עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by xgamer,

שלום, יש לי כבל רשת מסוכך (STP?) יש סיכוך על כל זוג וסיכוך על הכל ביחד (כמו רשת). יש לי בנוסף קונקטור מסוכך. איך אני לוחץ את זה כך שגם הסיכוך יהיה מחובר, מספיק רק הסיכוך החיצוני? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by naorgvilli,

שלום כולם! יש לי רשת אלחוטית ויש לי בעיה של קליטה באחד החדרים המורחק מהראוטר.. חיפשתי פה בפורום פתרונות ואני חושב שאני יילך על access point. השאלה היא מה כדאי לי לקנות?? משהו מומלץ?? יש לי ראוטר WPN824 של NETGEAR תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אוקיי רדו לסוף אם אין לכם כוח לקרוא... כרגע אני גר בקוטג' של 2 קומות, אני גר בקומה העליונה והחדר עבודה של אבא שלי הוא למטה. אני משחק הרבה ברשת, ולכן קדחנו חורים בכמה קירות כדי להעביר כבל מהראוטר בחדר של אבא שלי לחלון שלי ;D. עשינו את זה בגלל שהיו לי פינגים בלתי נסבלים עם WIFI. עכשיו קנינו וילה, וגם שם כמובן יש לו חדר עבודה. הנה שרטוט קטן לגבי איך זה ייראה.(אני יודע שהקנה מידה חרא) |-----------------------8 מטר--------------------| __________________________________________ |***********| | | |***********| מקלחת | | |___________|_________________ | ח.עבודה | | …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Ubiquiti, בקצרה, היא חברה המתמחה בפתרונות רשת לעסקים קטנים \ ארגונים במחירים שלא ישברו את הכיס. עד היום, כדי לקנות AP שלהם שתומך ב-802.11AC היה צריך להשקיע 400(!!) דולר, והחומרה הייתה טובה, אבל ביחס להיות כבר קצת מיושנת. אמנם הם הציעו גם APים בתקן N במחיר מצויין, אבל אלה תמכו רק ב-300Mbps. שלשום (3.9) הם יצאו בהכרזה על ליין נקודות הגישה החדשות שלהם מסדרת Unifi AC, כולן תומכות בתקן AC (שני הדגמים הזולים ביותר ב-AC867 ושני הדגמים היקרים יותר ב-AC1300) במחיר שמתחיל מ-90(!!) דולר. מקורות: ars technica http://arstechnica.com/gadgets/2015/09/ubiquiti-revamps-its-enterprise-unifi-gear-and-weve-got-some-to-review/ דף המוצר באתר היצרן: https://www.ubnt.com/unifi/u…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eli33,

אחרי פירמוט והתקנה של windows xp sp2 אני מתחבר לאינטרנט . אבל זה לא מציג אתרים.. חוץ מהתקנת הדרייבר של הכרטיס רשת שניסיתי (ואני בטוח ב 99 אחוז שזה הדרייבר הנכון) יש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה נ.ב ניסיתי להריץ חיפוש בפורום ולא הצלחתי לפתור את הבעיה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by GolanBerlin,

ביום האחרון יש לי בעיה במהירות הורדה. יש לי 12, כלומר 1,500 מגה. כשאני מוריד קובץ, זה מתחיל יפה על 1,500, אבל לפעמים קופץ לי פתאום ל-600 ונשאר ככה עד סוף ההורדה. מה הולך פה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by redead,

בקיר פרוסים כבלים של CAT6. כמובן שהמטרה היא להשיג את מלוא המהירות - 1GB. יש הבדל בין חיבור המחשב בCAT5E או 6 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לאחרונה די הרבה פעמים אני חייב לציין שאני גולש באתר הנ"ל אני מקבל שגיאת This webpage is not available. עכשיו למשל אחרי פירמוט של המחשב כשאני מכניס את השם משתמש שלי ועושה LOG IN אני מקבל את ההודעה הזו. דך הבית של האתר עולה בשנייה אבל מעבר לזה סיוט. ספקית: בזק בינ"ל תשתית: בזק. איך אני יכול לבדוק עם הבעיה באתר עצמו, בי או משהו אחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by psxr,

בהרבה דיונים פה בפורום הנתב המומלץ הוא wrt54gl בחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שיש ללינקסיס עוד כמה נתבים במחיר דומה (wrt54g wrt54gc) ועוד נתב מאותה סידרה אבל בקפיצה משמעותית במחיר wrt54gs. רציתי לדעת במה הgl יותר טוב מה g וה gc ומה היתרון של הgs שעולה בערך 200 שקל יותר

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שיהיה אמין וטוב עם עוצמה חזקה הוא צריך לתת מענה לבית עם 2 קומות ושהקליטה תיהיה טובה מה אתם ממליצים? האינטרנט של הוט אם זה משנה חשבתי על ראוטרים של אדימקס מה אומרים? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Snaiper,

שלום!!! אני עסיתי עברה מודם ADSL HOME לADSL PRO ועכשיו יש לי בעיה עם שימוש שרתים שלי כמו MAIL.FTP.WEB ניסיתי לרשום פקודה nat create protocol=tcp inside_addr=10.0.0.10:21 outside_addr=0.0.0.0:21 ואני מקבל failed to create static nat entry מה לעסות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by talcohn1,

אני צריך לקנות ראוטר ואני לא מבין כל כך בתחום, אשמח לעזרה. יש לי בבית את המחשב הנייד הזה. לפי המפרט שלו הכרטיס רשת שלו- Realtek 802.11 b/g/n יש לי בארון ראוטר של לינקסיס WRT-54G 2.4 ghz 54Mbps קניתי אותו בזמנו, שעוד הייתי הרבה יותר מתעניין בחומרה ויודע מה הולך בתחום. היום לצערי אין לי מושג... אני רק יודע שיש תקן n שהוא החדש יותר האם הראוטר הזה שווה משהו או שמומלץ לקנות חדש? השימוש העיקר בכל מה שקשור לאינטרנט הוא בעיקר סטרימינג של מוזיקה וסרטים yes go וכו' אשמח להמלצה. אין לי מושג לגבי תקציב, אני אשמח לדעת האם צריך להחליף? וכמה עולה בערך אחד חדש? תודה, טל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. היום חטפתי את הכאב הראש הכי גדול נראה לי אז ככה יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי חבילה של 750 סבבה עכשיו נגמרה לנו ההתחייבות כאילו אליהם(בזק בינלאומי) (אחרה שנה) ורציתי לברר מה קורה אז התקשרתי לבזק בנלאומי דיברתי אם נציגת שירות והיא אומרת לי עכשיו שעבר שנה התשלום מתפצל כאילו להם ולבזק שנותנת לי את הבנדל או משהו כזה לא ממש הבנתי אז היא אמרה לי חבל שאני ישלם הרבה אז להתקשר לבזק לבדוק איתם מחיר וכו התקשרתי לבזק דיברתי אם נציגת שרות והיא אמרה לי שעכשיו אני משלם 110 לחודש (שנראה לי זה לקו או בנדל או משהו לא מובן) ואם אני רוצה אני יכול לשלם 50 שקל בהתחייבות לשנה עכשיו אני שואל למי אני משלם מה כאילו בזקבינלאומי הם הספקית אינטרנט ומה בזק? יש מצב מישהו עושה לי סדר קצת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר . עשיתי קבוצה בייתית אבל אני לא רואה את כל הקבצים שיש במחשב השני . השאלה האם יש דרך לראות הכל במחשב השני ? זאת אומרת לא רק מסמכים ותמונות אלה כל הקבצים והכוננים הקשיחים במחשב ? תודה רבה לעוזרים. (אם אפשר תשובות מפורטות )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה להפוך את הרשת הביתית החוטית שלי כרגע לאלחוטית. החוטית מורכבת מאלקטל ששדרגתי ל510 ומתפקד כמודם שמחובר לאינטרנט קבוע+נתב, והוא מחובר לסוויצ' פשוט אליו מחוברים המחשבים בבית. אשמח מאד אם תענו על כל סעיף בנפרד, אחרת אני נוטה להתבלבל אני רוצה לוודא שאלה האפשרויות שעומדות בפניי : 1. קניית Access Point אלחוטי, שאם הבנתי נכון הוא המכשיר האלחוטי ההכי מקביל לסוויצ' החוטי. אמת? 2. קניית נתב-סוויצ' אלחוטי וחיבורו במקום הסוויצ', וכמו כן ביטול תכונת הנתב באלקטל (אפשרי?) 3. קניית מודם-נתב אלחוטי שיהיה בעצם המכשיר היחיד ברשת, וניתן להגדירו שייחייג לבד ויישאר מחובר כל הזמן, ויתפקד כראוטר+סוויצ' אלחוטי. 4. תת סעיף של סעיף 3 האם המכשיר הבא עונה על הדרישות של סעיף 3? http://w…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tal_levi1000,

אני מעוניין להקים שרת FTP משלי מה אני צריך בדיוק? כלמור איזה חומרה? איזה חיבור אינטרנט? כל הדברים האלה תודה מראש לעודרים טל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לחיבור עם כבלים + בזק l2tp +חבילת גיימר http://ivory.co.il/product.asp?productid=2887&CatCode=581 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2374&CatCode=581 תודה רבה וסליחה אני פשוט רוצה לקנות עכשיו את הראוטר ולאחר שיחה עם נציג של בזק הוא ערער קצט תביטחו שלי על הראוטר של tplink והמליץ לי על לבל וואן יכול להיות בגלל תחרות שלהם עם הוט. אני סומך עליכם מה עדיף לי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני רק רוצה לידע את אנשי הפורום, היות שלא מצאתי אזכור לזה בשום מקום: אם אתם מחוברים לאינטרנט דרך תשתית הוט, ויש לכם טלפון קוי ע"ג האינטרנט (למשל של 012 או בזק בינ"ל, אבל לא של הוט), הטלפון לא יעבוד אם ספק האינטרנט הוא אקספון (עדכון: דווקא יכול לעבוד, ראו למטה). לי ספציפית היה טלפון של 012. הסיבה עד כמה שהצלחתי להבין היא אי-תאימות ברמת ה-L2TP בין מתאם הטלפון (הקופסא שמתחברת למודם) לבין השרתים של אקספון. באקספון מודעים לבעיה, נכון לעכשיו אין פתרון. לדברי אקספון לא צריכה להיות בעיה עם טלפון של הוט. לצערי גיליתי את זה רק אחרי המעבר לאקספון. לזכות אקספון ייאמר שמסלול ה-2.5 מגה שלהם ללא התחייבות זול יותר מהמסלול *עם התחייבות* של רוב המתחרות (לפי המחירים המפורסמים, לא מדבר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. דגמים עדכניים של המתאמים שמאפשרים תעבורת מידע בהתבסס על תשתית החשמל הביתית שלכם מציעים קצבים כמותם טרם ראינו בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%90%d7%9e%d7%99-%d7%94-home-plug-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אני עובר דירה, יש לנו בבית 3 מחשבים כאשר כיום כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר אחד (שכולל גם switch ז"א יש לו 4 כניסות) והעברתי את כבלי הרשת דרך הקיר מחדר אחד לשני. בדירה החדשה יש 3 מחשבים ב3 חדרים שונים, בכל חדר יש חיבור אינטרנט. השאלה שלי-האם הפעם אני יכול פשוט לקנות 2 נתבים נוספים (סה"כ 3 כולל האחד הקיים) אחד לכל מחשב? מה המשמעות של זה? כמה עולה נתב היום (לא ראוטר, יש ראוטר קיים ולא צריך 3 רשתות wifi בבית)?. (אני מניח שאי אפשר להעביר כבל רשת הישר מהקיר עד למחשב, אלא צריך ראוטר/מודם/switch ביניהם). תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by efraimy,

האם יש לכם נסיון מעשי בשיפור קליטה מראוטר אלחוטי ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by עובד,

טוב אז עברתי לוינדוס 7 והיה לי מתאם אלחוטי של בזק DRUC-U3 הבנתי שהוא לא עובד עם וינדוס 7 (64bit), אם מישהו יודע אחרת אשמח לקבל את הדריבר המתאים.. ולכן אני אצטרך לקנות מתאם חדש.. אני צריך מתאם טוב (מחיר לא משנה) שלא יהיו התנתקויות (אני מוריד 24/7). מה ההמלצות שלכם (כמו שציינתי שימתוך ב win7 64bit)? ואיזה מתאם יותר טוב USB או PCI? האם כדאי לקנות מתאם שתומך ב 802.11n? בתודה, עובד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tal5870,

היי,אני רוצה להגדיר את הsmartphone כראוטר ראשי ,ולחבר אליו ראוטר משני עם חיבור קווי בתצורה של AP,האם זה אפשרי? לפי המדריך הזה: https://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הבנתי שאפשר עם ראוטר ראשי וראוטר משני.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום בעקבות שדרוג קטן של מהירות מ2 ל 2.5M הקו שלי הפסיק להתחבר לרשת. אחרי דרך יסורים (טכנאי בזק תואם לבוא לבדוק תשתית, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, תואמה הגעה שלו למחרת, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, בסופו של דבר הכרחתי את הנציגה להביא לי טכנאי והוא הגיע !!!), הטכנאי בסופו של דבר החליף איזה כרטיס בתשתית, וזה פעל! (וכשניסיתי להתחבר בערב שוב פעם לא היה אינטרנט, רק אחרי שעה של נסיונות עם התמיכה זה חזר לפעול- ממש מדהים )... על כל פנים באותה הזדמנות הטכנאי גם החליף לי את המודם שהיה לי (B-Focus 270) ל רוטל RTA1320A באומרו שהוא הרבה יותר טוב ויציב מהקודם, בפרט במהירות הזו. לי לא היה מושג, אבל אחרי בדיקה מסתבר שהמודם הזה הוא צרה צרורה, ואין לי כוח להתעסק שוב עם בזק, לכן... אני מב…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים