עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Omer Oreg,

שלום, אני מחפש מודם שיחליף לי את הראוטר be של בזק. לשימוש עם חיבור dsl. קיימת חייה כזאת? תודה.

2. Started by bati6,

יש לי בבית אינטרנט טריפל פייברבוקס של הוט 100 מגה, עברתי אליהם אחרי שנסיתי את נטויז'ן ובינלאומי ללא הצלחה. אני משחק בשני משחקים אחד pes והשני ריינבו. בpes רוב הזמן זה בסדר, לפעמים אני נופל על משחקים שיש קצת לאגים, ובריינבו אני מקבל 120 פינג, לפעמים קצת פחות אני מחובר בכבל רשת ישירות עכשיו השאלה היא כזאת, אצל ההורים של אשתי אני משחק שם כל סוף שבוע, האינטרנט בחדר למטה ואני משחק מהחדר למעלה, יש להם נטויז'ן מתחבר דרך הראוטר. איך זה יכול להיות בזמן שאני מקבל שם מהירות הורדה של 5 מגה, כשאני משחק בריינבו הוא נשאר על 120. אולי לפעמים עולה ל130 לא קריטי, ובpes כמעט ואני לא נופל על משחק עם לאגים. אני נופל על משחק עם לאגים יותר בבית שלי מאשר אצל ההורים שלה. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ariel007,

שלום, כבר שנים אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן בתשתית הוט. היום שדרגתי את המהירות אצל שתיהן ל-100 מגה וניגשתי לבדוק את המהירות באתר שלהם. ובכן, באתר הבדיקה של הוט או נטוויז'ן אני מקבל רק 65 מגה. מצד שני באתר Speedtest יש שרתים שמראים לי מהירות של 97-98 מגה. איך זה, ומה הבדיקה הנכונה? כמו כן אני מחובר דרך הוטבוקס הדגם הראשון. הוא תומך ב-100 מגה או שאני צריך ללחוץ לקבל הוטבוקס 2? תודה לעונים

4. Started by Doron Aharonov,

היי, אני מחובר לפרטנר פייבר באמצעות המודם ראוטר שהם סיפקו לי של DLINK 256. מכיוון שאין קליטה של הוויפי באחד החדרים, ניסיתי להתקין מגדיל טווח. חיברתי באותו החדר מגדיל טווח (ואחרי זה ניסיתי גם עם ראוטר ישן) לשקע רשת שמחובר ישירות למודם הראשי. (נקודת הרשת מקבלת אינטרנט, חיברתי לשם מחשב והכל עבד מצויין). לכמה דקות הצלחתי לקבל אינטרנט בוויפי הנוסף אך לאחר מכן שמתי לב כי כל המחשבים שמחוברים לוויפי הנוסף של המגדיל טווח וכן הוויפי מהמודם הראשי לא מקבלים יותר אינטרנט. בשורת המשימות מופיע connected, no internet. שמנתקים את המגדיל טווח מהחשמל הכל מסתדר... מה אני עושה לא נכון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, תאור קצר, האינטרנט מגיע הבייתה דרך Unllimited , ספק 018 , קצב 500 סימטרי, מהקיר מחובר לNighthawk r7000 ומשם הלאה היום בבית כדי לספק אינטרנט קווי למספר מכשירים בסלון אני חיברתי את ה HPNA של יס לראוטר שאותו הגדרתי כ bridge כמובן, כמובן שדרך ה HPNA אני מגיע רק לקצב של 70-80 ביציאה לנתב בסלון לראוטר מחוברים קווית (טלוויזיה/סטרימר/XBOX/BLURAY/לפעמים לפטופ) כמובן שרק שלושה מהמכשירים מחוברים בו זמנית (כמספר הפורטים הפנויים) האם חיבור של switch במקום הראוטר יתרום/ישפר באיזה שהיא צורה את את הביצועים/יציבות וכו? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by x-factor,

שלום חברה. לחבר שלי יש ראוטר מיס שם הדגם הוא:DSL600EW. על הראוטר הוא שילם 200 ש"ח.הוא רוצה לעבר מיס לחברה אחרת אך בחברה האחרת אומרים לו שהוא צריך לקנות ראוטר חדש,כי הנוכחי שלו מתאים רק לYES,האם הם אומרים לו את האמת או שמחרטטים לו?ואם כם זאת מה לעשות עם הראוטר?או מה אפשר לעשות איתו שהוא לא יהיה חסר תועלת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Asafalfa,

היי ... אולי זו תיהיה שאלה קצת מצחיקה אבל אני באמת שלא יודע אולי אתם יכולים לעזור לי ... האם קיים אפשרות לחבר כמה חיבורים שונים לאינטרנט ועל ידי כך לבצע כמה פועול בחיבור אחד גדול ...?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by avidan28,

