עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, התקנתי win7 לפני כמה ימים, ובהתחלה לא היה לי אנטיוירוס או פיירוואל על המחשב והייתי פשוט רושם בהתחל-->הפעלה את האייפי של המחשב השני שיש לי בבית וישר היה נכנס לי לכונן רשת שיש לי. לאחר ההתקנה של אנטיוירוס NOD32 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית, כנראה שיש משהו באנטיוירוס/פיירוואל שחוסם את הגישה לרשת. ניסיתי לעשות disable לאנטיוירוס ועדיין אי אפשר. (למרות שידוע שגם שעושים לאנטיוירוס הזה disable הוא עדיין ממשיך לחסום כל מיני דברים.) אני מעריך שיש איזה פורט מסויים שצריך לפתוח איכשהו. אם אפשר את עזרתכם, תודה. [br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 19:40:45 הסתדרתי, לנעול.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by Charybdis,

כפי שכתוב בכותרת הנתב הוא 2650U של בזק (לצערי ). הגירסא שמותקנת היא: BZ_1.10 שהורדתי מהאתר של בזק. האם אפשר לבצע שינוי IP בנתב הזה ? (מלבד Save / Reboot מכיוון שהתהליך הזה לוקח יותר מדי זמן) בצעתי חיפוש , והגעתי לת'ארד הזה , אבל גם שם לא הגיעו לכדי פיתרון ממשי. לא אכפת לי אפילו לעדכן ל Frimware מקורי של D link בשביל שתיפתח לי האופציה הזאת , מקסימום אחזיר אחר - כך ל Frimware של בזק. אם כבר , אם אפשר לגרום לנתב לתת IP אחר למחשב מסויים (הכוונה ל IP חיצוני) ואז אני לא tנתק את המחשב השני מהרשת כל פעם שאשנה IP , מה טוב. (אצלי הכרטיס רשת שבשימוש הוא Edimax 7277nl ).

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. ברשותי ארבעה מחשבים בבית, בסופי השבוע כולם בשימוש כבד באינטרנט (טורנטים, וידאו זורם). כרגע ברשותי ראוטר ישן של אדימקס. הגעתי למצב כזה שאני מחוייב לכבות את הפיירוואל של הראוטר על מנת שהאינטרנט יעבוד במהירות הרגילה, מצב שלא היה כשאשר הראוטר היה חדש. בנוסף בזמן שיש הורדה של טורנט פעילה, כל המחשבים גולשים במהירות איטית עד בלתי נסבלת. אני מעוניין להחליף את הראוטר בחדש, איכותי שיוכל להתמודד עם שימוש כבד באינטרנט, כמו בכותרת, התקציב הוא 500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג במידה ויש משהו איכותי במחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. עד 30 דולר מ DEEL EXTREME או איביי . http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=290379153199 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5858 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20160 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24886 http://global.ebay.com/EDIMAX_EW-7318USg_USB_Wireless_WiFi_Dongle_Adaptor_4dBi/140359515673/item

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  5. אהלן לכולם. יש לי בעיה קצת תמוהה בכל מה שקשור למשחקי רשת (לדוגמא שר הטבעות אונליין או וורקראפט). העניין הוא שאני לא יכול להתחבר. לגמרי. השלב הראשוני של ההתחברות נכשל באופן קבוע. הבעיה התחילה לא מזמן, לפני כמה חודשים עוד שיחקתי בלי בעיה, עזבתי לכמה זמן, ועכשיו שחזרתי אני לא יכול להתחבר בכלל. אני מחובר דרך 012 על תשתית הוט במהירות 2.5 מגה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בראוטר, אבל כשניתקתי אותו וחיברתי את המחשב ישירות עדיין לא נוצר שום חיבור. העניין מוזר עוד יותר בגלל ששאר הדברים עובדים אחלה, הורדות וכו' לא עושים שום בעיות, הבעיה היא ספציפית למשחקי רשת המוניים. האם 012 חוסמים פורטים או משהו כזה? או שהבעיה היא במחשב (הדבר היחיד שהשתנה בחודשים האחרונים הוא ווינדוס 7 במקום ויסטה, א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zalex,

קניתי ראוטר של edimax ויש לי אינטרנט בכבלים בבית. חיברתי הכל כמו שצריך והמחשב מתחבר לאינטרנט הבעיה היא שהנייד מתחבר לראוטר אבל לא מתחבר לאינטרנט??? אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by joniar,

שלום יש לי את המחשב הנמצא במפרט בצד התקנתי עליו WIN7 64BIT והוא לא רואה את הרשת שלי יש לי מתאם לרשת אלחוטית גם אותו הוא לא מזהה בפירוט:יש כבל שניכנס במחשב הוא לא מזהה אותו והמנורה לא דולקת.. וכך גם במתאם מה אפשר לעשות {הותקנו כל הדריברים}

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by EyEOnE,

משום מה הנתב החליט לעשות לי בעיות. הצלחתי לסדר את החיבור במחשב הנייח בעזרת חיגן ששמרתי במחשב. את החיבור לנייד עדין לא מצליח לסדר. מראה לי סימן קריאה על האיקון איפה שהשעון וכל אתר שאני מתחבר אליו רושם לי This webpage is not available. אשמח לקצת עזרה בענין. עריכה: בעזרת החיגן הצלחתי להתחבר לאינטרנט. ז"א בהתחברות ידנית דרך החייגן עובד לי. איך אני מסתדר שללא חיגן בצורה אוט' עם הפעלת המחשב התחבר לי כמו מקודם? לא נגעתי בשום דבר ומשום מה נהרסה לי ההתחברות.

9. בוקר טוב. אני עובד בחברה גדולה שבה כל המחשבים מחוברים לשרת, שהוא בעצם המחשב הראשי של החברה ודרכו אנו עובדים. רוב העבודה שלי מתבצעת באופיס. כשאני פותח לדוגמא שני קיבצי פוור פוינט שנמצאים על השרת דרך המחשב שיש ברשותי ומנסה להעתיק לדוגמא משפט מקובץ אחד לשני הפוור פוינט נותן הודעת שגיאה בסגנון שלח אל תשלח וסוגר את התוכנה. כשאני עובד עם הקבצים אחרי שאני מעתיק אותם למחשב שברשותי הבעיה לא קיימת. אין באפשרותי לעבוד לא בשרת עם הקבצים האלה כיוון שהמידע בהם כל הזמן מתעדכן. מקווה שמישהו הבין אותי ויצליח לתת לי כמה עצות כיצד לסדר את הבעיה. שיהיה לכם יום מצויין! skuller

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. Started by JonyPony,

ידוע לי כי קשה להוציא ולקבל אות אלחוטי בממ"דים למיניהם, האם ניתן "להוציא" אות אלחוטי ע"י חיבור הנתב למתאם חשמל-רשת ואת המתאם השני לריפיטר? משהו בסגנון? :s05: יש לי כרגע נתב ADSL של ASUS, דגם 604G של בזק.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by VersionBen,

שלום, לא מזמן פירמתתי את המחשב אך שככתי שאין לי דריבר או את מה שצריך בכדי שיהיה לי אינטרנט , עכשיו אין לי על המחשב את הLocal Area Connection וזה מחרפן אותי , דיברתי עם תמיכה תכנית בפלאפון ואמרו לי שצריך להתקין איזה דריבר והם רוצים על זה 200 שקל! - ואין לי כסף! אני לא מוצא בשום מקום איך להתקין את זה וצריך עזרה דחוף! [אני צריך להוריד נראה לי Reltalk משהו..] איך אני יכול לבדוק מה להוריד בשביל שיהיה לי אינטרנט שוב? [אני עכשיו על הלפטופ של דוד שלי] תודה לעוזרים! עריכה: אני עשיתי בדיקות ואני צריך להתקין כרטיס רשת או משהו כזה: you need to install network card driver, after that can only see that local area connection icon. מקווה שזה עוזר.. עוד משהו , נראה לי אני צריך את זה: Rea…

• 29 תגובות
    • 12.1k צפיות
  12. Started by Yehudaa,

רציתי להעביר מודם ADSL שהיה בחדר כלשהו בבית למחשב בסלון ...משום מה המודם לא הסתכרן שם התקשרתי לתמיכה של בזק ודרשו ממני פאקינג 170 ש"ח בשביל שזה יסתכרן בסלון ...הנקודה בסלון עובדת פיקס גם לטלפון וגם לפקס אין לי מושג למה זה לא מסתכרן שם ...מה שאני בטוח זה שהיום הם שמו עלי פס שאני לקוח שלהם 6 שנים ואפילו מתקמצנים איתי למקרה הנורא ו " היקר " של שליחת טכנאי לביתי השם ירחם

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. דבר ראשון יש לציין שהפורטים הנ"ל חסומים אך ורק בחיבור ללא חייגן. בחיבור עם חייגן הפורטים האלה לא חסומים יש פורטים אחרים חסומים שאני אפרסם יותר מאוחר(אחרי שאסיים לבדוק אותם). פורטים IN : TCP 137,139,135,445,593,707,1433,1434,2745,3067,3127,3128,4000,4444,4899,5000,1200,5554,8967,9898,9996 UDP 135,445,1433,1434,1200,4444 כמו כן : netbios-dgm,netbios-ns,netbios-ss פורטים OUT : TCP 137,139,135,4444,445,2745,9996,5554 UDP 135,4444,445 כמו כן : netbios-dgm,netbios-ns,netbios-ss

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. היי... במחשב מסויים ברשת הביתית יש בעיות מהירות. לדוגמא, שאני מעתיק עליו קבצים המהירות יורדת דרסטית ל 1MB, או צופה בקובץ וידאו שיושב על הכוננים הקשיחים שלו הסרט נתקע. (רשת ביתית 10/100) לא ביצעתי אף שינוי במערכת הכוללת ובמחשב המסויים. בעקבות הבעיות התקנתי דרייבר לכ.רשת של REALTEK מהאתר שלהם. לא עזר לבעיה. מדובר בווינדוס 7. מה לדעתכם ניתן לעשות? יש תוכנת דיאגנוזה שיכולה להבהיר מאיפה מגיעה הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  15. Started by abarbotel,

היי היקשתי פקודת netstat-n נפתח לי רשימה של מלא כתובות איי פי ובצד כתוב time wait מה זה אומר? לפעמים כתוב לי גם establish מה זה?

• 18 תגובות
    • 9.8k צפיות
  16. Started by GerberMan,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר לרשת עם ראוטר מסוג netgear wgr614 ע"י חיבור קווי. החיבור עובד בסדר גמור ואני יכול לגלוש באינטרנט. אבל, משום מה מדי פעם כשאני גולס הדפדפן (גם פיירפוקס וגם אקספלורר) פותח חלון של התחברות לאינטרנט ושואל אותי עם איזה חיבור להכנס. אני לא יכול להמשיך לגלוש עד שאני סוגר את החלון הזה של ההתחברות וברגע שאני סוגר אותו הגלישה ממשיכה כרגיל... זה ממש מציק! מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  17. ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4310s ומחשב נייח.. אני רוצה לבנות בבית רשת אלחוטית מהמחשב הנייח לנייד איזה ראוטר מומלץ לי לשימוש הנ"ל? המחיר מבחינתי הוא כמה שיותר נמוך רק שיעשה את העבודה כמו שצריך כמו כן בין הראוטר למחשב הנייד יפריד קיר, האם זה יהווה בעיה בתקשורת בין הרכיבים? האם אני צריך משהו נוסף מלבד ראוטר אלחוטי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. שלום! אני ראסטה-רפי ואני חדש פה חיפשתי בפורומים תשובה לשאלה אבל לא מצאתי ולכן אני פותח אותה בפניכם: האם אתרים יכולים לקרוא את כתובת ה-MAC שלי? אילו גורמים חוץ מנתב \ מחשבים ברשת מקבלים גישה לכתובת זו? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  19. שלום. אני רוצה לדעת אם יש דרך להגן על הרשת שלי באמצעות סיסמא , ז''א שכל פעם שאני רוצה להתחבר אז אני צריך להקיש סיסמא. זה הראוטר שיש לי. EDIMAX BR-620WG ואני רואה את הרשתות בעזרת תוכנה שקוראים לה Ralink Wireless Card שבאה ביחד עם הראוטר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חיבור קווי בלבד, באופן שאין צורך שמחשב אחד יהיה דלוק כל הזמן. האם חובה במודם רשת, או שאפשר מודם USB? תודה.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  21. היי, אני רוצה להחליף ראוטר לראוטר שהLAN שלו הוא 10/100/1000GB שיעבוד כבלים L2TP (יש חייגן ) אין לי ממש הגדרת תקציב, אבל מעדיף כמה שפחות כמובן שיוכל לעמוד גם בעומס של P2P למינהם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by albert13,

אני רוצה לפתוח שני פורטים לMW2 שיעבוד יותר מהר אבל איך פותחים אותם?אני לא מוצא את האפשרות...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by liel3,

קניתי נתב LinkSys WRT120N מאז שחיברתי אותו, לא מצליח להתחבר לאתר HWZONE (מן הסתם, את השאלה אני מעלה ממקום אחר) לא הגדרתי עדיין שום הגדרות מיוחדות בנתב, יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by tomeryh,

האם אני אצטרך ראוטר בכל מקרה? אני רוצה לחבר שני מחשבים

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by yaniv55,

שלום רציתי לדעת מהם הראוטרים המומלצים/ משתלמים ביותר לקניה כיום ? לא ראיתי בסטיקי רשימת ראוטרים מומלצים לכן אני מעלה את השאלה . (לפני בערך 3 שנים LinkSys WRT54GL נחשב כאחד הטובים , ומבדיקה בזאפ אני רואה שהוא מככב גם היום . האם הוא עדיין אחד הטובים/מומלצים ע"י המומחים , או שיש טובים ממנו / עדיפים עליו ? ( לא ברור לי למה יש עליו אחריות רק לשנה כשעל אדימקס יש אחריות ל 3 שנים ) מחינת דברים שחשובים ( אני מניח שלכל אחד , אבל אני רוצה לסגור את השאלה מכל הכיוונים ) : אמינות , טווח טוב וכמות ניתוקים מינימלית , ממשק ידידותי עד סביר+ , וכמובן המחיר (אני בודק בשביל ידידה , כך שאני צריך להיות יותר בררן מאשר כשקניתי לעצמי ) תודה על עזרתכם , יניב

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים