עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Asafalfa,

טוב אני האמת כבר מאבד את הראש כאן ... יש לי מחשב שמחובר באופן ישיר לאינטרנט (אני מדבר על זה שכלל אין לי ROUTER שמחובר לעוד כמה מחשבים) המודבר מדובר זה AZTECH ROUTER DSL-600E רגיל שמקבלים מחברת בזק ... ומלפני כמה ימים אני פתאום ראיתי כי ברגע שאני עושה בדיקה דרך ה UTORRENT בנושא PORTFORWARD אני כול הזמן רואה שהוא סגור , יש לציין כי נעשה נסיון של כיבוי הדלקה , חיבור מחדש, הפעלה מחדש של המחשב, כיבוי ה ZA אבל עדיין בעיות :\... משהו נתקל בבעיה משהו אחד אחרון ב EMULE אין לי כלל בעיות :\... יש לציין בנוסף שנעשה נסיון להוסיף בכניסה למודם את הפורט אבל מסיבה לא ברורה כל פעם שרציתי לשמור את חוק שכתבתי זה עשה לי ERROR: Error found on page... מה שבטוח שמעולם לא היה לי את הבעיות האלה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by HD,

יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים שכולם מחוברים ל-SWITCH אחד, ומחשב אחד משמש כסרבר (SERVER) ישנו שיתוף אינטרנט שבזכותו כולם מסוגלים לגלוש ביחד (ADSL) השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שיהיה שיתוף מדפסת?.... (ישנה מדפסת המחוברת למחשב שהוא הסרבר) בתודה מראש HD.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. גירסת תוכנה 1.3WW. מודל הנתב 3crwer100-75. נראה שיש לו בעיה לבצע port-forwarding בפורטים שאינם WELL_KNOWN (פורטים גבוהים). הוא פשוט לא מבצע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shimon23,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב. כאשר אני מתחבר באמצעות WIFI או מתאם של Lan to usb אני מגיע למהירויות של 300 מגה ויותר (סיבים של סלקום). עם זאת, כאשר אני מתחבר עם ה-LAN המהירות יורדת לסביב 10 מגה ניסיתי לעדכן דרייבר, להחליף כבלים וכו', אך כלום לא עוזר. מתאם הרשת שלי הוא Realtek® 8111F עם לוח אם Asus B150M-c. האם רכישת מתאם רשת נפרד ל-pci-e יעזור לדעתכם(ואיזה אחד כזה מומלץ)? או שיש פיתרון אחר האם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Lirux,

שלום רב, לפני כמה ימים שירשרתי נתב 2WIRE שהוא גם המודם לראוטר של DLINK DI624+ על מנת לספק לי WIFI בשביל הפלאפון בחדר. שמתי לב שחלה ירידה במהירות בפתיחת אתרים ולפעמים אפילו תקיעה עד כדי "חוסר רצון" של הדף להיפתח. לאחר בדיקת פינגים מצאתי שקיים איבוד פאקטות כאשר אני נותן פינג לכתובת הפנימית של הנתב 2WIRE. פינג לכתובת הפנימית של הDLINK עוברת חלק וגם פינג לפורט ה-WAN של ה-DLINK שאליו מתחבר ה-2WIRE. תמונה להמחשה: מה שבאמת מוזר לי זה שכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-2WIRE אז אני מקבל פינג רציף לכתובת הפנימית שלו. אשמח לעזרתכם בנושא!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן חברים. לאחרונה הרכבנו בבית שלי רשת בין שלושה מחשבים, כאשר המארח מריץ אקספי, ואליו מתחברים שני מחשבים - אקספי וחלונות 98. שיתפנו קבצים, שיתפנו חיבור אינטרנט, והכל עובד, חוץ מדבר מוזר אחד! מספר אתרים הפכו להיות לא נגישים במחשבים שמתארחים, ואילו המארח נכנס אליהם בלי בעיה. אחד האתרים הוא hotmail.co.il צריך עזרה בתודה מראש - שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by PriorTak,

הי. חבר שגר בארה"ב ביקש ממני להמליץ לו על ראוטר. הדרישות הן תמיכה בתקן AC וב2.4\GHZ5. חשבתי על אחד מאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127516 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833320174 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124531 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124505 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833122581&Tpk=33-122-581&cm_sp=WirelessNetworking-_-VisNav-_-WirelessRouters http://www.aliexpress.com/item/hot-sale-router-TP-LINK-TL-WDR7500-1750M-11AC-double-frequency-gigabit-WDR7500-1-75-G/1025294133.html בעיקרון התקציב הוא עד 250 דולר. אם יש משהו עדיף…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Omer Shamia,

x

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חוץ מההבדל במחיר שעומד על 220 לעומת 350 ש"ח. האם ה 6204 לשימוש ביתי והורדות באימיול מומלץ? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kupo,

שלום, לא מזמן ניסיתי לחבר מחשב לרשת אלחוטית, המחשב מזהה את האות (משהו כמו 90% ) ומקבל את הסיסמא שהכנסתי אבל עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט ההודעה שאני מקבל זה limited or no connectivity. בדקתי כבר שהכתובת IP שניתנת למחשב היא אוטומטית. וחוץ מזה שכשבעבר חיברו מחשב נייד לרשת לא היה צריך לשנות כלום בהגדרות של הראוטר אז אני מניח שהבעיה במחשב ולא בראוטר וגם הבאתי את המחשב הנייד לחדר של המחשב שאני מנסה לחבר ולא היתה בעיה עם האינטרנט. רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אולי זה לא המקום המתאים אבל, נגיד אני רוצה שיהיה לי אתר מסוים באינטרנט שאפשר לשדרג אותו מידי פעם או לשנות בו דברים... כמה אמור לעלות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Cheif,

כבר עמדתי לכתוב פוסט בנושא, אבל דרור פויר בגלובס אמר את זה באופן מעולה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000641060

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Cheif,

חברת D-Link ישראל פתחה ערוץ תמיכה בוידאו הכולל סרטוני הדרכה הנוגעים להתקנה והגדרה של נתבים שונים מתוצרתה. https://www.youtube.com/channel/UCssDQlHRfRGl2u3ypyuMW6g

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lompy,

יש לי מודם בזק ROTAL 1320A ואני משתמש בו כנתב למי שמכיר את JDOWNLOADER יש שם אופציה להתחבר לספק מחדש אוטומטית בסיום כל הורדה על מנת לקבל כתובת IP חדשה. בנתב הקודם שמת זה עבד מצויין. השתמשתי באופציה של LIVEHEADER/CRUL אבל בנתב הזה ,זה פשוט לא עובד.אני חושב שסיבה היא שאת הסיסמה מזינים בחלון POPUP ולא בעמוד רגיל ולכן הוא מתעלם מהחלק הזה מסיבה כל שהיא. חפרתי את גוגל ,ניסתי את להשתמש בשיטה של CLR SCRIPT,ניסתי להתחכם ולהשתמש בכתובת http://USER:PASS@10.0.0.138 אבל כלום לא עבד,אני ממש מתוסכל מזה . יש פה משהוא שאולי הצליח לעשות את זה עם הנתב הזה או מכיר דרך לגרום לנתב להתנתק והתחבר דרך ה COMMAND LINE.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, תאור קצר, האינטרנט מגיע הבייתה דרך Unllimited , ספק 018 , קצב 500 סימטרי, מהקיר מחובר לNighthawk r7000 ומשם הלאה היום בבית כדי לספק אינטרנט קווי למספר מכשירים בסלון אני חיברתי את ה HPNA של יס לראוטר שאותו הגדרתי כ bridge כמובן, כמובן שדרך ה HPNA אני מגיע רק לקצב של 70-80 ביציאה לנתב בסלון לראוטר מחוברים קווית (טלוויזיה/סטרימר/XBOX/BLURAY/לפעמים לפטופ) כמובן שרק שלושה מהמכשירים מחוברים בו זמנית (כמספר הפורטים הפנויים) האם חיבור של switch במקום הראוטר יתרום/ישפר באיזה שהיא צורה את את הביצועים/יציבות וכו? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הייתי רוצה להשתמש בנתב שבכותרת להרחבת הרשת האלחוטית הקיימת מכיוון שהיא אינה מגיעה לכל תחומי הדירה כמו שצריך... הנתב הקיים הוא של בזק D-Link DSL-6740U ולא הצלחתי להבין עוד אם הוא תומך בWDS, רציתי לדעת אם יש מישהו בנמצא שכבר התנסה עם זה? אגב, הנתב של Edimax תומך בWDS.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DL,

היי, אני מתחבר מחר לאנלימיטד ומחפש המלצה על ראוטר AC טוב עם חיבורי 1G קוויים, הם מציעים לי את ה D-link 825 ב 300 שקל, אבל קראתי בכל מיני מקומות שיש לו בעיות ניתוקים, מישהו יודע עם זה נכון? חשבתי בעיקרון על ה TP-link Archer C7, אבל אני פתוח להצעות אחרות אם יש משהו טוב יותר בערך באותו מחיר. התקציב שלי הוא בסביבות ה 500 שקל, תודה! אלמוג

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי חבר שיש לו רשת בבית וכל פעם שהוא משחק משחק רשת ?(CS למשל) יש לו לאגים כי אח שלו מפעיל אימיול ברקע.. יש אופציה שמהמחשב שלו הוא יכול להגביל את העלאה של כל הרשת? וככה למזער את הלאגים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חבר'ה, יש לי אינטרנט של HOT והספקית היא בזק בינלאומי. יש לי אינטרנט אלחוטי בבית עם ראוטר של TPLINK. מהירות אינטרנט של 12 מגה. בכמה חודשים האחרונים אני נתקלתי באיטיות לא הגיונית לאתרים מחו"ל. זה מתבטא בהורדות איטיות מאתרים בחו"ל (30 קילהבייט, לפעמים קילבייט אחד) עד לצפייה איטית ביו-טיוב, פייסבוק, הכל. כל זמן מה התקשרתי לתמיכה והם טירטרו אותי ללא הרף, ללא מענה אמיתי. עד לפני שבוע שאני נפלתי במקרה על בחור עם ראש על הכתפיים מHOT שעזר לי המון, אשכרה הבין עניין, העביר אותי לחייגן, פתח לי מהצד שלו פורטים, הסביר לי על כל העניין הזה ואני גלשתי כמו מטורף בחו"ל, כמו שצריך, במהירות של 12 מגה באמת. אבל מה, לאחר זמן מה היו התנתקויות אקראיות מהאינטרנט. כל כמה זמן, סתם פת…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לפני חודש בערך ניתקתי את האינטרנט שהיה לי דרך הוט, קניתי אנטנה קטנה כזאת שאיתה אני קולט מידי פעם רשתות אחרות אבל יש הרבה ניתוקים. עכשיו אני מעוניין להוזיל את העלויות בכך שאני יקנה את הראוטר לבד . אי מעוניין לקנות את הנתב המשולב מודם הזה השאלה שלי היא במידה ויש לי ראוטר שקניתי, האם אני צריך גם תשתית וגם ספקית על מנת להתחבר לאינטרנט? או שאני חייב לקנות מהם ראוטר שלהם? או האם אני חייב מודם משולב או שעדיף לקנות מודם אחר? המטרה שלי היא רק לגלוש באינטרנט ולא להוריד כמויות אדירות, מידי פעם להוריד משהו קטן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by iliagildin,

שלום כאשר אנ בודק מהירות באינטרנט אני רואה שיש לי הבדלי מהירות ענקיים: בבזק (תשתית) אני מקבל 1.5 בנטוייזיון (ספק) אני מקבל 4.5 בSPEEDTEST אני מקבל 2.5 בUTORRENT ליפעמים מגיעה ל 580( ל640 שזה (5*1024)/8 אף פעם לא הגיעה). וחשוב גם להגיד שזה קרה לי רק בזמן אחרון ולא החלפתי לא ספק לא תשתית עד לזמן אחרון הייתי מאוד מרוצה מהם. ו הבעיות התחילו אצלי כאשר יום אחד הייתה לי מהירות כימעט אפסית ובבזק שאלו אותי אם אני רוצה להעלות מ5 מגה (שאני משלם עליהם עכשיו גם לספק גם לתשתית) ל 10 מגה כאשר אמרתי שלא כי גם ככה אני משלם לספק+תשתית בערך 90 ש"ח פלוס ואין לי רצון לשלם יותר אפילו עוד 5 ש"ח כי גם ככה זה לא מגיעה למהירות מרבית בהורדה. חשוב גם להגיד שאין לי לא אנטיוירוס ולא פיירוול אני פשוט כ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מעוניין לשנות את האייפי שלי בלי להתנתק... יש תוכנה או משהו ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הבעיה זה לא המהירות שיש לכם אצל הספק אלה האתרים שלא תומכים ולא מספקים מהירות גבהות אולי רק בהורדה וזה בעיה רצינית ואין פתרון בשביל לדעת כמה אתם באמת מקבלים ותראו שהמהירות הגלישה שלכם הרבה יותר אטית וזה בגלל האתרים שלא משדרגים מהירות כי זה יקר או שאין להם צורך ביותר ואתם סובלים בשביל זה יש תוכנה מעולה שמנתרת את הקו שלכם ומגלה לכם את האמת אצלי יש 100Mbs אבל הממוצה שאני מקבל זה 5Mbs והכי הרבה ולא תמיד עד 10Mbs ממש עלוב מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה ואצל הספק הכול תקין אני מקבל אפילו קצת יותר ממה שיש לי אז הם טוענים שהבעיה היא לא אצלם אז אצל מי הבעיה קישור להורדת התוכנה http://www.softperfect.com/products/networx/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום! יש לי בעיה בהגדרת הרשת הביתית שלי. עד לא מזמן אני ואחיי היינו מחוברים ברשת ביתית ע"י רכזת, כאשר כולם היו מחוברים אליה כלקוחות ואני הייתי מחובר ישירות למודם וסיפקתי להם את האינטרנט והכל עבד יפה. לא מזמן עברתי לחדר הנמצא מחוץ לבית ועל מנת לפתור את בעיית החיבור לרכזת קנינו כבל של 40 מ' CAT5E וחיברנו לאותו סלוט ברכזת שהיה מחובר בו המחשב שלי פעם. בהתחלה הופתענו לראות כי המחשב לא מזהה כבל מחובר ונלחצנו מאוד, אך לאחר כמה משחקים פשוטים אותרה הבעיה והכבל חובר. אך הרשת, אשר עבדה לפניכן לא חזרה לעבוד והחלטתי להגדיר את הרשת מחדש, אך ללא הצלחה ואף השתמשתי במדריך אשר באתר, אשר לא נשא פרי גם הוא. בסופו של דבר נותרתי עם התקלה חסר אונים. אני מצליח לראות את המחשבים של אחיי ב"מיקומי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jfkk,

שלום האם הנתב הזה אני יכול להפוך אותו למגדיל טווח שיעבוד על אלחוטי. https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=7645 תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים