עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, מישהו שב-HOTnet חווה בזה לאחרונה או היום? אצלי בדפדפן יש עמודים שלא מצליחים לטעון כשאני מנסה לגשת לכמה אתרים בארה"ב. לפעמים כשאתרים עובדים, הפונקציות של אתרים לא. למשל לחיצה על כפתור אמורה להטעין פונקציה וזה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לנו 2 מחשבים שמחוברים לראוטר ואם מחברים עוד מכשיר או מחשב האינטרנט קורס וצריך לרסט לפעמים זה גם קורה רנדומלית בלי קשר לחיבור של מכשירים אחרים, עכשיו יש לנו ראוטר edimax br 6204wg שהוא די ישן כהר איזה 5 שנים יש מצב שהוא זה שעושה בעיות וצריך להחלחף אותו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. סוף כל סוף בזק הודיעה ללקוחותיה שהיא הגורם לבעיות הגלישה שהתרחשו בזמן האחרון.. לקוחות בזק בדקו את תיבת המייל שלכם, לאלו שלא קיבלו הנה פירוט תוכן ההודעה: "השדרוג שנותן לך יותר כחברה מס' 1 בשוק האינטרנט בישראל, אנו מאמינים כי עלינו להמשיך ולספק את התשתית הטכנולוגית המתקדמת ביותר. לכן בימים אלו, אנו מבצעים עבודות שדרוג בלבת רשת האנטרנט. מה נותן לך השדרוג? - חווית גלישה מהירה וחלקה ללא "צווארי בקבוק", שתשפר את איכות הגלישה. - שיפור מנגנוני השרידות והעמידות ברשת. - יכולת להעברת נפחי תעבורה גדולים יותר. - הגדלת מגוון התכנים ושירותי הערך המוסף הייחודיים לפס הרחב. על מנת למנוע פגיעה בחווית הגלישה שלך מבוצעות עבודות השדרוג הלילה והבוקר המוקדמות. אולם, ייתכנו תקלות נקודתיות אשר יטו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Enigma209,

שלום לכולם... אני רוצה לנטרל את הnat במודם שלי... כל פעם שאני מנטרל אותו האינטרנט מפסיק לעבוד.... אז אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... מישהו יכול לעזור...?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. גירסת תוכנה 1.3WW. מודל הנתב 3crwer100-75. נראה שיש לו בעיה לבצע port-forwarding בפורטים שאינם WELL_KNOWN (פורטים גבוהים). הוא פשוט לא מבצע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לפני כמה זמן חסמו אותי מאתר מסויים ואני לא יכול להיכנס אליו בכלל, אלא עם פרוקסי.. ניסיתי לכבות את הראוטר ולהדליק, למחוק את כל הקבצים הזמניים של הפיירפוקס אבל שום דבר לא עובד? איך בכלל אפשר לחסום בצורה כזאת שגם אחרי שינוי IP וגם מחיקת קבצים זמניים החסימה נשארת (לא חסימה של חשבון, חסימה של גלישה בכלל). לא נראה לי הגיוני שחסמו טווח שלם כי זה אתר ישראלי..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Alex Wazana,

צהריים טובים, אשמח לייעוץ מאנשים שמבינים עניין או שתיים. אני מעוניין להעביר לחדר בבית טלוויזיה ואת הנקודת אינטרנט(איפה שהמודם ישב), אין לי בחדר נקודת טלפון ומה שיש לי זה סוג של מאריך עם חיבורים שנראים לי כמו של טלוויזיה, מצורפת תמונה. אשמח לדעת אם אפשר להחליף את החיבורים שיש שם בקופסה שתכיל גם את החיבורים לטלוויזיה וגם את החיבור של האינטרנט(החיבור טלפון של בזק), צירפתי תמונה של קופסה כזאת שמצאתי באינטרנט אבל אני לא יודע מה השם של זה ואיך להשיג אותו. ובכללי אם אתם יודעים כמה דבר כזה אמור לעלות, האם צריך שיפוצניק או חשמלאי למשהו כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. רכשתי מתאם רשת אלחוטית של D LINK, וכאשר אני מפעיל את המתאם המחשב מזהה רשת אלחוטית ברמה טובה מאוד ומציין מחובר, ומשום מה אני לא מצליח לגלוש באמצעות הרשת.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shimon23,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב. כאשר אני מתחבר באמצעות WIFI או מתאם של Lan to usb אני מגיע למהירויות של 300 מגה ויותר (סיבים של סלקום). עם זאת, כאשר אני מתחבר עם ה-LAN המהירות יורדת לסביב 10 מגה ניסיתי לעדכן דרייבר, להחליף כבלים וכו', אך כלום לא עוזר. מתאם הרשת שלי הוא Realtek® 8111F עם לוח אם Asus B150M-c. האם רכישת מתאם רשת נפרד ל-pci-e יעזור לדעתכם(ואיזה אחד כזה מומלץ)? או שיש פיתרון אחר האם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by moshiko825,

קניתי מחשב נייד של dell עכשיו אני מנסה לחבר אותו לאינטרנט זה מוצא לי את הרשת בחשב הנייד אבל יש לי סימן קריאה צהוב על אייקון של הקליטה ושאני לוחץ עליו מופיע לי כול הרשתות שהוא קולט ורשום לי מוגבל ליד הרשת הבתית שלי מה אני צריך לעשות ?.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pchardware,

שלום רב. אנא עזרו לי ! אני רוצה למצוא שירות אירוח עם שרתים בישראל ! דרישות : שרת NT שטח : 100MB תעבורה חודשית : 10GB דואר POP3 וכו'... בדקתי את המחירי החברות הגדולות : אינטרנט זהב, בזק בינלאומי, ברק.... ונכנסתי להלם !!! אנא מכם - תנו עצה לחברה לא יקרה מידי עם שירות טוב וכמובן - מהירות ויציבות ! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי אינטרנט כבלים והמודם שלו מחובר דרך כרטיס רשת למחשב שלי. אני מעונין לחבר עוד מחשב לאינטרנט כבלים (כלומר למודם) ורציתי לקבל עצה אין ניתן לעשות זאת, (HUB או SWITCH ) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by itairom,

ערב טוב, לפני מספר ימים רכשתי מודם אלחוטי נייד (http://www.ebay.com/itm/270785465032?ssPageName=ST...) על מנת לחבר את הנט סטיק שלי מחברת אורנג' (ALCATEL X220D), כאשר אני מחבר את הנט סטיק למכשיר הוא לא ממש מזהה אותו (הוא מופיע בשם- (1bbb/f000) ), הכנסתי לתוכנה שם את ההגדרות כמו בתוכנה של הנטסטיק (צירפתי תמונה של ההגדרות) אבל כלום לא עוזר והוא לא מצליח להתחבר לרשת.. יש למישהו רעיון איך אני גורם למודם לזהות את הנטסיק ולהתחבר לרשת או איזה הגדרות אני אמור לשים בתוכנה של המודם?תודה למי שיעזור.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Cheif,

אל הרשימה המצומצמת של נתבים התומכים בתקן 802.11ac הצטרף בימים האחרונים חבר חדש, הפעם של חברת D-Link. ה-DIR-825/ac הוא נתב אלחוטי דואלי המקוטלג כ-AC1200 – כלומר הוא תומך במהירות של 300Mbps בתדר 2.4Ghz ו-866Mbps בתדר 5Ghz. את כל הפרטים עליו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5705

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kozimus,

שלום. האינטרנט עובד. אני מחובר דרך נתב של TPLINK WR741N . כאשר אני מריץ IPCONFIG אני מקבל שם IP של נתב 192.168.1.100. עוד בעיה שאני גם לא מצליח להיכנס לעמוד של הנתב.(תמונה מצורפת) תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מאמר מעניין למי שתהה איך המנגון עובד ומה המשמעויות מבחינת פרטיות למשתמש הקצה. http://blog.superuser.com/2011/05/16/windows-7-network-awareness/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by House M.D.,

האם הנתב TP-LINK TL-WR740N יכול להתמודד מבחינת חומרה עם חיבור L2TP בתשתית הוט במהירות 12Mbps? כמו כן, מכיוון שאף פעם לא התחברתי להוט בעבר - אחרי שהתחברתי לתשתית ולספקית, האם הספקית (שיש להם אפשרות רק לחיבור עם חייגן) תיתן לי שם משתמש וסיסמא כמו בבזק? ואם לא, איך אני מבצע את החיבור בין התשתית לספק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לעבור לאקספון בעקבות הרפורמה, יש לי היום מודם Aztech adsl2+ bridge router dsl-600e (שלפי מה שהבנתי תומך עד חבילה של 15Mb, אשמח לתיקון אם אני טועה). אקספון היום מציעים את כל החבילות באותו מחיר ורציתי לדעת אם יש טעם לקחת חבילה של 100Mb (כי יש סיכוי שאשדרג בעתיד ולעבור יעלה לי אח"כ כסף) ובהנחה שאעשה 100Mb האם זה בכלל יעבוד?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי בעיה אני לא מבין כלום ברשת ואני רוצה לחבר שני מחשבים שיש לי בבית לאיי די אס אל על ידי רשת , מישהו נחמד יכול להגיד לי איך לעזאזל אני עושה את זה , מה אני צריך לקנות ואם צריך טכנאי או שאני יכול לעשות לבד (אני מבין קצת בחומרה ,בהתקנת כרטיסים אבל אף פעם לא התעסקתי עם רשת ) בבקשה תעזרו לי תודה מראש בני :smoke: :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, אני מחפש ראוטר בתקן N שיתן מענה בקליטה מצויינת, העברת קבצים מהירה וצפיה בסרטי היי דפינשיין. מה דעתכם על הראוטר Edimax Mimo nMax BR-6524n? האם יש לכם המלצות אחרות? הבנתי כי הראוטרים בתקן N בעלי תאימות גם לתקן G, האם נכון הדבר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by benor,

אני משתמש בראוטר, Edimax BR-6254N. היום נתקלתי באתר שלא עבד לי: http://www.omega3galil.com נתקתי אותו וחברתי את המחשב ישירות למודם, והאתר עבד. יש משהו שניתן לעשות, חוץ מלפתוח את אותם הפורטים הספציפיים של האתר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עוד מישהו חווה בעיות עם Rapidshare בימים האחרונים ? יש לי משתמש Premium. זה בקושי מוריד... לפעמים אני מקבל לינק והכל בסדר מוריד מעולה... אבל רוב הלינקים בקושי זזים. לפעמים לא מקבלים מהירות בכלל. אני בבזק ב"ל. NGN 10MB[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 14:00:27 Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Daniel>tracert rapidshare.com Tracing route to rapidshare.com [195.122.131.7] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 * 17 ms 17 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * * * Request timed out. 4 18 ms 17 ms * bzq-179-80-241.static.bezeqint.net [212.179.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

שלום אני מנסה להתחבר ברשת עם כבל מוצלב למחשב אחר אבל זה כותב בשני המחשבים שהכבל מנותק מדוע ולמה? עשיתי ששני המחשבים מחוברים לרשת ללא אינטרנט ובלה בלה בלה ואז JUST FINISH ולא פועל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by NadavAfuta,

אני חושב שארכוש את הנתב הזה בקרוב, אבל רציתי לשאול משהו. האם ישנה אפשרות בראוטר גם לחבר חוטית מחשבים? או רק בצורה אלחוטית? אם אי אפשר, תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שניתן להתחבר דרכו גם אלחוטית וגם חוטית?

דיונים חדשים בפורומים