עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, יש לי בעיה במודם ECI 270PR בעבודה עם האימיול כך שהמהירויות שלי ירדו בצורה דרסטית מאז שקיבלתי את המודם הזה. שאלתי היא אם אני ישדרג את המודם הזה לנתב זה יעזור לשפר את המהירויות ? (ללא קשר להגדרות האימיול שהם טובות מאוד אצלי ומוכחות) נ.ב. - יש לי חיבור ADSL 1.5MB ספק בזק בינלאומי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RKK,

קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. עברתי לפני מספר ימים מבזק להוט. כמובן קיבלתי מודם וראוטר שחוברו לרשת הביתית (רשת קווית הפרוסה ברחבי הבית). משום מה במחשב אחד ברשת אני מקבל רק 100 מגה ולא ג'יגה. במחשב אחר שמחובר לרשת יש ג'יגה. יש לציין שלפני המעבר להוט, לא היתה שום בעיה והמחשב קיבל ג'יגה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by itairom,

ערב טוב, לפני מספר ימים רכשתי מודם אלחוטי נייד (http://www.ebay.com/itm/270785465032?ssPageName=ST...) על מנת לחבר את הנט סטיק שלי מחברת אורנג' (ALCATEL X220D), כאשר אני מחבר את הנט סטיק למכשיר הוא לא ממש מזהה אותו (הוא מופיע בשם- (1bbb/f000) ), הכנסתי לתוכנה שם את ההגדרות כמו בתוכנה של הנטסטיק (צירפתי תמונה של ההגדרות) אבל כלום לא עוזר והוא לא מצליח להתחבר לרשת.. יש למישהו רעיון איך אני גורם למודם לזהות את הנטסיק ולהתחבר לרשת או איזה הגדרות אני אמור לשים בתוכנה של המודם?תודה למי שיעזור.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני יושב באוניברסיטה וניסיתי ליצור רשת אלחוטית עם ראוטר של Linksys WRT54GL כאשר הכנסתי אליו כבל רשת של האוניברסיטה (של WAN) לפורט WAN וממנו הוצאתי כבל רשת מאחד הפורטים למחשב שלי. תחת WAN/INTERNET-> TYPE שמתי DHCP, אפשרתי שרת DHCP שיחלק כתובות, ואפשרתי רשת אלחוטית. עכשיו הדבר המוזר הוא שלמרות שאני יכול לגלוש במחשב רגיל לגמרי וגם באייפון אני יכול לגלוש בספארי רגיל לגמרי רוב התוכנות של האייפון לא מצליחות להשתמש בWLAN שלי ביניהן: SIRI, CYDIA,INSTALLOUS וכו, הן סתם טוענות מלא מלא זמן ובסוף מראות שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת או משו כזה (כל פעם משו אחר) מישהו יודע מה הפיתרון לבעיה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by TAMIRRR013,

ראיתי תמדריכים האלו בסטיקי אבל הבעיה היא שהראוטר שלי ללא אנטנה (netgear dgn2200) מה אני יכול לעשות? יש אולי דרך שאני יכול לעשות עם המתאם רשת שלי אולי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by PriorTak,

הי. חבר שגר בארה"ב ביקש ממני להמליץ לו על ראוטר. הדרישות הן תמיכה בתקן AC וב2.4\GHZ5. חשבתי על אחד מאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127516 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833320174 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124531 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124505 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833122581&Tpk=33-122-581&cm_sp=WirelessNetworking-_-VisNav-_-WirelessRouters http://www.aliexpress.com/item/hot-sale-router-TP-LINK-TL-WDR7500-1750M-11AC-double-frequency-gigabit-WDR7500-1-75-G/1025294133.html בעיקרון התקציב הוא עד 250 דולר. אם יש משהו עדיף…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Mr_Eli,

קיבלתי אנטנה לראוטר * לאחותי יש מחשב נייד ולי נייח, הראוטר נימצא ליד הנייד שלה ומועבר אלי בכבל, אם אני אקנה כרטיס רשת על חוטי לנייח שלי אני אוכל להיתחבר לראוטר ולהעיף את הכבל? * יכול ליהיות שאני לא זוכר את הפרטים שלי (סיסמא לראוטר על חוטי) איך אני משחזר אותם? אבא של חבר שלי התקין לי את הראוטר ושמנו סיסמא אבל שחכתי אותה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by adis50,

איזה סוג של כבל רשת אני צריך לקנות הבנתי שיש כמה סוגים אבל לא הבנתי למה כל כבל (חוץ מקצת על המוצלב שזה מעביר מדיע אבל גם שאר הכבלים צריך להעביר מידע לא?) מה היתרונות ומה החסרונות של כל סוג ישיר / מוצלב / מסוכך כשבשיחה עם נציג של ניטויזון הבנתי שנאי צריך לרכוש כבל RJ45/CAT 5E מכיון שיש לי רוטר EDIMAX BR-6424N המרחק בין 2 המחשבים הוא כ12-15 מ'

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה השגתי את הנתב הזה ואני מנסה להתחבר דרכו (כאשר עד עכשיו התחברתי בלי נתב בכלל), ללא הצלחה. הבעיה היא מאוד בסיסית - אני אפילו לא מצליח לגרום לנתב עצמו להתחבר (לא מצליח לגרום לנורית של האינטרנט לדלוק) מילאתי את כל הנתונים בכל המסכים כמיטב ידיעתי (ויש לי קצת ניסיון בהתקנת רשת ביתית) וכלום. ניסיתי לשנות כל מיני פרמטרים ולא עוזר שום דבר. עברתי על המון הודעות בפורום ולא נתקלתי במשהו דומה. פרטים: הנתב הוא WRT54G גרסא 1.1 הקושחא היא Tomato האחרונה (1.27) החיבור הוא כבלים+נטויז'ן עם חייגן (ואני משתמש בפיירפוקס אם זה חשוב). המודם הוא של מוטורולה (אני יכול למצוא את הדגם אם זה חשוב) מערכת הפעלה: XP (בשלב זה) למי שיש ניסיון עם מערכת זהה או דומה ויכול להסביר לי מה הנת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אמ.. עשיתי אתמול בערב פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. המחשב בכלל לא מזהה את המודם ולפני הפירמוט הכל היה בסדר.. אפשר עזרה בבקשה מה לעשות? דרך אגב יש לי מודם מוטורולה sb4200 תשתית של הוט ותוכן-012

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

במסגרת הצבא עברתי סוג של השתלמות בבסמ"ח בנוגע לכל הניהול רשת. הבנתי את התפעול של כל מערכת הדומיין, אקטיב דיירקטורי, הכנסת מחשבים לדומיין וכו'... הדבר היחידי שלא הבנתי ממש הוא... למה זה טוב? המדריכות שם, מן הסתם, לא ידעו הרבה מעבר לתחום הממוקד אז אני מנסה לשאול אותכם דברים שאנשים העלו ולא קיבלנו אליהם תשובה. מה בעצם נותן לי הדומיין? האם יש תועלת או משמעות אם אני אחליט לפתוח לי דומיין ברשת הביתית? האם אני אהיה מקושר במצב כזה גם לכלל האינטרנט או אהיה מבודד למסגרת הפנימית? תנו לי בבקשה כל מה שאפשר לספר על השימוש והתועלת מהמצב הנ"ל ובהתאמה אולי למצב בצבא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם! יש לי ראוטר של EDIMAX (אני לא זוכר את הדגם וגם לא הצלחתי למצוא אותו באתר שלהם אבל זה ראוטר קווי רגיל כזה עם 4 יציאות שהוא גם מודם ADSL) בכל מקרה אני יודע שכדי שהוא יתחבר לאנטרנט בתור מודם אני צריך להגדיר לו הגדרות כמו של המודמים של בזק אבל אני לא יודע אילו... מישהו יכול לרשום לי איזה הגדרות צריך לשנות (לפי מה שהבנתי אלה הגדרות קבועות בכל מודם). תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה להפוך את הרשת הביתית החוטית שלי כרגע לאלחוטית. החוטית מורכבת מאלקטל ששדרגתי ל510 ומתפקד כמודם שמחובר לאינטרנט קבוע+נתב, והוא מחובר לסוויצ' פשוט אליו מחוברים המחשבים בבית. אשמח מאד אם תענו על כל סעיף בנפרד, אחרת אני נוטה להתבלבל אני רוצה לוודא שאלה האפשרויות שעומדות בפניי : 1. קניית Access Point אלחוטי, שאם הבנתי נכון הוא המכשיר האלחוטי ההכי מקביל לסוויצ' החוטי. אמת? 2. קניית נתב-סוויצ' אלחוטי וחיבורו במקום הסוויצ', וכמו כן ביטול תכונת הנתב באלקטל (אפשרי?) 3. קניית מודם-נתב אלחוטי שיהיה בעצם המכשיר היחיד ברשת, וניתן להגדירו שייחייג לבד ויישאר מחובר כל הזמן, ויתפקד כראוטר+סוויצ' אלחוטי. 4. תת סעיף של סעיף 3 האם המכשיר הבא עונה על הדרישות של סעיף 3? http://w…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by THE_COMMANDER,

אני מתכוון לעשות אינטרנט במת"ב ושמעתי שיש אנשים שהשיגו את המודם שלהם בחינם בלי לשלם 400 ש"ח או 20 ש"ח לחודש איך השגתם את המודם בחינם??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by WarMachine,

אמרו לי שיש ספקים בארץ שחוסמים פריצות וסריקות של אייפי.....זאת אומרת שאם רשומים שם אי אפשר לסרוק,מישהו יודע על זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by danielbr,

אז איך אני עושה את זה עם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני משום מה תמיד הייתי מחובר לרדבק 21 עכשיו אני בודק סתם אני ברדבק 12 של נזק לא יודע למה העבירו אותי רד בק אבל אני מעוניין לחזור לרדבק הקודם מהסיבה שאם היוזר ניתקע אצל הספק ברדבק הקודם הוא שלח מסר לספק וזה ניתק אוטומט ואילו ברדבק 12 הדפוק הזה שזה ניתקע במערכת זה פשוט לא משתחרר וצריך לחייג לספק שיחשרר ידני האם יש אפשרות לעבור רדבק ודבר שני יש איו שהיא שיטה שברגע שזה ניתקע זה ישתחרר מיידית ללא צורך בחיוג לספק האינטרנט כל פעם !? שלכם :-*

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. בקיצור יש לי שני מחשבים עם אקס פי אחד ראשי ואחד משני עד עכשיו הייתי ברשת רגילה פשוטה של חוט מוצלב עם 2 כרטיסי רשת היום קניתי ראוטר Edimax 6104k בעקבות הצקות של אחותי שלא רוצה להיות תלוייה בי.. טוב חיברתי תראוטר לחשמל חיברתי כבל מהמודם של אלקטל השחור ADSL ליציאת WAN וכמובן כרטיס רשת אחד מכל מחשב אל הראוטר... טוב עשיתי את כל מה שצריך נכנסתי לאתר של EDIMAX דרך הכתובת הגדרתי הכל והאינטרנט לא עובדדדדדדד! השתגעתי לא ידעתי מה לעושת אמרתי אני אחזיר תאינטרנט הרגיל אשאל מה לא עשיתי בסדר ואז אחבר שוב זה מה שעשיתי רק שזה לא התחבר לי יותר!!!! לא הצלחית להתחבר לאינטרנט ...התקרתי לזהב אוליי משוה לא בסדר בהגדרות וזה.... הפנו אותי לבזק..... המזל שיש לי 2 כרטיסי רשת אז אמרתי אני אנס להתחבר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nimrodim,

אני לא מבין משהו. במידה ואני רוצה שני מחשבים או יותר לחבר לאינטרנט באופן עצמאי.(ללא צורך במחשב אחד מרכזי דולק) - אז אני צריך נתב. מדוע אני צריך SWITCH? במידה ואני גם ארצה לשתף קבצים בין המחשבים - אז אני צריך SWITCH? איזה נתבים ממולצים וזולים היום לקניה בארץ? האם לנתבים יש מגבלות שונות לגבי סוג הרשת אליה מתחברים : אינטרנט בכבלים או ADSL? האם הנתבים יכולים להסתדר בכל מהירות על ה ADSL או כבלים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jackofalltrades,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הכלים בראוטר, (edimax br 6104k), הצלחתי להקים רשת בין המחשבים אבל בשום אופן לא להתחבר לאינטרנט (כאשר המודם אלקטל מחובר לכניסת wan)...אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שזה יעבוד? תמונת מסך של איך הגדרתי את החיבור:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Sharks,

מישהו ניסה? איך המהירות? ובפינגים? אודה על כל תגובה. מחירים: http://www.018.co.il/internet_service.asp מאוד זולים! חדשות מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3642380,00.html נראה טוב על הנייר אבל מה עם TORRENTS? משחקים כמו WoW? ברשתים כל ארה"ב? ולאירופה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אוקי תגידו לי אם פתחתי את הפורטים נכוןף עכשיו כדי שכל הפורטים יפתחו צריך לשנות IP ידנית הנה תמונה: זה ה) INTERNET PROTOCOL VERSION 4 )TCP\IPV4 תגידו מה לרשום בבקשה זה דחוף יש לי DISCONNECT הרבה במשחקים ואני לא מצליח לפתוח שרת.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lompy,

יש לי מודם בזק ROTAL 1320A ואני משתמש בו כנתב למי שמכיר את JDOWNLOADER יש שם אופציה להתחבר לספק מחדש אוטומטית בסיום כל הורדה על מנת לקבל כתובת IP חדשה. בנתב הקודם שמת זה עבד מצויין. השתמשתי באופציה של LIVEHEADER/CRUL אבל בנתב הזה ,זה פשוט לא עובד.אני חושב שסיבה היא שאת הסיסמה מזינים בחלון POPUP ולא בעמוד רגיל ולכן הוא מתעלם מהחלק הזה מסיבה כל שהיא. חפרתי את גוגל ,ניסתי את להשתמש בשיטה של CLR SCRIPT,ניסתי להתחכם ולהשתמש בכתובת http://USER:PASS@10.0.0.138 אבל כלום לא עבד,אני ממש מתוסכל מזה . יש פה משהוא שאולי הצליח לעשות את זה עם הנתב הזה או מכיר דרך לגרום לנתב להתנתק והתחבר דרך ה COMMAND LINE.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים