רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שאני מגדיר אותה חמורה כי אי אפשר להוריד קבצים בגודל של מעל 2 מגה. יש לי Windows 2000Pro ServicePack3 ואינטרנט מהיר בכבלים 750K דרך נטויז'ן וערוצי זהב, אני מתחיל להוריד קובץ מסויים ואחרי פרק זמן מסויים ההורדה נקטעת, לא משנה עם אני מוריד במנהל הורדות הרגיל של Windows או שאני מוריד ב-Dap או שאני מוריד עדכון לאנטי-וירוס או עדכון לפיירול, הכל נקטע אחרי פרק זמן מסויים, אני משתגע, לא יודע מה לעשות. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש, מתן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי תגידו לי אם פתחתי את הפורטים נכוןף עכשיו כדי שכל הפורטים יפתחו צריך לשנות IP ידנית הנה תמונה: זה ה) INTERNET PROTOCOL VERSION 4 )TCP\IPV4 תגידו מה לרשום בבקשה זה דחוף יש לי DISCONNECT הרבה במשחקים ואני לא מצליח לפתוח שרת.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. 200-450 ש"ח 2. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi 3. אחד המחשבים ממוקם בממ"ד והוא מחובר עם כבל רשת 4. בין כל המחשבים בבית קיימת רשת אלחוטית וכן,אני משתף קבצים (ובקרוב גם מדפסת) ברשת 5. לא חייב חיבור מיוחד למדפסת בראוטר,אני יכול לחבר אותה לאחד המחשבים וכנראה שאני יקנה מדפסת עם wifi 6. עם כל מחשב אנחנו מורידים לרוב מוסיקה\סרטים או סתם גולשים באינטרנט לרוב לא בו זמנית בשתי מחשבים 7. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מידי פעם ps3+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi 8. תשתית:בזק ספק:בזק בינלאומי מהירות 5m 9. יש לי ראוטר אלחוטי siemens sl2 141 שאני מעוניין להשתמש איתו כדי להגדיל את הטווח של הראוטר החדש 10. חברת נתבים…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק שמחובר עם כבל למחשב. לאחרונה האינטרנט מתנתק הרבה פעמים מהמחשב, כשזה קורה אני רואה מין משולש צהוב על internet access וכשאני מנסה לפתור את הבעיה עם troubleshoot problems זה אומר לי " one ore more network protocols are missing". ניסיתי כל מיני פתרונות (reset ip, renew ip, מיחקה והתקנה של דרייברים) וכלום לא קרהץ בשבוע שעבר שמתי לב שהבעיה קורה רק בזמן שאחותי מתחברת ל wifi דרך האנדרואיד שלה (galaxy e5) וכשאני מנתק את האנדרואיד שלה מהwifi הבעיה נעלמת. השאלה היא האם הבעיה היא בפלאפון או במחשב ואין אפשר לתקן? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקיר פרוסים כבלים של CAT6. כמובן שהמטרה היא להשיג את מלוא המהירות - 1GB. יש הבדל בין חיבור המחשב בCAT5E או 6 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
8)איך מתקינים Proxy - לאתר ולIRC? יש לי אתר מסיום שרק אם אני גולש אליו דרך אתרים אחרים הוא עולה מהר אחרת הוא לא נטען עד הסוף או כלל לא נטען (מה שמוזר כי יש לי ADSL), וחוץ מזה לאתר יש שרת מירק שגם אליו אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול להסביר לי איך להתקין פרוקסי רק לאתר מסוים (דרך IE6) ולתוכנת Mirc שלי עבור השרת המסוים הזה? ??? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו הצליח/יודע להפעיל תוכנות כמו netmeeting, buddyphone במחשב לקוח כאשר השרת שמשתף את האינטרנט מריץ תוכנת NAT , לדוגמה ICS ? אני כרגע מבלה את השבת בנסיון ללמוד איך מפעילים את wingate ובקצב שהעניינים מתקדמים חשבתי שאשאל אותכם לעיצות...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי רשת ביתית אשר מבוססת עפ"י הציוד הנ"ל: מודם-ראוטר VDSL NETGEAR VVG2000 אשר משורשר לפרייבט בוקס(מוצר משולב של בזק בינלאומי) משם יוצא לכלל הבית ומשתרשר באחד החדרים ל netgaer WNR834B ומתחבר למחשב נוסף וממיר של yes כיום עקב ריבוי צרכני רשת בבית(גם חוטיים וגם אלחוטיים אני מעוניין לבצע שינוי של הרשת לצורה כזו: החלפת המודם ראוטר למודם ראוטר vdsl D-Link 6740U לאחר מכן ליצור שרשור למתג D-Link DGS-1008D ועקב מגבלות בנייה לשרשר בחדר נוסף ראוטר D-Link DIR-615 ואת הראוטר netgaer WNR834B בחדר הקיים חשוב לציין שבחדרים שקיימים בהם הראוטרים הנוספים, הינם חדרים בעלי בעיות קליטה של הרשת האלחוטית וקיימת דרישה בחדרים האלו לפורטים נוספים של רשת חוטית(נתב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות ראוטר ואני לא מבין כל כך בתחום, אשמח לעזרה. יש לי בבית את המחשב הנייד הזה. לפי המפרט שלו הכרטיס רשת שלו- Realtek 802.11 b/g/n יש לי בארון ראוטר של לינקסיס WRT-54G 2.4 ghz 54Mbps קניתי אותו בזמנו, שעוד הייתי הרבה יותר מתעניין בחומרה ויודע מה הולך בתחום. היום לצערי אין לי מושג... אני רק יודע שיש תקן n שהוא החדש יותר האם הראוטר הזה שווה משהו או שמומלץ לקנות חדש? השימוש העיקר בכל מה שקשור לאינטרנט הוא בעיקר סטרימינג של מוזיקה וסרטים yes go וכו' אשמח להמלצה. אין לי מושג לגבי תקציב, אני אשמח לדעת האם צריך להחליף? וכמה עולה בערך אחד חדש? תודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבור לאקספון בעקבות הרפורמה, יש לי היום מודם Aztech adsl2+ bridge router dsl-600e (שלפי מה שהבנתי תומך עד חבילה של 15Mb, אשמח לתיקון אם אני טועה). אקספון היום מציעים את כל החבילות באותו מחיר ורציתי לדעת אם יש טעם לקחת חבילה של 100Mb (כי יש סיכוי שאשדרג בעתיד ולעבור יעלה לי אח"כ כסף) ובהנחה שאעשה 100Mb האם זה בכלל יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל, נגיד אני רוצה שיהיה לי אתר מסוים באינטרנט שאפשר לשדרג אותו מידי פעם או לשנות בו דברים... כמה אמור לעלות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר עמדתי לכתוב פוסט בנושא, אבל דרור פויר בגלובס אמר את זה באופן מעולה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000641060
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האינטרנט מתנתק כל 2 דקות: הפיתרון שלהם הוא "תשלם לנו, לא משנה באיזו דרך תבחר" או 240 על שליחת טכנאי שיתקן את התשתית המקולקלת שאנחנו התקנו לך או שתתנתק וגם אז בכל מקרה זה יעלה לך הרבה: 60 ש"ח על שליח שיבוא לאסוף את הנתב או שתשלח בדואר רשום את הנתב אלינו (בפועל יקר יותר מ60 ש"ח) חוקית, מותר להם לחייב אותי להחזיר על חשובני את הנתב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! הנני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO והיום התקנתי ADSL 1.5 MBIT. השמחה הייתה רבה והורדתי מ SERVER כלשהו במהירות מירבית... 1.אולם ב KAZAA לא הצלחתי להוריד מעל 60 K... 2.כשנכנסתי לסרבר כלשהו ב COUNTERSTRIKE ישראלי יחד עם חבר שלי שיש לו בדיוק גם ספק אינטרנט בזק בינלאומי רק חבילה של 0.5... בתחילה לשנינו היה אותו פינג...משהו כמו 30 ...ואז שלו קפץ ל 40 ושלי קפץ ל 180...וככה הולך ושב.... שלו נשאר תמיד ב בגבול הסדיר בעוד שלי היו LAGS מטורפים... הדבר מאוד משביז על יומי הראשון, ואני זקוק לעצתכם.... מה יכולה להיות הבעיה? פניתי גם לבזק ולבזק בינלאומי - והם אומרים שהקווים תקינים ועובדים כיאות...ועשינו TRACERT לסרבר והכל היה מצוין ...אבל זה לא נפתר... מישהו אנא? תודה מראש ,אמיר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה, בדקתי את שאר הפורומים והפורום הזה נראה לי הכי קשור. תעבירו\תנעלו אם לא. אני בבזק עם תשתית בזק, מהירות של 5 מגה עם המודם ALE 150, ולאחרונה (שבוע+-) התחילו..לאגים" נוראיים במשחק הרשת שאני משחק בו. שלחתי לחברה של המשחק אימייל עם הTRACERT הזה: Tracing route to 195.59.139.1 over a maximum of 30 hops 1 9 ms 9 ms 9 ms bzq-79-183-120-1.red.bezeqint.net [79.183.120.1] 2 8 ms 9 ms 10 ms bzq-115-186-81.static.bezeqint.net [192.115.186.81] 3 9 ms 20 ms 9 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124.145] 4 9 ms 9 ms 59 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124.162] 5 1338 ms * 1442 ms bzq-219…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרובים שלי מגיעים מארה"ב ואני צריך ראוטר. מנסיוני הראוטרים של לינקסיס הכי טובים. האם אני טועה ? באתר של לינקסיס ראיתי את דגם WRT610N והדגם WRT600N, שניהם בתדר N אבל הם DUAL BAND, משמע הם עובדים בשני תדרים במקביל. ראיתי גם את הדגם שנמכר גם בארץ WRT350N. אני צריך: טווח הכי גדול שיש (3 קומות), רוחב פס הכי גדול שיש למהירות הכי גדולה שיש באלחוט. ואם יש עוד תוספות הרי זה מבורך. התקציב לא מוגבל. מה היייתם ממליצים. בתודה מראש ערן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני לקוח של smile \ אינטרנט זהב \ 015 (עם הסיומת inter.net.il). רציתי לדעת אם הם התאחדו עם 012 \ קווי זהב (goldenlines), והאם נחסמים פורטים גם ב- 015? (כי ב- 012 חסימת הפורטים כמעט ודאית, עפ"י מס' לקוחות שאני מכיר) ועוד משהו - האם 013 (ברק) התאחדו עם נטויז'ן? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, דודים שלי קנו מחשב לפני כחודשיים, וכל הזמן יש להם בעיות עם האינטרנט. הבעיה היא כזאת, בכל פעם שהם נכנסים לאנטרנט מופיעה להם הבעיה של "the page cannot be displayed" . הבעיה היא שזה לא מופיע תמיד אלא יש שעות בהן ניתן לגלוש רק בחלק מהאתרים ואני מדגיש על חלק בלבד (למשל YNET, YAHOO כל אלו לא נכנסים), הגלישה היא איטית להחריד גם באקספלורר וגם בשועל, גם כשהדף עולה רוב התמונות לא נטענותורובה הקישורים לא פועלים , כלומר שוב מופיעה השגיאה. חשבתי אולי הבעיה היא במודם..... מה אתם אומרים?? קפצתי אתמול לעשר דקות, וראיתי בDEVICE MANAger שהDRIVER של הרשת לא מוגדר כמו שצריך, יש לידו סימן קריאה. האם זה יכול להשפיע? יש להם מודם usb ale 130 ולא מודם רשת. בדקתי אצלם את החייגן הכל בסדר, הה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם של מת"ב ואני מחובר דרך בזק בינ"ל . אני צריך עוד מודם למחשב אחר, השאלה היא אם אני צריך להזמין מנוי נוסף אצל בזק או שאפשר להשתמש באותו username. ובכלל - מי הספקית הכי פחות איטית (...) והכי פחות בעייתית?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הרשת הביתית החוטית שלי כרגע לאלחוטית. החוטית מורכבת מאלקטל ששדרגתי ל510 ומתפקד כמודם שמחובר לאינטרנט קבוע+נתב, והוא מחובר לסוויצ' פשוט אליו מחוברים המחשבים בבית. אשמח מאד אם תענו על כל סעיף בנפרד, אחרת אני נוטה להתבלבל אני רוצה לוודא שאלה האפשרויות שעומדות בפניי : 1. קניית Access Point אלחוטי, שאם הבנתי נכון הוא המכשיר האלחוטי ההכי מקביל לסוויצ' החוטי. אמת? 2. קניית נתב-סוויצ' אלחוטי וחיבורו במקום הסוויצ', וכמו כן ביטול תכונת הנתב באלקטל (אפשרי?) 3. קניית מודם-נתב אלחוטי שיהיה בעצם המכשיר היחיד ברשת, וניתן להגדירו שייחייג לבד ויישאר מחובר כל הזמן, ויתפקד כראוטר+סוויצ' אלחוטי. 4. תת סעיף של סעיף 3 האם המכשיר הבא עונה על הדרישות של סעיף 3? http://w…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כאשר אנ בודק מהירות באינטרנט אני רואה שיש לי הבדלי מהירות ענקיים: בבזק (תשתית) אני מקבל 1.5 בנטוייזיון (ספק) אני מקבל 4.5 בSPEEDTEST אני מקבל 2.5 בUTORRENT ליפעמים מגיעה ל 580( ל640 שזה (5*1024)/8 אף פעם לא הגיעה). וחשוב גם להגיד שזה קרה לי רק בזמן אחרון ולא החלפתי לא ספק לא תשתית עד לזמן אחרון הייתי מאוד מרוצה מהם. ו הבעיות התחילו אצלי כאשר יום אחד הייתה לי מהירות כימעט אפסית ובבזק שאלו אותי אם אני רוצה להעלות מ5 מגה (שאני משלם עליהם עכשיו גם לספק גם לתשתית) ל 10 מגה כאשר אמרתי שלא כי גם ככה אני משלם לספק+תשתית בערך 90 ש"ח פלוס ואין לי רצון לשלם יותר אפילו עוד 5 ש"ח כי גם ככה זה לא מגיעה למהירות מרבית בהורדה. חשוב גם להגיד שאין לי לא אנטיוירוס ולא פיירוול אני פשוט כ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב d-link 2760u הוא מחובר למחשב אחד. ועוד 2 מחשבים מחוברים אלחוטי. הספק והאינטרנט שלי הוא של בזק. עד לאחרונה הראוטר היה מחובר בחדר שינה של אחד האחים,לאחרונה החלטנו להוציא אותו בשל הקרינה הרבה. עכשיו הראוטר מחובר למחשב,חשמל,וקו טלפון. אנחנו רוצים להעביר אותו לסלון אך ליד הקו טלפון אין קו חשמל,ונזכרתי בחבר שיש לו HOT BOX הוא מחבר רק לחשמל ויש לו אפשרות לגלוש ברשת אלחוטי בלי חיבור ADSL. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין הנתבים. השאלה אם יש ראוטר שאני יכול לרכוש שע"י חיבור לחשמל ללא חיבור ADSL יהיה מוכן לשימוש אלחוטי? מקווה שהבנתם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת, אחד של כל אחד מהשותפים. שמתי לב, שכאשר אחד מהם צופה במדיה סטרימינג, זה ממש דופק לשאר את האינטרנט, אם אני גולש אז אני מרגיש האטה, ואם אני משחק, אז הפינגים לרוב מוכפלים פי 3 ומעלה. הנתב שיש הוא EDIMAX BR-6204WG אנחנו מחוברים בכבלים עם 012 לקו 2.5 יכול להיות שפשוט הקו לא רחב מספיק גם לצפיה בסטרימ וגם משחק, אבל זה נשמע לי קצת מוגזם שסרטון של 5 דקות ביוטוב דופק לי לחלוטין את הרשת. (זה לא מפסיק גם אחרי שהסרטון נטען לחלוטין). האם יש איזה הגדרה בנתב שתאפשר איזון בין הקצבת הפס למחשבים השונים? תודה מראש לעונים עריכה קטנה: אני מחובר לנתב אל-חוטית עם כרטיס של EDIMAX (לא זוכר דגם, אבל הקטן האפור שלהם) השותפים גם מתחברים אלחוטית דרך לפטופים. המודם הוא SB5051 ש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-