עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ac1240,

בעבר יכלתי לגשת למחשבים הנייד שברשת הביתית שלי וכיום אני לא יכול זה רושם לי YOU DONT HAVE PREMISSION לאחר שבעבר זה עבד טוב בשני המחשבים יש WIN 7 למחשב הנייד יש אינטרנט והכל מהראוטר אבל ברגע שאני רוצה להכנס לכונן אין אפשרות אין סיסמא בשני המחשבים יש שיתוף קבצים פעיל עם כל ההרשאות בשני המחשבים וביטלתי גם את ה FIREWALL

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by bbbbbb,

אני מוריד מ RS מדי פעם ההורדות איטיות להחריד בתחילת וסוף ההורדה, באמצע ההורדה הכל טס במלא קיטור הפס, האם זה קשור לתעדוף רוחב פס של בזק , או שזה מסמן על בעיה אחרת?? בתודה!!!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. לפני שבועיים בערך היתה לי בעיה עם התשתית של ADSL שהיתה מאופינת בפינגים גבוהים לכל האתרים כולל בארץ (לרוב בסביבות ה400-600 מילי בתוך הארץ ) . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437310.0 אתמול היתה לי שוב אותה בעיה של פינג לא יציב שקפץ בין 900-240 לחול אז בדקתי מה הgateway שלי (הקפיצה הראשונה אחרי המודם ) ועשיתי לו פינג ברצף. ראיתי נתונים בין 14 מילי (בסדר) ל240 (ממש לא בסדר) . למי שלא מבין למה זאת בעית תשתית זה די פשוט. במקרה שלי בין המודם לספק שירות(בזק בינלאומי) יש את המרכזיה ואז את התשתית של בזק. כדי להגיע להופ הראשון אני צריך להגיע למרכזיה ושם נתוני ה signal to noise חשובים ואז אני צריך לעבור מהמרכזיה על התשתית של בזק עד לחיבור עם הספק שירות . בגלל שכבר הי…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  4. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר את המוצר הזה ויודע שהוא עושה את העבודה כמו שצריך?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. בכוונתי לקנות ראוטר בכדי לחבר את ה ps3 לאינטרנט, מאחר ויש לי חיבור אינטרנט עם חייגן (חיבור גיימר). האם יש איזשהו נתונים חשובים שצריכים להקפיד עליהם, שקונים ראוטר ואם כן מהם ? בעקרון אני מחפש לקנות ראוטר הכי זול שניתן ובלבד שזה לא יפגע באיכות המשחק ברשת ה ps3. אודה להמלצות / הבהרות . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by maxwell10,

אני מחבר שני מחשבים בעזרת Ethernet Crossover Cables וכל מה שאני צריך זה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, האם עדיף להשתמש בפרוטוקול NetBEUI אן ב TCP/IP? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. אני רוצה שהדואר שלי יתנקז אל ה- Outlook. מערכת ההפעלה היא Vista. משהו שקשור לשרתי in ו- out. אני אשמח לעזרה. תודה.

8. היי. אני גר בברזיל והולך לקנות נתב מאיביי. האם יש פרמטר מסוים, חוץ מהפרוטוקול בו רץ כרטיס הרשת שלי, שעלי לשים אליו לב? או שפשוט נתב זה נתב בכל מקום אליו הוא מגיע? דבר שני, אני גם הייתי שמח לשמוע את דעתכם על שלושת הנתבים הבאים: Belkin N+ Linksys160N D-Link Dir615 בלקין לקח את מקום ראשון לפרוטוקול N בCNet. והוא מממש יפה ומרשים. הבעיה שאין יבוא מסודר של החברה הזו לברזיל. ל2 האחרים כן. כמה זה אמור להשפיע עלי בעת קניית נתב? האם אלו מוצרים הדורשים תשומת לב ומועדים לבעיות? כי אם כן השניים האחרים מיובאים סדיר לכאן. אשמח מאוד לשמוע דעתכם בנושא. שלומי.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. שלום לכולם. החלטתי לשדרג את הנתב שלי וקניתי נתב של אדימקס דגם BR-6524n. אני מאוד מרוצה ממנו. עובד בצורה חלקה. יש לי 3 מחשבים בבית. 2 נייחים ו-1 נייד. מחשב אחד נייח מחובר לנתב עם כבל רשת ושני המחשבים האחרים מחוברים אל חוטית. הכל עובד בצורה חלקה. יום שישי קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB גם של חברת אדימקס דגם EW-7718Un כדי להנות מתקן N. במחשב הנייד התקנתי את הדרייברים, חיברתי את המתאם ושם התחילה הבעיה. אין קליטה !!!! הקליטה עומדת על 10%-20% ולפעמים מתנתק לגמרי. בדקתי גם במחשב השני וגם שם אותה הבעיה. הנתב מוגדר לעבוד עם תקנים B/G/N. הנתב עומד בממ"ד. אבל זה לא אמור להפריע כי הרי עם כרטיסי רשת תקן G הקליטה עומדת על 60%-50% ואם אני פותח את דלת הממ"ד זה עולה ל-70%-80% בערך. לפי ההי…

