רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לעבור לב"ש, והיות והעבודה שלי מושתת על חיבור אינטרנט יציב ומהיר 24/7 הייתי מעדיף לסנן איזורי מגורים שאין בהם תשתית פרופר. האם זה מידע שזמין בצורה חופשית? אם כן, אשמח לקישור. אם לא, אשמח להודעה פרטית (; אני מכיר את האתר שאומר אם יש או אין לפי מספר טלפון, אבל זה קצת בעייתי מבחינתי לבקש מכל משכיר פוטנציאלי את מספר הבזק של הדירה לפני שאני אפילו בא לראות אותה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ,המקרה הוא ככה (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה..) : יש 4 מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט בכבלים , כרגע יש עוד מחשב שהם מחוברים בכרטיס רשת בינים , ויש עוד כרטיס רשת לאירנטנט. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מחשבים , אני לא יכול פשוט לחבר את המודם ל-HUB מכיוון שזה כבלים ולא ADSL. מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול לחבר ת'מודם למחשב , את אותו מחשב ל-UPLINK ברכזת או משהו בסגנון ואת שאר המחשבים לרכזת ככה שהמחשב שמחובר לאינטרנט ישמש ב-ROUTER או שאני צריך לחבר את המחשב עם האינטרנט לשאר עם כרטיסי רשת נפרדים?! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכבוד הרפורמה החדשה אני מחפש מודם-ראוטר חדש. נכנסתי לזאפ וגם למדריך של צ'יף אבל נראה שאין ממש דירוג או המלצות מה כדאי לקנות ומה לא. האם מספיק לקנות אחד פשוט ב150 ש"ח ואין באמת הבדל? או שכדאי להשקיע קצת יותר? אשמח לשמוע גם המלצות על דגמים ספציפיים אם יש לכם
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט מהיר 30 מגה של הוט. החיבור שלי הוא אלחוטי. באתרים שבודקים לי מהירות הורדה זה נראה שהכל תקין. אבל שאני מוריד קובץ טורנט באמצעות תוכנת יוטורנט הוא מוריד לי על 100KB בממוצע!! למה זה קורה???? אני אמור להוריד על איזה לפחות 2MB מהירות. אודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך לעשות REPAIR בשביל שאני אוכל להתחבר לאינטרנט ז"א כל פעם שאני מפעיל מחדש הוא כותה לי למטה בסמל של החיבור NOT CONNECTED אין דרך להגדיר לווינדוס לקחת את הנתונים מהראוטר כל פעם מחדש חוץ מ REPAIR ?? אגב ה IP שלי מושג באופן אוטומטי מהראוטר בדקתי את זה כבר..
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היום קיבלתי מכשיר קישורית אלחוטית מהירה מדגם : 3Com OfficeConnect Wireless 54 Mbps 11g Access Point . אני צריך עזרה כיצד ניתן להתקין אותה ..ברשותי נתב של -3COM . ,תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי windwos98 אייסקיו לייט 2003 אני לא מצליח לקבל קבצים הוא אומר משהו על ... פיראול וכולם אין לי פיראול אין לי כלום !!! ואין לי רשת אני פשוט לא מצליח לקבל ....
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי אזטק שעושה קצת בעיות, ואני רוצה להחליף למשהו חדש. מה מומלץ היום? אני מחבר למודם ראוטר של אדימקס 6204.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני גולשת עם מקבוק פרו נייד, ראוטר Aztech 600EW (תקן N, חיבור wireless) וכל הזמן יש ניתוקים, כך שאני צריכה לעשות כיבוי והדלקה לפחות 3 פעמים ביום כדי שאוכל לגלוש. כמו כן הרבה פעמים הגלישה היא מאוד איטית. (אני מחוברת דרך בזק עם אינטרנט זהב במהירות של 1.5M). השתמשתי בכלי הדיאגנוסטיקה ובדקתי את החיבורים - הם יצאו תקינים; בדקתי ping וקיבלתי 100% packet loss - אני מצרפת כמה print screen שעשיתי אולי הם יהיו לעזר. הראוטר כבר כמעט בן 4 - אולי פשוט הגיע הזמן להחליף? אם כן, אשמח לשמוע על המלצות. תודה רבה, עפרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה היתה תקופה שהיו לי לא מעט ניתוקים בראוטר , איכשוא הניתוקים התמעטו עד לכדי מצב סביר אך זה זמן רב שאני סובל מאיטיות משמעותית בגלישה , בכל פעם שאני מתקשר לבזקבינלאומי לתמיכה ישנו הריטואל הקבוע שבודקים מהירות אך באתר הבדיקה שלהם הכל טוב אפשר לקבל את עזרתכם האדיבה לפתרון הבעיה האם הבע…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם זה שווה? כמה אתם חוסכים (כסף)? ואך אתם שומרים על כתובת מייל קבועה? ואם חוזרים כל חצי שנה לספקית זאת או אחרת . . . . האם אין בעיות(הם תמיד מחברים חזרה במחיר מבצע?)
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001035727#fromelement=hp_morearticles
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן. קניתי את הנתב" COMPEX NP27G" ולפעמים צריך לדעת לתת מילה טובה. ברגע שחיברתי את הנתב משום מה הוא לא עבד טוב (לא קיבל את זה שחיברתי לו מחשב והמחשב רשם שהכבל רשת מנותק) דיברתי עם השירות והם בלי לחשוב פעמים, לקחו ממני כתובות ופרטים ואמרו לי שעוד היום חברת השליחים UPS תגיע אלי, תקח את הראוטר ותביא לי אחד חדש. להגיע עד אלי ולהחליף לי בלי לבדוק וכל זה בחינם. לא כל יום נתקלים בשירות כזה. כל הכבוד ותודה. למרות שבסופו של דבר הכל הסתדר ולא הייתי צריך שיבואו להחליף לי את הראוטר.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רואטר AR-7024 של EDIMAX הנה קישור: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm והבעיה: אני מפעיל את האימיול והכל סבבה.. עוד.. ואחרי כמה דקות שהאימיול עובד... או שעות.. לא יודע... האינטרנט פשוט נתקע, אפילו גוגל לא עובד לי, גם שאני יוצא מהאמיול שום דבר לא עובד... ואם האמיול נשאר עובד, הוא ממשיך להוריד כאילו.. אבל יותר לאט... והוא לא מוצא מקורות חדשים... ואם אני מנסה להחליף שרת אז הפורטים שלי חסומים... ולא ניתן לעשות את זה.. בקיצור.. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא ממש מבין תהגדרות בראוטר(אם זה הראוטר בכלל..)... ניסיתי לעשות שם משו .. אבל זה לא עוזר... רק אם אני עושה ריסט לראוטר אז הכל חוזר לעבוד ד"א.. אם זה משנה, אני תמשמש בזZonealarm(פיירוול…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עברתי לחיבור ADSL (בזק+ברק) האם יש נתב אלחוטי שכולל בתוכו גם מודם ? (ככה שאני אוכל לותר לחלוטין על המודם שאני מקבל מבזק)
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המלצה על נתב שיהיה גם אלחוטי אבל את שתי המחשבים בבית אני אחבר דרך חוטים... צריך המלצה על חברה ודגם. מחיר? -עד 450ש"ח... עדיפות לסביבות 350ש"ח
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני חושב להתחבר לסיב האופטי של פרטנר. איזה מודם או ראוטר אני צריך לרכוש? (יש לי כבר מודם וראוטר שמחוברים לרשת של בזק). איך ניתן לדעת שמדובר במכשירים שמיועדים לסיב אופטי? תודה
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע אם זה המקום המתאים, אבל לא מצאתי שום מקום אחר.. אני מעוניין לחבר את הטלפון למחשב ככה שנגיד אני אלחץ על משתמש מפנקס הכתובות שלי במחשב וזה יחייג אליו דרך הטלפון שמחובר, אני יודע שיש אפשרות כזאת ראיתי את זה פעם. מישהו יודע איך עושים את זה? (אני לא חושב שזה קשור ל- skype או תוכנה דומה) תודה דור.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רקע: כבר כשנה עובדת רשת ביתית בסדר גמור.. 3 מחשבים (WIN2K installed on all ) מחוברים ברשת דרך SWITCH של חברת Edimax מודל ES-3108P(G) 8-Port Fast Ethernet Switch - מחשב אחד - Inet pc - פנטיום 4..לוח אם של אביט.. אינו משמש כסרבר בלבד NIC#1 - מחובר למודם כבלים motorolla של חברת ערוצי זהב.. מתחבר דרך vpn connection "dialup" 012net internet connection sharing - Enabled Obtain IP & Dns Automatically NIC#2 - מחובר ל SWITCH --> properties: ip address: 192.168.0.1 subnet mask: 255.255.255.0 שני המחשבים האחרים: NIC settings Obtain IP & Dns Automatically שוב... כבר יותר משנה שהכל פועל בסדר גמור... כל המחשבים מעודכנים לחלוטין ועברו סריקות ווירוסים.. הם נקיים... גם …
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחבר טוב מנסים לשחק ברשת ע"י הזנת מספר IP אבל ללא הצלחה. ניסינו לבדוק בשורת הפקודה אם יש תקשורת בין המחשבים. לי אין בעיה לראות תקשורת כשאני עושה ping וה-IP שלו, אבל הוא מקבל כל הזמן request timed out. ניסיתי לכבות פיירוול בראוטר, פיירוול במחשב, את האינטרנט סקיוריטי כולו - שום דבר לא עבד - כל הזמן ישלו request timed out. נראה לי שיש משהו אצלי שחוסם גישה, אבל אין לי מושג מה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי ראוטר של בזק בינלאומי d-link2650U (הלבן הסטנדרטי) שמחובר לאינטרנט 10 מגה (דרך בזק). הראוטר הזה מספק אינטרנט בעזרת כבל רשת ל-2 מחשבים, טלויזיה "SMART" ולקופסא הקטנה של YES שמצד אחד מתחברת לרשת, ומצד שני לשקע אנטנה של YES בקיר (כדי "להעביר אינטרנט על הרשת של האנטנה"). רגע, הסיפור עוד לא נגמר. קומה מתחת, נמצאת עוד קופסא של YES, שמקבלת מהשקע אנטנה שבקיר את האינטרנט, וממנה יוצא כבל רשת, שמחובר מצד אחד לראוטר ישן של EDIMAX, ראוטר ממש ממש ישן, לדעתי הוא 54MB/s, אבל מצד שני הוא גם מעביר אינטרנט לYES VOD. מה שבעצם ניסיתי להשיג, זה שבקומה השניה גם יהיה לי WIFI בעזרת הראוטר של EDIMAX, שגם יהיה לי אינטרנט בשביל ה VOD, ושהכל יעבוד בהרמוניה. הבעיה: בקופסא שמתחברת לר…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזו: יש לי בבית רשת חוטית הכוללת ראוטר + סוויץ' המחובר ל-2 מחשבים בכבלי תקשורת רגילים. אני רוצה לחבר מחשב שלישי, אך בגלל שאיני יכול להגיע אליו עם כבל תקשורת, חשבתי לחבר רק אותו אלחוטי. מדובר במרחק של 10 מ' במפלס אחר (6 מדרגות) מהראוטר הקיים. האם זה ניתן, מה אני צריך לקנות כדי לבצע את זה, ומה הסדר גודל מחיר של הרכיבים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה שנותנת לי את כל המהירות ברשת ולשאר המחשבים היא נותנת את השאר... תודה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי את הנתב asus am 604g. האם זה בסדר לפתוח את כל הפורטים דרך DMZ? או שזה לא מאובטח ככה? עכשיו כל הפורטים שלי פתוחים על ידי ה DMZ. ועוד משהו, רצתי לדעת. למה בנתב יש פורטים?, הרי במדום רגיל ללא חיבור לנתב כלושהו יש לו גם חסימת פורטים? למה צריך את הפורטים האלה סגורים, אם ולמישהו אחר אין נתב ויש לו רק מודם.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-