שלום כולם ובוקר טוב קראתי את התרד'ים על הראוטר מבוסס לינוקס ואני עומד לפני רכישה אבל... מצאתי אותו ב 390 שקל בשופי.ובפנדה ב 474.מישהו כבר קנה אותו בשופי ?? יש רשמים לפני שאני מבצע רכישה או שכדי ללכת לפנדה למרות המחיר הגבוה? ה390 זו מכירה קבוצתית. http://www.shopy.co.il/ הרבה תודה . ;)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מתכוון להשתמש בו להורדות טורנטים וכחייגן L2TP. למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, יש לי בבית ראוטר dlink 2650u , טווח הרליטה של הwifi אינו מגיע עד הסלון ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה. חשבתי על לקנות עוד ראוטר ולחבר את החדש לחשמל ודרך כבל רשת אל יציאת אינטרנט בראוטר הקיים, את החדש אשים בגג מעל הסלון וכך תהיה קליטת wifi. האם זה אפשרי? אם לא מה אפשר על מנת לפתור את טווח קליטת הwifi? ועוד שאלה, האם יש מפצל שקעים (כמו לחשמל) לשקע אטרנט? תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gilhaba,

שלום רב, קניתי שני מתאמי חשמל של DLINK שתומך עד 500, זה החדש שלהם, המהירות לפי תוכנת הניהול הינה 128 שזה יפה מאוד, הבעייה היא שאני עושה בדיקת מהירות לאינטרנט ובמקום 100 אני מקבל 55 (במחשב המרוחק), יש למישהו רעיון למה זה? אם מהירות הרשת הפנימית היא 128 אני לא אמור לקבל את כל ה 100, מה שכן בדקתי את המהירות במחשב אחר שמחובר ישירות לראוטר של הוט ואני מקבל 100. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yariv29,

שלום..יש לי בעיה מזה כשבוע בערך בכל הדפדפנים כשאני נכנס לפייסבוק זה נכנס לי כ-HTTPS ועקב כך איני יכול לראות כמעט תמונות ובטח שלא להשתמש בכל האפליקציות שיש באתר מעבר לזה ישנה אפשרות בפייסבוק לגלישה מאובטחת בHTTPS אבל אצלי היא בכלל לא מסומנת זאת אומרת שזה ירד מהפרק אפשר כמעט לומר שניסיתי הכל ממש הכל החזרתי את כל הדפדפנים לברירת מחדל לא עזר סריקת וירוסים לא שנראה לי שיש קשר גם לא עזר מחיקת האקספלורר אפילו לגמרי מווינדווז גם לא עזר כל אפשרות שניסיתי לעשות בשביל לבטל את הכניסה המאובטחת הזאת לא עזר בכלל שחזור מערכת כלום לא עזר אינני יודע איך זה קרה בכלל.האם למישהו יש מושג איך מבטלים את הדבר הזה שבין היתר גם גורם לעוד תקלות בגלישה באינטרנט.תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. דגם הראוטר שברשותי: wrt160nl linksys cisco ציוד רשת נוסף: מודם של הוט hotbox מערכת הפעלה ושפה: ווינדוס 7 עברית פירוט הבעיה: שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את האינטרנט למהירות 100 מגה (ספק + תשתית) ומשום מה, כאשר אני מחבר את המודם של הוט (HOTBOX) ישירות למחשב אני מקבל 100 מגה אך כשאני מחבר את המודם לראוטר ואת המחשב אני מחבר לראוטר אז המקסימום שאני מקבל זה 50 מגה. עשיתי המון בדיקות בשעות שונות ותמיד יצא שדרך הראוטר זה 50 מגה, לא יותר ולא פחות. לדעתי או שהראוטר לא תומך ב100 מגה או שההגדרות שלו לא מכוונות ל100 מגה. אשמח אם תבדקו אם הראוטר שלי תומך 100 ואם כן כיצד אצטרך להגדיר אותו. תודה מראש ספק אינטרנט: 012 תשתית: הוט מהירות גלישה: 100 מגה מקווה שתעזרו לי, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני גר בהרצליה ומחובר ב-ADSL דרך בזק בינלאומי במהירות של 1.5Mb יש לי ראוטר די ישן של בזק מסוג: Aztech ADSL2+ DSL600E אליו מחובר סוויץ' של אדימקס מסוג: BR-6204WG לסוויץ' מחובר מחשב נייח עם ווינדוס 7 וסטרימר שרוב הזמן לא משתמש באינטרנט. מדי פעם מחובר גם מכשיר סלולרי דרך ה-WLAN. אני לא משתמש בחייגן, ולמעשה מעולם לא השתמשתי. הראטור מקונפג גם כמודם ומחובר כל הזמן. הבעייה שלי היא שהמהירות ממש ממש ממש איטית רוב הזמן. זה לא כל כך חדש והיה כך גם לפני שחיברתי את הסטרימר. אני לא יודע אם זה פשוט כי מדובר ב-1.5 מגה או שיש בעייה אחרת. אני לא מדבר רק על הורדות אלא גם סתם על טעינה של אתרים רגילים. ראיתי בפורום שיכול להיות שמעבר לחייגן יעזור, אבל עד כמה שאני יודע זה אומר שצריך…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kozimus,

שלום. האינטרנט עובד. אני מחובר דרך נתב של TPLINK WR741N . כאשר אני מריץ IPCONFIG אני מקבל שם IP של נתב 192.168.1.100. עוד בעיה שאני גם לא מצליח להיכנס לעמוד של הנתב.(תמונה מצורפת) תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עד לפני שבוע במחשב הראשי היה מותקן XP ובחדר השני 7. המהירות הייתה נורמלית וטובה בהעברה בין שני המחשבים. יש לי ראוטר תקן N. עכשיו התקנתי 7 גם במחשב הראשי ומהירות ההעברה בין המחשבים היא בסביבות 3.2 MB לשניה. אני חושב שזה צריך להיות פי 3-4 יותר מזה. מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by renegade,

התקנתי את linux mandrake snf 7.2 בכל המחשבים ברשת, רק הICQ והמסנג'ר מזהים את האינטרנט אבל הINTERNET EXPLORER לא מזהה את האינטרנט... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי יש לי 4 מחשבים - כולם מחוברים ל ROUTER - ולכולם כתובות IP אוטומטיות שניתנות מה ROUTER ( DHCP ) וכולם על WORKGROUP זהה... הבעייה - ב My Network Places - רואים את ה SHARED DIRECTORIES אבל כולם תחת הגדרה - UNKNOWN. תחילה חשבתי שזה בגלל ה FIREWALL של XP - אבל אני חושש להוריד אותו ( נכון לעכשיו אני לא עושה שימוש נרחב ב FIREWALL שבROUTER... - מפאת חוסר בקיאות )... - ומעדיף שיהיה שיתוף מלא + FIREWALL של XP בכל מקרה - ה FIREWALL מוגדר לעבוד על חיבור הרשת הביתית... למישהו יש רעיון? כמו כן יש ARTICLE ב MICROSOFT : http://support.microsoft.com/?kbid=298804 זה נראה לי ממש רלוונטי אליי - אבל אני לא לחלוטין מבין את המשמעות של ביצוע הדברים, היינו - האם בסוף השינויים הללו ( …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. איזה כבל צריך לחבר בין הראוטר למודם ובין הראוטר למחשבים ? ישיר מוצלב וכו'.....? ? ? ? כי זאת הבעיה יש לי EDIMAX +כבלים עם חייגן ואני לא יודע איזה לחבר בין המודם לראוטר בין הראוטר למחשבים? קרוס מוצלב ישיר וכו..........?~?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by omer.b,

מכיוון שאני לא בטוח אם המתחרה של אדימקס יתאים לאקס-בוקס לייב ואני יודע בוודאות שה-D LINK DI604 כן תואם רציתי לשאול מבעלי נסיון אם הוא אמין וטוב.. שמעתי מהרבה שיש איתו בעיות קינפוג ושהוא מתחמם מהר מאוד ומתנתק...האם זה נכון?אני חושש מלקנות נתב שיהיו לי בעיות מעצבנות בקיפנוג שלו ושיתנתק הרבה. המטרה שלי היא רק שיתו 2 מחשבים כולל משחקי רשת(ולמעשה הכי חשוב). שוב-אם מישהו יודע שBR-6104K של אדימקס תואם את האקס-בוקס לייב שיגיד

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rino,

שלום לכולם אני מתכוון לרכוש נתב של אדימקס ונתקלתי בשני הנתבים הללו התומכים בטכנולוגית G . 6114WG עולה כ100 ש"ח יותר מה6104WG. מה ההבדל בינייהם ומי עדיף?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sn388,

שלום! יש לי בעיה ב- local area connection- מופיעה הודעת שגיאה- the network did not assign a network address to the computer ולוקח זמן עד שניתן להתחבר לאינטרנט. מה מקור השגיאה ומה ניתן לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Anonymous1,

ברשותי מודם בתשתית בזק aztech 600E, נכנסתי לראווטר Netgear להגדיר ויש סוג חבור PPTP ו Others. ניסיתי בשניהם וזה לא עבד. יתכן שהראוטר הזה לא עובד עם PPPOE? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Erez360,

שלום לכולם בשבועות האחרונים אני מזהה בעיה בהורדות דרך האתר TL. פעם כל הורדה היתה מגיעה בשניות ל200 , לאחרונה הורדה של קבצים מלאי מקורות מהאתר מגיעה למהירות של 50... הספק שלי הוא אינטרנט זהב והתשתית של בזק-מישהו יודע על חסימה מסוימת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aarrek,

שלום, ברשת הביתית יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX , אתמול כשהגעתי הביתה , ראיתי שהרשת לא עובדת , הראוטר משמיע קולות מוזרים ומהבהב בצורה לא תקינה. הגיע הזמן להחליף. אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב אם אפשר שיתמוך ביותר מ-4-5 מבואות. אני חייב לקנות היום -הילדים "במצוקה" בבית בלי אינטרנט תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים