רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
-
כבר איזה שבוע יש לי ניתוקים מעצבנים של איזה שניה כל פעם בחיבור קווי. הוט טוענים שזה לא מהצד שלהם. אני משתמש בHOTBOX נראה לי שיש ניתוקים בעוד מכשירים אבל אני לא בטוח (אני לא מצליח לתפוס את זה "על חם"). מה שבטוח בלפטופ שלי זה הכי חמור. הnetwork adapter שלי זה realtek pci fe family controller הדרייבר שלו מעודכן. היו לי בעיות של התחממות בזמן האחרון ואני פוחד שאולי הכרטיס רשת נפגע, הגיוני? הכבל רשת חדש אבל הוא בסלילה עצמית קצת חובבנית. נראה שכל הגידים יושבים במקום וחוץ מזה אני לא זוכר שהיו בעיות איתו לפני השבוע האחרון. הוט אמרו לי שהם יכולים לשלוח טכנאי אבל אם הוא יראה שהבעיה לא נגרמה מציוד שלהם הוא יוכל לחייב אותי. מה לעשות? לקרוא לטכנאי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ב"פיירפוקס" גרסה 3.0.7 על חלונות xp pro sp 3 לאחרונה אני לא מצליח לשמוע רבות מתחנות הרדיו באינטרנט שזה כולל את כל הישראליות וגם רבות מחו"ל וזאת בעיקר כאשר אני משתמש בסרגל כלים של רדיו ישראל.התופעה חוזרת על עצמה גם באינטרנט אקספלורר 7 גם כאשר אני מנסה לשמוע תחנה דרך האתר הרשמי שלה כגון 88 או 100 רדיוס זה לא עובד.אבל תחנות למשל מאנגלייה השידור עובד היטב. אני משתמש ברואטר של TP LINK ובחומת אש של Zone Alarm intent security תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK עם הצפנה של wpa2 psk עד עכשיו כשניסיתי להתחבר אליו ממחשב נייד/טאבלט/פלאפון הצלחתי להתחבר בלי שום בעיה. אבל משום מה בזמן האחרון אני מצליח להתחבר אליו רק ממכשירים שהיו מחוברים לפני זה וכבר לא צריכים לשים סיסמא עוד פעם, אבל ממכשירים חדשים אני לא מצליח להתחבר (הוא כותב שיש בעיות אימות) בדקתי שלא שינו את הסיסמא, ולכאורה אין שום סיבה הגיונית שזה לא יעבוד מה לעשות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר חדש לבית ורציתי לשאול מה לדעתכם יותר טוב מבחינת הקליטה והיציבות וכו? Linksys E4200 או Asus RT-N56U ואיפה כדאי לי לקנות את הראוטרים בארץ או בחו"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי סורק מסוג astra 4600 מתחבר בערת USB לאחד המחשבים אני מעוניין לשתף אותו ברשת האלחוטית בבית שלי איך משתפים סורק ברשת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל משתמש ביתי עם לפחות 2 מחשבים ברשת אחת חייב לעבוד עם NAT ? לא כך ? או שיש שיטה אחרת ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, ברשותי נתב של בזק: D-LINK VDSL 7850U הנתב יושב בסלון והמחשב שלי בחדר העבודה, כך שהכנתי כבל רשת (CAT5E) שיחבר בינהם, את הלחיצות לחצתי בעזרת לוחץ תקני שאיתו אני עובד די הרבה, רק שהפעם במקום ללחוץ רק 4 גידים, לחצתי את כל ה-8 על מנת לנסות ליצור כבל של גיגה, הקפדתי ללחוץ בשתי התקעים את אותם הצבעים לפי אותו הסדר (צבע מול צבע) אך כאשר בדקתי את מהירות החיבור שלי בדריבר, הוא עדיין מראה 100 מגה ולא גיגה, עכשיו, לא ברור לי האם זה אפילו אמור להראות בדריבר שזה מחובר על גיגה, ואו האם הראוטר תומך בזה, והאם זה בכלל קשור, מה שאני כן יודע, זה שכרטיס הרשת הוא גיגה, מובנה בלוח אם של GIGABYTE Z77X-D3H הרעיון הוא ליצור רשת מהירה להעברת קבצים מהמחשב בסלון לזה שבחדר העבודה, מי שיכול לשפוך ק…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר של EDIMAX (אני לא זוכר את הדגם וגם לא הצלחתי למצוא אותו באתר שלהם אבל זה ראוטר קווי רגיל כזה עם 4 יציאות שהוא גם מודם ADSL) בכל מקרה אני יודע שכדי שהוא יתחבר לאנטרנט בתור מודם אני צריך להגדיר לו הגדרות כמו של המודמים של בזק אבל אני לא יודע אילו... מישהו יכול לרשום לי איזה הגדרות צריך לשנות (לפי מה שהבנתי אלה הגדרות קבועות בכל מודם). תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק שמחובר עם כבל למחשב. לאחרונה האינטרנט מתנתק הרבה פעמים מהמחשב, כשזה קורה אני רואה מין משולש צהוב על internet access וכשאני מנסה לפתור את הבעיה עם troubleshoot problems זה אומר לי " one ore more network protocols are missing". ניסיתי כל מיני פתרונות (reset ip, renew ip, מיחקה והתקנה של דרייברים) וכלום לא קרהץ בשבוע שעבר שמתי לב שהבעיה קורה רק בזמן שאחותי מתחברת ל wifi דרך האנדרואיד שלה (galaxy e5) וכשאני מנתק את האנדרואיד שלה מהwifi הבעיה נעלמת. השאלה היא האם הבעיה היא בפלאפון או במחשב ואין אפשר לתקן? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
8)איך מתקינים Proxy - לאתר ולIRC? יש לי אתר מסיום שרק אם אני גולש אליו דרך אתרים אחרים הוא עולה מהר אחרת הוא לא נטען עד הסוף או כלל לא נטען (מה שמוזר כי יש לי ADSL), וחוץ מזה לאתר יש שרת מירק שגם אליו אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול להסביר לי איך להתקין פרוקסי רק לאתר מסוים (דרך IE6) ולתוכנת Mirc שלי עבור השרת המסוים הזה? ??? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו הצליח/יודע להפעיל תוכנות כמו netmeeting, buddyphone במחשב לקוח כאשר השרת שמשתף את האינטרנט מריץ תוכנת NAT , לדוגמה ICS ? אני כרגע מבלה את השבת בנסיון ללמוד איך מפעילים את wingate ובקצב שהעניינים מתקדמים חשבתי שאשאל אותכם לעיצות...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מספר שעות אני לא מצליח להכנס לחשבון שלי בrapidshare כאילו האתר לא קיים. למישהו עוד יש את הבעיה הזאת? יכול להיות שקיבלתי חסימה מ012 ? קשה לי להאמין שאתר כמו rapidshare נפל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך נתב חדש לבית שלי והשימוש שלי בעיקר לרשת זה משחקים, קראתי כמה כתבות ברשת ונראה שאחד מהנתבים היותר מומלצים זה הראוטר הבא: http://www.amazon.com/Diamond-Dual-Band-Wireless-N-Router-RT-N56U/dp/B0049YQVHE%3FSubscriptionId%3D02B7Y8VZ2ZRE5MXHPMR2%26tag%3Dbestcoverycom-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0049YQVHE מה דעתכם על הנתב הזה? ובנוסף אשמח לקבל אישור שלא יהיה לנתב הזה שום בעיות חיבור בארץ לתשתית אינטרנט של הכבלים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס רשת פנימי (לא USB) אלחוטי מהיר ויציב, תקציב עד 300 שח אבל גמיש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי רשת בבית של ארבעה מחשבים, שמחוברים למודם "Switching hub" של שמונה מקומות לחיבורים שמחובר למודם איי סי אס אל של אלכטל וכן אני גולש באינטרנט, כבר מזמן חלמתי על לפתוח שרת משחקים בכל דבר שהוא, במיוחד עם האלף-לייף אשר הפורט שלו הוא 27015, ואני לא יכול או לפחות לא מצליח בגלל המודם שלי לפי מה שהבנתי, בבקשה תעזרו לי לפתוח פורט, או לשות מה שאני צריך בכדי שאוכל לארח אנשים בשרת קטן משלי בתודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום..יש לי בעיה מזה כשבוע בערך בכל הדפדפנים כשאני נכנס לפייסבוק זה נכנס לי כ-HTTPS ועקב כך איני יכול לראות כמעט תמונות ובטח שלא להשתמש בכל האפליקציות שיש באתר מעבר לזה ישנה אפשרות בפייסבוק לגלישה מאובטחת בHTTPS אבל אצלי היא בכלל לא מסומנת זאת אומרת שזה ירד מהפרק אפשר כמעט לומר שניסיתי הכל ממש הכל החזרתי את כל הדפדפנים לברירת מחדל לא עזר סריקת וירוסים לא שנראה לי שיש קשר גם לא עזר מחיקת האקספלורר אפילו לגמרי מווינדווז גם לא עזר כל אפשרות שניסיתי לעשות בשביל לבטל את הכניסה המאובטחת הזאת לא עזר בכלל שחזור מערכת כלום לא עזר אינני יודע איך זה קרה בכלל.האם למישהו יש מושג איך מבטלים את הדבר הזה שבין היתר גם גורם לעוד תקלות בגלישה באינטרנט.תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את האייפי שלי בלי להתנתק... יש תוכנה או משהו ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע התקינו לי אינטרנט בכבלים, תבל דיגיטל, ספק - בזק בינלאומי, חבילה של 750 קילו ביט לשניה השאלה שלי זה האם יש איזשהי תוכנה או אפשרות או איזה פקודה או משהו שיכול להאיץ לי אפילו בקצת את החיבור לאינטרנט? הכי הרבה שהצלחתי להוריד זה 100 קילו בייט בשנייה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי טלוויזיה חכמה וניסיתי להגביר את אות WIFI עי התקנת - הוםפלאג -ללא הצלחה ניסיתי - רפיטר -ללא הצלחה--לא מתחבר לטלויזיה!! יש למישהו רעיון??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר SIEMENS SL2-141 TNN קיבלתי כתובת IP קבועה מהספק ואני מעוניין להפנות את הכתובת כאשר אני פונה מבחוץ+הפורט המתאים לכתובת LAN לדוגמה 10.0.0.1 שזה מכשיר לצפייה במצלמות. מה עלי לעשות בראוטר. אם מישהו מכיר את הראוטר הספציפי הזה עוד יותר טוב...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי תגידו לי אם פתחתי את הפורטים נכוןף עכשיו כדי שכל הפורטים יפתחו צריך לשנות IP ידנית הנה תמונה: זה ה) INTERNET PROTOCOL VERSION 4 )TCP\IPV4 תגידו מה לרשום בבקשה זה דחוף יש לי DISCONNECT הרבה במשחקים ואני לא מצליח לפתוח שרת.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בהגדרת הרשת הביתית שלי. עד לא מזמן אני ואחיי היינו מחוברים ברשת ביתית ע"י רכזת, כאשר כולם היו מחוברים אליה כלקוחות ואני הייתי מחובר ישירות למודם וסיפקתי להם את האינטרנט והכל עבד יפה. לא מזמן עברתי לחדר הנמצא מחוץ לבית ועל מנת לפתור את בעיית החיבור לרכזת קנינו כבל של 40 מ' CAT5E וחיברנו לאותו סלוט ברכזת שהיה מחובר בו המחשב שלי פעם. בהתחלה הופתענו לראות כי המחשב לא מזהה כבל מחובר ונלחצנו מאוד, אך לאחר כמה משחקים פשוטים אותרה הבעיה והכבל חובר. אך הרשת, אשר עבדה לפניכן לא חזרה לעבוד והחלטתי להגדיר את הרשת מחדש, אך ללא הצלחה ואף השתמשתי במדריך אשר באתר, אשר לא נשא פרי גם הוא. בסופו של דבר נותרתי עם התקלה חסר אונים. אני מצליח לראות את המחשבים של אחיי ב"מיקומי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון: מתכנן לקנות את הפריטים הבאים להקמה של הרשת בבית: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2513-100-מטר-כבל-רשת-CAT6-קשיח-מסוכך-FTP- http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2374-פנל-תקשורת-CAT6-12-Ports-להתקנה-על-גבי-הקיר http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-שקע-גוויס-עם-חיבור-RJ45-מסוכך-CAT6-לסידרת-System-של-Gew - לכל שקע וכמובן כבלים מגשרים מALIEXPRESS יש לי לוחץ קרונה בבית האם פספסתי משהו? האם הייתם ממליצים על משהו אחר? תודה שלום מעוניין לחדש את הרשת רציתי לשאול מה מומלץ CAT גמיש או קשיח צינורות בתוך הבית כמובן מה היתרונות והחס…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-