשחקי רשת אז מאוד מפריע לי כאשר יש לי ms גבוה / קפיצות ל 300, 400, 500 ms. התקשרתי שיגדירו אותי על RA והגדירו ודווקא, זה הסתדר וזה כן נותן לי תוצאה של ms נמוך אבל יש קפיצות רבות. חשבתי להגדיר את ה VVG2000 כמודם ולקנות נתב חזק ואיכותי, הבעיה שההבנה שלי ברשתות ובנתבים ומודמים היא פחות ממוצעת אז אם תוכלו להציע כמה נתבים במחיר של עד 200 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של עד 50 ש"ח. תודה מראש, והמשך יום נעים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שתי מחשבים שמחוברים ברשת, האיקונים מופיעים, והכל עובד, עד שזה מגיע לשלב הגדרת האיפי במחשב הראשי הכל עובד כמו שצריך במחשב המשני שאמור להתחבר לראשון, כל פעם שאני מגדיר לו אי פי, ואז מנסה ליצור רשת דרך האשף של הווינדוס האיפי מתאפס ל 0.0.0.0 ??? יש למשהוא מושג מה אני עושה.??? אחרי כל התהליך הוא חוזר לאיפי 169.254.94.169 subnet : 255.255.0.0

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by rollcage,

אני רוצה לחבר את המחשב למסך בסלון, אבל שיהיה אפשר לשלוט בו מהסלון גם לצורך משחקים/סרטים גלישה באינטרנט... מצאתי משהו באמזון שניראה שעונה על זה אבל אני לא בטוח ומעוניין לקבל חוות דעת.. זה מה שמצאתי : https://www.amazon.com/Extender-Support-Keyboard-Ethernet-Lossless-Near/dp/B081W94ZNF/ref=redir_mobile_desktop?ie=UTF8&ref_=psdcmw_13983771_t2_B01EV33R8S להישתמש בכבלים USB/HD מהמחשב ישירות לטלוויזיה זה לא אפשרי אני אצטרך לחצוב את כל הבית וזה לא אפשרי כל כך... עשיתי סירטוט קטן של איך הדברים שיש לי ואיך אני רוצה/חושב שזה יתחבר: https://i.stack.imgur.com/cJvlU.jpg תודה :)

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by eliXir,

עברתי אתמול מבזק הגרועים הללו לברק 013, מישהו יכול לעזור ולאמר לי איך אני מחליף את האיי פי של בזק (10.0.0.138) בראוטר לאיי פי של ברק? יש לי מודם של ALCTAEL SPEEDTOUCH 570 , ומה האיי פי של ברק? תודה מראש אנשים!

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by Okopel,

1.אני רוצה להעביר קבצים בין מחשבים, האם אני יכול לחבר ביניהם עם כבך LAN וזהו או שאני צריך גם נתב\מודם\אינטרנט או משהו? 2.אם נכנס אינטרנט למחשב אחד (בUSB) ואני מחבר בין המחשבים עם LAN, גם במחשב השני יהיה אינטרנט? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.