רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בתופעה מוזרה, כשאני מחובר לתוכנות שיתוף קבצים (ולהרבה peers לצורך העניין) אם אני צופה בבסרט המחובר לHDD חיצוני(המחובר לראוטר) - הסרט מפסיק, והראוטר מפסיק להגיב לכמה שניות.. למישהו מוכרת הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי ברשתות ממש מוגבלת ואוכל להיעזר בתמיכתכם. ברצוני להגיע למצב בו כל המחשבים בביתי "|רואים" אחד את השני, כולל שיתוף ספריות, מדפסות וכו'. ארכיטקטורה: קומה ב: מחשב נייח עם ויסטה המחובר ל HPNA של בזק (נקודה ראשית) הכוללת רשת אלחוטית א, בנוסף מתאם VONAGE לשיחות VOIP עם ארה"ב ונייד המחובר אלחוטית עם מ"ה XP. קומה א: נקודת HPNA משנית מחוברת לקיר, אליה מחובר ראוטר אלחוטי נוסף - להלן רשת אלחוטית ב. אל הרשת האלחוטית הזו אני מחבר WII, מחשב נייח WIN7, ושני מחשבים ניידים עם ויסטה. האם ישנה אפשרות ליצור רשת לצרכי בתצורה הזו? אם כן איך? רק לידיעה, ניסתי להשתמש בראוטר מקומה ב כדי שכל המחשבים יקלטו ויעבדו מולו - האות לא חזק מספיק. ניסיתי לשכפל/להגביר אות שלו דרך ראוט…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום נתחיל בזה שאני יזכיר שאין לי שום ידע ברשתות אז תהיו איתי עדינים יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים לראוטר של ג'יגה בייט דרך כבלים, הראוטר הוא חוטי בלבד ! קניתי עכשיו אייפוד G3 32 גיגה ואני רוצה להשתמש בו באינטרנט שלי כשאני בבית, מצאתי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני רוצה לחבר לאחד המחשבים בבית ושמהכרטיס הזה יצא שידור שישמש את האייפוד... אפשרי הדבר ? ואם כן מה התהליך ? הכרטיס רשת הוא ג'יגה בייט מדגם GN-WPKG... מערכת הפעלה WIN7 64BIT... תודה !
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הראוטר הנ''ל. ושכחתי את סיסמא ה- admin. איך אני יכול לשחזר\לאפס או להיכנס בכל זאת לראוטר? הוא מחובר למחשב ע"י כבל רשת. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 7.3k צפיות
-
-
אני מקבל LOW ID באימיול מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 21:43:57 סליחה תקן N
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נניח שהמצב כזה יש ראוטר שמחובר למחשב , ואני רוצה להוציא ממנו כבל מוצלב נוסף למחשב אחר כדי שיהיה גם בו אנטרנט. אילו הגדרות אני צריך להגדיר בשני המחשבים בכדי שיהיה חיבור אנטרנט גם בשני? בראשון אני צריך לעשות שיתוף לאנטרנט, ובשני להגדיר שהוא יקבל כתובת אוטומטית? [היכן מגדירים את השיתוף אנטרנט?]] WIN XP תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני גר בדירת סטודיו קטנה שיש לי בה מקרר טלויזיה מיקרוגל. בדקו לי את הראוטר ואמרו לי שכנראה הבעיה בגלים בבית. השאלה שלי היא האם זה נפוץ בדירות קטנות או שפשוט הראטור שלי מעפן? הבעיה היא לא במחשב כי זה קורה בכמה מחשבים
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ראוטר בתקן N (כמובן כולל הכרטיס\USB) אני מתלבט בין 3 דגמים שכולם נעים פחות או יותר סביב אותם מחירים : 1. Level One WBR6001 Edimax BR6424N .2 TP-Link TLWR841ND .3 מישהו יכול לעזור? ???
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. עקב בעיות בשיתוף קבצים בין המחשבים אצלי בבית (כנראה בעיית תשתית) התקנתי את התוכנה HAMACHI והגדרתי בכל המחשבים והכל סבבה! אממה, בכל הבדיקות והניסויים והסרה והתקנה של התוכנה שעשיתי נשארו לי ברשימת המשתמשים בלחון התוכנה משתמשים שהם כבר לא פעילים(שהם למעשה המחשבים שלי עם IP שונה) ואני לא מצליח להסיר אותם. אשמח לשמוע פתרונות אפשריים...
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תיראו אני אחשיו גולש במהירות של 2.5 מגה על תשתית NGN גם בדקתי כתבתי תמיספר טלפון וזה כתב שיש לי NGN ואמרו שעם יש לי תשתית NGN המהירות UPLOAD אמורה להיות מוכפלת מ 250 ל 500 וזה עדיין נישאר על 250 יש לציין כי אני בנטויזן וניכנסתי לאיזור האישי שלי שם וכתוב במיפרטי החבילה שלי אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb ואתם רואים כתוב 250 לא אמור להיות כתוב שם 500? למה זה לא הוכפל? וגם למה כתוב פה בפרטים אינטרנט מהיר ב ADSL מה יש לי שילוב של NGN ו ADSL? אמור להיות כתוב גם פה NGN לא?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברתי כרגע עם בזק בבקשה לעדכן גרסה לראוטר הזה המוקדנית אמרה שאין להם וגם אחרי שאמרתי לה שידוע לי כי יצאה גרסה חדשה יותר היא אמרה שהיא באמת לא יודעת על כלום ביקשתי לאפשר לי להחליף אותו והיא אמרה שאין בעיה היא שמה אותי בועידה יחד עם אחת מבזק סטור והיא הסבירה לה שבגלל שמדובר בראוטר הספציפי הזה אני לא צריך להביא אותו עם החבילה סגורה כמו שקיבלתי אותו ומדובר בתקלה במכשיר האם יש להבין מכך שיש איזה שהיא תקלה חומרתית במכשיר שעדכון גרסה לא יעזור או שזו תקלה שתתוקן בהמשך ע"י עדכון גרסה למכשיר? היא גם אמרה שההתחייבות תרד במידה ואני אקח מכשיר אחר מה שעוד יותר גורם לי לחשוב שהם ממש מצפים מאיתנו להחליף אותו אם מישהו יודע יותר ויכול להוסיף אז בבקשה .. כי אני די בדילמה פה ואם כבר מחליפי…
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אם אני מתחבר לאורנג' בתור ספקית אינטרנט בלבד, אני חייב להחליף את הנתב שברשותי(סימנס שניתן מבזק) ל- SMART BOX שלהם? עריכה: טוב כנראה שלא, לא יודע מאיפה שמעתי שכן http://www.orange.net.il/isp/internet_rates/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ... מה?! סרטונים שהייתי טוען בשניה עם ספקית אחרת, עם אקספון לוקח לי 2-3 דקות לטעון. שלא לדבר על זה ששום סרטון שניסיתי לפתוח לא התחיל לנגן על ההתחלה (משמע מהירות הטעינה אף פעם לא עלתה על מהירות הניגון, מה שב-80 אחוז מהסרטונים צריך להיות ההפך). ולמען הסר ספק, כן, בדקתי שה-HQ\HD לא מסומן. מישהו יכול לאמת שזה באמת משהו מצד אקספון? כי עם יוזרים אחרים שיש לי בספקיות אחרות הכל בסדר.
-
- 40 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג BR-6204WLG, ולאחרונה חוויתי ניתוקים מרובים מהאינטרנט האלחוטי. ניסיתי לעדכן את גירסת הקושחה של הראוטר לגירסה האחרונה מהאתר של אדימקס, רק שעכשיו הבעיה חמורה אף יותר. כל דקה שתיים (במקרה הטוב) האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו (עכשיו זה לא האלחוטי, אלא בראוטר עצמו!). אני מנוי של 012 על תשתית הוט במהירות של 2.5 מגה. הגדרתי את האינטרנט בחיוג PPTP לכתובת 213.8.8.84. יש הבדל בין PPTP ל-L2TP? (כי אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד על L2TP, גם עם כתובות אחרות). מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי לקוח בעל מחשב שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט (מודם כבלים מוטורלה) ללא ראוטר. מהירות הגלישה שלו (הורדה ) כפי שבדקתי ב speedtest.net היא בדיוק 1.5 כמו שהוא רכש מהספק (בזק בינלאומי). העניין הוא כזה. אתרי האינטרנט נפתחים די לאט וחשדתי שמדובר בוירוסים ,בסריקה התגלה ונוקה רק וירוס אחד ועדיין האתרים נפתחים לאט. שלב ב לקחתי את המחשב הזה למעבדה עם תשתית איטרנט כבלים אותו מודם מטורולה אבל עם נתב ומהירות החבילה היא 2.5 והכל עובד מהר וטוב. ז"א שאין בעיה במחשב וברור שיש בבית שלו בעיה כלשהי שקשה לזהות ,היו טכנאים של הוט אצלו וטענו שהבעיה במחשב . מה יכולה להיות הבעיה ? עשיתי פינגים לוואלה לא היו בעיות מיוחדות או delays רציניים.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המודם ROTAL 1025W שקיבלתי מבזק, בעבור חבילה של 2.5 מגה ADSL יש לי מישהו מושג אם מותר לי להחליף אותו (ללא תשלום) במודם אחר אצלהם? אני יודע שהם מחליפים לדגמים אחרים (במידה ויש תקלה) בלי לשאול שאלות בכלל השאלה האם הם יסכימו להחליף לדגם "טוב יותר" אם קיים? וזו גם השאלה שלי -- ת'כלס המודם הזה הוא בסדר עבור חיבור לאינטרנט, אבל כ*נתב* הוא די דפוק (המהירות האלחוטית לא משהו, ובאופן כללי יש הרבה יותר טובים ממנו). השאלה היא, במידה ואני קונה ראוטר חדש וטוב יותר, האם יש גם צורך להחליף את המודם עצמו, או שמא זה לא ממש משנה? כלומר אלו מכם שנניח שידרגו את הראוטר שלהם לאחד מהיר במיוחד - האם גם שידרגתם את המודם? הרי בת'כלס, כל עוד אתה בחבילה של מתחת ל-100MBS (או אפילו מתחת ל-1…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי מודם סלולרי של סלקום האם יש אפשרות להקים מהמחשב אליו הוא מחובר רשת אלחוטית כאשר עוד מס' מחשבים הנמצאים קרוב יוכלו להתחבר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני יכול להשיג את הראוטר הזה בחינם http://www.ericssonw35.com/models.html השאלה שלי מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 500$? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא הבנתי כל כך אילו עוד שימושים יש לו, חוץ מזה שהוא משמש כמודם לסלולארים דור שלישי אם הבנתי נכון? אשמח לקצת מידע, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מנסה להצפין את התקשורת האלחוטית אבל לשווא כבר נואשתי מכל המדריכים שקראתי באינטרנט.. הנה הקישור למדריך הרשמי של בזק לראוטר סימנס שמהם קניתי http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf אני מצליח להצפין את הראוטר אבל את המתאם האלחוטי של המחשב (Dell 1555 עם כרטיס רשת אלחוטי בשם Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card) עם כל מיני וריאציות כמו WPA ועוד אבל לא מצליח אני בכלל לא מוצא את הכלים לשנות את ההגדרות של האבטחה, וקראתי במאניואל שהכרטיס רשת תומך בכל סוגי ההצפנה שניסיתי... אם הייתי רוצה הייתי מתקשר לבזק אבל אני רוצה לקחת את העניין הזה כאתגר ולראות אם אני אצליח בעזרתכם לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://it.themarker.com/tmit/article/6952 כתבה מעניינת ביותר, תקראו. כמובן, שבמדינה הזאת, שום דבר לא ישתנה, בטח ובטח שלא קו תת ימי חדש . עריכה: רגע רגע, או שאולי כן? (ב10 שנים הקרובות) http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1623531 "בעקבות הביקושים הכבדים: בזק בינ"ל בוחנת הנחת כבל תת-ימי שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט באירופה"
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4 שאלות בנושא NGN 1) הדבר הזה PRIVATE NGN הוא קיים רק אצל בזק בינלאומי? 2)אני יכול לירכוש 10 מגה ב ADSL כלומר בלי הטכנולגיה NGN או שחייב? 3)עם יש לי עכשיו 2.5 מגה ובאתר של בזק כתבתי תמיספר טלפון של הבית והוא אמר שיש לי תשתית NGN זה אומר שהאינטרנט שלי על NGN? וזה מביא לו כמה יתרונות? 4)באתר של 012 סמייל כתוב מיבצע אינטרנט ביחד עם תשתית של בזק ADSL ובטבלה של המהירויות שלהם יש 15 מגה וכו.. ו ADSL תומך עד 10 לא מעבר הם צריכים שזה יהיה NGN לא? גם באקספון כתוב מהירויות על ADSL ויש שם 20 מגה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון מהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית. האינטרנט שלי גם ככה ממש איטי ככה שזה כבר ממש מעצבן אותי. המהירות ההורדה הרגילה שלי היא 100KB/S בזמן האחרון היא לא עוברת את ה10KB וזה גם פעם החצי שעה. חיפשתי רוגלות בעזרת AD-AWARE אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד. בסוף שבוע חשבתי שזה בגלל העומס אבל שזה המשיך גם היום וגם אתמול הבנתי שזה יותר מזה. [לפעמים בשעות מאוחרות של 1:00 עד 7:00 זה חוזר ל100KB אבל לא כל יום. היום לדוגמא כבר 0:00 והמהירות הורדה שלי גרועה גם בUTORRENT וגם בהורדה הישירה.] בדקתי את הPING שלי ואת המהירות העלאה והכל תקין אפילו יותר טוב מבדר"כ, אבל ההורדה פשוט איטית. יש לי רווטר אבל אף אחד מהמחשבים שמחוברים אליו כרגע לא דלוקים. נסיתי להוריד אצל סבתא שלי אבל גם שם הייתה א…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מקודם בסרגל כלים למטה ב-local area connection הופיע לי משולש צהוב ובתוכו סימן קריאה בצבע שחור והיה רשום קישוריות מוגבלת או חסרה , ממה נובעת הסיבה הזאת תודה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-