עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by d1v,

שלום לכולם, אז ככה הבעייה שלי היא ב WARCRAFT3 בתוכנה GARENA כאשר אני משחק DOTA.. אני בקושים רואה אנשים שפותחים משחקים(HOST),גם כאשר אני עושה TUNNEL למי שמבין בתוכנה. כנראה הבעייה היא עם פורטים,למרות שלפני כשבועיים לא הייתה את הבעייה הזו. הראוטר הוא siemens sl2-141 .ניסיתי להיעזר ב אתר PORTFORWARD ללא הצלחה. תודה רבה מראש =] !

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. שלום! ברשותי רשת ביתית בבית בעלת שלושה מחשבים המתחברים כולם לראוטר ששכחתי כרגע את דגמו (חוטי \אלחוטי שמקבלים עכשיו מבזק). כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים, קצב ההעברה נמוך ביותר ועומד על כ 4 מגה לשנייה. כאשר חיברתי שניים מהמחשבים יחד בכבל קצר (שני מטר) בניגוד לכבל הארוך (20 מטר) שבו אני משתמש בדרך כלל, קצב ההעברה גדל לכ 8 מגה - עדיין לא מדהים. מה יכולה להיות הבעיה לכך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  3. אני יודע שCAT6E תומך ב1GBIT החנות שראיתי באינטרנט מוכרת מאוד זול כבל של 20 מטר CAT6E עם סיכוך FTP ב50 שקל, ו2מטר אותו כבל ב9 שקל. עכשיו לי יש נתב של 100MBIT ואני יודע שאני לא ינצל את ה1GBIT האם כבל שכזה דווקא יגרום להאטה? או שאין לי ממה לחשוש? למה דווקא CAT6E? כי ראיתי CAT5E שכבר עולים יקר יותר. דיברתי עם המוכר והוא נשמע רציני והסביר לי אם היה משהו שלא הבנתי והוא אמר שהכבלים עוברים בדיקות אחד אחד במעבדה ככה שהכבלים שמגיעים אינם קרועים או משהו והם מגיעים עם קונקטורים. זה המוצר: http://direct-pc.net/products/152329 מה אתם אומרים האם כדאי לבצע את העסקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחשבי ה XP ברשת הביתית שלי מתקשים להשתמש בכונן רשת ששיתפתי בוינדוס 7 לפעמים הוא רושם לי אין הרשאה, ולפעמים הכל בסדר. העניין הזה די מוזר, וגם קרה לי במחשב עם ויסטה מול מערכות XP. איך ניתן לסדר את זה? צירפתי צילום מסך של השגיאה כשאני מנסה להיכנס לכונן המשותף. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by ac1240,

כרגע אני בזבל בין לאומי ההורדות בטורנטים משעות אחר הצהריים עד השעות הקטנות של הבוקר לא עובדות ככה שיזדיינו הם והאינטרנט שלהם (בלי קשר שהם מחייבים גם על דמי"קו טלפון" לאיזו חברה כדאי לעבור מבחינת הורדות ומשחקי רשת ? תשתית+ספק תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by Vova34,

טוב אז יש לי בעיה שהופיע לפני 4 ימים המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של הכבל שמחובר מהמודם למחשב והחיבור פשוט אומר a network cable is unplugged ניסיתי לעשות ROLLBACK לדרייבר למחוק ולהתקין אותו מחדש לעשות system restore ליום לפני שזה קרא ושום דבר לא עוזר.הבעיה היא בטוח לא בקבל כי ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא עובד מצויין.ראיתי שאחד הפתרונות הוא להזיז את הכרטיס רשת לסלוט PCI אחר אבל בדקתי את לוח האם וזה כרטיס רשת מובנה ואני לא שום מקום אחר שאני יכול לדחוף אותו ואני גם לא רואה איך אני יכול להוציא אותו...(לוח אם:ConroeXfire-eSATA2) והכרטיס רשת עליו זה RJ-45 port. אז יש למישהו הצעות כל שהן?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי בזק בינלאומי ואני משתגע מהם כבר, כל יום שישי-שבת או יום שיש עומס האינטרנט לא זז אבל מה זה לא זז, אני משלם על השרת איכסון 180$ לחודש ואני מנסה להיכנס אליו בremote desktop, מרוב איטיות זה לא נותן לי, זה נכנס והכל זז איטי ובסוף מתנתק. פשוט לא ייאמן. אני חייב לחכות ל4 בלילה בערך שאין עומס והכל עובד חלק. פשוט בושה לישראל החברות אינטרנט האלה. טוב אחרי תלונותי בוא נעבור לסיבה שפתחתי תאשכול: יש משהו לעשות שלפחות אני יוכל להיכנס לשרת שאני משלם עליו 180$ לחודש? דיברתי עם התמיכה של החברה של השרת, עשו איתי 6 בדיקות מסוגים שונים שכוללים tracert ופינגים וכו'. אחרי זה התמיכה של השרת אמרו לי לפנות לISP שלי, אז התקשרתי לבב''ל ואמרו לי שהם לא רואים איזשהי בעיה. אז באמת מה…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  8. רציתי לדעת אם לדעתכם מתישהו יהיה בישראל אינטרנט עם כבלים אופטיים ואם כן האם זה ייתן לי פינג טוב יותר באירופה בצורה משמעותית

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית . ראוטר של אדימקס דגם BR6204WG ולמחשב השני מתחבר כרטיס רשת של USB אדימקס מדגם EW731 8UG. קצב תעבורת הנתונים ברשת שלי הוא משהו כמו 1 MB. שניסיתי לראות סרט דרך הרשת האלחוטית מהמחשב השני הוא עבד מקוטע. השאלה היא האם הציוד שיש לי מספיק מהיר בשביל העברת נתונים טובה ואם לא מה לדעתכם צריך להחליף? יש לציין שהאינטרנט עצמו עובד לי מהר מאוד בשני המחשבים, והבעיה רק בהעברת הקבצים בין שני המחשבים. תודה . רונן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בחלונות 7 אני יכול לראות את כל התיקיות המשותפות וזה עובד מצוין. אך ב-XP אני יכול לראות רק את ה-Public ואילו תיקיות אחרות ששיתפתי ניתן לצרף אבל לא להיכנס (מקבל Access denied). כיביתי את האפשרות של הגנה ע"י סיסמה בחלונות 7 וגם נתתי הרשאה ל-Everyone את השליטה המלאה+לקרוא+לכתוב. ניסיתי גם לכבות Firewall, להדליק ולכבות Guest כולל ריסטרטים. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות... הרי אני יכול להיכנס ולראות חלק מהתיקיות, למה אלה שהוספתי אי אפשר? תודה על כל עזרה. נ.ב. ראיתי כבר מדריכים שמתעסקים עם בעיה של סיסמה, זו לא מה שיש לי.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Okopel,

יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאינטרנט בחיבור קווי עם מודל ADSL ומחשב נייד(שבדר"כ גולש על הרשת של השכנים{כמובן-בהסכמתם}) האם יש אפשרות להדפיס במדפסת של המחשב הנייח מהמחשב נייד?(כמובן-בלי לחבר רשת אלחוטית שלנו)... אולי אפשר לחבר את המחשב נייד עם כבל לשקע של טלפון(בלי מודם בניגוד לנייח...)?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. אני לא ממש מבין בכל הנושא הזה וכבר התבלבלתי...לכן אני פונה לעזרתכם: כרגע יש לי חבילת אינטרנט ADSL במהירות של 5 מגה עם נתב לרשת אלחוטית של סימנס שקיבלתי מבזק בינלאומי. אני מחובר לשתי חברות - "בזק" ו-"בזק בינלאומי" (מי הספקית ומי התשתית? חח אין לי מושג ) לבזק אני משלם 90 שקל בחודש ולבזק בינלאומי 115 שקל בחודש, זה נראה לי די יקר ועוד עם כל הרשתות החדשות שיצאו (NGN, UFO, PRIVETE NGN) אז זה בכלל נראה לי שאני יוצא פה פראייר. אז אני שואל האם יש עסקה אחרת שכדאי לי להתחבר אליה שתהיה משתלמת יותר? (יש לציין כי אני לא רוצה לרדת ממהירות של 5 מגה וכי המגמה שלי היא להישאר עם בזק ובזק בינלאומי ולא להתנתק מהחברות הללו). תודה עצומה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by AboveBeyond,

ברשותי חשבון פרימיום ראפידשייר (כבר יותר משנה) בזמן האחרון (חודש חודשיים) פשוט ההורדות בראפידשייר ניהיו זוועה דיברתי עם בזק בינלאומי והם טוענים שהם לא מגבילים או לא יודע מה עושים . זה פשוט משגע , אני מוריד במקום על 300 אני מוריד על 10kb גם דרך מאיץ/מנהל הורדות לעוד מישהו זה קורה?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by ac1240,

אני מוריד ממש לאט הורדות בביטורנט למרות שלפני שעתיים הכל ירד בטיל פתאום ירידה דרסטית לטורנטים של 300+סידים וכמעט ללא LEECH עוד מישהו נתקל בזה? אני עם בזק/בזק בינלאומי

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by YoNix1,

מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה, בדקתי את שאר הפורומים והפורום הזה נראה לי הכי קשור. תעבירו\תנעלו אם לא. אני בבזק עם תשתית בזק, מהירות של 5 מגה עם המודם ALE 150, ולאחרונה (שבוע+-) התחילו..לאגים" נוראיים במשחק הרשת שאני משחק בו. שלחתי לחברה של המשחק אימייל עם הTRACERT הזה: Tracing route to 195.59.139.1 over a maximum of 30 hops 1 9 ms 9 ms 9 ms bzq-79-183-120-1.red.bezeqint.net [79.183.120.1] 2 8 ms 9 ms 10 ms bzq-115-186-81.static.bezeqint.net [192.115.186.81] 3 9 ms 20 ms 9 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124.145] 4 9 ms 9 ms 59 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124.162] 5 1338 ms * 1442 ms bzq-219…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם. ברשותי מודם thomson tcm425 : אני מחובר עם כבלים,ספק ברק 013 , 4 מגה. מאחורה יש לי שני יציאות אחת usb והשניה כבל רשת. אני מתחבר למחשב עם כבל רשת,בעבר התחברתי עם היציאת usb,אבל כרגע עם כבל רשת. לא מזמן קניתי עוד מחשב,השאלה אם אני יכול לחבר את המחשב הנוכחי שלי עם usb, ואת המחשב החדש עם כבל רשת. כלומר מהמודם יצאו שני כבלים אחד רשת למחשב החדש והשני usb למחשב הנוכחי. הכבל רשת צריך להיות באורך של כ- 25- 30 מטר,האם שני המחשבים יחוברו לאינטרנט?? אם כן 25 מטר זה הרבה ואני לא יקבל מהירות גלישה טובה במחשב החדש??? אנא ממכם לא להמליץ לי על ראוטר,אלחוטי,ודברים כאלה. (סיבות שמורות למערכת ) תודה רבה מראש!

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by nisimm,

במידה ויש לי בחיבור לאנטרנט IP משתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש,האם זה נקבע ע"י התשתית או הספק? ואם אני מתחבר לאנטרנט דרך ראוטר,האם זה אפשרי להתנתק ולהתחבר-כלומר לשנות את הIP דרך הראוטר?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  18. Started by CRT,

קצת רקע מחובר למחשב אחד בLAN בWIFI מוגדר WPA 2 PSK וMAC פילטר. עכשיו פתאום הLAN1 התחיל להבהב כל הזמן אפילו כשהמחשב בIDLE... וזה הוריד מהביצועים כמעט לאפס.. ברמה שPING כמעט ולא עבר. החלפתי לLAN4 היה הכל בסדר עד היום שגם הוא התחיל להבהב כל הזמן ביצועים נמוכים אבל אין איבוד נתונים בפינג לפחות מה שאני רואה דרך CMD. אותו סיפור עם LAN2-3 מה עושים חברה?? או שהנתב מת? בנתיים אני ינסה להחליף כבל רשת אולי זה יעזור.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הרשת שלנו עד כה הייתה מורכבת מ - 2 מחשב נייח 1 מחשב נייד שני המחשבים הנייחים התחברו חוטית לראוטר (Wrt54gl), והנייד התחבר בצורה אלחוטית. צריך לציין שכל המחשבים נמצאים באותה קומה, והראוטר נמצא בחדר ממ"ד. המצב השתנה מעט. נוספו שני מחשבים ניידים, מחשב נייח אחד הולך לצאת מחוץ למערכת (לא יהיה כבר בשימוש), והמחשב הנייח השני הולך לעלות קומה (בית עם שני קומות). שני הניידים החדשים שנוספו יתחברו לרשת בצורה חוטית. מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי חזק למחשב הנייח, שיאפשר לו לגלוש באינטרנט, ולא בצורה זוחלת. עשיתי בדיקה עם הניידים (Dell Inspiron 1545) - הוא קלט 2/3 פסים והגלישה הייתה סבבה. אשמח לקבל המלצות לכרטיסים עם "מוניטין טוב", שיהיו יציבים ככל הניתן, עם מינימום נפילות, וכמו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. קצת רקע ... ספק: 013 נטויז'ן. תשתית: HOT. מודם: Thomson 315. ראוטר: Edimax BR-6204. חבילת גלישה: 3MB. אז ככה, בתקופה האחרונה אני חווה איטיות בלתי נסבלת באינטרנט, הן בגלישה והן בהורדה. זה מגיע למצב שמאתרים בחו"ל אני מקבל מהירות הורדה של 3-5KB/s~, ואני לא מדבר על אתרי שיתוף, כדוגמת Zippyshare ו-Megaupload, אלא על אתרים כדוגמת Firefox ו-Microsoft. ניסיתי לנתק את המחשב מהראוטר ולחבר אותו באופן ישיר למודם, אין שינוי. עדיין איטי. בפינגים לאתרים בארץ אני מקבל זמן תגובה של 20ms בממוצע - Pinging [url]www.walla.co.il[/url] [192.118.82.140] with 32 bytes of data: Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=23ms TTL=242 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=29ms TTL=242 Reply from …

• 50 תגובות
    • 9.8k צפיות
  21. מחשב 1 עם W7 והוא בחיבור אינטרנט עם נטסטיק המחשב השני הוא עם XP הצלחתצי ליצור רשת ולהתחבר למחשב הראשון אבל עדיין אני לא מצליח לגלוש דרך המחשב השני איך אמורים לאפשר את השיתוף אינטרנט?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  22. משרד התקשורת בוחן בחיוב את הפיכת HOT גם לספק שירותי אינטרנט. המשמעות היא ש-HOT תוכל להציע שירות אחוד (BUNDLE) הן של שירותי גישה והן של :police: שירותי אינטרנט. זה עומד להיות מעניין. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1918.pdf

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  23. שלום. לפני בערך חודש וקצת בדקתי האם קיימת תשתית NGN ביישוב שלי ונענתי בחיוב. החלטתי לשדרג את מהירות הגלישה מ5 מגה ל-15 (ספקית נטוויז'ן). לקחתי את מהבצע בנטוויז'ן של השנה חינם ולאחר מכן 109 ש"ח לחודש. בבזק המחיר הוא 129 ש"ח לחודש, 3חודשים ראשונים 65 ש"ח. הבנתי מבזק שמגיע ליראוטר חדש בחיוב זיכוי והלכתי לקחת אותו- DLINK 2760U. לאחר כמה ימים של שימוש באינטרנט וריפרשים אינסופיים לדפי האינטרנט (המהירות הורדה עצמה הייתה תקינה) התלוננתי בפני בזק על הבעיה. הם אמרו לישהם ישלחו טכנאי. אתמול הגיע הטכנאי ולאחר בדיקה הוא אמר לי שהמקסימום שאני יכול לקבל הוא 8 מגה כי אני רחוק בקילומטר ומשהו מהמרכזיה שלהם. כרגע יש לי כמה ברירות ואני באמת לא יודע על מה ללכת. בבזק הציעו לי לעבוד ל-8 מגה במח…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, יש לי תשתית HOT עם נטוויזן ואני משלם כרגע 94 שקל כי נגמרה ההתחייבות. אומרים לי שאין מצב לקבל מחיר יותר זול ללא התחייבות, אבל הציעו לי בכל זאת לשלם על ה 5 מגה 49 שקל לחודש, שזה מחיר טוב. אבל יש לי ניתוקים במשחקים רשת כל הזמן, אז ביקשתי לברר חבילת גיימר והנציגה המשיכה להגיד שזה תוספת של 100 ומשהו שקל ואין פחות מזה.. אז לא התחייבתי ולא כלום. רציתי לדעת אם זה מחיר שנמצא בכל החברות? כי זה מחיר הזוי והוא שוחט בשביל שהאינטרנט יעבוד בצורה יציבה.. וביררתי את כל זה כי אני מחויב ל HOT ויש לי ראוטר ואני חייב חיבור ללא חייגן. רציתי אקספון אבל אין להם חיבור ללא חייגן וזה מבאס, כי זה גם זול וגם ללא התחייבות.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים