עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The_overclocker,

השגתי סוף סוף לאחותי PII ושיפצתי אותו קצת, סוף סוף היא תעזוב אותי למנוחה עם ה ICQ שלה :D עכשיו אני רוצה לעשות רשת, אני לא מבין גדול ברשתות אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש במשהו שנקרא כבל מוצלב ולא צריך HUB (בין 2 מחשבים). זה בכלל אפשרי ? ואם כן אז צריך 2 כרטיסי רשת למחשב שהיא תתחבר אליו ?, והאם תהיה לי ולה כתובת IP משלעצמנו ? ועוד משהו קטן, האם יש תוכנה אשר תגביל את הרוחב פס שלה ? (לא רוצה לתת לה להנות יותר מדי ;D) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. אני כנראה בימים הקרובים משדרג לתשתית בזק של 30MB. עכשיו יש לי בעיה עם האפלוד שמה. בבזק רשום שמהירות העלאה ל30 מגה תשתית זה 1000KB, ובספקית אקספון שמספקת מהירות עד 100 מגה ב-35 שקל בלבד, רשום ש-30 מגה יש לו 1500KB. עכשיו זה בעיה לא? באקספון יהיה לי 1500KB, אבל בבזק יהיה לי 1000KB, אז כמה בעצם אני אקבל? בזק דופקים אותי..גם התשתית של ה-100 מגה שלהם זה רק 1000KB! לעומת הוט שיש להם 2MB העלאה, אבל אני עדיין מעדיף להישאר עם התשתית של בזק, כך שאני נמצא כרגע בדילמה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני לקוח שלהם וכל שבוע יש איזו שהיא בעיה איתם היום לפני כמה שעות וכמו שאיש התמיכה אמר לי "החיבור לחו''ל התנתק" עכשיו אני לא יכול לבקר באתרים בחו''ל ואני לא יכול להשתמש ב ICQ או במירק! אז נראה שאני אחליף אותם! יש לי חיבור כבלים אז במי לבחור?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by greenvector,

בבדיקת מהירות במחשב המחובר ישירות הבדיקה אכן מראה 8MB אבל במחשב שמחובר ברשת האלחוטית זה מראה 5MB. צריך להחליף נתב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by miki03,

שלום לכולם אני חושב שפרצו לי למחשב אבל אני לא בטוח... מה שכן האינטרנט לא מפסיק להעביר דברים ( UPLOAD ) ואין לי ואין שום דבר פתוח אפילו לו EXPLORER !! והוא מעביר UPLOAD ממש ממש מהר !! והאנטי וירוס נסגר ולא רוצה להיתפח יותר ואפילו להתקין אותו מחדש במחשב אי אפשר !! אני צריך אתרים שבודקים ומוציאים וירוסים ותולעים למינייהם !! --- דחוף --- תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Maiasony,

שלום אנשים אז ככה אני מתכוון לעבור דירה , ואני מתכוון להתגורר עם מישהו. לו יש מחשב נייד ולי שי מחשב נייד ו PSP כולם יש להם יכולות אינרנט אלחוטי כמו זה ב HOT SPOT עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם יש דרך לרכוש מודם שיתחבר לקו וישדר אינטרנט אלחוטי ששלושת המכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית? כמובן שלכל מחשב יש סיסמת ספק שונה! האם בעצם זה אפשרי שמודם של בזק יתפקד כ HOT SPOT? ואם כן , אז הוא יהיה חייב להתחבר לאיזשהו מחשב? כי ככה זה מאבד מהאלחוטיות שלו תודה רבה עריכה: ואם זה בכלל אפשרי אז לא כל הבניין יולו להחבר דרכי נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SUB-ZIRO,

לא יודע איך נקרא הרכיב הזה זה הUSB שנותן להתקשר לאינטרנט דרך רשת אלחוטית על מה אתם ממליצים בסכום של עד 150ש"ח ומה הדברים שצריך לבדוק ברכישת רכיב כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by redead,

בקיר פרוסים כבלים של CAT6. כמובן שהמטרה היא להשיג את מלוא המהירות - 1GB. יש הבדל בין חיבור המחשב בCAT5E או 6 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by buildy,

