עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. או שאני מתבלבל עם (פ"ת), אני פשוט לא זוכר 100 אחוז, אבל זה ליד המפעל הגדול של IBM (ומאחוריו הזה של אינטל), אחריהם יש בדיוק מפעל ענק שרשום של ALCATEL בדיוק כמו בסמל שעל המודם. לאלקטל יש סניף בישראל?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום יש לי בבית שני מחשבים ברשת ביתית. מחשב ראשון מחובר ישר לראוטר(edimax) ומהראוטר יש כבל שתחבר למודם(terayon). במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי(pci card). לפני כמה ימים אחרי שניתקתי את הראוטר מסיבה כולשהי והחזרתי אותו לאחר מספר דקות התחילה הבעיה. הבעיה היא שכאשר החיבור הוא במצב שהמחשב הראשון מחובר ישר לראוטר ומהראוטר למודם אז במחשב הראשון אין אינטרנט(הוא מנסה להתחבר ולא נותן), אבל במחשב השני יש אינטרנט. ואם אני משליל את הראוטר, ומחבר את המחשב הראשון ישר למודם(ללא ראוטר) יש למחשב הראשון אינטרנט. כנראה המחשב הראשון תפס את אותו ה ip הפנימי של המחשב השני וכך אין אינטרנט באחד מן המחשבים. מה אני עושה בכדי לפתור את הבעיה? האם אני צריך לשנות ip פנימי באחד מן המחשבים, ואיך…

3. שלום, נסיתי לשנות הגדרות במחשב ובראוטר כדי שאוכל להפעיל מרחיב טווח של אדימקס והתוצאה קשה: 1. יש גישה מאוד מצומצמת לאינטרנט, Facebook, YouTube ולמרבה הפלא, גם HWForum/ 2. אין גישה לראוטר של הוט, hotbox. 3. כמבצעים בדיקה באמצעות המערכת של חלונות, מקבלים שיש בעייה בהגדרות ה- IP. ההגדרות כולן בהתאם לברירת המחדל. איך יוצאים מהפלונטר?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ferrari,

שלום. הייתי רוצה לחבר 3 מחשבים שלש לי לרשת מחשבים, ככה שתהיה לי גישה מכל מחשב לכל המחשבים האחרים וכמו כן שתהיה גישה לאינטרנט מכל אחד מהמחשבים הנ"ל. בכל אחד מהמחשבים שלי ישנו כרטיס רשת. מה האפשרויות לעשות את זה כך שזה יהיה הכי יעיל?

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום רב בימים האחרונים האתר http://www.torrentleech.org לא עובד לי הוא פשוט מראה שגיאה HTTP 403 אסור ואחרי איזה 20 רענונים זה פתאום עובד ובגלל שהחלפתי ראוטר לפני יומיים קשה לי לדעת אם זה מזה או שיש בעיה באתר... תוכלו בבקשה לנסות להכנס גם ולעזור לי...תודה מראש,עידן.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by isragal,

אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ממחשב חדש רשום לי Local area connection. רשום שזה מחובר, יש סימן של שני מחשבים בצד וגם שמסתכלים מאחורה אני רואה שתי נורות של הרשת דולקות אחת צהובה ואחת ירוקה. אבל שמנסים להיכנס לאסקפלורר הוא רושם שהוא לא מזהה שום חיבור לרשת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על התמיכה :] עריכה: מאצית את הבעיה זה בעיה עם הרשת צריך להגדיר לתת הרשאות. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  7. Started by ^HocK^,

איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איך אני בודק אם המחשב שלי תומך ב WiFi AC ? זה הדגם מחשב שלי: Sony All in one SVL24145CXB

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by GerberMan,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר לרשת עם ראוטר מסוג netgear wgr614 ע"י חיבור קווי. החיבור עובד בסדר גמור ואני יכול לגלוש באינטרנט. אבל, משום מה מדי פעם כשאני גולס הדפדפן (גם פיירפוקס וגם אקספלורר) פותח חלון של התחברות לאינטרנט ושואל אותי עם איזה חיבור להכנס. אני לא יכול להמשיך לגלוש עד שאני סוגר את החלון הזה של ההתחברות וברגע שאני סוגר אותו הגלישה ממשיכה כרגיל... זה ממש מציק! מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by RGL2006,

לא יודע איך אני רק יודע שאני בתהליכי ניתוק עם 012 שתיים והם מושכים אותי קצת וזה מה שקרה אני מוריד 1.3מגה לשניה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב, מזה זמן-מה שאני תוהה: כיצד קושרה מדינת ישראל לחו"ל לפני שנת 1999 (לפי "אודות" מאתר החברה) או לפני שנת 1997 (לפי אתר Ynet) ? קראתי על LEV שקישר בין איטליה, ישראל וקפריסין, גם שם לא ברור האם משנת 1999 או 1997. קראתי גם על MedNautilus, היורש של LEV. אך מכל זאת, לא הצלחתי לענות על שאלת התם: כיצד קושרנו לחו"ל לפני שנת 97'/99' ? אודה לעוזרים, אורן.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  12. שלום אני מנסה להגדיר את הכתובת דואר שלי שקבלתי מבזק שתעבוד באווטלוק אבל אני נתקע כאן ואני לא יודע מה צריך לרשום איפה שמסומן באדום מי שידע שיגיד לי בקשה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by shloogy,

הי יש ברשותי מס' שרתים בארץ רחוקה... מיותר לציין כי הסרברים יושבים מאחורי ראוטר, כאשר הIP שלהם הוא פנימי, כך שלהזין את הIP הכללי לא יתן לי להתחבר אליהם אני מעוניין להתחבר לכל אחד מהם בנפרד... כמו כן, יש ברשותי VNC PRO, והיא עובדת במלואה בתוך הLAN. העניין הוא שאני לא יודע איך לתחבר למחשב מרוחק מ"בחוץ" איך עושים זאת? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  14. אהלן. היום כל חצי שעה מתכבה לי HOTBOX (המפסק פשוט מתחלף ל0). העניין הוא שאין לי זמן לחכות לטכנאי שבוע, יש לי מבחני סמסטר בעוד זמן קצר ואני לומד המון מאינטרנט, האם אני יכול, נגיד מחר, לסוע למרכז שירות כדי שיחליפו לי לאחד תקין או לקנות חדש? במידה ואני אקנה חדש, כמה זה יעלה לי? תודה! ועוד דבר, לא הבנתי לאן אלי לפנות - יש להם מרכזי שירות והחזרת ציוד, ו- מרכזי מכירה ושירות. די מבלבל הייתי אומר.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by lover323,

יש לי בעיה!!! אני רוצה לדעת מה יותר מישתלם לעשות: אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב או adsl? השאלה השנייה שרציתי לשאול זה: האם באינטרנט של ערוצי זהב אני משלם על ספק או מקבל אותו חינם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן יש לי 2 מחשבים, שניהם רצים על XP, יש כבל מוצלב ויש גם נתב אלחוטי מתאם USB אלחוטי בכל אחד. איך אני מגדיר את הרשת או מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה פשוטה ומהירה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  17. יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי את הראוטר D-LINK 2760U E1 ואני רוצה לאבטח את הגישה האלחוטית אליו ואני צריך את עזרתכם בשינוי סיסמת הכניסה לנתב ובביטול האפשרות לניהול מרחוק. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Crown,

אני יכול לקבל את אחת החבילות אלו באותו מחיר איזור ה 100 ספק + תשתית מה עדיף? למשחקים, הורדות וגלישה. (עשיתי את זה לפי סדר העדיפויות שלי)

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by TheMadKow,

שלום, אני מחובר ל- ADSL (ספק : 012 קוי זהב), במהירות של 1.5. יש בבית כ-3 מחשבים אשר מחוברים כולם ע"י SWITCH. בזמנו, קיבלתי את המודם הנוראי ALE150, בחיבור USB, היצור הזה כל הזמן קרס. לא היה רגע שקט ... אחרי הרבה כאב ראש (תמיכה טכנית של של בזק וקוי זהב), ששניהם הכחישו כל קשר למקרה, עברתי ליישום מורכב יותר של כאב ראש : רבתי עם בזק להחליף את המודם, לפי ידיעות רבות בעיתונות, ואכן, המודם הוחלף. כרגע יש ברשותי את ה- SpeedTouch 510, גרסת תוכנה : 4.2.7.16.0. הוא מתפקד כ"נתב", אני חושב הוא יושב בנפרד עם חיבור ל-SWITCH שלי, מחייג לבד ומתפקד כשרת DHCP. מכיוון ואני בור ועם הארץ ברשתות, אני מתייעץ אתכם : בכמה החודשים האחרונים, אותם בעיוית שהיו לי פעם החלו לצוץ שוב. הקישור …

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  21. לאחרונה, הגיעו לשוק מספר נתבים "דמויי N" התומכים רק ב-150Mbps. רוצים לדעת מי הם ומה התכונות שלהם? האם כדאי לקנות אותם? כל התשובות בפוסט החדש בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=325. הערות והארות, ניתן להשאיר גם בבלוג עצמו. סופ"ש טוב. CHEIF

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  22. שלום, האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזו? לפני שבוע ערך התחברתי לאינטרנט, קו של בזק +ספק של נטויזן. אינטרנט של 10 מגה היום לראשונה התחלתי להוריד משהו כבד, ולהפתעתי הרבה במשךמספר שעות הוא ירד במהירות מקסימלית. ככה ירדו להם להם בערך 6 גיגה. ולקטע החשוד אחרי בער ך3 שעות של הורדה האינטרנט חדל לעבוד. לאח שהתקשרתי לשירות של בזק הם אמרו שלא ניתן לספק לי שירות של 10 מגה, אלא רק לאחר שיבוא טכנאי, כמובן בעוד שבוע. בינתיים עשו לי טובה ונתנו לי לגלוש במהירות 1.5 מישהו נתקל פעם במשהו כזה? יש משהו לעשות? תודה, על כל מקרה

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by Nati Kufra,

אני מחובר לסיבים 1000/100 הפורט בנתב מראה על 1000 בתצוגת הראוטר בממשק בפועל מקבל 100 העלאה ו 150 הורדה האם יש פרמטרים בנתב לפתרון

24. שלום כולם יש לי כבלים 750 של ברק עם מודם של טרויון וראוטר של אדימקס 6104k עכשיו הראוטר מחובר למודם בעזרת כבל רשת ישיר וומהראוטאר יש 2 כבלים ישרים אחד למחשב של אחי ואחד למחשב שלי עד היום שיחקנו כול פעם קונטאר סטרייק ברשת עם וונטרילו ומירק פתוחים והכול סבבה פינגים מצוינים גם כאשר כול אחד משחק לבד בסרבר אחר או ששנינו באותו סרבר עכשיו היום לא יודע למה אני ואחי נכנסים לאותר שרת התחילו לנו לאגים קטלניים 4000 פינג כול אחד וגם בוונטרילו אני לא יודע מה קרה ניסתי לאפסה תראוטר לנתק את הראוטר והמודם והמגבר ולחבר שוב ושוב זה קורה לא משנה מה העיקר שהוא משחק בשרת אחר ואני משחק באותו שרת או שרת אחר נהיהם לאגים קטלנים מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המחשב הינו נייח, ממוקם במרחק 10-12 מטר עם 2-3 קירות מהנקודה של הכבלים, החיבור משמש מחשב אחד בלבד. החיבור לאינטרנט הוא כבלים של הוט במהירות 1.5 מגה. התקציב לכרטיס ולראוטר עד 500-550 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.