רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
עשיתי היום בחיבור ללא חייגן 12M רבל בפועל באתר של הוט המחשת מהירות אני מקבל רק 8MB.. ההעלאה בסדר. מה זה יכול להיות? אולי זה קשור לווינדוס 7 צריך עידכון או משהו לא יודע. עריכה: הראוטר הוא הבעיה שאני מחבר ישירות אני מקבל 12 אבל עם הראוטר רק 8 מה יכול להיות? הראוטר מראה לי שהחיבור הוא 54MB אבל בפועל הוא לא מגיע קרוב אפילו כמו שאמרתי. הראוטר הוא WBR 3406TX של LEVEL ONE מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה התקינו לי סיבים אופטיים מחברת X-FIBER ולבסוף לבית מגיע מתאם סיבים. מתוך המתאם חיברו לי כבל רשת לראוטר שלהם מסוג Halny HL-4GXV-F(שכנראה עובד גם כמודם) והכל עובד כמו שצריך. עכשיו קניתי ראוטר מסוג TP-Link AX6600 (שלא משמש גם כמודם) וכשאני מנסה לחבר אותו הוא קולט אותו ומצליח להתחבר, אבל אין גישה לאיטרנט. לכן לקחתי גם ראוטר+מודם של בזק (D-LINK Dual Band AC DSL-G256DG) שאליו חיברתי את הכבל רשת לחיבור WAN שלו. בנוסף יש לציין שראיתי באחד מהפורומים על כך שצריך להפוך את המודם של בזק רק למודם כפי שניתן לראות פה: www.netcheif.com/downloads/VDSL_699U5_modem.pdf ועשיתי את שלבים 1-4 כפי שמתואר פה. ומהפורט של הLAN של המודם חיברתי עוד כבל רשת אל הפורט של …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
TP-LINK TL-WR841N מאפשר לחבר את המחשב הנייח בחיבור חוטי והמחשב הנייד באלחוטי או שהנתב עובד רק על מצב אלחוטי ומצריך ממני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיות קליטה של האינטרנט האלחוטי בבית... ובכן המחשב שיש לו בעיות קליטה נמצא 6-7 מ' קו אווירי מהראוטר וביניהם מפריד 4 קירות הראוטר שיהיה ברשותי היה דגם של TP-Link והחלפתי אותו אתמול לראוטר חדש וחזק יותר D-link 645 אך לצערי הרב הקליטה נשארה אותו הדבר... כשאני אומר קליטה הוא נמצא מתחת ל30% קליטה חשבתי אולי איזה מגבר יעזור לי בעניין או משהו כזה... אני אשמח לכל הצעה בעניין תודה יואל!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הפסקת חשמל, הדלקתי את המחשב, והוא משום מה זיהה לי חומרה חדשה - כרטיס הרשת שעל הלוח אם. הכרטיס רשת נמצא במצב identifying מול הראוטר ולא מצליח להתחבר אליו. כרגע אני גולש דרך הראוטר באותו מחשב אבל עם כרטיס רשת אלחוטי. ביצעתי ipconfig/all (לכרטיס הפיזי כמובן) ומה שאני רואה זה שהוא המציא לי כתובת IP ו-default gateway (שלא קשורים לראוטר) בנוסף, הכתובת של ה-DNSים משובשת fec0:0:0:fff וכו', וכתובת ה-MAC היא 00-00-00-00-00-00 (זה physical address נכון?). למישהו יש רעיון מה לעשות? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
DLINK DIR-615 NETGEAR DGN2200 השאלה מתייחסת לפורטי LAN, לא ל- uplink
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני גר בשכירות ולבעל הדירה יש אינטרנט סיבים. הוא סידר שדרך הקיר אני מחבר את הראוטר שלי וזה בעצם מתחבר לאינטרנט שלו ואני גולש על שלו. הראוטר שלי הוא VR400 Archer של TP Link והוא מוגדר לפעול כWireless Router עם Dynamic IP. לראוטר מחובר טלויזיה בחיבור LAN והאינטרנט בטלויזיה מאוד יציב ואין התנתקויות. המחשב מחובר עם כרטיס רשת דרך WIFI ויש בו המון התנתקויות קצרות כאלה ואחרי זה חוזר האינטרנט. יכול לקרות עשרות אם לא מאות פעמים בשעה. זה קורה אך ורק בWIFI. בעיקר במחשב ממה ששמתי לב. למשל בטלפון הנייד שלי אני לא שם לב שזה קורה. גם במחשב נייד השני שלי זה קורה המון בWIFI. עוד משהו, לפני שהוא סידר שאני גולש על שלו, הייתי גולש על אינטרנט רגיל של בזק של 100 מגה והראוטר היה מוגדר על P…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנתיים הייתי מחובר ל012 ולא הייתי מרוצה כלל מהשירות שהם נתנו ומהפינגים הגבוהים. עברנו לחבילת באנדל של בזק+בזק בינלאומי 12 מגה. אני לא יכול להגיד בוודאות אבל אני חושב שבשנה הראשונה לא היו בעיות רבות, הפינגים היו יציבים והכל היה בסדר. בשנה האחרונה נראה שכל חודש שעובר איכות המידע שמועבר דרך השרתים שלהם גרועה יותר. הפינגים גבוהים בצורה משמעותית ואולי במשך שעה אחת מתוך 24 השעות של היממה אני מוצא את עצמי מצליח להוריד טורנרטים במהירות המקסימלית. עד היום האשמתי את התשתית בגלל שבזק הביאו לנו ראוטר ששולט גם בטלפונייה בבית שלנו, לאחר עיון בפורום מסתבר שהבעיה היא בכלל בבזק בינלאומי. אני שחקן SC2 מקצועי שמשתתף בטורנירים אירופאים ומצאתי את עצמי מוקפא מפעילות בחודשיים האח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הנתב מותקן בביתי בקומה העליונה. קליטת סיגנל האלחוטי חלש בקומה הראשונה ובלתי אפשרי במקלט. איך ניתן להתגבר על הבעיה. האם ע"י הוספת ACCESS POOINT או אולי מגבר קליטה. אנא המליצו מודל ויצרן אמין.עדיף LINKSYS/D-LINK/NETGEAR תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מודם בתשתית בזק aztech 600E, נכנסתי לראווטר Netgear להגדיר ויש סוג חבור PPTP ו Others. ניסיתי בשניהם וזה לא עבד. יתכן שהראוטר הזה לא עובד עם PPPOE? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ידידיי! כזכור לכם אני עושה ADSL ואני צריך ממכם פרטים סופיים מדובר עם שני AMD (!) עם אקס פי פרו. אני רוצה ששניהם יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית ולכן הבנתי שאני צריך לקנות אב והחלטתי לקנות את זה Intel InBusiness ( SH10T5EU ) - 5 Port HUB 10 Mbps CLASS II Repeater עכשיו אני צריך שבכל מחשב יהיה כרטיס רשת. עכשיו אני צריך עזרה באיזה כבלים אני מחבר לאיפה ואיזה כבלים אני צריך (מפוצלים או לא). מבקש עזרה במהירות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת D-Link ישראל פתחה ערוץ תמיכה בוידאו הכולל סרטוני הדרכה הנוגעים להתקנה והגדרה של נתבים שונים מתוצרתה. https://www.youtube.com/channel/UCssDQlHRfRGl2u3ypyuMW6g
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני למשל בתוכנה של שיתוף קבצים כמו קאזה נגיד ואני מוריד קובץ מסויים אם מישהו אחר מוריד ממני קובץ בו זמנית זה יאיט לי את ההורדה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעקבות ניתוקים באמצא הורדות שאני עושה מFlyFlyer וניתוקים מ youtube ערכתי ping test בין המחשב לרואטור המחשב מחובר למתג dlink שאליו מחובר גם הרואטר Ping statistics for 10.0.0.138: Packets: Sent = 10000, Received = 10000, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 37ms, Average = 0ms רוב הזמן הפינגים בניהם מעולים פחות ממילשנייה אבל לפעמיים זה קופץ 2-3 שניות זה נורמלי? מה הבעיה? החיבור של הכבלים? (אני הקמתי ולחצתי את התשתית) זה מה שגורם לניתוקים בהורדות וביו טיוב? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב...לי ולחברים שלי יש מחשבים מושקעים למדי... לכל אחד יש לפחות 2 כ.רשת. הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לחבר אותם אחד לשני היא כאשר אחד הוא host אז כמובן הוא יכול לגשת אל שתי המחשבים וכל אחד אליו. so far so good הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לשחק ברשת.... רק מחשב אחד יכול להתחבר... השאלה שלי היא אם חיבור של כולם אחד לשני יפתור את זה(3 כבלי רשת) או שחייבים כ.רשת עם שני חיבורים או hub או router.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מנסה להצפין את התקשורת האלחוטית אבל לשווא כבר נואשתי מכל המדריכים שקראתי באינטרנט.. הנה הקישור למדריך הרשמי של בזק לראוטר סימנס שמהם קניתי http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf אני מצליח להצפין את הראוטר אבל את המתאם האלחוטי של המחשב (Dell 1555 עם כרטיס רשת אלחוטי בשם Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card) עם כל מיני וריאציות כמו WPA ועוד אבל לא מצליח אני בכלל לא מוצא את הכלים לשנות את ההגדרות של האבטחה, וקראתי במאניואל שהכרטיס רשת תומך בכל סוגי ההצפנה שניסיתי... אם הייתי רוצה הייתי מתקשר לבזק אבל אני רוצה לקחת את העניין הזה כאתגר ולראות אם אני אצליח בעזרתכם לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את מצבו בכתובת 10.0.0.138 האם ישנם כתובות נוספות? אנני יודע מה מצבו כיצד אוכל לדעת? ראוי לציין שהמחשב מגלה אותו בעת החיבור (עשיתי RESET אך לשווא) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לנטוויזן דרך נטבוקס ושמתי לב שכבר תקופה ארוכה בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול האינטרנט מתנתק הדבר קורה גם בהורדות של טורנט וגם בהורדות משרתים כגון ORIGIN ודומיו. האם יש מה לעשות לפני שאני רץ להחליף כרטיס רשת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להשתמש בו להורדות טורנטים וכחייגן L2TP. למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שכאן התותחים הכבדים נמצאים - אז הגעתי . תודה רבה מראש על כל פידבק. יש לי מחשב שמחובר לראווטר (אצטק 600EW), ומספר מחשב בבית שמחוברים בצורה אלחוטית. כאשר אני מפעיל את המחשב, אין לי גישה לאינטרנט. הקשר מסווג על ידי המחשב בתור "ENABLED" והוא לא מוצא בו "בעיות" כשאני עושה FIX CONNECTION. במאפייני הקשר רשום לי Packets uploaded | Packets downloaded , כאשר הUPLOAD הוא בקצב נורמלי והדאונלואד איטי מאד (עולה בביט אחד כל כמה שניות), מין הסתם אני לא יכול לגלוש ככה או לבצע שום פעולה. עוד רמז לתעלומה הוא שהנורית שמחוברת לכרטיס הרשת מהבהבת במהירות כאשר יש תקלות בקשר. כאשר המחשב שלי מופעל, כל הרשת בבית קורסת! לא ניתן להתחבר לאיטנרנט משום מחשב. כאשר המחשב שלי כבוי, הגלישה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל עוד האייפי מוגדר על AUTOMATIC הכל תקין ופועל... איך שאני משנה את האייפי לסטטי משלי [לשם פתיחת פורטים אני חייב] יש בעיה עם האנטרנט והוא פשוט לא גולש! הגיוני ?? ומה אני יכול לעשות אני ממש חייב לפתוח פורטים וכל העסק הזה ממש מגביל אותי..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדם כבר.. מתי בזק מתחילים למכור חבילות של מהירות עד 1GB?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עקרונית, אם אני לא טועה, אני מקבל מהספק שלי מהירות של 5 מגה הורדה, ו-0.5 מגה העלאה. אבל, השבוע שפתחתי פורט בראוטר שמתי לב למשהו מאוד מעניין, איך אומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים: ולמי שלא הבין, הייתכן שיש לי 6 מגה הורדה ו-640 קילו העלאה ?????????????????????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הכלים בראוטר, (edimax br 6104k), הצלחתי להקים רשת בין המחשבים אבל בשום אופן לא להתחבר לאינטרנט (כאשר המודם אלקטל מחובר לכניסת wan)...אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שזה יעבוד? תמונת מסך של איך הגדרתי את החיבור:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-