שלום, כבר תקופה ממושכת שאני עם הבעיה הזאת והנה הבעיה: מבוא קצרצר: יש לי הוטבוקס 2 והוא מחובר למחשב דרך כבל איטרנט, בעיה כבר אצלי שנתיים. כל 30 דקות כזה מתנתק לי האינטרנט האורות על ההוטבוקס 2 מהבהבים במשך דקה עד שיש אינטרנט. זה קורה מאוחר בבוקר, ביום וגם בערב כל 30 דקות. ניסיתי להחליף אותו (להחליף בהוטבוקסים 2 אחרים) כמה פעמים ולא עבד, התקשרתי אל הוט והם אמרו שהם שינו הגדרה ואז יעבוד אבל לא עבד בכלל. אני לא יודע מה הבעיה, האינטרנט מתנק 10 פעמים ביום . תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. https://www.amazon.com/dp/B01LXL1AR8/ref=cm_sw_r_wa_apa_tkORzbBJ7SNX4כש למי שאין שם כתובת רשומה לישראל, זה המחיר: $49.99 + $12.72 Shipping & Import Fees Deposit to Israel זה כולל משלוח וכל המיסים. כרגע יש לי מודם ראוטר של d-link dsl-255 שאני משכיר מ018 בשביל 10 שקל בחודש, הוא זוועה, אבל הוא גם מודם. הוא עדיף על הראוטרים עם המודמים של tp link נגיד? לצערי ראיתי את זה רק ב7 אז לא יצא לי לדבר עם החברות לגבי מודם בלבד, אבל מניח שיהיה אפשר להשכיר בשביל 5 שקלים בחודש? מצטער על סגנון הכתיבה הכאוטי...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אוקי, אז יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת עם hub. ניסיתי לשחק בכמה משחקים והפינג לשרת מבין השלושה הוא קרוב ל0 אבל בין שני המחשבים הלא שרתים הוא עומד עלל ממוצע של 40MS. זה לא קצת גבוה מדי בשביל רשת ביתית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. כפי שכתבתי בכותרת אני צריך המלצה מידיית לנתב חוטי להקמת רשת ביתית חוטית בבית. תודה. תקציב: עד 300 ש"ח. הנה רשימה שהכנתי: D-Link Express EtherNetwork DI-604 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 12 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DIR-100 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 24 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DSL-2540T Modem Router מחיר 285 ש"ח NETGEAR 4-PORT WEB SAFE ROUTER RP614 מחיר 184 ש"ח אחריות: 36 חודשים. Edimax Broadband Router WAN 4Port BR6104K מחיר 150 ש"ח אחריות: 12 חודשים. Edimax Full Rate ADSL2+ Modem Router - AR-7084A מחיר 311 ש"ח TRENDnet Router with 4-Port Switch TW100-S4W1CA מחיר 149 ש"ח אחריות: 60 חודשים. TrendWare TW100-BRF114 …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yotamavi,

שלום לכולם אז קודם אני יציין שאני עם בזק+בזק בינ"ל בחבילה של 4M ומשתמש במע' הפעלה XP אני מחובר לאינטרנט באמצעות מתאם רשת שמקשר אותי לראוטר שנמצא במחשב אחר. בזמן האחרון יש איטיות נוראית בגלישה/הורדה במחשב שלי , אבל לא במחשב שגולש ישירות עם הראוטר לדפים לוקח זמן רב לעלות גם כשאין אצלי הורדות או במחשב השני רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום היום חיברו אותי לטלפון של 012 (ובנוסף יש לי אינטרנט 10 מגה וטלפון של בזק) עכשיו הטכנאי שהיה פה ביטל לי את הקו של בזק עכשיו שאני מוריד ואו גולש יש לי בעיה במהירות ההורדה אפילו שאני בpower ngn זה מוריד על 40,עכשיו רציתי לדעת אם יש קשר לזה שהוא ניתק לי את הקו של בזק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום בעקבות שדרוג קטן של מהירות מ2 ל 2.5M הקו שלי הפסיק להתחבר לרשת. אחרי דרך יסורים (טכנאי בזק תואם לבוא לבדוק תשתית, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, תואמה הגעה שלו למחרת, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, בסופו של דבר הכרחתי את הנציגה להביא לי טכנאי והוא הגיע !!!), הטכנאי בסופו של דבר החליף איזה כרטיס בתשתית, וזה פעל! (וכשניסיתי להתחבר בערב שוב פעם לא היה אינטרנט, רק אחרי שעה של נסיונות עם התמיכה זה חזר לפעול- ממש מדהים )... על כל פנים באותה הזדמנות הטכנאי גם החליף לי את המודם שהיה לי (B-Focus 270) ל רוטל RTA1320A באומרו שהוא הרבה יותר טוב ויציב מהקודם, בפרט במהירות הזו. לי לא היה מושג, אבל אחרי בדיקה מסתבר שהמודם הזה הוא צרה צרורה, ואין לי כוח להתעסק שוב עם בזק, לכן... אני מב…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by frozen_fire,

שלום , אני מחפש שרת מומלץ בשביל שירות premium של הורדת http ואני לא יודע באיזה לבחור. המצב שלי הוא כזה - עברתי לדירה שבה אנחנו שלושה אנשים על 2.5 מגה ,מה שגורם לכך שהאינטרנט איטי מידי בשביל להוריד דברים בקצב סביר. במהלך היום יש לי גישה לhttp במהירות גבוהה, (בין 1MB/s ל 2MB/s) אז הגעתי למסקנה שעדיף לשלם קצת, ולהוריד ב http בקצב טוב. ואני לא יודע איזה שירות עדיף. הסתכלתי קצת וראיתי שלא כדי להרשם ל rs ומעבר לזה ראיתי ש hotfile ו megaupload יחסית מומלצים ורציתי לדעת מה עדיף או אם אני מפספס עוד איזה שהוא שרת שעדיף עליהם. ראיתי ש hotfile לחוקחים 9 דולר לחודש ועד כמה שראיתי יחסית מומלצים וmegaupload לוקחים 10 דולר לחודש שנותן גם premium ל megavideo זה גם נחמד - אבל לא מאוד שימוש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אם אני מעביר ראוטר שהוגדר בחשב שלי לבית אחר עם מחשבים אחרים,אוטומטי הוא יעבוד? יש לי ראוטר בבית שעובד וסתם רציתי לדעת אם אני לוקח את הראוטר הזה מחבר אותו בבית אחר עם מחשבים אחרים זה אוטמי יגלוש? או שאני יצטרך להכנס להגדרות באתר של הראוטר ולשנות שם משהו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idani1983,

שלום, לאחר הסופה הגדולה שהייתה השבוע הייתה לי בעיה עם הסינכרון למודם של בזק. אחרי כמה ימים זה פתאום הסתדר ואני מצליח להתחבר עם חייגן. מסיבה כלשהיא אני לא מצליח להתחבר עם הרוטאר. עשיתי ריסט לראוטר עם הכפתור מאחרוה וגם חזרה להגדרות יצרן בתפריט של הרואטר אבל הוא עדין לא מתחבר. חשוב לציין שהראוטר עובד תקין ויש רשת בבית רק בלי אינטרנט. הראוטר הוא 1043nd מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tal_levi1000,

אני מעוניין להקים שרת FTP משלי מה אני צריך בדיוק? כלמור איזה חומרה? איזה חיבור אינטרנט? כל הדברים האלה תודה מראש לעודרים טל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by יואב שניר,

חשוב ? חיוני ?

21. הגיע הזמן להתקדם כבר.. מתי בזק מתחילים למכור חבילות של מהירות עד 1GB?

22. אוקיי אז זאת הבעיה כל פעם שאני מנסה להוריד משהו או כשאני גולש בהרבה אתרים ביחד יש לי ניתוק ואז אני צריך להפעיל מחדש את המודם אחריי שאני מפעיל מחדש ההורדה חוזרת ואין עוד ניתוקים, מישהו יודע איך למנוע את הבעיה הזאת ? דרך אגב אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר משהו וניסיתי לשדרג את המודם ל-pro גם לא עזר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Os.Master,

החדר שלי בצביעה ושמתי את המודם על הרצפה פתאום האינטרנט נהיה איטי יותר ברמה של 290MS פינג לאתר וואלה וכשהוא על השולחן זה 15 השאלה המענינית היא האם הרצפה מפריעה לעיבוד אותות במודם? לא מצאתי על העניין שום מידע באינטרנט.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ngn1,

אודה לכל מי שמתמצא להסביר לי בלשון קלה, [איני מתמצא במיוחד] כיצד הדרך הקלה להעביר מידע בין מחשבים. עד היום היו לי שני מחשבים נייחים שהיו מחוברים בכבל רשת ובשניהם היתה מותקנת תוכנת WIN-XP שבה יש את "מיקומי הרשת שלי" שהעברתי דרכם. חיברתי היום מחשב נייח שבו WIN-7 ואיני מצליח למצוא הגדרה להעברת נתונים לתיקיות ודיסקים המשותפים ברשת, וכמו כן לא ניתן להדפיס ברשת כי המדפסת מחוברת למחשב נייח, מה עלי לעשות? אם אני מחבר את המחשב לכבל גם כן הוא מתחבר לרשת, אולם אני לא מוצא בWIN-7 את המקבילה ל"מיקומי הרשת שלי" שבXP אציין, שהחיבור לרשת האלחוטית עובד וניתן לגלוש בנייד מהרשת, כך שכנראה הוא מזהה את הראוטר והרשת הביתית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by saar,

שלום לכולם. לפני מספר ימים הגיע אלי טכנאי אינטרנט ולהפתעתי גיליתי כי כרטיס הרשת אשר עבד ללא כל בעיות מיוחדות, החל לעשות בעיות. על ה icon שלו בתוך הגדרות הרשת יש איקס אדום ואין לי אפשרות להפעיל אותו. ניסינו להחליף מודם אינטרנט אבל הדבר חזר על עצמו. בדקתי מאחורי המחשב ויש ביציאת הכרטיס אור ירוק, ז"א שהוא בעצם עובד. בהגדרות TCP\IP לא מופיע כלום וכך גם בשאר הלשוניות. ניסיתי להסיר את הכרטיס ע"י XP ולהתקין מחדש, אבל האיקס האדום עדיין מופיע. יש למישהו רעיון או עצה ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים