רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע התקינו לי אינטרנט בכבלים, תבל דיגיטל, ספק - בזק בינלאומי, חבילה של 750 קילו ביט לשניה השאלה שלי זה האם יש איזשהי תוכנה או אפשרות או איזה פקודה או משהו שיכול להאיץ לי אפילו בקצת את החיבור לאינטרנט? הכי הרבה שהצלחתי להוריד זה 100 קילו בייט בשנייה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כתבתי כאן בעבר על בעיה זו ומאז לא עדכנתי כי חשבתי שנפתרה אך לצערי הבעיה חזרה. תשתית בזק 8 מגה + ספק 8 מגה. מודם D-Link 2650U ב-Bridge Mode, ראוטר TP-Link 1043ND. הבעיה היא כזו: לפעמים אתרים לא עולים בניסיון הראשון אלא רק אחרי רענון הדף. זה קורה באתרים שונים ולאו דווקא באתר מסויים. ניסיתי דפדפנים שונים, החלפת מודם, החלפת ראוטר (זה קרה גם עם הראוטר הקודם שלי - לא ה-TP-Link), החלפת כבל, החלפת Switch ועבודה ללא ה-Switch. כמו כן התופעה קרתה עם שני ספקים (בזק בינלאומי וטריפל C). התופעה מתרחשת במחשב הנייח שלי (לא ידוע לי אם גם במחשבים אחרים) אשר מחובר קווית לראוטר. הרצתי עכשיו Wireshark וזה מה שקיבלתי כשקישור לא עלה: כשקישור לא עלה: ICMP Destination unreachable (Communicat…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר של EDIMAX (אני לא זוכר את הדגם וגם לא הצלחתי למצוא אותו באתר שלהם אבל זה ראוטר קווי רגיל כזה עם 4 יציאות שהוא גם מודם ADSL) בכל מקרה אני יודע שכדי שהוא יתחבר לאנטרנט בתור מודם אני צריך להגדיר לו הגדרות כמו של המודמים של בזק אבל אני לא יודע אילו... מישהו יכול לרשום לי איזה הגדרות צריך לשנות (לפי מה שהבנתי אלה הגדרות קבועות בכל מודם). תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברים תשמעו יש לי בעיה קטנה. קניתי מחשב חדש. עכשיו יש לי שתי מחשבים בבית אבל רק ראוטר אחד של Orange. איך אני עושה שגם במחשב הישן יעבוד האינטרנט? צריך ראוטר אחר? שמעתי משהו על רשת ביתית איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש לכם נסיון מעשי בשיפור קליטה מראוטר אלחוטי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מצלמת IP דרך ETHERNET מחוברת לאינטרנט דרך ראוטר. המצלמה מוגדרת כ DMZ בראוטר. אם מחשב מחובר לראוטר ומנסה לגשת אליה בכתובת פנימית רואים תמונה (דרך ממשק WEB), אבל אם ניגשים לנתב מבחוץ מגיעים לממשק WEB גם כן, אבל תמונה אין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אז ככה ראוטר של פרטנר (wifi disabled) - הבעייה נפתרה תודה חברים וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים החלפתי ספק + תשתית ועכשיו אני עם CCC והוט 12 מגה הכל טוב ויפה רק שבערך פעם פעמיים בשבוע נעלם לי האינטרנט. המחשבים מחוברים לראוטר, הראוטר טוען שהוא מחובר אבל לאף מחשב אין גישה לאינטרנט. התמיכה של הוט טוענת שהכל בסדר אצלהם ושהבעיה במקום אחר (הממ .. מה עוד נשאר) והתמיכה של CCC טוענת שמבחינתם הכל בסדר גמור ואין בעיה. את שתי התגובות האלה קיבלתי כאשר הייתה לי את הבעיה ולא כשהמצב תקין. זה ממש מרגיז כי הדרך היחידה לפתור את זה היא לאתחל את הראוטר.. הוא אפילו לא מזהה שהוא התנתק ומנסה להתחבר מחדש, מבחינת הראוטר הוא מחובר והכל תקין. לפני זה הייתי בבזק + בזב"ל ולא היו לי בעיות. בעיה מוכרת ? בעיה של CCC והוט ? בעיה ב Hotbox ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אקווהנט חברה דפוקה!!!!! היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!! מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחר אני עתיד להגיע לחנות בזק סטור ע"מ להחליף את ה ALE 070 ל-DSL MODEM מבוסס ETHERNET... עכשיו, יש לי מעיין רשת בבית שכוללת 2 סוויטצים ו-2 ראווטרים של סיסקו האם אני צריך לבקש איזה מודם מיוחד או כל מודם יספק את הסחורה ? אודה לכם על המלצות למודם תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים המחוברים יחד בכבל רשת. מחשב האב שלי מזהה את הכבל, מחשב האב שולח למחשב המשנה "סיגנלים", אבל לא מקבל חזרה. במחשב המשני הנורה דולקת כאשר אני מחברת את כבל הרשת, אבל בכל הנוגע ל"מנהל ההתקנים" ב"המחשב שלי" אין שום איזכור ל"Network Adapters". אני חושבת שזה קשור לכאן, ולכן פניתי לפורום הזה. אם טעיתי, אודה אם תפנו אותי למקום הנכון.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבוס הבן ז*** שלי חסם לי את הגישה לאינטרנט מהמחשב שאני עובד בו, כשאני מנסה לפתוח דף אינטרנט אני מקבל הודעה: "internet explorer couls not open the search page" יש למישהו מושג איך אני יכול לבטל את החסימה הזאת?? ואני יודע שהוא עשה את זה במתוכנן ושזה לא משהו שקרה פיתאום כי הוא אמר לי שהוא ינתק אותי ביום מן הימים והיום זה קרה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן ספקית אינטרנט אני עובד עם הנתב של D-LINK 624 הגדרתי אותו כ L2TP על תשתית של הכבלים אלה ה DNS שניסיתי להגדיר 212.199.26.27 212.199.20.28 212.199.170.59 212.199.170.187 אני לא יודע למה הוא לא מתחבר לי .... ??? תודה לעוזרים ערב טוב...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום האחרון יש לי בעיה במהירות הורדה. יש לי 12, כלומר 1,500 מגה. כשאני מוריד קובץ, זה מתחיל יפה על 1,500, אבל לפעמים קופץ לי פתאום ל-600 ונשאר ככה עד סוף ההורדה. מה הולך פה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האינטרנט עובד. אני מחובר דרך נתב של TPLINK WR741N . כאשר אני מריץ IPCONFIG אני מקבל שם IP של נתב 192.168.1.100. עוד בעיה שאני גם לא מצליח להיכנס לעמוד של הנתב.(תמונה מצורפת) תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקיר פרוסים כבלים של CAT6. כמובן שהמטרה היא להשיג את מלוא המהירות - 1GB. יש הבדל בין חיבור המחשב בCAT5E או 6 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך על מנת לפרוש רשת אלחוטית על פני איזור של כ 3 ק"מ מרובע? מיכשור? עלות? מה צריך להיות לכל מחשב שרוצה להתחבר... מדובר על רשת Public זמינה לכל מי שנמצא באיזור ובעל כרטיס רשת אלחוטי... איזה פרוטוקול מומלץ (802.11???) האם מישהו התנסה במשהו בהיקף כזה או בחיבור אלחוטי בכלל, מה היחס בין מחיר לכזה פרוייקט לעומת פריסת רשת קווית דומה (100 MBPS)? בתודה משה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הרשת מחוברת בכבל cat7, מהמחשב שלי לראוטר ומשם למחשב אחר הבעיה היא שהמהירות נורמלית היא 100MB בערך אבל לפעמים המהירות יורדת ל10MB באופן לא מוסבר שלא נעשה כל שינוי במחשבים או בחלקים בין המחשבים. מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר פירוול שעובד בשכבות 4-5 ויכול לסנן ע"פ header של transport stream ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה,מעניין שמשרתים של הקו שלי,בזק,יורד על 180 ככה שזה תקין אבל מהספקית(אינטרנט זהב) יורד לי על פחות מ-170,אז הבעייה אצלם אתם אומרים? ומי אחראי על ההורדות מהאתרים?על פס רוחב כאילו. הספקית או הקו? תודה רבה! התקשרתי לזהב והם אומרים שיכול להיות שהבעייה בהגדרות ראוטר וצריך להפס. עכשיוו,יורד לי בזהב על 150,בבזק על 180,בראפישד וכל השרתים מחו"ל על 50-. איך?! מה לעשות?! יכול להיות שיש לי וירוס שאני לא רואה? אני כנראה יביא טכנאי של בזק,שיאפס את הראוטר,הם אומרים אמת או סתם שקרנים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לADSL ויש לי שתי אופציות למודם USB או PCI פנימי, אני לא רוצה להשקיעה במודם אלקלטל כי אני אחרי תקופת היתחיבות אני מקווה לעבור לכבלים (פשוט עכשיו אין באזור שלי). אז מה יותר טוב? אני חושב שPCI כי אני רוצה להתקין אותו במחשב שאין בו USB.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים מחשב ראשי >< מחוברים אליו 2 מחשבים באמצעות כבל רשת . (בעבר הייתי מגדיר חיבור אחד וכל פעם היתי מחבר את אחד המחשבים פיזית) בשלושתם יש XP ( ואני מחובר ב ADSL ) במחשב הראשי הגדרתי באמצעות " הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ונוצר לי חיבור גשר רשת בעיה היא !! >> שכשאחד המחשבים מתכבה << הוא מנתק לי את האינטרנט במחשב הראשי !!! איך פותרים את הבעיה הזו???? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך נתב חדש לבית שלי והשימוש שלי בעיקר לרשת זה משחקים, קראתי כמה כתבות ברשת ונראה שאחד מהנתבים היותר מומלצים זה הראוטר הבא: http://www.amazon.com/Diamond-Dual-Band-Wireless-N-Router-RT-N56U/dp/B0049YQVHE%3FSubscriptionId%3D02B7Y8VZ2ZRE5MXHPMR2%26tag%3Dbestcoverycom-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0049YQVHE מה דעתכם על הנתב הזה? ובנוסף אשמח לקבל אישור שלא יהיה לנתב הזה שום בעיות חיבור בארץ לתשתית אינטרנט של הכבלים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כש100Mbit DL/UL יהיה זמין לכולם, אילו דברים יופיעו בעקבות זרם התעבורה הגבוה ? איחסון ענן קיים כבר היום, אבל הוא ממורכז ועושה שימוש בציוד של חברת האיחסון. אבל רגע.. אולי אפשר לעשות מערכת איחסון מבוזרת שעובדת במעיין שילוב של BITTORRENT ו RAID 5, פרושה דרך האינטרנט על גבי המחשבים של משתמשי התוכנה ? לדוגמא: התוכנה מקבלת כונן יעודי בשבילה (או מחיצה) ואז מנהלת את שמירת התוכן מקומית או על גבי הרשת על פי שימוש וזמינות. התוצאה: 10 אלף TB יהפכו בקלות לכמה מאות אלף TB. כונן של 1TB יהפוך לעשרות TB. הכונן התקלקל ? אין בעיה, את הכל אפשר לשחזר. היתכן שזהו חלום שיהפוך למציאות ? אתם מוזמנים להגיב לרעיון, ולהעלות רעיונות משלכם לאפשרויות שימוש בתשתית אינטרנט רחבה עם UL גבוה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! הנני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO והיום התקנתי ADSL 1.5 MBIT. השמחה הייתה רבה והורדתי מ SERVER כלשהו במהירות מירבית... 1.אולם ב KAZAA לא הצלחתי להוריד מעל 60 K... 2.כשנכנסתי לסרבר כלשהו ב COUNTERSTRIKE ישראלי יחד עם חבר שלי שיש לו בדיוק גם ספק אינטרנט בזק בינלאומי רק חבילה של 0.5... בתחילה לשנינו היה אותו פינג...משהו כמו 30 ...ואז שלו קפץ ל 40 ושלי קפץ ל 180...וככה הולך ושב.... שלו נשאר תמיד ב בגבול הסדיר בעוד שלי היו LAGS מטורפים... הדבר מאוד משביז על יומי הראשון, ואני זקוק לעצתכם.... מה יכולה להיות הבעיה? פניתי גם לבזק ולבזק בינלאומי - והם אומרים שהקווים תקינים ועובדים כיאות...ועשינו TRACERT לסרבר והכל היה מצוין ...אבל זה לא נפתר... מישהו אנא? תודה מראש ,אמיר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-