עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by x-factor,

שלום חברה. לחבר שלי יש ראוטר מיס שם הדגם הוא:DSL600EW. על הראוטר הוא שילם 200 ש"ח.הוא רוצה לעבר מיס לחברה אחרת אך בחברה האחרת אומרים לו שהוא צריך לקנות ראוטר חדש,כי הנוכחי שלו מתאים רק לYES,האם הם אומרים לו את האמת או שמחרטטים לו?ואם כם זאת מה לעשות עם הראוטר?או מה אפשר לעשות איתו שהוא לא יהיה חסר תועלת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dids22,

אז ככה, כשאני פותח שרת(למשחק sof2) יכולים לשחק מקס' 4 שחקנים (כולל אותי), מעל מספר זה מתחילים להיות לאגים בצורה מטורפת- השאלה שלי היא למה ואיך ניתן לפתור את זה לפני שאתם עונים יש מספר דברים שרצוי שתדעו - אחוז שימוש במעבד נשאר נמוך - יש מספיק זכרון פנוי - בדקתי ב netlimter ומהירות הdownload של השרת לא עוברת את ה 9kb's ומהירות ה upload לא עוברת את ה 7kb's (יש לי חבילה של 0.5 \ 1.5) - הפינגים של שאר המשתמשים בממוצע כ 50-60 מה שמוזר זה שגם לי יש לאגים חבר שלי אמר לי שיש ב xp הגבלה של מספר החיבורים ושיכול להיות שזה קשור - משהו יודע על זה משהו? רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ברשותי ארבעה מחשבים בבית, בסופי השבוע כולם בשימוש כבד באינטרנט (טורנטים, וידאו זורם). כרגע ברשותי ראוטר ישן של אדימקס. הגעתי למצב כזה שאני מחוייב לכבות את הפיירוואל של הראוטר על מנת שהאינטרנט יעבוד במהירות הרגילה, מצב שלא היה כשאשר הראוטר היה חדש. בנוסף בזמן שיש הורדה של טורנט פעילה, כל המחשבים גולשים במהירות איטית עד בלתי נסבלת. אני מעוניין להחליף את הראוטר בחדש, איכותי שיוכל להתמודד עם שימוש כבד באינטרנט, כמו בכותרת, התקציב הוא 500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג במידה ויש משהו איכותי במחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avidan28,

שלום כולם ובוקר טוב קראתי את התרד'ים על הראוטר מבוסס לינוקס ואני עומד לפני רכישה אבל... מצאתי אותו ב 390 שקל בשופי.ובפנדה ב 474.מישהו כבר קנה אותו בשופי ?? יש רשמים לפני שאני מבצע רכישה או שכדי ללכת לפנדה למרות המחיר הגבוה? ה390 זו מכירה קבוצתית. http://www.shopy.co.il/ הרבה תודה . ;)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gor84,

קישור לחוות דעת טובה: http://www.hometheater.co.il/p-1.article01659 למשהו מהנכבדים כאן יצא להשתמש בו? המלצות אחרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ohecht,

שלום, יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת קווי וכרטיס רשת אלחוטי מובנה על הלוח אם. יש לי ראוטר אלחוטי שנותן לי את הגישה לרשת בבית והמחשב מחובר אליו דרך הכרטיס רשת הקווי אני רוצה להתחבר ל-WIFI מהטלפון שלי אבל במקומות מסוימים אין לי קליטה, ועל כן אני רוצה להפוף את המחשב שלי למעין AP שיצור רשת WIFI מעצמו וישתף את החיבור הקווי שלו. יש לי לוח אם Asus PK5E שבמקור הגיע עם תוכנה של ASUS שנותנת לעשות את זה - Wifi AP Solo. היא לא עבדה ואחרי הרבה זמן של חקירות באינטרנט רק גיליתי שאני לא היחיד שלא מצליח להפעיל אותה אבל לא מצאתי פתרון שעוזר. אח"כ גיליתי שהשבב הוא של RealTek ושגם להם יש תוכנה שעושה את אותו דבר. היא עבדה חלקית, כל פעם הייתי מצליח להתחבר אבל אחרי שהייתי מתנתק פעם אחת הייתי …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם ! קצת פרטים : קניתי ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE . המחשב אצלי מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת והמחשב של אחי מחובר אלחוטי עם מתאם בחדר שלו. רוחב הפס של ה-ADSL שלי בבית הוא 1.5 מגה . א. עד לפני ההתקנה, אני מבינה שאני נצלתי את מלוא רוחב הפס . השאלה האם עכשיו לאחר חיבור מחשב נוסף , הרוחב פס מתפלג בדיוק שווה בשווה ? ואם לא , אז האם יש תוכנה שיכולה לתת אינדיקציה כמה מגה מגה רוחב מנוצל מהמחשב שלי וכמה במחשב השני ובכלל האם ניתן להקצות רוחב פס אולי אפילו דרך הראוטר לכל מחשב ? אגב , כשאני מפעילה תוכנת שיתוף קבצים במחשב שלי , שמתי לב שהמחשב של אחי מאוד איטי ....האם יש השפעה ? המחשב שלו במרחק של 10 מטר בערך מהמחשב שלי ובדקתי כשהוא וגם אני עם דלת פתוחה בחדר ... ב. ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, יש לי לפטופ של אורנג' עם נטסטיק מובנה (עובד ע"י כרטיס סים) ואני רוצה שמחשב נוסף יגלוש באינטרנט דרך האינטרנט הסלולרי ושיהיה ביניהם קשר של לאן. ניסיתי בכל מיני מקומות באינטרנט וגם להתקשר לאורנג' ואמרו לי שם שאין אפשרות כזאת כי הנטסטיק לא משמש כמודם והוא לא יכול להעביר את האינטרנט למחשב אחר. מישהו מכיר דרך שכן אפשר לעשות את הדבר הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by PriorTak,

הי. חבר שגר בארה"ב ביקש ממני להמליץ לו על ראוטר. הדרישות הן תמיכה בתקן AC וב2.4\GHZ5. חשבתי על אחד מאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127516 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833320174 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124531 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124505 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833122581&Tpk=33-122-581&cm_sp=WirelessNetworking-_-VisNav-_-WirelessRouters http://www.aliexpress.com/item/hot-sale-router-TP-LINK-TL-WDR7500-1750M-11AC-double-frequency-gigabit-WDR7500-1-75-G/1025294133.html בעיקרון התקציב הוא עד 250 דולר. אם יש משהו עדיף…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by T-boon,

הי, ברשותי נתב של בזק: D-LINK VDSL 7850U הנתב יושב בסלון והמחשב שלי בחדר העבודה, כך שהכנתי כבל רשת (CAT5E) שיחבר בינהם, את הלחיצות לחצתי בעזרת לוחץ תקני שאיתו אני עובד די הרבה, רק שהפעם במקום ללחוץ רק 4 גידים, לחצתי את כל ה-8 על מנת לנסות ליצור כבל של גיגה, הקפדתי ללחוץ בשתי התקעים את אותם הצבעים לפי אותו הסדר (צבע מול צבע) אך כאשר בדקתי את מהירות החיבור שלי בדריבר, הוא עדיין מראה 100 מגה ולא גיגה, עכשיו, לא ברור לי האם זה אפילו אמור להראות בדריבר שזה מחובר על גיגה, ואו האם הראוטר תומך בזה, והאם זה בכלל קשור, מה שאני כן יודע, זה שכרטיס הרשת הוא גיגה, מובנה בלוח אם של GIGABYTE Z77X-D3H הרעיון הוא ליצור רשת מהירה להעברת קבצים מהמחשב בסלון לזה שבחדר העבודה, מי שיכול לשפוך ק…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אחרי הפסקת חשמל, הדלקתי את המחשב, והוא משום מה זיהה לי חומרה חדשה - כרטיס הרשת שעל הלוח אם. הכרטיס רשת נמצא במצב identifying מול הראוטר ולא מצליח להתחבר אליו. כרגע אני גולש דרך הראוטר באותו מחשב אבל עם כרטיס רשת אלחוטי. ביצעתי ipconfig/all (לכרטיס הפיזי כמובן) ומה שאני רואה זה שהוא המציא לי כתובת IP ו-default gateway (שלא קשורים לראוטר) בנוסף, הכתובת של ה-DNSים משובשת fec0:0:0:fff וכו', וכתובת ה-MAC היא 00-00-00-00-00-00 (זה physical address נכון?). למישהו יש רעיון מה לעשות? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zilbermm,

היי, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי למטרות הבאות - 1. יחובר בחיבור קווי למחשב 2. חיבור אלחוטי לסטרימר - צפייה בתכני HD בדרך כלל נעשית מדיסק המחובר ישירות לסטרימר 3. XBOX 4. חיבור אלחוטי ללפטופ בסלון מה ההמלצה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אלה הם כל סוגי הכבלי רשת בין מחשב למחשב או מחשב לנתב? Unshielded & Shielded Twisted Pair Cabling Standards v d e * Cat 1: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously used for POTS telephone communications, ISDN and doorbell wiring. * Cat 2: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously was frequently used on 4 Mbit/s token ring networks. * Cat 3: Currently defined in TIA/EIA-568-B, used for data networks using frequencies up to 16 MHz. Historically popular for 10 Mbit/s Ethernet networks. * Cat 4: Currently unrecognized by TIA/EIA. Provided performance of up to 20 MHz, and was frequently used on 16 Mbit/s token ring networks. * Cat 5: Currently unrecogni…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by izikd,

אני רוצה להתחבר לADSL ויש לי שתי אופציות למודם USB או PCI פנימי, אני לא רוצה להשקיעה במודם אלקלטל כי אני אחרי תקופת היתחיבות אני מקווה לעבור לכבלים (פשוט עכשיו אין באזור שלי). אז מה יותר טוב? אני חושב שPCI כי אני רוצה להתקין אותו במחשב שאין בו USB.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lompy,

יש לי מודם בזק ROTAL 1320A ואני משתמש בו כנתב למי שמכיר את JDOWNLOADER יש שם אופציה להתחבר לספק מחדש אוטומטית בסיום כל הורדה על מנת לקבל כתובת IP חדשה. בנתב הקודם שמת זה עבד מצויין. השתמשתי באופציה של LIVEHEADER/CRUL אבל בנתב הזה ,זה פשוט לא עובד.אני חושב שסיבה היא שאת הסיסמה מזינים בחלון POPUP ולא בעמוד רגיל ולכן הוא מתעלם מהחלק הזה מסיבה כל שהיא. חפרתי את גוגל ,ניסתי את להשתמש בשיטה של CLR SCRIPT,ניסתי להתחכם ולהשתמש בכתובת http://USER:PASS@10.0.0.138 אבל כלום לא עבד,אני ממש מתוסכל מזה . יש פה משהוא שאולי הצליח לעשות את זה עם הנתב הזה או מכיר דרך לגרום לנתב להתנתק והתחבר דרך ה COMMAND LINE.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by xtc,

שלום עדכנתי היום את חבילת האינטרנט שלי במקור הייתי על מהירות של עד 100 מגה ו3 מגה העלאה עכשיו אני על מהירות של עד 100 מגה ו10 מגה העלאה מאז העדכון הזה, מהירות ההורדה שלי ירדה מסביבות 65 מגה , ל17 מגה, בזמן שמהירות העלאה שלי עלתה ל7 מגה למרות שמבחינת הנתונים של הראוטר הוא מראה נתונים של 65 מגה הורדה האם זה הגיוני שבגלל אולי תשתית, השדרוג של ההעלאה פגע במהירות הורדה ? מחר בבוקר אדבר עם שירות הלקוחות שישנמכו אותי בחזרה ל3 מגה העלאה או 5 מגה העלאה ואז אדע בוודאות (למרות שעל פניו זאת האפשרות היחידה) פשוט רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה

17. Started by Asafalfa,

טוב אני האמת כבר מאבד את הראש כאן ... יש לי מחשב שמחובר באופן ישיר לאינטרנט (אני מדבר על זה שכלל אין לי ROUTER שמחובר לעוד כמה מחשבים) המודבר מדובר זה AZTECH ROUTER DSL-600E רגיל שמקבלים מחברת בזק ... ומלפני כמה ימים אני פתאום ראיתי כי ברגע שאני עושה בדיקה דרך ה UTORRENT בנושא PORTFORWARD אני כול הזמן רואה שהוא סגור , יש לציין כי נעשה נסיון של כיבוי הדלקה , חיבור מחדש, הפעלה מחדש של המחשב, כיבוי ה ZA אבל עדיין בעיות :\... משהו נתקל בבעיה משהו אחד אחרון ב EMULE אין לי כלל בעיות :\... יש לציין בנוסף שנעשה נסיון להוסיף בכניסה למודם את הפורט אבל מסיבה לא ברורה כל פעם שרציתי לשמור את חוק שכתבתי זה עשה לי ERROR: Error found on page... מה שבטוח שמעולם לא היה לי את הבעיות האלה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by THE_COMMANDER,

אני מתכוון לעשות אינטרנט במת"ב ושמעתי שיש אנשים שהשיגו את המודם שלהם בחינם בלי לשלם 400 ש"ח או 20 ש"ח לחודש איך השגתם את המודם בחינם??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי חבר שיש לו רשת בבית וכל פעם שהוא משחק משחק רשת ?(CS למשל) יש לו לאגים כי אח שלו מפעיל אימיול ברקע.. יש אופציה שמהמחשב שלו הוא יכול להגביל את העלאה של כל הרשת? וככה למזער את הלאגים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yuval987,

שלום, יש לי 30M של הוט [וHOTBOX] והקליטה ממש גרועה...! ומה החדר-ששם ההוטבוקס נמצא עד לסלון [שזה ממש כלום מרחק] האייפון קולט לי על קליטה אחת ומחשב ניייד קולט על 3-4 [מתוך 5].. למה זה ככה?? ראיתי גם מדריך לשנות ל40MHZ -שינתי מ20 ל40 ואני לא רואה יותר מדי הבדל... מה הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ofeky1,

אני רוצה לקנות את המודם ראוטר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 מה אתם אומרים עליו? והאם המחיר שלו שווה? אתר החברה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=128&pl1_id=3&pl2_id=19 עריכה: צזרה בבחירת נתב! עמוד 2!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, שמעתי שכאן התותחים הכבדים נמצאים - אז הגעתי . תודה רבה מראש על כל פידבק. יש לי מחשב שמחובר לראווטר (אצטק 600EW), ומספר מחשב בבית שמחוברים בצורה אלחוטית. כאשר אני מפעיל את המחשב, אין לי גישה לאינטרנט. הקשר מסווג על ידי המחשב בתור "ENABLED" והוא לא מוצא בו "בעיות" כשאני עושה FIX CONNECTION. במאפייני הקשר רשום לי Packets uploaded | Packets downloaded , כאשר הUPLOAD הוא בקצב נורמלי והדאונלואד איטי מאד (עולה בביט אחד כל כמה שניות), מין הסתם אני לא יכול לגלוש ככה או לבצע שום פעולה. עוד רמז לתעלומה הוא שהנורית שמחוברת לכרטיס הרשת מהבהבת במהירות כאשר יש תקלות בקשר. כאשר המחשב שלי מופעל, כל הרשת בבית קורסת! לא ניתן להתחבר לאיטנרנט משום מחשב. כאשר המחשב שלי כבוי, הגלישה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני יושב באוניברסיטה וניסיתי ליצור רשת אלחוטית עם ראוטר של Linksys WRT54GL כאשר הכנסתי אליו כבל רשת של האוניברסיטה (של WAN) לפורט WAN וממנו הוצאתי כבל רשת מאחד הפורטים למחשב שלי. תחת WAN/INTERNET-> TYPE שמתי DHCP, אפשרתי שרת DHCP שיחלק כתובות, ואפשרתי רשת אלחוטית. עכשיו הדבר המוזר הוא שלמרות שאני יכול לגלוש במחשב רגיל לגמרי וגם באייפון אני יכול לגלוש בספארי רגיל לגמרי רוב התוכנות של האייפון לא מצליחות להשתמש בWLAN שלי ביניהן: SIRI, CYDIA,INSTALLOUS וכו, הן סתם טוענות מלא מלא זמן ובסוף מראות שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת או משו כזה (כל פעם משו אחר) מישהו יודע מה הפיתרון לבעיה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Idan-h,

יש לי כרטיס רשת Asound שבמוסס על צ'יפ Raeltek RTL8139. כשאני בוחר להתקין את הדרייבר של הAsound, המחשב לא מזהה לא את המודם ויש בעיות לעומת זאת שאני בוחר את הדרייבר של REALTEK מהדיסקט, כתוב לי שהוא לא חתום דיגיטלית ע"י הלוגו של וינדוס. מישהו יכול להביא לי דרייבר טוב לכרטיס רשת? וינדוס XP PRO. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.