עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DL,

שלום חברים, קניתי מחשב חדש לסלון וחיברתי אותו ברשת למחשב נייד בחדר שינה, ומהירות הרשת היא נמוכה מאוד. המחשב בסלון הוא עם מודם USB תקן N מסוג TP-Link TL-WNN821N שאמור לעבוד במהירות 300Mbs ובחדר השינה ישנו מחשב נייד המחובר לנתב Edimax 6524n ע"י כבל רשת גם כן אמור לעבוד על 300Mbs שניהם מריצים ווינדוס 7 אז עשיתי רשת homegroup פתוחה כאשר אני מסתמך על הסיסמה של הנתב בשביל אבטחה. המרחק בין החדרים לא גדול ואיכות הקליטה מראה לי 4 קווים, למרות זאת הקצב העברת קבצים בין המחשבים הוא רק 2-3 מגה לשנייה... יש כאן באמת בעיה או שזה מה שאני אמור לקבל? ציפיתי לאיזה 20-30 מגה לשנייה, זו הגזמה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן, אני מחפש אם פיספסתי משהו בהגדרות של הווינדוס או הראוטר אבל בינתיים לא מצ…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by raiman1,

יש לחבר שלי אינטרנט 012 וכשהוא עושה התקשר זה אומר לו the device is not reachable מישהו יודע מה הבעיה?? והכי חשוב איך פותרים אותה???

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by Nightbeat,

בכל שרת משחק שאני משחק בו, כעבור דקה אני אקבל TIMEOUT. זה קורה בכל משחק ולוא דווקא במשחק ספציפי. ניסיתי לאתחל את הראוטר \ מחשב וזה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות? לא התקשרתי לתמיכה של בזק כי הם אף פעם לא פותרים את הבעיה.. מבחינתם אם אני גולש אז הכל בסדר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by ברבר,

שלום רציתי לברר אם יש לי שני מחשבים אז שמעתי שאני יכול דרך האי פי של מחשב אחד מהם להכנס לכל אחד מן המחשבים ואז להוריד דברים למחשב השני (1) איך אני הופך את שני המחשבים להיות שיתופיים?? (2) איך אני קובע מה לשתף במחשב איך אני יכול להחליט מה אני משאיר רק לעצמי ומה אני משתף עם המחשב השני?? (יש לי ווינדוס 98 בעיברית) בתודה מראש לכל העוניםמצפה לתגובות ברבר

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by StreetRacer,

אהלן חברים רוצים אתגר ? אספר מה יש לי קודם בבית, אחר כך לבעיה. יש לי בבית שתי רשתות עם כתובות שונות. שתי הרשתות נוצרו עקב חיבור שני ראוטרים אחד לשני. הראוטר הראשון מתפקד גם כמודם (לצערי אין לי מודם של בזק כרגע) והראוטר המשני הוא האלחוטי. את הראוטר המשני חיברתי עם כבל רשת בפורט -WAN ולא בפורטים האחרים כי זה יצר לי בעיות. טווח הכתובות של הראוטר העיקרי (זה שמתחבר לאינטרנט) הוא : -255 192.168.16.1 טווח הכתובות של הראוטר המשני הוא : -192.168.2.1 ברשת הראשית ישנו מחשב אחד אשר מחובר 24 שעות ומוריד. ברשת המשנית ישנם 3 מחשבים + מדפסת אלחוטית, וכונן גיבוי שמתחבר לרשת. אני מנסה לגשת מהמחשב שנמצא ברשת הראשית אל המחשבים ברשת המשנית אך לא מצליח. אני כן מצליח לגשת לראוטר שנמצא ברשת ה…

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  6. יש לי adsl מודם b-focus router 270 pr מהירות 750 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  7. שלום לכולם! ממה שעינתי פה לא מצאתי מידע ברור לגבי שאלתי ולכן אני פותח את הת'רד... אני מתכנן לרכוש מחשב AMD 3000 64BIT עם לוח אם ABIT AN8 ULTRA. ברשותי מחשב P3 600MHZ ענתיקה ללא כרטיס רשת ולמיטב ידיעתי בעל USB1. אני רוצה ליצור רשת אלחוטית בינהם ואין לי מושג (כבר בשלב הראשוני) מה אני צריך לרכוש לכל מחשב . אודה על עזרתכם / המלצתכם! עריכה: האם ניתן להשתמש במוצרי בלוטות לצורך יצירת הרשת הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  8. רציתי לשאול אם זה אפשרי במידה ואני מחובר בחיבור ללא חייגן בסיבים של פרטנר האם אני יכול לחבר את הכבל ישירות מהמתאם אופטי לSW ואז להעביר מהSW חיבור אחד שיגיע לראוטר שיפיץ WIFI בבית האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by Swed,

אני צריך המלצה של ראוטר חמוד (אפילו מומלץ) שלא יהיה יקר מידי.. ושלא יהיה של SWEEX תודה לעוזרים... חשוב שתהיה אפשרות לחבר יותר ממחשב אחד עם כבל רשת.. הכוונה שיהיה חוטי ואלחוטי !

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

שלום. תארו לכם את תצורת הרשת הבא: מודם ADSL מחובר לנתב ב PPPoE כך שכל המחשבים המחוברים לנתב מקבלים אינטרנט מ ADSL. עכשיו אני רוצה שאחד המחשבים ברשת יהיה מחובר גם לרשת וגם לאינטרנט בכבלים ישירות ( מודם כבלים מחובר ישירות למחשב ). מה יקרה במצב כזה ? מאיפה המחשב יקח את החיבור שלו ? ואיך אני מגדיר במחשב שהוא יקח את האינטרנט מהכבלים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by 645parsec,

שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gabrielf,

האם כבר נמצא פתרון לבעיה בארץ הקיימת בחיבור L2TP? אני מחובר ב 16 מגה כעת בחיבור PPTP בשל המצב..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. 1- כרגע יש לי ראוטר מחובר למחשב שבעזרתו אני גם גולש במחשב וגם באייפון וגם בלפטופ הבעיה היא כזאת, כאשר אני גולש ברשת בלי שום בעיה מדי פעם צץ לי החייגן וכאילו מנסה לחבר אותי לאינטרנט מחדש למרות שאני מחובר חשבתי שהבעיה היא ספציפית לאתרים מסויימים או משהו אבל זה מאוד רנדומאלי זה הורס את חווית הגלישה ומאוד מציק. אז חשבתי האם אפשר לחבר את המודם הרגיל שהיה לי מקודם ואת הראוטר להפוך לחיבור משנה? 2- בחודש~ האחרון נתקלתי בבעיה מאוד מציקה בחיבות אינטרנט שלי כאשר אני מוריד קבצים מאתרים כמו רפידשיר הוטפייל ועשרות אתרים אחרים באמצע ההורדה החיבור לאתר פשוט מת. קצבים בגדלים של כ100~ מגה יותר או פחות או סתם קבצים קטנים הרגשה כאילו בזק בינלאומי מנתקים לי את החיבור בעיה זו בכל שעות היממה…

14. Started by e-d-a,

היי היום חידשתי סופית את החיבור שלי לאינטרנט וזאת החבילה שסגרתי: 59.95 ש"ח לחודש לברק 013 לחבילה של 2.5 מגה ו278 ק"ב העלאה, חצי שנה התחייבות. 40 ש"ח 3 חודש ראשונים ו80 ש"ח 9 חודש נוספים, ל2.5 מגה ו250 ק"ב העלאה, שנה התחייבות. נראה לי סביר אני לא צריך יותר מ2.5 הייתי חודש עם 5 וסתם אין לי צורך בזה... כמה אתם משלמים? אצלי מי? ואיזה חבילה?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. שלום לכולם, אני סובל מהמון בעיות רשת עם הנתב הנוכחי שלי של בזק של NETGEAR. אני רוצה להגדירו כמודם בלבד ולקנות נתב משלים שיהיה חזק ויעמוד בקצבי עד 100M. 1. איך אני מגדיר באופן כללי אותו כמודם בלבד? פשוט לשנות ל-bridge mode? 2. מה הדגשים שאני צריך להתייחס אליהם בבחירת נתב שיעמוד בקצבים האלה? האם זה בסדר 4 יציאות של 100M? 3. בסוף, מבחינת חיבורים אני רק צריך להעביר כבל מפורט LAN לפורט WAN בנתב חדש? 4. אני חושב שהנתב הזה יספיק, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13098, מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. טוב אז. זה התחיל מלפני הרבה זמן יחסית בסביבות לפני חצי שנה אבל בחודשיים האחרוניים זה נעשה בלתי ניסבל כול פעם שאני ניכנס אם האקספלורר זה נותן את החלון של החייגן ולא נותן לצאת ובכלל האיטרנט שלי ללא חייגן \ וכול פעם שאני מצליח לצאת מהחלון אני עושה אתר מסויים וזה נותן לי שמצב האיטרנט שלי לא מקוון וכשאני מחליף אותו למקוון עוד פעם אני מקבל את החלון של החייגן אני לא יודע מה לעשות אז תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by almogas,

שלום לכולם.. תקשיבו יש לאבא שלי בעיה ברשת בעבודה שלו יש לו 2 מחשבים שמחוברים ברשת ולוקח מממש ממש מלא זמן להעביר בניהם דברים אם זה חשוב לכם אאז יש באחד אינטרנט ובאחד אין.. אמממ לוקח לו להעביר מסמך פשוט בסביבות 7 דקות זה ממש ממש איטי.. יש רעיונות למה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  18. טוב שמעו יש לי אי די אס אח כבר המון המוןןןן זמן ומודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו עכשיו כבר לפני שקיבלתי את האדסל נתתי את ה 56K שלי לחבר שלי טוב עכשיו בגלל מספר סיבות אני רוצה לחבר למחשב שלי שוב 56K או 33K תלוי אני לא הולך לקנות אני יאמץ ממישהו למה? כי אני עובד על תוכניות ב VB כמו חיוג , מזכירה, אולי שליחת פקס בקרוב. אז שמעתי שיש מלא מלא בעיות עם הסיכנרון של זה כאלו המודם חייב להיות מחוץ לשקע או משהו כזה עכשיו מה הסיכוי שיהיה לי בעיות??? אני לא מחפש בעיות ואיך פותרים את זה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by CartMan2oo5,