• 18 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. יש בנטויזן חבילה משולבת מישהו יוכל לאמר לי מה המחיר שלה של 10 מגה ושל 5 מגה והאם יש שם מבצעים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by matityahoo,

כשאני משנה את שם הקובץ ל index אייקון הדפדפן נהיה לא מזוהה בממשק התוכנה וכמובן שהאתר לא רץ ברשת עם אני לא משנה ל index אין שום בעיה חוץ מזה שצריך לכתוב בדפדפן את השם המלא .html האתר הוא 100 אחוז פלאש אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיש בתוכו מודם מובנה במחיר סביר... אני לא רושם את התקציב של זה כי אין באמת תקציב כמה שיעלה זה מה שאני ישלם רק שיהיה טוב... היעוד שלו יהיה בדירה ל3 מחשבים 2 נייחים שיהיו מחוברים בקווי ו1 נייד אלחוטי תודה מראש, איתמר

13. אהלן, ברשותי ראוטר של LEVEL ONE. בכל אופן, עד היום הכל היה מצוין. לאחרונה קניתי את CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 [כמו רבים וטובים אחרים ]. במהלך המשחק הבחנתי כי ישנה בעיה בהגדרת הNAT שלי ולפיכך נתבקשתי ע"י המשחק לפתוח את הUPNP בראוטר. הבעיה היא, שברגע שבו אני פותח את הUPNP, אף מחשב ו\או פלאפון לא מסוגל להתחבר לרשת הWIFI שלי ואפילו לא לזהות אותה! בשניה שUPNP מופעל, היא פשוט לא ברת-גילוי יותר ולא ניתן להתחבר אליה כי וירטואלית, היא לא קיימת יותר ע"י שום מחשב שבטווח קליטה שלה. יש למישהו מושג למה זה קורה? צריך לשנות משהו בהגדרות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by maphisto324,

יש ברשותי מודם\נתב ALCATEL SPEEDTOUCH 570 שקיבלתי מבזק בין לאומי לפני כמה שנים כשעשיתי רשת בבית. עד היום הכל עבד באופן מצויין ולא היו בעיות מיוחדות. לפני כמה שבועות שהחלו בהחלפת התשתיות באיזור המגורים שלי ל NGN, החלו הבעיות בניתוקים עד לאי עבודה מוחלטת של קו המודם DSL בביתי בכלל לפני כשבוע. מסתבר שהנתב שברשותי לא תומך בטכנולוגיית + ADSL 2. מקריאה קצת בפורום הבנתי שישנה אפשרות לעדכון קושחה לנתב, וכך אולי הוא יצליח לתמוך בטכנולוגיה. האם ישנה אפשרות כזו בכלל? או שעדכון הקושחה משפיע על דברים אחרים לגמרי? אם כן, איך אני יכול לבדוק את גרסת הקושחה הקיימת אצלי כיום? ולהשוותה לגרסה העדכנית? אם בסופו של דבר אאלץ לקחת את המודם AZTEC 600E מבזק, האם אוכל לחבר את ה-ALCATEL כנתב בלב…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by The_Byter,

היי, אני משתמש ב NETGEAR WGR614 54 Mbps 802.11g Wireless Router ויש לי AP כזה D-Link High Speed 2.4GHz (802.11g) Wireless 108Mbps Access Point רשום באתר של DLINK Note: The only Access Point´s supported in Repeater mode are the DWL-900AP+ and the DWL-800AP+. Wireless Access Point´s will communicate to wireless clients in this mode. יש קומבינה ? ואיך אני בכל מקרה מאריך את הטווח של הWGR שלי ? תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. נראה שהתחרות בין ספקיות האינטרנט תופסת תאוצה. אחרי ה-PRIVATE NGN של בזב"ל, הבאה לקפוץ אל המים הקרים היא NETVISION. החל מהיום היא מציעה את המבצעים הבאים: • מהירות גלישה של 10 מגה ברשת NGN - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 79.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (48 שקל בממוצע לחודש) • מהירות גלישה 12 מגה ברשת UFI - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 89.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (54 שקל בממוצע לחודש) • מהירות גלישה 30 מגה ברשת NGN – שנה ראשונה ללא עלות, ובסיומה 345.99 ₪ לחודש ליתרת התקופה (כ-200 שקל לחודש בממוצע) • מהירות גלישה 100 מגה ברשת UFI – שנה ראשונה ללא עלות, בסיומה 599.95 ₪ לחודש ליתרת התקופה (360 שקל לחודש בממוצע) צפו לבליץ שיווקי תחת…

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by roshman32,

שלום , לפי מה שקראתי באינטרנט הם אותו הדבר, רק למה שאני שנכנסים לראוטר ה Gateway ו DNS שונים ? ומה באמת נראה ע"י אתרים בחוץ ברשת GATEWAY או DNS ? שאלה נוספת , ברגע שיש ראוטר , הוא מקבל את הכתובת IP כאילו הוא GATEWAY והוא מחלק את הIP בין 3 מחשבים וגולשים דרך אותו הדבר, כאילו המודם הוא בעצם הראוטר עצמו, שמכבים אותו הוא מקבל איי פיי חדש, והמודם לא משחק תפקיד שיש ראוטר זה בעצם מקבל את איי פיי והוא הראשי ואפשר לנתקו ולשנות איי פי י . אשמח להברהת הנושא , תודה במפרע .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. האם יש הבדל באכויות? במשאבי מערכת?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אני מחפש סטרימר כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ואני ממש לא מתמצא.. מה לחפש, נתונים, דגם וכו'... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by yossi_s1,

כבר המון המון זמן שיש לי בעיות חיבור ואיטיות עם האינטרנט, פעם הייתי ב015, עברתי ל014 והמצב הרבה יותר טוב, אבל עדיין מאוד בעייתי. כבר המון זמן שלא ראיתי הורדה שמתקרבת למהירות שאני מנוי אליה (מקסימום זה מוריד על חצי) לדעתי יש בעייה של תשתית עלובה איפה שאני גר וכרגע לעבור תשתית (מהוט לבזק), לא אופצייה, אני כבר ויתרתי ואני פשוט מנסה לחיות עם זה. אבל כבר לא מעט זמן התחילה תופעה בלתי נסבלת שחלק מההורדות מתבצעות בקצב של Bytes (פחות מ1KB לשנייה) למשל מראפידשר ומינינובה, אבל אלו רק דוגמאות ספציפיות, יש עוד הרבה. למה לעזאזל זה קורה? יש משו שאני יכול לעשות בעניין? זה ממש מחרפן אותי.

21. Started by bagetrek,

שבוע טוב אני מעוניין לרכוש ראוטר ובנוסף לכך גם כרטיס רשת או מתאם USB לקליטת האינטרנט באלחוט . אני רוצה שהראוטר ( החדש ) יחובר חוטית למחשב שלי ולמחשב הנוסף שנמצא בחדר האחר בביתי יחובר כאלחוטי . התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח ללא חריגות ( אני חושב שזה סכום מספיק לא ? ) . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by amos29,

שלום לכם אני חדש בפורום ואני צריך בבקשה עזרה באקסס פוינט יש לי מכר שיש לו מרתף בבית והוא מעוניין לחבר נתב במרתף ולגלוש גם בקומת הסלון הציאו לו נתב אם טכנולוגית accses point ועוד רכיב שנקרא home net שמתחבר לנקודת חשמל בקומת הסלון נראה לי זה מגבר כזה שאלה ראשונה באמת יש טכנולוגיה כזאת באיזה נתבים ואיך מתקינים דבר כזה (ביררתי במוקד תמיכה של בזק אם לא תומכים בזה ) לעזרתכם אודה תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Big_White,

יש לי מחשב שמשמש אותי בתור שרת אכסון והורדות ביתי הייתי רוצה לדעת איך אפשר לגשת אליו ולשלוט בו דרך המחשב הראשי שלי? TEAM VIEWER משום מה מסרב להיתחבר ומוציא שגיעות בסגנון NOT CONNECTED TO THE ROUTER או UNKNOWN REASON. למרת שהכל מחובר וכדומה... יש תוכנות פשוטות( או תכונה עם מדריך מפורט בעברית להגדרות נכונות) ואמינות?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by ac1240,

משום מה אני לא עובר את ה 2.5 מגה למה זה ככה אם יש לי 54 וזה בקליטה מלאה אני אמור לשלוח על 6.75 ולא על 2.5 מה יכולה להיות הבעייה (ולא אין שימוש ברשת באותו הזמן)

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  25. אני מוריד בעיקר מ-Rapidhare. תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים