רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן יש לי חבר ששואל את השאלה הבאה: יש לו בזק בינלאומי ותשתית HOT עכשיו יש לו 100 מגה והוא אומר לפעמים הוא מחווה איטיות בגלישה והוא רוצה לעבור לחיבור עם חייגן השאלה מה המהירות המקסימלית שהוא יכול לקבל עד 100 מגה עם חיבור עם חייגן?כי אמרו לו שאין מצב לקבל 100 מגה עם חיבור עם חייגן אם כן מה המהירות המקסימלית שאפשר לקבל?והאם זה יעבור לעבור לחיבור עם חייגן?לא כלכך אכפת לו אם הוא יוריד את זה ל 50 מגה או פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכם חברים. אני מנוי של אורנג' בערך כשנתיים. לפני כשבוע אני מרגיש בעיות בהורדות תכנים (ביטורנט) החל מהשעה 18:00 ועד השעה 00:30 יש איטיות מטורפת לא ניתן להוריד כלום. צילצלתי מיום ג' השבוע לתמיכה, אמרו לי שיש להם תקלה והיא בטיפול. הקיצר התקלה תוקנה ככה הם אומרים. היום אני מגיע הביתה והחל מהשעה 17:00 הכל תקין. מהשעה 18:00 כל הורדה מגיע לי ל-100KB או 200KB לא כפי שצריך :1.2MB יש לי מהירות של 12M. ניסו להעביר אותי לגלישה ללא חייגן, וזה עבד ל5 דקות, ואחר כך ההורדות שוב איטיות. סיפור הזוי מאוד, לי נראה שהם התחילו להגביל. למה מהשעות הקטנות של הלילה הכל טס? ובבוקר גם כן. הקיצר מנסים לרמות.. אז חשבתי לעבור להוט-נט. כמה שאלות לי אליכם חברי הפורום. 1-מהו המחיר של 100MB הספק+הת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התחלתי להתעסק קצת עם הWIFI שלי, הבנתי שיותר מדי אנשים "רוכבים" לי על הWIFI, אז החלטתי לשים סיסמה על הWIFI הקיים שלי, ולפתוח Guest network.. השתמשתי במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/doc/recipes/guest-wlan-webinterface שעבד לי כמו שצריך, ובנוסף לרשת החדשה הגבלתי לה את המהירות (5 מגה ביט) עם Wshaper, עד כאן הכל טוב.. בכל מקרה, הGuest חיי ובועט, אבל אחרי קצת בדיקות שאנשים שנמצאים לי על הרשת יכולים לגשת לממשק ניהול, ואלוהים יודע מה יקרה, אז זאת השאלה שלי, יש דרך שדרך הGuest לא יוכלו לגשת לממשק ניהול? בכל מקרה, אני שיניתי את הסיסמה, אבל מעניין אותי אם יש אפשרות אחרת.. ד"א אם צריך אלו הפרטים של הציוד שלי: OpenWRT barrier breaker (14.09 אם אני לא טועה) Xiaomi…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום העבירו לי כבל רשת 30 מטר בבית ואני צריך לעשות להם שקעים למי אני פונה ? החשמלאי שהעביר לי לא יודע איך לחבר. ולי אין את הלוחץ הזה (כמו של בזק) למי אני יכול לפנות שיבוא ויחבר לי 2 שקעים בקצוות של הכבל ד'א תמליצו לי על ראוטר טוב מהיר ופשוט שיתאים למודם TERAYON של HOT תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי אימיל 5.2 של lionetwork והוא מוריד לאט מישהוא יכול לתת לי טיפים איך לגרום לו להוריד מהר יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ארבעה מחשבים בבית, בסופי השבוע כולם בשימוש כבד באינטרנט (טורנטים, וידאו זורם). כרגע ברשותי ראוטר ישן של אדימקס. הגעתי למצב כזה שאני מחוייב לכבות את הפיירוואל של הראוטר על מנת שהאינטרנט יעבוד במהירות הרגילה, מצב שלא היה כשאשר הראוטר היה חדש. בנוסף בזמן שיש הורדה של טורנט פעילה, כל המחשבים גולשים במהירות איטית עד בלתי נסבלת. אני מעוניין להחליף את הראוטר בחדש, איכותי שיוכל להתמודד עם שימוש כבד באינטרנט, כמו בכותרת, התקציב הוא 500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג במידה ויש משהו איכותי במחיר סביר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי לכולם, אני כרגע ב- 012 ומאוד לא מרוצה מהם. אני שוקלת לעבור לספקית אחרת. אני לא משחקת משחקים בכלל. השימוש הוא רק גלישה והורדות שירים ( mp3) באימיול ראיתי הרבה המלצות