עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gigabot,

אז ככה יש לי רשת בין שני מחשבים ביינתיים, ואני לא מצליח לגרום למחשב השני (בלי חיבורי ישיר לאינטרנט) לזהות את המחשב הראשון (עם החיבור הישיר לאינטרנט) ו"לקחת" אינטרנט אותו דבר המחשב הראשון לזהות את השני ולתת לו אינטרנט הבעיה היא: במחשב הראשון זה רושם שהכל מחובר , משתף אינטרנט והכל טוב ויפה - במחשב השני רשום "the connection is limited" מה לעשות אני משתגע עם זה! :s07: :s07: תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  2. היי, התקנתי רשת אלחוטית של EDIMAX - כל הכרטיסי רשת האלחוטיים של EDIMAX וגם הראוטר. הכל מוגדר ועובד, כאשר זה עובד זה עובד כמו שצריך, אבל כל כמה זמן יש ניתוקים וצריך לעשות Reset לראוטר. הדבר פשוט בלתי נסבל, יש למשהו פתרון או מושג למה זה קורה ? מה יכול לגרום להפרעות בראוטר ולעובדה שהמחשבים מתנתקים ממנו כל הזמן ? טוב כל רעיון, התחלה של רעיון או סתם הגיג, יתקבלו בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אז ככה קודם כל זה כאילו האיטרנאט מהיר מדי הוא לא מספיק את המהירות כזה ואז נתקע ואני צריך לעשות לו רענן עכשיו לא יכולתי להוריד כמאט ולגלוש על מהירות 2 מגה צלצלתי לה בזק עם בדקו הכל היה תקין נתנו לי להריץ.. תוכנה בשם tcpip והיא סידרה לי הכל מהירות הורדה אני מוריד 280 320 מתחיל אבל הגלישה נשארה מהירה אבל כזה תקיעות ... מהמהירות מה אפשר לעשות

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  4. בואו ניכבע את זה על ידי סקר מסודר! נזק בינלאומי? אינטרנט זהב? נטוויז'ן? או ברק?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by שמנואל,

שלום. התקנתי רשת ICS שבה המחשב המארח הוא XP ובשני WIN 98. המחשב השני משמש בין השאר לגיבוי מידע מאוד חשוב שמשתנה מדי יום במחשב עם ה-XP. שתי שאלות לי: 1. אני מעוניין בגיבוי מתוזמן של קבצים שונים במחשב. האם יש אפשרות עם תוכנה כלשהי (או שיש כזו בווינדוס ) ליצור משימה קבועה מראש שתעביר את הקבצים שייקבעו אל מחשב הגיבוי? 2. האם אמצעי ההגנה המקובלים , קרי פיירוול, ואנטי וירוס מספיקים להגנה על מידע כל כך חשוב לי ? לפי מה שהבנתי רשת חשופה יותר לצרות מאשר מחשב ביתי בודד. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by itaysk,

שלום, יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן.. יש לי ידע בתקשורת וניהול רשתות\דומיינים\שרתים ברמה ארגונית אבל תמיד עניין אותי איך מורכב האינטרנט מבחינת טופולוגיה ושרתים כלומר לאן בהכבל שיוצא לי מהמחשב מחובר ואיך אני מקבל אינטרנט? במקרה שלי יש לי כבלים אבל נאני אסתפק בתיאור כללי גם תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה לאינטרנט ותת את הכותבת תודה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by noambaum,

המוצר הנ"ל:DSM 320 מה שבעצם המכשיר הזה עושה הוא מתחבר למחשב בצורה אלחוטית(...או לא) והוא גם מתחבר לאינטרנט דרך המחשב והוא סורק את המחשב לכל הקבצים של מוזיקה תמונות וסרטים ודרך תפריט פשוט ניתן לצפות בכל הנ"ל בטלויזיה.(וכן אני יודע שאפשר לחבר כבל ל-TVOUT ולראות אבל המכשיר הזה עושה הכל בצורה חלקה והוא כולל עוד כמה פיצ'רים נחמדים וחשוב מכל הוא עושה את זה בצורה שגם אישתי תוכל להנות מהמכשיר ללא ידע במחשבים-פשוט מדליקים את המכשיר ובעזרת השלט רואים מה שרוצים!) כמו כן הוא מנצל את חיבור האינטרנט בכדי שיהיה ניתן לשמוע רדיו גם מהאינטרנט. למוצר יש תג מחיר לא זול של 1,300 ש"ח בארצנו הקטנה ומלאת המיסים... אבל למרות המחיר חשקה נפשי במכשיר הנ"ל למרות תג המחיר שלו, ורציתי לשמוע את דעת…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  9. משום מה המחשבים הקטנים בשורת המשימות דולקים ללא הפסקה וכן כאשר אני מתבונן בתיבת הדו שיח של הבתים שהתקבלו ונשלחו, הם רצים כאילו האימול או משהו פועל.. כמו כן סגרתי את כל התוכניות האפשריות ושום דבר לא עוזר... 1)יש מצב שזה וירוס? 2)יש תוכנה שמפרטת את כל הפעולות שעוברות דרך הקו הפעיל (המחובר)?? בתודה מראש, ובתקווה לעזרה! עדכון: ניסיתי להשתמש בפיירוול "זון-אלרם" אבל הוא עושה בעיות.. או שהוא מנתק את האינטרנט או שהוא לא נותן לשום דבר לנוע. כלומר גם כאשר אני מחובר אי אפשר להשתמש בכלום.. (אם תוכלו לצרף בנוסף איזה הסבר כיצד לגדיר אותו היטב לחיבור כבלים (חייגן) 740 KB )

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי בדיוק נתב אלחוטי D-Link AirPlus DI-614. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3178604&g_kind=0 כתוב שיש לנתב firewall מובנה. האם אני עדיין אצטרך להתקין firewall במחשב (zonealarm, norton internet security וכו')?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  11. היי אני מנס להבין מהicq רוצה ממני שאני שאני אגדיר אבל אני לא מבין כלום.... בתמונה(למטה) הוא מבקש כל מיני מידע מסויים...מאיפה אני יכול להשיג מידע זה? ומה אני יכול לעשות כדי לקבל קבצים דרך הicq?(בכל הגירסאות זה לא עובד...) תודה מראש install [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by Spook,

התקנתי השבוע נתב DI-614+ והחיבור פתאום נהיה איטי. יש לי אינטרנט מגה וחצי, אבל קצב ההורדה של קבצים ב-FTP לא עולה על 40k/s. גם קצב ההורדה בביטורנט לא עולה על ה-30. זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  13. יכול להיות ששוב יש את אותה הבעיה שהייתה לפני איזה חודש?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by thegodx,

יש לי שתי מחשבים אחד עם SP2 והשני עם הSP1 אני רוצה לעשות שהראשי יהיה ההוא עם SP2 והלקוח SP1 העם אני צריך לעשות בדיוק כמו שרשום במדריך או שאני צריך לשנות משהו? כי אמרו לי שקשה לעשות רשת ב SP2 השמח לקבל עזרה.. (אני משתמש באינטרנט עם מודם יו אס בי והכרטיס רשת במחשב הראשי הוא מובנה)

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by Shasoosh,

לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  16. אז ככה. אני צריך להקים 3 רשתות, הנה הדרישות: הראשונה: צריך לפצל חיבור ADSL, עם מודם ALCATEL, לרשת אלחוטית ש2-3 מחשבים ניידים יתחברו אליו ב802.11, לא משנה אם A B או G (מהירויות), פשוט לפצל את החיבור, שכל הזמן יפעל ו3 מחשבים ניידים יוכלו להתבר אליו ברשת אלחותית ולגלוש באינטרנט. עכשיו שאלה בקשר לזה, המחשבים הניידים האלה מטיילים הרבה בין רשתות, בWIN XP צריך לשנות איזה הגדרות קבועות או משהו? פשוט המחשבים האלה כל הזמן על רשתות שונות ואי אפשר לשנות להם את ההגדרות ספציפית לרשת הזו. הדרך הפשוטה ביותר היא ROUTER אלחוטי? קניתי ROUTER אלחוטי יקר של DLINK וצריך לשנות הגדרות IP ונראה לי DNS בWINDOWS! השניה: חיבור כבלים עם מודם של מתב, אליו יתחברו מחשב רגיל (שולחני) ומחשב נייד. עכשיו פה…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  17. מי יודע איפה אפשר לקבל מקום אחסון קטן ברשת? ואם אפשר חינם, רצוי בלי פרסומות - אבל אם יש אז יש תודה

18. Started by tomerco,

שלום רציתי לדעת איך להגדיר רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר עם כבל מוצלב עזרה דחוףףףףףףףףףף תודה מראש

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by root3:16,

הורדתי את הדפדפן firefox כי ראיתי שפה בפורום הרבה המליצו עליו.. לא ממש הבנתי מה משופר בו.. ואני לא מוצא את כל המועדפים שלי..איך אני מעביר אותם לדפדן החדש(הדפדפן הקודם עדיין מותקן)? תורה רבה לכל מי שיעזור

20. Started by orir2,

שלום לכולם אני חדש פה! ויש לי בבית כ4 מחשבים והם מחוברים לרשת באמצעות "האב" (HUB) ובזמן האחרון גיליתי שאני לא יכול לשחק מחשק ברשת (נגד חבר או מישהו) אמרו לי שאני לא יכול ולא אוכל כי יש רק אייפיי (IP) אחד ויש 4 מחשבים וושאלתי אם יש פיתרון הם ענו: "לא בטוחים אבל נראה לנו שראוטר יפתור כאן את הבעייה" השאלות העיקריות שלי: 1. מה ההבדל הממשי בין ראוטר להאב?? 2.האם זה נכון שראוטר מקצה לכל מחשב ברשת כתובת IP שונה וחוקית 3.בטוח יש פה מישהו שיש לו ראוטר---> תוכל לבדוק לי אצלך ולעזור לי??? ישנו מחשב אחד שהוא כאילו "הראשי" הוא פנטיום 2 יש לו שני כרטיסי רשת שמאחד מהם יוצא כבל למודם הכבלים ומהשני יוצא כבל להאב ומההאב יוצאים כבלים לכל המחשבם שנשארו..... ממש כמו במדריך שלכם…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. לא משנה לי חוטית או אלחוטית....אבל זה שני מחשבים לחבר ברשת.... מ-KSP....עד בערך 550 ש"ח סה"כ גג.....(אם אלחוטית אז זאת אומרת כולל כרטיס ונתב) אני אשמח לתשובות...

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by aleXtazi,

שלום יש לחבר שלי את הראווטר הזה B-FOCUS ROUTER 312 עכשיו איך אני יכול לפתוח אצלו פורטים בישביל שתוכנות כמו אימול וכל התוכנות של האינטרנט יעבדו

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by אל-מוהנדס,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מדגם ZyAIR B-2000 v.2, והוא חוסם לי את הפורטים לאימיול. הורדתי לו את הפיירוול, הפסקתי כל פעולה של פיירוול אצלי, ועדיין - פורטים חסומים. יש לציין שפורט כמו 80, לצורך העניין, עובד. האם יש איזה קינפוג או עידכון מיוחד לבעייה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by MaoR_KilleR,

שלום... לאחר שאני לוחץ על PORT SETTINGS של פורט בשם COM1, יש לי אפשרות לשנות כל מיני ערכים שנראים לי חשובים... יש לכם מושג על מה אני מדבר או שאני אכתוב את האפשרויות? לאלו ערכים כדאי לשנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  25. ברשותי מוזילה פיירפוקס, התקנתי תוסף "adblock" ואני מחפש קובץ טקסט שמכיל רשימה של באנרים ופרסומות שאפשר לעשות בעזרתו import אל מנגנון "סינון" הבאנרים. אני יודע שבפורום "Windows" קיימת רשימה מצוינת של באנרים, אך זה מאוד בעייתי להכניס באופן ידני מאות אתרים ואני רוצה רק לקחת קובץ טקסט ולעשות לו import. כן, ניסיתי להעתיק את הרשימה מהפורום הנ"ל אל notepad אבל לא הצלחתי לכתוב את זה באופן שיאפשר לעשות import.. אם אתם מכירים אתר שיש בו רשימה שכזו או יכולים לשלוח לי רשימה שלכם אני אשמח מאוד Vega

• 4 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.