טוב אז ככה, פעם חיברתי 2 מחשבים ברשת חוטית, במחשב הראשי שמתחבר לאינטרנט יש 2 כרטיסי רשת, כרטיס אחד מתחבר למודים של הADSL בכבל רגיל והכרטיס השני מתחבר למחשב השני לכרטיס רשת שלו בעזרת כבל מוצלב, הכל פעל מצויין... חיברתי את המחשב בעזרת הNETWORK CONNECTION WIZARD של XP. עד שהגיע הזמן לעשות פורמט ל2 המחשבים וכך עשיתי, מאז יש לי בעיה לחבר את 2 המחשבים, פתחתי את הWIZARD שוב והגדרתי אותו כמו שהגדרתי קודם, אצלי במחשב עשיתי בו את האפשרות הראשונה, שאני המחשב הראשתי שמתחבר ישירות לאינטרנט ובחרתי מתוך 2 אפשרויות (החייגן, ו2 כרטיסי הרשת) את האפשרות של החייגן כהחיבור הראשי והחיבור שהוא ישתף, ואז הוא שאל מה הכרטיס רשת שמתחבר למחשב השני ובחרתי בו. במחשב השני עשיתי פשוט שזה המחשב שמתחבר לא…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by thegodx,

יש לי שתי מחשבים אחד עם SP2 והשני עם הSP1 אני רוצה לעשות שהראשי יהיה ההוא עם SP2 והלקוח SP1 העם אני צריך לעשות בדיוק כמו שרשום במדריך או שאני צריך לשנות משהו? כי אמרו לי שקשה לעשות רשת ב SP2 השמח לקבל עזרה.. (אני משתמש באינטרנט עם מודם יו אס בי והכרטיס רשת במחשב הראשי הוא מובנה)

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by the_big,

חברה אני צריך עצה ועזרה אז ככה יש לי סכום כסף שמיועד להשקעה חשבתי להקים שרת אינטרנט מסחרי הסכום הוא משהו כמו5 אלף עכשיו יש לי כמה שאלות. א:האם זה עסק רווחי בכלל ב:איך אני עושה את זה תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  22. יש לי מודם USB ADSL MODEM AKE 130 של WOW מאז שהתקנתי הוא מתחיל להתקע מתי שאני מתנתק מהאינטרנט (החיגן) (זה 100% המודם כי דם אצל אחותי זה ככה ) לפני זה היא לי מודם היא לי הותו מודם רק שהיא במקום 130 150 והוא היה מעולה עכשיו מה אני יכול לעשות ? להחליף?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by pk1,

אני רוצה לחבר 3 מחשבים לראוטר אחד שיהיה מחובר אל המודם (CABLE) שלי. ראיתי את הראוטר הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 והוא נראה לי בסדר. התקשרתי לחנות כדי להזמין אחד ואמרו לי שאין להם של EDIMAX ושיש של חברה אחרת BELKIN וזה כנראה הראוטר שהם מדברים עליו כי יש רק 2 ראוטרים ואחד מהם כבר לא במלאי http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201487&pcount=&Product_Id=193698 איזה מהם יותר כדאי? ואיזה מהם יעשה לי יותר בעיות? חברים שלי גם אמרו לי שראוטר יכול לחסום של מיני תוכנות כמו EMULE ושאי אפשר לסדר את זה כי הFIREWALL הוא חומרתי

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by Uri Katriel,

שלום חברים, יש ברשותי ראוטר מאוד עתיק של בזק (אני חושב שהוא בן 7 שנים לפחות). חשבתי שהגיע הזמן להחליף אותו, אבל אני קצת מסתבך עם זה... אני מחפש ראוטר זול (זה מאוד חשוב, אני סטודנט תפרן), שיעשה את העבודה, רוב הזמן המחשב משמש ללימודים, מדי פעם לצפייה ישירה (אולי בעתיד אחבר אותו ישירות לטלוייזיה), והכי חשוב טווח קליטה נורמלי (עד 6 מטר דרך קיר). קבלת המלצה עעל xiamoi, אבל הבנתי שהראטורים שלהם הם ללא מודם (?) מה שדרוש אצל בזק, האם יש אופציה לקנות מודם פשוט שיתחבר לראוטר? יש לכם אולי פתרונות או המלצות אחרים? תעזרו לסטודנט תרם כניסה לתקופה קשה :P. תברוכו.

• 4 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. Started by no_way,

האם שקע של טלפון בקיר יכול להפוך לשקע של אינטרנט?אם כן האם אפשר לעשות זאת באופן עצמאי? (דרך מדריכים כמובן)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.