בפורום הזה לגבי 018 אבל גם קראתי שהם לא מתאימים למי שמוריד באימיול. האם אני טועה? למי כדאי לי לעבור? אני רוצה מהירות או 1.5 או 2.5 כי מהירות גבוהה יותר יהיה יקר בשבילי אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הראוטר של בזק dlink 2650u ואת הראוטר dlink dir300 איזה מהראוטרים עדיף ? הראוטר של בזק קצת חלש בקליטה יש לי ביית קומה אחת ואם אני נמצא בקצה השני של הביית הקליטה לא ממש טובה ולפעמים ישלו גם קריזות שפתאום אני לא מוצא אותו בכלל רק אחריי כמה ניסיונות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 30M של הוט [וHOTBOX] והקליטה ממש גרועה...! ומה החדר-ששם ההוטבוקס נמצא עד לסלון [שזה ממש כלום מרחק] האייפון קולט לי על קליטה אחת ומחשב ניייד קולט על 3-4 [מתוך 5].. למה זה ככה?? ראיתי גם מדריך לשנות ל40MHZ -שינתי מ20 ל40 ואני לא רואה יותר מדי הבדל... מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהפכתי את המודם לPRO, לא משנה מה אני עושה, אני לא יכול לקבל Ident.... מה עושים? :-/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדם כבר.. מתי בזק מתחילים למכור חבילות של מהירות עד 1GB?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אמרו לי שיש ספקים בארץ שחוסמים פריצות וסריקות של אייפי.....זאת אומרת שאם רשומים שם אי אפשר לסרוק,מישהו יודע על זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יושב באוניברסיטה וניסיתי ליצור רשת אלחוטית עם ראוטר של Linksys WRT54GL כאשר הכנסתי אליו כבל רשת של האוניברסיטה (של WAN) לפורט WAN וממנו הוצאתי כבל רשת מאחד הפורטים למחשב שלי. תחת WAN/INTERNET-> TYPE שמתי DHCP, אפשרתי שרת DHCP שיחלק כתובות, ואפשרתי רשת אלחוטית. עכשיו הדבר המוזר הוא שלמרות שאני יכול לגלוש במחשב רגיל לגמרי וגם באייפון אני יכול לגלוש בספארי רגיל לגמרי רוב התוכנות של האייפון לא מצליחות להשתמש בWLAN שלי ביניהן: SIRI, CYDIA,INSTALLOUS וכו, הן סתם טוענות מלא מלא זמן ובסוף מראות שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת או משו כזה (כל פעם משו אחר) מישהו יודע מה הפיתרון לבעיה המוזרה הזו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של אורנג' עם נטסטיק מובנה (עובד ע"י כרטיס סים) ואני רוצה שמחשב נוסף יגלוש באינטרנט דרך האינטרנט הסלולרי ושיהיה ביניהם קשר של לאן. ניסיתי בכל מיני מקומות באינטרנט וגם להתקשר לאורנג' ואמרו לי שם שאין אפשרות כזאת כי הנטסטיק לא משמש כמודם והוא לא יכול להעביר את האינטרנט למחשב אחר. מישהו מכיר דרך שכן אפשר לעשות את הדבר הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
wi-fi 802.1g אני עובד על המחשב והכרטיס רשת האל חוטי ממש לידי כל הזמן(בנקודה הזאת הקליטה שלו הכי טובה), רציתי לשאול אם יש סכנה של קרינה מהשידור? זה משדר בעוצמות גבוהות הwi-fi? (בזמן האחרון יש לי קצתכאבי ראש שלא היו לפני זה בלי האינטרנט אל חוטי). בנוסף אני עובד גם עם מקלדת ועכבר אל חוטיים גם עם מקלט RF של microsoft, ורצית ילדעת עם שידור כזה, הוא גם מהווה איזהשהו סכנה בריאותית, אם יש ממנו גם קרינה?. בנוסף אני עובד פה עם טלפון אל חוט י panasonic שמשדר על 1.9ghz משהו כזה(גם הוא משדר בעוצמות גבוהות?), ועם סלולרי שברור לי שהוא פולט קרינה גבוהה. ועוד רציתי להוסיף דונגל בלוטות' למחשב לתקשר עם הסלולרי, אני מרגיש שנעצרתי ממש בזמן שהטכנולוגיה כבר מתחילה לעלות בבריאות. מה אתם אומרים ל…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
DLINK DIR-615 NETGEAR DGN2200 השאלה מתייחסת לפורטי LAN, לא ל- uplink
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 ראוטרים של אדימקס 6204WG. הראשון מחובר למודם של הכבלים ולמחשב ועובד כרגיל, הקליטה סבירה כמעט בכל הבית. בגג יש לי בעיה קלה של קליטה. מכיוון שיש לי עוד ראוטר שלא חיברתי (קניתי על מנת לחבר אצל ההורים אבל זה כבר לא רלוונטי) שאלתי הינה האם אני יכול להשתמש בראוטר השני במחצית הדרך על מנת להתחבר לאות של הראוטר הראשון ולאפשר עבודה נורמלית בגג הבית? לפי מה שיצא לי לקרוא בMANUAL זה אמור להיות אפשרי. תודה על התגובות מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ברוך משפחתי שני בתים פרטיים במרחק של פחות מ 15 מטר האחד מהשני. (יש מרחק קטן יותר בפועל אבל עם הפרשי גבהים זה 15 מטר לכל היותר) מדובר במשפחה בעלת אוכלוסיה מבוגרת. אני מעוניין לחבר את האינטרנט של שני הבתים ברשת מש אחת עליה אני יוכל לשלוט מרחוק כדי למתן את הבעיות ככל שיהיו. אודה למתן עצה, מה הנתבים המומלצים ביותר ליצירת רשת מש רחוקת טווח במצב כזה? כמו כן, האם עלי למקם את נקודת הגישה המרכזית בין הבתים על מנת שכל הנתבעים יהיו קשורים ליחידה המרכזית או שאפשר לקשר node אחד לאחר וכך ליצור שרשרת אספקה - כן איכות החיבור תרד אך זה פחות מפריע היות שמדובר המשתמשים מבוגרים שגם ככה לא ישתמשו באינטרנט סופר מהיר. לא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין להתחבר לADSL וראיתי הצעה של בזק שניראת לי משתלמת: לקנות מודם USB ב400 ש"ח, לשלם 100 ש"ח דמי התחברות, ואז 100 ש"ח לחודש בלי התחיבות בלי כלום. השאלה היא איך מתפקד מודם USB ואם הוא מתאים למחשב? והאם כדי לחכות שהכבלים ישתפרו. ??? מת כבר לADSL אייל.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הרעיון הוא כזה, יש לי כאן לאפטופ עם גישה לאינטרנט (אני בחו"ל) ובבית יש לי מחשב שאני יכול לעשות לו remote desktop, אני יודע שאפשר להעביר קול דרך RDP, עכשו השאלה היחידה היא אם זה אפשרי להתקשר באמצעות המודם של המחשב שנמצא בבית שמחובר לקו הטלפון לטלפונים בישראל, ודבר איתם כאן? בעצם ליצור מעין VOIP משלי. אפשרי הדבר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נשרף לי הראוטר בבית ובנתיים חיברתי ראוטר של סיסקו שיש לי בבית לטובת לימודים(שעוד לא סיימתי) הגדרתי אותו והוא מחובר לאינטרנט רק שהלקוחות לא יכולים לגלוש. אני מצרף את ההגדרות שעשיתי , מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי Building configuration... Current configuration : 3839 bytes ! version 15.2 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname Router ! boot-start-marker boot-end-marker ! ! ! no aaa new-model wan mode dsl ! ! ! ip dhcp excluded-add…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תעזרו לי בשאלה אחת שאני לא יודעת תשובה מדוייקת אליה. מדוע מתג לעולם לא ילמד כתובת broadcast?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אלה הם כל סוגי הכבלי רשת בין מחשב למחשב או מחשב לנתב? Unshielded & Shielded Twisted Pair Cabling Standards v d e * Cat 1: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously used for POTS telephone communications, ISDN and doorbell wiring. * Cat 2: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously was frequently used on 4 Mbit/s token ring networks. * Cat 3: Currently defined in TIA/EIA-568-B, used for data networks using frequencies up to 16 MHz. Historically popular for 10 Mbit/s Ethernet networks. * Cat 4: Currently unrecognized by TIA/EIA. Provided performance of up to 20 MHz, and was frequently used on 16 Mbit/s token ring networks. * Cat 5: Currently unrecogni…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-