עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ras81,

שלום, יש לי FIBERBOX של הוט ונתב TP LINK AC1600 מכיוון ולHOT FIBERBOX יש בעיית חיבורי בWIFI, ראיתי בעבר המלצה לחבר את הנתב הנל והצלחתי. היום, לאחר התעסקות עם החיבורים וניקוי האיזור, הנתב לא מצליח לדבר יותר עם הFIBERBOX וביצעתי RESET אולם אני לא זוכר כיצד ממשקים את השניים כך שTP LINK ידע לעבוד כראוטר וגם להתחבר עם הFIBER BOX - בעבר היה מדריך אולם איני מוצא אותו, האם מישהו מכיר או יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחובר לבזק בינלאומי בתשתית בזק, החייגן מוגדר בראוטר. יש לי בנוסף מנוי בהוט-נט, ואני מעוניין לנסות אותם באופן זמני - ע"י הגדרת חייגן במערכת ההפעלה, בלי לשנות את ההגדרות בראוטר עצמו. האם זה אפשרי? ניסיתי ליצור חייגן במערכת ההפעלה אבל הוא מחזיר שגיאה 651 אז אני מניח שעשיתי משהו לא נכון (או שזה פשוט לא אפשרי..). אני מעדיף לא לשנות את שם המשתמש והסיסמה בראוטר עצמו כי אני רוצה שתהיה לי אפשרות למעבר מהיר בין הספקיות (פשוט חיבור וניתוק של החייגן של הוטנט), במידה וזה אפשרי. מה גם שבמאמר מוסגר אני לא בטוח שאני זוכר את הסיסמה ששמורה שם לבזב"ל ולא בא לי להסתבך עם זה

3. Started by ofeky1,

אני רוצה לקנות את המודם ראוטר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 מה אתם אומרים עליו? והאם המחיר שלו שווה? אתר החברה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=128&pl1_id=3&pl2_id=19 עריכה: צזרה בבחירת נתב! עמוד 2!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי בבית 3 מחשבים ברשת, אחד של כל אחד מהשותפים. שמתי לב, שכאשר אחד מהם צופה במדיה סטרימינג, זה ממש דופק לשאר את האינטרנט, אם אני גולש אז אני מרגיש האטה, ואם אני משחק, אז הפינגים לרוב מוכפלים פי 3 ומעלה. הנתב שיש הוא EDIMAX BR-6204WG אנחנו מחוברים בכבלים עם 012 לקו 2.5 יכול להיות שפשוט הקו לא רחב מספיק גם לצפיה בסטרימ וגם משחק, אבל זה נשמע לי קצת מוגזם שסרטון של 5 דקות ביוטוב דופק לי לחלוטין את הרשת. (זה לא מפסיק גם אחרי שהסרטון נטען לחלוטין). האם יש איזה הגדרה בנתב שתאפשר איזון בין הקצבת הפס למחשבים השונים? תודה מראש לעונים עריכה קטנה: אני מחובר לנתב אל-חוטית עם כרטיס של EDIMAX (לא זוכר דגם, אבל הקטן האפור שלהם) השותפים גם מתחברים אלחוטית דרך לפטופים. המודם הוא SB5051 ש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. עד עכשיו גלשתי דרך הalcatel שלי בתצורת PPP, דרך בזק בינלאומי. עכשיו התחברתי לאוניברסיטה, והם משתמשים ב proxy גם לתת כתובות, וגם בשביל האבטחה שלהם, אם אני לא עובר דרך הפרוקסי אז יש בעיות עם התיבת דואר שלהם ועם חלק מהאתרים. ב dial up אין בעיה להשתמש ב proxy שלהם כי החייגן מחבר אליו. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך ה ppp שכל הזמן מחובר אין איך להכניס את ה פרוקסי. אני ניסיתי בהגדרות lan (גם את הפרוקסי האוטומטי וגם את הידני) אבל זה לא עובד לפי דעתי בגלל שהפרוקסי לא נמצא ממש על ה lan אלא על טווח כתובות אחר. למישהוא יש רעיון איך לסדר את זה, אני ממש לא רוצה לעשות ICS, :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מתלבט האם לרכוש מערכת mesh של ax3000 או AX1800 ולא מבין האם ה3000 רלוונטי לארץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, יש לי בעיה במודם ECI 270PR בעבודה עם האימיול כך שהמהירויות שלי ירדו בצורה דרסטית מאז שקיבלתי את המודם הזה. שאלתי היא אם אני ישדרג את המודם הזה לנתב זה יעזור לשפר את המהירויות ? (ללא קשר להגדרות האימיול שהם טובות מאוד אצלי ומוכחות) נ.ב. - יש לי חיבור ADSL 1.5MB ספק בזק בינלאומי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by KrackeR,

יש לי 2 קומות בבית כאשר בקומה העליונה יש ראוטר שמחובר למחשבים למעלה ועד היום לא היה צורך באינטרנט למעטה אני רוצה לשים בממ"ד שנמצא בקומה למעטה מחשב עם גישה לאינטרנט בקשר לאינטרנט אלחוטי אני לא יודע אם זה יקלוט אלחוטי כי זה ממד והמרחק לא כזה קרוב (דרך קירות בערך 15מטר) אגב בקשר לממד החלון שם מהחלונות הגדולים האלה אלא זכוכית אטום שנפתח כלפי פנים והדלת של הממד הוצאנו ושמנו דלת עץ רגילה יש לכם פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Omer Shamia,

x

10. Started by nimrods,

שלום לכולם אני מנסה לעשות את זה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=265448 וניתקתי בשלב האחרון מאיפה אני צריך לדעת מה האייפי שלי תודה מראש לעוזרים..!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jfkk,

שלום האם הנתב הזה אני יכול להפוך אותו למגדיל טווח שיעבוד על אלחוטי. https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=7645 תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eyalel,

בנטוויז'ן טוענים שאי אפשר להחזיק שני קווי טלפון עם נטבוקס אחד שהתשתית והספק עוברים דרכם לא ברור למה המגבלה הזאת באיזה חברה כן אפשר להחזיק שני קווים דרך ראוטר בחבילה של תשתית וספק. adsl

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Liel.Halali,

שלום, כיום יש לי רשת ביתית אשר מבוססת עפ"י הציוד הנ"ל: מודם-ראוטר VDSL NETGEAR VVG2000 אשר משורשר לפרייבט בוקס(מוצר משולב של בזק בינלאומי) משם יוצא לכלל הבית ומשתרשר באחד החדרים ל netgaer WNR834B ומתחבר למחשב נוסף וממיר של yes כיום עקב ריבוי צרכני רשת בבית(גם חוטיים וגם אלחוטיים אני מעוניין לבצע שינוי של הרשת לצורה כזו: החלפת המודם ראוטר למודם ראוטר vdsl D-Link 6740U לאחר מכן ליצור שרשור למתג D-Link DGS-1008D ועקב מגבלות בנייה לשרשר בחדר נוסף ראוטר D-Link DIR-615 ואת הראוטר netgaer WNR834B בחדר הקיים חשוב לציין שבחדרים שקיימים בהם הראוטרים הנוספים, הינם חדרים בעלי בעיות קליטה של הרשת האלחוטית וקיימת דרישה בחדרים האלו לפורטים נוספים של רשת חוטית(נתב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. ערב טוב חבר'ה אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון ב10MB. יש ברשותי נתב tp-link 1043nd. לנתב מחובר מחשב המריץ UNRAID בגרסתה האחרונה ועליה רץ קליינט transmission. לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר, האינטרנט זוחל! לוקח המון זמן לאתרים לעלות, בבדיקות מהירות אני מקבל פינגים ארוכים ומהירות שהיא עשירית ממה שאני אמור לקבל. עכשיו עשיתי השהייה לכל ההורדות בשרת והפלא ופלא האינטרנט חזר לתפקד כרגיל. אתרים מגיבים מהר והפינגים נמוכים. מה שמוזר בזה היא העובדה שהקבצים בשרת יורדים במהירות ממש נמוכה ככה שלא נראה כאילו הם "אוכלים" את כל רוחב הפס. יכול להיות מצב שהנתב קורס מהעומס שאני מפעיל עליו? או שבכלל הבעיה היא בספק אקספון? הם אמרו שיש להם בעיות לאחרונה.. אשמח לשמוע רעיונות... תודה ושובע טוב! שמעון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hellyeahmofo,

קינפגתי את ה eci 270 ממודם לראוטר ל emule הצלחתי לפתוח פורטים אבל ל ABC אני לא מצליח וכל הורדות ה bittorent שלי איטיות ובצהוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by swan,

שלום לכולם... אז ככה, יש לי 2 מחשבים באותו חדר עם רשת אלחוטית. נתב אלחוטי של אדימקס ומודם ECI מחשב אחד (win98) מחובר לו כ.רשת, מחשב שני (winxp) מחובר קווי לראוטר האלחוטי והכל פועל פיקס. בקומה העליונה יש לי עוד מחשב (winxp) שיש לו u.s.b אלחוטי. בעקבות קשיי קליטה קניתי access point גם של חב' אדימקס, והתקנתי אותה בין 2 החדרים. מה הן ההגדרות שאני צריך לשנות במחשבים למטה (אם בכלל) ומה השינוי במחשב העליון? רוצה לציין, שהמחשב העליון מזהה את הap ויש תקשורת אבל אין מצב של גלישה. מחשב למטה קווי - ip אוטומטי מחשב למטה אלחוטי - 192.168.0.1 מחשב למעלה אלחוטי - 192.168.1.50 בדיוק כמו שכתוב בהוראות. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בTask maneger הוא מראה לי שהלינק ספיד שלי היא 10...כשאמור להיות הרב יותר גבוהה ואלכן אני לא מצליח לראות סרטים בסטרימר שלי בטלוויזיה שמחובר למחשב. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by YoNix1,

מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה, בדקתי את שאר הפורומים והפורום הזה נראה לי הכי קשור. תעבירו\תנעלו אם לא. אני בבזק עם תשתית בזק, מהירות של 5 מגה עם המודם ALE 150, ולאחרונה (שבוע+-) התחילו..לאגים" נוראיים במשחק הרשת שאני משחק בו. שלחתי לחברה של המשחק אימייל עם הTRACERT הזה: Tracing route to 195.59.139.1 over a maximum of 30 hops 1 9 ms 9 ms 9 ms bzq-79-183-120-1.red.bezeqint.net [79.183.120.1] 2 8 ms 9 ms 10 ms bzq-115-186-81.static.bezeqint.net [192.115.186.81] 3 9 ms 20 ms 9 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124.145] 4 9 ms 9 ms 59 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124.162] 5 1338 ms * 1442 ms bzq-219…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי חבר שיש לו רשת בבית וכל פעם שהוא משחק משחק רשת ?(CS למשל) יש לו לאגים כי אח שלו מפעיל אימיול ברקע.. יש אופציה שמהמחשב שלו הוא יכול להגביל את העלאה של כל הרשת? וככה למזער את הלאגים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by composite,

שלום. אני לקוח של smile \ אינטרנט זהב \ 015 (עם הסיומת inter.net.il). רציתי לדעת אם הם התאחדו עם 012 \ קווי זהב (goldenlines), והאם נחסמים פורטים גם ב- 015? (כי ב- 012 חסימת הפורטים כמעט ודאית, עפ"י מס' לקוחות שאני מכיר) ועוד משהו - האם 013 (ברק) התאחדו עם נטויז'ן? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קנינו בעבודה ראוטר LINKSYS WRT54GL ואני מוגבל בכמות ההפניות שאני יכול לעשות שזה ממש מוזר. יש 10 שורות לביצוע הפניות ואין דרך לעבור מסך או משהו כזה. לפני זה היה לי TPLINK ושם לא היייתה הגבלה. מישהו יודע אם יש דרך להפנות עוד פורטים (לא דרך DMZ)? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מתכוון להשתמש בו להורדות טורנטים וכחייגן L2TP. למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by The_overclocker,

השגתי סוף סוף לאחותי PII ושיפצתי אותו קצת, סוף סוף היא תעזוב אותי למנוחה עם ה ICQ שלה :D עכשיו אני רוצה לעשות רשת, אני לא מבין גדול ברשתות אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש במשהו שנקרא כבל מוצלב ולא צריך HUB (בין 2 מחשבים). זה בכלל אפשרי ? ואם כן אז צריך 2 כרטיסי רשת למחשב שהיא תתחבר אליו ?, והאם תהיה לי ולה כתובת IP משלעצמנו ? ועוד משהו קטן, האם יש תוכנה אשר תגביל את הרוחב פס שלה ? (לא רוצה לתת לה להנות יותר מדי ;D) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by PriorTak,

הי. חבר שגר בארה"ב ביקש ממני להמליץ לו על ראוטר. הדרישות הן תמיכה בתקן AC וב2.4\GHZ5. חשבתי על אחד מאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127516 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833320174 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124531 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124505 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833122581&Tpk=33-122-581&cm_sp=WirelessNetworking-_-VisNav-_-WirelessRouters http://www.aliexpress.com/item/hot-sale-router-TP-LINK-TL-WDR7500-1750M-11AC-double-frequency-gigabit-WDR7500-1-75-G/1025294133.html בעיקרון התקציב הוא עד 250 דולר. אם יש משהו עדיף…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום! יש לי בעיות קליטה של האינטרנט האלחוטי בבית... ובכן המחשב שיש לו בעיות קליטה נמצא 6-7 מ' קו אווירי מהראוטר וביניהם מפריד 4 קירות הראוטר שיהיה ברשותי היה דגם של TP-Link והחלפתי אותו אתמול לראוטר חדש וחזק יותר D-link 645 אך לצערי הרב הקליטה נשארה אותו הדבר... כשאני אומר קליטה הוא נמצא מתחת ל30% קליטה חשבתי אולי איזה מגבר יעזור לי בעניין או משהו כזה... אני אשמח לכל הצעה בעניין תודה יואל!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים