עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by talcohn1,

אני צריך לקנות ראוטר ואני לא מבין כל כך בתחום, אשמח לעזרה. יש לי בבית את המחשב הנייד הזה. לפי המפרט שלו הכרטיס רשת שלו- Realtek 802.11 b/g/n יש לי בארון ראוטר של לינקסיס WRT-54G 2.4 ghz 54Mbps קניתי אותו בזמנו, שעוד הייתי הרבה יותר מתעניין בחומרה ויודע מה הולך בתחום. היום לצערי אין לי מושג... אני רק יודע שיש תקן n שהוא החדש יותר האם הראוטר הזה שווה משהו או שמומלץ לקנות חדש? השימוש העיקר בכל מה שקשור לאינטרנט הוא בעיקר סטרימינג של מוזיקה וסרטים yes go וכו' אשמח להמלצה. אין לי מושג לגבי תקציב, אני אשמח לדעת האם צריך להחליף? וכמה עולה בערך אחד חדש? תודה, טל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by benor,

אני משתמש בראוטר, Edimax BR-6254N. היום נתקלתי באתר שלא עבד לי: http://www.omega3galil.com נתקתי אותו וחברתי את המחשב ישירות למודם, והאתר עבד. יש משהו שניתן לעשות, חוץ מלפתוח את אותם הפורטים הספציפיים של האתר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אוקי, אז יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת עם hub. ניסיתי לשחק בכמה משחקים והפינג לשרת מבין השלושה הוא קרוב ל0 אבל בין שני המחשבים הלא שרתים הוא עומד עלל ממוצע של 40MS. זה לא קצת גבוה מדי בשביל רשת ביתית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by guru,

אקווהנט חברה דפוקה!!!!! היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!! מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Enigma209,

שלום לכולם... אני רוצה לנטרל את הnat במודם שלי... כל פעם שאני מנטרל אותו האינטרנט מפסיק לעבוד.... אז אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... מישהו יכול לעזור...?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by deoxame,

שלום אני מחובר לספק הוט נט 100 מגה עם תשתית של הוט. בערך שנה אני כבר מוריד טורנטים במהירות של סביב 1 מגה לכל טורנט, ועכשיו בימים האחרונים מהירות ההורדה מגיעה ל150 KB מקסימום ובדרך כלל פחות. (והבעיה היא לא בטורנטים וזה כבר כמה ימים ככה). חשבתי שאולי זה קשור להגבלת נפח של הוט נט אבל מבדיקה בspeed test אפשר לראות שמהירות ההורדה היא 52 מגה והעלאה 2 מגה אז אני לא ממש יודע מה הבעיה. למישהו יש הסבר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי חבר עם הראוטר של אדימקס: EW-7117U. הייתה לו בעית low id באימיול ולכן הלכתי אליו ועשיתי לו port forwording לפורטים הבאים - TCP 4662 UDP 4672 והכל עבד מעולה... אבל החבר שלי פרמט את המחשב, ומשום מה הפורטים התאפסו... אז אני בא לעשות את זה עוד פעם ומגלה שהפעם יש סיסמא על הכניסה לקונפיג של הראוטר. ניסיתי את הדיפולט(admin/1234) וזה לא נכנס... בבקשה תעזרו לנו.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by oran55,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים המחוברים יחד בכבל רשת. מחשב האב שלי מזהה את הכבל, מחשב האב שולח למחשב המשנה "סיגנלים", אבל לא מקבל חזרה. במחשב המשני הנורה דולקת כאשר אני מחברת את כבל הרשת, אבל בכל הנוגע ל"מנהל ההתקנים" ב"המחשב שלי" אין שום איזכור ל"Network Adapters". אני חושבת שזה קשור לכאן, ולכן פניתי לפורום הזה. אם טעיתי, אודה אם תפנו אותי למקום הנכון.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם.. אממ קודם כל פרטים. יש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י נתב בכבל רשת. סוג נתב b-focus router 270pr סוג האב ST Lab יציאות 100\10. ככה כל כמה זמן יש לי הודעה כבל רשת מנותק.. ואת ההמשך אני יודעים... הרשת מוגדרת כהלכה אני משתגע תעזרו לי.. מה לעשות? וכמובן שזה גורם לזה שבהעתקות ההעתקה קורסת באמצע.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. רכשתי מתאם רשת אלחוטית של D LINK, וכאשר אני מפעיל את המתאם המחשב מזהה רשת אלחוטית ברמה טובה מאוד ומציין מחובר, ומשום מה אני לא מצליח לגלוש באמצעות הרשת.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בגלל שה-IP מוקצה באופן דינמי אצלנו בישראל אני מתקשה לעקוב אחריו כל הזמן ולזכור את ה-IP כדי שאוכל להתחבר למחשב שלי בבית דרך ה-REMOTE DESKTOP מהמשרד. איך אני יכול לדעת את כתובת ה-IP של המחשב שלי בבית כשאני במשרד??? תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by udicol,

כן תוכנת DNS2GO אמורה לפתור את הבעיה : DNS2Go is a free Domain Name System that will make your computer accessible anytime, anywhere by associating a domain name of your choice to your currently assigned IP address. DNS2Go is the perfect product for people who are hosting applications and have a dynamically assigned IP address. The DNS2Go service performs reliably behind your pre-configured Firewall or router allowing you to specify a domain name for your WebSite, FTP Server, Email Server, Internet game or other application. http://dns2go.deerfield.com// ומי שרוצה דומיין חינם ייכנס ל- www.cjb.net .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GILGILGIL,

יש לנו הרבה מפלסים בבית ויש בעיה קשה של אינטרנט אלחוטי. יש לי נתב די חזק של POWERNET שהוא חוטי+אלחוטי רק שהקליטה לא מספיקה לכל הבית, ועל כן חשבתי לקנות נתב נוסף שאוכל לחבר אותו לחשמל בלבד (ולא לשרשר אותו לראווטר הקיים), ז"א חיבור HOMEPLUG אם הבנתי נכון (כתובת MAC משהו?), שאותו אתקין באמצע הדרך בהנחה והוא תומך בWDS. שאלותיי הן כאלה: 1. מה ההבדל בין מגביר טווח לAP? 2. הבנתי ששרשור ראווטר מוריד את רוחב הפס ב50%. האם זה נכון גם לHOME PLUG?? גם אם זה נכון אין מה לעשות אחרת, נכון? 3. איזה ראווטר מומלץ עד350 שח לעניין הAP? נניח DLINK DIR615 טוב? כבר עדיף לקחת תקן N למרות שהראווטר המקורי הוא תקן G? תודה תודה תודה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by naorgvilli,

שלום כולם! יש לי רשת אלחוטית ויש לי בעיה של קליטה באחד החדרים המורחק מהראוטר.. חיפשתי פה בפורום פתרונות ואני חושב שאני יילך על access point. השאלה היא מה כדאי לי לקנות?? משהו מומלץ?? יש לי ראוטר WPN824 של NETGEAR תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by re5pect,

שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 1.4 ג'יגה הרץ לא בשימוש ורציתי לדעת איך אפשר אם אפשר להפוך אותו לשרת, שרת קבצים או שרת למשחק. רציתי לדעת בדיוק מה צריך לעשות והאם יש מדריך כלשהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אוקי תגידו לי אם פתחתי את הפורטים נכוןף עכשיו כדי שכל הפורטים יפתחו צריך לשנות IP ידנית הנה תמונה: זה ה) INTERNET PROTOCOL VERSION 4 )TCP\IPV4 תגידו מה לרשום בבקשה זה דחוף יש לי DISCONNECT הרבה במשחקים ואני לא מצליח לפתוח שרת.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום! בביתי שתי קומות, הראוטר האלחוטי של הוט נמצא בקומה העליונה ובקומה התחתונה יש קליטה רק ליד המדרגות. אני רוצה לקלוט גם בשאר הקומה התחתונה וחשבתי להרחיב את טווח הקליטה עם המכשיר הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894&perur=2&t=10&c=281 אני מחפש מכשיר שיהיה כמה שיותר פשוט להתקנה (ועדיין איכותי), זה נראה לי הכי מתאים. האם הוא יעבוד בצורה טובה עם הראוטר של הוט? http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/hotreshet/article,64.aspx האם הוא פשוט להתקנה? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב חברים תשמעו יש לי בעיה קטנה. קניתי מחשב חדש. עכשיו יש לי שתי מחשבים בבית אבל רק ראוטר אחד של Orange. איך אני עושה שגם במחשב הישן יעבוד האינטרנט? צריך ראוטר אחר? שמעתי משהו על רשת ביתית איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by עובד,

טוב אז עברתי לוינדוס 7 והיה לי מתאם אלחוטי של בזק DRUC-U3 הבנתי שהוא לא עובד עם וינדוס 7 (64bit), אם מישהו יודע אחרת אשמח לקבל את הדריבר המתאים.. ולכן אני אצטרך לקנות מתאם חדש.. אני צריך מתאם טוב (מחיר לא משנה) שלא יהיו התנתקויות (אני מוריד 24/7). מה ההמלצות שלכם (כמו שציינתי שימתוך ב win7 64bit)? ואיזה מתאם יותר טוב USB או PCI? האם כדאי לקנות מתאם שתומך ב 802.11n? בתודה, עובד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avilev,

משהו פתר את הבעיה ? קניתי zte mf637 ואמרתי למוכר שהמחשב ןינדוז 7 64 ביט .הוא אמר אין בעיה וכן יש בעיה אודה לכל העונים אבי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אודה על קבלת עזרה בבעיה הבאה: לאחר מעבר לסלקום פייבר במהירות 1000Mpbs אני חסום על 100Mpbs ולא מצליח לקבל את מלוא המהירות (תמונה) משתף בתצורה והגדרות שלי: תצורה - ממיר אופטי של סלקום יוצא לכניסת WAN על ה- VR600 - כל כבלי הרשת הם מסוג CAT5e הגדרות - Operation mode מוגדר ל- Wireless Router Mode (ברירת המחדל DSL Router Mode לא מניבה גישה לאינטרנט) (תמונה) - Network Internet Connection Type מוגדר כ- PPPoE בעזרת שימוש בשם משתמש וסיסמא שקיבלתי מסלקום (תמונה) ניסיתי להגדיר גם כ- Dynamic IP אבל אז אני לא מקבל גישה לאיטרנט בכלל. אציין כי עד לפני החיבור לסלקום הייתי מחובר לפרטנר וקיב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. צריך עזרה ! לא מצליח להקים רשת ביתית כדי לשתף דרכה אינטרנט בדרך אלחוטי בין שני מחשבים מחשב ראשי מקבל אינטרנט דרך מודם סלולרי של סלקום למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי פנוי פעיל במחשב , במחשב השני (שלי , אותו אני רוצה לחבר לאינטרנט) גם יש כרטיס רשת פעיל ותקין . איך אני יוצר בינהם חיבור ?? אני רוצה שהמחשב שלי יקבל אינטרנט מהמחשב השני שמקבל אינטרנט דרך המודם הסלולארי . אני צריך להגדיר בינהם רשת רגילה לא ? (שיתוף הרדיסקים .....מדפסות ...וכו) ולאפשר בסך הכל אפשרות אינטרנט במחשב הראשי עם המודם כאשר מדובר בשני מחשבים זה אמור להיות פשוט לא ? אם זה קוי אז כבל מוצלב ....אבל אם זה אל חוטי - איך אני עושה ? הבנתי שאני לא זקוק לראוטר עדיין למרות שמדובר באלחוטי , אבל איך אני עושה את זה …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אוריהדו,

שלום. ברשותי נתב אלחוטי/מודם DSL של Siemens ונתב אלחוטי של D-Link שניהם תומכים ב- 801.11G וכל אחד מחזיק רשת קוית. אני רוצה לגשר בינהם אלחוטית וליצור רשת אחת משתי הרשתות. האם זה אפשרי ? האם משהו יכול להסביר במפורט איך לעשות זאת או להפנות למדריך באינטרנט מאחר וחיפושי העלו רק מים. תודה, אוריה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DL,

היי, אני מתחבר מחר לאנלימיטד ומחפש המלצה על ראוטר AC טוב עם חיבורי 1G קוויים, הם מציעים לי את ה D-link 825 ב 300 שקל, אבל קראתי בכל מיני מקומות שיש לו בעיות ניתוקים, מישהו יודע עם זה נכון? חשבתי בעיקרון על ה TP-link Archer C7, אבל אני פתוח להצעות אחרות אם יש משהו טוב יותר בערך באותו מחיר. התקציב שלי הוא בסביבות ה 500 שקל, תודה! אלמוג

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Shtupel,

שלום לכולם, אני עובר דירה ורוצה להשקיע במערכת תקשורת איכותית. מה ההמלצות כיום למערכת mesh טובה עם כיסוי רחב שיכולה לשרת בית עם הרבה משתמשים ותומכת בwifi 6?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים